holnap már a 30. cn, úgy örülök, semmi barnázás nincs, ugye??? Piroskát átvállalta Márti, úgyhogy lesz jó kis kétcsíkos teszted, tutira! Küldök még babatapasztókat és sok-sok erőt nekik, hogy minél több HCG-t termeljenek arra a tesztre!
Nem tesztelsz előbb egy picivel? Remélem hamar táppénzre mész megint, és csak pihizel a babáknak. Nagyon tetszett amit Szilvának írtál. Ha bele gondolok, hogy én áprilisban mindenki bíztatása és tanácsa ellenére dolgoztam, sőt még egy esküvőre is elmentem, hogy nem lehet semmi baj, hát megszakad a szívem. Most már nem tennék ilyet.
Tündi
most olvastam, hogy volt egy kis csíkod! Nagyon remélem, hogy holnap reggel erősebb csíkkal jössz! Már van ott valaki! És ott is marad! Olyan jó! Nagyon örülök nektek! Csendben
Szilva
ha úgy érzed, hogy jobb lenne otthon, tényleg maradj otthon. Hihetetlen mennyit jelent. Csak otthagyni nehéz. Itthon lenni már nagyon jó
. Márti
sikerült időpontot kapnod a BMC-be? Közben visszaolvastam. Nagyon drukolok! Babcsi
remélem tényleg korai volt a teszt! Egy későbbi talán dupla csíkot is mutat majd.
Sacko
milyen volt a nyaralás? Nem is írtál semmit róla.

! Sok szerettetel vár a következő hónapba, hát ez a hónap is elúszot!