A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Wish!Kép

Ez tutijó, én elküldtem, te pedig megkapod. Tudom, hogy estére visszaküldöd, de akkor is!!!Kép

Juca

tjuca

Sziasztok Lányok!

Huh, nem is tudom, hol kezdjem...
Nem tűntem el teljesen, mert olvasóüzemmódban végig itt garázdálkodtam! Kép
Nagyon sokat gondoltam ám rátok, és nagyon drukkoltam/drukkolok mindenkinek Kép

Egyenlőre most csak ennyi...mert ha most mindenkinek külön külön leírnék mindent amit szeretnék, akkor szerintem betelne az egész topic Kép

Kép

Sziszka Kép

szisszka

Wish
További rókakomás szép napot neked Kép Aztán ha dobsz egy egészségeset megírni ám, az már tuti jel lehet Kép Maradtál a hétvégi tesztnél vagy nem bírod ki addig és holnap jajj a tesztednek? Kép
Szerintem a délibáb már nem is délibáb... emléxel? Kép

Évi
Komolyan 95 centi???????? Azt a leborult szivarvégit! Kép És tényleg még csak félidős vagy! Húúú de nem semmi ez a Dóri lány! Lassan könnyebb lesz átugrani téged mint megkerülni Kép Mennyit is híztál idáig? Ha lenne pocakméret verseny szerintem tuti megnyernéd Kép

Kati
Akkor most másik kórházba mész? Ha tényleg pár nap alatt beállítják a cukrodat akkor a következő ciklusban simán babásodhatsz Kép És az már nem is lesz olyan messze! Kép

Tündi
Vendég

Sziszka Kép
Azért ennyivel nem úszod ám meg!!! Hogy vagy? Mizujs veletek?

KINGA
Ha te is olvasol minket, jelentkezz légyszi, hoyg javult-e az állapotod, jobban vagy-e? Talán nem is kell télig várni a folytatáshoz Kép

Tündi
Vendég

Szia Sziszka!
De jó, hogy jelentkeztél.Gondoltam rád, mi lehet veled.
Ne is írj egyenlőre külön-külön, csak azt hogy mi van veled?

Wish!
Nagyon-nagyon izgulok érted. És ha lehet ilyet, még több rókát kívánok, mert az jóóó. Kép

junko
Vendég

Tündi Kép
Hűűű, jó régen volt az a délibáb Kép
Ez remélem már a célegyenes Kép

SzisszkaKép
Így is van, tessék írni, hogy mi van veled!

JunkoKép
Köszi Kép

wish

Sziasztok!

Tündi!
Olyan jó olvasni, amit írogastz?
Mi történik veled? Dokikhoz, olvastam, jársz, de mit mondogatnak?
Sajnos nem tudlak mindig olvasni titeket, mert nagyon sok a munkám, de lassan.

Wish!
Annyira várom már a tesztelésedet, hogy tudjam biztosra, amit most csak sejtek még. +++++++++++++++++++++++++ Kép

Ilyen mensit sem látott még a föld, mint az enyém. 1. nap áradat, 2. naptól meg egy csepp sem. Mi lesz velem? Most mi van?
Tudtok segíteni? Dokihoz nem megyek, mert ki vagyok akadva rájuk. Azt hiszik, hogy a női test csak egy játékszer, én nem is értem. Ha vizsgálatot kérek, akkor meg levesznek egy kenetet, vagy cytológiát, de a többire már nem futi. Addig meg az ember lánya pusztuljon bele az aggódásba. Megőrülök....

Nárcó

Kép
narco

Tündi, Junko Kép
Köszi az érdeklődést. Nálunk nem sok minden van, babaproject egyenlőre off. De ha minden jól megy, és sikerül rendberakni a dolgainkat, akkor újra belevágunk. Kép Már alig várom.
Addig is mérem a hőmet, 3 hónapig kell, a doki kérte. Bár ez a hónap nem lett valami értékelhető, mert még nem szoktam bele teljesen, hogy mindig ugyanakkor kell mérni. Az utóbbi másfél hétben viszont sikerült ugyanakkor Kép Ma viszont leesett a hőm, úgyhogy megfog jönni.

Hát ennyi van velem Kép

Nárcisz Kép
Örülök, hogy újra itt vagy!
Én sajna nem tudok okosat mndani, mert ilyen velem még nem volt...

Sziszka

szisszka

Sziszka!
Miért nem próbálkoztok? Tudom, hogy a múltkor abbahagytátok, de nem jött vissza a kedv?
Milyen dokihoz jársz?

Nárcó

Kép
narco

SziszkaKép
De jó egy cipőben járunk!! Nekem is ugyanezt mondta a dokim, hogy 3 hónapig leszek szíves mérni. ÉS én is nehezen rázódtam bele, az elején össze-vissza mértem. És igen nálam is az elmúl másfél hét igen példásra sikeredett.
De vicces, hogy pont úgy állunk.
A hőm még nem esett le, de lefog. (kicsit azért remélem, hogy nem).
Örülök, hogy újra belevágtok!

Egyébként kismamik hol vannak?
Sysy, Adri...hogy csak a nagyon régen jelentkezőket említsem?
Sysy, neked már lassan jogsid lesz ha nem tévedek?
Adri és te, még dolgozol?

Narco
Én nem tudok segíteni sajnos. Én sem bízom túlzottan a dokikban, mostnában ilyen gyógynövényes izékkel próbálkozom.

Lányok sajnos a HÁZ lehet nem jön össze. Majd elmesélem miért, de nem most. Kép

j.
Vendég

Sziasztok Lányok!Kép

Itt vagyok mindennap veletek olvasom amiket írtok,csak általában nincs energiám írni.

Junko!Kép

Jól emlékszel a jogsival kapcsolatban.
Képzeld holnap megyek vizsgázni forgalomban,remélem sikerülni fog.Kép
Annyira szeretném!!!!!!Kép

Egyébként én már harmadik hete nem dolgozom,sokkal nyugodtabb itthon(leszámítva a vezetést).
Holnap leszek 13 hetes és minden rendben velem.
Pénteken megyünk a férjemmel nagy ultrahangra a kórházba.
Remélem hogy mindent rendben talál!Kép

Sysy
sysy77

Szia Lányok!
Csak beugrottam, aztán futok dokihoz.

Szisszka!
De jó olvasni, hogy újra itt vagy!

Junko!
De sajnálom a házat, pedig már teljesen elképzeltelek benneteket, ahogy kiabáltok az egyik végiből a másikba... Kép Majd mesélj!

Narco!
Nálam is hasonló!
Még ma is bizonytalan vagyok, hogy ez most első nap, vagy még a pecsételés..
Bár az, hogy egy csepp sem, gyanús. 1-2 nap múlva biztosan tesztelnék egy újat, de a korábbi teóriádból kiindulva az is megzavarhatta egy kicsit, hogy volt ott valaki, nem?

Wish!
Várjuk a tesztet, nagyon!

Most futok a dokihoz, este jelenktezem, hogy mit okoskodott ki számomra.

Puszi:
réka
Vendég

Duddu!
Én már semmit nem tudok, de tényleg. Kép

Nárcó

Kép
narco

Nárcisz
Még folynak a vizsgálatok, addig nem mondogatnak semmit. Majd a végén, minden vizsgálat birtokában konzultálunk. Ez még jó 2-3 hét Kép
Tessék megnyugodni! Nem kell megőrülni! Még épp csak elkezdtetek próbálkozni, vagy talán még azt sem, ne izgulj! Nyugi, nincs még miért dokihoz rohangálni. Ráérsz még ezzel, úgysem kerülheted el a sorsod Kép, és akkor aztán biztos találkozol több dokival akiknek csak egy test leszel, de ezen előre kár bosszankodni! Utólag meg úgysem lesz szabad Kép Lazítsál Nárcisz! Ne görcsölj be a dologba, alapból tudnod kell hogy ezzel inkább hátralépsz mint előre! Tod mit? Küldök neked lazító energiákat ++++++++++++++++++++++++++++ Kép Nyugodtság, a dolgok haladnak a maguk rendje módja szerint. Adj nekik időt! És főleg magadnak!

Sziszka
Akkor csak hőmérőzzél szorgalmasan! Kép

Wish Kép
Nem írtad meg hogy mikor tesztelsz! Kép Brühühühühü........... hogy fogok így drukkolni neked a teszthez? Hagyod itt a bizonytalanságba az ember lányát. Én má nem elégszek ám meg egy kis émelygéses tünettel! KépKépKép

Na szép estét mindenkinek! Szexeljen akinek épp aktuális, akinek nem az is Kép Akinek meg nem szabad az legalább álmodjon róla Kép

csók

Tündi

Ui.: ja, kicsit drukkoltok nekem reggel az UH-hoz? Kép Hálás köszönet érte Kép
Vendég

TündiKép
Pénteken tesztelek.
Drukk az UH-hoz, de biztos minden rendben lesz Kép

wish

Sziasztok,

Jaj, olyan kis kíváncsi-fáncsi lettem, Évi példáját követve megmértem magam: 83 cm pocikörbe, 16. hét vége. Kép
Na nem tudom utolérni Évit, de azért megpróbálhatom, nem? Kép

SzisszkaKép
Köszönöm, hogy visszajöttél! Kép Úgy örülök Neked! Kép

JucaKép
Kismanó kiszívott már teljesen? Jól eltűntél... Kép

TündiKép
Nagyon drukkolok holnap reggel Neked egészen addig, amíg azt nem mondod, hogy már nem kell, jó? Kép
Egész nap figyellek Benneteket, csak most így megint ÁFA határidő környékén nem bírok sokat írni. Kép

NárciszKép
Az 1 napos menzihez én sem tudok hozzászólni, azt tudom csak, hogy ha a petesejt nem bír beágyazódni, akkor a menzi csinál érdekes dolgokat. De örülök nagyon, hogy visszajötttél, az életkedvedet meg majd mi megpróbáljuk helyretenni, jó? Kép

DudduKép
Várom este a híreket! (na már ameddig fenn tudok maradni, sajna a 12 órás Garfield-féle szépségmegőrző alvás nélkül ugyanis fél ember vagyok. Kép)

KatiKép
Már hogy lenne nagy kérés... Ezt kívánom Neked is! Kép

SysyKép
Üdv újra itt! Most már végig otthon maradsz, vagy csak pár hétig még? Gyere gyakrabban! Felnő a gyerek, mire újra ellátogatsz? Kép Kép

ÉviKép
Klassza pociméreted, tényleg hatalmas helyen garázdálkodhat Dóri! Kép
Nekem 16+5 és 83 cm. Kép
És jövő hét elején lesz AFP eredményem. Hétfőn vették le a vért és egy hétre ígérték. És lerágtam már az összes körmöm. Kép
És a hétvége óta mintha éreznék valamit, de inkább olyan apró nyomások két oldalt, meg kicsit mintha mozognának a beleim (bocsi), szóval még nem tudom, ő-e az, de már kezd naggyon gyanús lenni. Kép

LányokKép
Ha elkezdek legyengülni (olyan megfázás-szerűséget érzek kezdődni), mit csináljak (jó, persze feküdjek, de az most 1-2 napig nem megy sajna. Kép) Tudtok segíteni? Mert ugye bogyókat mégsem szedhetek...

Pusza Mindenkinek

Unique

KépKép
unique

Szia Unique!Kép

De örülök neked!Kép
Most már végig itthon maradok,mert így sokkal nyugodtabb a dolog.Kép
Mindennap fogok most már írni nektek.
Szerintem a bébid mozog abból ítélve amit írsz,mert a barátnőm is ilyen idősen kezdte el ugyanezt mondani,és neki is a bébi volt!Kép
Szerintem igyál sok teát mert nekem csak ez szokott segíteni,hátha nem tud annyira ledönteni a nátha.Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Unique!
Drukk AFP-hez!
Megfázás
Nekem annak idején doki azt mondta napi 1000mg C-vitamin, tea (tein és koffeinmentes), bár igazán a sok folyadék a lényeg, nagymosáshoz. Ha rosszabbodna, amit nem fog, akkor doki, akkor is, ha nem szeretnél bogyót. Van amikor jobban jársz bogyóval, mint anélkül!

Juca!
OLyan aranyos a Papád!
Nekünk tündér Nagyink van!Kép

Tündi!
Akkor hamarosan eredmény! Közelebb már a vége, mint az leje!
Aztán meg ki tudja! Hátha nálatok is kiugrik a "nyúl" a bokorból, mielőtt odaér a doki!Kép

Wish!
Na látod, látod! Kellett neked panaszkodni! Én szóltam! Fenyítés egy darab róka által!
Toalettügyek? Legújabb, ha szükságes, korpa, bármibe keverve! Csak a sok folyadékot ne felejtsd, mert rosszabb lesz mint volt!

Sysy!
Drukkolok a vizsgádhoz!
Pihizz csak!

Duddu!
Zajlik az élet nálatok is látom! Ám egész jó navigátornak tűnsz! Csak így tovább az élet nagy tengerén!Kép
Nagyon szépek a képek! De tényleg! Főleg a kedvenced!Kép

Korek!
Jó, hogy jársz erre!Kép

Kati!
Csak nem Dr. Thaisz? Akkor légy erős! Kiváló orvos, de vasmarkú. Egy ismerősöm hozzá járt ronda terhességi cukorral, és ha rosz volt, kapott a búbjára, de volt, akivel kiabált is. No nem megrettenni, csak akkor csinál ilyet, ha felelőtlen kedves anyuka. Akkor pedig néha kell az "anyai" szigor!
Péterfyvel szemben pedig elfogult vagyok! Így csak ajánlani!

Évi!
Ez ám a méret!
Bár ahogy nézegetem magam, én még beszálhatok a versenybe azt hiszem! Olivérhez képest már kb 5 hónapos méreteim vannak estére!Kép Súly még tart!
Majd mérek, de az időbeli eltolódást azért tessék figyelembe venni!Kép
Egyszercsak fotó is, de reggeli előtt szeretném, mert akkor még a tények látszanak! Fej nem lesz, mert ahhoz nem elég hoszú a karom!Kép

Azt hiszem mennem kell. Csemetém meg van huzatva a napokban. 16 hónap latt nem sírt és hisztizett annyit, mint most két-három nap alatt, és ez nem költői túlzás. Kicsit nyomaszt is, mert keresem, hol a hiba, de mint ahogyan az szokás, aki benne van, nem látja.
Szóval megyek, mielőtt Apája is sikítva kiszalad az ajtón! Kép

Sziasztok!
Mindenkinek legaszebbeket, azoknak főleg, akiket most külön nem, mert kifogyott az agytinta!Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:29-kor.
seszi

Eszti!Kép

Köszi a drukkot rámfér nagyon holnap!Kép
Délután majd jövök az eredménnyel.
Te jól vagy?Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!
Annyi mindent szeretnék írni, de a terhetekre nem szeretnék lenni. Megpróbálom összeszedni magamat.

Nárcó

Kép
narco

Sziasztok!

Nárcisz
Igazából ez most nem a kedven múlik, mert az lenne Kép
Nem vagy terhünkre, írj nyugodtan, de ha gondolod, akkor írhatsz nekem nyugodtan privit is! Kép
Nőgyógyival beszéltem, ő mondta, hogy mérjek hőt 3 hónapig, mert az előző menzim 39 napra jött meg.

Évi
Szép a nagy a pocakod! Kép
A Dóra nagyon nagyon szép név! Kép

Glingalang! Kép
Üdv itt, mielőbbi babásodást! Kép

Tündi
Megy a drukk! Kép
Persze hőmérőzök szorgalmasan! Kép

Junko!
Hát igen, elég hasonló cipőben járunk! Kép
Remélem a te hőd nem esik le Kép
Sajnálom a HÁZat, de azért én még drukkolok, hogy összejöjjön, jó???
Ismerem az érzést, ahogy ezt a házat megláttuk, egyből beleszerettünk, igaz ezt csak béreljük... de akkor is! Kép

Sysy Kép
De jó, pedig nem rég jelentetted be te is a zebrát, és már 13 hetes vagy... Kép
Drukkolok a jogsihoz! Majd jelentkezz, hogy sikerült a vizsga! Kép

Réka, Unique Kép
Köszönöm! Kép

Eszter
Várom a képet! Kép

Seszi
Annyira jó olvasgatni a pozitív írásaid! Hihetetlen ez az erő és kitartás! Olyan büszke vagyok ám Rád/Rátok! Kép
Végülis, semmi különös nincs velem, várakozunk, na meg teszünk is róla, hogy rendeződjenek a dolgok, és újra belevághassunk a babaprojectbe.
Egyébként élem az életem, dolgozom, tanulok… Kép

Na, most már befogom a szám, nehogy azonnal meg is unjatok, hogy ennyit dumálok! Kép

Sziszka

szisszka

Jaj, még valami!!!

Réka
Mi volt a dokinál????
Várom a híreket!!!

szisszka

Junkó!
Sajnálom a házat: MIért nem sikerült?

Seszi!
Lehet, hogy majd egyszer igánybe veszem az általad felajánlott szolgáltatásokat Kép

Holnap nem leszek, mert nem leszek itthon.
Ügyik legyetek: Nárcó

Kép
narco

Szia Lányok!

Annyi mindenkinek válaszolnék, de már nekem sincs sok erőm, így csak rövid beszámolóra futja:

Dokim már a múltkor is segítőkészebb és kedvesebb volt, de ma tök jó arcát mutatta. Így egyenlőre maradunk. (azért vonzó a Margit Kórház is)
Szóval tökre drukkolt és azt mondta, hogy mostmár igazán "belémszeretné azt a gyereket" vagy valami ilyesmi értelmeset.
Rábeszélt az átjárhatóságira, mert ha ott volna bibi, akkor hiába minden egyéb erőfeszítés. Azt mondta, hogy hormoneredménytől függetlenül elkezdhetjük a sárgatest kezelést, de ő azért előtte megcsinálná a HSG-t.
Szóval jövő hétfőn megyek is és túlesek rajta. Kicsit cidrizek, hogy mennyire lesz kellemetlen, de attól nem, hogy túlságosan rossz eredményt kapunk.
És addigra talán meglesz végre a hormoneredmény is, mert még mindig csak az 1. napi készült el.

Még mindig alig van meg a mensim, de talán holnapra rendesen megjön. Esküszöm várom, mert legalább tudom, hogy kezdődik az újabb esélyes hónap.

Bízom benne, hogy nem bánom meg a vizsgálatot.

Puszi:
réka
Vendég

Rékám!
Direkt ébren maradtam miattad, mert annyira izgultam, mit mond a doki!
Akkor mégis csak ok! Kép Örülök!
HSG- nagyon drukkolok! Már ennyivel is előrébb lesztek, dejódejódejó! Kép
Akkor most már hajrá azért a babóért! Kép

Úgy érzem, sokmindenkinek hoz a Jézuska a karácsonyfa alá zebrát! Kép

Sziszka

szisszka

Nnna jó egy "pár" szó azért belefér. Főleg, hogy holnap alig tudok a gép elé ülni.

Nárcisz!
Ne butulkodj már! Megígérem, hogy szólok, ha a terhünkre/terhemre vagy, de ilyen nem lesz.
Hát csak írj, csak írj!
Ha nem holnap, hát holnapután!! Kép

Eszter!
Csak nem a Péterffy környékén laksz?
(persze ajánlhatod más miatt is Katinak, tudom)
Csak azért, mert arrafelé nőttem fel Kép Pl. sokat kerültem a Péterffy felől meg az iskolát, hátha kiírnak... Kép
Köszi a dícséretet, látnád a többi fotót. Nem győzök betelni velük.
De a szerénységemmel sem... Kép

Unique!
Már biztos alszol...
Azért a te pocid is tekintélyes!
A megfázásra nincs valami homeopata szer?
Hát ha muszáj dolgoznod, akkor aludj gyorsan sokat! - ahogy Anyukám mondaná.

Tündi!
Ma nagyon sok pozitív energiát kaptam tőled!
Egyszerűen sugároztad felém! Köszönöm!
(lehet, hogy nem erre küldted, de ide is jutott belőle, annyi volt)
Drukkolok a reggeli UH-hoz, de biztos minden rendben lesz. Ilyen nap után... Kép

Évi!
Le a kalappal a pocid előtt!! Hamarosan már azt fogják mondani, hogy jön egy poci, aztán meg egy mami??!? Kép Csak így tovább!

Wish!
Péntekig már csak hármat kell aludni!
Valahogy csak eltelik!
Az émelygést pedig kivételesen továbbra is kívánom neked! De nem sokáig! Kép

Sziszka!
Micsoda aktivitás! Ez igen.
Hiányoztál!

Seszi!
Mindjárt itt a 22-e! Minden nap eszembe jut, hogy még hány nap van hátra.
Hogy álltok a lakással? Alakul?

Sysy!
Drukkolok a vizsgádhoz!
És hogy telnek a munkamentes hétköznapok?

Junko!
Remélem minden oksi!
El ne tűnj!

Monyó!
Merre jársz?

Mindenkinek nagyon jó éjszakát kívánok!

réka
Vendég

Sziszka!
Te még itt?
Pedig azt hittem, már csak magammal csacsogok.

Köszi nagyon-nagyon a drukkot. Rám fér.
Bárcsak igazad lenne a karácsonyfával kapcsolatban..

A vizsgálattól azért be vagyok ám tojva.

Csatlakozom is Dorkához és megkérdem, ki tud jó sok HSG-s tapasztalatot megosztani velünk?

réka
Vendég

Sziasztok Lányok!Kép

Még biztos alszik mindenki,de engem már kidobott az ágy.
Nagyon izgulok a mai vizsga miatt,de próbálom magamat nyugtatni,mert nem szeretném ha a baba is megérezné!Kép

Szisszka!Kép

Tényleg nagyon repülnek a hetek,de ez így jó!Kép
Megyünk pénteken nagy ultrahangra és akkor legalább megtudjuk,hogy minden rendben van-e,meg talán azt is megtudja mondani a doki,hogy milyen nemű a babánk!Kép

A vizsga eredményét feltétlenül megírom,ha jó ha rossz. De remélem az előbbi!Kép

Duddu!Kép

Köszi a drukkolást,biztos segíteni fog!Kép

Jó itthon lenni,mert így legalább sokat pihenek,és nyugalom van.Kép
Az óvi most már valószínűleg nagyon stresszes lenne.
Számomra most fő a nyugalom,meg a baba egészsége!Kép

Sysy
sysy77

Dudu!

Tényleg ne izgulj a HSG miatt, nem érdemes. Nem akarlak áltatni, állítólag van akinek marhára fáj, de leginkább csak akkor, ha valami bibi van. Nekem röntgenes volt, a katétert a nőgyógyászaton vezették be, utána fel kellett öltözni, átballagni a röntgen épületébe, ott "töltöttek föl" folyadékkal és fényképeztek le. A katéterből semmit nem éreztem (de tényleg, egyáltalán!), amikor pedig a kontrasztanyagot folyatják az olyan érzéseket okoz, mint egy közepesen kellemetlen menstruációs görcs. Összesen 10 perc az egész, és hát mi az a pár perc kellemetlenség ahhoz képest, hogy utána azzal a boldog tudattal jössz ki onnan, hogy minden rendben, és a többi vizsgálat, ami esetleg ezután jön, már kifejezzeten kellemes lesz ehhez képestKép Na, jobb már?

Unique!

A 83 cm is nagyon tuti! Szerintem már őt érzed, én is oldalt érzem legtöbbször. Néha látszik is, hogy bal felé egész kicsúcsosodik a hasam, mert kicsi lányom ott szeret tanyázni.

Tündi!

A 20 hét alatt 2 kilót híztam. Ezt most azért tudom ilyen pontosan, mert pont tegnap voltam nőgyógyásznéninél, és megint megmázsáltak. Így egész friss az eredmény. Drukkolok az UH-hoz!

Wish!

Én már rólad álmodtam! Annyira drukkolok hogy csak na! Pénteken lesz a NAGY NAP?

Na, loholok a védőnénihez!
Pusza! Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sysy!
Jó reggelt és nagyon szorítok a mai vizsgához. Ezek szerint te is ilyen vagy. Én sem tudok aludni ha vizsga valami nagy munka, utazás, vagy valami a hétköznapoktól eltérő dolog fog velem történni. (néha már túlzás is)
Tök jó, hogy otthon vagy. Én is ezt fogom tenni, amint lehet. Sokszor úgy látom a nők mindent megtesznek hogy váradósak legyenek, aztán meg nem bírnak elszakadni a munkájuktól.Ki ilyen ki olyan okokból. Én ha megtehetem (anyagiak) akkor tutiziherájsz hogy otthon leszek.

Unique!
Neked is alakul már a pocid. És de jó neked. Ezentúl mérhetnétek kismamik gyakrabban, hogy lássuk a változást.

Sziszka!
Nem ununk meg, én nagyon örülök, hogy visszatértél.
Egyébként neked a ciklus második felében mennyi volt a hőd? És te letudtál belőlük olvasni valami értelmeset? Mert én pl. a lényeget a pé-t nem bírtam kijelölni. Remélem köv. hónapban. Lehet nem is akkor van, amire én gondoltam eddig...

Dudu!
Jó hogy ilyen hamar túlleszel a vizsgálaton, legalább nincs időd sokat agyalni rajta. Na lehet a doki érezte, hogy dillemázol, így gyorsan összekapta magát. Lassan minden eredmény meglesz. Azért kedzesz megnyugodni ugye? Látod, menniyvel előrébb vagy mint én? Lehet te csináltad jól, hogy belevágtál. Köv hónapban én is visszamegyek a dokihoz és az asztalra csapok. Végül mi nem mentünk el a Kaáliba, mert még az alapvizsgálatok sincsenek meg. Úgy döntöttünk férjem elmegy vérvételer, urológiára, én nőgyogyihoz vissza aztán meglátjuk mi lesz.

Narco!
Kérlek írd le, mi van veled, senkinek nem vagy a terhére.

HÁZ-miért nem:
- túl sötét (virágok elhelyezése nem javallott)
- magas áramszámla
- iszonyú belmagassága miatt lehetetlen befűteni (gyerek miatt probléma)
- óriási fűtési költség
- nyáron is pulóverben kell majd lenni
- hitel nagyon magas és nincs semmi kedvezmény (se szocpol, se kedvezményes kamattám.) nagyon-nagy teher a hitelügyintéző szerint is
- berendezni ahogy mi szeretnénk, + felújítás nagyon sok pénz
- anyagilag teljesen ellehetetlenít bennünket kb. 20 évre
- jelenlegi lakásunkat áron alul tudjuk csak eladni
- szülők sem állnak anyagilag a helyzet magaslatán, nem tudnak segíteni
- szülők nem álltak teljes mellszélességgel mellettünk, és nekünk ez fontos, hiszen azért hívtuk őket, hogy véleményezzék

Ennyi.Kép
Egyébként, így józanul sok mindenben egyetértek, és nem fáj annyira. Ma megyünk férjemmel éjszakai fürdőbe és megbeszéljük, hogyan tovább.
Apropó, vettem neki ginsenges kapszulát (nem olyat amit Dudu mutattál, mert olyat nem találtam) este veszi be. Lehetséges, hogy ettől nem tud aludni???

Eldugulok. Azért jöttem be korábban, hogy tanuljak...
Szép napot!
Junko
Vendég

Sziasztok!

Réka!
Legalább elindulhattok az úton. rendes lehet a dokid, és ha igem, akkor tarts ki mellette. Neház ilyet találni.
Igazából én egy HSG-t láttam, még gyakorlaton. Annyit tudok mondani, hogy ki kell bírni, és nem kell izgulni.

Junkó!
Eddig azt olvastam, hogy mennyire tetszik a ház, de nehogy az legyen belőle, hogy savanyú a szőlő...
A véleményt meghallgatni, és feldolgozni, mérlegelni, kell, nem pedig megfogadni.
Szerintem.

Na mennem kell, sziasztok holnap: Nárcó

Kép
narco

junko
bocsi csak tanulj de ha benézel írd le hol az az éjszakai fürdő vagy a kádra gondoltál??????Képén meg a MACÁT ma adom a páromnak na attól is kanos lesz KépKépKépKép
gilingalang

jaj
és sajnálom a ház dolgot de találsz jobbat ami minden szempontból jó lesz.nem szabad beleugrani a nehéz dolgokba,puszi
gilingalang

Gili!
Szegeden...

Narco!
Tudod, eddig csak álmodoztunk.
Nem a szülők döntenek, de nagyon fontos a véleményük. Végül is ők neveltek fel 2-2 gyereket, nagyobb rálátásuk van erre az egészre mint nekünk gyerekeknek. Mert azok vagyunk még.
Amiért én is meggondoltam magam:
Mi most mentünk ki harmadszor és rögtön ebéd után. Magam is meglepődtem azon mennyire sötét a HÁZ így nappal is.
Valamint most hétvégén hűlt le kicsit jobban a levegő, és rögtön éreztük ezt a HÁZon is. Nagyon hideg volt.
Ezeket eddig azért nem láttuk, mert este mentünk ki, és múlt héten még jó idő volt.
Hiteles dolog is mostanra futot le, és tegnap hívott a nő, hogy van persze megoldás, de nem egyszerű a dolog.
Szóval sok minden történt az első fellángolás óta. Mérlegelni kell, most azt is tesszük. Sztem ez így normális.

Persze lehet, hogy gyávák vagyunk, de bármi is legyen a döntésünk, én hiszek abba, hogy az lesz a legjobb.
j.
Vendég

Gili!
Hm egy szem a macából és máris...megfontolandó. Mostanában mi nagyon lazítunk.
Tök gáz, mondom a páromnak tegnap, hogy na most már törénhetne ez-az. Mire ő, miért mikor kell?
ÁÁÁÁÁ!
j.
Vendég

JUJJJJ.ÁT ESETT APA A LÓ MÁSIK OLDALÁRA.PROJECTNEK HISZI A DOLGOT.SAJNA EZZEL MINDENKI ÍGY LESZ NÁLUNK VANNAK 5 PERCESEK MERT ÉN VAGYOK A FÁRADT HOZZÁ.CSAK A CÉL ÉRDEKÉBEN.NA HAGYLAK TANULNI.KépKép
gilingalang

JAJ :o:o:o EZT AKARTAM
gilingalang

caps lock hi hi hiagyatlan giliKépKépKépKép
gilingalang

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:28-kor.
seszi

engem is érdekel a fürcsi bár szeged nekem kicsi messze van de hétvégére lemennénk.megírod ha van majd időd?
gilingalang

Jó reggelt!

Tündi!
Ma már tényleg 1. cn.
És ez mostmár tutti. És még örülök is neki, mert legalább tudom, hogy renden van a ciklusom.
Úgy tűnik, ezt minden hónapban eljátszom (azaz a testem játsza el velem)

Lányok!
Köszi, köszi mindenkitől!
Már nem is vagyok annyira betrotty. Kép

Seszi!
Bocsi, elszámoltam. Akkor majd gondolunk egymásra, mikor órákat váratnak, jó? Kép Legalábbis nálam biztosan lesz várakozás, azt mondta a doki.

Junko!
Megértem a házzal kapcsolatos dolgokat. Biztosan jól döntöttetek. Én ilyenkor azért annak is szoktam örülni, hogy egy kicsit (nagyon) felpezsdült az élet. VÉgülis okosabban jöttök ki belőle, még jobban tudjátok, mi is kell nektek, nem?

Évi!
Nagyon köszi a beszámolót.
Azért az a sétálgatás érdekes lehetett... Kép
De ha annyira nem fáj, bármit kibírok.
Utána azért ne menjek már be dolgozni, ugye?

Dorka!
Te mikor is mész?

Szia kerge Gili!
Mit is akartál írni?
Vagy én vagyok inkább a lassú?

Dido!
Hiányzol! Merre jársz?

Szép napot, legközelebb délután jövök!
réka
Vendég

Anna-fürdő:
KépKépKépKép

Õszi akcó van, hétfő szerda pénteken van éjszakai fürdőzés kilenctől éjfélig.
Sajnos azt hiszem hétvégén nincs, de majd ma megérdeklődöm. Elég hülyeség is sztem...
Az éjszakai fürdő 800 Ft, amúgy pedig sztem elég drága, mert 1900 Ft a belépő. Ebben azonban a termál és a Wellnes rész használata is benne van.
Amúgy jó, mert nincsenek sokan és elég sok medence van.
Ám ha rám hallgattok, (persze a szegedi mellett) próbáljátok ki a debreceni élmény-csúszdaparkot. Iszonyú jó!!!
Mi elég nagy pancsolók vagyunk egyébként, novemberben megyünk Gyopárosfürdőbe, állitólag az is nagyon kafa.
j.
Vendég

Vendég

DUDDU
SZERINTEM A CAPS LOCKON HAGYTAM ÉS VÉGRE RÁJÖTTEM MIÉRT NEM VIGYOROG EZ A SZ...R
gilingalang

SesziKép
Hát éppen ez az! Nekik az az érdekük, hogy eljussatok a lombikig! Nektek viszont az, hogy kiderüljön a bibi oka és minél egyszerűbben orvosolják! De igazad van, bízni kell bennük!
Nagyon drukkolok!

LányokKép
Úgy látszik Évi mérete sokakat méricskélésre sarkallt.
Én is mértem egy pocit tegnap: 86 cm 14+5 héten, de egyáltalán nem tűnik nagynak Kép!

TündiKép
Mennek a drukkok és várjuka híreket!
Stella

Kép
stella9

állati jó a fürdő lehet beszervezem apát egy kis tejbe vajba fürcsire.Kép
gilingalang

Sziasztok!

Duddu!

Margitban ki az orvos, ha nem vagyok túl indiszkrét? Nekem Sztanyik.
Beszéltem kollégával. Salva Vita Alapítvány (olyanok, mint egy speckó fejvadász cég, szóval felmérik, és úgy próbálnak segíteni) Ha ismered, akkor nem mondok többet. Honlapjuk: www.salvavita.hu személyesen kell őket felhívni, és adnak időpontot beszélgetésre.
Remélem tudtam segíteni.

Juca

tjuca

Sziasztok!

Wish Kép
Akkor nem is tudom már mekkora és menyni drukkot küldök neked péntekre! Veled leszek lélekben reggel! Addig is a rókakoma legyen veled! Kép

Unique
Neked is nagy a pocid akkor már, bár nekem a képről nem tűnt olyan óriásinak, de a 83 centi önmagáért beszél! Kép
És már nem kell drukkolnod, köszi, inkább Wishnek drukkolj még jobban.

Réka
Hát akkor sok sikert a HSG-hez hétfőre! Majd gondolok rád! Ne félj, biztos nem lesz vészes! Kép

Évi
Csak 2 kiló? Fantasztikus vagy! Kép

Junkó
Szeritnem nagyon ügyesen, jól mérlegeltétek a dolgokat a házzal kapcsolatban! Ne fájjon hogy nem jön össze, fontosabb hogy előre tudtok nézni, és még egy másik ház idővel simán összejöhet, ami sokkal kedvezőbb feltételekkel megvalósíthatja az álmotokat! Kép

Ami a ma reggeli UH-mat illeti, nekem most kezd betelni a pohár Kép Mnyhártya 7 mm. "Domináns tüsző nem ábrázolódik. Bal oldali petefészekben sárgatestnek megfelelő képlet sejthető." Idézőjelben szó szerint. Ez akkor valszeg tüszőrepit jelent, hát elég óvatosan fogalmaz a doki, aki egyébként a meddőségis egyik, talán legközelebb vele beszélünk (Stella, Varga volt). Kérdeztem tőle a vizsg. után hoyg lehet azt tudni hogy mikor lehetett a repi? Azt mondja nem, előbb kellett volna nézni (gondoltam magamban köszi, az elmúlt 2 hónap alapján ki gondolta volna?) Meg hogy lehet hogy megrepedt a tüsző de lehet hoyg ott van 2 hónapja. Hát ez érdekes. Elmúlt hónapokban ilyet nem mondtak, másrészt hoyg lehet egy sárgatest ott 2 hónapja??? Harmadrészt folyadékot nem említett a hasüregben, ami szerintem arra utalhat hogy nem friss a repi, mert már felszívódhatott a folyadék. Azt is mondta hoyg meg kell nézni újra, gondolom következő ciklusra gondolt. Negyedrészt ezt a hónapot feláldoztuk a vizsgálatok oltárán, nem próbálkoztunk mostanság (hétvégén ketten kétfelé utaztunk, hétfőn du. hányt a drága, rossz közérzet tartott tegnap este is). Ma meg már késő KépKépKépKépKépKépKépKép Ennyit arról hogy peeersze ebben a hónapban is próbálkozunk. De ami ennél is jobban bosszant, hogy valszeg tüszőrepim volt!!!!!!! Ez alapján el fognak küldeni a halálba, hoyg mit akarok én kezelést bármit amikor rendben vagyok? Jobb lett volna ha van egy 16-osom, de egyébként mnyhártyám bár jobb mint múlt hónapban volt, én nem vagyok vele teljesen elégedett Kép MIT CSINÁLJAK MÉG? Eszek joghurtokat, napi 2 liter lötyi megvan tutira, kapkodom a méhpempőt, folsavat, C vitamint. EZ MIND KEVÉS? Ha megyünk majd konzultálni a továbbiakról, azt hiszem el kell vinnem a korábbi 2 havi UH eredményeimet, hoyg elhigyje a doki hogy össze-vissza van peteérésem. Különben hülyének néz valszeg Kép Ráadásul a hormonjaim is tök jók, legalábbis 3. napi vérvételből.
Azt hiszem ebben a hónapban marad a szeretgetés a próbálkozásos "kell" nélkül Kép, és várok tovább "türelmesen" mire kipipálhatom ezt a hónapot is Kép
Bocsi, de a jó eredmény sem jó a jelek szerint, tényleg nem értek már semmit! Megyek is munkába folytani a mérgemet.

Tündi
Vendég

Stella
Na a te 86 centid sem semi ám! Kép

Tündi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?