A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Nem fogok tesztelni, csak mikor már majdnem tuti, hogy baba van a dologban. Én nem akarok negatív tesztet látni. Csak is pozitívat. Szóval nem megjövés után egy héttel. Hiába is mondjátok. Többet nem hagyom letolatni magam a párommal Kép. Különben érdekes, hogy csak este fáj, mikor az ágyikóban fekszem. Napközben nem igazán érzem, pedig van időm vele foglalkozni.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok Lányok!

Aludtam egy kicsit a korai vérvétel után. A "nagy" dolgok is rendeződtek. Azért a biztonság kedvéért lekvározok még ma este.

Kata!
Egy nappal többek vagyunk! Ma 16+0 van! Köszcsi!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

149!

Kép
szelivi

Tarararaaam!

És íme a 150. hozzászólásom.

(Ha már a 100-at nem vettem észre!)

Kép
szelivi

Észre sem vettem, hogy 1000-es lettem. Kép Kép

Betti
betti73

Gratula Lanyok!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa
Én is náthás vagyok, most kaptam ajándékba apóstól hétvégén.Nagyon haragszom rá, mert nem hiszem el, hogy, ha prüszköl nem tudja a kezét a szája elé rakni.Lehetne azért tekintettel másokra is, de ez nem rájuk vall.Anyós meg kitalálta, hogy decemberben felhozza a párom unokahúgait a szünetben 1 hétre, mire én közöltem vele, hogy jó, de én nem tudom vállalni őket, mert addigra már meglesz a baba.Na látnotok kellet volna a fejét, hogy eltorzult a kijelentésemen ölni tudott volna.Mindegy mi a párommal már megbeszéltük, hogy 6hétig senkit sem akarunk látni max anyukámat.Õ nagyon segítőkész és türelmes meg minden.Egy igazi anygyalka.Varr a babának +köt neki rucit és rá tényleg lehet bízni egy csecsemőt, a párom is jobban szereti mint a saját annyát.Megtudom érteni.

A Nasivint sem lehet használni terhesség alatt, de rajta is van, hogy csecsemőnek is csak 4hetes kortól lehet adni.

Inci 32+4

Kép
Kép
incike

Megertelek!En sem jovok ki tul jol az anyosommal!!!!

Akkor nem tudom,hogy miert kaptam azt!!
Mi is megmondtuk mindenkinek,hogy legalabb 2hetet varjnak a latogatassal,erre mindenki beallitott mar abban a 2hetben!Nagyon figyelmetlenek tudnak lenni az emberek!En is inkabb nem zavarom most a sogornomeket!!

Kép
Kép
ancsa81

Holnap jovok!Sziasztok!!!

Kép
Kép
ancsa81

Szülés utáni látogatás: Tényleg olyan türelmetlenek tudnak lenni az emberek, hogy hihetetlen!
Nekem egy titkos vágyam az, hogy az első 3 napban TÉNYLEG nem jöjjön SENKI! Még a szüleink sem!
Aztán úgyis ott fognak lógni állandóan. Jó, jó, biztos nagy szükség lesz az első hetekben a segítségüker,(főzés, takarítás), de nem kell ott lógni állandóan. A keresztlányunk szülei szegények, jól megjárták. Minden percben telefonálnak nekik az aggódó nagymamák, hogy evett-e már? mennyit? meddig? kakált-e? mennyit? ivott-e? mennyit? stbstbstb.
És már 1 éves elmúlt a kislány! Borzalmas! Ja! és bármelyik percben beállíthatnak mert nem messze laknak. Gondolhatjátok, milyen nemi életük lehet...

Kép
Kép
Kép
vica1982

GILI!!!
Nem kaptam még meg a mailt! Vagy még nem küldted el? Tudod, amiben az elérhetőségét írod annak a nőcinek.
Minden érdekelne róla! (ár, cím, mikor lehet menni, minden)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Most olvastam a babanet-rendelőn, hogy Ca-Sandoz+1000 mg C-vitamin pezsgőtabletta kell nátha ellen babásoknak. Hazafelé beszerzek mindent, mert kivagyok már az orrfolyástól és a fejem is szétesik. Reggel még az émelygés is jön majd hozzá. Hát élet ez? Kép

Betti
betti73

Sziasztok! Megyek angol órára.

Betti
betti73

Sziasztok!
Mindenkinek szorítok, hogy baba legyen!Kép
Akinek már ott van, szorítok, hogy minden rendben legyen!Kép
Visszaolvastam, de már nem vagyok képben, ki hogy áll...
Kriszti!
Ha jól olvasom,"hivatalos" eredmény még nincs, csak egy házi teszt?!
Szóval drukkolok neked!!!!!!!Kép

Most kétnaponta vagy naponta???
Mi a "tuti" recept?

Kép
Kép
zsazsóka73

vica drága most küldöm bocsi kiment a fejemből.bocsi bocsi Kép
gilingalang

vica elküldtem ha bármi kell hívj fel ott a számom.
GILI
gilingalang

BABCSI TÜNCSI HOL VAGYTOK??????
gilingalang

Sztem a másik topikban.

KépKép

KépKép
okr

Okr Kép
Gili, sztem is a megint megjöttben.
potter_76

KépJó éjt mindenkinek!Kép

KépKép

KépKép
okr

kedves kriszta es lara.

egyutterzek veletek hisz agusztusban nekem 60 napra jott meg.Sok tesztet megcsinaltam es vegul 55 ik napon mentem el dokihoz.Kaptam valami bogyot de meg akkor is titkon biztam benne hogy hatha.Szombaton kellet bevennem az elsot(5 napos bogyo)de mivel ez olyan gyogyszer ami ha terhes vagy veteleshez vezet,megbeszeltuk a parommal hogy elotte teszt.6 kor keltemes negativat teszteltem.akkor fogadtam el igazan hogy itt tenyleg nincs baba.Lelkem es testem is megnyugodott.bevettem a bogyot es ra 2-3 orara ra megjott(nem a bogyotol).
Nem mondom biztosra hogy azert jott meg mert megnyugodtam de,szerintem belesegitett.A dokim azt mondta hogy mega menzit is tudja befolyasolni a psihe.
Azota befejetztuk a projektet es lazitunk.Most ebben a honapban 4 nap kesesel megjott(az nalam nem veszes).Tehat lanyok mindenkeppen nyugodjatok meg.ha van baba ugyis kiderul,ha valami gond van a doki megoldja.

bocs ha okoskodasnak tunik,de csak azert irom le mert en mar megjartam.

Kép
monyoka

Jó estét!

Kriszti!
Én lánykám sem bírja az orrszívást, de muszály, minden alkalommal tetemes mennyiségtől sikerül megszabadítanom.

Betti!
Grapefruittal óvatosan, úgy udom, hogy kismamik csak mértékkel ehetik-ihatják.

Ancsa!
Gratula az unokahugicához, várjuk a híreket, amint megtudsz vmit!

Tesztekhez akartam még tegnap írni, hogy nekem mindkét babót a One Step mutatta ki (arról nem tehet a teszt, hogy a második nem maradt meg), így én babonából ezt veszem. Persze, lehet, hogy épp amiatt át kéne térjek egy másikra?

Hőmérőzéssel kapcs.: Már rég mértem és akkor is csak 3 hónapig, kéne egy kis segítség, lehet, hogy kíváncsiságból én is elkezdem mérni. Szóval: ha felmegy a hőm, az jelenti azt, hogy pé-m van és akciózni kell és ha fent marad, az a jó?

Jó éjt Mindnekinek

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Halihóóóó!
Első vagyok?Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Vica!
Köszi, hogy hiányoltál. Én láthatatlanul is itt vagyok, mint a Nagy TestvérKép, de sok a munka, és annyit írtok, hogy mire mindent elolvasok, nincs idöm írni.

Zafírék is jól vannak, csak el van havazva, lakást újítanak fel.

Zsazsóka!
Tuti recept nincs, de nekem is és Zafírnak is nyaralás alatt jött össze. Ráadásul nálunk úgy, hogy 2 hét alatt összesen 2x volt akció...

Tegnap voltunk EKG-n, minden tökéletesKép Viszont mostanság erös kísértést érzek arra, hogy bealudjak a BKV-n...Lehet, hogy nem járnék jól!Kép A nátha és a köhögés engem is kínoz, de csak éppen annyira, hogy nem kell bevennem semmit, csak kellemetlen.

Betti!
Szerintem menj betegszabiba 1 hétre és aludd ki magad! Az szerintem többet segít, mint 5000 gyógyszer...

Kép
Kép
maminti81

Jó reggelt Lányok!

Szoni!

Köszi, utánanézek a grapefruitnak. Egyébként tegnap megvettem az 1000 mg-os C-vitamint és rá van írva, hogy nem lehet terheseknek szedni, csak a kisebb dózisút. Még jó, hogy nem nyomtam be egyet. Így negyedelés áldozata lett a tabletta, remélem, hogy nem lesz baj. Mindenesetre holnap a dokival megbeszélem, hogyan kúráljam magam.

Betti
betti73

Maminti!

Igazad van, otthon kellene maradnom, de sajnos most nem tehetem meg. Most voltam szabin és most kezdődik a hóvégi hajtás. Most már egyébként sokkal jobban vagyok, egy negyed C-vitamin van bennem, illetve tegnap este vettem be. Este elég sz..rul voltam, de jól aludtam és most az émelygés sem gyötör annyira. Ma korábban lelépek és megyek haza pihenni.

Betti
betti73

Sziasztok!

Én is itt vagyok már.

Szoni: mielőtt felmegy a hőd akkor van pé, tehát oda kell időzítnei az akciókat. És az a jó, ha fent van míg meg nem jön. Mielőtt megjön le kell esnie pár tized fokot.

Kép

Kép
vkhajni

Szia Maminti!
Örülök, hogy jelentkeztél!
Hát tényleg nem ajánlatos bealudni a BKV-n, lehet, hogy még a babót is kilopnák belőled.Kép Na jó, ez hülye vicc volt.
Róka koma nem akar elpártolni tőled?Kép

Betti!
Mamininek igaza van, tényleg sokat segítene egy kis szabi, ahol jól kipihenheted magad és még a közlekedéssel sem kell hogy kínozd magatokat!Kép

Gili!
Megkaptam, köszönöm!!!Kép

Pesten milyen idő van? (Remélem nem ázik el a férjecském--->aki ugyanis tetőt csinál, az mindig ázikKép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!
Vica!
Nem is te voltál az első, hanem én, csak annyit írtatok, hogy mire elolvastam addigra még egy csomó íráa idekerült... Kép

moni

vica szívesen sziasztok
gilingalang

Most nem okoskodni, meg kioktatni, meg stb. akarlak benneteket, de a héten a 2-szeri Pestre vonatozás alatt volt időm rengeteget gondolkodni ezeken a dolgokon. Megosztom a vélemyénem veletek.

Bizakodás.
Kell meg minden, de mint Monyo is írta, meg már én is, hogy a psziché nagyban befolyásolja a mensit. És nekem, akinek óraműpontosságú volt, most az utolsó 2 cikl-ban 3-4 napot késett. Az orvosom is megmondta, mindez azért van, mert tudat alatt terhes voltam, és blokkoltam a szervezetem. Én elhatároztam, hogy csakis 3-4 nap késés után fogok reménykedni. Persze mondhatjátok, hogy elhatároztam én már sok mindent, de rájöttem, hogy kár idegileg kikészíteni magam, a családom emiatt.

Hőmérőzés.
Eldobtam én is, de azt hiszem visszatérek hozzá. Nem azért, hogy idegesítsem magam, hanem azért, hogy minél jobban megismerjem a szervezetem. Van aki azért hőmérőzik, hogy ne leygen kismama, úgyhogy rájöttem, ez nem "kóros".

Idő.
Vikire 8 hónapot vártunk. Abban a hónapban fogant meg, amikor abszolút nem vártam, mert "megbeszéltem" magammal, hogy kivárom az egy évet, és utána kezdek el "aggódni", és kivizsgálásokra járni. Közben elküldött az akkori orvosom petenéző UH-ra, vártam, hogy megjöjjön, de nem akart, így ott már őkegyelme Viki kisasszony volt látható, 5 hetesen.

Most megfogadtam magamnak, hogy nemcsak felszínesen, de lelkiekben is leteszek a babáról, és 2 évet adtam magunknak. Miután letelt, akkor visszatérünk a hogyan továbbra.

Nehéz, nagyon nehéz volt ezt a döntést meghoznom, de érzem muszáj volt, mert belebolondultam bvolna. Legszívesebben azonnal mentem volna lombikra, de egyrészt nem próbálkozunk anyni ideje, hogy jogos lenne, mégha a férjem értékei ezt indokolják is, másrészt most sem erőm, sem energiám pláne időm nem lenne rá. Meg én jövő nyáron el szeretnék menni v.melyik görög szigetre!!! Kép

Először azt is gondoltam, hogy itthagylak benneteket, hogy ne foglalkozzak annyit a baba témával, de rájöttem, hogy egy nagyon szuper társaságot vesztenék el, így maradok. De kérlek benneteket, hogy ha a tábla teteje felé közeledek, akkor ne reménykedjetek miattam, én sem fogok magam miatt. Ez nagyon fontos!!! Mert ismerem magam anynira, ha valaki szóba hozná, akkor én is reménykedni kezdenék, és azt meg nem akarom.

Köszönöm hogy meghallgattatok.

moni

moni valahogy en is igy szerettem voln leirni a menzikesest mint te,csak nem tudtam megfogalmazni.
Eleinte en is ugy gondoltam hogy itthagyom a babanetet,de rajottem hogy csak annyin kell valtoztatni,hogy azzal foglalkozom mi tortenik masokkal es nem azzal hogy mi lesz velem.
Szerintem mindenkepp jol dontottel,es kivanok nagyon sok erot hogy sikeruljon betartanod.
En is kituztem egy celt magam ele.25 eves koromig szeretnek szulni.
most 22 vagyok tehat van meg idomKép

Kép
monyoka

Sziasztok!
Megtörtént a vérvétel!Várom az eredményt.A görbém:
Kép

Moni
Hogyan csinálod,hogy nem reménykedsz?
Szívesen megteanulnám én is.
Egyébként én csak 2 ciklus óta görcsölök a dolgon,előtte csak egyszerűen nem védekeztünk,és hőmérőztem.Nálam úgy tűnik ez sem jön be.Kép

Kismamik
A fránya náthát küldjétek melegebb éghajlatra!
Pihenjetek sokat!
Puszi:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!

Mikor lesz eredmény?

Móni!

Nagyon tetszik a hozzáállásod, valahogy így gondolom én is. Kép Sok erőt kívánok neked.

Betti
betti73

Betti
Remélem du.3-4 óra körül már meglesz az eredmény.

KépKép

KépKép
okr

Lányok, látom mindenki kicsit maga alatt van. Nekem is iszonyatosan rosszul kezdődik ez a nap. Teljesen egyetértek Mónival. Nekem mondjuk az a hitem, hogy ha valamit bemesélünk az agyunknak azt úgy is teszi. Tehát ha én azt mondom,hogy meg fog jönni akkor meg is fog, ha meg azt hogy nem fog, akkor egy idő után sikeredik bemesélni, hogy nem fog. Viszont, ha azt mondom magamnak, hogy nem fog, akkor lehet hogy rosszat teszek, mert álterhes leszek. Fordított esetben meg az életben nem leszek terhes. Most akkor mit is mondjak az agyacskámnak? Jelenleg egyszer ezt mondom, egyszer azt. De ez így nem jó, mert a kedvem is össze-vissza csapong. Semmit nem tudok mondani, főleg most, hogy elkezdtük a kivizsgálásokat. Mostmár tényleg csak az új házban bízom. Remélem az bejön, és tényleg az itthoni környezet miatt nem sikerült eddig. Egy hét késést biztos nem tudok magamnak bemesélni, ezért is határoztam meg így a tesztet. Különben ez volt a legtöbb késés életemben. Én hiszek abban, hogy akkor babás voltam, csak valami nem jól működött.

Na jó, abbahagyom mert kezdem belelovalni magam, és benneteket is meghülyítelek. Különben ma a hőm 37,2, de tagnap este alig tudtam elaludni a görcseimtől. Azt hittem még az éjjel megjön.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni

A mensi előtti tünetek,és koraterhes tünetek egyformák szoktak lenni.
Nekem a doki mindig azt mondta,azért mert meg akar jönni,de a baba miatt már nem tud.(csak ilyen "hülyegyerekesen" mondta)

KépKép

KépKép
okr

Okr, ne bíztass, szerintem semmi esély. Különben nem baj az ha a doki hülyegyerekesen mondja el a dolgokat. Nekem azt mondta, hogy mielőtt megjön 3-4 nappal elkezdhetem szedni a Cataflamot, erre rákérdeztem, hogy mi van ha babás vagyok, azt mondta, hogy akkor máshogy görcsölök. Szóval igazából nem mondott semmit Kép.

Tényleg Nolina, ha erre jársz, lenne egy olyan kérdésem hogy az Algovalami-M az görcsoldó vagy fájdalomcsillapító. Ki akarom próbálni, de ha görcsoldó akkor az nekem nem ér semmit. Ha más tud erre válaszolni nekem az is jó.

Kép

Kép
vkhajni

Az Algoizé,úgy tudom fájd.csill,és görcsoldó egyben,vagy kettőben.Mert a TV-ben 2 tabit vesz be egyszerre.

Olyat,hogy Meristin próbáltál már?Az direkt menstruációs fájdalomra van.Mondjuk én már ezer éve nem vettem,lehet már nem is gyártják.

KépKép

KépKép
okr

Hajni azért még nem jött meg, ugye??Kép
Én akkor már nem is szólok. Teganp hazajött a párom és mondta hogy a legjobb haverjáék a 2. babát várják. marha jó.Aztán tőlünk is kérdezgetik hogy nálunk mikor lesz már.Aztán rávágom hogy még "csak" 25 vagyok, ráérek.Az a csaj meg 30 éves.Most ezzel szoktam magam nyugatani. De most már nem tétlekedek jövő héten orvos, és megkezdődnek a kivizsgálások.Remélem.
Moni, nagyon tetszik amit leírtál.
nekem szerintem nem pszichés alapon nem jön meg. nekem egyszerüen totál rendszertelen 10 éve.Ez van!

zsuzska80
Szombathely

Zsu, akkor te sem vagy túl szerencsés,ha mindig is ennyire rendszertelen volt. Nekem annyi az előnyöm, hogy mindig megjön. Sőt peteérésem is van.
Még nem jött meg, de már nagyon közeledik az idő. Ráadásul most ez a hülye esős idő is. Teljesen elmegy a kedve az embernek mindentől.

Okr, ez nagyon bő infó volt a gyógyszerről Kép. A Meristin-ből kettőt kell bevenni, hogy valamicskét hasson, attól meg teljesen kábának érzem magam. Szóval az nem jött be. A No-spa meg egyátalán nem is hat. Nekem a Cataflam, és a Flector, ami hatásos. Ezek ugye fájdalomcsillapítók és elég erősnek mondják őket. Szóval valami mást szeretnék, ami valamivel kíméletesebb és mégis hatásos. Lehet hogy nehéz lesz. Bár a múlt hónapban szinte alig fájt. Egész végig csak két Cataflamot meg egy Algopirynt (hol is van benne az y?) kellett bevennem. Ez már haladás. Általában egy napi adagom szokott kétszer ennyi lenni Kép. Lehet hogy a cickafarknak köszönhettem, ezek szerint kicsit lassan válaszol a szervezetem, mert múlt hónapban nem is ittam. Lehet hogy baba is ezért nincs, mert mire észreveszi,hogy terhes vagyok, már rég megjött Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Csajok!
Köszi! Most jól érzem magam a bőrömben.

Hajni!
Ne azt magyarázd be magadnak, hogy nem fog megjönni, hanem azt erősítsd, hogy igenis siekrülni fog a baba. Ezért produkálod az álterhes tünetekt is! Úgymond "késlelteted a mensid".

Én most nagyon hiszek abban, hogy ezalatt a 2 év alatt beköltözik valaki a pocakomba spontán. Ha nem, hát akkor vagy nem jól hittem, vagy nem érdemlem meg. KépKép

Már rengetegszer próbáltam visszagondolni, hogy miket érztem anno Martinnal és Vikivel, de rájöttem hogy az égvilágon semmit, de semmit.

moni

Sziasztok!
Gyors bekuk,ma a höméröm átvert nagyon és elö kellett vennem a másikat!39.5 mutattott én meg frászt kaptam,holott nem éreztem h lázas lennék,igy fél ora mulva megmértem a másik hömérövel és az megnyugtatott:36.6Kép!
Ime a görbém:

Kép
Vendég

SZiasztok! Kép

Lányok én magzakkanok!

Még mindig nem jött meg, tegnap pedig volt egy negatív tesztem Kép

Nem tudom ismeri-e valaki, Medilab volt, de az hóttziher, hogy többé olyat nem veszek!

angel37

Betti, Szelivi,
gratulálok a jubileumi hozzászólásokhoz. Kép

Betti,
te dolgozol betegen?????Irgumburgum!

Móni,
sok erőt a leírtakhoz. Jól hangzik.

Vica,
itt Pesten vack az idő, hűvös, nemrég esett, de sztem megint fog, mert az ég tök szürke. Párod most nagyon hazavágyhat hozzád a tetőről.
Amikor megtudtam, hogy zebrám van nekem az okozott fejtörést, hogy nektek lesz esetleg kellemetlen, ha maradok. Lehet, hogy páran ezért is léptek máshova. Meg egyebek...Nemtom.

Zsuzska,
nagyon örúlök, hogy mentek kivizsgálásra.

Angyal,
mizu? Megnéztem Bilbaot a térképen, csak pár cm-re van Bptől! Kép

Sztem a reklámokban a 2 gyakran marketingfogás, 2 rágót vesz be, 2x kell megmosni samponnal a hajad, ilyenek... Nemtom milyen gyógyszerről beszéltek, nem emékszem a reklámra, csak az Alevere meg Mártikámra.
Az Algopyrin jó lázcsillapító, enyhe fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású.
potter_76

Szerintem valami Algoflex-M nevű gyógyszerről beszélünk, de lehet hogy nem így kell leírni.
Én az Algopyrin gyulladáscsökkentő hatásáról nem is tudtam. Mondjuk mindig elolvasom a papírkákat, de ezt már mióta az eszemet tudom szedem úgyhogy el sem olvastam soha.

Kép

Kép
vkhajni

Potter-Ági-doktornő!

Ígérem, hogy igyekszem ma haza és egész hétvégén pihenni fogok. Annál is inkább, mert megint jött egy csepp vér belőlem. Kép Világospiros, de vér. Kép Még szerencse, hogy reggel megyek dokihoz. Most olvastam, hogy sokszor előfordul terhesség alatt pecsételő vérzés minden ok nélkül. Remélem, hogy erről van szó.

Angel!

Akkor most mi van? Már késik? Hm, hm.... Kép

Betti
betti73

Az-az .Hajni ügyes vagy,hogy eszedbe jutott!

KépKép

KépKép
okr

Tudtam én hogy ügyi-bügyi vagyok Kép

Kép

Kép
vkhajni

Potter,Kép
pont egy csíknyira van Kép

Betti,Kép
nem tudom, mi van!!! 2 nap késés van, a maszat is később jött, minthogy a pecsételésnek kellett volna jönnie, a sárgatestfázisom is lejárt...
de a teszt az könyörtelenül negatív volt Kép

angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?