A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Ancsa szia
ne depizzzzz!mert akkor nem jön a baba.nyugodt anyu kell neki
gilingalang

ja és nekem meg most szült a tesóm.na?
gilingalang

Sok sikert neki a szuleshez!!
A 25.honapot kezdjuk most el!Nagyon belefaradtam mar lelkileg!
Ti miota probalkoztok?
Gratula a 100.leveledhez!!

Kép
Kép
ancsa81

Bocsi mar olvasni sem tudok!!!!!!!!!!
Gratulalok inkabb a babahoz!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Gili!
Tőled azt akarom kérdezni mivel most néztem hogy már lassan 4 éve probálkoztok, hogy ti voltatok dokinál? Mit mondott??Ti házasok vagytok? nem kaphatunk egy fényképet??Képegyenlőre ennyi

zsuzska80
Szombathely

Héééé!

Csajok!

Mi lett ebből a topikból? Kesergő Nőcik Gyülekezete?

Tudod, tudom, én kezdtem ma a nyavajgást, de nem kell ám beállni mögém a sorba! Meg különben is már abbahagytam.Kép

Ancsa!
Fiatal, erős nő vagy! Talpra kell, hogy állj! Ott van a fiad, a férjed, értük kell most hogy élj. A baba meg nem fog egy szomorú anyukához beköltözni, ugye tudod? (Mondom ezt én, aki tegnap + ma reggel padlót fogott --- de én most nem is számolok babával!)
Szóval fel a fejjel, és ez a bezárkózás a legrosszabb, amit tehetsz. Föl a cipőt, kabátot és spuri egy cukrászdába venni egy nagy adag fincsi sütit, mert MEGÉRDEMLED! (Loreál, Párizs KépKépKépKép)

Zsuzska!
Mi ez a többeszám első személy? HullUNK? Csak mi hullunk, Te nem! Tessék bizakodni, jó? Puszka!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Zsuzska!

Te még nem hullottál alá a táblában!!! Ugye? NEked még megy a DRUKKKKK. A többieket nagyon sajnálom. Kép Kicsit lelkiismeretfurcim van, mert ti sokkal régebb óta próbálkoztok, mint mi.

Betti
betti73

Vica!

KeNőGy? Ez jó! Kép

Szóval nincs KeNőGy!!!! Megtiltom drága Hugicáim, mert mindenkinek ki lesz porolva a popsija és akkor majd sírhat, mert nem fog tudni leülni. Kép A süti az jó ötlet, nagyon jó, nekem is hozzatok egyet. Kép

Betti
betti73

Gili,
én az emelkedés előtti 2 napot próbálom belőni Kép

Sok doki szerint az emelkedéskor (főleg aznap este) már késő, mert a petesejt lehet, hogy csak 12 órát él!

Betti,
ne legyen lelkifurid Kép
végülis a nyanyáknak sürgetőbb, nekünk kezdenek már lassan csöngetni Kép Kép Kép

angel37

A sutin mar tul vagyok!Reggel voltunk boltban,de kar volt kimozdulnom.Akkor talalkoztam a kismamakkal!Ezert nem akarok kimenni!Ma nem tudom elviselni a latvanyukat.
Olyan haszontalannak erzem magam,nem vagyok jo semmire!
Inkabb elkoszonok mara,majd jovok ha jobb kedvem lesz!Nem akarom elrontani masok napjat is!

Kép
Kép
ancsa81

Jaj Ancsa, tényleg ne keseredj el ennyire! Kép

Feldobódásképpen simizd meg a kutyát! Kép Egyébként úgy tud bújni, mikor szomorú vagy, ugye? Kép

angel37

Angelka Nyanyatárs!

Akkor ez volt ez a nagy zaj az utóbbi hónapokban??? Állandóan ketyegett valami óraféle errefelé. Kép Kép

Betti
betti73

Betti, ne legyen lelkiismeret furdalásod. Gondolom most kicsit nehezebb elviselned a kesergőket, mert olyan érzés mintha a babások ellen szólna. De te is tudod hogy nem. Úgyhogy ilyet nem is akarunk hallani.

Próbálkozás: én a két évnél leragadtam. Már nem hónapban számolom, hanem félévben. Már elmúlt kettő de még nem tartunk két és félnél Kép. Így hallani szörnyű, visszagondolva nem is annyira. Sőt elég gyorsan elment. Azért remélem nem kell még egyszer ennyit várni.

Kép

Kép
vkhajni

Na látod, előbb-utóbb mindennek megvan a magyarázata! Kép

Az a baj, hogy itt továbbra is dübörög egy órási harang! Kép

angel37

Nézd már!

órási=óriási

angel37

Tudom Lányok, hogy nem kell lelkifurci, de annyira szeretném, ha ti is átélnétek, amit én átélek/átéltem. Kép Meglátjátok, hogy eljön mindenkinek.

Betti
betti73

Betti, bár így lenne! Kép

Csak az a baj, hogy ez sajnos nincs borítékolva Kép, (legalábbis magammal kapcsolatban ezt érzem)

Igérem ennyi volt a KENÕGY! Kép

angel37

A főnököm megmutatta az álláshirdetést (jobb később, mint soha), ami a héten jelenik meg a HVG-ben a kolléganőm helyére. Az én címemre fogják küldeni az önéletrajzokat, előszűrést kell végeznem. Gondoltam, hogy esetleg megemlítem neki, hogy két embert keressem. Kép Persze nem mondtam neki semmit, majd megtudja, amikor kell és akkor lesz nagyo kopppppp. Kép

Betti
betti73

Kép Kép Kép

Betti, légyszi fényképezd le a hapsikám arcát, mikor meghallja a hírt! Kép

angel37

Szegenykem mindig bujna,de nem nagyon szoktam mostanaban simogatni!Probalok kicsit magamhoz terni,hogy mire jon a parom ne lassa rajtam.

Kép
Kép
ancsa81

Angel!

Remélem eljutok odáig, hogy bejelentsem a nagy hírt november végén, akkor mindenképpen beszámolok a dologról! Kép

Ancsa!

Kérlek ne légy szomorú, van egy édes pici fiacskád, akinek szükésge van a vidám anyukájára! Kép

Betti
betti73

Sziasztok!
Betti örülök,hogy visszajöttélKép,már hiányoztál!!
Ma nagyon lehangolt a topik csajok Kép
Az én höm a béka segge alatt van /majd felteszem a görbém/,ma érzem a hasamon a szurkálást a höm szerint tegnap lehetet a pém 36,a hasam szerint meg ma:36.2 viszont a höm alapján kizárt.Most melyiknek higyek?Na persze nem az a lényeg mert tegnap reggel akcioztunk(mindegy mikor volt,ha volt egyántalánKép)

Beuka!!Veled mi van rég jelentkeztél,tessék jönni!!

Hajny!Nagyon drukkolok neked!Remélem a cicifájás a baba miatt van.Nekem a mensi elött szokott lenniKép,én aba nem hiszek.

Üdv az ujaknakKépMár jóó sokan vagyunk ha esetleg valakinek félre irok azért bocsi de remélem senkit nem keverek majd!!

Csajok nagyon sajnálom ,hogy sokaknak nem sikerült ez a hónapKép!De ne adjátok fel,új hónap új........

Na ime a görbe/nekem nagyon fura /:

Kép

Breni!Nekem a székletem fekete lett,nem lehet,hogy az Elevittöl van?Tudom hogy nincs jelentöségge ,de nálad rendbe van?
Vendég

Szia Edit!Az Elevittol van!Irja a papirja!

Kép
Kép
ancsa81

KépÕ az én bujos ordogom!Itt eppen sertodott!
KépKép
Ok pedig a ket cicam.Nemreg vesztettem el mindkettot!Kép

Kép
Kép
ancsa81

halihó!
Annyit írtatok alig bírom végigolvasni.Bele is zavarodtam kicsit.
Voltam orvosnál.UH-n a 8,5 mm-es méhnyálkahártyán kívül semmi.2 nap múlva(ha addig még nem jönne meg)terhesteszt a kórházban.Ha negatív kapok gyógyit,hogy megjöjjön.

Editke:
Az Elevittől van.Teljesen normális.

KépKép

KépKép
okr

Keditke!

Örülök, hogy hiányzotam, már én is vártam, hogy mikor jelentkezel. Szerintem jókor akcióztatok a hőd alapján. Kép Az Elevitben van vas és a vas okozza ezt a dolgot, ez természetes, nem kell aggódni emiatt.

Betti
betti73

Ancsa!

Imádnivaló kutyusod van, szerintem jobban teszed, ha engeded bújni egy kicsit. Amikor réges-régen bánatos voltam, mindig a kutyusomnak sírtam el a bánatom. Kép

Betti
betti73

Editke:
Ma is akciózzatok szerintem.
A görbét teljesen jó!!!!!!!!!!!!Az enyém sokkal inkább tartozik a nem túl jó kategóriába.Íme:
Kép
Ancsa
nagyon szépek az állatkák.Kár,hogy a cicák már nincsenek meg!

KépKép

KépKép
okr

Keditke!
Igen fekete :-),a vastól.Nekem régen szednem kellett vasat,na gondolhatod,milyen volt.

Kép
breni

Lanyok!
Megszunok mara!Kép
Holnap jovok!

SZIASZTOK!

Kriszti!Akkor meg minden lehetseges!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Kriszti!

A te görbédből is bármi lehet még. Jó, hogy voltál dokinál.

Betti
betti73

Remélem nem mensi lesz a görbe vége,hanem baba!
Sokmindent tenni most nem lehet,VÁRNI!
És azt a legnehezebb.

Jó,hát azért még akciózunk,mert hát sose lehet tudni.....

KépKép

KépKép
okr

Szia Ancsa!
Kellemes estét,és ne szomorkodj!
"Minden vég,valaminek a kezdete",ugye tudod!?

KépKép

KépKép
okr

Ancsa! OLyan aranyossak Kép
Nekem sajna nincs se kutyám se macskám /panelba nem akarok tartani/,de imádom az állatokat!

Köszi a választ gondoltam ,hogy az elevittöl van de ma reggel egy kicsit meglepödtem!Remélem lesz eredménye az akciozásnak,föleg hogy már vitamint is szedekKép"tudom h semmi köze hozzá",de háthaa sose lehet tudni!!
Vendég

Csajszik,
Én teljesen feldobódtam! Kép Elmesélem, hátha nektek is jobb kedvetek lesz:
Felszólt a portásunk, hogy küldeményem érkezett... Még vissza is kérdeztem, h Nekeeeem?!?!?! (és nem voltam túúúúl boldog az igenlő választól Kép) Erre lemegyek és ott áll az én kis imádnivaló PASIM. Kép Hozott nekem egy naaaagy fürt szőlőt, egy marcipánból készült vörös rózsaszálat és egy marcipán szivecskét. KépKépKépKép
Aaaaannyira szeretem! Kép
Aztán kérdezte is a portás, hogy ilyen küldemény miatt ugye máskor is szólhat?! Kép
kata1977
Hatvan

Kata!

Ez nagyon szuper!!!!! Kép Kép Kép

Betti
betti73

Na én lépek!!Legyetek jok!!
Puszi!
Sziasztok!!
Vendég

Zsu!

Még mindig csak várok, várok, várok.

Kép
lara26

Még a végén vehetek 1 tesztet Kép

lehet, hogy ...ááááááááá be nem szabad beképzelni a dolgokat. Kép

Kép
lara26

Helllló mindenki!

Hajni nagyon szépek vagytok!!! Már tényleg nem sok van a költözésig. (én azt a rész megmondom őszintén nagyon utáltam, már úgy fizikailag. Lelkileg nagyon nagyon jó volt!!!)
Én is csak annyit kívánok, hogy ne ketten, hanem 3-an költözzetek 2 hét múlva Kép

Betti Te szegény jövő hét péntekig egyedül leszel, vagyis nemis, hanem kettesben a babával Kép
Én is kíváncsi lennék a főnököd arcára! hogy bírod magadban tartani??

Zsu Te hogy bírod csütörtökig??
NAGYON NAGYON SZORÍTOK!!!
Köszönöm, hogy érdeklődsz felőlem Kép

Kata és a pasid csak úgy?!?!? Hát nem semmi!!!!!!JÓ, hogy elmesélted!!! GRATULA hozzá!

Editke nagyon jó ez a görbe!! Figyeld meg pár nap és felugriK!!!

Vica, Ancsa léygszi légyszi ne legyetek így magatok alatt. Sajnálom, hogy megjött!!
Ha itthon lenne a fényképezőgép zsinórja raknék föl Nektek sütiképet! Na jó akkorküldök az Éterben! Most megy!!!!!!!!!!!

Ancsa akkor a tesódéknak ezek szerint sikerült az inszem? Tudom, hogy most ez neked nagyon nehéz, de szerintem ez tök jó!!

Kriszta szorítok, hogy az a kórházi teszt
nagyon + legyen!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
beuka

Nos akkor én jövök:

a hőm még mindig fenn van, de már barnázok picit, úgyhogy sajna meg fog jönni.
Csak az bosszant, hoyg miért jön meg ilyen sokára??
Sokkal kevesebb edsélyünk van így próbálkozni, úgy értem többet kell várni a következő lehetséges időpontra. na mindegy türelem-türelem, nagy erény.
A mensi után megyek dokihoz.

Kép
Kép
beuka

egy angyalka kelléke:
-1 ping-pong labda (fej)
-vékony boa (haj)
-technokol ragasztó
-fehér csipke szalag (szárnynak) - ezt készen lehet venni a méterárú boltban
-fehér selyem (szoknya felső része)
-valami fehéres szürkés anyag (szoknya alsó része)
-cérna (az összerakáshoz és egyben az akasztónak).

A labdát kilukasztom (fent és lent)
Szoknya részek elkészítése:
- mindkettő kör alakú, az alsó 5cm, a felső pedig 4cm átmérőjü körből készült. (jó ha cikk-cakk varrással eldolgozod az anyagok szélét)
a szárnyhoz vágd darabokra a csipke szalagot kb. 4 cm szélesek legyenek ebből kell 2db (jó ha cikk-cakk varrással eldolgozod az anyagok szélét)
Tedd egymásna a szoknyákat és varrd össze a közepén (ne vágd el a cérnát) ekkor jön a kilukasztott labda. A szoknyát most a cérna cegítségével a labdához tudod rögzíteni, közben a cérnát kiengeded a felső lukon.
Így a maradék cérnából akkora akasztót hagysz amekkorát akarsz.
Szárny: fehér cérnával összeráncolod az egyik szélét és odavarrod a hátára (szoknyára)
most jöjjön a haja: ragasztózd be a fejét ahova a haját szeretnéd és felrakod a boát körkörösen. jól nyomkodd rá hagyd megszáradni és utána berajzolhatod a szemét, orrocskáját és a száját.

Kép
lara26

Beuka!
Azért ne keseredj el,míg rendesen nem vérzel ,nincs veszve a dolog.
Sokszor van koraterhességben barnázgatás.Drukkolok neked+++++++++++++++++++++

Lara
neked is megy a Druk++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok Lányok!

Nagyon sokat bírtok írni, míg nem vagyok!
Legalább fél órája olvasom.

Lányok!
Ne legyetek depisek! Irgum-burgum!

Hajni
Nagyon szép a ház. Direkt ilyen sárgás-zöldes az egész (remélem jól látom) Ha nem titok rajzolsz nekem egy alaprajzot? Én az alaprajzból jobban tájékozódok. Ez a hobbim.

Mi megvagyunk. A páromnak tegnap 39,5 C láza volt, vizesruháztam meg ilyenek. Ma már megy a hasa is. A doki szerint fertőző, hörgőgyulladása van, valami vírusos vagy bacis. Most, ha a közelében vagyok kórházi maszkot kell hordanom, a wc-t állandóan fertőtlenítjük, mindenét ki kell mosni. De ma már csak 38 C a láza. De már tök vidám.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok lányok

ZSuzsi meg Ancsa most tudok írni,voltam dokinál de mind egyforma a mostani mondta egyedül nem e a sárgatest hor.al van a gond.de azt mondta ha terhes leszek azonnal szóljak és ír utrogesztánt kúpban.olvastam a másik topikban a doki bácsi mit mondott erről hogy vetélés is okoz és ha meg is marad a terhesség elhalhat a magzat késöbb vagy koraszülés,na mondom tuti ez volt velem mert hogy senki nem mondott semmit mikor 17 hetesen elhalt a baba bennem.csak a válukat vonogatták majd lesz másik neboruljak ki.kösz.bemész uh ra és közlik hogy nem él a baba .kösz.de most ugy érzem ez lehetett a gond eddig azért nemgondoltam erre mert azt hittem a sárgatest csak a terhesség elején okoz vetélés arra nem hogy késöbb magzat elhalást.milyen doki az aki ezek után nem ad gyógyszert ha ez a gyanú felmerül.és ezek után terhes lettem és 6 hetesen megint nemadott utrog,és elvetéltem 8 hetesen.hát dögöljön meg.Nő létére ilyen gyökér.azt mondta mikor rákérdeztem miért nem adott gyógyszert ,hogy ő azt valja hogy ami menni akar az menjen.Na erre varrjatok gombot.na ott is hagytam de nekerüljön elém.bocsi hogy hosszúra sikerült.
GILI
gilingalang

Gili!
Borzasztó amit leírtál. Kb olyan, mint nekem a kórházban: "ha el akar menni az a baba, hát el kell fogadni, amit a természet ad." Mondjuk nekem még itt van a pocimban a babuci és remélem itt is marad áprilisig egészségesen.

Kép
szelivi

Betti
A szívhangot még nem biztos, hogy megtudják hallgatni.Nekem a 28 héttől tudták meghallgatni, mert akkora már elég nagy volt ahoz a baba, hogy jól hallható és mérhető legyena szívverése.

Inci 32+1

Kép
Kép
incike

Gilingalang!
Döbbenetes, amit írsz!
Az ilyen ember miért megy orvosnak!?
Most dokit váltottál, ugye?

Kriszti!
Drukkolok neked!
És persze mindenkinek!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Incike!
De látni lehet már 6-7 hetesen. Legalábbis pici képpontok vibrálását lehet látni. Hallgatni nekem UH-val a 12. héten tudták, a kórházban pedig 14. hetesen már meg tudta hallgatni az ápolónő kis tölcséres bigyóval, igaz vagy 10 percig kereste.

Kép
szelivi

jó reggelt
ZSAZSÓKA
Igen azóta sorra rúgom ki a dokikat.most van egy normális aki törődik azzal mi is legyen.mondta ez így nem mehet hogy nem jön össze a baba.
KRISZTI
sokk drukk neked ,volt már terhességed ?hogy jött most össze írsz pár sort?
gilingalang

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?