Sziasztok!
Megjöttem az ebédből.
Már valamivel jobban érzem magam. Nem vagyok a toppon, de legalább az apátiából kimásztam.
A gyerek-témát azt hiszem most VALÓBAN sikerül offolnom. Egyszerűen most el se tudom képzelni, hogy nekem gyerekem legyen.
Most telefonálok a nőgyógyászomnak a rákszűrés miatt, de nem tudom, hogy szóba hozzam-e a baba dolgot. Ha nagyon mondaná, akkor már bevállalnék egy HSG-t is. De nem tudom, hogy most belefogjak-e ebbe az egészbe. Most le tudnék állni. Lehet, hogy ki kellene ezt használni. Hát nem tudom.
Hajni!
Baromi jó a házikó! Olyan szuperek azok a nagy terek. És tök nagy a konyhád is. Gratulálok.
Remélem 2 hét múlva már költözhettek is. Egy babával a pocakban.
Na jó, nem idegesítelek fel ezzel. Még annyit, hogy mikor én is voltam tüsző-nézőben, akkor utána volt az egyik mélypontom, mikor megjött. Úgyhogy nem akarok károgni, de annyira ne éld bele magad, mert tudod milyen sz*r koppanni. És ilyenkor a koppanás még nagyobb. Ha valóban baba van a pocidban, akkor is lesz még bőven időd beleélni magad, meg elviselni a tüneteket.
Még valami: Egy újabb hasonlóság köztünk. Az én öcsikém meg köztem 3 nap híjján 3 év van.

Betti!
Annyira, de annyira örülök nektek. Főleg annak, hogy jól vagytok. Nem tudom mennyit olvastál vissza, de lehet, hogy láttad, mikor írtam, hogy hiányzol. Olyan jó, hogy megjöttél.
Hát, most mindketten a Magányosok Klubjának tagszámát gyrapítjuk.

Nem baj, csak rosszabb ne legyen soha.
Kata!
Tábli: