Sziasztok!
Sajnálom, de most csak ezt az oldalt olvasgattam, így a tegnapi nap kimaradt! BEHOZOM ÍGÉREM, de ahogy Juca is mondja, kicsi a bors, de nagyon ott van harcművészetben!
Dido!
Sajnos én biztosan nem tudok neked segíteni szakdoli ügyben, de remélem megtalálod az "igazit"!
Hülye kérdez hülyeséget!!! MIért kell megvárni az "IDÕT"? Azt hiszem megint lemaradtam! Ne haragudj!!!!!
Unique!
No nem, írni nem írtad egy ideje, hogy tagadod, de (habár lehet, hogy a hiba az én készülékemben) azt sem olvastam, hogfy bejelentetted. Már családon kívül. Akkor most mi van????
Énis pocifejjelképet!!!!!
Perzse, mert engem mindig kihagytok!
Hüpp!
Juca!
Jót szundisztál?
Én is érzem sokszor, hogy ha most nem lehet, akkor összedől ég és föld, de amikor emberem sokáig és a két lurkó nem egyeztette az időpontot... JAJJJAJAJJJ! Mintha egy levél Zirteket benyaltam volna és még egy pohár vöröd szárazat is utána küldtem volna! De csemetém gondoskodik róla, hogy tesónak ne legyen igaza. Gyorsan csinál olyan piruetteket a kanapén, amitől jobban égnek áll a bundám, mint Tina Turner tupírja! Egy szóval (ami persze több

) a gyerekek elvannak!

Csak egyenlőre közéjük vagyok ékelődve!
Köszi a társasági tagságit!
Monyó!
Nem gondolod, hogy nem az számít ezidőtájt, hogy hány, hanem hogy legalább az első(k)?
Papád hogy van?
Wish?
És a székrekedés az smafu????
Na megállj! Holnaptól rád uszítom rókáékat!
Egyébként minden OK?
Kati!
Nagyon tetszik a hangulatod!!!

Olyan ragadós!
Ezek szerint diabeteses vagy? Vagy nem de most egy kicsit igen? Már csak azért, hogy eddig nem volt ez ügyben lépés, ha jól emlékszem, bár kezdem hitem veszteni a memóriámban!
Duddu!
Ugye írtál beszámolót, csak én nem olvastam?!!! Kezdjem el holnap keresni?
Narco!
Remélem nem lelkileg fontos emberek voltak, "csak" kollégák! Nem mintha rövid távon jobb lenne, de jóval kiheverhetőbb! Szerintem.
Még nem volt alkalmam a képeket megnézegetni, de igyekszem!
Megtennéd, hogy mailben elküldöd a címet, hogy ne kelljen újra legépeltetnem veled x idő múlva?
Az az igazság, hogy elég vegyesen vagyok, és sokszor nincs türelmem böngészni. Célirányosan babanet és citromail, aztán kikapcs. Viszont nagyon érdekelne ám!!!
Virág!
Most van végem, megint a cecelegyem győzött!
Jó éjszakát neketek!
Bocsánat, akinek nem írtam, de majd holnap talán több időt kapok Hagymácska zsarnokinától!
Sziasztok!
Eszter