A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Boszti! Kell fizetni, ha jól emlékszem 3500Ft/fő, de hamarabb megvan, mint máshol.

Wish! Azt hittem már ma tesztelsz. Akkor holnap is megy a drukk!

Kép
agi30

Agi, hol van alternatíva, ahol nem kell fizetnem érte?

Kép

Kép
boszti

BosztiKép
Engem a háziorvosom küldött el a Jahn Ferenc központba, de oda már úgy kell menni, hogy viszed a levett vért és beutalót is. Elég macerás volt és nagyon sokára lettek meg az eredmények.
Kérdezd meg a háziorvosodat, de szerintem jobban jártok a Mária utcával még akkor is ha fizetni kell érte.

wish

Kérünk szépen linket a FP nyereményoldalhoz! Kép

Wish, nagyon-nagyon drukkolok!!! KépKép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hajnesz

Wish, mennyi az a sokára?

Kép

Kép
boszti

BosztiKép
Három hét volt, vagy egy kicsit több. Az lett meg a leglassabban.

wish

3 hét az sok, de megpróbálom először a körzetinél.

Wish én is drukkolok Kép)) hajrá!

Kép

Kép
boszti

Hajnesz,
Mi van a fazonoddal? Hát ha nem akarsz túl szexit, akkor elég az alhas, de be kell valljam, hogy a lombik után teljes megújulásra vágytam, gondolhatod mibe fogtam. Krisztián túlzottan is örült neki, illetve még mindig örül, most már neki is van ilyenje! Megjegyzem a teljes csupaszítás egyáltalán nem rossz dolog, mondanám hogy fiatal lyány koromat juttatja eszembe, de nem emlékszem akkor milyen volt, egy próbát megér, már ha bírod az izgalmakat, amúgy még mindig jobb egy gyanta mint holnap egy borotva, mert utóbbit sűrűbben kell csinálni!

Na jó befogom, mert még elkezdtek Farkasokról fantáziálni, aztán meg nézhetek, hogy Farkas úrfi miért nincs itthon időben!

puszi FArkasok J

ui. Roxál: úgy gondolom most vagy túl a 3. töltött káposztán ezért helyetted lenyomtam a desszertet -szamba csoki-.

Kép
farkasok

Judit Kép
Te csak ne panaszkodj, mi már mióta csak kerülgetjük egymást Lacival. Néha már nagyon disznókat álmodok Kép De az valahogy nem ugyanaz.
Na jó a bébikért mindent, de mostmár aztán zebrát akarok látni holnap reggel Kép

wish

BosztiKép

Nekünk a Mária utcában volt az Aids vizsgálatunk. De nem kellett érte fizetni és egy hét alatt meg volt.

JuditKép
Kérem szépen ne beszéljünk itt holmi káposztákról és csokikról miközben én meg fogyózom!!!Kép Szüléskor engem is megfazoníroztak. Próbáltam ugyan itthon megszabadúlni kóbór jánostól de hát nem láttam már semmit a nagy hasamtól. Gyanta??? Hú még a hideg is kirázott.

DiaKép
Nem láttam Domit az f.p. játékon sőt Olikát sem. (még akkor raktam fel a képét amikor mondtad)??????????????????

Puszi

KépKép
gigi28

Na de lyányok, mi ez a pajzánkodás?! Kép
A gyanta nálam is első helyezett, imádom gyötörni magam, zurammal tegnap arra az álláspontra jutottunk, hogy kisebb ciki, ha szépen igazított - bikini + műtéti területen lecsupaszított - fazonnal állítok oda, aztán tegyenek vele, amit akarnak, mintha teljesen csupaszon, kislányos bájjal, és ott derül ki, hogy nem is borotváltak volna le teljesen.
ZEBRÁT WISHNEK ZEBRÁT WISHNEK ZEBRÁT WISHNEK!!!
hajnesz

Kóbor János...Kép
hajnesz

Pfú Judit, ha ezt LKT fiú elolvassa, nagy álma hogy ő is kapjon egyszer tőlem ilyet.De én ehhez lenni középkori, bocsi. Jó dolga van KrisztiánnakKép Gyanta, az iszonyatosan fááááj, még néha a lábamon is 3x meggondolom.

Gigi! Melyik fogyit választottad végül?
Most már iagzán elárulhatnátok, hogy hol lehet ezeket a játéknyerős képeket megnézni!!!

Hajnesz! CSatlakozom a mozgalmadhoz: Zebrát Wishnek zebrát Wishnek zebrát Wishnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez a Kóbor János ez szenzációs!!!!!!!
lkt

TimiKép
Gigi féle fogyókúrát csinálom. Egy nap egyszer eszem. Egy normális ebédet. Eddig még reggeliztem de mostanában kihagyom azt is. Eddig még nincs látszatja. Viktor is örülne ha Kóbor Jánost elbúcsúztatnám de hát én is maradi lyányka vagyok.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Boszti!
Régen nem kellett fizetni a Mária utcába de sajnos már kell de viszont pár nap alatt meg van.(nekünk 3 nap alatt kész volt).

Hajni!
A laparonál elég ha szépen meg igazitod a fazonod:-) mert nem borotválnak,3 kis lukat kapsz a pocidra ha minden igaz.

Wish!
Megy a zebra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
póci

Köszi Póci Kép Rég írtál, mi van Veled?
hajnesz

Boszti! Délután nem neteztem, de a lányok megadták a választ. A háziorvoson keresztül ingyenes, csak lassú. Szerintem kérdezd meg a laborban, ahová mennél, hogy mennyi idő alatt jön meg az eredmény, és hol lehetne gyorsabban. Más nem jut eszembe.

Holnap megyek uh-ra. A hatodik hét végén már dobog a pici szíve?

Kép
agi30

Hello csajszikKép

Itt vagyok megint.
Napközben van pár órám mindig mikor alszanak. Sajna mindig estére, éjszakára indulnak be. Hát még szoknunk kell egymást, de nagyon édesek. Alszanak, sírnak, esznek, kakilnak. Főleg a Pannus sír, mondhatni, Zsomborunk nagyon jó kisfiú. Rengeteg tejem van, már fagyasztok is, de sajna Panci nem nagyon tud szopcsizni. Van, hogy van kedve és akkor OK, de néha úgy behergeli magát, hogy nem hajlandó. Persze van egy csomó lefejt tej, úgyhogy nem marad éhenKép Étvágya persze hatalmas, szerintem próbálja behozni a lemaradását. Elég sokat fogyott a kórházban.
A kórház. Hát hosszú volt, nem gondoltuk volna. A vége felé már Dévai is belátta, de mondta, hogy mostmár végképp nem mer hazaküldeni, nehogy bármi legyen. Nekem mindegy volt már, teljesen beépültem a végére, megjártam több kórtermet is, cuki volt mindenki. Sajnálom akinek rossz tapasztalata volt, de hozzám minden csütörtökön bejött, megkérdezte, mizu? Persze a leleteimmel annyira már nem foglalkozott, hagyta a kórházi dokikra, voltaképp én intéztem magamnak a dolgokat, CTG-k, UH-k, laborok, stb. De nem is vártam tőle sokkal többet, láttam mi megy ott csütörtökönként. Műtét, műtét hátán, adott esetben egy egész éjszakai szülés után. Épp ez volt nálam is.
A nagy pocakot és a súlyt már elég nehezen bírtam, de leginkább a kis bébiket féltettem és szerettem volna már kint tudni őket, "könyörögtem" neki, hogy szüljünk, de nem engedte, milyen igaza is voltKép Én már lépcsőztem, jöttem mentem, hátha beindul, de semmi. Szerintem ők még mindig bent lennének...Kép Aztán D mondta, hogy inkább pihenjek, nehogy tényleg meginduljon és akkor nem tudok nála szülni. Ismét igaza volt. Szóval a szülés. Csütörtökön, elsőnek voltam beírva, szerencsére semmi sürgősebb nem jött közbe, úgyhogy 9 előtt már a műtőbe toltak. Előtte előkészítés: borotva, infúzió, stb. Ott találkoztam Dévaival, Zuxx kint maradt, nem jöhetett be. Rengetegen voltak bent, D-nak többen is asszisztáltak, én az anesztessel beszélgettem (aki iszonyú szimpi volt, nyugtatott, beszélt hozzám, előző nap részletesen elmondott mindent, hogy hogy zajlik majd ez a spinális érzéstelenítés, stb. Szegény Szanika, mondta, hogy neki nem hatott, azért lett altatásos - ez a doki mondta, hogy évente egy ilyen eset van). Fura egy dolog, hogy hallod, hogy szikét, szívást, stb, de nem érzed. A legdurvább az volt, mikor beszélgettem az anesztessel, azt hittem, hogy még csak az előkészületek vannak, erre mondja, hogy már "nyitva a hasfala", akkor kész voltam. A babók hamar kint voltak, volt nagy sivítozás, megnyugodtam akkor, hogy semmi baj velük. Egyből elvitték őket egy másik szobába, de pár perc múlva, miélőtt lementek velük a szülészetre még megmutatták őket. Zsombit meg tudtam simogatni és akkor nem sírt. Olyan megható volt. Aztán elvitték őket, engem meg foltoztak még vagy egy fél órát. A régi sebemet kivágták, ott voltak mindenféle összenövések, szóval volt dolguk. Ennek köszönhetően iszonyúan megszenvedtem ezzel a csaszival - de lehet, hogy mind így fáj(?), nem tudom. Nekem nagyon fájt még jó darabig utána. Mikor kijöttünk a kórházból is csak totyogtam még. Ha nincs bent Zuxx mindennap, nem is tudtam volna ellátni a bébiket. Sokat sírtam, mert féltem, hogy nem fog menni, hisz járni sem tudok, aztán meg nagyon fájt, ráadásul agyonszúrkáltak oxitocinnal, már néha jobban fájt a fenekem mint a sebem. Szóval ez a császár nem egy leányálom. De mindenképp ezt választanám ikreknél, mert szerintem ez sokkal biztonságosabb szülés. És persze a fájdalom múlandóKép Zuxx követte a bébiket a szülőszobára, ott látta ahogy mosdatták, lemérték őket. Mikor engem kitoltak, már megint a műtő előtt volt. Kitoltak és láttam, hogy vigyorog és mondta, hogy jól vannak és mondta a paramétereket isKép
Visszolvasni nem nagyon volt időm, de megnéztem az okt 6.-i napot és könnyes szemmel olvastam jókívánságaitokat, most is bőgök. Nagyon köszönöm nektek, hogy ennyit gondoltatok ránk és szurkoltatok nekünk, nagyon jól esett. Persze az Andiéktól azóta tudok pár infot és annyira sajnálom, hogy nem sikerült sokatoknak megint. Ezeken is mindig sírok és tiszta szívemből drukkolok nektek, hogy legyen kisbabátok!!! És hiszem is, hogy így lesz, biztos vagyok benne. Nem tudom mitől függ - nekem a Dévai utólag elmondta, hogy mikor legelőször nála jártunk és elvittem a leleteimet, meg megvizsgált, hát nagyon kis esélyt látott a sikerre. És lám. Igaz amit a Szani mondott egyszer: Mindenkinek lesz kisbabája!
Szívből drukkolok nektek és azért jövök néha én is, jó???
Wish! Nagyon drukkolok neked holnapra. Izgulunk Zuxxal ezerrel, de ez tuti, hogy sikerült. Jaj, már megint bőgök. Ezek a hormonok, brutálisak. (A múltkor elbőgtem magam mikor kiesett a Legyen Ön is milliomosból egy szimpatikus játékos, röhej. Na mindegy.) Köszi, hogy feltetted a képeket és mégegyszer köszönjük a sok szépet amit kaptunk tőletek, meg persze a Farkas családnak is. Olyan édik vagytok!
Hajnikám. Sokat gondolok rád. Olvsatam a lapart. Szurkolok neked nagyon, minden OK lesz!!!

Mindenkit pusszantok. Ha valaki épp erre jár, ugorjon fel. Mi itthon vagyunkKép!

enigma
enigma

Sziasztok!
Szóval a babanet kezdő oldalán van egy Fisher Price játék felhívás.3db képet kellett küldeni a törpéről és FP játékokat lehet nyerni.75 gyerkőcöt választanak ki,akit meghívnak a szülinapi buliba/75 éves a FP/és ajándékokat is kapnak.Nos szeretném ha Domikám is közte lenne.KépNagynehezen megtaláltam a 61.oldalon van ő.

Fazon:Én a terhességem alatt borotváltam/sok vizsgálat volt stb/.A végefelé már apáé volt ez a feladat mert nem láttam a hasamtól.KépManapság már Kóbor János az enyém is,néha igazítok rajta.KépKépA gyantát még nem mertem kipróbálni.Kép

Köszönjük a jó kivánságokat,Domi ma igazi jó fiú volt!KépJelentem még mindig Norbizok fogytam 3 kilót!Kép
Andi!
Nagyon drukkolok holnapra!!!!KépPuszi

Tök jó a játéktartó dobozban ülni.
Kép
Pincsi-pancsi.
Kép
Látjátok mekkora kukacom van?Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

negatív

wish

Wish!
A francba!!!!! (sokat csúnyábbat lenne kedvem leírni) Mintha valami átok ülne ezen a topikon.

Gigi! Te jössz, Te tudsz csak okosat írni, Te vagy az, aki megjártad ezt a poklot, hogy a 3.sem, de aztán látjuk a negyediket!!!!
lkt

Nemár Kép
Basszus ez nem lehet.
hajnesz

Andi!
Nagyon sajnálom!KépÁÁÁÁÁÁÁÁÁ szar az élet!!!!!!!!

Kép
Kép
lldicsi

Wish! Kép Kép
Pedig csak miattad kapcsoltam be a gépet, szerettem volna egy jó hírt olvasni mielőtt elindulok uh-ra.

Kép
agi30

AndiKép
Húúúúúúúúú. Most nekem kell valami okosat mondanom. Nagyon bíztam benned. De megint csak ezek a szar közhelyek. Ne add fel. Amikor mi jártunk lombikra akkor ment a tv-ben a Sejtjeink című film. Biztosan tudjátok, hogy miről beszélek. Nekem az adott erőt. Ott az egyik csaj végigcsinálta az öt lombikot és aztán spontán lett terhes. Én a harmadik lombiknál - és most leht, hogy hülyének néztek - már a negatív eredménynek is örültem. Egyszerűen megkönnyebültem mert már nem bírtam idegileg ezt a rohadt várakozást, a kétségeket. Akkor én is azt mondtam, hogy szar az élet. De ha akkor feladom akkor nincs Olivér. Na a másik amit nem biztos, hogy le tudom értelmesen írni, az az, hogy örülök most már, hogy csak a negyedik sikerült. Mert Olivér annyira jól sikerült, szép, okos a vele egyidős gyerekekhez képest nagyon fejlett. És ilyenkor eszembe jut, hogy nem véletlenül nem maradtak meg az elötte levő embriók. Mert a méh szelektál. Szerencsére. Lehet, hogy nem lettek volna egészségesek, épek. Tudom, hogy ez sovány vigasz, de két éve én is ugyanigy voltam mint te. Aztán januárban megjött és aztán egy darabig többet nem!Kép
Többet nem okoskodom, vigyázz a kis lelkedre. Én nagyon szurkolok mindannyiótoknak!!

Puszi

KépKép
gigi28

Wish
Ez nem lehet! Kegyetlenség!!!

Enigma
Jó, hogy tudsz néha jönni! Köszi, az élménybeszámolót! Sokat segítettél azzal, hogy elírtad és tudunk mire készülni!
SOk tejcsit és nyugalmas éjszakákat kívánok nektek és persze küldök buksisimit a Picúroknak!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Drága Wish! Úgy sajnálom. Nem is tudok mit írni. Ha bármiben tudok segíteni, ha fel akarsz jönni, vagy valami...
Nagy nagy ölelés neked!!!
enigma

Stellus!
Köszi szépen, átadom nekik. Neked meg a pocidra. Növöget már? Bármiben segítek ha kérdésed van, illetve megosztom tapasztalataimatKép Akár privátban is. Vigyázz magatokra. Tényleg figyelj a kajára. Rajtam egy csepp víz nem volt, muszáj nyomni a húst. Szedd a MagneB-t (bár én a végén abbahgytam és még két hétig bent lubickoltak), vasat és pihenj amikor csak tudsz.
Puszillak
enigma

EnigmaKép
Köszi, szerintem majd élni fogok a lehetőséggel, de most egyenlőre jól elvagyunk a Manókkal!
Szerencsére már rólam is lement a víz és a petefészkeim is a régiek, de azért természetesen nagyon figyelek a kajára.
Pocaksimi átadvaKép!
Stella

Kép
stella9

EnigmaKép

Örülök, hogy írtál. Szuper, hogy ennyi tejed van! Érdekes, hogy a kiscsajszi lusta szopizni, általában a fiúk lusták. Végre egy igazi férfi aki megküzd a kajáért!! Éjszaka van valami alvás?Napközben ha tudsz feltétlenül feküdj le aludni.

Puszi

KépKép
gigi28

Wish, nem tudom hol tartasz, de nem lehet túl korai a teszt? Vérvételre mikor mész?

Kép

Kép
boszti

Wish!
Nagyon sajnálom!

Hajni
Köszönöm jol vagyok.A sikertelen lombik után mostanáig spontánkodtunk de mondtam tegnap páromnak hogy valamit nagyon nem jol csinálunk mert sehogy nem akar sikerülni pedig nagyon sokat tornásztunk az ügy érdekében de semmi pozitiv eredmény,tegnap meglátogatott megint a nem kivánt piroska,igy ma megyek délután dokihoz kezdem a felkészülést a fagyibabákra.Most már minden reményem bennük van.

Kép
póci

Gigi, sziaKép

Igen, mindenki ezt mondja, mármint, hogy a fiúk a lustábbak. Hát ez Zsomborunkra nem igaz. ZabagépKép Sajna a Pannusnál az is talán bejátszik, hogy le volt nőve a nyelve és csak pár nap múlva vették észre. Addig azért nem tudott szopizni, utána meg talén már hozzászokott a cumihoz amit a kórházban nyomtak neki.
De azért próbálkozunk, ma reggel is szopizott kicsit, csak a nagy étvágyát nem tudja még csak szopival csillapítani.
Hát az esték még húzósak, de talán egyre közelebb vagyunk ahhoz, hogy rájöjjünk hogy a legjobb. 2x minimum kelünk és sajna nagy a nyűgi, nincs visszaalvás, úgyhogy ezzel is küzdünk, csitítunk, babusgatunk, vagy volt már hogy hagytuk őket és van hogy 5-10 perc után elalszanak. Hát szokni kell. Most bezzeg megy a szunyaKép
Pusza
enigma

Voltam tegnap a körzetinél és a bőr és nemibeteg gondozóba adott beutalót vérvételre hiv tesztre. Szerintetek ott megcsinálják?

Kép

Kép
boszti

Sziasztok!

Wish! Igazán nem tudok mondani semmi vígasztalót, nagyon együttérzek, sajnálom. Kép

La akartam írni az átjárhatósági-s élményeimet, még nem sikerült feldolgoznom. Most értem haza, de elment a kedvem, majd később...
vanda978

Vanda: de legalább átjárható ugye?

Kép

Kép
boszti

Enigma drága, olyan jó megint látni itt a Te nevedet is! Köszönjük a történetedet, borzongató volt így első kézből "hallani", mi is történt Veled, már ami a császáros részleteket illeti. Nagyon megható lehetett végre kint is találkozni Zsombival és Pancival! KépKép
Olyan ügyesek voltatok végig, Zuxx is példaértékű apuka!!! Kép

Póci, nagyon szorítok Nektek, remélem, Veletek maradnak az eszkimóbébik!!! Kép

Boszti, sajnos nem tudom, de szerintem biztos van ott HIV szűrés. Nekünk a Schöpfiben volt, mondanám, hogy hívd fel őket, csak azt nem tudom, hogy külön foglalkoznak-e vele, vagy csak a saját lombikosaiknak csinálják meg. 3000 Ft volt kettőnknek. Egy telefont talán megér.
hajnesz

Volt néhány telefonom, de utána jártam a dolgoknak. Először is felhívtam az érdi bőrgyógyászatot, azt mondták megcsinálják beutaló nélkül is és nem kerül semmibe. Ez jó, mert közel van. 10-15 nap amíg megjön az eredmény, ez még belefér nálunk.
Felhívtam a MÁria u-t is, azt mondta egy hölgy, hogy ha van beutalóm, akkor ott is ingyenes a lombikhoz, de menjek be és megbeszéljük. Elvileg itt is ingyenes ezekkel a feltételekkel, de én az elsőt választom, mert nem kell bejönnöm a városba.
Úgyhogy hétfőn reggel 7-re megyünk vérvételre. Megkérdezte a hölgy, hogy hepataitst nem kell nézni? Azt mondta, hogy nem, de nem vagyok benne biztos, hogy tényleg nem kell. Nektek sem kellett?

Kép

Kép
boszti

Boszti!
Hepatitist biztos kell neked is nézni, nem kaptál papírt, hogy mi kell? Nekem is a körzeti doki intézte (mindent), és nem került semmibe. Igaz 2 hét alatt jött meg. Amúgy azt hiszem le lehet tölteni az intérzet honlapjárólazt a papírt, amit szokott adni. Vagyis én azt kaptam. Ha akarod előkeresem, és leírom részletesen.
Szerencsére átjárható vagyok mindkét oldalon.
vanda978

Szóval www.devaiintezet.hu/frameset_hun.htm?intezet.htm
Itt a kivizsgálási protokolok alatt van két letölthető lap, és legalábbis ezeket kaptam + amit tőlem külön is kért. Ami már megvan, az nem kell biztosan, azt hiszem visszamenőleg féléves leleteket fogad el.
vanda978

SziasztokKép
Na kialudtam magam. Kellett nagyon, mert az éjjel nem sokat aludtam, ellenben végibőgtem már a tesztelés elött mert féltem attól, ami végül be is következett.
Köszönöm szépen a vígasztaló sorokat. Ez van sajnos, ezt a lapot húztuk megint, menni kell előre, aztán majd lesz valahogy. Nagyon bíztam benne, hogy a négyből legalább egy, de hát nem.
Az talán bíztató, hogy most nem kezdtem el olyan korán pecsételni, de majd meglátjuk mint mond jövő héten Dévai. Bár a mondókájának egy részét tudom "Az uterusban még egy kis szarcsimbók sem látható" Kép

VandaKép
Örülök, hogy átjárható vagy, ez azért akár hogy is nézzük jó hír, bár a rövid bejelentjezésből ítélve nem volt egy lányálom a dolog. Kitartás, nemsokára kezdhettek, és reméljük nagyon sikerrel jártok maj, mint mi.

BosztiKép
Hepatitisz tuti kell, meg még más fertőző betegségek is, nézd meg jól a papírod, sőt a legjobb ha magatokkal viszitek, aztán kiválogtják ott,hogymi tudnak megcsinálni belőle.

HajniKép
Neked drukkolok a jövő hétre, remélem minden simán megy és kifényezett, full extrás petevezetőkkel jössz ki majd a kórházból.

PóciKép
Drukk az eszkimóknak, biztos mostanra rájöttek, hogy a szibériai szémíűzetésnél sokkal jobb helyük van Anya pocijában és ezerrel igyekezni fognak, hogy maradhassanak Kép

EnigmaKép
Legszivesebben már reggel hatkor felmentem volna egy kis vígasztaló babaillatért, de azért neveltetésem megakadályozta, hogy rátok törjetek Kép Jövő héten majd meglátogatlak. Szerdáig mindenképpen itthon vagyok, aztán meglátjuk, egyelőre zéró kedvem van visszamenni dolgozni, majd meglátom, hogy miben tudok megegyezni a főnökömmel.

Puszi mindenkinek

wish

Wish
Miben tudnék segíteni? Annyira gáz, hogy ennyit kell kínlódnotok!
De ddrukkolok tovább és remélem egyszer hozzátok is bekopogtat az a bizonyos!
Stella

Kép
stella9

StellaKép
Hát a barátnőm nem akarja nekem adni a keresztfiamat, úgyhogy ha te odadnád az egyik ikredet... Majd adunk nekik egy fél medált, hogy felnőtt korukban megtalálhassák egymást Kép

Kedves vagy, de hát ezen most túl kell esni, nagyon nem lehet mit tenni.
Most gyúrunk egy kicsit a spontánra, aztán ha úgy nem megy próbálkozunk tovább.
Azt hiszem most el fog küldeni genetikai vizsgálatra minket Dévai, legalábbis ha jól emlékszem azt mondta, hogy a harmadik után csinálják meg. Reméljük, hogy ott kiderül, hogy minden rendben és ezen megtáltosodva végre megtapad egy babó Kép

wish

Köszönöm Vanda, megnézten, aids, hepatitis és szifiliszt írj. Viszont lehet, hogy nekem ezek az eredmények megvannak, mivel eddig a Szabolcs u-ba jártam, és ott is néztek ilyeneket. Valszeg ezért nem mondta. A biztonság kedvéért kérni fogom a vérvételen, ha többször van meg az sosem árt Kép

Wish: hanyadik napon vagy a visszaültetés után?

Kép

Kép
boszti

Wish! Nálatok csak a férjednek van problémája? A te pvezetőid rendben vannak? A genetikai vizsgálaton mit néznek, vagy mi derűlhet ott ki? Hétfőn mész a dokihoz?

Valóban nem volt leányálom a műtét, de hősiesen kibírtam. A doki meg mindenki nagyon rendes volt, csak ekkora fájadalomra sehogy sem voltam felkészülve. Gondolom mikor Png leírta nekem a sztoriját ezt kihagyta, bár nem baj, mert ha tudom mi vár rám, el sem megyek. Kérdezte D. hogy altasson-e, de mivel nem tudtam mi lesz, nem kértem. Majdnem elájultam, nem is tudtam hirtelen magamról. Az az igazság, hogy engem akkor nem érdekelt semmi, átjárható-e vagy sem, csak szűnjön már meg a fájás. Na mindegy, túl vagyok rajta, ez számít. Azt mondta D. most próbálkozzunk, de utána eszébe jutott, hogy felesleges, úgysem jöhet össze. Most megint várni kell 40 napot, muszáj, törvényileg. Pedig már azt hittem felkerülök a táblázatra.
Aranyosak voltak a "szobatársak" is, mindenki a Kaáli-ból jött át. Az egyik lánynak 6 lombik volt ott előtte, a hetedik Dévainál sikerült. Most 15 hónap múlva megint próbálkozik, új babát szeretnének. Azért írom le, mert jó ilyen pozitív példákat is hallani. Igazán jó lenne már örömöködni ezen a topikon is, ránkférne.

Fazontémához: Nem is gondoltam, hogy vannak még Kóbor Jánosok ebben az országban! Kép Ne féljetek a gyantától, ha kicsiket tesz fel a kozmetikus, kicsit is tép, és nem fáj jobban mint egy szemöldökszedés. Bele lehet jönni, je a szőrökkel!!! Kép
vanda978

Ja, és már akkor kezdett gyanússá válni a dolog, amikor a mellettem fekvő lány elmondta, hogy neki altatás nélküli punkciója volt, ami "neki nem fáj", de a pv. átj,-it nem csinálná megint végig.
Na mindegy, majd kiheverem...
Ti is mindig Hősök vagytok...
vanda978

Én úgy tudom, hogy azért fáj, mert eltöbődött és ilyenkor kifújják, hogy átjárható legyen. Ha nincs eltömődve, akkor nem szokott fájni. Legalább is a lányok ezt mondják. Szóval lehet, hogy tényleg csak ennyi volt a baj nálad, és kevés spermaszámmal is lehet gyereket csinálni.

Kép

Kép
boszti

Vanda, én írtam, hogy fájt Kép de csak amikor a katétert feltolták, és felfújták azt a vacak lufit. utána már én sem éreztem semmit. Örülök, hogy túl vagy rajta!
png

BosztiKép
16 napon vagyok a transzfer után.

VandaKép
Szegénykém, elhiszem, hogy nagyon rosz volt, de túl vagy rajta, és végülis ez a lényeg.
Miért kell várni 40 napot? Ezt a hülyeséget.

PóciKép
Végül a fagyibabát kifizetitek? Mennyit kell érte fizetni?

Elmentem fodrászhoz, gondoltam legalább ennyi jó legyen a napban. Erre 45 percet vártam, mert egy nő beesett elöttem és a fodrász azt gondolta befejezi, mire megyek. De nem fejezte be, mert nagyon sok haja volt, mert TERHES volt a nőci és a terheseknek mindig sok haja van. Bazzz, hogy pont ma kurva sokat kell várnom egy terhes nő miatt ez azért durva. Olyan volt, mintha jól orrba vágtak volna Kép

wish

AndiKép
Gondolj arra, hogy ha majd szoptat úgyis kihullik a hajaKépKépKépKép Tudom mit érzel, én már a végén azon sem csodálkoztam volna ha Kevin kutya kölykedzik egy páratKép

Puszi

KépKép
gigi28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?