A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szia Saci!

Kép
lara26

Tündi Kép
Ne csináld már! Szilvának is minden baja volt, mégis babás lett. Most ne figyeld magad, várd ki a tesztet. Kitartás! Szurkolunk neked!

Saci Kép
Ezt Wish jobban meg tudná mondani. Minimum 10 nap. De a teszt még nem biztos h kimutatja. Te kaptál HCG injekciót? Vagy csak a lombikosok kapnak? Még egy pici türelem! Megy a drukk! +++++++++

Kép
mofly

SaciKép
Ez a pocok már örök szólás maradKép És igen, szerintem is várjál még egy pici, bár ha nagyon akarsz tesztelj egyet csak nehogy még túl korai legyen. Szóval kitartás!Kép

TüncsikeKép
Nem negatívkodunk itt!!! A te csíkod annál sokkal erősebb volt minthogy csakúgy eltűnjön!!!!!! Nyugi, ne idegeskedj! Egyébként meg a pocifájás is lehet terhességi tünet. Még régebben olvastam egy lánynál itt az archívban!

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!
Csajok én megtaláltam a pockot! Annyit mosom, mégis koszosKép
Ez a Márton, szülinapos, egész nap a budin trónol, most is alvás helyett, és ma olyan rosszcsontKép

Tesztelők! Türelem! Én nem bírtam ki és két halványcsíkos után megjött...

Olyan sok pocakfájás, undor és hányinger van már a topikban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Együtt mentek a nyáriakhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Lányok megnéztem az éves horoszkopomat érdekes dolgokat írt, az idei év termékeny lesz gyerekáldásból( még nem találkoztam veleKép. A legjobb napom ápr. 10 így is volt mert ekkor tudtam meg hogy terhes vagyok, a legrosszabb árp. 15 ez is be jött mert ekkor közölték velem a méhen kívülit. Idén még egy jó napom lesz okt. 24-e, bíztam benne hogy ugyan azt fogja jelenti ha lett volna inszem akkor bíznék benne, de így.Ja azt elfelejtettem írni hogy rák jegybe születtem. Nagyon várom azt a csodát!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Kép

Lányok!
Segítségül egy mezei pocok! Kép

Junko a másik topikból.
Vendég

AmicaKép
Hol találtál pockot? De jó neked! és már mosod is!? Mivel mosod, hogy koszos marad?Kép

Nekem nem,hogy kettő de egy halvány csíkom sem volt. Szóval akkor most várakozok amíg nincs meg a vérvétel eredménye.

BarbiKép
Így is tessék bízni!!! A csoda jönni fog!!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

JunkoKép
Köszi a pockot! A miénk lehet? De ez egy tiszta pocok! Te ezt már biztos kimostad! Olyan csillámos a bundácskája!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Mofly Kép koszi a drukkot

babcsi Kép + tobbiek : ez a pocok ugy jol bejott !! KépKép
saci

Babcsi!
Igen direkte nektek mostam.
Ha ez kell a nyugalmas élethez. Furcsa. De ezen ne múljon. Kép
Ja és igen szapora állatka...vegyünk példát róla.
j.
Vendég

JunkoKép

Csajok, most mennem kell, majd jövök...

Kép

KépKép
babcsi

Junko!
Tuti a pocok!

Tünde! Kitartás, ügyes vagy!
Wish! De jó, hogy nem jössz, ez biztos jót jelent!
Noémi! Talán segít az otthonlét, vettél már pockot?
Üdv!

Kép
Kép
Kép
amica

Igen, a pocok tényleg termékeny állatka. Legyen ezentúl az új jelképünk: a POCOK! KépKépKép

Kép
mofly

Barbi
A Bikának mit ír? Vagy csak a Rák van meg?Kép

Babcsibe
Nem figyelem magam, hanem érzemKép
gtünde

Amica Kép
Az, hogy nem jövök nagyjából azt jelenti, hogy alszom Kép

wish

Lányok, nekem csak egy plüss patkányom van otthon. Tök menős, mint egy igazi. A húgom lányának is vettem szülinapjára, mondta, hogy majd azzal fogja jó édes anyját ijesztgetniKép
Az IKEA-ban kapható.
gtünde

Na én is mentem németre. Jók legyetek!
gtünde

Nekem van plüss egerem és plüss vidrám. Pocok nincs. Mosógépben jó ha kimosom őket?

wish

Tünde/bika horoszkóp

Pénz, karrier

Lakásügylet miatt előfordulhat, hogy kölcsönt kell igényelned, amelyet megkaphatsz, de egyetlen percre se felejtsd el, hogy a bankkal szemben jól nem járhatsz! Érdemes lenne külföldi érdekeltségű cégnél állást vállalnod, esetleg olyan személlyel üzlettársi kapcsolatra lépned, aki vagy külföldi, vagy idegen országból származó terméket szeretne fogalmazni. A munkahelyeden idén óriási felfordulás várható, amelyből megerősödve kerülsz majd ki.

Szerelem, kapcsolatok

Minden vég egyben az új lehetőség kezdete. Az áldozatos gondoskodás, majd a búcsú után új fejezet kezdődik a család életében, amelyet odaadó érzelmek jellemeznek. Idén egy társaságban találkozhatsz azzal a személlyel, akivel azonos az érdeklődésetek. Szerencsés házasságot köthetsz, és családot alapíthatsz vele. Ha már nem vagy hajadon, hétköznapjaidat feszültté tehetik az ingatlan körüli hercehurcák, vagy a rokonok szeretnék beosztani az időtöket.

Testi és lelki egészség

A meszesedés annak a jele, hogy nem vagy képes változtatni. Le kell győznöd a félelmeidet, a makacsságod, és ha kell, lemondani arról, amit eddig felépítettél, mert ez már nem szolgálja a fejlődésedet!
Legnehezebb nap: okt. 10, dec. 14
Legjobb nap: jan. 11,13, máj. 13

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok Lányok!

BarbiKép
Sajnálom, hogy most nem sikerülhet. De igazuk van a lányoknak, majd a következő hónapban.Kép
Hol lehet megnézni az éves horoszkópot? Én bak vagyok, a Karcsi halak jegyű és eléggé horoszkóp faló. Nem mondom, hogy befolyásolja a mindennapjaimat, de szeretem tudni, mi a jövő!

SzilvaKép
Hát igen, jó lett volna találkozni, de lehet, hogy még összejön. Hétfőn ha megyek, úgyis kiderül nem kell-e még menni máskor is, majd megírom, hátha összefutunk.

MártaKép
Nagyon rossz volt olvasni a tesódról és a sógorodról írott sorokat. Most már mindent értek.Kép
De majd nektek sikerül!!Kép

Mindenkinek babatapasztó++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Halihó!
Manda

manda

Szilva Kép amikor te terhes lettel , akkor az mas erzes volt, mint amikor megjon? magyaran: erezted a hasadban, hogy "ez az !" "Ez most egy baba" ? (vagy ketto..) ?

koszi saci
saci

Sziasztok!

Hát nem nagyon tudtam visszaolvasni, annyit írtatok!

SzilvaKép
Nem foglak megdorgálni, már megtették a többiek, de fogd magad vissza, bár én is tudom, hogy nehéz megállni. VIGYÁZZ MAGADRA!

TündeKép
Miket olvasok én itt? Hányinger, meg két halvány csík? Szuper!!!

WishKép
Remélem rókakoma nálad is ott van!

MandaKép
Nagyon szépek a keresztgyermekeid! És nem sokára lesz unokatesójuk! Én is hétfőn megyek UH-ra, beszéltük is párommal, hogy tök jó, el tudnánk vinni titeket, de az a baj, hogy mi előtte vagy utána megyünk még Dunakeszire áruért és ilyenkor a kocsink dugig van (döglött csirke, sajtos pulyka stb.) De remélem hogy találkozni fogunk! Én már meg foglak ám ismerni téged!

Te hányra mész? Én most hívtam fel a BMC-t, és azt mondták, hogy 10 és 12 között menjek. Nem értem, mert mi eddig mindig odamentünk fél 8-ra, és mindig korán behívtak.

SaciKép BabcsiKép
Sziasztok! Nektek is mennek ám a drukkok!

Többiek is sziasztok!

Mary
mary78

Manda

A Bak mindent újrakezdhet
XII. 22. – I. 20.

Pénz, karrier

A lényeg: álmodj nagyot! Gyűjtsd össze a bátorságodat, mert a sors olyan lehetőséget sodor az utadba, amelyet el kell fogadnod akkor is, ha a végkimenetel kezdetben bizonytalannak látszik. Előfordulhat, hogy adómentes jövedelmet, vagy egyéb juttatásokat, szolgáltatásokat ajánlanak fel. A baráti kapcsolatok 2005-ben még fontosabbá válhatnak, hiszen az elv- és a hitbarátokkal támogathatjátok egymást. Régóta áhított, értékes ingóságra is futja idén.

Szerelem, kapcsolatok

Vasakarat jellemez, és a legkellemetlenebb helyzetben is képes vagy kivárni a pillanatot, amikor a tervedet megvalósíthatod. Előfordulhat, hogy akit „megfogtál magadnak”, azt nem tudod elengedni. Még akkor sem, ha tisztában vagy azzal, hogy kapcsolatotok nem szolgálja egyikőtök fejlődését sem, vagy megalázó helyzeteket kell átélnetek. Miközben várod az új, felemelő szerelmet, amely akkor jön, amikor lezártad a múltat. Így kezdhetsz tiszta lappal új életet.

Testi és lelki egészség

A vérnyomásod ingadozhat: hol az egekbe szökik, hol a mélybe zuhan. Ami azt jelenti, hogy túlzásba viszed az önuralmat, és ellenséges érzéseidet, haragodat nem adod ki, hanem magadba fojtod.

Nők Lapja-tipp

Testvéreddel a kapcsolatad fordulóponthoz érkezik, és egy elképesztő helyzetnek köszönhetően közelebb kerülhettek egymáshoz. Ingatlan eladásával, vételével várd meg a nyár beköszöntét, mert akkor kötheted a legjobb üzletet!

Az év legjobb napjai:
január 10., szeptember 10.

Az év legszerencsésebb napja:
január 11.

Az év legnehezebb napjai:
március 23., szeptember 12.

A Halak szívét elrabolhatják
II. 20. – III. 20.

Pénz, karrier

Ha az elmúlt esztendőben sokat utaztál, akkor az idén még többet fogsz. Mindezt nemcsak az átélhető különleges élmények miatt teszed, hanem azért, mert vagy nem te fizeted az utazást, vagy kedvezményesen juthatsz el a világ egzotikus vidékeire. A munkahelyeden sokat kell dolgoznod, ami nem jelent különösebb meglepetést. Előfordulhat, hogy megszűnik egy feladatod, amelynek a helyébe nem azonnal, de hamarosan jön egy másik. Ha gyermeket szeretnél, de eddig még „nem jött össze”, akkor idén siker koronázza igyekezetedet.

Szerelem, kapcsolatok

Külföldön rabolhatják el a szívedet, és elvarázsolhat egy különleges, már-már különcnek számító idegen. De az is lehet, hogy egy sportos, vagy rendkívül elfoglalt személybe szeretsz bele, akihez neked kell alkalmazkodnod. Ha a kedvesed házas, akkor szerelmed partnere idén hallatni fog magáról, és beavathat a kettőjük kis titkaiba. Ha szülő vagy, gyermeked miatt az év első felében többet aggodalmaskodhatsz. Aztán csemetéd mintha hirtelen megkomolyodna, amitől úgy érzed, kevesebb a gondod.

Testi és lelki egészség

Úgy tűnik, mintha a munkahelyed veszélyes üzem lenne, amely az egészségedre ártalmas. Gyakrabban érezheted merevnek a nyakadat, este hirtelen felszökhet a lázad, és mivel azt hiszed, nem elég fontos, lábon kihordhatsz egy vírusos betegséget. Ne tedd, mert a családnak is szüksége van az erejődre!

Nők Lapja-tipp

Rokonaid hajlamosak lesznek azt hinni, hogy irányításra van szükséged, és megpróbálnak beleszólni az életedbe. Különösen, ha pénzről vagy szerelmi kapcsolatról van szó, amit ne engedj!

Az év legjobb napjai:
január 1., 2., 8., 10., december 15.

Az év legszerencsésebb napja:
február 28.

Az év legnehezebb napjai:
július 24., november 15.

A startlap, horoszkóp menű alatt.

Tudom hogy igazuk van a lányok csak rossz ez a tehetetlenségKép
De már sokkal jobban vagyok a reggelhez képest, megráztam magam és már jobb.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi
KösziKép

Mary
Hát igen.Kép De szerintem menzi lesz belőle.Kép A 22. napon csináltam a tesztet és lett egy nagyon halovány második csíkom, amit persze a lányok tök vastagnak látnakKép - szemüveget nekik! Úgyhogy ez még nem jelent semmit. A hányinger meg lehet menzi előjel is. Meg ma már nagyon érzem a pocimKép
gtünde

Saci
Látod engem is ez érdekelne. Mert nekem menzielőjelszerű érzéseim vannak, és baromi nehezn tudnám elhinni, hogy ez a babától is lehet.
gtünde

Saci
Látod engem is ez érdekelne. Mert nekem menzielőjelszerű érzéseim vannak, és baromi nehezen tudnám elhinni, hogy ez a babától is lehet.
gtünde

Barbi
Az a rák horoszkóp a fiúkra is vonatkozik, mert akkor még van reményem, a párom ui. rákKép
gtünde

Tündi,
Szerintem nem , ez csak a ránk vonatkozik, de ki tudjaKép
Kérlek ne add fel, nem véletlen volt az a halvány csík!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Lányok, ezt találtam itt a babaneten, és ehhez tartom magam:
Én pontosan értem, hogy sokan már a várt vérzés kimaradása előtt szeretnék tudni, hogy terhesség fogant-e meg, de ennek nincs sok értelme. Ilyenkor ugyanis komoly csalódást okozhat az is, hogy a mai érzékeny tesztek már az úgynevezett preklinikai terhességet is kimutatják, ami adott esetben egy normális vérzés kíséretében elvetél. Igazából a terhesség kimutatására csak a menstruáció kimaradás után kell törekedni.
gtünde

Ezért úgy döntöttem, holnap reggel tesztelek egy újat, hogy lássam, erősödik-e a csík. Ha nem, akkor sajna nem lesz szerintem baba.
gtünde

Sackó!
Mindjárt megtudod, a tiéd más lesz mint a többieké!
Kitartás, mosd a pockot!

Ja, van egy vattás extrám neked, de akkor már nem mensire, hanem szülés utánra! Én ezt használtam, szóval a vattát amit használsz tekerd körbe gézzel. Jó, mert nem ragad bele semmibe a vattafoszlány, a gátseb varratairól nem is beszélve...Kép

Wish!
Én olyan álomszuszék voltam terhesen! Jó alvást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Most olvastam a 2002. decemberi hozzászólások között, hogy utro mellett állítólag feleselges hőmérőzni, mert emiatt is lehet magas a hő. Na kösssz. Egyszer hőmérőzök rendesen, akkor is feleslegesen.
gtünde

Sackó Kép
Nem éreztem azokat a mensi előjeleket. Így utólag visszagondolva biztos, hogy nem gyomorrontásom volt, hanem a babásodástól volt hasmenésem, és hasgörcsöm 2 éjszaka. Úgy tűnik, hogy nekem a gyomromat érintette a babásodás. Különben nem gondoltam, hogy sikerült, mert egyéb tüneteim nem voltak.

Kép
Kép
szilva069

Tünde!
Jó!!!!!!!!!!!!!
Saci!
Azért hidd el és Saci is, mert én legelőször csak egy hét után teszetltem, folyton menzi érzésem volt, azért addig nem is, és nem akartam hinni a szememnek, reszkettek a kezeim és másnap megismételtem!!!!!!!!! Ott volt, ma négy éves és én alig akartam elhinni!

Most viszont megfogadtam, hogy egy hét késésig várok ha még lesz nekem ilyen, mert ez a csalódás nagyon rossz volt.
Tünde, azért halkan bíztatlak ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

TündeKép
Tesztelj holnap, kérlek! Az én párom is rák, én meg halak, és nekem azt írta, hogy idén siker koronázza a gyermekáldást! Hát én állok elébe!
mary78

Szilva Kép ertem...koszi, !!!

Amica Kép koszonom !!! aranyos vagy !

Mary Kép koszi neked is !! ugyesen a BMC ben...

puszi: Saci
saci

TündiKép
Szerintem is tesztelj. Ha nem lesz ott a második csík, akkor mindegy mikor csalódsz. Juj de kíváncsi vagyok. Szurkolok.

Már egyre idegesebb vagyok. 17.40 -re megyek a dokihoz.

Kép
Kép
tiza

Tiza
Nyugi!!! A cél lebegjen a szemed előtt!
gtünde

fáj a pocóómKép
gilingalang

Hát igen. Még azt sem tudom, hogy ezen a téren mennyire profi. A váróban olvastam, hogy foglalkozik meddőség kezelésével és mikor nála voltam a kiskatona vizsgálaton megkérdezte, hogy tudom-e milyen vizsgálatok várnak még rám. Akkor mondtam, hogy az internetről tájékozódom, de akkor még úgy gondoltam, hogy a régi dokimhoz megyek vissza. Igazából sokkal szimpatikusabb volt és kedvesebb, mint az én eddigi dokim, de hát lehet, hogy ez is csak a pénzre hajt. A régi dokim nem volt pénzéhes.

Kép
Kép
tiza

Bocsanat, hogy hozzaszolok igy ismeretlenul, de Tundinek szeretnem uzenni hogy igenis vannak esetek, amikor menziszeru tunetek jelentkeznek, enyhe hasfeszules es pici gorcsolgetes, mintha barmelyik pillanatban beindulnanak a komoly gorcsok. En is ezt ereztem kb. 2 hetig, szinte naponta es megis ott volt a baba! Szoval nem szabad feladni, de azert ha biztos akarsz lenni, varj a hetvegeig a masodik teszttel! Mindenkinek sikeres babasodast kivanok es nagyon drukkolok!
Vendég

Maya
KösziKép Olyan aranyos vagyKép De azért holnap megnézem, van-e még csíkomKép
gtünde

Tiza
Ha maszek mész dokihoz, így is úgy is pénzbe kerül. Ha meg ő komolyan vesz és baba lesz az eredmény, akkor meg a pénz nem annyira számít, nem?
gtünde

Giling
Egyéb tünet? Mert nekem is rosszalkodik, de szerencsére még semmi színesedésKép
Tudod, amig Piri nincs itt, addig van remény.
gtünde

TündiKép
Nem is a pénzt sajnálom, csak gusztustalannak tartom, ha egy doki a pénz miatt kedvesebb. Persze ezt eleinte nehéz megítélni. A másik dokihoz is magánrendelésre jártam régen. Már nincs neki, ezért is kellene 1 hónapra előre bejelentkezni.
Úgy éreztem akkor jobban odafigyelt rám, amikor a magánrendelésén voltam.

Na, majd elválik.
Most elköszönök, mert lassan megyek haza.
Sziasztok.

Kép
Kép
tiza

Tiza
Szia, és pozitív "élményeket"!
gtünde

Bocsi, a benyomás jobb lett volna az élmény helyettKép
gtünde

Wish Kép
A sok alvás tuti jó jel! Már csak az a kérdés, hányan vannak odabent.

Kép
mofly

MaryKép
Köszi a drukot!

TüncsikeKép
Holnap tesztelsz újra?! Jajj, nagyon izgi!!! Rögtön írj, hogy mi van és küld a csíkos képet!!!!Kép mert az lesz meglátod!Kép

Én is tökre izgulok, hogy ne jöjjön meg még legalább egy héteig és akkor hátha mégis...Holnap regel megyek vérvételre. A vérvizsgálat hanyadik napon mutatja ki? Tudom, hogy hcg függő de ha mégis van ott valaki már ki kéne mutatnia, igaz? Egyébként néha nekem is rendetlenkedik a pocim! De már vagy másfél hete.

GilingKép
Ne aggódj, pirikét elküldtük világgá!!!

Kép

KépKép
babcsi

IzaKép
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen a dokinál!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?