2005.10.18 17:38
2005.10.18 18:00
2005.10.18 19:20
2005.10.18 19:44
Én nem tudom milyen voltam kiskamasznak de nagykamasznak katasztrófális a saját emlékeim szerint is...
Imád vele bajlódni viszont Anyósomék egyik napról a másikra megunták, hogy rángatja lent náluk is a porszivót de nem fogod elhinni ma mire értem haza...(patikába szaladtam el, 20 percig voltam távol). Anyósom a gyerekekkel az Õ lenti hálószobájukban "játszott" mégpedig azt, hogy a koszos-poros porszivót felrakták a franciaágyukra és Gerő ott rángatt a mocskos csövével együtt Anyósomék ágya pedig le sem volt takrva... Nagyon meglepődtem és szóltam Anyósomnak, hogy ezt helytelenitem mert a porszivó koszos és a földön a helye, ilyen butaságot ne engedjen Neki. Erre azt mondta tudja, de annyira sirt, hogy nem tudott nemet mondani. Viszont az a gond, hogy másnap vagy harmadnap ugyanettől dühbe gurul és ha nem bir a gyerkőcökkel szól, hogy inkább vigyem fel őket a mi szintünkre...szóval akkor már terhes az egész Nekik
Szerintem én elég laza szülő vagyok, nálam nincs rendmánia, napjában kétszer pakolom össze a holmikat és egy héten átlagban háromszor takaritok. A karámmal a TV-t, videot, számitógépet keritem el, egyébként az egész lakásban szabadon mozoghatnak nem zavar a kupi ennek ellenére vannak dolgok amiket nem adok oda pl.távirányitók, vasaló és a porszivóval a földön szabad játszani...
Amig melegebb volt az idő sokat voltunk a kertben, ott van hinta, csúszda, homokozó...stb. Viszont most utálják az öltözködést Gerire pedig képtelenség meleg kabátot húzni és igy elment a kedvük a kimeneteltől. Monjuk tegnap akaratuk ellenére is felöltöztettem Õket és kimentünk a levegőre mert nagyon frontosak voltak. Az éjszakáink néha nagyon jók (három kelést jelent) néha pedig rosszak mint most de lehet Lilcsike betegsége miatt van, talán a torka fájhatott. A helyet megszokták, örülnek nagyon a Mamáéknak csak Apát hiányolják nagyon. Minden játék amit Tőle kaptak, motor, autó, busz, izzó (mert hétvégén izzókat cserélt a férjem) arra készteti Õket, hogy keressék Apát igy ezerszer is beszélünk Róla. Lilcsike a Papát "tekinti" Apapótléknak és el is nevezte ApaPapának
Lilluska vasárnap óta kezdett pöttyösödni ami mára nagyon elszaporodott ezért kihivtam az orvost és kiderült valószinűleg skarlátos lett szegényke... Reméljük Geri megússza
Három gyerkőc az nem kis kihivás
Sajnálom, tényleg nehéz lehet kimoccanni velük...sajna hármaskocsi ügyben nem tudok segiteni de remélem lesz majd itt másnak ötlete. Ha időd lesz irj egy picit magatokról hogy telnek a napjaitok? Az Ikrek hogy fogadták a kicsit, van segitséged?
Mi is visszavittük a babákat a Kaáli intézetbe és vittem fényképet is Róluk
A költözés is nagy öröm lehet, gondolom nagyobb az új otthonotok
Kellemes pakolászást
A tápszer váltás tényleg rizikós is lehet. Nálunk 6 hónaposak voltak a gyerkőcök mikor a HA-s tápszert nem fogadták el igy átálltunk a sima HIPP tápszerekre és egy étekzést tejpéppel helyettesitettem, mert azt jobbizűen megették
2005.10.18 20:27
2005.10.18 22:00
...
ra most kevesebb ido jut, es szegeny meg is sinyli... 2005.10.18 22:25
2005.10.18 22:51
2005.10.19 01:06
2005.10.19 05:56
Azért nem lehet semmi a 3 gyerkőcre előállítani a kaját, nekünk a kettőre is egy vagyon.
Mesél picit magatokról, hogy a lányok mit szóltak a kistesóhoz. Segítséged van ? 2005.10.19 10:21
2005.10.19 10:41
A babak nagyon helyesek, nagyon buszkek lehettek Rajuk. 2005.10.19 13:34
.Talán a jövő héten végre oltunk.
De azt már nagyon szeretik. Hol is laktok pontosan? 2005.10.19 13:46
2005.10.19 13:46
2005.10.19 15:49
, eleinte egy szobában voltunk velük, még éjjel is mindig tudtam, hogy most fognak felébredni-szaporább lett a légzésük. Persze ha folyton ezen aggódnál inkább vegyél, csak a magad megnyugtatása miatt.
) 2005.10.19 16:14
2005.10.19 16:56
2005.10.19 17:08

2005.10.19 17:26
2005.10.19 18:23
2005.10.19 18:42
2005.10.19 20:48
Nekünk volt légzésfigyelőnk mert koraszülöttek lettek ráadásul Gerinek folyamatos légzésproblémái voltak igy meg sem fordult a fejünkben, hogy ne legyen. A Madarász u-ban vettük meg a Baby-SenseII-es tipust. Ikrek esetén 1 gépet kell kifizetni (50.000,-Ft volt két éve) és a második használt gépet ingyen adják egy év időtartamra. Én egy év után megvettem Lilcsikének is mert nem lett volna nyugodt a lelkiismeretem, ha egyikük alatt van a másik alatt meg nincs...aztán rá egy hónapra egymás után három napon keresztül is Lilcsike szétszerelte a gépet szép csendesen igy rémisztgetett minket és a 3 nap szivinfarktusa után kivettük mindkettőjük alol
A Madarász u-ban előadást is tartanak ami azért nagyon fontos, mert ha szükség van a hirtelen beavatkozásra, akkor nem elég a riasztás, tudnod kell mit tégy a picivel mert a mentőt akkor sajnos nincs idő megvárni... Az előadásra akkor is be lehet ülni, ha nem az Õ gépüket veszed meg
Egyébként a Dédik már csak ilyenek... Akkor is le a kalappal elötted, iszonyatos nehéz két pici mellett meg tele gondokkal, bajokkal tanulni is úgyhogy én tisztellek ezért talán mert olyan lusta dög vagyok ahelyett, hogy tanulnék esténként...
Szerencsére - lekopogom - Lilcsike tüneményesen viseli a skarlátot
Nem lázas és az orra sem folyik. Nyügikés és kicsit rosszúl alszik éjszakánként de ezt meg Geri miatt már megszoktam csak Lilcsikét sajnálom de egy tündér
Egyébként antibiotikumot kaptunk rá mert csak és kizárólag az gyógyitja meg és 6 napig kell szednie.

Most ünneplitek vagy a hétvégén? 2005.10.19 21:37
!!
, legalább ismerkedek anyukákkal. Nem rég lakom Pesten, a kerületben meg alig van ismerősöm
.
.Porszívózom az orrukat, utálják
. Kenegetem a mellkasát, hátát kánforos kenőccsel, ez sokat segít. Van orrspraink is tengervíz sóoldatos. C vitamint is adok, bár ezt nem tudom jól teszem e. Lázuk nincs, enni is esznek. Van valakinek jó ötlete a takony ellen? 2005.10.19 21:42
2005.10.19 21:59
2005.10.20 07:33
BOLDOG SZÜLINAPOT A KÉT KISMACZKÓNAK!!
gyönyörüek
lehet nekünk is kint kellett volna maradni, hogy Cork közelebb legyen a fiaimnak
jó hogy mondod, tartozom neked egy tortával
összebeszélünk egy időpontot, és ha lesz autós ülésem átviszem
vagy jöhettek hozzánk is, igazából bárkit szívesen látok
csak gondolom ebben a hidegben mindenkinek macerás kimozdulni ...
nagyon édik a kiskukkolók
nagyon tündériek a fiúk
merre lakik anyukád, hogy ennyit kell utazni?
skarlát
jól belehúztak a fiúk súlyügyileg
szuper lehet az új lakásban.
ti már ennyifélét esztek?? én még csak almát, sütőtököt, krumplit és répát adogatok, és nálunk mindig kell utána tápszer.
http://lilypie.com/first_birthday.php?#preview ezen az oldalon megcsinálom a szalagot, lementem az aznapit egy .png-be és azt töltöm fel mellékletként. 
2005.10.20 07:52

2005.10.20 08:07
2005.10.20 08:27
, akkor itt találod meg: 2005.10.20 08:42
Remélem a szoptatásban hasonló sikereket fogok elérni, mint Te- tényleg szuper ügyei vagy! 2005.10.20 10:02
2005.10.20 11:04
2005.10.20 11:26
2005.10.20 13:46
2005.10.20 13:50

Úgy pörög a topic, hogy alig győzöm követni...
Nem vagytok elkésve
Takony ellen sajna nincs több tanácsom mint amit már Te is csinálsz, jobbulást Nektek
A szegénység tényleg nem szégyen de sajnálom, hogy ennyi nehézséggel kell megküzdenetek...
Nem is volt még soha olyan, hogy csak egyikük kapott volna antibiotikumot és annyira megszokták, hogy Geri is kéri a "nyalókát" (fecskendőbe szoktam felszivni a gyógyszer és onnan szipkázzák ki), úgyhogy most Gergőnek gyümilevet szivok fel és azt adom be neki mert mindig követeli Lilcsikét látva
A gyerekorvos mondta, hogy ne keverjük a cumikat
Hát én nem is keverem de számukra ez abszolúlt mellékes
Ti jól vagytok már teljesen?
A 3. napon végül kivettem alóluk
2005.10.20 14:20
Ilyenkor olyan édesek, mert a megszerzett zsákmánnyal elspuriznak, és egy sarokban cumiznak addig amíg észre nem veszem.

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|