A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

most?

Kép
lara26

Betti? Kata?

Kép
lara26

Nálam semmi! Kép

Betti
betti73

Betti,
igen, az utóbbi évben mindig pecsételéssel kezdődött, ált. 2 nappal előtte, de volt, hogy három. Kezdek bizakodni! Kép

Ancsa,
ha addig egy csöpp pecsét se, akkor holnap teszt! Kép

angel37

Angel!

Mondom, hogy nekem is így volt, illetve így nem volt. Kép

Betti
betti73

Na?

Kép
lara26

Jaj Betti, úgy izgulok! Még sose teszteltem élesben!

angel37

Angel!

Ne izgulj!!! Kép

Lara!

Nincs semmi.

Betti
betti73

OK, most még nem annyira, de majd holnap reszketni fog a kezem! Csak találjam el a tesztet! Kép

angel37

hali ho fáj a hasam.rohadt piroska itt kujtorog.pedig csak jöv.kedden kell jönnieKép
gilingalang

Gili,
biztos, hogy piroska miatt fáj?

angel37

Nekem nem jött semmi... Kép

Betti,
Köszi a bókot! Kép
És én is jó vagyok! Kép (a pasim szerint NAGGGYOOOON!!! KépKépKép)

Izgis, h ennyien vagytok 'tesztközelben'! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Zsuzska!

Küldtem neked képet. Megkaptad?

Betti
betti73

Sziasztok Lányok!

Most nem tudok visszaolvasni, csak bejelentkezek (este talán lesz időm), hogy pénteken megjött, Kata lszi javíts ki a táblában, ma vagyok az 5.cn.-en.

Akik még esélyesek: nagy nagy drukkok mennek ++++++

Vica!
Az intimtornász csaj már nem emléxem mit mondott tampon témával kapcs., de vmi olyasmit, hogy a hüvely izomzatának nem tesz jót az örökös tamponozás és egy idő után ott tágabb lesz, mint máshol. Gondolom a torna azért segít ezen.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok! Szia Kriszti!
Aranyos vagy, hogy hiányolsz! Köszi!:-)
Melózok, építkezünk, kicsit sokminden van mostanság!És persze nagy "erőkkel" dolgozunk a babaproject-en!:-)
De minden nap átfutom az itt írottakat!
Nagyon szorítok neked!
Orvoshoz menni fogsz? Hogy vagy?

Kép
Kép
zsazsóka73

Kép

Húú mennyi izgalmas nap következik most!!! Kép

Na akkor menjünk sorba:

Kriszti nagyon édes vagy, hogy drukkolsz Nekem!
NAgyon jó a görbéd!!! Csütörtökön tesztelsz, annyira izgi!!!
NAGYON NAGYON NAGYON DRUKKOLOK, hogy + legyen!!!!!!Kép

Lara holnap teszt!!! Neked is NAGYON NAGYON NAGYON DRUKKOLOK!!!!!Kép
Köszi, hogy leírtad az angyal elkészítésének módját!
Ha mégis meggondolod magad, és küldesz képet,nekem is légyszi: picibeus@freemail.hu

Szelivi jobbulást a párodnak!!!

Gili tényleg borzasztó, amit még tegnap leírtál! annyira sajnálom! remélem sikerült végre megtalálni a normális dokit!

Zsu Édes vagy,h ogy így szorítasz nekem!
Holnap Te is tesztelsz! Szintén NAGYON NAGYON NAGYON SZORÍTOK!!!!Kép
Péntekig szalma vagy Kép kitartás!

Andrea szorítok, hogy kapaszkodjon meg a bébi!!!!

Kép
Kép
beuka

Betti nem, én nem tesztelek Kép.
Engem érdekel a piros hajú fotó!!!
Ha hazaér a párod költöztök?? nincsenek még fényképek a házról??

Vica köszi, a drukkot! Kép

Hajni én a költözés fizikai nehézségeire gondoltam Kép.
Húú ez a hő, meg a cici nem semmi! (az utóbbit nem láttam, nem azért mondom Kép)
SZORÍTOK!!!!

Angel nincs pecsételésed!! HElyes!!! nagyon bíztató!
NEkes id NAGYON NAGYON NAGYON SZORÍTOK, hogy + legyen a holnapi teszt!!!!Kép

Moni jobbulást Martinnak!!!
hoyg sikerült a zh?

Kamilla tök jó, hogy minden rendben!
hogyhogy nem ad a doki beutalót, mert nem telt még le az egy év?
Ha gondolod megadom annak a dokinak a telefonszámát, akinél mi voltunk a párommal, Õt nem érdekli, hogy letelt-e az 1 év. Igaz ez magándoki, úgyhogy fizetni kell. De ha gondolod.

Emese sajnálom, hogy megjött Kép
Jó, hogy jöttél, már régen voltál!

Kép
Kép
beuka

"KEdves Zebracsorda!
Az ajtó nyitva áll előttetek holnap és holnapután (no meg utána is)

4 zebra az már csorda nem?Kép

köszi, hogy így izgultok értem!
még mindig barna,hő fenn, de én tudom, hogy meg fog jönni.
Ha nem lenne ilyen minden mensi előtt, akkor talán én is reménykednék, de így nem nagyon Kép

Kép
Kép
beuka

sziasztok!
De jó,hogy benéztem,most elszalasztottalak volna titeket!
Beuka
Én azért még nagyon-nagyon szoritok,hogy ne jöjjön meg!Én is sokáig barnáztam anno a kislányommal.
Szedjél Rutascorbint,csak vitamin,de csodát tesz!
Én is használtam.
Zsóka
Hőmérőzöl még?Hajrá projekt!!!!!!!!!!!!!!!!

Én csütörtökön tesztelek,kórházilag.Ha meg nem jön.A pattik már jelentkeztek.
Majd meglátjuk!
Pusszi:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Köszi Beuka, aranyos vagy Kép

Most azt találtam ki, hogy nem is baj, hogy megjött, jó lenne, ha a Babó decemberben jönne össze, mint a nővérkéje, akkor jövő nyáron még egy nyaralás is beleférne. Már úgy vágyom egy kis kimozdulásra. Persze, ha hamarabb sikerülne, azért nem esnék kétségbe, gondolhatjátok!

Angel!
Nagyon szorítok holnapra, remélem jó hírrel fogsz jönni!!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szia!
Ti mióta próbálkoztok?

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!!!

Kriszta köszi a tippet, lehet, hoyg veszek ilyen vitamint. nagyon rámférne már, hogy ne barnázzak. Bárcsak igazad lenne, és nem jönne meg, de sajna elég kicsi rá az esély. mindig így kezdődik. Na most Te a kislányod után, előtt, vagy alatt barnáztál??

Emese hát meg kell, hogy mondjam teljesen egyformán gondolkodunk. Mi is sokat dumálunk arról, hogy nem baj, ha később jön össze, mert akkor még egy jó kis nyaralás belefér kettesben (+3/4 baba Kép). természetesen én sem esnék kétségbe, ha...Kép
Szoni hogy van?

Kép
Kép
beuka

Angel!
Köszi szépen, bár még nem merek örülni, mert csak szombaton lesz teszt. Igaz, azok sem 100 százalékosan megbízhatóak. Ha + lesz, akkor két-3 hetet várok az orvossal. Még soha nem voltam terhes, úgyhogy nem nagyon tudom, mit kellene éreznem, de figyelem a tüneteket. Ti mióta próbálkoztok és milyen eredménnyel?
pancsika

Sziasztok!

Csak bekukk, aztán puskaírás közben olvasgatok még Kép.
Ma borzasztó dolgot hallottam. Az egyik kolléganőm terhes, pár hetes. Már feküdt benn egy hetet valamelyik kórházban, mert nem volt biztos, hogy méhen kívül van-e. Volt benn egy lány ugyanolyan problémával mint ő, és egyszercsak meglepték a dokik, meg a nővérkék, hogy kapja össze magát, mert mennek kivenni a babát. Õ meg erősködött, hogy nem megy, mert ő más miatt vann benn (lásd fentebb). Aztán már majdnem verekedés volt, mire békénhagyták. A dokik meg bizonygatták, hogy de értse meg, az ő neve van a papíron, menni kell műteni. Szóval nagyon észnél kell lenni mostanában!

Amúgy elvagyunk, párom határozottan jobban van, már hancúrozni akar, nekem meg nincs energiám Kép.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Jó estét!
Beuka
Épp,hogy kiderült a terhességem,már barnáztam.Hetekig tartott.Kicsit féltem,hogy mi lesz,de ilyen koraterhességben csak pihenést javasolnak,+ Rutascorbint,és E-vitamint kellett szedni.
pihenni nem nagyon tudtam,mert 2 helyen melóztam,és hát karácsony előtt........
Érted ugye?
Na ,de megmaradt a baba,és szuper nőci lett belőle!
Drukk++++++++++++++++++++++++++++ megy ezerrel!

Ja ez a Rutascorbin P-vitamin,és az erek törékenységét szünteti meg.(főként a hajszálerekét)pl. orrvérzésre is jó./legalábbis így emlékszem/

KépKép

KépKép
okr

Kép
lara26

Szelivi ez tényleg nagyon durva! Pedig azt hittem ilyen már nincs!
Úgy látszik akkor tényleg jól van a párod Kép Kép Kép. És ez a fő!
Miből írsz puskát?

Kriszta akkor most picit elkezdtem bizakodni Kép
TÉnyleg nem lehetett semmi frissen babásan 2 helyen dolgozni. De az a fő, hogy meglett a kiscsaj! Azaz a nőci Kép
Biztos, hogy csütörtökön mész dokihoz? Nem lehet előbb? Én úgy izgulok, hogy mi lehet Veled! SZORÍTOK, hogy baba legyen a pocakban!!!!!!

Na mentem, Jó éjt!!!
Üdv: Bea

Kép
Kép
beuka

jaj!

Lara köszi a képet!!!!!

Kép
Kép
beuka

Lara
Meglestelek ám!Szépek vagytok!
Sok-sok boldog évet együtt,és rengeteg gyermeket kívánok!

Beuka
Örülök,hogy bizakodóbbá tettelek!Ez volt uis a szándékom!
Sztem már holnap is mehetnék,de korainak találom.Persze az egyik pillanatban azonnal szeretném látni az eredményt,a másikban pedig halasztanám hetekig.
Csütörtökön lesz a napja.(ha megjön akkor vérvételre megyek,de vmi lesz az tuti)

KépKép

KépKép
okr

Kép

KépKép

KépKép
okr

Szelivi

Valamit félre értettél .Nem azt mondtam, hogy NEM látható a szívverése, hanem azt, hogy nem biztos , hogy megtudják ilyen korán (6hetesen)hallgatni.

Minden újnak Üdv itt köztünk.

Hajni
Remek a kégli.

Jó éjt mindenkinek.

Inci 32+2

Kép
Kép
incike

Itt vagyok!Kép
Olyan negatív volt hogy az egyik csík is alig látszott a másik meg abszolút nem!Szóval ez van.Nem éltem bele magam de mégis olyan rosszul esett.Kép

Lara!Veled mi van??Szeded már a Clostyt??
Jövő héten megyek dokihoz.

Beuka!Nem akarsz tesztelni??

zsuzska80
Szombathely

SZIA
hányadik napon vagy Zsuzska?
gilingalang

37.

zsuzska80
Szombathely

húúúú az nagyon baba gyanúúús szurkolok.nemjelent a halvány csík semmit lehet késöbb erős lesz még kevés a hcg benned.juj de jó neked.utro...szedsz???
gilingalang

Dehogy!!egy csík látszott csak az is elég halványan, azán egy óra elteltével az erős lett!!Szóval totál negatív!!!Kép

zsuzska80
Szombathely

LEHET ROSSZ A TESZT.VAGY MÁS FAJTÁT KÉNE VENNI.AZÉRT MÁR SOKAT KÉSIK????
gilingalang

nekem nagyon rendszretelen a multkor 80 (!!!!) napra jött meg ugyhogy semmit nem mond!Tuti nem vagyok terhes!!100 %!Jövő héten megyek dokihoz!

zsuzska80
Szombathely

hát ez a 80 nap...jó sok.nem lehet be lőni?hogy pontos ciklus legyen.szedsz valamit?
gilingalang

Sziasztok.
Zsuzska. Sajnálom a dolgot. A doki mit mondott arra, hogy 80 napra jött meg? Ezt nem kéne, hogy figyelmen kívül hagyja, mert ez nem teljesen okés.
Úgy utálom az összes orvost. Szarnak a páciensre. Kiderült, hogy az én dokim azért is nem mutatott túl nagy érdeklődést irántam, mert már nem vállal szüléseket, úgyhogy totál mindegy neki, hogy teherbe esek-e vagy sem. Azért az jó, hogy mindent rendben talált, meg is nyugodtam, de a páromnak adhatott volna beutalót igazán. Minek próbálkozzunk még fél évig (lehet, hogy) feleslegesen?

Beuka!
Szívesen venném a doki telefonszámát. Írd meg emailen (kamilla306@freemail.hu) Hol van helyileg? Nem baj, ha magánrendelő. Azok legalább odafigyelnek at emberre.

Kép

Kép
kamilla306

Én is zt szeretném hogy belőjjék, legalább tervezni lehetne...Mivel lehetne? Clostyval?
Nem mondott semmit se, azt mondta várjak mert még fiatal vagyok próbálkozzunk...
kamilla!Te milyen dokihoz jársz , magán vagy SZTK-s??

zsuzska80
Szombathely

Beuka milyen dokid van hogy így kapkodnak a lányok utána?jó?
gilingalang

Sziasztok!

Zsu, olyan kár. Reméljük most nem kell előről kezdened, és szépen megjön nemsokára.

A többi tesztelő mikor jelentkezik már????

,Nekem a hőm ma is 37,2. Bárcsak ilyen lenne egy hét múlva is. Akkor lenne egy kis remény.
Tegnap elmagyaráztam a páromnak,hogy milyen szörnyű lesz ez a hónapvég, hogy két órát fogok bőgni, egész nap hülye leszek, és neki kell összszednie. Erre sandán rámmosolygott és közölte, hogy neki saaaaajna el kell utaznia egy hétre. Most nem szemtelen?????

Kép

Kép
vkhajni

Zsuzska!
Én eddig a SOTE1-re jártam, mert még anyu révén "megörököltem" egy dokit, akit nagyon szerettem, de most fogok váltani, mert egyrészt nyugdíjba fog menni hamarosan, másrészt már nem látom rajta a segíteni akarást. Annyit mondott, hogy menjek haza és próbálkozzunk még fél évig. De még csak semmilyen tanácsot se adott, amibe esetleg kapaszkodhatnék. Magán dokit akarok, de én az ég világon senkit nem ismerek sehol.
Egyébként azt még talán megértem, hogy nekem azt mondta a doki, hogy nincs semmi gáz, és csak annyit kell tenni, hogy legyünk együtt minél többet, de azt furcsállom, hogy a te orvosod meg se próbálja valahogy rendszeressé tenni a ciklusodat. Nem tudom, hogy ezt mivel kell csinálni. Gondolom valami hormongyógyszerrel, de ezt neki kéne tudnia.

Kép

Kép
kamilla306

Jó reggelt Lányok!

Kicsit pocsék reggelem van, illetve volt. Majdnem rókát fogtam. Tegnap is egész nap émelyegtem, este meg hullafáradt vagyok. Kép Most is alig vártam, hogy leszálljak a földalattiról, mert majdnem gond lett. Kép

Zsuzska!

Sajnálom. Kép Mindenképpen kellene egy lelkiismeretes orvost keresned. Lehet, hogy még fiatal vagy, de akkor sem normális, hogy 80 napra jön meg.

Beuka!

Jól van, ne teszteljél még. Kép Nagyon drukkolok neked. Emlékszel nekem a 32. napon már pozitív lett a teszt és a 34-37. napok között pöttyöztem egy kicsit. Most is van néha-néha egy kis halovány WC papíros dolog. Ilyenkor egyébként is fokozottabb a váladékozás, meg rendezkedik mindenki odabent.

Angel!

Merre vagy?

Betti
betti73

Én is ezt probáltam magyarázni hogy nem az a baj hogy nem vagyok terhes (bár nagyon szeretnék)de így tervezni sem lehet, meg hogy mikor jön meg, azt sem tudom mikor van peteérés stb.Iszonyat!!
Most magándokihoz megyek máshova ahova eddig jártam aztán meglátjuk!

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska
Ne keseredj el.A mensesedet pedig be lehet állítani gyógyszeresen az tuti.Nekem is be kellet állítani annó, mert 1 hónapban 2x jött meg 1 hét szünettel és akkor 2hétig volt meg.Ha nekem beállították akkor neked is be lehet. Tessék rámenősebbnek lenni az orvosnál, mertez így nem normális.

Inci 32+3

Kép
Kép
incike

HAJNI
majd vigasztaljuk egymást ne aggódj a pasik ezt nem értik megKépKép
gilingalang

Sziasztok!

Angyal pajtás???

Zsuzska,
sajnálom. De ha 80 napos is lehet a mensid, akkor tuti, hogy valami nem okés. Én elmennék egy másik dokihoz!!!

Látom, kicsit orvosellenesek vagytok ma, tegnap,
Szelivi,
nálunk éjjel nappal mennek a műtők nagyüzemben, de még csak hasonló sem fordult elő. Kicsit attól is függ, ki hogy tálalja a sztorit, meg mindenki hozzátesz valamit, és már lehet is a Blikkhez menni.

Kamilla,
én pl nem tudom, mi a foglalkozásod, de biztos nem utállak érte. Jó, tudom nem úgy értetted, csak el vagy keseredve, meg dühös vagy, de akkor is ezt a topicot is sokan olvassák az országban. Okos nőtől, mint te elég felelőtlen kijelentés volt. Nyilván oka van, hogy várni kell egy évig. A TB pénze nem végtelen, ezért a nőgyógyász szakmai kollégiumnak, vagy valamilyen hasonló fórumnak jól meghatározott paramétereket kellett megadni, hogy kinél érdemes meddőség irányában vizsgálatokat végezni, mert pénzbe kerül, és indokolatlan vizsgálatok sora máshonnan, másoktól veszi el a támogatást. Persze akinél látszik, hogy nem oké minden, annak nem kell várni egy évig.
Ajánlom neked a www.csaladtervezes.uw.hu oldalt, Czeizelék szívesen megcsinálják az andrológiát a párodnak, ez olyanoknak szól, akik még csak nemrég óta próbálkoznak.
Én pl nem szarok a páciensekre, de biztos van, akivel kevesebbet törődtem, mint ahogy azt szerette volna.
Az orvosodnak nem hiszem, hogy mindegy, hogy teherbe esel-e vagy sem, csak azért mert már nem vállal szüléseket. Szerintem ezt csak neked sikerült így összekombinálni. De ha nem bízol benne, akkor miért nem mész el egy másik dokihoz?

Betti,
hatalmas gratula. Szívműködést jó készülékkel a 6. hét elejétől lehet látni, hallani. Nálam a bőgés akkor elmaradt, egészen hazáig. Rókakoma volt?

Ági
potter_76

Az jó lesz. Mit fogok én itt szenvedni nektek. Ki fogtok utálni. Mondjuk az én pasimnak lehet fogalma róla, mert időnként neki is könnybe lábad a szeme, ha megjön. Reméljük azért valmelyest megérti. De mindenképpen ti viszitek el a nehezét Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?