A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Katus,
passz, de sztem biztos találsz egy nyugodt zugot, ahol megetetheted. Ha kellemetlennek érzed, inkább vidd palackozva. Reméljük, nem találnak semmi komolyat!

Ildi,
tej: nem változott a véleményem, csak már a csapból is az folyik, milyen lehetetlen anya az, aki dedjének bocitejet ad, és majd jól a lelkemen szárad, ha a dednek valamikor majd baja lesz emiatt. Sztem is hülység, és szívem szerint továbbra is adnám/adom neki, de too much pressure van már, úgy érzem.

Fibi,
ded édes, a tanulással kapcs. meg inkább ne írd össze, mi kell, mert elveszi a kedved egy életre. Én pl össze se merem írni, csak fejben tartom, és igyekszem határidő előtt 1-2 héttel kész lenni. De amit már most tudok, h mondjuk dec.ben le kell adni, és van időm, inkább gyorsan megírom most, és akkor le van a gond. (Csak az elte ilyen papírmániás, vagy mindenhol ez van? Tonnaszám írom a házi esszéket...)

Proone,
nincsenek is lapátfülei! És tényleg tündéri.

Most voltam kint a szeméttel. Tyű de hideg van!!
neet
neet

Ildi!

Nekem nincs ilyen problémám,hogy nem kérdezi meg a családom,hogy milyenvolt szülni.Ugyan is én kibeszélem magamból ami nyomja a lelkemet.Nem arra várok,hogy megkérdezik-e vagy sem,aztán még azon is agyalni,hogy ha nem akkor miért nem...stb.
Szar volt és jól elmondtam boldog-boldogtalannak.De nincs is miatta fejfájásomKép
Tudom,hogy nem vagyunk egyformák de nem szabad mindig a másikra várni.Vagy nem akarja,nem tudja ,nem meri ...stb de te úgy érzed ,hogy szükséged lenne rá és mégse nem adod ki magadból aztán tessék itt az eredménye:rossz kedvű Ildi.Kell ez neked?
Na bocs,hogy így kirohantam de nem szeretem ha kedvetlen vagy rossz kedvű ilyen dolgok miatt valaki.Elmúlt,vége már kár ezen rágodni.Kép
Csak pozitívan kedves testvéreimKépKép
Jucus
20170114224602

Neet!

És mit csináltatok szeméttel oda kintKép?

Juc
20170114224602

Köszi Juc! Mi is reméljük, hogy minden okés, de biztos így van. Amúgy azért van erre szükség, mert nem volt hajlandó szülés után ordítani, csak panaszkodott.. Kép

Apa meg felajánlotta, hogy takar minket, amíg szopizik a pici. Kép
mkatus

Sziasztok,

Jaj,tényleg bunkóság volt tőlem bedobni az ötletet, aztán eltűnni. Nos, összeszedem magam egy kicsit és elmegyek szoróanyagért. Most egyenlőre egy darab példányom van és internetes anyagot én sem találtam. Én pedig még nem írtam semmit. Ebből is látszik legalább, hogy nem ebből élek és nem is gondoltam, hogy valakit érdekel, csak gondoltam segítek egy kicsit immunerősítésben....

Szeritnem lehetne egy talin, hogy oda viszek egy katalógust és árakat, és akkor tudtok nézegetni és aki szeretne valamit, az ott tud is szólni nekem....

Ada: emlékszel még mondtam, hogy tudok fotóst... nos, tényleg igy van... webalbum.hu néven találod őket. Tényleg ügyesek és nem is túl drágák.... sőt...

Mkatus: hát én nem tudom, hogy mit jelent, hogy lehet-e szoptatni, mert én bárhol szoptatok.... babuci nem hajlandó máshogy elfogadni a tejet sem, nemhogy mást... szóval szerintem nyugodtan lehet.

Még egyszer bocsi mindenkitől

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Mkatus!

Nehogy már azon idegeskedj,hogy egy kórházban szoptathatod-e a dedet?!Szoptatod és kész mert különben éhen hal meg üvölt és egyébként is!Kép
HA egy pelust a cicidre terítesz és úgy bujik hozzád,még fel sem fog tünni senkinek sem.

Johi!

Igen,tessék hozni és nekem már immunerősítőt is rögtön amit kölköknek adhatok mert fránya egy idő van és szerintem kipróbáljuk mert a többi csodaszer sem 1000-s!

Jucus aki ma egy kicsit pikirt,okoskodó,intrikus..stb hülye p...csa de van remény a javulásraKép
20170114224602

Jucus,
hát megnéztük belülről a kukát. Kép
neet
neet

Jucus,
és ne "javulj" meg! Mert csak romlanál. Kép
neet
neet

Neet!

Értem,azt hittem valami komolyabba bonyolódtatok szeméttelKép
ÉS oksa,nem javulok majd legfeljebb kiutálnak a többiek!

Juc
20170114224602

Juc!

Köszi a tippet! Kép
mkatus

Jucus!
Én tök ugyanilyen vagyok, ha valami gondom van - meg ha nem - rögtön kidumálom magambóm boldog-boldogtalannak. Kép Meg a mi családunkban ez is a szokás, hogy mindenki mondja anélkül, hogy a másik kérdezné Kép A Zuraméknál viszont tök más a helyzet, ott mindenki szépen megvárja, amíg megkérdezi a másik Kép. Voltak is ebből konfliktusok az elején, hogy én miért nem kérdezem meg este, hogy mi volt a munkahelyén... erre mondtam neki, hogy miért kell ezt megkérdezni, mondja, mondom én is...Kép Úgyhogy azóta már sokat javult a helyzet... Kép

Katus!
Szoptatni bárhol-bármikor lehet Kép Nem a helytől meg másoktól függ, inkább tőled... Kép

Fibi!
Bálint nagyon édes!!! Kép Kis huncut feje van! Kép

Proone!
Unokaöcsi is cuki!!! Kép És nagyon szép fülei vannak Kép

Na megyek, mert Petra nem bír magával...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jucus,
voltaképp bonyolódtunk. A kólásműanyagflakont ugyanis ledobtam a kutynak, mert imád vele rohanni. Amíg szét nem esett az egész, (címke, kupak, stb) és ki nem dobtam. Kép Most örülsz? Tudsz mindent.
neet, megaoff
neet

Neet!

Tudtam én hogy több volt ott mint csak egy sima kukábadobásKép

Nálunk Panna kapja meg a műanyag falkont játszani,kicsit ciki csak mi?

Juc
20170114224602

falkon=flakonKép
20170114224602

Sziasztok!

Voltunk ma doki néninél méredzkedni, Emma 2 hét alatt 40 dekát hízott, szóval azt hiszem, nem kell már paráznom amiatt, hogy eleget eszik-e, meg van-e elég tejem! Kép Most nagyon vidám lettem! Kép
3 hét múlva, majdnem félévesen jön az 5 hós oltás, aztán utána jó ideig semmi!!! Tényleg, ha azt letudtuk, milyen gyakran kell vinni a gyerkőcöt vizsgálatra?

Párásítón mi is gondolkodunk, akkor leginkább uh-s hideget vegyünk, ha veszünk esetleg?

Na megpróbálok visszaolvasni, meg Emma is hiányol!

Manóka, aki most jókedvű végre!

Kép
Kép
manoka11

Manoka!

5 hó után nálunk kb.2 havonta kell menni méreckedni,mi ma megyünk Pannával éppen.De ez doki függő is.Szerintem havonta már csak kiváncsiságból is belefér,hogy lemenjünk,Sománál még így volt.

A mi párásítonk nem UH-s de szerintem nem hangos annyira.És ha nagyon száraz a levegő a fütéstől akkor tényleg érdemes beszerezni egyet .

Örülök,hogy jó kedved van már!

Juc
20170114224602

Juc, Bogarka,
igazatok van, ki kell beszélni magunkbol, azt készKép Ha varunk a masikra, hogy kérdezze meg, abbol csak sértödés lesz, meg félreértés, és tök fölöslegesen...

Nalunk is a müanyag flakonnal B jatszik, az az egyik kedvence, meg az üvegfedelekKép

Neet, nekünk is sok beadando van, csak olvasonaplo, meg megfigyelési naplo inkabb. Van, amit nekem is el kene kezdeni, mert dec-re csomo lesz. Igazad van, majdnem elvette a kedvem az összeirasKép

KépKép
fibi

Hahó!

Köszönöm a sok hozzászólást a párásító témakörben!

Akkor most egy következő kérdés:
Mikortól nézhet tv-t a gyerek?

Mert tegnap nagy családi vita volt itthon, hogy az apja levitte a gyereket a nappaliba és elkezdett tv nézni vele. Dehát még csak 4 hónapos és már rontjuk a szemét?
Szal kibuktam...
De a Zsomba nagyon nagyon élvezi szerintem órákig tudná nézni....

Ezt ki hogy csinálja????
manó27

Lányok ez a flakonos téma rulez:-)))
ki a kutyájának adja ki a gyerekének:-))
szal kinek mi van otthon ez nagyon tetszik!!
manó27

Manóka!

Igazából nekünk is kb 0-a hízást produkál Zsomba 7 kiló 10 deka és nem moccan a mérleg, dehát most mit csináljak?
Nem sír, hogy éhes lenne szopi után csak ficánkol meg mosolyog ergo sak elég volt neki..

Te miért voltál ideges?
manó27

Manó!

Mert úgy éreztem, hogy kevés a tejem, és nem tudom jóllakatni, és azért sír. De ez csak az utóbbi két hétben volt, vagyis az utolsó napokban már nem is. Szerintem az volt, hogy elkezdtem újra menstruálni, akkor tényleg kevesebb lett a tejcsi, én ideges lettem, stb., szóval ördögi kör. De aztán visszaállt 2-3 nap alatt, és látod, most 2 hét alatt 40 dekát hízott, az nagyon jó. A lényeg, hogy kiegyensúlyozott legyen!
Na megyek, felébredt.

Kép
Kép
manoka11

Juc!
mi is flakont adunk a dednek...Kép és hálás.
És mi majd csak akkor megyünk legközelebb dokihoz, ha Igi 15 hós lesz vagy ha beteg lesz, de az úgysem lesz, tehát csak sokára...
annyit irtam már, de szarakodik a gép billentyűzetileg, tehát nem tok irni...majd később...nem ússzátok meg...kiirok magamból minden bánatot, mára is jutott bőven...
na, megyek, Igi ma már 3x kakil...ez is bánatom egy része...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Hetvegen apa bitorolta a gepet, dolgozott, legfeljebb csak elolvasni tudtam a hozzaszolasokat. Itthon ultunk, unatkoztunk.Kép
Se vasarlas, se Vaci utca...ezert vasarnap onsajnalati napot tartottam.

Neet, koszi!Kép
A flakonnal nalunk is a kutya jatszik, teljesen fel tudja spannolni magat vele, mert nem talal fogast rajta. Kivancsi leszek, hogy sikerul-e megertetni a kutyaval, hogy melyik a gyerek jateka, ill. forditva...

Akartam meg irni, de nem jon az ihlet.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora,
a mi Marcink óvatosabb a gyerekkel, mint velünk, de játékban nem ismer tréfát. Eszter meg is mutatta neki, hogy kell rágni a hajtogatós mesekönyv sarkát. Egyik nap ez a kép fogadott a szobába lépvén: gyerek az ágyban, kutya a kanapén mellette, könyv kihajtogatva, és nagy egyetértésben rágják a 2 átellenes könyvsarkot. Kép

TV: nálunk esténként van bekapcsolva, meg a Reggelit hallgatjuk, (nézni reggel nem érünk rá) E néha odanéz, de annyira nem köti le. A reklámokat imádja, biztos a sok színes képváltogatás miatt. Sztem ha tiltanánk, sokkal jobban akarná nézni. Persze nem ültetjük elé órákra, még percekre se,
de ha be van kapcsolva, és látja, na bumm. És mivel össz.3 csatornánk van, és a távkapcsoló is gyakran rossz, nem félünk tőle, h sokat nézné bármelyikünk, így ezt a pl-t látva tán ő sem fogja. Remélem.
Tudjátok, ER, BK rulez, a többi nem izgalmas. (Ezek alatt meg ő már rég alszik, max a Szomszédokból lát valamennyit. Kép)
neet
neet

Mano, egy ujabb tema (TV), amiben mindenkinek mas lesz a velemenye sztemKép Nalunk az van, hogy zapa naaaagyon ellenzi, szerinte jo sokaig egyaltalan ne nezzen semmit, mert attol fejlödik inkabb a fantaziaja, ha olvasunk neki, és ö elképzeli. (ezt is persze a növérénél latta, akinek minden szava szent...) Sztem egy idö utan (2-3-4 évesen) miert ne nezhetne rajzfilmeket? Az oviban kicsufolhatjak, hogy nem ismeri öket, azt nem akarom. Persze nem horrorfilmekre gondolok, meg villodzo reklamokra, annak en is ellene vagyok.

KépKép
fibi

TV: egy doki véleménye szerint mikor a pici babák tévét néznek, ne a szemüket, hanem az agyukat féltsük. értsük ezt úgy,hogy a szemét nem rongálja talán, de az elméje nem fejlődik úgy, mintha az idő alatt játszanánk vele valami mást. tehát ha éppen elaludni készül és irtó nyügi és csak az nyugtatja meg, szerintem ilyen picin oda lehet venni a tévé elé. később meg majd lehet korlátozni Kép

ancsipancsi

NeetKép, elore sejtem, hogy nalunk is lesznek hasonlo esetek.Kép Kivedhetetlen.Kép Azert remelem, hogy a fagyit majd nem egyutt nyaljak.Kép Ebben latok realis veszelyt... Prezli imad enni es tuti ki fogja Kata kezebol szedni a kiflit, vagy eppen ami benne van.

TV: nalunk meg ugye eleg pici a gyerkoc, szal tv-nezesrol meg nincs szo. Hatterzajnak sokat megy nalunk, errol majd igyekszem leszokni, mert kesobb ohatatlanul bamulni fogja.
Mig nagyon kicsi nem is egeszseges a szemenek. Kesobb, ha ertelmileg is oda jut, elszor talan diafilmezni fogunk, aztan johet egy-egy rovidebb mese. Apjuk mar gyujtogeti a netrol a Magyar Nepmeseket, Pityke ormestert, Lolka es Bolkat (amiket en is imadtam gyerekkoromban)... az M2-on regi magyar meseket jatszanak! Vannak jo mai mesefilmek is, de a japan rajzfilmektol a hideg kiraz.
Amit elterveztem - es igy is legyen!-, az az hogy minden este meselni fogunk neki, fejbol vagy konyvbol. Nekem gyerekkoromban mindig meseltek, imadtam.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

nekem gyerekkoromban szinte soha nem meséltek, úgyhogy én fogok Kép . ráadásul csodás álmom, hogy majd Mazsolát és manócskát nézi a sok dúvad mese helyett.

ancsipancsi

Sziasztok!
Tegnap zombi voltam, azért nem is jöttem már vissza, este 9-kor már mentem aludni. De most egészen jó volt az éjszaka. Kép Ma meg délelőtt nagyot sétáltunk, tök hideg van, de azért jól esett, Vincenzó még mindig alszik, jót tett neki a friss levegő. KépKépKép

Johi, Manó: BOLDOG 4HÓST A DEDEKNEK!!!! Kép hogy elrepült az idő ...

Mindenki: GYERTEK HOLNAP TORNÁZNI!

Séta közben találkoztam egy anyukával, akivel együtt vajúdtunk, így most megint eszembe jutott az az este/éjszaka.Kép
Fic visszaolvas.Kép
ficánka

Színház: én is irígy vagyok, de nagyon! Kép majd később, ez is olyan, mint a bélíz Kép

Párásító: nekünk van mindkettő, hálóba a hideg javasolt, a másikat illóolajjal használom a nappaliban, sztem nagyon jók! Igen, lehet olcsóbban is illóolajat párologtatni, lehet kapni kerámiából pl. mindenféléket, csak kicsi szokott lenni a tetején a tál, de azt ki lehet váltani egy üveggel, amiben előtte aromagyertya volt, tudjátok, miről beszélek, nemtom jobban leírni. Hidegpárásítóból nekünk is SOLAC, és rulez!!!

Pocak: reszketek!!! Kép

Fibi, Proone: dedek édesek! Kép

Jaj, még úúúúgy akartam olvasni, meg írni, de Vincenzó óhajt, cupp!
fic.
ficánka

Manóka!
Mi Petrával az 5 hó után csak egy éves korában voltunk Kép

Manó, Manóka!
Én rájöttem, hogy a gyerek súlya és a tejmennyiség között semmi, de semmi összefüggés nincs! Kép Na jó a végleteket kivéve... Múlthéten úgy éreztem, hogy tejcsi épphogy, Doni pedig már rég hízott ekkorát, mint ezen a héten Kép

Tv: mikor Petra pici volt ő is sokszor nézegette, de nálunk elég ritkán van bekapcsolva. 1 éves szülinapra kapott valakitől mesevideót, de nem érdekelte. igazából 2 évesen kezdte el őket nézegetni (de csak minőségit: Süsü, Misimókus, Vizipók, szóval nem a Disney-féle borzalmakra gondolok), és pár hónapja nézzük vele az estimesét az M1-en (nemcsak az m2-n van!), és szerencsére ott is csak olyan mesék vannak, amik tök jók (lolkabolka, kockásfülű, futrinka utca, mazsola és manóka, magyarnépmesék meg ilyenek). Szerintem ennyi belefér, a lényeg, hogy ne legyen leültetve valami szar elé csak azért, hogy kis nyugi legyen tőle, meg hogy ne legyen háttértévézés, mert szerintem az a legrosszabb!!!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Szasztok!

Nálunk is a Zapa szokott a TV előtt punnyadni a deddel, de és spec a modern tévéknél nem a szemét féltem a gyereknek, hanem a fantáziáját... De majd kiheverjük valahogy, hogy a gyerek hétvégén nézi a tv-t, ha épp nincs más dolga. Kép Az, hogy mennyire lesz fontos az életében sztm nem attól függ, ogy szombaton, ha apa punnyad a tv előtt és melette egy kicsit ott a gyerek, hanem attól, hogy mi mennyire neveljük elé a mindennapokban. Apának is kell punnyadás, nekünk is kell, hogy hétvégén egy kicsit ne a gyerekkel foglalkozzunk. És a gyerek meg fogja tudni különböztetni a hétvégét a hétköznapoktól, ugyanúgy, mint azt is, mit lehet a nagymamánál amit otthon meg sem próbál.
Nah, ezt csak úgy összedobtam, de remélem érthető. Kép

Színház: Áh, majd a következő szezonban Kép

Manoka: Látod, nem kell idegeskedni. Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Zsanci: Sikerült beszélned apósoddal? Nem sürgetésképp, csak érdeklődésképpen Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Minden elszállt ami okosat írtam,de ez a Ti szerencsétekKép

Panna 7,35dg 8 hósan.Johi hallod?
ÉS neki is van kicsi hártyája mint Oxi Vikijének volt amit húzogatni kell szétfele,hogy elmúljon.PuniszükületKép

ADA!

Lécci,lécci írd meg(utoljára)a szemcsepp nevét mert gyógyótárban(nem homeos) nem tudnak róla én meg makogtam .

TV-vel pedig osztom Bogárka véleményét!

Juc
20170114224602

Oxi!
Ezer bocs, de elfelejtettem...Kép megirnád majd nekem msn, hogy pontosan mi is van??? én mindig be vagyok kapcsolva, ha nem válaszolok, az azért van, mert épp nem vagyok ott. de ha ott leirod, akkor el tudom menteni, és megkérdezni... BOCSI!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

TV ügyben én is osztom Bogárka véleményét, bár mi "szemét Disney-t" is nézünk, és bizony előfordult már, hogy azért lett B leültetve, hogy le tudjuk foglalni vmivel, amig mi a dolgunkat végeztük...(lsd: mosogatás, mosás, takaritás, főzés, stb...) Nálunk ezzel szemben szinte soha nem megy a TV, este sem, csak ha már mindkettő alszik. Ezért is jó, hogy csak a három alap csatorna van, nincs kisértés, mer ált. olyan szar műsorok mennek, hogy nem bánjuk, ha nem megy...Kép viszont itt van a laptop, ami egész nap megy...Kép Kép Kép próbálom magam leszoktatni róla........JÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ, Olyan rossz vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!
Bogárka!
képzeld, apa ma irt msn, és kérdezte, hogy megyünk e du. a szagojába Igoj babával???? Kép Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jaj, de jot sétaltunk, süt a nap, és B. bealudtKép Kell ennél szebb delutan?Kép És jön a hugom nemsoka, itt alszik nalunk, lesz ejjel dumapartiKép

Fic, hogy birsz ilyen koran elaludni? Dejo NekedKép, én még fél egykor a Jobaratokat neztem, aztan 1 utan birtam elaludni, B. meg 2 orankent keltett. Most terveztem szunyokalni, de a friss levegötöl felébredtem, és rendet raktam, kitakaritottam, stbKép

KépKép
fibi

Zsanci, szerintem a Disney-böl nem mindegyik szemét. Inkabb az, mint a tévé, egyetértek VeledKép

Mas: ismeri valaki az Örs vezér téri Zenebölcsit? Hany hos kortol lehet oda menni? Mert az közel lenne, szeretnénk jarni.

KépKép
fibi

Mondtam már, h Vincenzó már szokott gurgulázva kacagni? Kép Nagyon imádom! KépKépKép

TV: nálunk is ment háttérzajnak, de mostanában kisfiam imádja nézni, és én nem engedem neki csak nagyon keveset, éppen most kapcsoltam ki, mert ő kukkolja a járókából.

Most meg kántálva dumál, megyek játszani vele! Kép

cupp,
fic.
ficánka

Nálunk is csak 3 csatorna van, és ezért nincs sokat bekapcsolva a tv. Kép Épp a minap kérdezte meg valaik, hogy és mikor lesz majd több csatornánk, mire rávágtam: soha Kép
És bevallom velem is volt már, hogy P-nak beraktam a Süsüt, amíg szoptattam, de ha nem tettem volna ketteske éhen marad, mert annyira leköti, hogy a nővére szopi közben macerálja...

Zsanci!
Akkor jó szagojázást nektek Igojjal Kép!!!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Valakinek nincs egy felesleges ringlizőgépe?

Juc
20170114224602

Fibi,
én mindig tudok aludni. Kép Pl. most is fogok délután Vincével, mert vele különösen jó aludni. És már ásítozik, úgyhogy mostmár tényleg megyek!
Zenebölcsiról én is hallottam, de csak azt, h van, és én is szeretnék menni ilyen helyre kiskőccel, mert nagyon szereti a zenét, szokott énekelgetni is. Persze mi is neki, a legjobb móka hármasban bulizni esténként, zapa gitározik, mi meg énekelünk. Kép A Fonóban is van, Ada ismeri!
fic.
ficánka

Juc,
nemtom mi az a ringlizőgép, de biztosan nincs nekünk felesleges. Kép
fic
ficánka

Fic!

Azért nem tudod mert mindig alszolKép
Egyébként olyan izémicsoda ami a ringliket teszi a helyéreKép

Juc
20170114224602

Sziasztok lányok,
sajnos visszaolvasni nem nagyon tudok, mert Dócit elkapta az nyavaja, többé-kevésbé lázas már 3 napja, szerencsére jól viseli, és már lábalunk kifelé belőle, de így a fórumra nem sok időm jut.

Neet,
szerintem ha a gyerek nem eszik semmit 18 éves koráig, akkor már semmilyen allergiája nem lesz soha Kép ez kicsit olyan manapság, mint az az ominózus lista, hogy mit NEM lehet enni szoptatás alatt.

Bogárka,
Petra nem semmi Kép szagoja+igoj KépKép

Ancsi,
kicsit korábban menj oda (fél2 után valamivel), mert már előzetesen is nagy a gyülekvés és nálunk érekzési sorrendben volt a behívás. No meg a beutalót ne feledjétek el leadni a felvételi ablaknál Kép

Proone,
nagyon ügyes vagy!!! És unokaöcsi helyes Kép

Fibi,
kissrác bearanyozta a reggelem a huncut pofijával, köszönöm!!!! Kép

TV: én szeretek tévézni Kép és nálunk sok csatorna van, de csak este kapcsoljuk be őket, Dóci max. esti mesét nézi, szerencsére még annyira nem köti le, kivéve a természetfilmeket, ahol állatok vannak, azokat imádja, dumál meg sikongat meg minden. Lehet, hogy beteljesíti gyerekkori álmomat és zoológus lesz belőle??? Kép

Másik hír: mostantól hetente 2x bejárok dolgozni (nagyjából hobbiból) KépKép és OLYAN JÓÓÓÓÓÓÓ!! Addig egy délelőtt páromé, 1 délelőtt pedig anyukám vigyáz Dócira Kép
kisün

Kisün!

ÉS mit Te dolgozol?

Juc
20170114224602

Jucus,
én egy egyetemi tanszék pici könyvtárában ügyködtem Kép most meg kisegítek nekik Kép és olyan jó bemenni és találkozni a régi ismerősökkel meg könyveket katalogizálni Kép
kisün

DE jó ez tényleg klasz lehet!

Juc
20170114224602

Ancsi: én negyed háromkor estem be, senki nem volt és hamar végeztem, és rendesek is voltak velem nagyon...

Tvnézés: napközben soha nem nézek tévét, na jó néha valami vackot németül vagy BBC hiradót, de csak babó nélkül. Este viszont szokott menni a tévé, apát nagyon lehiggasztja egy nehéz nap után. Igy babó is óhatatlanul látja néha. És bizony rá is van kattanva, imádja. Úgyhogy emiatt igyekszünk minél kevesebbet nézni mi is. Inkább rádió, zene stb... Mi is felfedeztük a jó meséket a királyi tévén. Úgyhogy már várom, hogy nézzük őket. De van jó néhány diafilmünk, meg mesekazink, meg könyvünk, úgyhogy a mesélést is várom....
És a számítógép mennyire káros neki, mert sokszor van, hogy velem ül a gép elött???

Enyém gyerek tuti idegennyelven fog megszólalni, egész nap angolt hallgatok meg dánt vagy németet. Ugye ez nem káros a kis agyára???

Más: beiratokoztam masszázs tanfolyamra, úgyhogy majd nagy sokára hozzám is lehet jönni. Persze Oxi tehetségéhez soha nem fogok felnőni, de igyekszem sokat sokat tanulni, évek óta dédelgetett vágyam volt. Novemberben kezdünk....

Ada, Juc,Zsebi, Zsanci: lassan kiderítem az aktuális árakat és irok majd a termékekről egy keveset, csak érném már magam uuuuuuuuuuuuutol..... A lakásátrendezés óta csak pakolok, pakolok.... De Johi fejlődőképes csak győzzétek kivárni.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Halihó!

Élünk ám, csak ebben a jó időben egész nap lent tobzódunk, ha meg nem, akkor tanulok...ill. ez csak a terv szintjén van Kép
Visszaolvasok.
Ada
ada007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?