A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Hát ha valaki ennyire ért hozzá Kép, mint Babcsi, elkerülhetetlen, hogy megkérdezzem Kép
R.
reva

SzilcsibeKép TüncsikeKép
hahahahahahahahaha...ez jó....már egy ideje röhögök!!! Na azért csak ne higgyétek, hogy vége a tesztelésnek! Csak kicsit pihenek! De már megrendeltem a patikába a jövő havi Babymark adagomat. Qupidom mmeg még van egy itthonKép höhöhö...

Kép

KépKép
babcsi

RevaKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
De tényleg, szerinted mit művel a szervezetem?
R.
reva

Wish Kép ezért még ne add fel kérlek! Miért nem csinálnak egy vérvételt lombiknál!? Nem is értem miért kell ennyire sokat várni. Nem tudsz kikérni valahol egy vérvételt? Olyan jó lenne.
Még ne add fel addig amig meg nem jön.
A kontroll csíkról pedig nem szokott átszivárogni a HCG, legalább is nekem sohasem.
Talán tesztelj még holnap is reggel.
Vendég

RevaKép
Ha 24 napos cilust veszünk akkor a 9.10-nap kellet lennie pé-nek. Ha a 26. naposat vesszük akkor a 12.napon. Egyébként nekem sem mutatta ki az LH teszt ebben a hónapban a pé-met pedig a cervix és a hőgörbe alapján biztosan volt. Szerintem azért mérjél holnaptól hőt mert ha volt pé-d akkor mutatnia kéne legalább azt, hogy fent van. Az akciót meg szerintem jól időzitettétekKép De azért még nem szabad lanyhulniKép

Várom a hődet hátha megtudunk még valamit.Kép

Kép

KépKép
babcsi

WishKép

Nagyon erős ember vagy!! Annyi mindenen keresztül mentén és pozitív tudsz maradni!! Nagyon helyes, mert úgyis sikerülni fog és még az is lehet, hogy az UH-n kiderül, hogy az a teszt nem mutatta de azért van ott valaki!!! Nagyon drukkolok és sok pozitív energiát küldök:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

Köszi Babcsi, azért koncentrálunk a többi napra is, azon nem múlik KépA hőt eddig azért nem mértem, mert csak digit.hőmérőnk van, azzal meg állítólag nem jó...
R.
reva

Wish
ma csak miattad néztem most be.
Nagyon sajnálomKép

Kép
Kép
Kép
amica

RevaKép még annyit, hogy egyáltalán nem volt csík a teszten, vagy csak nem volt erősebb a tesztcsíknál?

Kép

KépKép
babcsi

RevaKép
Dehogynem jó! Sőt azzal a legpontosabb!

Kép

KépKép
babcsi

Plussz!

Gynevacról:
mi is hónapok óta várunk rá, Vizkrisz szokott bíztatni, hogy nemsokára megint kapható lesz. Állítólag nem volt "eusítva" a dolog.
Kitartást! Pedig az már fél siker ha mindketten beadatjátok!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Babcsi Kép
Egyáltalán nem volt csík! Ezért érthetetlen...
Akkor elkezdem holnaptól a digittel Kép
Köszi
R.
reva

SzilcsibeKép
Nagyon izgi lesz az UH!! Láthadod majd a kis lurkót vagy lurkókat!Kép Anniyra várom a híreket!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe Kép
Remélem jó hírekkel tudok majd jönni kedden Kép

Kép
Kép
szilva069

RevaKép Még két ötletem van:
Az LH teszt van hogy csak rövid ideig pozitív és ha szerdán nézted és pénteken akkor mi van a csütörtökkel. Szóval lehet, hogy pont lemaradtál a tezsteléssel. A tezstet egyébként felkelés után kb. 4 órával kell nézni, akkor a legideálisabba koncentráció.

vagy, csúszik a ciklusod. Vagyis még nem volt pé-d mondjuk ez kevésbé valószínű ha potos a ciklus. azért még pár napig ne hagyd abba a tesztelést. A hődet reggel meglátod magas-e. És a cervixet is, hogy milyen.

Kép

KépKép
babcsi

SzilcsibeKép
Biztos vagyok benne!!!!KépKépKép

Kép

KépKép
babcsi

Wish
Nagyon sajnálom. Ugye nem vagy nagyon elkeseredve? Szerencse hogy te olyan erős vagy.

Kép
mofly

Wish Kép
Nekem sem szivárgott még át soha a kontrolcsíkra a HCG. Tudom, hogy van ilyen, de egy kis reménysugárt még megér.

Kép

Kép
pkagi

Wish Kép meg nincs minden veszve, mert nem jott meg. ! nagyon szoritok, hogy legyen erod meg most is egy kicsitket remenykedni,,mert VAN meg remeny!!! ++++
Hogyhogy nem csinalnak vervetelt? tudhatnak, hogy min mesz lelkileg ilyenkor keresztul...nem tudsz kerni egyet?
Legalabb otthon vagy es nem kell dolgoznod?

Tunde Kép jol nez ki a hod...

Szilva Kép nagyon varom a keddet. Szerinted hanyan vannak?
saci

Sackó Kép
Szerintem egy babócám van, én úgy érzem, de persze az én megérzéseim semmit nem jelentenek! Én ezzel az egy icurka-picurkával is nagyon boldog leszek!
Nálad sincs jele mensinek? Mennyi utro-d van még?

Kép
Kép
szilva069

Tünde
Tök jó a görbéd! És már 15 napja fenn van a hőd!!!! Simán nem szabad ezt a hónapot feladni Kép
Drukkolok továbbra is!

Tündi
Vendég

Szilva Kép hat persze hogy jo az egy is !! Kép
semmi jele a mensinek,,es nem is lesz - igy dontottem hhohohoh KépKép
utro van meg bogen.
ha terhes leszek akkor is kell folytatnom , ugy olvastam, a 12 hetig.
persze annyi nincs, de majd ugyis vissza kell mennem a dokihoz.

Tundi Kép reg nem lattalak itt. hogy mennek a vizsgalatok? hol tartotok? lesz inszem meg iden? vagy "csak" termeszetesen probalkoztok?

saci
saci

SzilcsibeKép
Még jó, hogy az egy babának is örülsz!! Annyira örülsz, hogy mégKép!!!!!

SaciKép
Pirike el van küldve jó messzire úgyhogy csak ne is emlegesd!

Ha nem tudnám, hogy nem vagyok babás azt hinném az vagyok mert olyan hányingerem van, hogy az nem igaz! A pocim meg össze-vissza szurkál. Szerintem már pszchésen produkálom mert még nem jött megKép Vagy azért van hányingerem mert nemsokára megjönKép

Kép

KépKép
babcsi

Sackó Kép
Annyira bízom benned!
Ahogy Tüncsi mondaná: "Tessék terhesedni!"
Igen, az Utrot tovább kell szedni. (Én is rakosgatom szorgalmasan)

Babcsi Kép
Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből a ciklusodból!

Jaaaaaaj, még 1 óra, aztán mehetek végre haza!

Mandácska Kép
Ennyit dolgozol? Vigyázz az nem tesz jót az embernek!

Kép
Kép
szilva069

Saci
Pedig hébe-hóba itt vagyok ám, olvasgatni szoktam inkább Kép Vizsgálatok: nekem még egy vérvétel van vissza, páromnak ismételt andrológia. Ezek jövő héten meglesznek. Utána meglátjuk mit javasol a doki. Szerintem elég lesz a closti is nekem, esetleg egy tüszőrepesztő szurival, páromnak meg a maca, ha az eredménye hasonló lesz mint első vizsgálat alkalmával. Egyébként idén én már nem akarnék inszemmel foglalkozni ha erről lenne szó, meg hát HSG-n sem voltam még.

Tündi
Vendég

SzilvaKép
Csak nem hiányoltál? Itt vagyok, olvastam az üzieiteket!

manda

Szilvanyu
Nekem holnap reggel elfogy az utolsó utrom. Szerinted kellene továbbra is használnom?

Tündi
Hát fel nem adtam, de hiú reményeket sem szeretnék táplálni. Na meg egy halványcsíkos teszt után egy teljesen negatív sem túl bíztató. Ráadásul lehet, hogy a magas hő az utrotól van, nem?
gtünde

Saci
Nagyon szorítok neked ámKép Kár, hogy nem méred a hődet, össze tudnánk hasonlítaniKép
gtünde

Tünde Kép
Szerintem vedd be az utolsó utrot, aztán várj! Legkésőbb 2 nap múlva meg kell, hogy jöjjön, ha nincs ott senki.
Szerintem ne aggódj attól, hogy esetleg nem szeded néhány napig.
A barátnőm a Kaáliba jár, és ugyan Õ nem Utrot, hanem ha jól emlékszem Duphaston gyogyit szed, de neki inszem után a következő a protokoll:
Inszem utáni 14. napon tesztelés, aztán ha nega., akkor abba kell hagynia a gyogyi szedését. 2 napon belül meg is jön neki Kép
Tüncsike, remélem te nem így fogsz járni!

Kép
Kép
szilva069

Tüncsi Kép
Tényleg, te ma hányadik napon vagy inszem után?

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Ma nem vagy aktív, azt hittem már hazamentél...
Jó hétvégét nektek az "Uraddal"

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Hát biztos nagyon letört, hogy a teszt Wish-nél negatív lett.
Jó hétvégét Nektek is!!!!Kép
Megint Gántra megyünk szombat este, addig még úgyis benézek (lehet, hogy még ma is), búcsú lesz!!!

Manda

manda

SzilcsibeKép
Hát én is, bár nem hiszem, hogy túl nagy meglepetés érhetKép

TüncsikeKép
A doki velem is abbahagyatta a Duphaston-t még mielőtt tudtam volna, hogy van-e baba és azt mondta, hogy az a pár nap nem számat mert ha meg kell jönnie pá nap múlva megjön. Na mondjuk ez nálam nem jött be mert ez 9 napja volt..Kép Úgyhogy ne aggódj!

Kép

KépKép
babcsi

MandaKép
Akkor jó hétvégét és kikapcsolódást!!

Kép

KépKép
babcsi

TüncsiKép
Na megint sikerült a betűket kicsit elhagynom... pá napKép

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Jó hétvégét Neked is!!! De még este vagy holnap benézek!!!!

Manda

manda

SzilvaKép
Amúgy a Karcsi, nem az Uram, hanem csak a férjem.

manda

Manda Kép
Én is nagyon sajnálom Wish-t Kép
Kár, hogy ilyen szar idő van. Búcsú-hoz nem éppen a legjobb, de talán holnap már nem fog esni. Jó mulatást a körhintán Kép

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Idézőjelbe raktam, csak tréfálkozom Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Köszi! Bár, ha összejön vasárnap anyumék is lejönnek és lehet, hogy hozzák Veronika babát is.
Õ biztos élvezni fogja a hintát, csak ne essen az eső!!!!

manda

SzilvaKép
Én is csak hülyeségből írtam, úgy!Kép
Szoktam mindenkinek mondani, aki a férjéről úgy beszél, hogy uram!Kép
Remélem, nem haragudtál meg rám!Kép

manda

Na indulok lassan haza!Kép
Akivel nem találkoznék már a hétvégén, annak jó pihenést, kellemes hétvégét kívánok!!!!!!!!!!!!!
Megy a drukk, a babatapasztó és a poz.energia+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Üdv. Manda

manda

Szilvanyu
14. napon vagyok az inszem után, pont két hete volt.
Köszi az infot, kicsit megnyugodtam. Ha van ott vki és maradni akar, akkor talán nem lesz gond.
gtünde

Manda Kép
Nagyon haragszom Kép
Jó hétvégét neked is.
Én nem jövök hétvégén, úgyhogy Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
szilva069

Tüncsike Kép
Szorítok érted (és persze Babcsiért is) a hétvégén! Hátha....

Kép
Kép
szilva069

Szilvanyu
Köszi és jó hétvégét!!
gtünde

SzilcsibeKép
Jó hétvégét NEKTEK!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Ja, és ha nem jön meg hétfőig akkor terhes vagyok és becsapom a tudományt!!hihihi...

Kép

KépKép
babcsi

TüncsikeKép
A hétvégen keveset tudok jönni azért próbálok benézni!!!

MandaKép
Holnapra már jó időt mondanak, úgyhogy reméljük klassz lesz a búcsú!!!

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?