A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Nekem a Pregi max-ot ajánlották a múltkor,áll. 10-es érzékenységű.
Nem vettem,úgyhogy ennél többet nem tudok róla.

KépKép

KépKép
okr

Zsuzska
pszi@axelero.hu
Ide nyugodttan írhatsz.

Kép
Kép
incike

Szelivi,
ne törj le! Egyél több rostot (zőccség, gyümölcs, teljes kiőrlésű kenyér, barna rizs, mogyoró, dió, müzli) + rendszeres mozgás.
potter_76

Sziasztok!

Egészen reggel 8 óta próbálok jönni, de annyi meló van...

Kata!
Mi már lassan fél éve beszélgetünk egymással és még mindig nem tudom hogy nézel ki, te nőci!
Megpróbálsz megint küldeni képet? Lehet többet is!
vica1982@citromail.hu

Betti!
A vöröshajú engem is érdekel!
Sajnálom, hogy nem kerülöd el a rókakomás időszakot, de lesz sokkal jobb is, hidd el.KépKépKép

Hajni!
Igen, mi azért vagyunk hogy összeszedjük a többieket, mikor ezt mások nem teszik meg. Tudjátok imlyen sokan hülyének néznek ezért a fórumozásért? Azt mondják belehülyültem és itt csak oltjuk egymásba a hülyeséget, meg adjuk egymás alá a lovat. Ezt egy nemrég elvesztett barátnőm mondta. (Azóta nem a barátnőm)

Angel, Lara!
Sajnálom!
Azért még szorítok, hiszen nem jött meg!!!

Olyan rossz volt megint egyedül aludni!!!!KépKépKép
És még 2-t kell aludnom, hogy itthon legyen az én drága Egyetlenem. Aztán egy estére hazajön, utána hajnalban megy szolgálatba (akkorsem alszik itthon megint) aztán megint 5 nap Pest. Bele fogok halni!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szelivi!

Egy kis zabkorpa naponta egy pohár kefírbe csodákra képes.

Betti
betti73

Keditke! Megmutattam neki az összeg görbémet (Már 5 van!) Nagyon tetszett neki. Azt mondta olyan mintha könyvből másoltam volna. Bele is írta a könyvecskémbe, hogy peteérés rendben. Szóval büszke voltam magamra. (Az egyiket el is kérte, hogy majd az egyetemen szemléltetőeszközként felhasználja.)Egyébként most is nagyon szépen alakul már. Tegnap 36,4, ma 36,7. Szerintem ma vagy holnap lesz tüszőrepi.

Maminti jobbulást! Nemsokára elmúlik a hányósidőszak!

Kép

Kép
kamilla306

Zsuzska,
hát igen, majdnem így jártam én is, próbáltam ügyeskedni Kép
a pipettát vmiért nem szeretem...

Szelivi,
tudod mit próbálj ki?
éjszakára áztass be pár szem aszalt szilvát v. barackot v. fügét (vagy mindezt) egy pohár vízbe, és reggel idd meg a vizet és edd meg a gyümölcsöket! Kép

angel37

Potter!
Az a helyzet, hogy zőccség gyümőcs gyüszmékolhat. A többit nem nagyon szeressem. Kép
Mozogni meg nem merek, mert a múltkor is a semmitől lett kétszer vérzésem. (leültem pipilni). Inkább bálnásodok!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Monjátok meg mi van velem. Ugye reggel teljesen magam alatt voltam, aztán iszonyat jó kedvem lett, most meg extra szerelmes vagyok Kép. Mi lesz még ma? Oké hogy hangulatember vagyok, de ennyire nem szokott csapongni.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Héééé, csajok,
Mindenkinek ilyen béna tesztet adtak? KépKép A pasim azt szokta mondani, hogy ilyen dolgokból (gumi, teszt) ne vegyünk akciós áron lévőt, mert azok biztosan rosszak! KépKép
Azért én még drukkolok mindenkinek!!!!

Én is a Sote1-re járok, SZTK-s doki és csak ajánlani tudom mindenkinek a dokimat! Naggggyon normális! (még a tesóm is ezt mondta rá, pedig Õ elég kritikus és sajna jópár nőgyógyászhoz volt már (bal)szerencséje) Kép

A táblák: (Zsu, inkább csak azt írtam oda a napokhoz, h rendszertelen Kép)

Kép

Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Vicababy,
Én már a múlt 7en küldtem ám Neked magamról képeket, de csak most esett le, h én nem citromail-es, hanem freemail-es címre küldtem.... KépKép Akkor az nem Te vagy, ugye?! Kép (Ááááá, nem is vagyok hülye....! KépKép)
Most megpróbálom újra! Kép
kata1977
Hatvan

Szelivi!
Ha rám hallgatsz akor pihizz sokat,és ne tornász szt mert attol baj lehet.Jobb félni mint megijedni!!Hidd el!A sütit is csak kevesetKép!!!Sok-sok gyümi és zöldség az jo!

Kamilla!
Kép akor válts dokit!Elöször a párodat kellenne kivizsgálni!Bemész az urulogiára /pároddal/ elmondjátok a dokinak hogy mi van "probálkoztok és nem jön össze stb,,és a nögyogyász küldött" aztán majd elmondják h mikor kell mennie a párodnak kiskatona vizsgálatra!
Nekem is pont igy kell majd tennem a görbe elemzés után(doki mondta nekem is).Sok szerencsét!!
Tényleg megyek már !!!Sziasztok!!
Vendég

Nem akarok okosnak tüni ez a te dolgod!!De szerintem ha nálunk igy csinálják akor máshol is .
Vendég

Eszembe jutott a fotó már megint, ilyen megoldással jó nektek?
Nekem ide tudtok küldeni:szatti@mail.tvnet.hu

Kép
lara26

Zsu!

Megkaptam a képeket! Köszike.

Kép
lara26

Szívesen, ha van még neked akkor küldjél!!
Lara, szeded már a Clostyt??

zsuzska80
Szombathely

nem csak az 5.cn től kell szednem és még csak ott tartok, hogy váromaz 1.cn-t de még mindig semmi.

Kép
lara26

Zsuzska!
küldtem

Kép
lara26

Melyik címemre??arra küldj légyszi amelyikről én küldtem , a cégesre!köszike!
Medddig vársz a dokival??

Ancsa merre vagy?

zsuzska80
Szombathely

mostanában nem megyek.
Oksa akkor oda is küldtem

Kép
lara26

KATA köszi a táblát GILI
gilingalang

Sziasztok!
Itt vagyok en is csak visszaolvastam eddig!

Angel!
Nagyon sjnalom,hogy -lettKép!Remelem,hogy tenyleg csak a teszt a rossz!En Gabrielt szoktam venni!Igaz ez nem rapisilos,de szerintem jo.Nekem eddig csak negativot mutatott,de 2baratnomnel mar lattam +ban is!

Ettol a szovegtol falra maszok en is,hogy meg fiatalok vagyunk raerunk!En is ezert valtottam dokit!
Nekem azt mondtak,hogy azert maradt ki egy honap mensim,mert nem volt PÉ.

Kép
Kép
ancsa81

Lara, megkaptam!Kép
Kifelejtettem a mondatomból az is szót!Kép
Téged Larának hívnak? Vagy mi az igazi neved?A párodét már tudom!Kép

zsuzska80
Szombathely

azzal a névvel jelentkeztem be amilyen lánynevet választottunk a jövendőbeli lányunknak (én próbáltam belépni a saját keresztnevemmel, de nem engedte, pedig sokféle képpen próbáltam)(becsületes nevem: Katalin), de most jön a "vicc" mert fiút szeretnénk viszont fiú névvel még nem vagyunk 1 hullámhosszon. lehet, hogy az első babánk fiú lesz és éppen ezért nem jön össze nekünk, mert biztos arra vár a kisfiú hogy anevén szólítva várjuk . Kép

Kép
lara26

Zsuzska!

Kék volt a menyecskeruhám Kép

Kép
lara26

Igen már lassan leesett!

Szép név, nekem a Fanni tetszik, fiúnak meg a Bence!
Vica, én is gyedül vagyok még csak most mondtam meg a páromnak hogy - lett a teszt, de ő mondta hogy minek tesztelni, orvoshoz kéne menni!
Igen igaza van de egy kis izgalom is kellett!
Nekem csüt-ön jön haza a párom!

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!
Egyébként olyan nehéz fiúnevet találni.
A párom nem szeretné, hogy a fiúnk Attila legyen mint ő. Hétköznapi nevet meg végkép nem akar: Józsi stb. Az 1- ik barink erre azt mondta legyen akkor Vasárnap az legalább 7-vége.Kép

Kép
lara26

Mit dolgoznak a fiuk,hogy egyedul vagytok otthon????

Kép
Kép
ancsa81

Nekunk Marci lanynak indult(33.hetig)ugyhogy mar azota megvan a lany nev.Nem is gondolkodtunk akkor fiu neveken.Az utolso heten valasztas ele allitottam a paromat.Bence vagy Marci.Igy lett Marci!Mar o is tudja,hogy ha lesz tesoja Szilvia lesz.DE BAR LENNE MAR!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Mi biztos, hogy hétköznapi nevet fogunk adni a gyerekünknek. Néha olyan hülyén tud hangzani egy különleges (külföldi) név magyar vezetéknévvel. Nomeg nem csak arra kell gondolni, hogy nekünk mi tetszik, hanem hogy azt a gyerek egy életen át fogja viselni. Eddig a közös metszetben csak a Márk van. Lánynevek közül tetszene a Jázmin, de pont most adta a barátnőm a lányának ezt a nevet úgyhogy kilőve.

Egyébként meg a Katalint eddig elcsépeltnek tartottam, de mostanában kezd egyre jobban tetszeni!

Kép

Kép
kamilla306

Szep nevek!
En is majd Lilinek szerettem volna becezni,de nekem is a baratnom kivalasztotta ezt a nevet.Na nem baj!Majd kitalalok masik becenevet!

Angel!
Ugye nem vagy nagyon magadalatt??????Szomoru vagy ezert tuntel el????

Kép
Kép
ancsa81

Nálunk az egyszerű, rövid nevek vannak műsoron. Van fiú és lány nevünk is, szerencsére elég sok. Azt hiszem, hogy ezen nem lesz vitánk. Kép

Betti
betti73

Egy-ket pelda??

Kép
Kép
ancsa81

Az én párom területi képviselő az egész ország területén, egyébként osztrák a cég!
A Vica párja tűzoltó is most bazi nagy tetőt csinálnak!Azt hiszem.

zsuzska80
Szombathely

Kata!
TÖK JÓL NÉZEL KI!!!!!KépKépKép
Hát egyáltalán nem ilyennek képzeltelek, de ez biztos azért van, mert mindig olyannak képzelem az embert a neve alapján, amilyen pl. Katát már ismerek. De ez csak Kamillánál nem volt így. Kamilla nevű ismerősöm nincs, így őt valamiért az agyam olyannak képzelte, amilyen igazából. (Lehet, hogy telepata vagyok?KépKépKép)

Ancsa!
Az én férjem tűzoltó, de most éppen ácsként dolgozik Apukámnak Budaörsön egy bazi nagy építkezésen. Jajj, nem is szeretek belegondolni, milyen sokat vagyunk/leszünk távol egymástól. Biztos írtam már, hogy mi a 6 évünk alatt 3 napnál többet még SOHA nem voltunk távol egymástól. Gondolhatjátok, hogy most hogy érzem magam.Kép
Csak azért egyeztem bele, hogy elmenjen, mert keresni fog annyit, hogy a lakástakarék pénztáros pénzzel együtt ki tudjuk fizetni az egyik hitelünket. Ami Anyuék házán van jelzálog-hitel) 2 lakáshitelünk van + a diákhitel. Hát nem mindegy mennyit fizetünk ki havonta.

Lara!
VasárnapKépKépKépKépKépKép

Zsu!
De jó neked, hogy már csüt-ön otthon lesz. Én péntek estig siránkozhatok. Akkor együtt alszunk, aztán csak vasárnap reggel látom megint, mikor újból megy el 5 napra. Jajj-jajj-jajj...Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Zsu!
Milyen jól informált vagy...KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Ancsa!

Fanni, Lilla, Panna, Bence stb.

Betti
betti73

Jaaaaj, de rossz nektek, hogy ennyit utazik a párotok! Mi együtt megyünk munkába, együtt jövünk haza, hétvégén együtt építkezünk és két évvel ezelőtt még egy munkahelyen is dolgoztunk (Ott ismerkedtünk meg) Na jó. Nem fájdítom a szíveteket. Egyébként valószínűleg ti így sokkal jobban tudjátok értékelni amikor együtt vagytok, mint mi.

Kép

Kép
kamilla306

Zsuzska!

Tegnap végülis átment a piros hajas képem?

Betti
betti73

Biztos nehez idoszak var ratok!Ilyenkor mondjak,hogy a szukseg nagy ur!Legalabb tul lesztek rajta!

Zsu!
Neked gyakran kell hogy elmenjen a parod?Nem tudom,hogy mivel jar az a szakma!

Nekunk is a 8ev alatt az volt a legnehezebb(es a legszebb)idoszak amikor 2hetig korhazban voltam Marci szuletesekor!

Kép
Kép
ancsa81

Betti!Nekem is tetszenek ezek a nevek!Barmelyiket valasztjatok,jo dontes lesz!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa, Kép

nem, nem azért tüntem el Kép, persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vagyok csalódott...

Kamilla,
ismerős a helyzet Kép
régebben azt gondoltam, hogy képtelenség így élni, hogy együtt laktok és egy helyen is dolgoztok, de most már úgy belejöttem, hogy az lenne fura, ha nem így lenne...Kép

Betti,
én is kérek piroshajast! Kép

Druszám,
kaphatok rólad is képet? Kép

angel.37@freemail.hu

angel37

Mennem kell!Kép
Holnap jovok!Sziasztok!

Kriszti!
Sok sikert holnapra!!!!!!!!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Csajok!
Plííííííííz nekem is küldjetek képet! Egyszer nem jövök és lemaradok!!! Ígérem én is küldök cserébe magunkról oksi?!!
Maj dmég jövök, de csak bekukk mert tanítványom van.

moni

Jajjjjj, Csajok!
Aaaaannyit dícsértek itt, hogy még a végén azt fogom hinni, hogy 'jónő' vagyok! Kép (egészen az első tükörig... Kép)
Bár tegnap tényleg 'jónőnek' éreztem magam, mert 'frissen mázolva' volt a hajam, ráadásul 7végén a képemen is javított egy keveset a kozmetikus barátném és ezeket így együtt nagyon kevesen tudták szó nélkül hagyni! KépKépKép És oooolyan jól esett! Kép
Szóval kihúztam magam és büszkén mentem haza! Kép
Amikor meg meséltem a Pasimnak, akkor csak nevetett és mondta, h Õ mindig is tudta, h jó nő vagyok! KépKépKép

Móni,
Nemmmondod komolyan, h Neked sem küldtem még képet?!?!?! Kép Ezek nem új képek ám, de szívesen átküldöm Neked is! Kép

Meg persze a Druszámnak is! Kép Igaz, szép lassan kiderül, h mindenki a druszám! KépKépKép (gyerünk, Csajok bevallani, h titkon mindenki Kata, Katalin, vagy vmi hasonló!!!!KépKépKép )

Kata
kata1977
Hatvan

Lányok!

Most próbálam útjára bocsátani a "szépeséges" piros hajas képem. Sikoltson, ha valaki megkapta. Kép

Betti
betti73

Kihalt a freemail. Kép Nem tudom elküldeni.

Betti
betti73

Betti,
Sztem próbálkozz csak!
Írták a freemail főoldalán, h kicsit be van lassulva a dolog (nekem sem jött be elsőre és napok óta haldoklik), de végül én ebben a pilllanatban útjára bocsátottam a sztárfotókat Móninak és a Druszámnak! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Móni!
Küldtem képeket.

Kép
lara26

Lányok!

HOlnap reggel küldök, mert most megyek haza. Kép Elég volt a munkából mára. Kép Álmos vagyok. Kép

Betti
betti73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?