A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Zsofi, Megann,
koszi.
Jazi laba is kattog, ha tornaztatom, igaz csak halkan.
falina

Mindenki!

Végre elaludt ez a kis csibész Boti baba. Szó szerint álomba puszilgattam! Imádom puszilgatni a kis dagi pofiját, meg a sajtos fülét..(minden nap ki kell pucolni a kis fülijét..)Szerintetek nem árt a gerincének, ha órákig az autósülésében alszik? Újabban rákapott és szopi/böfi után 2-3 órát is alszik benne.Ha átrakom az ágyába, reklamál. Úgy tűnik sokkal jobban bejön neki.Ti hogy vagytok ezzel?
helga22

Helga:

Nálunk Zsuzsa meg az autósülést nem tolerálja, csak ha mozog alatta az autó. Már nem is hozom be a lakásba, pedig nagyon praktikus lenne, pl odaültethetném a konyhába hogy nézelődjön amig mi eszünk vagy főzünk, stb.

Ágyban úgy marad meg, hogy "becsapom" és vagy betakarom egy meleg pléddel még mielőtt lerakom, vagy a párnájára rakom rá, és azon alszik el, de egyedül elaludni csak este hajlandó. "Egyedül" úgy hogy én ott ülök mellette hogy visszatömködjem a cumit meg beizzitsam a mobilját mikor lejár.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!
Végre sikerült feltöltenem Botiról 3 képet (csak Photo Shop-pal tudtam a méreteit lecsökkenteni..). Ezek a kedvenceim:
KépKépKép
helga22

Megann!!!

Megint én kontárkodok, nekem is lecsúszott és ezért varrtam rá kantárt gumiból!!!!

Zsuba a tavasziaktól!!!
Jó babázást mindenkinek!!
zsuba31

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Hát ez a nap is jól kimerítettKép
Erhard már addig bőgött, hogy hőemelkedése is lett, sőt majdnem láza (37,7C°).
Na de bedtam neki nem egész fél kúpot.
Azt a fájdalmatKép
Akkor én is bőgtem. A kúpos felét nyomtam, amit elvileg könnyű és tényleg nem volt fél kúp sem.
Be sem dugtam az ujjamat sem, annyira óvatos voltam. De szerintem így is fájt neki, mert szó szerint felordítot és nagyon keservesen sírtKép
Nehezen meg tudtam nyugtatni, kapott egy kis cicit is. 10-15-perc múlva el is aludt.
Ez volt kb 15:50-körül.
Utána mentünk az auchanba.
Egész úton aludt, még bent is. Olyan 17:30-fele megébredt és bekajált 130-at!
1 nagyobbat és talán 2 kicsit bukott csak. 18:15-kor elaludt, hazaértünk, fürcsi (persze előtte megint sírás), utána egy kicsi cici és megint alszik.
Magától hason és a keze a feje alattKép!
Olyan Édes. Mindjárt lefotózomKép

Pussz!Angelani Kép

Kép
angelani

Helga:

Nem semmi szőrös lába van a fiadnak! :D

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica!

Boti azóta szereti ennyire az autósülést, mióta elvittük két hete autóval a Balcsira és végigaludta oda-vissza az utat. Tényleg nagyon jó,mert én is így tudok minden szopi után 2 órát takarítani, főzni,mosni, újabban tanulni, hogy oda se kéne menjek hozzá. Persze nem bírom megállni és negyed óránként agyonpuszulom is kis bucifejét. Az ágyikójában ő is csak úgy volt hajlandó elaludni, hogy tömködtem a cumit a szájába, de kb. két hónapos korára ezt a szokását elhagyta és most már anélkül is elalszik. Lehet hogy nálatok is így lesz! Kitartás!
helga22

Rokica!

A szőrös lábára nagyon büszke vagyok! Igazi férfi! Így született- ez 2napos kép..ja, és képzeld mindkét fülcimpája is szőrös..ezt már nem is mertem feltenni..Meg kell zabálni!
helga22

Megann
természetesen ezt a 40 percet Márk velem együtt töltötte.Beszéltem hozzá, folyton elindítottam a zenélőjét, segítettem a csörgö lökdösésében, de volt olyan is, hogy csak nézett.Tök egyedül biztos ő sem lett volna el.Sztem még segíteni kell nekik a "játékban".
10 nappal ezelőtt az egyém baba sem csinált még semmit, csak úgy volt csendben ha ölben volt, és sétáltunk vele.Ezért tartom nagy eredménynek, hogy most fekve ilyen ügyes voltKép10 nap nagyon sok idő egy baba életében. Semmiről nem vagy lekésve, figyeld meg, hogy ti is itt fogtok 2 hét múlva tartani.Kép

Zsófy
Márknak van csecsemőtámasza. Õ az oldlán szeret aludni, biztos az is segített az ágyba szoktatásnál, hogy az is körülöleli, elöl és hátul.Talán kisebbnek érzékel az ágyat ettől.Használunk még rádiót is és cumit.
Úgy csinálom, hogy simizem a fejecskéjét, egésszen az orráig, így kénytelen becsukni a szemét is.Ha már nagyon álmos akkor csukva is marad, de van amikor még kinyitja.Ha nagyon sír felveszem és ha megnyugodott irány újra az ágy.Ezt párszor eljátszuk, de a vége az, hogy az ágyban alszik el,és nem az ölemben.Egy kis türelemjáték a te részedről.KépMég mondom azt is, hogy sss ssss ssss..........
Talán egy próbát megérdemel.
Bár elsőre nem lesz könnyű, nekem sem volt az!

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Itt egy kép, hogy játszik MárkKép
Kép

Kép
Kép
kismama2004

Szilvi:

Én is igy csinálom. Kép A "játszást" is meg az ágyban altatást is, mondjuk én nem a támasszal hanem a bebugyolálással próbálom benne azt az érzetet kelteni, hogy valami körülöleli. És én is simogatom a buksiját, meg mondom neki, hogy sss, sss, meg játszom a zenét, tömködöm a cumiját. Kép De az egy jó trükk hogy az orra felé kell simogatni hogy becsukja a szemét, ezt kipróbálom!!! Ma két órát töltöttünk igy, mert David éppen aludni szeretett volna, mi meg Zsuzsával akkor jöttünk meg egy hatalmas sétából, még egyszer kimenni nem akartam, úgyhogy mi bezárkóztunk a babaszobába Zsuzsával hogy ha esetlegesen üvöltene, akkor ne hallatszon ki nagyon. És kezdődött az altatás. Félsikereket értem el, ismétlésre raktam a CD lejátszón a Hey Jude-ot, bekapcsoltam a meleget fújó ventilátort, a végén már a pólyába is becsomagoltam őt. Először ringattam, aztán leraktam az ágyába és susogtam neki, simogattam, stb. Igy azt értem el, hogy ilyen 10-20 percekre elaludt, aztán újra felébredt, és kezdtük elölről. Időnként egyszer-kétszer szopizott is, aztán mikor bealudt akkor visszacsempésztem az ágyba a pólyával együtt. Közben én 5-10 percekre tudtam elszakadni mellőle, és éppen ilyen pihenőn voltam mikor az apja felébredt, bent termett nála, felkapta az éppen elszenderedő gyereket, megbabusgatta, felébresztette, és elment fürdeni, nekem meg otthagyta. Na akkor pipa lettem... Jó, hogy sokat segit, de úgy utálom mikor én már órák óta altatom, David berobban, felébreszti, azt elmegy valahova. Ha már felébresztette, akkor foglalkozzon is vele! Mondjuk csak csendben fortyogtam, mert hajnali ötkor ő kelt fel vele, én meg aludtam tovább...

Helga:

Zsuzsa füle is szőrös!!! :D Mindig froclizom az apját, hogy bár egyikünkre se hasonlit a gyerek, a fülét azt tőle örökölte! :D Mindenesetre remélem hogy nem marad szőrös, elvégre mégiscsak kislány!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Róki
ilyent Ati is szokott régebben csinálniKép, de én rövid úton elrendeztemKép.Most már csak akkor veszi fel mikor én megengedem.Bár az is igaz,hogy hallotta mikor ordít a gyerek, és tiszteletben tartja már a kéréseimet.Így most már nincs ilyen surlódás.
Így működik ez a nagyszülőkkel is.Õk is már tiszteletben tartják amit kérek.Régebben előfordult, hogy a bkocsi ringatásával altatták el vagy sétáltak vele.Én meg mondtam, hogy ez így nem lesz jó, mert nem akarom 10 kilósan is cipelni ahhoz, hogy elaludjon.Kép
Nálunk nagyon meleg van a lakásban (fürdetési hőmérséklet), így biztos, hogy a bebugyolálást nem díjazza.
Az altatásnál az is fontos,hogy észrevedd mikor már álmos, ha nem vagy figyelmes felpörgeti magát nagyon a baba,és akkor már nehéz az ember dolga.Akkor jön az, hogy ordít, és órákig tart mire elaltatom, mert már annyira fáradt.

Nálunk is a füle szőrös, de az is csak közelről látszik.Kép

Kép
Kép
kismama2004

bocs félkezes vagyok, úgyhogy kisbetűs

újonan érkezett babáknak üdvözlet itt a Földön, anyukájuknak gratula, és jó egészséget!

jucc
te kérdezted az oltást ugye? nekünk a mávos drnéni azt mondta, érdemes beruházni 1 oltást 8 ezerért, mert így a többit januártól az új rend szerint kapja (ingyen) és az 10 oltás helyett csak 5! Viszont ha a régivel kezdik oltani, akkor csak azt adhatják neki végig.

angelani
a 37,7 az popsiban volt? mert abból még le kell vonni 0,5 fokot...lázat elég 38 felett csillapítani, és ha lázas, nem szabad kivinni. (24 óra lázmentesség után lehet megint)
bocs, hogy beleszólok, hátha nem mondták még el neked ezeket...

azt hittem, a másodikkal már nem érhet meglepetés...ehhez képest, amikor már tiszta a pelus, tele a poci, hordozom a seggét, hogy hátha csak a társaság kell neki, és mégis bőg, ott a kezemben...na, én is tanácstalan tudok lenni. ha meg leteszem, annyira belelovalja magát a bőgésbe, hogy nem bírom hallgatni. gyakorlatilag egész napa cicimen lóg vagy babusgatom. elég nehéz fél kézzel ellátni a nagyobbat. napi 2x alszik nagyot, a többi csak 1 órás vagy rövidebb szendergés. igazán lehetne egy kicsit könnyebb természetű baba.

kevin az állatkertben apával, tamó végre elszenderedett itt a karomban, leteszem, és reggelizek valamit
szép 7végét mindenkinek

üdv
p+tamó aki ma 2 hetesKép
penna

hurrá,kipottyantak végre!!!pusszantás Benianyuéknak is!minél elöbb fotókat!!!Kép))))

gyorsan én is felteszek mamás képeket!
KépKép
puszi és jó hétvégét!már a nagyon vége is legyen jóKép!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

sziasztok!

hát,tegnap este megint iszonyat volt...Lilla mindenáron ki akarta próbálni,mennyi fér a kis gyomrába...na meg jól átvert párszor...mikor már csak csukott szemmel cumizott 10 perce, kicsempésztem a cicit erre 5 perc múlva felébredt és nekikezdett ezerrel a szopizásnak...megggint...

meddig jönnek még a frontok???

Kismama, nekünk is van ilyen támasz,de a védőnő szerint nem tesz jót a gerincének, ha oldalt fekszik.meg amúgy sincs oda érte a baby...
ha elmúlt a hasfájás és tutira tudom,hogy nem fizikai fájdalmak miatt sÍr, akkor meg fogom próbálni megint ezt az ágybaszoktatást.
ha már elaludt, akkor alszik ott tovább, de ha beteszem, magától nem akar elaludni ott benne...
zsofy

dejó nektek, biztos családi ebéd meg mindenKép

idesüssetekKép
Kép
felismeritek ki van a képen?
KépKépKép
zsofy

SOS
valaki le tudná nekem Írni,hogyan kell tornáztatni a csÍpőjére a babát?vagy ezt Így nem lehet?

ps: a lányom fülén is van ilyen pihe-szöszKép
zsofy

Zsofy!
Nekünk így mutatta a dr.: Feltolod a két lábát a pocijához, majd kifelé tekered a lábait oldal irányba, de hagyni kell szép lassan, hogy ellazítsa, mert egyébként fájni fog neki. Tehát félkört írsz le a lábával, amig ki nem egyenesíted függőleges irányba lent. Ha nem világos kérdezz!
cipó

Penna
a napi két alvásban az éjszaka is benne foglaltatik, vagy csak a nappal? Ha csak a nappal akkor az nem is olyan rossz arányKép

Szilvi

Zsofy
ez a Jamy (így kell írni?) és a csodalámpaKép
Nagyon bírtam ezt a mesétKép

Kép
Kép
kismama2004

Én is nagyon bírtam Jamy-éket. Emléxem, mindig rohantunk az öcsémmel a tv elé, amikor ez ment...Kép

Kép
kuha

Sziasztok!
Dávid is megszueltett Algirban, 3300 g es 50 cm.
Csaszarral okt 12-en.
Visszaolvasni most meg nem tudok, de minden uj mamanak gratula!!
Ppanna

Kép

Kép
ppanna

Szilvi
tényleg?? Tökre elszoktam már a babázástólKép valahogy úgy emlékeztem, hogy 2-4 órákat alszik, közte pedig max 1-1,5 órát van fent. Főleg ilyen picinek.
Ehhez képest Tamó van hogy 2-3 órát is simán kihúz ébren, és egy ilyen pici bébit nem könnyű szórakoztatni...
De akkor megpróbálom én is így felfogniKép
köszi
üdv
p
penna

Gratulálunk Ppanna!!!!
Kép

ez marcipánbabaKép
zsofy

Penna,
Lilla kisasszony is már 4hetes korától alvás ellenesKép Így jártunkKép
én már azon filóztam,lehet-e ilyen picin hiperaktÍv a baba...

tessék, egy kis nosztalgiáznivalót küldök nektek, én is nagy Jamie fun lettem ma, olyan jó megint látni ilyen képeket a gyerekkoromból!!!
http://www.thechestnut.com/jamie.htm
zsofy

zsofy

cipó!!!
köszi szépen!!!értem!
zsofy

brühühüüüü...
mindenki itthagyottKép

itt volt anyós és szerencsére Lilla végigaludta a kendőben az időt,amÍg itt volt.
azt hittem,sosem megy már el...rohadtul nem volt hozzá hangulatom,hogy válaszolgassak az idióta kérdéseire...

pl:
-lehet Katának hÍvni? (Lillát...mert a második neve Katalin...de ez miért akarja katának hÍvni???azt nem tudom..)
-milyen szÍnű a szeme? ugye kék?(mondtam,1éves kora után nézze meg..)
-nem fog megfulladni, ha Így hason alszik?...
-nem azért sÍr mert viszketnek a piros pöttyei?(tejkiütés...)
stb...
zsofy

Ppanna! Gratulálok!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

dumcsizok itt magammal...
csak Lilla a kendőben van a hasamon, és Így mást nem nagyon tudok csinálni, mint netezni.
zsofy

Ja,
Hari Írja, hogy szegény Lili is sokat sÍrKép
nemsokára hazamehetnek és Ír.

mikó leszek má haladó felhasználó legalább???
zsofy

Sziasztok!

Tőlünk most mentek el a látogatók. Jól kifogták, pont hidegfrontkor jöttek, és hát Olikám tök nyűgös volt. Egész délelőtt csak egy órát aludt. Nem hiszitek el, de a Tescoba hordom altatni babakocsival. Ott mindig elalszik. Itthon az istennek sem akart elaludni. Már hülyének néznek a Tescoban, hogy minden nap megyek babakocsival, azt hiszik lopni járunk Kép Kép Kép
Ez a hidegfront kikészít. Oli bébi ma hajnak 2-kor ébresztett, ilyet már legalább 6 hete nem csinált, 2-3 hetes kora óta végig aludta az éjszakát.
Most végre alszik, de én nem tudok lefeküdni, mert egy óra múlva megint jönnek babanézőbe. Hozzánk eddig senki sem jött, a párom öccsének családján és a nagyin kívül, most meg beindultak a látogatók.

Zsofy! A Infanrix-ről csak azt tudom, amit a gyerekorvos mondott a páromnak, hogy gondok vannak vele, nem biztos, hogy ez lesz januártól az oltóanyag, és átmenetileg nincs is az oltóanyag.

Rokica! A mi Apukánk is eljátszotta már azt egy párszor, hogy mire én nagy nehezen elaltattam a gyereket, addigra berobbant, elkezdte szeretgetni, babusgatni, és már lőttek is az alvásnak. Aztán persze, mikor elkezdett Oli nyűgösködni Apa már le is lépett... Kép

Ildi

Kép
vrucsincá

Jaja,
apa-menekül az ordÍtó baby elől szitu ismerősKép
egyből elejét vettem a dolognak, apának 1x-2x vigyáznia kellett a bömbölő picire, meg egy pár éjszakát ő is hallgatta a babasÍrást, nna meg anno jól le is teremtettem mikor felkeltette a nagy nehezen elaltatot babát, meg mondtam,hogy aki felébreszti, az altatja vissza, na azóta vigyázKép,nehogy felébressze!

mikor fürdenem kellett és addig apának kellett babusgatni a sÍró manót,mondtam neki,hogy énekeljen neki valamit, nem baj, ha sz@r hangja van, nekem sincs túl szép, mégis szereti a LillusKép
erre mit hallok a fürdőszobában odabentrőlKép
"-kölyköd voltaaaaam!"KépKépKép
szétröhögtem magam. a pár meg szegény zavarbajött fejjel mentegetőzött,hogy"én csak ezt tudom"Kép-de azóta eszébe jutottak gyerekdalok is, folyton azt a "róka-rege-rókásat"mondja Lillának, mióta újratanulta a Bóbita c. könyvecskéből, amiből Lillának verselünk.

Ildi,
én csütörtökön váltottam ki az Infanrix-et, a dokinő Írta fel, 3hós szurinak.Itt nem mondtak semmit,csak,hogy tegyem hűtőbe.
de majd rákérdezek a dokinál,hogy mit tud erről,hogy gondok lennének vele.
ja, én meg hordozókendőben sétáltam a babával, mert abban szinte sohasem ordÍt.
amiatt meg mindenki bámul mindenhol...de nem is érdekel márKép
zsofy

Gratula Ppannának!

Nekem is kedvencem volt a Jamie és a csodalámpa!

Zsofy, azt hiszem, te írtad, hogy ha csomós a baba kakija, akkor emésztetlen. Na, Bubusnak ilyen. Ez ellen mit lehet tenni, vagy idővel megtanul emészteni?

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Dudukly!

Kérdezted Rokicát a snugliról. Itt egy link: http://www.bababolt.com/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=47 Én a hordozókendőnket rendeltem tőlük, megrendelés után két nappal itt volt.

OFF: Elárulnád, hogy kell úgy betenni a babanetes linket, hogy az általam óhajtott hozzászóláshoz mutasson, és ne csak a megfelelő oldal elejére?
ON

Jó babázást!

Zita
pzita

Penna
nálunk talán az első héten volt hogy evett és aludt, azóta csak sétánál alszik hosszan.lakásban hosszabb-rövidebb ideig alszik csak.de inkább rövidebbKépKépKép
volt olyan az egyik frontkor,hogy reggel és este 3 órát egyhuzamban ordított.na az kimerítő volt.Kép

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Panna! Nagy gratula, tegyél majd fel képet is! Jó egészséget a nagymelegbenKép!

Róki! Írtam méltKép. De a gömböcpózban a csajaink egyetértenek. Az enyém is leginkább úgy alszik, mint Zsuzsi, az apája vagy az én vállamon, mellkasomon, sőt az ágyban se fekszik hanyat, csak oldalt, kitámasztva egy pokróccal (mint már írtam), gömbőcbe húzott lábakkal. Az én karom már leszakad a majd' kilós fenekétől, úgyhogy élek az ajánlatoddal. Lassan pályát válthatsz, kipróbált amcsi cuccok behozatalával foglalkozhatszKép.

Göndörzsóf! Ne izgulj, a szakkönyvek és a védőnénink szerint is az anyatejes babák széklete néha "túrós", ez normális, majd fejlődik az emésztése és hígabb és egyneműbb lesz.

Zita! Az általam kérdezett babahordó egy Snugli márkájú snugli... A hozzászólásnál a név felett a nyilak mellett van egy sárga jelecske, azon jobb egér gomb, hivatkozás címének másolása, aztán beilleszted a szövegbe.

D
dudukly
Isaszeg

Sziasztok!

Nagy Gratula Ppannának isKép
Remélem, fel tesz majd képeketKép

Penna!
Köszi az infot lázcsillapítás ügybenKép
A dokinéni is azt mondta, hogy 38C°-tól kell csillapítani, de a végére felsírtaKép
Persze azóta sincs lázaKép kopp...kopp...kopp...

Viszont elég nehéz vele, mert nekem már nagyobb a türelmem, de apát sem hagyja pihenni.
Sajna nem tudok átmenni másik szobába, így kénytelen vagyok rögtön felkapni vagy cicire tenni. Most elaludt. Szerintem már túl fáradt volt.

A képek haláliakKép
Az a marcipánbaba naggyon tutiKép
Mesét én is felismertemKép

ez hihetetlen!
10 percet aludt és már felébredtKép
Mikor jön egy kis melegfront???
Jövő májusban????

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok Kép

Megjöttünk.
HATALMAS GRATULA HARINAK ÉS LILINEKKép ÉS PPANNÁNAK ÉS DÁVIDNAK!!!KépKépKépÉS BEINIANYUNAK ÉS DANINAK!KépKépKép

Rokica Kép

Köszi,hogy továbbítottad az üzit!Kép
Zsuzsa nagyon édes ahogy Apukáján aluszkál...Kép

Bodza Kép

Nekem van novemberi belépőm is,kéred???Kép
Mert én remélhetőleg addigra már itthon babázok...Kép
Ha elküldöd a címedet(mert már nincs meg)akkor postázom.OK?Kép

Egy kicsit még visszaolvasok....
annamami

Ja! és :

annamami
KépKépKépKépKépKép 36+0 KépKépKépKépKép
annamami

NNA,végre jár itt valaki rajtam meg a madáron kÍvül isKép!Kép

azt mondják, ez Jamie és a csodalámpa olyan a gyerekeknek, mint a "kakaóba az LSD"
de szerintem is tökjó meseKép
kár,hogy nincs meg videón vagy dvd-nKép
de letöltöttem a páromnak a képeket, mert ez volt a kedvenc meséjeKép
Kép
tényleg elég ko, bár lsd-t még nem próbáltamKép

Zsóf,
a fehér izék még a 9hetes Lilla kakijában is ott vannak folyton. állÍtólag azért nem emészti meg ezeket, mert túleszi magát és ez a fölös kaja a kakiban, emésztetlenül.
amúgy kaki témában még mindÍg rosszul állunk. tudom, hogy normális ez a pár napos nemkakilás, de szegény sokszor erőlködik rajta, de nem sikerül neki. igyekszem nem segÍteni neki a szélcsővel, csak szegény mikor már vagy 10perce erőlködik és nem jön ki, akkor sÍrni kezd elkeseredettségébenKép
meg én is tehetetlenségembenKép
Kép

Angelaninak és Erhardnak:
Kép
zsofy

Lilla akkorákat aludt napközben,hogy éjjel biztos pörizik majd...

Angelani,
nekem Lilla a melegfrontra még rosszabbul reagál,mint a hidegre!!!ne legyen inkább semilyen front,egyezzünk meg ebben! az mindenkinek jóKép

mindÍg én is álmodozom, hogy milyen jó lesz, ha Lilla már legalább ülni fog tudniKép

többgyermekes mamik:
mikor kezd a baby forogni? meg mászni? meg 4hósan szabad már ültetni?
zsofy

naaaKépKépKépbrühühűűű
megint egyedül maradtam én és a madár se jár erre!
zsofy

Gratula Ppannának!

Zsófy! Én is nagyon szerettem Jamie-t! és a marcipánbabák is nagyon jók! Anyóshoz sok türelmet kívánok (az enyém 200 km-re van, könnyen beszélek Kép)

Hú, Annamami, ezer köszönet a belépőért!!! Ha nagy leszek, meghálálom! Jó lenne összefutni majd babákkal együtt valamikor, és akkor kapsz valami apróságot értük! Megy a mail!

Ha még lenne 1valaki, aki nem használja fel a kismamás bababörzés beugrót, azt is szívesen átvenném! Előre is kösz!

Zsófy, biztos ma is van valami a levegőben, hogy Lilla is aludt, Saci is alvásrekordot döntött, szinte csak szopizni ébredt föl, max 20-30 percet volt fönn utána. Remélem nincs semmi baja. Mondjuk rengeteget voltunk friss levegőn, kimentünk a budakeszi vadasparkba sétálni. Aztán hazafelé beugrottunk a Daubner cukrászdába. Hmmm... mennyei sütijeik vannak, különösen ajánlom Megann figyelmébe. Kép

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Végre egy kép rólam is! David fényképellenes, ezt is anyukám csinálta rólunk.

http://img.photobucket.com/albums/v684/rokica/zsuzsababa/babypics20051016.jpg

Figyeljétek a cicát Zsuzsa lábánál!!! :D Baromira tetszett neki, mikor Zsuzsa ott rugdosott szopi közben, úgyhogy oda költözött. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Annamami! Küldtem mailt!

Róki! Jó ez a kép rólatok, végre téged is látni!

Így aludt ma Saci a vadasparkban:

Kép

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Lilla most nem hagy már Írni...
Jó éjt mindenkinek!!!
Kép
zsofy

Bodza: