A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Végre ismét van netünk, eddig olvastam vissza a termést Kép

Johi: Hová jársz? Vigyázz, nem minden tanfolyam és suli jó sajnos Kép

Bogárka: Erről lemaradtam Kép

Torna: Jó sokan lehettetek, mi még mindig el vagyunk tiltva a 6hósnál fiatalabbaktól, így nem mentünk, de lassan majd megjön az eredmény Kép Elvileg pénteken, vagy hétfőn megleszünk Kép Nem úsztok meg uána Kép Már tisztára be vagyok itthonra gyepesedve és még net sem volt... Ki is lett takarítva, meg vasalva Kép

Ildi: Amit te választasz, az lesz a jó választás, csak ne hagyd magad olyanokkal befolyásolni, ogy ki kire sértődik meg. Timi a legfontosabb.

KépKép
oxigen
Györköny

Bogarka,
jaaaj, Petra egy angyalbogartündérviragszal Kép

Ma Balint is zabalnivalo voltKép Nem sirt, ha elmentem mellöle, hanem gyorsan utanam maszott vigyorogva, és leült a labamhozKép Aztan magara boritotta a hordozot, és pakolaszott benne. Meg az ölemben rugozott/ugralt, és csupa szeretet aradt a szeméböl, aztan tatott szajjal "puszit" nyomott az arcomraKépKép Na, nem aradozok itt tovabbKép Még be kell fejeznem egy teszt kitöltését (Bogarka, az MMPI, mire mind a 600 kérdést megvalaszolom, tuti idegrangasom leszKép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Votiv: ne haragudj, hogy olyan gyorsan "leráztalak" csak éppen itt volt a tesóm, képeket töltöttünk fel a DM-re, meg indultunk sétálni! Holnap de. itthon leszek!
Még egyszer nagyon köszi a könyvet, a párom nagyon megkönnyebbültKép vele üldöztettemKép Melyik ez a csodapatika? Egyébként a Zapa már odáig jutott, hogy megszerzett valami központi címet ahonnan állítólag kiküldik.

Bogárka: nagyon tetszik Petra, tud ám villámlani a tekintete már most! Készíthetitek a puskát a pasik ellenKépKépKép

Oxi: hurrá, Viki jó bult már?

Bugyipelus: TÉPDSZÉTKép babylove-os jóóó, csak természetesen drágább, mint a sima. Nyáron azt használtuk.

Ancsi, Bogárka: engem az érdekelne, hogy nem XI. keres lakos is mehet a Karolina útra? Mert a helyi rendelésre csak nov. végére kaptunk időpontot!

Dóra: Üdv az unokaöcsinek!Kép

Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Az Anya meg a Szülő

Ez a két fogalom alapjában véve ugyanazt jelenti. De azért valahogy mégse ugyanaz. Olyan különbség van köztük - hogy is magyarázzam csak ezt -, mint az ember azt mondja: állam, meg azt mondja: haza. A hazáért élek és halok, az államnak adót fizetek. És annak ellenére, hogy adót fizetni lényegesen könnyebb, mint meghalni, csodálatosképpen mégis rengeteg embertől hallottam, hogy lelkes örömmel halt volna meg a hazáért, de soha senkitől nem hallottam, hogy lelkes örömmel fizetett volna adót.

Hát, így vagyunk valahogy az anyával meg a szülővel is. A szülő hivatalos kifejezés - az anya magánjellegű. A szülő minden, ami értelmet jelent, erőt és kötelességet - az anya pedig minden, ami érzelem, áldozat és a leggyönyörűbb gyengédség a világon. Az anya meg a szülő is ember. De ennek az egy embernek egész más tulajdonságai nyilvánulnak meg a szülőben, mint az anyában.Aki a harmadik szobából, csukott ajtókon át is meghallja, hogy a hathetes kislánya sír, az az anya.
Aki szeretne azonnal berohanni hozzá, és egy kis jó langyos tejecskével elcsitítani azt a kis ártatlankát - az is az anya. Aki be is rohan hozzá, kibontja, megnézi, vízteleníti, de soron kívül egyetlen korty anyanektárt se juttat neki, hanem szigorúan alkalmazkodik az orvosilag előírt étrendhez - az már a szülő. Akinek majd a szíve szakad ki, amikor a gyereknek fogzási fájdalmai vannak - az az anya. De aki csukamájolajat ad neki, hogy mennél hamarabb jöjjön ki mennél több foga - az már megint a szülő.

Általában: aki képes arra, hogy a saját, önszülött gyermekének beadja a csukamájolajat, azt a szörnyű, dohosan csúszós, ízetlen és mégis elbírhatatlan ízű kotyvalékot - az nem is lehet anya. Az csak szülő lehet. Aki azonban ugyanakkor képes arra, hogy azt mondja: gyönyörű, jaj de jó, jaj, de finom, és hősies elszántsággal a szívében, de háborgó indulatokkal a gyomrában maga is kóstolja azt a veszekedett csukamájolajat - az nem a szülő, kérem. Az már megint az anya.

Aki büszke arra, hogy az ő gyermeke már olyan nagy kisfiú, hogy az idén már az első osztályba iratkozik - az a szülő. De az, ki az iskola megnyitásának napján sírva kíséri el a gyereket abba a tiszteletreméltó épületbe, és amikor először engedi be a többi gyerek közé, akkor úgy érzi, mintha a fia Dániel lenne, aki most lép be az oroszlánbarlangba - az már megint az anya. Aki nappal megbünteti a gyereket, mert elszaggatta a nadrágját - az a szülő. De aki a kis nadrágot éjjel könnyes mosollyal foltozza meg - az az anya. Aki azt mondja: haszontalan kölyök, már megint nem tanulsz? - az a szülő. De aki fűnek-fának keservesen panaszkodik, hogy annak a szegény gyereknek, mennyi rengeteget kell tanulni - az már megint az anya. Aki a kamasz fiát tánciskolába viszi - az a szülő.
Aki büszkén figyeli, hogy az a haszontalan kölyök milyen ügyesen teszi már a szépet annak vagy annak a kislánynak - az még mindig a szülő. De aki ugyanakkor nagyokat nyel, mert úgy érzi, hogy most kezdik tőle elszakítani lelkétől keletkezett magzatát, és tulajdonképpen legjobban szeretné a fia táncpartnerét, azt a kacér, kis szőke démonnövedéket megpofozni - az már megint az anya. És mégis: az anyából lesz a jó anyós, a szülőből a rossz. Amely anyósi állapot tart mindaddig, amíg meg nem születik az első unoka. És akkor valami egész váratlan és meglepő dolog fog történni. Eltűnik a szülő, eltűnik az anya. Vagy mondjuk inkább: a kettő összeolvad, és nagymama lesz belőle. De ez a nagymama se az anyára nem hasonlít, se a szülőre. Annyira nem, hogy állandóan hadilábon áll mind a kettővel. A szülőt ridegnek tartja, az anyát túlzónak, és csak egyvalakivel azonosítja magát teljesen és százszázalékosan: a gyerekkel. Mintha soha nem lett volna szülő, és soha nem lett volna anya. Mintha így született volna, ötvenegynéhány esztendős korában, egyenesen nagymamának.

Zágon István

pocakpacni

Pocak!
Mehet!!! Kép Mi sem azok vagyunk, hanem XXII. Igaz ez a két kerület eléggé össze van nőve, de sztem mehet más is Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka: kösziKép Lehet, hogy jövő hétre betáblázom!Kép

pocakpacni

Fibi!

Mozgalmas napunk volt hétvégéig igérem utána nézek a zenebölinekKép Az jó ha okés a védőnéni, mert a béndzsákból már elegem van.
Baba-mami randira lehet hogy már jövőhéten tudunk menniKép

Pocak!

Nekünk nem volt bejelentett Bp.-i lakcímünk csak vidéki, de szakrendelésen ha van biztosításod ellátnak (minket így tájékoztattak annó).
Hát jó, nagy ded már három éves, ha sikerál elugrunk tornászniKép

Ildi!

Csak Timi fontos, mi harmadik vesedokihoz fogunk bejelentkezni éppen ezért! Nem érdekel hogy furcsán néznek rám! Ez nem egy nátha fontos a jó döntést!

Oxi!

Ki az internet szolgáltatód?

Jucus!

Nem elég hogy mikró bekrepált, autó hazafelé elkezdett köhögni, holnap vihetem gyógyítaniKép

Valaki!
Nincs eladó Yaris vagy Puntovics 2-3 év körüli?

Fabri
fabrika

Fabri!

Jaj,jaj kis piros autó!

Másnak sem megy az MSN?Fontos megbeszélni valóm lenne a barátnőmmel de nem müködik ez a dög.

Juc
20170114224602

már megy....
20170114224602

Hallottátok a híreket?
NEM HISZEM, h el lehet cserélni gyereket. Még ha nincs is 24 órám rooming-in, akkor is 1-2-3-4 nap után anyuka csak megismeri a saját gyerekét, nem????
Én már aznap megismertem, állig bebugyolálva! vagy természetfeletti képességeim lennének????
neet, extra-terrestial-mother
neet

Hírek?Hol?ALig hallok ki a fejembőlKép
De ez tényleg durva
Irtál nekem valahova mert nem jött semmi sehovaKép

Juc
20170114224602

Jo reggelt!Kép

Tegnap meg vissza akartam jonni, de bealudtam Kataval egyutt...most meg nem tudom mit akartam.
Mindegy.

Fic, kivancsi vagyok az otletedre!Kép
A mai nap folyaman kereslek!

Sajna legkozelebb csak este tudok jonni, mert apa ma itthon dolgozik.KépKép

Mindnekinek szep napot!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Pocak: Bult. Még nem teljesen, de bul már. Kép

Fabrika: DunaWeb. Csak ő tud itt szolgáltatni. Kép Nagyon ki is használják Kép

Neet: Tegnap nálunk is erről volt szó. Nem is értem, hogy lehet. Bár ezt a régi rendszert sem értem, ahol 3 óránként adják ki a gyerekeket szopni. Meg azt sem értettem, ogy kórházi pólyában vitták haza? Nem sajátban? Mert akkor legalább a ruháról megismerhette volna.

KépKép
oxigen
Györköny

Azt még el tudom képzelni, h anyuka nem öltöztetheti a gyereket, ruhát beadja csecsemősöknek, azok öltöztetik, anyuka csak ded arcát látja. De ha nincs rajta csador, hogy nem ismeri fel? Persze, ne ítéljünk elsőre, kívülről, nem ismerjük a teljes szitut, lehet, h segítettek neki levinni a kocsiba, vagy fogalmam sincs, de túl sok mindennek kellett ehhez összejátszani. Nem értem.

Juc,
írtam tegnap a megadott címedre, nem a freemailre, hanem a hotmailre, innen vágtam ki a címed. És a citromról küldtem, tehát ELVILEG át kellett mennie. Na midnegy, csak arra voltam kivi, hétfőn vihetem-e dedem, akinek nem olyan a ruhája, de azért lány, mint Panna. Kép
neet
neet

Ja, és a lényeg, h legalább hamar rájöttek, nem, mondjuk a 18. szülinapján. Kép Szóval happy ending rulez.
neet
neet

Zsanci,
mél és lóvé ment. remélem, Kép
neet
neet

Azért biztos ami tuti, Eszter karszalagját itthon vettük le róla.Kép El is tettük emlékbe.
neet
neet

Neet!

Hát nem jött mél,de Eszter akinek nem olyan ruhája van mint pannának,jöjjön csak,várjuk!Kép

Juc
20170114224602

sziasztok!
csak gyors bekukk, mert bazi sok dolgom van, de azért Kép

Bogárka!
Köszi, ezt nem vettem észre! Kép Petra hiperszupermegacukorfalat!!!! Kép Nagyon jó a kép, milyen gépetek van?

Oxi!
Már alig várom, h láthassalak Titeket! Kép

Dóra!
Kép Keress csak, asszem nem megyünk sétálni, mert elég szr az idő.

Tegnap akkorát sétáltunk, h csak na, jó volt levezetésnek a keddi torna izomlázára (most popsi, comb tájékán jelentkezett Kép) Szóval innen a IX. ker.-ből egészen a Kosztusig, meg vissza, tök jó sétaút van a vonat töltése mellett, a XI. ker.-esek biztosan ismerik. Jó volt nagyon. Ma nemtom ki lehet-e menni ... vélemény?

Na cupp,
fic.
ficánka

Fabri, az jo lenne, mert jövö héten allitolag jön egy ovonö a klubba, aki vmi tancos dolgot mutat be, ha jol értettem. Tegnap amugy Zsoka (a szervezö csaj) be sem tudott jönni, mert el volt havazva...

KépKép
fibi

Pocak! nekem azt mondták, hogy a lényeg, hogy ODA SZÓLJON a beutaló. tudod, "T. Ortopédklinika!"

Bogárka! Petra olyan aranyos, édes durci arca van!

azrért még írhatnátok a HYPOTONIÁRÓL. tegnap tök befostam, mert olyan szarokat olvastam. az nem izgat, ha később csinál bármit, csak más baja ne legyen.

2 hós HENI LEGÚJABB TRÜKKJE: egy kis rózsaszín nyuszit teszek a közelébe, ő meg a kezével elkezdi piszkálni (még javarészt ökölben van a keze), közben mág nyalogatja a száját Kép , addig piszkálja, míg a fejéhez nem húzza, és megpbóálja bekapni. múltkor úgy aludt el, hogy a nyuszi talpát szagolta Kép

ancsipancsi

csajok!
hogy is van ez a pelenkafutár? infót plíííííz!
fic
ficánka

Nagymamám és anyukám mindig emlegetik, h még egészen pici voltam (én jan. közepén születtem), és folyton csak sírtam, és anyukám már tökre kivolt tőlem, egyszer jól beöltöztettek, és kiraktak a teraszra, h ott sírjak, azonnal abbahagytam és bealudtam. Kép
Vince ebben is hasonlít rám, most nem akartam sétálni indulni, bent a lakásban tologattam, nagyokat vigyorgott meg játszott, beöltöztettem és kiraktam az erkélyre, azonnal becsukta a szemét, és most ott hunyókál. Kép Õ is szereti a friss levegőt.
fic.
ficánka

Ancsi,
Heni cukorfalat a nyuszijával!!! Kép
ficánka

Fic! most távolabb tettem és kurjongat a nyuszinak Kép
miért izgat a pelenkafutár? tegnap exfőnök kérdezte, hogy a pelenkafutár arra jó-e, hoy felhívjuk, és mondjuk nekik, hoy jöjjenek gyorsan, mert mindjárt befosok? Kép Kép Kép
én semmit nem tudok róla, de a pizzafutárok jobban izgatnak Kép

ancsipancsi

Fic: pelenkafutár: http://gportal.hu/portal/damarisz78/
v.
http://www.noklapja.hu/forumkifejt.php?forumid=65401
v.
06-30/503-0501, 06-70/528-4101

Ancsi: köszi, de nekem csak annyi van rajta, hogy T.Orthopédia(???)
Heni aranyos lehet, Balu még nem nyúlkál a nyúl után semKép

Most mindkét gyerek nyüüüügi, én meg KépKépKép

Puszi

pocakpacni

Fic, a freemail-es címed jó? Mert akkor küldök infót a pelusfutárról.
zanza

Zanza: Nekem is küldesz? Te már használod a pelenkáikat?

Fic: Én is tudok infot, véleményt küldeni Kép De csak mailen.

KépKép
oxigen
Györköny

Fic!

Mi az a Kosztusig?

Jucus
20170114224602

bizonyára a Kosztosig, aka Kosztolányiig Kép

Pocak! szerintem így is jó, nekemis szerintem lehet, hogy ez volt rajta! Balu kisebb Heninél ;-)

Zanza! szerinted a mostani tápszert 6 hónapos kora után is lehet adni a babának, vagy akkor már követő tápszert kell venni?

ancsipancsi

Csajok gond van a futárral? Írjatok nekem is, végülis én ajánlottamKép ne idegesítsetek, még bűntudatom leszKép! Nekem bejött.

pocakpacni

Vince azóta is alszik Kép így én kitakarítottam a lakást, és most büszke vagyok magamra nagyon KépKépKép

Mindenkitől kérek infót pelenka-ügyben, freemail-es ficmami-ra v. zsuzsannapontroman-ra küldjétek lécciiiii!

Jucus,
igen, kosztus=kosztos=kosztolányidezsőtér Kép
fic.
ficánka

pocak,
ez a szülő-anya nagyon fantasztikus,kár hogy nem én írtamKéphol találtad?én ilyen nagyon irodalmi lény vagyok és minden ilyet meg hasonlót imádokKép

ancsi,
heni édes lehet,már jó lenne őt is látni élőbenKép

sis,
szép történet,én is itt nosztalgiázom és ettől már bőgök és elolvastam amit pocak bemásolt és már zokogok lassan....sztem nem kéne halmozni mert én nem bírom ezt az érzelmi megpróbáltatástKéphallod pocak,ha van szülésünk had bőgjünk már "csak" az miattKép

gyerekek,
bálint tegnap pörköltet evettKép Kép Képminden áron meg akarta kostolni mit vacsizok hát adtam neki egy kis nokit meg levetKépés nem bírta abbahagyni az evéstKép
most elindultak értem már a mókusokKép??????????????de hát én ebben neet-re hasonlítok,lekakilom a nagykönyvetKépáltalában soha nem tartottam beKép

neet,
nyomja még eszti a grízt?tegnap b is azt evett a pöri elöttKép

képzeljétek rendeltem egy diavetítőt b-nek karira és ma megjöttKépés ki kellett hogy próbáljam mert itt fenyegettek a mókik hogy megesznek ha nem meg az azért felelőtlensége lenne mert mi van ha nem is működik...Képés műkszikKépmegnéztem a vukkot meg a kacor királytKép

gigi
Vendég

Ja, és írtam arról a szállásról, ahol Lindiék vannak, meg anyukámék voltak, h nagyon bababarát, még a parton is van pelenkázó, na arról kiderült, h angolok vitték oda, és haza is vitték, úgyhogy bocs a hamis infóért. De kiságy van, ha kell. A többit majd Lindi elmeséli! Kép
fic.
ficánka

gigiKép
épp ma jutottál eszembe, h rég olvastalak! a diavetítő nagyon klassz dolog, biztosan szeretni fogja Bálint nagyon! elárulod, h hol lehet rendelni? és lehet hozzá filmeket is?
kíváncsific.
ficánka

Gigi: Hol vetted? Filmek is vannak? Sajnos az enyémet tönkretették a rokonok, kellett kölcsönadni Kép A filmeket is Kép Pedig olyan jó kis diafilmjeim voltak...

KépKép
oxigen
Györköny

Ancsi,
Nyuszitappancs rulez Kép

Gigi,
igen, megy a gríz és a pöri is, de szétválogatva. Kép
neet
neet

Sziasztok!

Köszi a válaszokat!
Megjártuk a Karolinát, kész rémálom volt! Tömeg, levegőtlenség, 2 óra várakozás! A végén már azon izgultam, hogy Timi elalszik és fel kell majd kelteni, ha bemegyünk!Kép
De egy nagyon aranyos dokibácsit fogtunk ki!
Először is nem értette, hogy minek jöttünk!Kép Szerinte tényleg lazák Timi izületei, de a hipotoniától messze van! Kikértem a véleményét is Dévényről meg Petőről meg mindenről! Azt mondta, hogy Õ bizik abban a neurológusban, akihez járunk mert jó szakember, szóval a Pető mellett döntöttem! De oda sem fogok most elrohanni, csak majd szép nyugisan!
Viszont, ha Timi járni kezd, ír fel neki cipellőt, mert a bokája nagyon csálé és azt mondta ne ijedjek majd meg, mert csámpás lesz, de majd ki fogja nőni! Szóval megnyugtatott!
Ja meg még megkérdezte, hogy hányadik gyerkőc! Mondom, az első! Azt mondta, hogy a másodikat már valszín nem visszük majd sehova, a harmadikat meg majd megtanítja mindenre a másik kettő! Szóval no para!Kép

ILdi
ildi76

Ildi,
jók ezek az öreg dokibácsik. Kép Karolina ezek szerint nem csak nekünk volt Elm utca. Kép Fent az UH-n vártatok ennyit, mi? Na, akkor egyről beszélünk. Ja, és én a mai napig csámpás vagyok. Kép
Biztos, mert 3. gyerek...
neet
neet

Fic!
Köszi a dícséretet a képre Kép Anyukám csinálta a fotót Kodak gépje van neki Kép

Gigi!
Mi a baj a pörkölttel egy 16 hónaposnál??? Kép

Ada!
Bocs, hogy tegnap oly hirtelen eltűntem msn-ről, de hallottam egy "mami"-t a másik szobából, átmentem, Petra ott ült tök éberen az ágyában, vizet kért és mellé kellet, hogy feküdjek, hogy elaludjon, de így gyorsan ki is kapcsoltam a gépet, mert gondoltam én is el fogok aludni melette ... így is lett Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!
Én új vagyok itt , áprilisban fogok szülni Dr. Kocsis Évánál, első szülés lesz úgyhogy nem sokat tudok a dologról.
Kérlek írjátok meg hogy mennyit szokás adni neki és hogy még kinek kell fizetni?
Ha van élményetek az ikea szobáról azt is szívesen várom és hogy Kocsis doktornő mennyire támogatja ezt.
rékaa

Üdv Rékaa!
sajnos nincs tapasztalat dokinő és ikea szoba ügyben, de vannak nálam tapasztaltabb anyukák is!!! Kép hamarosan ők is jönnek, és biztos segitenek. Fizetni bárkinek fizethetsz, senki nem fog megsértődni...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

fic,oxi,
www.diafilm.hu itt lehet rendelni és film is vanKépmondjuk nem ócsó mulatság,basszus már 700 ft egy tekercs filmKép!!!!!!!!!!!!!!de én annyira imádtam mikor kicsi voltam hogy mondtam nekem minden pénzt megér hogy én is vetítsek a gyerekemnek,már egyedül az a feelingKépsajna ami az enyém volt az is bekrepált,mondjuk én is örököltem még anyukámtólKép

ildi,
jaj de örülökKép Kép Képolyan jó olvasni hogy nincs baj és megnyugodtálKép

bogárka,
basszus,de gáz,16 hónaposKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ha most ezt nem írod le lehet hogy 18 éves koráig nem szembesülök veleKép tényleg nincs gáz ha 16 hónapos és úgy látszik annyiKépcsak én hiszem hogy még mindig 6 hós körül van......

réka,
üdv itt,maradj is velünkKépsajna infóval én sem tudok szolgálni de azért később jönnek okosabbak is nálamKép

gigi
Vendég

...megint nem tudok visszaolvasni, mert csak nemreg aludt be a csajom es meg mindig nincs visszaramolva a konyhacucc (pedig milyen kicsi ez a konyha)...

Ancsi, nyuszi egyeves koraig Nestle BEBA HA-t evett. Szoval a lenyeg: egyeves korig irhatja fel a doki ezeket a tapszereket receptre, utana mar nem. Azaz addig felaron kapod, es jo a gyerkocnek, nem muszaj valtanod felevnel masikra. Es ha van allergias a csaladban (nalunk tobb is, pl en), akkor nem is baj, ha HA-t eszik. Egyev utan viszont mar nem irhat fel tapszert, illetve talan HA2 tipusuakat, ezt mar nemtom pontosan.

Rekaa, en masik dokinal szultem (akinek annyit adtam, amennyit gondoltam, mert lovesem volt, mit kene) es nem jartam az alternativ szobaban. De biztos tud valaki informalni.

HELP!! Hol lehet BELELT overalt kapni 86os meretben? Miert csak a piciket belelik? Meg fog fagyni a nyulam Kép Mert meg nem setazik igazan, ma is babakocsi nelkul vittem le es felvetette magat. Nem ertem, miert olyan vekony csirkeruhakat gyartanak telre gyerkocoknek...

Ja, es hogy kell nappal elaltatni egy orokmozgot, akinek millio dolga van es esze agaban sincs aludni, meg akkor sem, ha mar allandoan elesik a faradsagtol?
moosejaw

Gigi! Majdnem mindent ehet mar a nagyfiu. Enyem lany kepzeld ujabban turorudit meg cerbona szeletet meg kekszet nyomat ezerrel. Meg amit en eszem. Bebietelt mar csak delben eszik szivesen. Reggelire meg altalaban semmit. Tapszert meg csak felalomban fogyaszt, ebren nem Kép Orulj, hogy nem kell turmixolni, meg kitalalni, hogy miacsudat lehetne neki adni Kép Ja, es irjalmarnekem, mi volt az MMR oltas utan, mert mindjart mi jovunk es en ugy felek Kép

Zsebi, Bruno mar megkapta az MMRt?
moosejaw

Réka,
én IKEA szobát láttam, de nem próbáltam, viszont szuperül néz ki, alternatív, kád, bordásfal, stb, de ha bármi kell, (modern ketyere) az is kéznél van.
Hallottam valami olyasmit, hogy első szülésnél nem szokták erőltetni a kádban vajúdást, de ha üres a szoba és akarod, biztos kipróbálhatod.
Dokidról én még csak jókat hallottam, de nem ismerem.
Babucival hogy vagy? Hány hetes is? 15 körül?
neet
neet

Ja, es apa meg minden sz.rr.l megkinalja: csilis bab, tokehalmaj, tormas, eros, fuszeres izemicsodak... a hajam egnek all. Ja, ezt mar irtam?

Zanza, koszi. Akkor meg mostanaban megveszem, mert karacsony elott mar tutira sehol nem kapok majd.
moosejaw

Neet!

Nem volt öreg a dokibácsi! Olyan énkorombeli volt!Kép

ILdi
ildi76

Moose,
ha napközben fáradtnak látod, tedd le, akkor is, ha hisztizik, ha tényleg álmos, pár perc alatt be fog ájulni. De ha mindig készenállsz szórakoztatni, nem fog akarni elaludni, és hóttfáradt lesz és juszt sem alszik, és még fáradtabb és még jusztabb... hidd el, tapasztalatból mondom. Ha kimarad egy ebéd utáni szunya, jaj nekünk estig. Erre lenne jó a rácsos ágy, nem tudna kijönni belőle, és "kínjában" elaludna. A nemrácsosból simán kijön, gondolom, h mehet tovább a játék. Vagy rosszul látom?

Overallon gondolkodom. Biztos van a bababótokban, aranyáron, de lehet tescoban, corában, auchanban is körülnézni, nem?

Cipőt végre szereztünk levehetetlent. Kicsit magas a szára, ergo tartja a bokát és bőr és fűzős és piros. Kép

Bogárka,
jányod kis rózsaszín cipellőjét hamarosan visszaadjuk, (ha talizunk valahol valamikor) inkább csak nézegetem, mert annyira édes és szép, de E mindig lerúgja, hiába mondom, h ez volt Petra első cipőcskéje, ejh. Kép

Az MMR az a 15 hós?

KÉRDÉS: aki tápozza a dedet, mondjuk reggel meg este, egy doboz (Milumil 3 asszem a neve és asszem 3000 pénz körül van) meddig elég? Hány napig?
neet
neet

Ez az izémicsoda szó annyira tetszik, de mindig elfelejtem használni.
Meg amit Jucus ír mindig, vagy ez is az a szó? A múltkor volt szó valami ketyeréről, ami Jucus szerint ilyen izémicsoda (nem a tornáztató) az mi volt?
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?