2005.10.17 13:55
én is inkább bébisintéren gondolkodom, mint takinéni.most anyu szokott eljönni, csak ő messze lakik.
és ha tudjuk, az úszást már elkezdhetjük előbb is
bár nincs sokkal messzebb, mint Göd
2005.10.17 15:06
Akkor menjunk olyan helyre, ahol van gyerekvigyazas es be tudja adni az a mami aki nem tudja masra bizni.A Polusban bizti van. A Coraban is van.

Tenyleg nem vallalja be a parod 1-2 orara sem a sracokat? Foleg hogy a lanyod ilyen aranyos a kisocsivel...
2005.10.17 15:08
Mondjuk ő nagyon jól elvan velük, ha elmegyek valahová pár órát lazán bevállal.
Ugyhogy a távolság nem kifogás!!!
A férjem egyszerűen nem érti a problémámat ezzel kapcsolatban.
Most itt dilemmázok, hogy mi legyen, nem fáj neki, nem viszket, nincs orrfolyás, se hőemelkedés. Az oviban nem is mondták az óvónénik, hogy történt vele valami. 2 lehetőség van: 1, belement valami a szemébe az óvódába és amiatt egy picit begyulladt, vagy2, kötőhártygyulladása van, ami fertőző. Jajistenem mit csináljak???? Konzultáció nélkül nem merek csepegtetni semmit, vagy van valakinek valami jó tippje ilyen esetre?? 2005.10.17 15:57
Most bajban is vagyok, mert alkalmi ruha kene, azt meg azert csak kell probalni es altalaban nem ket filler.Mar en is tervezem, hogy leadom a kolykoket es elmegyek egy baratnommel vasarolni. Persze ezekhez az is hozzajarult, hogy itt nem nagyon vannak butikok, vagyis eleg messze kell menni, ha normalis ruhat akarok.Ilyenkor hianyzik a nagyvaros, ahol csak kilepek az ajton...vagy max 5 perc autozas es ott egy Plaza. Mar varom hogy megnyiljon Keszi mellett a Buy-Way..
2005.10.17 16:47

2005.10.17 17:01
Pedig szerdán lett volna fényképezés
Ja-ja ismerős, nekem is ilyesmi ruháim vannak
2005.10.17 18:45
2005.10.17 21:01
.
. Köszi a fuvar felajánlást, valószínüleg élni fogok vele, de lehet, hogy csak hazafelé. 

.
. Hol tartják anyósodék a cipötisztító szereket, a gyógyszeres szekrényben??? Egyszer mintha említetted volna, hogy eléggé rendetlen, na de ennyire???
. Mi 1,5-2,5 évet akartunk a kettö között, végülis 2 év lett. Kevesebb is lehetett volna, de nem mertünk hamarabb belevágni, mert úgy volt, hogy a férjemet viszik 6 hónapra katonának, és nem mertem megkockáztatni, hogy egyedül szüljek esetleg, és az elsö 1-2 hónapban egyedül legyek. De végül nem vitték, maradt Noémivel GYES-en, így viszont hamar össze kellett barkácsolni a másodikat, hogy megszülessen addigra, mire lejár a halasztás. Aug.-ban ment a férjem GYES-re, és szept.-ben már terhes is voltam
.
. Most még várunk kb. 1 évet, hogy rendezzük a sorainkat az új házban (még e sem költöztünk), aztán, ha minden jól megy, jöhet a harmadik...
. Vagy inkább
??? Egyáltalán nincs idönk (és sokszor pénzünk se...), hogy máshová menjünk, mert két gyerekkel nem lehet. A hiperekben még csak-csak elnézelödnek, de a kisebb üzletekben nem. Söt, néhány helyröl egyszerüen ki is nézik az embert, ha gyerekkel van, mert félnek, hogy agyerek valamit tönkretesz (néha jogos a félelem..), elvesz, lever stb. 2005.10.17 22:50

Köszi lányok

vagy inkább 

2005.10.17 23:25
), rendszeresen rendelgetek az OTTO-ból is. Van egy havonta megjelenő akciós újságuk, és abban aztán végképp nagyon jókat lehet kifogni. Lilinek legutóbb 490-ért rendeltem egy vastag, barna A vonalú kord szoknyát (nagyon jól áll neki
), magamnak meg szintén kord nacit 1290-ért és még sorolhatnám. Ha meg nem jó a méret vagy nem tetszik ingyen visszaküldöm és a cserét mindenféle plussz költség nélkül küldik, vagy ha azt választom, akkor a pénzt. Nekem még sohasem volt gondom velük.
.
.
. Én simán ráhagyom a páromra őket, de ő szerintem fel fogja találni magát, nem fog velük itthon ücsörögni, biztos elviszi őket játszóra, vagy bárhová a közelbe, hogy jobban ellegyenek. Így nekik is pikk-pakk elmegy majd az idő. Apropó, nem hozhatnánk kicsit előrébb a talit, mondjuk 2-3-ra? Mert akkor az az idő is beleesne amíg alszanak. Gyerekek szempontjából, kevesebb idő mami nélkül
, apa szempontjából, tovább bírja
.
, jó kis reklámot csináltam nekik
, én csak azt bánom, hogy elég messze van tőlünk. Én 15ezret fizettem és ebben volt két bunda csizma a gyerekeknek, egy sportcipő Lilinek, két rövid ujjú póló Lilinek, két hosszú ujjú póló Lilinek (ezek különösen szépségesek), aztán ja a melegítő Balának, és még egy fürdőruci Lilinek.
.
.
. Vettem egy cuki egyrészes fürdőrucit Lilinek most ott, és nyomatékosítottam ezzel apának, hogy akkor ezentúl nincs kifogás eljárunk gyerekestől úszni néha
. 2005.10.18 08:45
ktober 29. 2 ora ,Arkad vagy Polus,Ikea (gyerekvigyazas szempontbol) 
Ugy csinalja ahogy en,es mindig megkerdi elore van-e napi specko keresem.A multkor is mondta hogy nem gondolta hogy Ot lehet uberelni tisztasagban/rendben,de nekem sikerult
Hat ugy nevettunk.
Csak holnap fel birjak kelni
A csaj bizti bajolog vele...Sok erot tovabbra is,eros csaj vagy te
arcod hogy van? 2005.10.18 09:46
Eddig csak azért nem jelentkezte, mert nekem a szombat du. ált. nem jó 4 órakor. De ha 2-kor lesz, akkor az talán megoldható. Gyerekvigyázás szempontjából nem számjt a hely, mert nekem egyedül Hannát kellene vinnem, ha viszem, de őt meg nem adhatom gyerekvigyázóba. Úgyhogy apuci megoldja
, ha vállalja (bár még nem tudja, mi vár rá
). Hannával is csak a szopi miatt kérdéses, mert hiába múlt el 1 éves, még mindig sokat szopizik és gyakorlatilag ez a szomjoltása, de pont mostanában sikerült elkezdeni vele a csőrös poharazést (meg szívószálazni is tud), így talán nem hal szomjan erre a pár órára.

2005.10.18 11:33

Elkovetik azt a hibat, hogy mindent akarnak arulni, ahelyett, hogy egyfajta termekcsoportbol lenne bazi nagy valasztek.Mondjuk ruha. Szoval meg az is lehet, hogy nekik nyitok egy konkurrenciat. Es amennyi kisgyerek van itt most, tuti vevokor.
2005.10.18 12:03
Hivd fel lecci hogy van-e hely.En sem ragaszkodom a plazakhoz,azert is javasoltam egy cukit,vagy palacsintazot elsore
Ez a fo oka a takineniek,mert a heti munka+Alex azert lefaraszt
Egyebkenta rendben nagyon partner apa meg Alex is mar,minidg leramolja atanyerkajat eves utan,meg beteszi este a szennyesbe a ruhait,reggel megigazitja az agyat
Pedig sosem utasitom erre,csak O ilyen
2005.10.18 12:22
2005.10.18 12:45
Mindenki arra kolti a penzet, amire akarja. Nekem is van. Most gondolkodom is rajta hogy kell-e meg, mert ha Emi oviba jar, van idom pentek delelott takizni. Csak kedvem nem sok. Meg azert a fizikai munkat probalom visszabb venni, eleg a gyerekcipeles, meg a kert. Kicsit ram ijesztett az ortoped doki ezzel a csipoprotkoval.
Szegenykenek nem lehet konnyu felfogni a tortenteket a kis 3 eves agyaval...talan meg jateknak gondolja.
2005.10.18 13:38
Sebaj, majd talizunk máskor, mostmár tényleg összehozzuk valahogy

Mindegy, vagy jót vagy semmit, és ma inkább semmit, jól felhúzott megint. 
2005.10.18 13:47
Köszi a felajánlást
Még nem nyilatkozom, mivel aznap van apa másnap meg Gergő szülinapja, lehet, hogy elutazunk. De látom még a helyszín is változhat. 2005.10.18 14:35
és körte lesz a jele - hát ez nem tetszik annyira, bár egy kicsit sorsszerü: én is az voltam oviban. és szerettem.
2005.10.18 15:24
2005.10.18 16:16
Nekem a 2. terhesség félidőig katasztrófális volt, hányás, erőtlenség jellemezte. Akkor voltak nagyon sötét gondolataim, szégyen kimondani, de haragudtam a kis pocaklakóra, csalódott voltam, hogy ilyen problémás a terhesség. Főképp emiatt én nagyon féltem attól, hogy nem fogom tudni úgy szeretni, mint Nórit. Ehhez hozzátartozik, hogy Nóri pocakbabának és kisbabának is egy "Álomgyerek volt, evett-aludt, nem volt hisztis, sírós (most se az
). Márk amikor megszületett 3 hónapig hasfájós volt, mai napig hisztis, erőszakos. Sokszor haragszom rá emiatt, de tudom, hogy nincs 2 egyforma ember. Márk nagyon ragaszkodó, sokkal anyásabb, mint Nóri, mai napig imád az ölemben megpihenni, édes, kicsi ragsztóemberkém
Imádom.
2005.10.18 18:36

Mindegyiket másképp, de nem rangsorolva! 

2005.10.19 06:42
. Mi rontottunk el, mert későn adtuk be a gázigénylést, de még így sem lett volna nagyon késő, ha nem keveredik el a papírunk, és egy hónapig nem áll az egész procedúra. Most vehetünk palackos gázkonvektort, hogy ne fagyjanak el a csövek, ha esetleg nagyon hideg lesz, és száradjanak a falak.
... 2005.10.19 08:48
En hadakoztam a dolog ellen sokaig,mert nem volt ra addig szuksegem amig otthon voltam,siman ment minden
Most meg azt nem akartam hogy takaritas miatt kevesebb idom jusson Alexre/apara meg a hetvegere
Latszik mar a hasad jol latom?Vagy csak a pulcsi vastag?
Ennyi antibiotikum
Fulre nagyon jo a kovirozsa olaj vagy a fulgyertya is.Megszunteti a nagy fajdalmat.Es hallottam errol a sapkarol is ami direkt ful melegito ilyen estekre.A neten utana tudsz nezni,anno Banyocieknak volt ilyen. 2005.10.19 08:57

akkor te sem hiszel a véletlenekben, igaz?
Hát majd meglátjuk milyen leszek
egyenlöre az uh-k iránti érdeklödésem mit sem változott, alig várom, hogy láthassam
2005.10.19 09:44
Emmának mondtam tegnap hogy megyünk, hát nem örült, mondta hogy nem kar oltásra menni (tudjami merta kutyát mikor oltásra visszük elkísér mindíg). De mondtam neki hogy ezt mindne gyerek megkapja, anya és apa is megkapta régen. Remélem nem lesz gond.
saja tegnap este is megint, pedig már nem beteg, ma meg is említem a doktornőnek, félek hogy kihányja a szabin cseppet.
, úgy szét van verve a csövek vezetés miatt. nem tudom m ikor tud beleköltözni. 2005.10.19 09:47
2005.10.19 09:49
Azon parazok, milyen ciki lenne hogy megvarrjak neki a ruhat es ott a helyszinen bedobja a torolkozot es nem hajlando majd a tobbiekkel menni, fogni az uszalyt. Mindenesetre lesznek sokan, vagy 10-en, meg szerencse, es addig is ezerrel baratkoztatjuk egy Noemi nevu 6 eves kislannyal.
2005.10.19 13:42
Pénteken de. jön az egyik haverunk segíteni a betonozásnál, és remélem, hogy szombaton meg tud jönni a másik, különben mi ketten vagyunk rá.
mondtam neki, hogy ez így nem fog menni, adja ide, én beadom neki, de úgy van szoktatva, hogy senkitöl semmit
2005.10.19 14:04

2005.10.19 14:50
, majd ha találunk elképzeléseinknek megfelelőt, akkor lesz klassz. A konyhát most szombaton szerelik be, már nagyon várjuk!!!
így otthon maradtunk vele, mert én is és a párom is beteg lett, nekem a hangom elveszett pár napra, a párom sem volt vmi fényesen. Így az első hetet 3asban töltöttük az új lakásban.
még szerencse, hogy semmi mellékhatása nincs, ha többet szed be belőle. Szerintem a Kútvölgyiben vmit cseppentettek a gyerekeinkbe, neked nincs ilyen gyanúd?
Ja, és Ikea és Árkád is oké. Gyerekkel vagy ohne? Na, most látom, szerintem én is mennék. Apukáknak így könnyű, mert pont alszik a gyerek... 
2005.10.19 17:11

2005.10.20 06:43
A szúrásnál sem sírt, kapott is matricát a doktor nénitől
Bár a rendelő előtt zokogott hogy nem akar bemenni és menjünk haza, de amikor bent voltunk már nem volt gond.
2005.10.20 07:54
Szoval Ti is lazasak lettetek
Hat en mar fel vagyok keszulve mindenre...
:
Tavaly csak homeost kapott es egyszer sem volt otthon
Es az ove volt total kesz elosre,hiaba elso a gyerek
2005.10.20 13:10
2005.10.20 18:56
), ma délelőtt voltam vásárolni, vettem 2 gatyót, 2 tök szupi felsőt, bugyit, cicitartót. Jaj, de jó volt költekezni egy kicsit
Márkot vittem magammal, a boltoscsaj nagyon jól elszórakoztatta, amíg én próbálgattam. 2005.10.20 20:19
Mire az en lanyom:
2005.10.21 17:32
2005.10.21 18:09
2005.10.22 08:17
látom paci továbbra is nagy szerelem
talán valami féltékenység? vagy mert ő pont 2 éves és megvan az erőfölény.
szóval ordított, hogy anyával akar menni. aztán asz usziban is folytatta, úgyhogy inkább uténnunk jöttek. nem lesz egyszerű a kis majommal
2005.10.22 13:07
Éjjel erre ébredtünk. Majd reggel hasmenéssel folytatta. Ilyet még nem láttam! Csórikámnak annyira híg volt, hogy szabályozni sem tudta
Mint a víz jött belőle és fú de büdi volt. Szerencsére találtam itthon bugyipelust. A másik szerencse, hogy volt itthon Smecta por. (Ha nincs itthon akkor azt sem tudtam volna, hogy mit tegyek Zé dolgozik.) Ezt simán megitta mert elmagyaráztam, hogy így gyógyulhat meg. Azóta nincs gond. Sztem elkaphatott vmi vírust. Pont hétvégére időzített, ügyes csaj!
Reggel amig összeszedtem magam, ült a wc-n, elmozdulni nem mert nehogy megint befollyon a cucc. Annyira drága volt! Sírdogált, hogy miért és honna jön ennyi kaka.
Vagy Mészivel lehet a gond?
Mondjuk azt nem hiszem.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|