A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

NárciszKép
Nagyon szomorú a történeted, de ahhoz képest, hogy iugazán még bele sem vágtatok egész bíztató.

Amit én tesztekkel kapcsolatban mondanék:
Ne haszánld többször és ne nézd meg a jelzett idő után, mert ilyenkor már kioldódhat a kontroll csíkból a jelzőanyag és ez jelenik meg halvány második csíkként.
Tényleg nem jó túl korán tesztelni, tudom nehéz, de próbáld megvárni, amíg minimum 4-5 napot késik.
Remélem azóta picit rendbe jött a lelked és újult erővel, most már tényleg dolgoztok rajta és eredményes lesz!!!

SesziKép
A lányok már válaszoltak: DM-ben Rossmannban lehet kapni a MAcát.
De azért én mégis inkább egy alapos kivizsgálást javaslok a párodnál, ha még nem volt!
Lehet, hogy csak egy kis elzáródás, amin műtéttel tudnak segíteni és máris jöhet spontán a kis Csoda!
Stella
Drukkolok nagyon!

Kép
stella9

Juca!
Nagyon köszi! Kép
Küldök mail-t délután!

Puszi:
dudu
Vendég

Gilingalang!Kép

Nem ragaszkodom a Szabolcs utcához, de már többen ajánlották.
Van itt a babaneten egy olyan topik, hogy "Terhesség és cukorbetegség", ott is oda járnak a csajok.

A dokinőm is a Szabolcs utcát ajánlotta.

Én olyan diabetes ambulanciát keresek, ahol terhesekkel és leendő terhesekkel foglalkoznak.

Köszi az infot Mindenkinek, már megvan a beutalóm a Szabolcsba, a héten elmegyek, meglesem mi újság, milyenek az orvosok, nővérek arrafelé.

Köszi,puszi

Kati
Vendég

A másik topikba írtam szombaton, most olvasom, hogy Dr. Baranyi Évát ajánlották.

Gilingalang!

Netán te is oda jársz?
Vendég

Szisztok Kép
Te jó ég mennyit íratatok, nem is tudom most visszaolvasni, talán majd este Kép

Dido Kép
Sajnálom, hogy várnotok kell még, de tudod nem az a lényeg, hogy a fa alatt legyen a zebra, hanem az hogy legyen Kép Drukkolok!

Réka Kép
Gyönyörű helyen voltatok Kép
Irígy kutya vagyok Kép

Dorka Kép
Örülök, hogy a barátnődékkel minden rendben KépRemélem most már tényleg hamarosan megkapjuk az eredményt Kép Már épp itt lenne az ideje Kép

Wish Kép
Nagyon nagyon szorítok neked Kép

Lányok mindenkire sok szeretettel gondolok és kívánom, hogy mielőbb ott lehessen a pocakotokban ez a semmihez sem hasonlító csoda Kép

Annácska 16+0 Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

AnnácskaKép
Jó olvasni derűs soraidat!
Mikor mész AFP-re? Vagy a múltkori vizsgálat miatt nem is kell?
Puszi és további jó gömbölyödést!

TündiKép
Merre jársz? Csak enm fagytál oda valahova?
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Elvileg csütörtökre van írva az AFP-m, de lehet, hogy még szerdán elmegyek, mert pont csütörtökön kellene mennem a védőnőhöz is Kép
Szerinted számít az egy nap?
Pocidról nincs képed? Úgy megnézném hogy néz ki Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

AnnácskaKép
Egy nap szerintem nem számít!
Pocakos képem van, de csak apa telefonjában. Így "kívülről" nézve nem is olyan nagy!
Majd ha sikerül gépre tölteni, akkor teszek fel, megígérem!

Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Stella Kép
Nem fagytam oda sehova, bár nem álltam messze tőle Kép Erősen gondolkodom a téli kabáton, nem bírom én ezeket a hőmérsékletek Kép Hogy vagy? Kép

Réka Kép
Szerintem ügyi vagy nagyon hogy sikerült a tesóddal megbeszélni ezt a Balázs show dolgot!
Szép helyen voltatok, jó a képek!
Menzit sajnálom, ha ez tényleg az lesz, de már biztosan tudod, hoyg működsz Kép Beírtalak ma 1. cn-ra, majd szólj ha javítani kell.
Állásinterjú dolgot is nagyon sajnálom! Borzasztó lehetett, meg dühítő.

Nárcisz
Én kértem a honlapcímedet. El is kezdtem megnézni, de az esküvői képeknél leragadtam. Nagyon jók. A tunéziaiakat még félig sem tudtam megnézni, de rajta leszek a témán Kép
Teszt témához csak finoman annyit, hogy szerintem sem szabad felhasználni egy tesztet kétszer és értelme sincs megnézni órákkal később. A kórházban egy vérvételből meg lehetett volna mondani tutira a dolgot (de ezt te is tudod). Enélkül szerintem nem szabad elhinnünk ilyen kétes tesztek után hoyg biztos baba volt.

Dido
Szerintem attól még nyugodtan próbálkozzatok tovább a következő 2 hónapban is, az csak egy plusz jó dolog, hogy közben lesz vérvétel. Ne keseredj el! Nincs rá okod, és reméljük nem is lesz! És még igenis lehet a fa alatt zebra! Kép Az Angyalkátok már intézkedik odafönn, bízzál benne Kép

Seszi
DM-ben 4800 körül láttam MACA-t, 100 szemes, de gyógyszertárban is lehet kapni.

Junkó
Nagy házakról nekem is a takarítás jut eszembe Kép, de ha tényleg álmaid háza akkro hiddel meg fogod oldani, de párodnak biztosan jelentősen be kell segíteni. Ha hiszel magadban, menni fog! Kép Amit leírtál akkor végül azt jelenti hogy meglesz a ház????

Juca
Apukád nagyon tündér lehetett. Olyan aranyosan írtad le a dolgot Kép

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

[color=#ff0000]
Valit pénteken délelőtt hazaengedték a kórházból. Sok ideje még nem volt beszélni a dokival, de a műtét után csak röviden annyit mondott neki, hogy nagyon indokolt volt a beavatkozás. Mindkét petefészke teljesen PCO-s volt, és az egyik petevezetéke meg volt vastagodva valamitől. De a műtét során mindent sikerült "megjavítani" Kép Úgyhogy most kap antibiotikumot (talán valamiféle gyulladáscsökkentőt - a szerk. Kép), várnak egy jó kis menzit, és következő ciklust nézik vérvétellel, UH-val is ha jól emlékszem, hogy beindult-e a rendes peteérés.
Holnap utaznak vissza Németországba, Vali még azért kíméli magát míg a sebe teljesen be nem gyógyul (ma varratszedés), aztán jövő hónapban már próbálkozhatnak. Most újra bizakodva várják az esélyes hónapokat! Kép
Azt hiszem nagy lépés volt ez, és nagyon drukkolok nekik hogy végre sikerüljön a bébit összehozni Kép Drukkokat átadtam neki, köszöni szépen és puszil mindenkit!

Tündi
Vendég

Szia Tündi!

Köszi. Sajnos muszáj ügyesnek lenni. Egyébként lehet, hogy nem is lesz a végén forgatás. Szóval végképp bizonyos, hogy jobb ezt messziről elkerülni.

Sajna ez a menzi lesz, tutti, mert ma a hőm is leesett. Így a holnapi vérvételnek nem sok értelme lesz, bár a doki ugye pont 1. cn-on akart látni. A sors megoldotta. Kép
Elhatároztam, hogy a holnapi hozzáállása alapján döntök, hogy maradok-e ennél a dokinál vagy továbbállok. Még mindig bizonytalan vagyok abban, hogy ő kell-e nekem..

Köszi javítást a táblában, meg azt is hogy ilyen rendesen vezeted! Mi lenne velünk nélküled?

Puszi:
réka
Vendég

Réka
Szerintem érezni fogod egyértelműen, hogy ez a doki kell-e neked, hallgass a női megérzésedre! Kép
Köszi a dícséretet a táblával kapcsolatban, olyan jól esett Kép Szerencsére most már sikerült megtalálnom az egyensúlyt a munka és a bnet között, így nem okoz gondot, csak azt sajnálom, hoyg sokkal kevesebbet tudok így érdemben hozzászólni sokmindenhez Kép Azért itt vagyok és nekem ez a lényeg Kép
Az egyensúlyról jut eszembe, vár is a kötelesség Kép Az elmúlt 1 órát itt töltöttem, nem mondom jó volt Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok Lányok!

Köszönöm szépen mindenkinek a kedves érdeklődést, most már megint van kedvem írni.

Réka, szerintem is gondolkozz a doki-dolgon, és dönts azután, hogy mi lesz holnap. Meg fogod érezni :-))A múltkori vérvételen nem volt magas a prolaktinod? Csak mert az az alacsony progi előzménye szokott lenni, nem az ördögöt akarom a falra festeni, félre ne érts! :-)) Szlovénia meg gyönyörű, nekem is az egyik nagy kedvencem, és a képek is jók!!! :-))) És a tesóddal is jól döntöttetek :-)) A menzit pedig sajnálom :-(((

Didó, sajnálom, hogy még várnotok kell :-((( Azért fel a fejjel, egyre közelebb vagytok a célhoz, és majd ha lehet próbálkozni, biztos hamar összejön megint!! :-))))

Annácska, drukkok továbbra is, örülök, hogy jó a kedved, érzi azt a baba is nagyon :-)))

Dorka, sok sikert az inszemhez! :-))

Bogi, sajnálom :-(((

Junko, ne aggódj a takarítás miatt, minden megoldódik majd, ha álmaitok házában lesztek. Segít majd a párod és egy egész gyerekhad :-)))

Juca, jó fej a papád nagyon, remélem hamarosan mi is elmesélhetjük, hogyan meséltük el a nagy hírt :-))) Hajrá lányok, mindenkinek :-)))

Wish, Móni, Nektek nagy-nagy drukk, mikor teszteltek?? (bocsi, ha már írtátok, de nem sikerült mindent visszaolvasnom)

Narco, sajnálom, hogy ilyen nagy bizonytalanságban voltatok napokig, és nem sikerült, de fel a fejjel, hamarosan mindnyájan sorra kerülünk :-)))

Seszi, annyira jó a pozitív leveleidet olvasni!!! Remélem tudnak a párodon segíteni, és hamar belevághattok a folytatásba!! :-)))
Jaj, jut eszembe, bocs, ez kicsit off lesz, nem Ti voltatok véletlenül a Mecsekben valami jó kis szálláson? Mert oda készülünk a hétvégén a párommal, és még nincs hol aludjunk. Köszi, ha megírod, hol is voltatok!

Tündi, köszi az újabb táblát, megláttam, hogy már a 7. napon vagyok, és rögtön jobb kedvem lett :-)))

Rólam annyit, hogy megint jókedvűen haladok előre, ez a 6. ciklus, remélem ez a szám szerencsét hoz :-)) Most először fordult elő, hogy amikor megjött (illetve amikor leesett hőm) kibuktam és sírtam, nagyon hittem ebben a hónapban. Eddig mindig óvatosan kezeltem a dolgokat,és nem volt kibukás, dehát előfordul mindenkivel, hogy kiborul kicsit, velem is ez történt. Most azonban megint új remények.:-)) Ja, és 1 héttel a menzim előtt a tesómék bejelentették, hogy jön a 4. baba, erre nekem megjött :-((( Dehát hasonlókat majdnem mindnyájan átéltetek már, szóval nem is panaszkodom tovább, igyekszünk előre az úton.

További szép napot mindenkinek:
Réka
korek

TündiKép
Vedd elő nyugodtan a télikabátot, mert szerintem ez még csak a kezdet volt. Tudod, jön még kutyára dér Kép!

Szerdán vérvétel? Úgy szurkolok nektek! Ezt a hónapot vizsgálódással töltitek, vagy azért próbálkoztok!
Én a helyedben biztos nem hagynék ki egy hónapot sem! Persze tuodm, hogy ez nem mindegy andrológiai szempontból!

ValiKép
Jobbulást kívánok és remélem most már minden elhárult a babó útjából!
Drukkolok nagyon!
Stella

Kép
stella9

Korek
Ugye hogy megy az idő? Már 7. cn vagy és máris elszállt az elkeseredettség a lelkedből Kép Tök jó Kép Bizakodjál csak tovább, mindig lesz miből erőt meríteni! Kép

Stella Kép
Szegény kutyák Kép
Szerdán reggel még csak UH-ra megyek (izgulok is eléggé), 23. cn lesz vérvétel, az jövő csütörtök Kép Hát most kiderül majd hogy a sokat emlegetett méhpempő tényleg képes volt-e csodákat tenni a mnyhártyámmal ennyi idő alatt Kép
Próbálkozunk ebben a hónapban is persze, jóhogy nem hagyjuk ki! Kép Csak még nem beszéltük meg pontosan mikor legyen a 2. andrológiai vizsgálat, mert ahhoz azért kell igazodni, mint te is írtad Kép De most van pár napunk (ez a hét kb.)amíg egymáséi vagyunk Kép, és hátha az UH is ad választ a kérdésre, hogy érdemes-e mostanság tenni az ügy érdekében Kép Ha érdemes akkor azért ha nem érdemes akkor meg azért KépKépKép

Tündi
Vendég

TündiKép
Nálunk 2 hét volt a két számlálás között.
Addig meg mindent bele, had fussanak a fiúk!!!
Csakazértis!!!! Nekünk együtt kell tologatnunk Kép!
Stella

Kép
stella9

Tündi,

méhpempőt mióta szeded? Ahogy én érzem, nagy csodákra rövid távon nem képes, viszont hosszabb távon igenis rendbeteszi az egész női működést. (legalábbis eddigi tapasztalataim alapján).

Kiváncsi vagyok, most majd mit mutat az UH, reméljük most minden rendben lesz a tüszőkkel!
Párod "mintavételével" meg inkább várjatok pár napot, a fontos napokat nem érdemes kihagyni! Még ha nincs is sok esély éppen akkor, akkor is próbálkozni kell!

HSG-n átesett lányok! Abban a hónapban amikor a vizsgálat van, szabad próbálkozni? Vagy teljesen felesleges mert az a "trutyi" úgyis meggátol mindent? Nekem jövő hét csütörtökön lesz, kb. 10. nap környékén, és 13. -14. nap körül szokott pé lenni. Egyébként röntgenes lesz.
Párom tegnap azért nem akart jönni kádba fürödni, hogy nehogy megöljük a kiskatonákat, de én mondtam neki, hogy szerintem a következő hónap lehet hogy kiesik, utána meg remélhetőleg inszem, meg az még messze van...

Kép
szdorka

Wish!Kép

Most látom csak, 29. nap????

Juca

tjuca

Bocsánat, UH-s lesz! Kép

Kép
szdorka

Juca Kép
Igen Kép
De tegyük hozzá, hogy lórugásnyi progeszteront kapok, úgyhogy ez még nem jelent semmit. Viszont legalább ma is egész nap aludtam tőle. Kb két órát voltam eddig ébren, most keltem az ebéd utáni alvásból.

Wish

wish

Szia Wish!Kép

Jó reggelt, én nem aludtam, csak kóvályogtam. Te nem a progitól alszol ám!!!Kép

Juca

tjuca

Wish!
Jó, hogy tudsz pihenni. Sokat gondolok rád...
Nem láttad tegnap este a Szex és New Yorkot? Eszembe jutottál... Kép
Mikor kell tesztelned?

Tündi!
Drukkolok az UH-hoz!
És ez a hét akkor így is, úgy is szuper lesz nektek, igaz?

Tudod, hogy áll az ajánlatom a táblival kapcsolatban. Kép

Juca!
Írtam mail-t.

KorekRéka!
De jó, hogy megvagy! És micsoda pozitív gondolkodás! Ez az! Kép

A 14. napi vérvételem eredményét is holnap tudom meg, de érdekes, amit írsz a prolaktinról.

De mivel az első vérvételen csak ösztradiolt, progit, LH-t és sex-hormon binding glob.-ot (fogalmam sincs, az mi) kért le, így gondolom, most is csak ezek az értékek lesznek. Szóval nem biztos, hogy a prolaktinról bármit megtudok.

Pl. emiatt gondolom, hogy csak tessék-lássék módon a pénzemért csinálja az egészet.
Nem gondoljátok, hogy gyanús?

Szdorka!
Párod nagyon elővigyázatos! Kép De ez így van jól. Sajnos a HSG-ről nem sokat tudok.

Puszi:
réka
Vendég

Dorka!

A HSG-s hónapban lehet próbálkozni, állítólag az különösen esélyes!!! Úgyhogy ki ne hagyjátok!KépNekem röntgenes volt, de még attól is nyugodtan lehetett. Mindent bele!
Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Dorka!

Ja, és szerintem egyáltalán ne félj a HSG-től! Nem mondom, hogy élveztem minden percét, de mire kezdett volna picit fájdalmas lenni már vége is volt, és már tudtam is, hogy minden ok. Drukkolok nagyon!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Stella Kép
Kicsit már lekésettnek érzem magam az együtt tologatásról, max a te ikreid segítenek tolni az én ikreimet. Na, azé addig csak nem kell várni! Kép De lesz itt még nagy bébi-buli a gyerkőceinkkel, az biztos! Kép
Én is kb. úgy számoltam hogy a 2 hét a 2 vizsgálat között jövő csütörtökre már lejár, és akkor lehet a mintát vinni megint, de asszem a párom ezt most egyedül viszi majd be. Most már tudja milyen ez és mire számítson, valszeg nem lesz olyan ideges mint először (nekem meg spórolni kéne azzal a pár nap szabimmal, ki tudja mi vár még rám).

Dorka Kép
Méhpempőt szept. 25-én kezdtem, de 10 napig napi 2-t, aztán megjött a menzim és azóta napi 1-et szedek. Tehát kb. minta ma szedném 30 napja. Remélem segített eddig is ha nem is olyan hirtelen tesz rendet odabenn Kép Persze, éppen ezért is várunk még a 2. vizsgálattal hogy az esély azért meglegyen.
Nagyon drukkolok ám neked a HSG-hez, majd mindenképpen jelentkezzél még addig! Látod Évi írta hogy lehet próbálkozni nyugodtan a vizsgálat után, úgyhogy ti se hagyjátok ám majd ki Kép

Réka
Hát azon leszünk ja, hogy ez a hét legalább jó legyen Kép, de ha nem jön most össze, akkor sincs baj, mert akkor ezt a hónapot feláldoztuk a vizsgálatok oltárán, és ugye ezzel léptünk hatalmasat Kép Csak annyira szeretnék már én is eljutni odáig hogy tesztelhessek egyet, jövő hónapban lesz 1 éve hogy életemben először teszteltem és azóta sem. Pedig olyan izgalams volt, talán túlzottan is KépKép
Köszi a felajánlást, észben tartom és szólok ha szükséges lesz! Kép

Évi Kép
Hogy vagy? Növöget Dórika szépen? Nem mérnél a kedvemért egy pocikerületet? Szerintem megdöntöd Babus rekordját, pedig az sem volt piskóta Kép

Tündi
Vendég

Tündi!

Köszönöm szépen, kicsi Dóra növöget szépen (legalábbis a poci biztosan!Kép). Tegnap este nagy dorbézolást csapott, ilyen pörgős estéje még nem volt. Hihetetlen érzés, de mindenhol ott volt: oldalt, középen, fölül. Szerintem vendégeket is hívott, mert egyedül ilyen banzájt csapni...Kép Holnapra lemérem a pocit, oké?

Pusza!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi
Tündér vagy, köszi, hogy kielégíted a kíváncsiságomat! Kép Biztos lesz még néhány ilyen buli, amíg van helye odabenn Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Wish!
Valahogy én is ezt érzem, hogy dobnék mindent. De valami mindig visszatart. Annyira labilis a helyzetünk, azt sem tudom, hogy mi lesz velünk. Bár majdcsak lesz valahogy, most így gondolom. Azt hiszem, hogy nálam nem az van, hogy nem szeretnék babát, csak nem tudom elképzelni, hogy egyszer nekem is lehet gyerekem. Hát ez van…
Mikor tesztelsz? Már nagyon várom.

Bogi!
A pajzsmirigyhormon csökkenése csökkenti valóban a teherbeesés esélyét, másrészt a jódhiány nagyon nem tesz jót a babának. Orvosodnál harcold ki a helyes beállítást, akár jódpótlással, akár hormonpótlással. Nem ám ímmel-ámmal, hanem igenis, muszáj.

Junkó!
Hát ki tudja ezt, hogy mikor jön az ideje, még én sem tudom, hogy igazán itt van-e.

Stella!
Azt megfogadtam, hogy több időt fogok várni, ha lehet akár 1-2 hetet is. Mert ennek így semmi értelme. A projectben még szerintem nem leszünk benne igazán, mert csak így-úgy csináljuk…

Vali!
Szurkolunk.

Rólam!
Teljesen elkeseredtem azt hiszem. Nem nagyon reménykedek mostmár, nem tudom miért. Nem tudom kifejezni és almondani, amit érzek, csak azt, hogy tartok tőle, hogy később is ilyenek lesznek a hónapjaim. Kíváncsi vagyok meddig bírom idegekkel, mostmár a tesómék újabb babáját is végig kell néznem, de félek nem fog menni sírás nélkül.

Nárcó

Kép
narco

Sziasztok! Csak most van időm írni.

Nárcisz Kép
Tudom mit érzel most. Több mint egy hete én kerültem így padlóra, de most már jelentem jól vagyok. Szóval van kiút a gödörből és ne feledd: egyszer nekünk is lesz gyerekünk. Az a baj, hogy, ha túlságosan beleéled magad, akkor aztán igazán magasról zuhansz a mélybe.
Az a legjobb, ha csak "így-úgy" csináljátok Kép és ráérsz kb. egy hetes késés után tesztelni legközelebb.

Annácska
Mikor lesz már eredmény? Szorítok neketek továbbra is. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Wish
Mennek a drukkok.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Most mennem kell. Legközelebb csütörtökön jövök.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!
Narco!
Köszi a tanácsot! Ám a háziorvos nem így gondolkodott...Kép Összefutottam vele, megmutattam a vérvétel eredményét, és azt mondta, nem olyan magas ez az érték, még nem adna gyógyszert, hanem másfél hónap múlva menjek el újra vérvételre, és, gondolom, meglátjuk az után. Mit csináljak? És még azt is mondta, hogy ez nem befolyásolja a termékenységet. Én pedig a fordítottját olvastam...
A baba-ügy folyamán én is voltam már mélyponton, de meg kell próbálni felállni az embernek, bár nehéz, és előre menni a jó célért!Kép
Wish!
Drukk!!!!!
Annácska!
Hihetetlen, hogy már 16 hetes a baba! Úgy megy az idő...Kép
Tündi!
A méhpempőt én is szedem kb.3 hete. Mennyi ideig kell/lehet szedni? Van megkötés?
Évi!
Biztos nagyszerű érzés lehet, hogy mocorog ott bent valaki.Kép Már alig várom én is!Kép
Duddu!
Hogy vagy?
Bogi
dbogica

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:25-kor.
seszi

Dorka
HAJRÁ MIKOR LESZ A HSG?

LEHET NEKEM IS KELL MENNEM.
SESZI
nekem holnap hozzák a maccát te mi jókat tudsz róla amit én nem?GILI
gilingalang

Seszi!
Akkor még nagyon sokáig kell várnom, hogy holtpontom legyen?Kép

Bogi!
Azért a jódhiánynak vennek tünetei. Fáradékonyság, hahullás stb....biztosan te is tudod.
Amit lehet szedni az a jódauqa, ez egy ásványvíz.
Mi Redoxot szedünk, ami ugyanaz, mint a Metabol, csak sokkal olcsóbb. Egyébként ugyanaz a Catabol is. Hát tök jó. Abba is van jód.
Ha nagyon azt érzed, hogy problémáid vannak, akkor menj endokrinológushoz.De nem fognak ilyen érték mellett neked hormonpótlást előírni, a jódot megednek kell bevinned.

Nárcó

Kép
narco

Dudu!
Szerintem válts dokit. Nem bízol benne ez egyértelmű.
j.
Vendég

TündiKép
Én azért még nem adtam fel Kép!
És remélem össze is fog jönni! És miért ne jönne össze??? Fő az optimizmus!!

SesziKép
Milyen pszicho-tuningra gondolsz? Dokira? Ahogy érzitek, de szerintem nincs rá szükség, hiszen ez a dolog nem a pszichén múlik.
Most az a legfontosabb, hogy nem hibáztassa magát senki és főleg ne gondolja azt, hogy Õ már nem is ember! Szerintem Te tudsz a legtöbbet segíteni lelkileg és ezt gondolom meg is teszed!
Tudom, hogy nem könnyű, de szerintem (legalábbis nagyon remélem) nincs olyan messze a megoldás, mint elsőre gondolnátok!
Drukkolok nagyon!!!!
Van már jó dokitok? Vagy rábízzátok magatokat a Mágusra és csapatára? Nem vagyok képben, a Kaáliban van andrológus is? Mármint olyan, aki gyógyítással is foglalkozik a katonaszámolgatáson kívűl?

NárciszKép
Ha nem is vagytok benne egészen, akkor is nagyon izgi és szerintem érnek majd még téged meglepik Kép!
Stella

Kép
stella9

Bogi
Szerintem méhpempőt nyugodtan szedjed, nincs megkötés. Én most leváltottam az elevitet erre, meg megy mellé a folsav és C vitamin. Majd ha babás leszek visszavariálom a vitamin ellátásomat Kép

Seszi Kép
Köszönöm, nagyon kedves vagy, ígérem, viszonzom a sok drukkot és odakoncentrálást Kép Már csak 6-ot kell ám aludni!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Tündi
Vendég

Szia Lányok!

Olvastalak titeket, de ne haragudjatok, most nem tudok válaszolni, mert loholok APEH-ba sorbaülni.
Du. meg dokihoz megyek.
Legkésőbb este jövök!

Puszi:
réka
Vendég

Giling, jövő hét csütörtökön lesz a nagy nap, majd beszámolok!

Dbogica, a méhpempőt lehet nyugodtan szedni. Mennyit szedsz egy nap (hatóanyagra gondolok, nem tabletta mennyiségre, mert hatóanyagban gondolom mindegyik más). Én jelenleg napi 500 mg-ot eszek, ezt 3 hónapig lehet csinálni, aztán csak napi 250 mg-ot.
Abbahagyni pedig akkor érdemes, amikor már biztos a terhesség, akkor viszont el lehet kezdeni másfajta természetes cuccok szedését.

A 20. és 21. napi barnázás után nálam 2-3 napig nem volt semmi, aztán úgy tűnik hogy most újraindult, és holnapra várom hogy meg is jön. Kiváncsi leszek mit mond holnap a doki, mert nem hiszem hogy ez teljesen normális lenne...

Kép
szdorka

Dorka
tudom jó a méhpempő de mit tudsz róla ami a terhességgel összefügg????
gilingalang

kukucs lelépett mindenki????Kép
gilingalang

Rendbeteszi az egész női szervezetet. A méhkirálynő eszi ezt egész életében, és 50-szer tovább él mint társai, illetve ugye elég termékeny is.
Mint minden természetes szer, csak segíti a dolgokat, tehát nem ez a mindentudó szer...

Én már kb. 2 hónapja eszem, illetve Aloe-t iszom mellé, és még egy kezelésre is járok, és nekem javultak az eredményeim.
Egy ismerősöm 3 hónapig ugyanezeket csinálta, és végül a 4.lombik sikerült nekik. Nem mondom hogy ez volt a kulcsszereplője a dolognak, de az biztos hogy sokat segitett neki. Az viszont tuti, hogy az embriók sosem voltak olyan szépek, mint most, és biztos vagyok benne hogy a szervezete is sokkal jobban fel volt most készülve a terhességre mint egyébként.

Kép
szdorka

köszi vágom a témát.benne vagyok én is a forever ben ittam én is aloét jó szar íze van,meg ettük a gyerekkel télen a méhpempőt de azért hogy ne legyünk betegek,nem is voltunl.szedjem szerinted???
gilingalang

Szerintem ártani nem árt az biztos. De a gyerekkel miért méhpempőt etettél? Gondolom neki nem nagyon van még erre szüksége, vagy nem igazán akar még nála beállni a dolog?

Szerintem betegségek ellen az Aloe jó, illetve vannak multivitaminos készítményeik.
Melyik Aloet iszod? Az áfonyásnak nincs olyan nagyon rossz íze, illetve gyerekeknek van barackos is, bár gondolom az inkább kisebb gyerekeknek van. A te gyerkőcöd már lassan inkább a felnőtt kategóriába tartozik.

Kép
szdorka

Giling
Valamikor dógozni is kell Kép Bár ez ma nem az én napom...

WISH, MÓNI
Tessék jelentkezni! Kép Hogy vagytok?
Wish, rókakoma nem tért vissza? Kép

Tündi
Vendég

Dorka
nekem azt mondták az immunrendszerre is nagyon jó royall jellyt ettünk.meg a sima gélt.nagyon jó volt mert ahogy szarul éreztemmagam már kapkodtam a pempőt és másnap kutya bajom.tele b vitaminnal.hizlal.
gilingalang

Sziasztok!

Most a cukorbetegség miatt egy ismerősöm, aki inzulinfüggő és van 3 egészséges kisfia, a Péterfy kórházat ajánlotta.

Holnap tudom meg, hogy mikor lehet menni a doktornőhöz, utána már vissza tudok menni a nőgyógyászhoz és hajrá!!!

Most nagyon izgulok, hogy mielőbb beállítsák a cukromat, aztán úgy néz ki minden akadály el van gördítve a bébi elől.

Nagy kérés a Karácsonyfa alá egy Zebra?

Remélem sokunk álma teljesül addig.

Puszi mindenkinek

Kati
Vendég

Tündi!

Lecentiztem a pocit: 20 hetesen 95 cm... Én még 20 hét hátra van. Mekkorára növök én még???Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Jujj, ez nem semmi. Kép

junko
Vendég

ÉviKép
Dóra aztán nem kispályázza el, jó nagy helyigénye van Kép

TündiKép
De itt ólálkodik reggel óta rókakoma, de éppen csak émelygek, úgyhogy teljesen kibírható és persze nagyon bíztató Kép

wish

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?