A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Breki,

sajnálom nagyon, hogy megjött. Kép
Megértem az elkeseredettségedet. Az elsõ hónap után én is nagyon kiborultam. Szerintem ez azért van, mert ameddig egy nõ nem akar gyereket, mindig csak azt hallja, hogy nagyon kell vigyázni, mert akármikor teherbe lehet esni, még menzesz alatt is, a megszakítás se jó, mert még az elõfolyadéktól is rögtön terhes lesz mindenki stb...
Na egy kicsit azért túloztam, de biztos mindannyian tudjátok mire gondolok.
Amikor meg az ember gyereket szeretne, ezek alapján azt gondolja, elég ha egyszerûen nem védekezik, egy kicsit a középidõre koncentrál és rögtön terhes lesz.
A valóságban persze nem így van, teljesen egészséges pároknál is több hónapig tart a próbálkozás. Én már el is döntöttem, hogy ha már lesznek gyerekeim és már nem akarok többet, akkor csakis a természetes fogamzásgátlást fogom használni.
Szóval Breki ezzel a hosszú litániával csak azt akartam mondani, hogy nem szabad elkeseredni, egykettõre ott lesz az a kis pocaklakó!Kép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Na Lanyok, helyzetjelentes: progi alacsony, de ez nem igazan meglepo, latva a gorbemetKép Na szal: ovi utan 3 nappal 7,3, ra 3-mal 15,4, majd megint 3-mal 16,9. Annyira azert nem is rossz, mint lehetneKép

Kivancsi vagyok dokineni mit mond, de nagyon remelem hogy felir valami progigyogyot.

orsoly
orsoly

Szia Breki! Kép
Kipihented magad? Sajnálom, hogy megjött, - ráadásul még bíztattunk is, hogy valami lehet a dologban Kép Gondolom, nem volt kellemes, mikor bekopogott a mikulás Kép. De új ciklus új remények! Kép Annak örülök, hogy a pár hõ adat, amiket írtál, 37 fok felettiek voltak, tehát tuti a progi szinted talán teljesen oké Kép (Azért írtam, hogy talán, mert ahhoz látni kellene a teljes második részét a ciklusnak, de már az jó jel, hogy eléri a 37 fokot, sõt meg is haladja KépKép)

Néha már nem is tudom minek örülnék jobban: ha elérné végre a hõm legalább EGYSZER a 37 fokot vagy egy zebrás tesztnek?
Kép

Lányok! Fent vagytok az újévi elõjegyzésben babaügyileg KépKép!

Vanda
Vanda

Lányok, Köszönöm a biztatást.Próbálok nem elkeseredni, de szerintem olyan nincs, hogy az embernek ne jutna eszébe, hogy talán most....Kép
Sien, A bromot már elkezdtem csökkenteni és napi félig kell eljutnom. A ciklusom viszont piszkosul lerövidült, most pl. 24. napra jött meg ami ritka, hisz 26-28 napos szokott lenni.
Lányok,Errõl az ovulációs tesztrõl tudtok valamit?
Breki
Breki

Orsoly!Kép Mennyi az álomhatár progiból? Biztos gyorsan helyre tudja rakni a dokinénid!
Breki! Az én ciklusom is lerövidült 28 napra a 31-32-rõl, amióta a Bromot szedem. Kíváncsi vagyok, hogy akkor is ilyen rövid marad-e, ha már csökkentett adagban szedem.

Pusz, Sien.
Sien

Zsuzsu!
Nagyon köszi, puszi Neked is!

Orsoly!
azt nem mondták, de lehet hogy véletlenül vagy most a lelki állapotom miatt még véletlenül se. De az inszemmel nõnek az esélyeim. A lombiknál meg már mindenfélét tudnak csinálni. És úgy érzem már gyogyulok pszichésen.

Edi!
Tényleg nagyon kulturált a Káli, meg mintha a személyzeti is ki lenne okítva hogy hogy kell velünk bánni.

Klári!
Lehet hogy javulnak az esélyeim ebben a hónapban, mert a papád tegnap meglocsolt.

Beszti!
Valóban nem tudják, hisz minden ami vizsgálattal kiszûrhetõ az negatív vagy orvosolt, úgyhogy csak találgatni tudnak. Sajnos az orvostudomány is véges, de remélem rajtam lehet segíteni.

BrekiKép. Majd a jövõ hónapban.

OFF: Szerintetek beruházzak rododendron bokorba, vagy nem éredemes kísérletezni vele? Vennék hozzá talaljsavanyítot meg amit kell. Van valakinek pozitív tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Marcsi
Marcsi

Marcsi!

Ugy legyen!! KépKépKépKép

Klari
Klari

Orsoly!

Merre vagy??? Egyik telefont sem veszed fel!!

Klari
Klari

Klari! Nem is igaz, te vesztel el, en mar hivtalak es nem vetted felKép Na mindegy, mar megbeszeltuk...Kép

Sien! 21 felett kene lennie, szal annyira nem veszesKép Szerintem hamar helyre lehet rakniKép

orsoly
orsoly

Lányok Kép
Felírattam a Gynevacot a házidokival. Odaadtam a netrõl kinyomtatott papírját (biztos ami biztos) teljesen készséges volt, semmit nem kérdezett, már írta is!!! Bele sem lapozott a tájékoztatóba, - mire én: talán ismeri ezt a készítményt? Erre õ: Hát persze!!! Nagyon jók a tapasztalatok!! KépKépKépKépKép
Lányok, próbáljátok meg felíratni ti is! Ennyit megér! Öt szuri csupán Kép Teljesen lázba jöttem Kép
Vanda
Vanda

Breki Kép
Az ovulációs tesztet én is kérdeztem itt. Tulképp ezek valami pálcikák, többfajta kiszerelésben kaphatók (5 pálca, 10 pálca stb.) ami a vizeletbõl mutatja ki az LH csúcsot (vagyis ovi elõtt a legmagasabb kb. 12-24 órával). Gondolom elcsíkozódik ez is, mint a terhességi teszt (még én sem próbáltam). Drága, több ezer ft, és egyszer használhatóak, de tuti biztosra megy! Olvastam, hogy a Corax gyárt valami jó ovulációs tesztet!
Nem minden patikában kaphatóak, úgyhogy vigyázz, nehogy úgy járj, mint én: -- ovi tesztet kérsz és egy PG53-at adnak (mint nekem kis tudatlan Kép koromban Kép).
Ha valahol sikerül beszerezned, írd már meg légyszi! Kép

Jó rövid lett a ciklusod, de legalább gyorsabban telik Kép!

Vanda
Vanda

Sziasztok!

Breki! Amit a rosszullétrõl írtál mármint, hogy szerinted kismama riógató egyetértek. Én egyébként azt hallottam (tapasztaltam), hogy aki lánnyal terhes az többet van rosszul a terhesség alatt, aki pedig fiút vár annak nincs annyiszor hányingere. Bár ez sem szentirás, de nálam és néhány ismerõsömnél így volt, de lehet, hogy csak véletlen.

A görbém számomra is rejtélyes. Szinte mindig 37 fölött van, már 2 napja 37,3 de nem érzem hogy terhes lennék. Egy két nap és minden kiderül, vagy nem?

Kata
Kata

MJ Moni, válaszoltam ám már neked, csak ez a kedves archiválós rendszer már múlt idõnek tekintette a válaszomat, pedig tegnap este irtam...
Mindegy, ha érdekel, április 3-i achiválásnál megtalálod.(Egyébként ápr. 2-n irtam, 18:53-kor)

Azt hiszem, azon már késõ rágódnom,mi volt, inkább a mostani ciklusra koncentrálok. Bár ez még mindig csak a második ciklus lesz, azért lehet,hogy már megpróbáljuk ...

sziasztok
Barbi
Barbi

Sziasztok,megint én vagyok.(Ugylátszik,nagyon ráérek...)

Csak szeretném veletek is megosztani ennek az utolsó ciklusomnak a hõmérsékleteit, mi a ti véleményetek?
Csak a 16-ik ciklusnapon kezdtem el mérni, igy aztán kicsit csonka, de mûtét után nem volt kedvem azonnal nekiugrani a hõmérõnek.
Szóval:
16.nap:36,6
17.:36,6
18.:36,7 (sok-sok nyák)
19.:36,6
20.:36,5
21.:36,6
22.:36,8
23.:37,0
24.:37,0
25.:37,0
26.:37,1
27.:37,0
28.:37,1
29.:37,1
30.:37,2
31.:37,1
32.:37,1
33.:37,0
34.:36,8
35. Megjött.(36,9)
(Az elõzõ 2-3 napban enyha barna, de ez csak egy kis foltot hagyott a tisztasági betéten, a papiron már pirosnak látszott.Bocsi a teljes részletekért, de muszáj volt leirnom, hogy ez nem olyan igazi csupa-barna maszatka volt, hanem már vérzés is volt enyhén.)

Na, aki ért hozzá, segitsen, jók voltak-e az adataim, mikor volt pé.stb, bármi információt szivesen veszek!(popsiban mért adatok!)
Sziasztok
Barbi
Barbi

Szia Barbi!

Szerintem a 20. nap volt pe-ed es utanna nagyon szepen es gyorsan felment 37 fele. En abszolute laikus vagyok! KépKép Majd holnap talan jon Beszti es o majd tobbet tud mondani. De szerintem a progi szinted jo. Sok sikert a kov. ciklushoz!!

Klari
Klari

Bocs, hogy belekotyogok, de en sem voltam rosszul (egyaltalan) es komplikaciomentes terhesseg utan egy gyonyoru kislanyom szuletett. (Tobb ismerosomnel is ugyanigy volt, nem volt hanyinger es lanyuk szuletett.) Szoval ne ijedjetek meg, ha babasok lesztek es nem lesz hanyingeretek, mert ez nem jelent az egvilagon semmit, legfeljebb azt, hogy mazlistak vagytok es megusztatok a reggeli (egesznapos) rosszulleteket!
Névtelen

Szép reggelt mindenkinek!
Remélem nálatok is süt a napocska. Kép

Ma is nagyon el vagyok havazva, csak a listát tudom feltenni. Ha mégis lesz egy kis idõm, akkor jövök. Kép
Ha valakinek megváltoztak az adatai írja meg még egyszer légyszi, nem volt most idõm végigolvasni a hozzászólásokat, még pótolnom kell.
Akik régen nem jelentkeztek, kivettem a listából. Ha mégis benne akarnak lenni, majd szólnak.

Puszi,
Edelweiss

<pre>
Nick Ciklus Lakhely Életkor
Szami 12 c 74 cn Budapest 30 év
Fércegér 5 c 69 cn Dunaújváros 27 év
Melinda 7 c 62 cn N-o. 26 év
Éva 34 c 57 cn Nyíregyháza 27 év
Indigo 4 c 52 cn Budapest 25 év
Moni 10 c 52 cn Törökbálint 28 év
Cipomama 5 c 51 cn Los Angeles 35 év
Pilinke 2 c 50 cn Budapest 26 év
Timea 4 c 43 cn Miskolc 29 év
Kamilla 6 c 27 cn Budapest 26 év
Zsuzsu 3 c 27 cn Budapest 28 év
Mzsperx 7 c 24 cn Budapest 28 év
Edelweiss 12 c 23 cn Szeged 32 év
Khjutka 42 c 22 cn Vidék 30 év
Edus 6 c 20 cn Svajc 25 év
Marcsi 6 c 19 cn Budapest 27 év
Kakukkfû 5 c 18 cn Budapest 25 év
Sien 19 c 17 cn Budapest 29 év
Zsuzsó 13 c 15 cn Budapest 30 év
Doris 12 c 13 cn Budapest 29 év
Mamacs 16 c 13 cn Budapest 24 év
Alma 10 c 10 cn Györ 29 év
Edi 13 c 10 cn Maglód 33 év
Bnemethm 4 c 8 cn Tatabánya 22 év
Vanda 12 c 8 cn Szolnok 26 év
Eni 8 c 5 cn Pécs 27 év
Orsoly 4 c 5 cn Nagytarcsa 27 év
Alice 38 c 5 cn Budapest 29 év
</pre>

Hivatalos Kismamáink

<pre>
Lora 16 c 76 cn Várpalota 25 év
Klari 9 c 73 cn Budapest 31 év
Gitta 10 c 66 cn Tatabánya 29 év
</pre>
edelweiss

Jó reggelt!Kép

Barbi!KépÉn is a 20.napra tippelnék, de én sem vagyok nagy hõszakértõ!KépHa lelkileg már felkészültetek az újabb próbálkozásra, akkor hajrá! Drukkolok Nektek!Kép
Lányok!Kép Most jöttem a dokitól, aki megerõsített abban, hogy felesleges belekezdeni az inszembe, ha pont az elzáródott oldalon van a tüszõ. A magas hõmre meg arra, hogy ilyen késõn van pé nem nagyon tudott õ sem ésszerû okot találni, szerinte ez lehet a Clostitól. Szóval következõ hónapban újra próbálkozunk, hátha akkor jó oldalon kezd el nõni a tüszõcském...Viszont megjött a második ellenõrzõ vérvételem eredménye is, ami szerint nagyon jó a prolaktin szintem.Annyira, hogy még a referencia tartomány alsó értékét sem éri el! Ami nyugtalanít, az az, hogy a dokim szerint ilyen jó eredmények mellett el lehet hagyni a Bromot. Amikor mondtam, hogy én attól félek, hogy utána még jobban felmegy a proli szint, azt mondta, hogy ne aggódjak, mert a gyogyi abbahagyása után folyamatosan ellenõrizni fogjuk a proli szintet. Szóval most folyamatosan csökkentve, lassan be kell fejeznem a gyogyi szedését. Bár van olyan ismerõsöm, aki 3 hónap után szintén abbahagyta a Bromot és azóta is jó a prolaktinja, mégis egy kicsit aggódok, mert annyi ellentétes vélemény hangzott el már ezzel kapcsolatban.Kép
Breki, Vanda! Nektek mi a véleményetek?

Pusz, Sien.
Sien

Sziasztok Lanyok!

Barbi szerintem egyertelmu hogy a 20. napon volt peteeres. Tenyleg jo lehet a progiszinted, hiszen szepen felment 37 fok fole, es ott is maradt a kello ideigKép

Na szal, tegnap voltam dokineninel: o nagyon bizakodo, szerinte jo a gorbem, megvan a ket fazis, a 2. szakasz is kello hosszusagu, szal szerinte csak nem fertem bele abba a 25%-ba akik elso alkalommal teherbe esnekKép Mivel a progim kicsit alacsony, felemelte a closty adagot 3x1-re, ha az megemeli kisse, mar jo leszKép Szal o nagyon biztatott, meg mondta hogy fenyegessem meg apat, hogy 4 sikertelen honap utan elkuldi matyivizsgalatra, hatha a felelemtol nekiduralja magatKépKépKépKépKép

orsoly
orsoly

Edelweiss olyan friss voltál ma (is). Holnap kijavítanád: 28 év.

Marcsi
Marcsi

Jó reggelt Csajok!

SienKép
Gratulálok a jó eredményedhez!Kép A gyógyszerhez nem tudok mit szólni, de ha az orvos rendszeresen megvizsgál és csinál hormonvizsgálatot, akkor nem lehet baj.Kép Érzem, hogy már nem sokat kell várnod! Jut eszembe, felíratkoztál Vandához az újévi babalistára??? KépKépKép

OrsolyKép
Csupa jó hirrel kezdõdik a nap. Nagy-nagy gratula! Apu-ügyben egyet értek a dokinéniddel! Mindent bele!KépKépKép

MarcsiKép
Nem tudom, hogy lehet e egy nappal a szülinap elõtt gratulálni, de nem bírom kivárni a holnapot. Nagyon sok boldog születésnapot kívánok Neked és azt, hogy a 29.-et már hárman ünnepeljétek!!! Sokszor puszillak:

Zsuzsu
zsuzsu

Marcsi!Kép Boldog szülinapot!!!KépKép

Pusz, Sien.
Sien

Zsuzsu!Kép Igen, már megrendeltem egy babót újévi szállítással!Kép
Orsoly!KépNagyon jók a híreid!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Sziasztok LányokKép Szép jó reggelt mindenkinekKép
MarcsiKép
Boldog szülinapot!!!KépKépA 29. szülinapodra garantáltan maradandó és felejthetetlen ajándékot tudhatsz majd magadénakKépKépKép
SienKép
Gratulálok az eredményedhezKép Ne izgulj, hisz ellenõrizni fog az orvosod rendszeresenKép
OrsolyKép
Nagyon bíztatóak az eredményeidKép Szerintem Te sem maradsz itt sokáigKépKépKép
BarbiKép
Szerintem is a 20. napon volt pé.-edKép Jó a görbédKép
GaluskaKép
Köszi a levelet, magánban válaszoltamKép

Puszi: Doris
doris

Barbi,
A görbéd tényleg nagyon jó, így nem gondolnám, hogy progiszint alacsony. De akkor miért van a barnás izéke?

Volt már Gynevac kúrád? Ha nem akkor ajánlom, mert E szerint, ha jó a progiszint akkor valami krónikus gyulladás miatt is lehet barnásozni. Ha már volt Gynevacod, akkor meg valószínü tényleg ilyen a szervezeted és nem kell aggódniKépKépKép Mindenesetre méregesd csak továbbra is, mert azért változhatnak az értékek hónapról-hónapra. Mint nálam. Nyáron tök jók voltak az értékeim, télre meg a 37-et csak 1x ütötte meg egy ciklus alatt.

Különben olvastam a leveledKépKépKép Bocs, hogy nem reagáltam. Tényleg nehéz helyzetben lehetsz és a legjobban jársz el, ha annál a dokinál maradszKép

Kitartás és meglesz az eredménye, és ha letelik a várakozási idö, akkor tuti hamar összejön a babóca.KépKépKép

VandaKép
Örülök, hogy Te is rászántad magad a Gynevac-raKép Szerintem nem árt, söt!!!!! És ha már ennyit próbálkozunk, akkor miért hagynánk ki pont ezt?

Különben aki azért nem akarja feliratni a Gynevacot, mert úgy gondolja, hogy nem ajánlott az alatt az idö alatt bebabásodni, ez nem így van. Ha bebabásodsz, folytasd a kúrát, ne hagyd abba!

Ha piros kiütéseid lesznek töle akkor valószínü allergiás vagy valamelyik összetevöre. Akkor abba kell hagyni. Ha csak fáj a helye és kicsit sántítasz, meg börpír jelentkezik az inyjekció helyén az még nem allergia!!!! Akkor folytatni kell!

Puszi,
Moni
mj

Szép Jó reggelt Lányok!Kép

Annyira fáradtan ébredtem reggel, minden porcikám sajog, ez lenne a híres tavaszi fáradtság?

Amúgy képzeljétek el, hogy rendes idõ szerint tegnap kellett volna megjönnie a menzeszemnek, de még se híre se hamva. Feltételezem, hogy a gyógyi abbahagyása fog okozni csúszást. Remélem nagy galibákat nem fog okozni.

Ha most megjön és is beiratkoznék majd a táblázatba.

Ildi
hercegné

VandaKép
Jó reggelt Neked isKép Bocsi, de az elõzõbõl véletlenül kifelejtettelek pedig én is támogatom a kúrádatKép Sok sikert és kíváncsi leszek az eredményreKépKépKép Durkkolok!!!

doris

Marcsi! Boldog szulinapot!KépKépKép

orsoly
orsoly

Jaj Lánykák, nagyon köszönöm a jókívánságokat!!!Kép

Zsuzsu!
Ma van csak emiatt nem kell fáradnia Edelweissnek ráér holnap is.

Emlékeztek még a dalra: "... április 4-rõl szóljon az ének..."
Én sajnos csak ennyire.

Marcsi
Marcsi

Sziasztok KépKép

Sien Kép
Valóban eddig mindenhol azt olvastuk, meg hallottuk, hogy kockázatos a bromot elhagyni, mert a proli szint az egekbe szárnyalhat utána. Sõt ugye naponként elhangzott, hogy bizony még terhesen is szedni kell a 12. hétig -fokozatosan abbahagyva.
Véleményem szerint, ha az orvosod szigorúan rendszeres (és gondolom rövid idõnként pl. két hetente) megnézeti a prolaktin szintedet, akkor nem lehet baj, mert rögtön "orvosolni" tudja, ha esetleg növekedésnek indulna. Baj szerintem akkor lehet, ha csak úgy egyszerûen abba kellene hagyni a bromot, mindenféle kontroll nélkül. És végülis lássuk be: bizony gyógyszer ez, nem természetes készítmény, és nem tudom, hogy vagytok vele, de ha pl. még vagy fél évig nem esek teherbe, akkor szednem kell állandóan?? Bár olvastam, hogy kis adagban akár évekig is lehet szedni egyfolytában (kérdés az, hogy mi az a kis adag?? Mert én pl. naponta 2,5mg-ot -1 szem- szedek már hosszú hetek óta!!)
Szóval szerintem próbáljátok meg, baj nem lesz, mert ellenõrizni fog!

Marcsi Kép
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok!!!

Zsuzsu Kép
Ha nem csalnak érzékeim, az újévi babalistáról senki nem szeretne lemaradni Kép

Orsoly Kép
Örülök, hogy ilyen klasszul alakulnak a dolgaid! Apát pedig ha muszáj, ijeszd meg KépKép

Barbi Kép
Jó, hogy újra eljársz hozzánk!!! Hõgörbédbõl kár, hogy nincsenek korábbi napi adatok, - ebbõl a résztöredékbõl úgy tûnik, mintha a 20. napon lett volna ovulációd. Kép

Moni Kép
Köszi a Gynevac-al kapcsolatos tanácsokat!! Kép Ma megyek érte a patikába, mert meg kellett rendelni Kép Jó, hogy leírtad, hogy babásan is lehet folytatni a kúrát,-- hátha szükség lesz erre az infóra KépKépKépKépKép

Ildi Kép
Milyen gyógyszer abbahagyása? Fogamzásgátló? Nem emléxem, ne haragudj.

Bocs hosssssszú voltam, és még azt le sem írtam, hogy már MEGINT borzasztóan megfáztam (ma már totál kijött rajtam) de most a fejem is fáj Kép Influenza??

Vanda
Vanda

Marcsi!

Boldog szülinapot!!! KépKépKép
Kijavítottalak ám. Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok!
Mit gondoltok arrol, ha mar meg kellett volna jonnie, es mar 3 napja ugy is erzem mintha menstrualnek pedig nem is, de a hom csak 36.8 Lehet remenykedni, vagy felesleges, mert mindenkepp 37 vagy efelett kell lennie? Kép

kamilla
kamilla

Sziasztok!

Ma lehet, hogy többet leszekKép, mert nem igazán napsütéses eddig az idö...Kép

Barbi!

Ezt a görbét le se kellett rajzolnom, annyira egyértelmü. Mint mindenki helyesen megállapitottaKépKép (látod, milyen egyértelmü?), tényleg a 20. nap volt ov., és nem látszik progielégtelenség. De akkor mitöl van a maszat?

Orsoly!

Ez lehet, hogy tényleg segít!KépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kedves Vanda!Kép

Igen, a fogamzásgátlót hagytam abba.

Egyébként nálam is megy a Gynevac kúra. Nálam mellékhatásként csak annyi jött elõ, hogy nem bírtam a bal oldalamon aludni.KépKépKépKépKépKép

Ildi
hercegné

Moni
Múlt héten pénteken kaptam meg az elsõ Gynevac szurit, estére enyhe allergiás kiütéseim lettek, másnap este(húsvét)
ügyelet (Zyrtec, Calcimusc), reggelre elmúltak, majd tegnap estére megont tiszta csalánkiütés lettem. Szerinted a szuritól? Én nem akarom abbahagyni, mert annyira bízok benne, hogy ez segít majd babásodni. Mit csináljak?
Edelweiss
Felkerülhetnék én is a listára? 33 év, Budapest, 14c 21 cn
Lujza
lujza

Sziasztok, bocs, hogy belekotyogok, mar reges-reg nem jartam erre, mert kozben egy evi probalkozas utan kismami lettem ,amit mindenkinek nagyon-nagyon kivanok!!!Kép most is a Barbi nevet latva ugrottam be hozzatok.

Barbi, szerintem is a 20.napon volt az OV. A progiszinted ugy tunik rendben van, bar -ha az E.altal nekem kuldott diagramertekelesere gondolok- akkor elofordulhat, hogy kisse alacsony. S erre utal a mensi elotti keveske barnas szinu petty is.Monihoz csatlakozva en is megkerdem ,volt-e mar Gynevac-kurad, nalatok is kaphato Gynatren vagy SolcoTrichovac neven, nekem az 5 szuribol allo kura utolso injekcioja utani 2.ciklusban sikerult a baboca.
Meg egy aprosag, nem gondolod, hogy ha a progi-szint esetleg alacsony, erdemes lenne a Duphastont szedned az ov. utani 3-4.naptol elkezdve folyamatosan, mig vagy meg nem jon, vagy amig jo nagyra nem no a pocid...
Tudod, annyira aggodtam erted, nagyon-nagyon egyutterzek veled, mert ezt en is megtapasztaltam mar, sajnalom, hogy veled is megtortent, nagyon orulok, hogy ujra itt vagy, s hogy ilyen eros vagy KépKépKép

Sziasztok, Lella
Lella

Doris KépKép Szia!! KépKépKép
Ildi Kép Ok. Óóó már pedig én szeretek a bal oldalamon (is) aludni.. Combba adják?
Beszti Kép De jó, hamarosan kérdések özöne fog áradni feléd KépKép

Pont tegnap panaszkodtam, hogy legalább elérné már a hõm a 37-et. Na ma reggel 37,1 volt, de ez egyértelmûen a nátha Kép
/Szép kis baleset lenne, ha ovi lenne így a 8. napon (eddig 36,5 - 36,4-ek)/

Kamilla Kép
Ha alacsony az alaphõd, akkor szerintem még lehet reménykedni. Bár már ezt én is kérdeztem a lányoktól!! Beszti szerinted? Kép

Vanda
Vanda

Kamilla!

A hõd mikortól 36,8? Volt magasabb is és most leesett, vagy pedig ez volt a legmagasabb érték? Hány napra szokott Neked megjönni, mert nagyon fej-fej mellett haladunk Kép, bár nekem még van néhány nap hátra (ciklusom ált. 30-31 napos)
Van valamilyen egyéb tüneted a mensiszerû érzés mellett?

Zsuzsu
zsuzsu

VandaKépKép

Nem, popóizomba...Abszolút nem fáj, nem is érezni semmit, csak utána rossz 2-3 napig van egy erõs izomláz szerû állapot. Én Vasárnap kaptam az elsõ szurit..Ja. Elfelejtettem mondani, hogy a nõgyogyászom lehurrogott mikor említettem neki, viszont a háziorvosom arca teljesen felderült a Gynevac hallatán. Õ írta fel és hozzá is járrok beadatni.

Szóval lányok, ne hagyjátok magatokat, tessék ragaszkodni a felíratáshozKépKépKépKépKép

Ildi
hercegné

MarcsiKép
Valahogy úgy van, hogy
"Április 4-rõl szóljon az ének, felszabadítva zengje a nép,
érc torkok harsogva zúgják a szélnek, felszabadítónk hõsi nevét!"
VandaKép
Jobbulást, C vitamin, mézes tea...stbKép
IldiKép
Konkrétan miért is kezdted el a Gynevac kúrát? Gondod volt vagy csak azért, mert olyan jókat írtak róla?
LellaKép
Bocsi, de Tõled is csak ezt kérdezném: Miért kaptad a Gynevacot? A sikertelen hónapok miatt próbáltátok ki? Csak arra akarok kilyukadni, hogy ezt mindenkinek érdemes beadatni akkor is, ha nem tudja, hogy gond lenne a hormonjaival?
BesztiKép
Jó, hogy itt vagyKép Neked mi a véleményed? Fogalmam sincs, hogy milyen az én hormonszintem mert az endomnál elakadtunk és csak a következõ sikertelen ciklus után találkozom az orvosommal. Elolvastam a Gynevac tájékoztatóját de abból én azt szûrtem le, hogy amig nincs konkrét panaszom, tünetem (nem tudok problémáról...) addig nem érdemes elkezdeni.

doris

Marcsi!

Boldog szülinapot!!!KépKépKép

Edi
Edi

Kedves Doris!Kép

Én azért kezdtem el, mert pár hónappal ezelõtt volt egy nagyon akut hólyaghurutom.Tele volt a vizeletem gennyel és vérrel, csillagokat láttam a fájdalomtól, a WC-tõl nem bírtam elszakadni.Állandóan pisilési ingerem volt, de csak pár csepp és az is kínok között.És ehhez még párosult egy nem túl erõs folyás (nem nagyon szokott lenni). A háziorvosom Ciprobay-al kezelt (3 dobozzal szedtem be).Mit mondjak? Ettõl meg lett olyan gombám, hogy a piaci csiperke piskóta volt hozzám képestKépKép
Jött a Klion kúra (fujj, de utáltam), de azért használt.

Viszont most megint elõjött a hólyagprobléma ( nem annyira fájóan, mint korábban ), de azért éreztem..
Ekkor ajánlottátok itt nekem a Gynevacot. Elolvastam a honlapját és a doki (háziorvos) is nagyon támogatta.KépKépKépKépKép

Puszi: Ildi
hercegné

Zsuzsu!
A Bromo mellett 24 napos volt az utobbi ciklusom. A masodik feleben felment a hom 37-re, majd mikor meg kellett volna jonnie, le is ment 36.8-ra, de nem jott meg, csak fajdogalt a hasam mint amikor megvan, es a mellem is faj. Ennyi. A teszt tegnap elott neg. lett, bar baromi koran csinaltam. Nagyon nehez a fejembol kiiktatni a remenyt, de most nem tudom mi van. Lehet ilyen hovel babas vki, vagy csak ido kerdese es megjon igazibol is? Tegyuk fel csinalok egy tesztet es poz. lesz, lehet, hogy megint elvetelek, mert erre utalna az alacsony hom is?

kamilla
kamilla

Doris,
Ha alaposan elolvasod a gynevac honlapját rengeteg okot találsz arra ki miért adatja be magának.
1. Barnás trutyi - hátha valami krónikus gyulladás van mögöttte
2. Csak úgy kipróbálom, ártani nem árt
3. Csökkenti az esélyét, hogy koraszülött legyen a gyermekem
4. már régóta próbálkozunk még nem jött össze, ez lehet, hogy segíteni fog.
5. A vetélések számát nagymértékben csökkenti akkor meg miért ne?
6. Erösek a mensis görcseim és már mindenfajta fájd. csill. megpróbáltam. Hátha segít.

Lujza,
Biza allergiás vagy valamelyik összetevõjére. Érdemes lenne allergiavizsgálatot kérni (azt hiszem két olyan komponense van amire allergiás lehetsz). Amennyiben az egyikre vagy allergiás (nem tudom melyikre) akkor Erazmusz tud javasolni egy olyan megoldást, hogy külföldröl kell behozatni olyat, amiben ez az anyag nincs. Ha meg a másikra, akkor viszont azt hiszem nem adható tovább.

Azt javaslom menj át E. topikjába és figyelmesen olvasd el az utolsó 1,5 hónap hozzászólásait. Volt egy lány aki ugyanígy járt és csináltak neki allergia vizsgálatot. E. erre azt javasolta, hozasson be a pharmafutárral külföldröl gynevacot, mert abban nincs ilyen tartósítószer vagy mifene. A lány amúgy 2 db-ot kapott azóta a kínzó menzis görcseinek pát mondottKépKépKép

E-nek is írhatsz, és ha nem válaszol akkor a gynevac@elender.hu-ra írj egy emilt.

Üdv,
Moni
mj

Kamilla

Nagyon szorítok Neked. Sajnos a hõleesés nem túl jó, viszont ha arra gondolunk, hogy már 3 napot késett, az tényleg reményre ad okot. A teszeredményt szerintem ne vedd figyelembe, biztos túl korai volt még.
Ha babás vagy, ami nagyon jó lenneKép, akkor viszont menj el gyorsan orvoshoz és ott megállapítják, hogy a progiszinttel van e valami baj. Sajnos többet nem tudok mondani, nekem eddig úgy volt, hogy amikor leesett a hõm 37-rõl 36,8-ra akkor meg is jött, még aznap délelõtt. (néhány órával a mérés után).
Gondolok Rád és szorítok.
Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Doris,
Még annyit, hogy a Gynevac-nak semmi köze sincs a hormonokhoz. Attól a hormonprobléma még hormonprobléma marad.
Ildi hozzáadott még egy indokotKép, hogy miért.

Kamilla,
Hát nem tudom mi lehet. Van olyan akinek napokkal elötte leesik a höje és csak azután jön meg. Ha babás vagy akkor ez a hö nagyon kevés, úgyhogy akkor szerintem kell a duphaston.

Üdv,
Moni
mj

Lányok,

Milyen vizsgálatokat (vérvétel stb.) kell elvégezni, hogy a hormonszinteket meg tudják állapítani???

Köszi
Ribizli
Ribizli

Ildi, MóniKép
Köszi a válaszokatKép Megvárom a következõ ciklusomat.
KamillaKép
Nekem az elõzõ ciklusomban 3 nappal azelött zuhant le a hõm, hogy megjött volna. 36.9 volt a menzim elsõ napján. Mivel 33 napra jött meg a 32. napon csináltam egy tesztet mert korábban rövidebbek voltak a ciklusaim. Persze negatív lett. Azért remélem, hogy Te szerencsésebb leszelKép

doris

Kamilla Kép
Nem akarlak elkeseríteni, de ha a hõd az adott szintjéhez képet leesett (márpedig eddig 37 fok vagy felett volt és most 36,8) szóval ez a mensi jele. Nem feltétlen a hõleesés napján jön meg, engem még két napig kínzott (közben fokozatosan ment le a hõm 1-1 tizedet még plusszban) mire megjött. Kép

Lujza Kép
Amire Moni utalt, érdemes elolvasnod. A lány azt hiszem a formalinra volt érzékeny, bár ebben nem vagyok biztos. Allergiatesztet csináltak nála (a gynevac összetevõire koncentrálva) és ki is derült a baj. De megoldást találtak, mert van olyan készítmény, amiben nem volt ez a tartósítószer! KépKép Írj E.-nek szerintem Kép

Doris Kép
Igen, igen, C vitamin dózisok és mézes teák tömkelege KépKép
A gynevacot én pl. azért akarom elkezdeni, mert kétszer volt nagyon csunyi gombás fertõzésem. A második alkalommal csak úgy kijött, semmi elõzmény, tehát valszeg a hajlam olyan, mit a herpeszre: ha egyszer meg volt, akkor bármikor elõjöhet Kép (Elsõ alkalommal a szoros nadrág+ tampon+ kánikula hozta elõ, nem volt valami kellemes {angry})
A leírásokból és a pozitív tapasztalatok miatt nagyon sokat várok tõle! Természetesen nem ettõl leszek babás Kép de legalább helyreteszi odabennt a természetes bacillus állományomat Kép vagy ha az, hát rásegít! Mondhatni "nagytakarítást tartok odabennt", hogy tiszta és kényelmes helyre jöjjön a bébink KépKép

Vanda
Vanda

Marcsi!
Boldog szülinapot kivánok!

Ribizli!
Vérvételböl tudják megállapitani. A ciklus elején (ált 3. nap)és a 20. nap körül (ciklus hosszátol függ) szokták levenni.

Bari!
Nálam is szokott lenni barna trutyi. A progiszintem a doki szerint jo, az eredményt nem láttam. Gynevac kurán átmentem még tavaly. Duphastont is szedtem már, 2 ciklusban, és maradt a barna, igaz, nem ugy, ahogy szokott (a mensi nem várt idöpontja elött pár nappal), hanem csak akkor kezdödöt, amikor meg kellett volna jönnie, és el sem mult, amig abba nem hagytam a gyogyit. (ez elöször 15 napig tartott, végig barna trutyival)

Caldea már rendesen émelyeg, tegnap voltam nála. Azt mondta, délutánonként is alszik, legalább addig sincs hányingere.
Eni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?