A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Hali
24. nap
(tiszta Bridget Jones érzés hihi Kép )
Reggel hatkor 37,0...plusz másfél óra alvás után (no mozgás) 37,3.
Nem tudom mi nálam ez a rózsaszín (ma még nem voltam a toiletten)...de biztos, hogy nincs köze a méhszájamhoz...az ugyanis nagyon szép...a rákszűrésem is totál negatív. És ez nem barna...a hüvelyváladékom rózsaszínes...tehát mintha kicsit véres lenne. Amikor együtt voltuk a párommal, akkor meg ugye keveredett a sok kiskatonával...és akkor az egész rózsaszín volt. Persze majd mondom a dokinak, ha megjön úgyis mennem kell.
De az elmúlt ciklusban is ez volt, jelzem: csak a 20 nap után...addig semmi ilyesmi., és utána a vérzésem is erősebb volt. Lehet, hogy a sok ásv.víz meg joghurt??? Túúúúúúl vastag a nyh-ám??? Kép Persze akkor sem kellene ezt csinálnia. Olvastam, hogy a sok stressz is okozhat vérzészavart. Hát stressz az van bővem. Kb 50 órát tartok egy héten. Kép Tudom, hülye vagyok. Aztán meg alszok fél napokat a kimerültségtől.
Kellemes napot! Írjatok sokat! Legyen mit olvasnom a lukas órámban. Kép

Kép
vizkriszisback

Babcsibe
Egy gyors hőjelentés: 37,1. De megint, mintha rosszalkodni akarna a pocim.
gtünde

jó reggelt mindenkinek
gilingalang

Tünde
én most a 22 cn vagyok és nekem is fájdogál néha a hasam.
gilingalang

Sziasztok!

Még "új" vagyok közöttetek, de lenne egy kérdésem, amire talán ti tudtok választ adni vagy magyarázatot. Én a 31. napon vagyok, még nem jött meg és a teszt meg nem mutat SEMMIT. A kontrollcsík "üzemel", de egyébként semmi. SZerintetek ez mit jelenthet?
budaidorka

szia
szerintem késik a mensi.nemérzel semmit?
gilingalang

Hát ez az, hogy sose késik. Mindig tök pontosan 28 napos. És semmi mellfeszülés vagy hányinger (persze még talán korai is lenne), de úgy érzem, hogy vmi/vki nagyon dolgozik ott lent, olyan furcsákat érzek ott lenn, és állandóan pisilni kell. De már annyira szeretném tudni, hogy igen vagy nem, illetve hogy igen!!! Kép
budaidorka

a pisi az jó jel.de ateszt vagyrossz vagy még nem mutatja de már kéne.vegyél másikat csináld meg.a tesómnak még volt egy hete a mensesig de már érezte hogy van valaki bent és a teszt is kimutatta halványan aztán 3 napra rá erőssen,és még nem kellett megjönnie.szerintem egy erős terhesség ilyen 2 hete megszületett Majácska.azért írom ezt mert sokan hajlamosak vagyunk itt álmodozni már az elött hogy megjönne meg tesztet csinálni.de nagyobb a csalódás amikor megjön.én is jártam így csináltam tesztet mert úgy éreztem nem jön meg halványan jelezte a pozitivat aztán megjött.erröl írt már valaki.szóval csinálj újjat másfajtát.bocsi ha nemjókat írtam.csak én már annyit hitegettem magam.és a tesztek mindig bejöttek.
gilingalang

de nagyon drukkolok hogy az legyen amit szeretnél.KépKépKépKép
gilingalang

Persze, tök igazad van, ezért is kérdezem itt a "tapasztaltakat".
Egyébként, - mondom én optimistán - ismerek olyat is, akinek két hétig nem mutatott semmit a teszt és mégis tök egészséges terhessége volt, mert mindenkinél máshogy indulnak be a hormonok Kép
És köszi a drukkolást. Előbb - utóbb minden kiderül. Kép
budaidorka

Te Gilingalang már "pocakos" vagy?
budaidorka

Sziasztok lányok,

mennek a mensiűzők mindenkinek, remélem senkit nem talál meg,Kép

Nem bírok magammal elmegyek dokihoz, kíváncsi leszek mekkora lett a tüszőm, remélem minden jó leszKép

Puszi Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

drukkolunk BARBI.
DORKA.
nem vagyok babás de szeretnék és átmentem már pár dolgon de van már egy13 éves kislányom.meg volt terhességem 3 éve kettő is de az egyik 18 heteses a másik 8 hetesen elhalt.voltak korai tesztek halványan +.amit írtam,és igaz mindenkinél más ha nálad ez az első akkor nemtudhatod mikor jönnek a tünetek lehet nem is lesz hányingered,stb.Kép
gilingalang

Sziasztok!

Hát csak kapkodom a fejem, hogy mennyi esélyes van itt köztünk. (Kivéve engem.)

TündiKép
Hogy tudsz ilyen haláli nyugodt lenni egy kétcsíkos után. Tudom, hogy még ilyenkor nem olyan nagy az esélye, de annál sokkal jobb, mintha teljesen negatív lenne. Úgy izgulok és drukkolok neked. Én már tuti, hogy vettem volna még két másik tesztet, és azokat is megcsináltam volna. Nem beszélve Babcsiról. Szerintem a környékükön már semmilyen tesztet nem lehet kapni, mindent felvásárolt.

BabcsiKép
Szerintem írjál a tesztgyártóknak, hogy neked már igen is adjanak valami kedvezményt (pl. kettőt fizet hármat kap), mert még úgyis tuti jól járnak veled.
Hi-hi (remélem nem sértődsz meg.)

Kép
Kép
tiza

Gratulálok a nagylányodhoz!
Nagyon szomorúan olvastam, hogy miken mentél keresztül.A továbbiakban a legjobbakat kívánom neked és a leggyorsabban! Kép
Szerintem, ha még a tesztem se mutat semmit, tehát a hormon se indult be, akkor szerintem az egyéb tünetek is váratnak magukra, pl. hányinger.
És szerinted mikor ajánlatos dokihoz mennem? Meddig várjak, hogy megjön-e és mikortól "lát" vkit az orvos odabenn?
budaidorka

Sackó Kép
Üdv. újra itthon! Szorítok csütörtökig érted nagyon, hogy elkerüljön Pirike! Az nagyon jó jel, hogy érzel valamit a pocakodban! Szúrkálgat?

Barbi Kép
Hajrá tüsző! Kíváncsian várom a feljeményeket!

Tüncsibe Kép
Csendben örülgetek! Kép Kép Olyan jó lenne...

Babcsibe Kép
A te tesztednek nem örülök egyáltalán, sőt annak sem, hogy nem bírtad még pár napig az elvonást. Az azért mindenképpen jó jel, hogy szupi a hőd, és mensi sehol! Nagyon izgulok érted!

Szombaton sikerült megmérnem reggel a hőmet: 37,2. Gondolom ez jó. (Ugye Babcsi?)
Sajnos a ma hajnalom már nem alakult ilyen jól Kép
Nagyon elkezdett görcsölni a pocakom. Kb fél-1 óráig tartott a görcsölés. Szerencsére nem véreztem, és a fájdalom is alábbhagyott, de iszonyatosan megijedtem. Szörnyű érzés volt. Már csak kicsit érzem a pocimat, remélem ez már normális. Felhívtam Sz. ügynököt, kicsit megnyugtatott, hogy 1-2 ilyen görgyölés még belefér, de szigorú pihit javasolt. Persze ma is dolgozom. 3x1 Magne B 6-ot kell még szednem, és meg kellett ígérnem, ha még lesz görcsölésem, feküdni fogok.
Hát most nagyon be vagyok sza...-va.

Kép
Kép
szilva069

Wish Kép
Nehogy kihagyjalak! További Piroska-mentes 9 hónapot kívánok! Óriási adag babatapit kell most küldenem Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Jaj, vigyázz magadra.
Nem lehetne, hogy mégsem dolgozz?
Én úgy félnék.

Kép
Kép
tiza

DORKA
szerintem vegyél másik tesztet más fajtát itt a lányok a qpidót dicsérik én még nem próbáltam.de várj 2 napot hátha alacsony még a hormon szint.2 nap alatt nagyot nő ha terhes vagy.ha az is negatív várnék pár napot és ha nem jön meg elmennék dokihoz.remélem minden rendben lesz és bujkál a kis babóka.
gilingalang

Babcsi Kép igen,,amiket irtal - az alapjan kitolodhat a ciklus, szoval meg SIMAN lehetsz terhes !!! Kép
tudom, hogy nehez, de varj meg par napot--> aztan teszt Kép

Dorka Kép hello itt. hany napos a ciklusod? kulonben vkinek meg a 10 napon (10 nappal kesobb , mint amikor megjott volna )sem mutatta ki. Lasd :cat , a masik topicbol es most 2 gyonyoru fiu boldog anyukaja..

Tunde Kép az jo jel !!! lehet, hogy neked is gratulalhatunk ??Kép remelem !!!!!!!

Szilva Kép koszi, de nem szurkal, hanem "nyumas" van benne,,olyan mintha feszitene. de eztis jo jelnek tudom be...hihihiih

Barbi Kép irj a doki utan is

Tiza Kép mi van veled? hol tartassz?

saci
saci

Tiza Kép
Olyan szerencsétlen vagyok. Mindenképpen be kellett ma jönnöm, mert a kolleganőmnek éppen ma van az inszem.-e. Valakinek bent kell lenni az irodában. 20-án meg áfa-bevallás, addig meg egy csomó munkám van még. Nem tudom mit csináljak!?

Kép
Kép
szilva069

Szilcsibe Kép
Nagyon vigyázz magatokra - semmi izgulás és ha muszáj is dolgozni, próbálj minél kevesebbet. Ezerrel drukkolok, hogy ne legyen semmi baj. Biztos nem is lesz, nem szabad!
Eldöntöttük, hogy megyünk a BMC-be, nem húzzuk tovább az időt. Csak fel kell hívnom és kérni egy időpontot?

Tüncsibe Kép
Nálad mintha nagyon jól alakulnának a dolgok! Remélem, tényleg - izgulok veled, hogy a következő teszt már teljesen egyértelműen pozitív legyen!

Babcsibe Kép
Ne higgy a teszteknek! A hőd jó, Piroska sehol, úgyhogy légy türelemmel még pár napot. Elkenődni nem szabad (könnyű ezt mondani, tudom...) Kitartás!

Krisz,
remélem, semmi bajt nem jelent ez a rózsaszínség! Lehet, hogy nincs is jelentősége - de majd a doki megmondja. Hasonlóan őrült munka-mániások vagyunk Kép Ez biztos nem jó baba-projektileg, de hát ez van...

Tiza Kép
megvigasztallak: nem vagy egyedül az "esélytelenek" között - épp most búcsúzkodik tőlem Piroska, 4.cn. kezdődik újra minden. De azért egyszer biztosan mi is esélyesek leszünk!

Wish,
nagyon drukkolok nektek! Most már végre tényleg sikerülnie kellene!
Ha véletlenül táblázatozol, légyszi javítsd nálam 4.cn-ra.

Átvállaltam a hónapra mindenki Piroskáját, meg is ígérte, hogy nem megy rajtam kívül senkihez - remélem, tartja a szavát!
gmarta

Köszi a sok jó tanácsot, lányok. Majd újrapróbálom másik teszttel és mindenképp beszámolok. Addig is további szép és mensimentes napot mindenkinek! Kép
budaidorka

SzilvaKép
Hát akkor csak nyugisan dolgozgass.

SaciKép
Ma vagyok a 8. ciklusnapon. Holnap megyek egy új dokihoz, aki a férjem andrológiáját csinálta. Viszem neki a hormoneredményeimet, aztán majd meglátjuk. Gondolom még elküld egy pár kivizsgálásra, de majd csak a következő ciklusban, mert a hétvége körül lesz pém. Pont nem leszünk itthon, mert elmegyünk Békéscsabára a kolbászfesztiválra. Ez most jó, hogy eszembe jutott, mert nekem kell szállást keresnem és eddig úgy gondoltam, hogy 1-2 éjszakát esetleg kibírunk úgy, hogy egy szobában alszunk a barátainkkal, de így szóba sem jöhet!

MártiKép
Persze mi is leszünk nem sokára esélyesek, csak most egy kicsit irigykedek arra, akinek már igazi esélye van.

Kép
Kép
tiza

DorkaKép
Üdv. köztünk!Kép
Én is pont abben a cipőben járok mint te. Ma vagyok a 30. cn.-on és a teszten sehol semmi. Elvileg már meg kellene jönnie. A csajok röhögni fognak de megkérdem: A hődet méred? Mert ha magas (kb. 37) akkor az jó jel mert akkor termelődik a progi. Nálam az is lehet, hogy később volt pé-m mint ált. és ezért kitolódott a ciklushossz. Szóval még akármikor megjöhet. Neked nagyon drukkolok!!!!! Várjál még egy kicsit és utána tesztelj megint. Mondom én aki állandóan mindenféle tesztet megcsinálok!Kép

Csajok, ne röhögjetek!!Kép

TüncsikeKép
A hőd szuper!!! Meg a két csíkod is...hihihiKép Azért is örülök neked!!! csak úgy fű alatt, sunnyogva....A menziszerű érzésről azt olvastam, hogy terhesség alatt előfordul a hormonok miatt...Szóval nyugi!!!

GilingKép
SziókaKép

IzaKép
Én is jókat röhögök magamon, azért ma reggel el voltam kenődveKép Na de fel a fejjel majd meglátjuk!Kép

SzilcsibeKép
Jajjj, tessék magára vigyázni!!!!!!!!! Irgum-burgum!!! Mi most a legfontosabb???? Neeeem, neeeem, nem a munka!!!!! A babucik!!!!!!!!
A hőd persze szuper!!!Kép

Én sem örültem a tesztnekKép Most akkor mi lesz? Már nem merek a dokihoz lemenni mert hozzá is hetente bejárok mindenféle indokkal, persze már hetek óta nem tudott megUHázni, remélem szerdán már működik...hihihih..nem vagyok normális! De hát ezt már eddig is tudtukKép Ja és néha a jobb petefészkem fájdogál...

BarbiKép
Várjuk a híreket!! Mennek a drukkok!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++

SaciKép
Hát, jó lenne de nem merem remélni sem..Vagy legyeik mán egy kicsit pozitívabb mikor mindenkinek állandóan ezt mondom, vagy mi? Nagyon drukkolok neked!!!!!!!! Küldök babatapikat:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

Szilcsibe
Én nagyon gyorsan kiíratnám magamat táppénzre!!! Simán kiírnak!!!! Ne is gondolkozz rajta, ez most fontos!!!!!!!!

MártiKép
Köszi, hogy így gondolod, de azért egy kicsit mégis jelenthet valamit, hogy még egy halovány csíkom sincs, nem? Vagy, nem? hihihi...Láttad Tüncsike csíkját? a 22. napon, na az szupi csík!

Igenis esélyesek vagytok!!! Itt mindenki az!!! Iza is és te is!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

SzilvaKép
Próbálj meg mindenképpen lazítani egy kicsit!
Ha kell menj táppénzre!
A Pocaklakók épsége fontosabb bárminél!
Magnéziumot szedd és ha már pihizni nem tudsz, próbálj meg nem stresszelni!!!!
Nyugi és pihi! Neked most a pocakosodás a "főállásod", minden más mellékes!!!!!!!!
Drukkolok!
Stella

Kép
stella9

Gilingalang Kép mi meg nem ismerjuk egymast - szioka ! mit lehet rolad tudni?
nekem most volt a 3. inszem es remelem nem fog megjonni, csut. on !!Kép Kép

saci
saci

Márta Kép
Csak fel kell hívni a BMC-t, ahol adnak időpontot. Tudsz tel.számot?

Stella Kép
Igazad van mindenben. Ugye ez azért még nem a legrosszabbat jelenti?!

Kép
Kép
szilva069

Szilva tessék magadra vigyázni, pocok az első most, pihiz ha tudsz napközbe!

Saci, Tünde , Babcsi szeretném látni hogy inszemmel is sikerülhetKép

Lassan indulok a dokihoz, remélem nőtt a tüszőm és megis repedt,izgulok egy kicsit, Kép
Gondoltok majd rám , köszi

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Druszám
Egyenlőre halk gratula, aztán ha elhiszed magad is akkor megy a hangos Kép Addig is drukkolok tovább nagyon! Kép

Tündi
Vendég

Kép
Kép

wish

Szilcsi,
ezek a számok vannak a neten a BMC-nél: 4584-579 4584-580, jók? Dokihoz ők osztanak be? Vagy kérnem kell?
ne dolgozz túl sokat!!! ha tudsz, tényleg otthon maradhatnál pár napot legalább...

Babcsi, te fő-fő tesztelő Kép
hátha csak a teszt volt rossz! Na azért nehogy most rögtön rohanj újat kipróbálni!!! Majd pár nap múlva már mást mutat biztosan Kép
gmarta

SzilvaKép
Dehogy jelenti a legrosszabbat! Erre gondolni sem szabad. Bízni kell Bennük, hiszen eddig is olyan ügyesek voltak!

Ne gondolj semmi rosszra! Néha már a pozitív gondolkodás is rengeteget segít!
Rendben van minden, nem izgulj!
Inkább mosolyogj, simizd mega pocakodat és beszélj hozzájuk (nem muszáj hangosan)! Nekem ez mindíg segített!
Most sokminden változik benned, és bármitől lehetnek görcseid. Lehet, hogy nem is a méhed, petefészked csinálja, hanem a belek, mert lazulnak a kötőszövetek és nehezebb a dolguk.

Drukkolok a MiniSzilváknak! És persze minden topiklakónak!
Stella

Kép
stella9

Márta Kép
Jók a tel.számok! Ha már van jelölted, akkor már most mondd meg, kihez szeretnél menni Kép
Drukkolok neked! (Igyekszem vigyázni magamra!)

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép
Vigyázz magadra! Legalább próbálj meg nem idegeskedni, ha már nem tudsz otthon maradni. Minél hamarabb lépj le, hogy tudjál pihenni.

Kép
mofly

SzilvaKép
Azt tudom mondani neked, amit egy barátnőnek mondtam amikor hasonló cipőben járt.
Mi a fontosabb neked, az a baba, aki életed végéig melletted lesz és akinek minden lépésért aggódsz majd akkor is, ha már 40 éves lesz, vagy az a munkahely, amit három évig "látni sem fogsz", sőt garancia sincs arra, hogy egyáltalán létezni fog mire visszamennél oda dolgozni?
Tudom, hogy ez sarkított kérdésfeltevés, de most legyél önző. Ha bárhogy tudnak helyettesíteni, akkor menj haza. Ne azzal törődj, hogy kinek milyen kényelmetlenséget okozol, hanem azzal, hogy magadnak és babábnak milyen kényelmet adsz most, amikor az a legefontosabb.

wish

Tünde Kép
Izgatottan várjuk a következő tesztet. Azért ez elég biztató, de megértelek ha várni akarsz. Jobb később örülni, mint utólag nagyot csalódni. De mint tudjuk, halvány csík is csík!

Babcsi Kép
Kitartás! Szurkolok neked.
Én ma vagyok 11. napon. Most kéne pé-nek lennie, de még LH nem jelezte.

Kép
mofly

BarbiKép
Köszi a drukkot. Mi egyenlőree spontán vagyunk és remélem úgyis sikerülni fog...
Várjuk a fejleményeket!!!

MárcsibeKép
Hát, minden lehet, bár azért már 30. nap jó lett volna egy csíkocskácska!Kép

MoflyKép
Köszi a drukkot!!! Remélem ez a sok drukk odabent meghallgatásra talál!Kép Mennek a tüszőérlelők:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

SzilcsibeKép
Látod, mindenki ugyanazt mondja!!! Most te és a babáid a legfontosabbak!!!!!! Tessék erre gondolni!!! És Wish pont leírta azt amit én is gondolok! Szerinted más ott a munkahelyeden a te helyedben mit tenne? Pl. a kolléganőd!

Kép

KépKép
babcsi

Wish Kép
Annyira tudom, hogy igazad van! Igyekszem pihizni!

Kép
Kép
szilva069

Babcsi Kép
Az a baj, most bevallom, hogy nem vigyáztam magamra. A hétvégén ezerrel takarítottam otthon. Szerintem nem a munkahelyemen van a gond, hanem, hogy otthon nem bírom ki, és keményen "dolgozom".
Tudom, nem kellett volna, de mostantól csak pihizek otthon.

Kép
Kép
szilva069

Szilcsibe,
tényleg pihizz sokkal többet, semmi takarítás, semmi megerőltető - kell az erő a gyerkőcöknek!
És semmi aggódás - majd mi többiek itt aggódunk értetek Kép
Mi Sz. ügynök "hivatalos" neve? (tudom, már írtátok egyszer itt, csak lusti vagyok visszakeresni)
Kellemes délutánt mindenkinek!
gmarta

SzilcsibeKép
Na azért!!Kép mert itt nagyon aggódunk ám, hogy túldolgozod magad!!!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Márta Kép

Dr. Szűcs Zoltán (Reggel a mobilján hívtam, és most is nagyon rendes és segítőkész volt!)

Kép
Kép
szilva069

Babcsi, akkor mi tényleg kb. "egyidőben" vagyunk. Kép
Az az igazság, hogy én már régóta nem mérem a hőmet, mert hogy össze-vissza mutatott mindent. Viszont most hogy mondod, már két napja egyfolytában majd meg fagyok otthon meg éjszaka is (merthogy nálam a 37 már elég gázosan magas), és gondoltam rá, hogy nehogy beteg legyek PONT MOST, mert hogy én nem tudtam erről a progi-emelkedésről. Kép Akkor talán ez is jelent VMIT.
És te mikor mész dokihoz? Mármint hanyadik napod lesz az? Mert én nem tudom meddig várjak. Végülis ráérek vele, csak szeretném tudni, hogy mi a helyzet és szeretnék megnyugodni.
Nagyon szurkolok neked is, lehet, hogy egyidősek a babáink! ;)
budaidorka

SACI
szia neharagudj nem voltam a gép elött.magamról annyit hogy 35 vagyok van egy 13 é lányom,és 2 nemsikerált kis tesó.elmentek a babók.17 ill.8 hetesen ez 3 éve történt.azóta nem jön össze bár volt pihi is.most talán sikerül.és te?
gili
gilingalang

DorkaKép
A helyzet az, hogy lehet hogy ma du. lemegyek a dokimhoz bár csak szerdán kéne mennem. Egy kicsit bánt ez a mai negatív teszt, szeretném tudni az ő véleményét. Rakok ide beked egy cikket az alaptesthőmérsékletről:

http://www.szexualitas.hu/page.php?p=3&id=32&catid=5

meg egy ábrát a ciklus alatti hormonváltozásról:

http://www.oviklub.hu/betegeknek/img/hormonok.jpg

Kép

KépKép
babcsi

na lassan megyek a dokihoz, ha visszajöttem jelentkezek...

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe Kép
Nagyon izgulok érted! Remélem jó hírekkel jössz!

Kép
Kép
szilva069

Jaj, Babcsi, én is nagyon izgulok. Majd számolj be légyszí mit mondott a doki. Kép Remélem sok jót!!!!
budaidorka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?