Kati. Kórházasdiért nagyon nem irigyellek. Sajnos még mindig vannak ilyen megkövesedett szemléletû emberkék mindenhol az egészségügyben.
Szüli és névnaposoknak nagy gratula!
A levelezõlistán már kívántam kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek, de most itt is, mégegyszer!
Madárka, Pele, hát így kívülállóként remekül szórakozom a történeteiteken, de mikor nálunk esnek meg hasonlók, az valahogy sohasem ennyire vicces akkor és ott.
Iboly, én megyek!(Remélem semmi sem jön majd közbe!) Csak gondoltam megerõsítem a múltkori jelentkezést.
Dia. Kioktatókhoz sok-sok türelmet, van benne részünk nekünk is. Imádom mikor nekiállnak kifejteni a véleményüket, fõleg ha olyanok teszik akiknek sohasem volt gyerekük!
Verus. Üzlet-nyitáshoz nagy gratula. Sajnos én arra járni nem fogok, mert még Dabas nevétõl is kiütéseket kapok. Magyarázatul: ott dolgoztam (hivatalosan még mindig ott vagyok állományban)és annyi-de annyi megaláztatás meg szemétség ért ott, furkálódás, nyomozás, gerinctelenül, a hátam mögötti mószerolás, telefon-lehallgatás,egyszóval azóta oda be nem teszem többé a lábam hacsak nagyon nem muszáj.
Képek nagyon aranyosak, minden gyerkõc tüneményes!
Tegnap minket meg kis híján elütöttek a zebra közepén, a rendõrség elõtt,a két gyerek mellettem, a babakocsi elõttem, másik oldalon mellettem egy másik anyuka babakocsival, mellette egy idõsebb nõ. Szóval majdnem ennyit kaszált a szemét kis nyikhaj sofõr. Ugyanis középen villamossín van. Addig egy busz megállt hogy átmehessünk, villamos nem jött, mentünk szépen tovább, és amikor a zebra közepén voltunk akkor a közeledõ autó nemhogy lefékezett, neadjisten megállt volna, ugyanolyan sebességgel nagynehezen kikerült, (kellett neki ügyeskednie) és szépen továbbment. Mondtam neki mindent, csak szépet és jót nem. Ott robogott el az orrunk elõtt, és még kajánul ránk is vigyorgott. Sajnos ilyenkor egy szem rendõr sem tud arra járni, mert ez minimum egy jogsi-elvétel meg számtalan büntetõpont lett volna.
Az ilyenekkel nem tudom mit kéne csinálni! Ettõl függetlenül az idõ szép, a tojásokat festegetjük, a sonka megfõzve, tehát minden kész van nálunk a húsvétra.
Sziasztok, kellemes ünnepeket meg a lányoknak sok locsolót kívánok: Norcsi.