Sziasztok!
Mi is megyünk a talira mindenképpen, diós piskótát fogok vinni, remélem, megfelelő lesz.
Kezem már egész jól van, sokat borogattam
Balázs hihetetlen dolgokat művel, állandóan készenlétben kell lenni. Ma pl. a sütőajtóba kapaszkodva gondolta, hogy feláll, még szerencse, hogy épp nem használtuk. Tegnap felmostam, közben kimentem a konyhába, mire visszajöttem, már könyökig volt a vödörben. Aztán, mikor átöltöztettem, a mosógép csövét akasztotta le a fürdőkádról, és ami benne volt maradék víz, szépen kifolyt, abban pacsált. Átöltöztetés másodszor

De egyszerűen nem lehet vele veszekedni, mert állandóan vigyorog
Na, a másik. Tegnapelőtt férjem megkért, hogy csináljak rántottát. Oké, megpucoltam a hagymát, kolbászt, szépen odatettem olajon sülni. Jön Ákos, hogy szeretne segíteni. Persze, mondom, kavargathatod, ha gondolod, vigyázz, ott a nyele, fogd meg jól, le ne essen. Ügyesen kavargatja, aztán, mikor már látom, hogy szépen alakul a dolog, mondtam, hogy oké, most már jó lesz. Na, ahogy fordul el, verte le az egészet a padlóra, benne levő hagyma, kolbász meg szép ívben repül lefelé a padlóra meg a csempére. Bazsi is ott állt mellettem. Az volt a mákom, hogy a két gyerek közé esett és egyikre sem fröccsent. Két pillanat alatt leizzadtam, hogy nagyobb baj is történhetett volna. Ákos is nagyon megrémült, jó mérges lettem rá, de aztán megbeszéltük, hogy másban fog nekem ezentúl segíteni, a tűzhely közelébe egyelőre nem mehet
Képzeljétek, Balázsnak már előjött a 13. foga is, ma vettem észre, a negyede kint van már. Felül bal oldalon az első kettő és a negyedik közötti fogacska

Nem csodálom, hogy nem kell neki pépesíteni a kaját, hiszen ennyi foggal mindent vígan rágicsál
Csengő

utólag olvastam Lucáról, remélem, jól van és hamar megerősödik!
Kormi

Fel a fejjel, nemsokára két gyönyörű gyerkőcöd lesz, tudom, közhelynek számít, de szép családod van, minden jobbra fordul. Lehet, én is rosszabbul viselném, főleg a kórházi kezelések idején, ha férjem hétfőtől-péntekig reggeltől estig dolgozna, de szerencsére más munkaidő szerint dolgozik.
Tontica

Jövőre tervezzük a spanyolországi nyaralást, lehet jelentkezni nálad??

Ha komolyan gondoltad a segítséget, lehet, hogy mi igénybe vennénk
Várom már nagyon a talit, akkor mikortól is lehet menni?
Lau