A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Saci
Nagyon sajnálom, de ez tudod még nem jelenti azt, hogy nem lehet ott valaki! Azért ez nem szabad, hogy elrontsa a hétvégédet!!! Még bármi lehet!!!

KarcsiKép
Egész jó ötlet!Kép Mi legyen a kiállítás címe: Babcsi alias tesztőrültnő?Kép

Kép

KépKép
babcsi

Kriszta
Ez érdekes, nekem a menzi napján le szokott esni eléggé.
Pihenj nagyot és frissülj fel!!! Szép álmokat!!!

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKéptudom,,igazad van,,de engem az duhit, hogy nem csinaljak meg a vervetelt,,es most nincs idom haziorvoshoz menni, meg szakrendelobe,,es nekem mindig megjon 28 napra 95 % ban. Aztan 29 napra 5 % ban,,de itt attol felek, hogy csak az utro keslelteti...
na mindegy, bocsanat, hogy itt szenvedek,,csak felrobbanok..
Azt hiszem igaza van a Wish nek, hogy o nem tesztel, mert a negativ eredemeny nagyon letori az embert Kép . Erdemes kivarni, szoval most mar visszafogom magam..KépKép
konnyu mondani...Kép
saci

Babcsi Kép
Hozhatod azt a bőröndöt! Hányra mégy ma UH-ra?

Karcsi Kép
Ügyes lehetsz, nekem az informatika, programozás kínai Kép

Sackó Kép
Mennyi ideig nem pipiltél a teszt előtt? Mert tudod, ha nem erős koncentráció, akkor semmit sem ér.

Kriszta Kép
Szép álmokat Kép

Kép
Kép
szilva069

SaciKép
Tudom, nem egyszerű! Próbálj valahogy megnyugodni. De akkor most 10 napot várni az eléggé durva! A dokival nem tudod megbeszélni? Azért 10 nap az eléggé sok, legalább egy UH-t kéne nézni, mnxh. vagy valami!

SzilcsibeKép
du. 6-ra megyek.

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!
SaciKép
TüncsiKép
BabcsiKép
Sokat gondolok rátok!

Wish! Ugye még alszol és jó rosszul vagy! Nagyon jól csinálod!Kép

Csajok, mi lesz ha már arról dumáltok, hogy mozog-e már a BAbcsi gyereke? De szeretném látni!!!!!!!! Mennyi hülyeséget fog dumálni ha terhes lesz!!!!!!!!!!! Gyorsan!!!!!!!!!!!!KépKépKép

Kép
Kép
Kép
amica

MOFLI
3 éve szedett valami andr... nem emlékszem mit mert csak lassúak a kis terminátorok.meg a fele volt normális,vagy csak 40% már nemtom.de nem ment vissza megismételni a vizs.ot.most vettem maca kapsz.át.azt szedi tegnap óta.ha megjön én is elkezdem.csak nehogy himbilimbim nőjőnKépKépKépKép
gilingalang

csóri Babcsi mit szivatnak a tesztjeiddel.mond meg nekik hogy maj 80 éves korodba nyitsz egy múzeumot hogy ilyen volt a tesz lehetőség 2000 ben,és bemutatod hányféle voltKépKépKépKép
gilingalang

SziasztokKép

SaciKép
Az utro késleltetheti, de nem tolja el a végtelenségig. Bár nekem pl eddig soha nem késleltette. Ha meg akart jönni, akormeg is jött. Ezért is reménykedek most, hogy talán sikerült.

LaraKép
Neked volt már hormontükör? Olyan fura, hogy ilyen hosszú mindig a ciklusod és aztán alig van mensi.

AmicaKép
Aludtam bizony Kép Most eszek, aztán folytatom. Bár ma hál istennek nem vagyok rosszul.

NoiKép
Én benne vagyok a kávézásban Kép

wish

Nem volt nekem az UH-n kivül semmilyen vizsgálatom

Kép
lara26

Viszont írt nekem clostit mert megmutattam neki a görbéimet

Kép
lara26

Sziasztok,

Most jöttem haza az inszeminációról. KépElolvastalak titeket, mert már jó pár napja nem voltam netközelben, aztán megyek lefekszem egy kicsit.

Saci,
Szerintem jó jel, hogy nem jött meg. Nekem a 2. sikertelen inszem után a 27.napon pecsételő vérzésem volt. Akkor már tudtam, nem fog sikerülni. Pedig napi 3 Duphaston-t szedtem, ami ua, mint az Utro.Ja, és az első sikeres inszemnél, pedig csak a 30. cn-on mutatott a teszt pozitivat. Hajrá, nagyon drukkolok neked Kép

Wish,
Mikor kell tesztelned? Izgulok érted is.

Szilva,
Hogy van a mi kis kismamánk? Mikor mész Uh-ra?

Puszi

Fruzsina

fruzsina32

Fruzsi Kép
Örülök, hogy túl vagy rajta! Sok sikert. Pihizz ma mindenképpen!
Köszi jól vagyok. Kedden megyek UH-ra!

Wish Kép
Nagyon gyanús vagy nekem!!!!!

Kép
Kép
szilva069

Wish Kép de jo hogy pehensz....es meddig birod, hogy nem tesztelsz?KépKép
orulok,hogy te is azt mondod, hogy az utro "annyira" azert nem kesleltet...

koszonom a biztatast mindenkinek, elegge magam alatt vagyok,,de probalok bizni,,mar majdnem magamban beszelek,,hogy " sikerulnie kell" KépKép
BabcsiKép mar ketten vagyunk gyogyok...KépKép
bar ugyis azt mondjak, hogy jozanul nem erdemes elni (itt persze nem az alkoholra gondoltak hihihi)

Fruzsi Kép nagyooon drukkolok !! ++++++++ jo pihit es turelmes 2 het varakozast Kép - mert ez a legdurvabb az egeszben. milyen jo lenne, ha ugy mukodne mint a kaparos sors-jegy. On nyert v. nem nyert...
saci

Fruzsi,drukkkkkkolok neked nagyon!!!!!Pihiz , ne emelej és ne gondolkodj rajtaKép. Tudom nehéz nem rá gondolni, olyan jó lenne a sikerülne neked.
Küldők neked egy kis babatapasztó energiát++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ennyi talán mára elég lesz majd holnap kapod a többitKép

Saci nem feladni, kérlek amig nincs piri addig van reményKép
neked jó kedvet küldők jó?KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Kép
Kép

wish

WishKép
Köszönjük a táblát!

Remélem,jól vagy?Kép
Várom a holnapi eredményt! Sok-sok drukkot és babatapasztót küldök++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Üdv.
Manda

manda

Manda Kép
Milyen eredményt vársz? Wish azt ígérte tesztel holnap? Én nem tudok róla?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Mintha valahol olvastam volna, lehet, hogy egy másik topicban, hogy a hétvége felé(péntek?)
tesztelni fog? Lehet, hogy tévedek?Kép

manda

SzilvaKép
Megtaláltam a Dévai-s topicban olvastam erről, mintha holnap lenne eredménye?!

manda

Manda Kép
Akkor lehet, hogy tesztelni fog, csak nem veri nagydobra. Csendben szorítok érte!

Kép
Kép
szilva069

Ne mááááááááááár. Kép Szerintem már egy csomószor mondtam, hogy pénteken tesztelek. Az nem lehet, hogy pont nektek nem mondtam.

wish

Wish Drága Kép
Pedig kimaradtunk! Már nem is mertünk érdeklődni a tesztelésed iránt!
Holnap reggel nagyon fogom én is akarni .....
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++
Puszi!

Kép
Kép
szilva069

Wish szoritunk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

WishKép
Én voltam a lavina elindítója, bocsi!
Sok-sok drukk még egyszer ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Manda

manda

Akkor holnap izgalmas reggelünk lesz! Várjuk az eredményt! Kép

Kép
mofly

Fruzsi Kép
Sok sikert!!! Kép

Kép
mofly

Barbi,Kép
FruzsiKép koszi, dehogy adom fel,ha mar idaig eljutottam...

azt hiszem kene meg par napot varnom a teszttel..tanulhatok Wish tol....

Wish Kép mi ez az eltunosdi? Kép
biztos jogazol es meditalsz ! jol teszed... holnap varjuk az oromhirt...Szilva utan elindult a babasodas,,ugye??
saci

Sziasztok! Mostanában nagyon sok a melóm és csak ritkán tudok jönni.

Szilva vigyázz magadra nagyon. Mikortól mész táppénzre??? Lehet írtad már, de nem tudok mindig visszaolvasni.

Mindenkinek mennek a drukkok akinek szüksége van rá. Na meg a babatapasztó ragacsok is.

Rólam röviden. A fertőzésem, ételmérgezésem sikeresen kikezelték. Igaz méhszájsebem lett a kliontól, mert alergiás vagyok rá, de már semmi más nem segített... A lényeg hogy most épp jól vagyok, csak a házas életet kell egy darabig mellőznünk. Elkezdték adni a norculutot, nov. 1.-re várjuk pirit, és 2.-a, 3.-a körül kezdjük a második lombikot a szurikkal. Ha megint minden jól megy leszívás 17.-e körül beültetés 19.-e körül.

Puszi mindenkinek!

KépKép
jiny

Giling Kép
Biztos nem nő himbilimbi Kép
Vitaminnak biztos jó, de úgy egyébként engem nem győzött meg ez a Maca Vibe. Nem igazolódott be hogy hatásos lenne erre a témára. Mindenesetre hátrány nem okoz..

Kép
mofly

Jiny
Jó volt hallani felőled. Örülök, hogy kikúrálódtál és teljes gőzzel mész előre a második lombik feléKép

Csajok
Én emlékszem, hogy a Wish mondta, hogy pénteken tesztel. Csak mostanában annyi mindent irunk, hogy ez valahogy biztos kimaradt az olvasásból.
gtünde

Jiny Kép szia itt, reg nem voltal..akkor nov. vegere te is tesztelhetsz...kivanok turelmet es kitartast, es legalabb 1 pocaklakot.

Mofly Kép a mace vibe t nem ismerem,,de a vivax is elvileg potencianovelo volna,,8000 ft es tok nagy humbuk az egesz KépKép
saci

na akkor megint vettem valamit amitől majd a seggem nő.mert ezek olyan dagasztó gyogyik csak hízni lehet tőle.
gilingalang

Giling Kép ja,,mint a vitaminok is,,de a legdurvabb a Beres csepp, azt anorexiasoknak kellene felirni...
persze csak kozvetve hizlalnak , novelik az etvagyat
saci

ÉN MEG AZT HITTEM MEGVESZEM A CSODA GYOGYOT.NEM BAJ HA MÁSRA NEM PSZIHÉSEN JÓ LESZ.MEG APÁRA RÁ FÉR PÁR KG.Kép
gilingalang

Giling Kép Kép Kép
saci

saci veled mi van hányadik nap?
gilingalang

SaciKép
Miféle eltünősdi...
Természetesen aludtam Kép

wish

Wish, a mormotaKép
gtünde

Babcsibe
Mi volt a dokinál?????
gtünde

Babcsi Tüncsi merre vagytok rossz topikba kerslek beírtam már máshova isKépKépKépKép
gilingalang

tenyleg !!! Babcsi Kép mi volt 6 kor?
mit mondott a doki bacsi???
saci

Fruzsika
Mennek a babatapasztók: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Tényleg próbálj meg lazítani és nem mindig arra gondolni, vajon sikerült-e. Nekem ebben a hónapban ez elég jól ment. Kivéve most, mert nem értem a szervezetem. De hétvégén vagy jövő héten úgyis kiderül, hogy mi van. Szerintem nincs baba. De nem szomorkodom ám! Már azt számolgatom, mikor tudok a köv. inszemre menniKép
gtünde

Giling
Ugye-ugye, aki két topikba írogat, az könnyen megzavarodikKép
gtünde

Saci
Képzeld, még nekem sem jött meg. Néha picit fájdogál a hasam, aztán elmúlik. Fél napon keresztül semmi, aztán megint az a furi menzielőjelszerű. Én már nem értem az egészet.
gtünde

Tündi!
Segíts rajtam!
A férjem már kikészít. Kép
Azt szeretné, hogy jobb ha Pécsen szülnék. Oksa én benne vagyok , de nem ismerek senkit sem Pécsen. Meg tudod van ez az őssejtes dolog, azt is szeretnénk. Tudjuk, hogyan lehet elintézni.

Azt kérdezi a férjem "akkor mindig Pécsre kell menni terhesgondozásra?" Mondtam IGEN! Kép
nem úgy van hogy csak odamegyek és becsöngetek "helló jöttem szülni!" Kép

Kép
lara26

Sziasztok Csajok!
Megjöttem a Dokitól. Az UH teljesen rendben volt. Mnyh. 4 mm, nincsenek nagy tüszők és hát persze baba sincsKép Egyszerűen késik mert később volt pé-m. Szerinte is. A hormoneredmények csak jövő héten lesznek meg. Egyébként már a cicim is tökre fáj és szerintem kb 2-3 nap múlva meg fog jönni. Akkor folyt köv. Closty 5.-9. napig. Azt mondta, hogy kb. 2 hét múlva mire kellhet, reméli jó lesz már az UH. Remélem többször tudm majd UH-zni és akkor nem maradunk le a pé-ről , mert ebben a hónapban nem volt jó a számítás. Szóval egyenlőre ennyi történt.

JinyKép
Nagyon jó volt hallani felőled és ezerrel mennek a drukkok a lombikhoz!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi!

Sajnálom, hogy nincs babó, de legalább minden más o.k.!

Bizti nekem is hasonló a bajom

Kép
lara26

LaraKép
Szerintem is, azért lenne jó egy UH-neked is.

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Képsajnalom, de jo hogy egeszseges vagy es megvan a kov. terv is..a homerozesre nem lehet latod 100 % an szamitani..A kov. ciklusban tobbet fog uh ni a doki? az a tuti, ott latszik, hogy ki mikor repedt , nott stb meg.

Tunde Kép en sem ertem,,de a par nappal ezelotti pozitiv teszted az eleg biztato. Te sem kerhetsz vervizsgalatot? (nonszensz ez , nem? ) . ha nem ,akkor marad a varkozas,,az uh, csak kb 10 nap keses utan tud eredemenyt mutatni.

Wish Kép hogy vagy??
saci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?