A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szia Marcsi,

Sok boldog szülinapot kívánok! A következõ még boldogabb lesz hármasban!

Szia Mzsperx,

Ha megnézed múlt heti hozzászólásomat én is ilyen letargikus hangulatban voltam, de már ismét telve vagyok reménnyel. Tudom ez téged nem vigasztal, de pár nap s ismét lehet reménykedni és most biztosan össze fog jönni.

Egyébkén én is szeretnék egy újévi babát, ha még akad egy kis hely feliratkoznék. Megnéztem kalkulátorral és dec.30-a lenne a nagy nap.

Gynevac-ról én csak jót tudok írni. Tavalyelõtt volt egy nagyon csúnya folyásom, amit sehogy sem sikerült elmulasztani, még Klionnal sem. Egy éves szenvedés után tavaly júniusban megkaptam a Gynevac-ot, s azóta szerencsére semmi ilyenfajta problémám nincsen.

Barna folyásom nekem is szokott lenni, s mivel a hormonszintjeim jók, ez számomra is talány. Igaz legutóbb ez elmaradt, amit vagy a Macának vagy a HSG-nek köszönhetek. Majd kiderül, ámbár jobban örülnék, ha már nem derülne ki.

Kellemes hétvégét, pihenjetek sokat.

Pusz
Ama
Alm

Bocs, Alma akart lenni, csak idõközben elfelejtettem írni.

Szia Vanda,

Jobbulást neked, s egyszer maradj ágyba, s kúráld ki rendesen magadat, had kényeztessenek egy picit, sok mézes citromos tea c vitamin. Ha rendesen kikúrálod magad, biztos nem fog újra visszatérni ez a fránya baci.

Pusz
Alma
Alma

Kata!

Ne feltétlenül meséld el a férjednek, de nem csak az anyagot kell leadni. Az andrológia vizsgálat másik része, hogy megnézik a prosztatáját és a nemi szerveit, hogy nincs-e valami eltérés. Pl. ilyenkor szokott kideríteni, ha valakinek herevisszere van (ami kezelendö, mert hömérsékletváltozást okoz a herében, és ezért a spermák mennyisége és minösége romlik). Igaz, hogy akkor is elég lenne megvizsgálni, ha már kész az ondólelete, mert egy jó ondólelet az pl. ezt kizárja.
Kellemetlen az egész (azt hiszem prosztatát popón keresztül vizsgálanak). Az én férjem már átélte egyszer, de amikor egy bakteriális fertözésem kapcsán a nögyógyászom "felajánlota" neki (Kép), akkor nagyon tiltakozott!KépKép

A láz gond lehet a terhesség elején, ezért mindenképpen csillapitani kell, mert a lázcsillapitó kevesebbet árt, mint a láz!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

KataKép
Ne idegeskedj! Teszteltél már? Ha nem, holnap mindenképp csináld meg a tesztet. Arra nagyon ügyelj, hogy gyógyszert (szopogatósat sem)semmiképp se vegyél be hanem igyál nagyon sok mézes teát és c vitamint. Maradj ágyban, mert ha fekszel hamarabb kihevered a betegségetKép Ha magas a lázad inkább hûtõfürdõvel csillapítsd. Ha pozitív lesz a teszted akkor mielöbb fordulj orvoshozKép A második kérdésedre nem tudok mit írni de a lányok tudnak majd segíteniKép

Puszi: Doris
doris

Doris, Breki Kép Köszi Kép
A múlt hónapban már festettem egy pohárkészletet Kép A barátnõmnek (aki babát vár) meglepiként akarok festeni pár gyermekszobába való képet, mire megjönt a bébi KépKép Olyan édes sablonokat találtam, csak gyõzzem kiválasztani, hogy melyik legyen. Kép

Alma Kép
Sajna ágyban való kikúrálásra nincs lehetõségem Kép de a mézes citromos tea extra C vitaminnal enyhített most. A múltkor nem is volt vészes, most ez nagyon úgy néz ki, hogy vírusos influenza.

Kata Kép
Hébe-hóba hallani, hogy a láz nem tesz jót terhesség alatt, de hogy ettõl el lehet e vetélni?? Mennyien vannak, akik olyan késõn jönnek rá, hogy terhesek, elõtte meg betegek voltak, tömték magukat mindenféle terheseknek term.en nem ajánlott gyógyszerekkel.. Szal nem tudom. Ezt is a természet intézi? Kép
A matyivizsgálatnál nem értem, miért mondták nektek, hogy szánjatok rá egy délelõttöt + vigyétek a matyit -- mert ez a kettõ nem fér össze! Otthon "levett" anyagot fél órán belül el kell juttatni a laborba, hiszen nézik az elfolyósodás idejét is stb. Ha ott kell produkálni helyben, akkor nyilván nem érdekes ebbõl a szempontból, hogy több idõt kell várni. Az, hogy nem lehet elõtte szexelni, az az ondófolyadék koncentrációján javít, meg hogy normálisan újratermelõdjék a vizsgálat idejéig az "anyag" -- de ez az öt nap túlzás, -én eddig 3 napról hallottam.

Vanda
Vanda

Kedves Lányok!Kép

Mára búcsúzom, kellemes hétvégét Mindenkinek!Kép

Ildi
hercegné

Vanda
Mail ment.

Kata
Holnap tesztelj légyszi! És ha lázat kell csillapítani, annyi módszer van még a gyógyszereken kívül. Pl. hûtõfürdõ, hidegvizes borogatás a végtagokra, ...
Andrológia. A Vizsgálatot akkor szokták csinálni, amikor már megvan az sperma eredmény. Ha semmi gond hazaengedik a pácienst, ha pedig gond van tüzetesebben megvizsgálját. Nálunk úgy tudom a vizsgálat manuális és ultrahangos volt. Azzal ki tudják szûrni a visszeret is, ami ha van, mûteni kell és 3 hónap a gyógyulás. Mi végigcsináltuk.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Nagyon köszönöm mindenkinek a biztatást, nagyon jól esett. Mára kilábaltam a depresszióból :-) nem szokott ez nálam sokáig tartani, csak amikor van, akkor szar…
Amúgy vettem japán higanyos hõmérõt, és az ma reggel már 36,9-et mutatott! Szerintetek ez jó lehet? Az alaphõm 36,4-5 szokott lenni. Azért kérdem, mert ezelõtt szájban mértem, ott 36,7-re, 8-ra ment mindig fel. Asszem inkább beírom, így mit szóltok hozzá? Én nem is tudom… :-)

1. 36.59
2. 36.69
3. 36.49
4.
5.
6. 36.43
7. 36.48
8. 36.39
9. 36.45
10. 36.49
11. 36.39
12. 36.39
13. 36.39
14. 36.29
15. 36.39
16. 36.39
17. 36.49
18. 36.79 (buli volt, késõn feküdtem, mértem)
19. 36.49
20. 36.59
21. 36.69
22. 36.79
23. 36.69
24. 36.9

Lujza: talán a 16. nap volt peteérésed…

Alma: én is szoktam kalkulátort nézni :-) és nekem ha most összejött akkor dec 24 :-) szegény gyerek…

Vanda! Én is tervezem az üvegfestést! Merre találtál sablonokat???

mzs
mzsperx

mzsperxKép
A szájban mért hõ sajna semmire sem jó. Én mindkét helyen mérem és meglepõ a különbségKép Eztán maradj a higanyosnál és alul mérdKépSajna a görbédbõl nem tudok rájönni, hogy mikor lehetett pé-ed...

doris

Sziasztok!!

Köszönöm az infokat. A férjemnek már volt spermavizsgálata, nála minden rendben van.
Köv. kérdés, ha hormonok nagyjából rendben, akkor mitõl lehet még össze-vissza vérezgetni??? Lehet belsõ gyulladás, vagy mi?

Hermi
Névtelen

Beszti most teljesen el vagyok keseredve ez igaz.

(ha valakinek herevisszere van (ami kezelendö, mert hömérsékletváltozást okoz a herében, és ezért a spermák mennyisége és minösége romlik).
Alice

AliceKép
Miért vagy annyira elkeseredve?
HermiKép
Bocsi, de nem tudok válaszolni a kérdésedre...

doris

doris: a szájban mérést az elõzõ ciklusra gondoltam!!! itt végig hüvelyben mértem... bénám fogalmaztam, belátom.
mzsperx

MzsperxKép
Bocsi, akkor sajna azt kell mondanom nem tudom értékelni ezt a hõgörbét de talán Beszti vagy a többiek okosabbak nálam...

doris

Doris!

Azért mert a párocskámmal történt egy kis baleset még régebben és neki az van ,és nem akar elmenni dokihoz vele.

Alice
Alice

AliceKép
Ez nagyon szomorú....és így könnyen meglehet, hogy emiatt nem sikeredik a babócaKép Valahogyan meg kéne gyõznöd. Végül is értelmes, okos ember... csak megérti vagy nem? Valahogyan vedd rá a vizsgálatra.

Puszi:Doris
doris

Alice!

Kép
Nem tudtam, hogy beletalálok valamibe, csak az infót akartam megosztani veletek...
Tényleg az van neki? Mert ha igen, akkor orvoshoz kell mennie! Már csak azért is, mert herevisszértágulatnál a herék és a járulékos mirigyek fertözöttsége is jóval gyakoribb!
Vedd rá, hogy menjen el dokihoz!
Drukkolok!KépKép

Hermi!

Jó nehezeket kérdezel. Erre még az orvosok is azt mondanák: annyi oka lehet. Hát még mi!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

beszti: tudsz valami t mondani a görbmre?
köszi!
mzsperx

Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Szerencsére napközben nem voltam lázas, most estére hõemelkedésem lett. Egy kicsit a torkom rendetlenkedik, de inkábbb az a rossz, hogy majd leszakad a fejem. Na mindegy majd túl leszek rajta.
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Kata
Kata

Edelweis!
Letennel engem is alulra? Kép
7c 1 cn

kamilla
kamilla

Sziasztok!

Sokáig nem tudtam jönni... Kép
Kicsit elmaradtam az olvasással, de azt látom, hogy sokan csatlakoztak azóta. Üdv nekik! Aztán már ideje lenne, hogy valaki utánam is bepirosozódjon! Tényleg én vagyok az utolsó?! Ezt ne hagyjátok annyiban! Kép

Edelweiss,
hadd maradjak még egy kicsit a táblázatban! Kilencedik héten megyek a második ultrahangra, azt várjuk még meg! Kép

Moni,
mióta vannak ezek a rosszullétek? Én eddig még nem "rohantam", de émelygek egész nap, fõleg reggel. Meg a nagy ellentmondás: éhes vagyok, de a kajának még a gondolatától is hányingerem lesz. Igaz, most a 8. héten már nem annyira... Én az utolsó mensitõl számolom az idõt, tehát most vagyunk 7 hetesek és 2 naposak! Kép

Bocs, hogy ilyeneket írtam ide.

Puszi mindenkinek, Pilinke
pilinke

Jo reggelt mindenkinek!

Kata,
Mi is voltunk a ferjemmel vizsgalaton, mi helyben produkaltunk.
Nekunk is azt mondtak, 5 nap, de en azt hallottam, hogy az atlagos jo mennyiseg 60 miilio/ml, es ha elhasznalja, egy nap alatt 20 mill. termelodik vissza. Ezert elvileg 3 nap alatt visszaall az eredeti mennyiseg. Biztos a biztonsag kedveert mondanak 5 napot.
Egyebkent fel ora mulva vizsgalajak mikroszkoppal, es rogton meg is mondjak az eredmenyt.
A ferjemnek szerencsere jo volt, 60 mill es 80% ban mozgo.
Az orvos azt mondta, hogy mar 20 mill tol elfogadjak az eredmenyt.
(Ezen egyebkent csodalkozom, mert mashol azt olvastam, hogy igazan a min az 20mill kell legyen a megtermekenyiteshez)
Udv,
Kakukkfu
kakukkfu

Sziasztok lányok!
Na, még ilyet se pipáltam, két napos mensi??? Ki érti ezt?? Bár, ha az elõzetes 2-3 napot is hozzáteszem, amig csak készülõdött, és picit barnás izével volt piros, akkor kijönnek a napok. De nekem a doki azt mondta egyszer, hogy a mensi onnantól számit, amikor már csak vér van. Nos, akkor ez egy nyulfarknyi volt.
Van valakinek hasonló tapasztalata???
sziasztok
Barbi
Barbi

Sziasztok Lanyok,

egy kicsit eltunettem, de azert olvasgattalak Benneteket.
A kozgaz vizsgam amire kertem, hogy szoritsatok sikerult, hala nektek es a sok-sok pozitiv energianak. Koszonom.

Koszonom mindenkinek a velemenyet az elevitrol, egyenlore nem szedem, mert nekem alapbol van egy kis gondom a gyomrommal es hat van rajtam jo par felesleges kilo is.

Koszonom Moninak es Besztinek a babas hore vonatkozo infokat, es ha nem tul nagy keres Beszti, megkoszonnem ha megmerned, hogy most hogy all. Koszi. Kép

Kaptam egy beutalot a korzeti orvosomtol endokrinologiai vizsgalatra a Szabolcs utcaba. Tudna nekem errol valaki irni, hogy mis is ez pontosan. Nagyon koszonom, foleg az erdekelne, hogy van-e ciklusidohoz kotve vagy sem.

Marcsi, most lattam a tablaban, hogy azonosak az adataink, en most vasarnap(valasztas napjan) leszek 28 eves, en is pesti vagyok es ez 6c 22cn-ja. Jo nem?

Nem tudom, hogy sikerul ez a honap, de olyan furcsa, hogy ma egesz nap olyan mensi elotti tuneteim vannak, holott meg messze van a napja. Szerintetek van ennek jelentosege?

Mindenkinek jo hetveget tovabbra is, sok puszi:
Timici

Ja, es tenyleg ki kene probalnotok az Echinacea cseppet, amit mar emlitettem. Nem gyogyszer, hanem gyogyszernek nem minosulo gyogyhatasu keszitmeny. Engem 2 nap alatt rendbe rakott, holott elotte 3is nagyon beteg voltam, ugy ereztem, hogy virusos influenza, kaptam is ra antibiotikumot, de arra sem mult el, erra a baratnom rabeszelt a cseppre es 2 nap mulva kutya bajom sem volt. Szerintem egy probat meger, nem lanyok???Kép
Timici

mzsperx Kép
Szerintem a 14. napon lehetett az ovulációd. A baj, hogy nagyon lassan vánszorog felfelé a hõd, egyáltalán nincs hirtelen emelkedés és nem is éri el a 37 fokot. Ez progeszteron hiányt jelenthet. Orvos látta már a görbédet?

Üvegfestéses sablonokat tartalmazó weblapok címeit itt találod: [url=http://kreativ.lap.hu/" TARGET="_top]http://kreativ.lap.hu/[/url]

Vanda
Vanda

Sziasztok Lanyok!

Ujra itt vagyok. Mar annyira hianyoztatok!!! Nem igazan tudom meg, hogy azota, miota nem voltam, kivel mi tortent. Viszont minden kismamanak teljes szivembol gratulalok!
Moni! Olyan jo volt talalkozni Veled!!! Remelem, minden rendben Veletek! Kaptal Duphastont? Vigyazz nagyon Magatokra!
Rolam annyit, hogy elmentem dokihoz. Volt labor, UH. Mar az eredmenyeimet megkaptam, de sajnos nincs nalam, ezert nem tudom leirni. A doki szerint rendben. Bar en a progit alacsonynak talalom (ha jol emlekszem 26). Moni! Neked van egy listad a jo eredmenyekrol. El tudnad kuldeni?
Az UH a 11. napon mar megrepedt tuszot mutatott (folyadek a Douglasban). Ezt nem ertem. Eddig, legalabbis a hom szerint, a 17.napon volt a tuszorepi. (Most sajnos nem merem.) Arra gondoltam, lehet, hogy az eros orgazmus repesztette meg. Mit gondoltok, ha nem kozepidoben van a tuszorepi, megtermekenyulhet a petesejt? Nekem az a velemenyem, hogy ha meg is termekenyul, de nincs kello progi, nyalkahartya, sajnos nem tud beepulni. Csak azert remenykedem, mert Krisztinka is azt irta, hogy Nala sem a kozepidoben volt a megtermekenyules. Raadasul, a 17.napon ereztem a szurkalast (szerintem ekkor volt tusztorepi), viszont akcio elmaradt.
A Ferjemnel is minden a legnagyobb rendben. De akkor hol a baba? A doki szerint legkozelebb, ha hosszabb idore megyunk haza, jo lenne a lapar. Hat en nem igazan szeretnem. Nagyon felek tole!
El vagyok kenodve, mert julius olyan hamar itt van es mi ezt a ciklust is kihagytuk! Addig pedig mar csak 2ciklus lesz.

Bocs, ha hosszu voltam!

Puszi Mindenkinek!

Edus
Edus

Sziasztok Lányok!!

Elmondaná valaki, hogy a táblázatban lévõ adatok micsodák (a ciklusnál)? Úgy látszik laikus vagyok mégKép))
És most el vagyok megint keseredve. A nõklapja oldalon megkérdeztem Sztanyik dokit, mi a véleménye az esetemrõl. Szerinte a laparoszkópia felesleges, mivel nem olyan régen voltam terhes, és így csak nincs elzáródva a petevezetõ, és a gyógyszeres kezelés sem megfelelõ szerinte. Most mit csináljak, az orvosomon kívül kérdezzek meg egy másik orvost is??? Pedig én eddig meg voltam elégedve vele. Láttam a táblázatban, hogy vannak pécsiek is. Nem tudna jó orvost ajánlani???

Köszi: Hermi
Névtelen

Barbi, szivesen, ha van valami kerdesed, nagyon-nagyon szivesen segitek, mellesleg, az a barnas verzes nem is tudom, azt mondjak ra, amikor rendszeresen jelentkezik a mensi elott, hogy progi-hiany... talan emlekszel meg arra, amikor en is attol feltem -ugye nalunk sem a legtokeletesebb a nogyogyaszati ellatas- hogy progi-hianyom van, en bizony szedtem a Duphastont, nehogy ha megis teherbe esnek, elmenjen miatta a baba. S amikor ezt ide leirtam, hat, a lanyok le voltak dobbenve, hogy merek szedni hormon-gyogyit orvosi tanacs nelkul.... majd Erazmusz irta, hogy semmi de semmi mellekhatasa nincs, max. a mensit keslelteti, de meghozza. Elonye meg annyi lehetett volna, hogy megtartja a terhesseget. Tudod, kedves Barbi, az elso babammal elkezdtem verezni a 10.heten, meg magyarorszagon voltam persze, magan nogyogyihoz mentem, felirta a progi-gyogyit, beszedtem, elmult a verzes, visszamenve a dokimhoz, UH, szivhang, minden rendben, mondta, eleg a gyogyibol is, abba is hagytam, a kovetkezo heten mar ujra vereztem, s a 14.heten halt el a terhesseg. Mint utolag kiderult, nem kellett volna abbahagynom a progi-potlast, s akkor most lehetne egy... no, nem erdemes folytatni, de most mar erted, miert ovlak, ovnalak, nagyon szeretnem , hogy sikeruljon a babocad! KépKépKép

Mzsperx, a 14.napon vol az ovulacio, remelem, akcioztatok Kép. Viszont az ov. utani hod -ugye jol ertettem, vegbelben mert?- az alacsony, feltetelezhetoen progi-hianyra utal. Volt mar hormonverveteled?, mert abbol biztosan meg lehetne allapitani. A ciklus 2. feleben vegbelben mert honek fel kell mennie 37, fole es tartosan ott kell maradnia ahhoz, hogy a progi megfelelo szintu legyen /ugye azt mar mindenki tudja, hogy ha alacsony a progeszteron hormon szintje, megha letre is jon a terhesseg, nem tud megtapadni ezert elmegy Kép. Nem akarlak megijeszteni, csak a regebben itt megtargyaltak alapjan irtam le a fentieket /ugyanis en is ide tartoztam egy kerek evig/.

Lella
Lella

Sziasztok Lányok!

Újra itt vagyok és most már rendszeresen itt is leszek. Bár mostantól én is csatlakozom az otthonról netezõk táborához, úgyhogy én délutános leszek.
Röviden akit érdekel magamról annyit, hogy új munkahelyem van, új munkakörrel. Most azt csinálom amit mindig is szerettem volna. Baromira élvezem és remélem ez így is marad. A térdem jobb mint volt, de igazán a régi már sosem lesz. A BABAPROJEKT ÚJRAINDUL!!!!!!!!Kép Most már sokkal lazábban. Belefáradtam a görcsösségbe, úgyhogy mostantól nem ez határozza majd meg az életünket és bízom benne, hogy ez jobb is így. Semmi bogyó, sex akkor amikor kedvünk van (azért ügyelek a jó idõzítésre).
Szóval remélem nem felejtettetek el teljesen és újra csatlakozhatom közétek.

A babásoknak gratula, a még nem babásoknak sok sok kitartás.

puszka minden réginek és újnak: Gabó Kép
Gabómanó

Barbi! Nekem is volt többször ilyen kétnaposom! Most már rendes…

Vanda: köszi az infókat! Orvos nem látta ez utóbbit. De volt már ilyen, hogy lassan ment fel, nem mondott rá semmit! Pontosabban azt mondta, nem gáz, mert direkte rákérdeztem. Fel fogom hívni az ocst-t, hátha ott is tudnak hormonvizsgálatra küldeni. De az lenne a legjobb, ha nem is kéne menni. Vagy ha poz. Lenne a teszt, akkor is mérni kéne? (hangosan gondolkodom :-) )

Lella: neked is köszi a véleményt! Akcijó a 12 és 15 napon volt! A hõm most már 37 körül van… remélem ott is marad! Olyan szép szülinapi ajándék lenne ez nekem…

KépKép Kép
mzsperx

Sziasztok lányok!

Túl vagyok a laparoszkópián, és biztatok mindenkit, hogy ha ez szükséges ne halogassa. Én másfél évig vártam vele, (féltem persze), és szenvedtem az anovulációs ciklusokkal. Amikor 3*1 Closty is kevésnek bizonyult úgy megijjedtem, hogy elvállaltam a mûtétet.
A kórházi tartózkodás persze nyûgös dolog, de fájdalom szinte nincs, és pár nap alatt fölgyógyul az ember.
A mütét utáni elsö ciklus végefelé vagyok, és (ami még nem volt) gyógyi nélkül 37 fölötti a hõm.
Szerintetek ha ilyen magas jelentheti azt, hogy jó a progim? (a ciklus 14. napjától: 36,6...37...37...37,05...37,1...37...37,2...37,2...37...37,3 elõtte sajnos nem mértem.

Szia Gabó,
Jó, hogy itt vagy!

Puszi: Tücsi
Tücsi

ez jól hangzik, tücsi! mit csinálnak egy ilyen laparoszkópién?
mzs

Szia mzs!

Laparoszkópiát akkor csinálnak, amikor a diagnózishoz szükség van arra, hogy lássák mi van odabenn a kismedencében. Altatásban végzik, három pici lyukat vágnak a hasfalon, (egy a köldökben, kettõ kb. a petefészkek fölött)és pici kamerával körülnéznek.

PCO gyanú esetén meg is oldják a gondot a mütét alatt, és csinálnak átjárhatósági vizsgálatot is.
Nekem PCO-m van, ilyenkor a sok apro cista megkeményiti a petefészek falát, és nincs helye a petének megnöni sem. Ezt a kemény falat a mütéttel eltávolitják, kilyuggatják.

Puszi: Tücsi
Tücsi

tücsi: köszi! most már értem :-)
mzsperx

Sziasztok Lányok!

Tücsi, Gabó
De jó hogy újra jelentkeztetek. Akkor frissíthetem majd az adataitokat?

Mzsperx, Vanda
Ha üvegfestõs sablonokat kerestek, az uvegfestes.lap.hu rengeteg helyre elirányít benneteket.

Pilinke
Ahogy akarod, de ne tegyeleg mostmár át az alsó kisbabás listába? Az is a nagy listához tartozik ám!

Puszi,
Edelweiss

<pre>
Nick Ciklus Lakhely Életkor
Szami 12 c 78 cn Budapest 30 év
Fércegér 5 c 73 cn Dunaújváros 27 év
Melinda 7 c 66 cn N-o. 26 év
Éva 34 c 61 cn Nyíregyháza 27 év
Indigo 4 c 56 cn Budapest 25 év
Moni 10 c 56 cn Törökbálint 28 év
Cipomama 5 c 55 cn Los Angeles 35 év
Pilinke 2 c 54 cn Budapest 26 év
Timea 4 c 47 cn Miskolc 29 év
Zsuzsu 3 c 31 cn Budapest 28 év
Mzsperx 7 c 28 cn Budapest 28 év
Khjutka 42 c 26 cn Vidék 30 év
Lujza 14 c 25 cn Budapest 33 év
Edus 6 c 24 cn Svajc 25 év
Marcsi 6 c 23 cn Budapest 28 év
Kakukkfû 5 c 22 cn Budapest 25 év
Sien 19 c 21 cn Budapest 29 év
Zsuzsó 13 c 19 cn Budapest 30 év
Doris 12 c 17 cn Budapest 29 év
Mamacs 16 c 17 cn Budapest 24 év
Alma 10 c 14 cn Györ 29 év
Edi 13 c 14 cn Maglód 33 év
Bnemethm 4 c 12 cn Tatabánya 22 év
Vanda 12 c 12 cn Szolnok 26 év
Eni 8 c 9 cn Pécs 27 év
Orsoly 4 c 9 cn Nagytarcsa 27 év
Alice 38 c 9 cn Budapest 29 év
Edelweiss 13 c 4 cn Szeged 32 év
Kamilla 7 c 4 cn Budapest 26 év
</pre>

Hivatalos Kismamáink

<pre>
Lora 16 c 80 cn Várpalota 25 év
Klari 9 c 77 cn Budapest 31 év
Gitta 10 c 70 cn Tatabánya 29 év
</pre>
edelweiss

Szép Jó reggelt LányokKépKépKépKép

A gyógyszer abbahagyása óta, most jött meg elõszõr a menzeszem..Én elég biztatónak találom, hogy "csak" 2 napot késett és rögvest piros nappal indult.
Tudjátok, mielõtt elkezdtem gyógyszert szedni nagyon rendszertelen volt a ciklusom...volt olyan, hogy 50-60 napra jött meg.
Kérdésem: A fennti táblázatba, hogy lehet bekerülni?
Ha jól értelmeztem, akkor az elsõ szám, hogy mióta szeretnék babát, a második a ciklusnap ( onnantól számolva, mikor megjön)..

IldiKép
hercegné

Ildi
Ahogy mondod. Írd meg az adataidat és felveszlek rá.

Edelweiss
edelweiss

Kedves Edelweiss !KépKépKép

Nagyon köszönömKép Tehát: Ildi 1 c, 2cn Budapest és 27 év

Mégegyszer köszike

Pussz: IldiKépKép
hercegné

Sziasztok Lanyok!

Gabo, jajj de orulok nekedKép Meselj, most mi a melod?Kép

Mzs! Na en ellentmondok a tobbieknek, de szerintem max a 23. napon lehetett az ovi....es utana felment a ho...Szerintem elotte olyan alacsony, hogy nem lehetett ovi a 14. napon. Erazmusz is azt mondta nekem egyszer, hogyha 36,8 alatt van a ho, akkor az anovulacios ciklus (marmint mondjuk ilyen 40. napon...)

Edus! Az indexes doki szerint extra orgazmus nem kepes tuszorepit csinalni. Persze ettol meg lehet, de a nyalkahartya tenyleg nem valoszinu hogy felkeszult. Progi viszont van, merthogy az a tuszorepivel keletkezikKép

orsoly
orsoly

Sziasztok Lányok!

Hermi!
Örülök, hogy végre megint van pécsi a csapatban! Kép
Én két dokival probálkoztam, az egyik a klinikán, magánrendelésben, a másik a megyeiben szakrendelésen. A megyeiben még csak 1x voltam, de mindkét doki nagyon szimpatikus, többen ajánlották öket. Ha gondolod, emilen megirom a nevüket, meg a tapasztalatokat. gajdoseni@freemail.hu
A másik kérdésedre Ildi leveléböl már választ kaptál, hogy mi mit jelent a táblázatban.

Eni
Eni

Sziasztok LányokKép
Sajnos tegnap hajnalban végérvényesen elment a Nagyikám...KépKépKép Õ egyedül nevelt fel engem és 3 nõvéremet amiért örök hálával tartozunk Neki és távozása egyben azt is jelenti, hogy magunkra maradtunk...KépKépKép Ma még dolgozom de holnaptól néhány napig nem jövök majd dolgozni mert intézni kell az ügyeketKép

Mindenkinek minden jót kívánok és persze mielöbbi babásodástKép

doris

Kedves Doris!

Ez nagyon-nagyon szomorú, fogadd õszinte részvétem!

Ildi
hercegné

Sziasztok Lányok

Doris!
Fogadd õszinte részvétemetKép

Lányok!
Az jó ha a menszeszt követõ elsõ napon 36.7 a hõm? nem magass ez egy kicsit?én nem értek hozzá annyira hogy ilyenkor mennyinek kell lenie kb.
Annyira félek hogy valami nem OK.
A párommal már beszéltem el fog menni dokihoz a viszér miatt.
Lányok még egy kérdés szt tudom hogy menszesz alatt nem ajánlaton a házas élet mert fennáll a fertõzésveszély mivel nyitva van a méhszály,elõször ha ilyenkor nyujtható nyák van az mit jelent,és eggyáltalán ilyenkor teherbe lehet esni???

Pusz mindenkinek
Alice
Alice

Szijjasztok Lányok!
Olyan sokat írtok, nem bírom követniKép

KépKépGabóKépKép
Jól mondtad: Take it easy!

PilinkeKép
Én holnap kezdem a 8. hetemet. Egész nap rosszul vagyok, föleg akkor ha nem eszem, és emiatt félek, hogy rámjönnek a kilók!!! Söt, már itt is vannak! SajnosKépKépKép Egyik nap azt álmodtam, hogy a pocim már nagyobbacska volt és pindurka mozgottKép

Edus Kép
De jó újra látni! Bocs, hogy nem válaszoltam az SMS-edre. Lusta dög vagyok!

Orsoly szerint (és az index fórumán) a 21 progiszintnek jó. De Erazmusz szerint 64-nek kell lennie ahhoz, hogy a terhesség kihordható legyen. Speciel E-nek hiszek, nemcsak tapasztalata miatt, hanem azért is mert az én progiszintem már volt 34-is (ami ugye már jónak számítana), de a höm még a 37-et sem ütötte meg!

Itt vagy még Mo-on? Hogy vagy megelégedve Fábián dokinkkal?

Alice,
Bocs, hogy így fogalmazok, de miért van az az érzésem, hogy annak ellenére, hogy pároddal tisztáztátok a babavállalás ügyét és már ö is benne van elméletben, ugyanakkor a gyakorlatban szerintem nem bánná, ha nem jönne össze? Vagy rosszul látom? Bocs ha igen és örülnék nekiKép

A párodat nehéz lesz rávenni, hogy kivizsgáltassa magát. Hacsak nem azzal, hogy férfiasságában sértettnek érzi magát és hiúságból elmegy a vizsgálatra és vállalkozik egy ilyen mütétre, merthát azért mégsem lehet "steril". Viszont 1x már sikerült a terhesség, úgyhogy van még reményKép
DrukkolokKép

Puszi mindenkinek,
Moni
mj

Alice,
Visszaszívva az elözö üzimKépKépKép
ÖrülökKépKép
Puszi,
Moni
mj

Sziasztok LányokKép

megjavították a gépem, úgyhogy ismét itt vagyok. Szép napot és hetet kívánok mindenkinek.

Én ma vagyok a 31. napon, de szerintem már nem sokáig vagyok az egyik listavezetõ, mert minden tünet arra utal, hogy már csak órák kérdése és megjön a mikulás. Kép

Edelweiss
A hétvégén egy csomó gyógynövényes könyvet és újságot elolvastam, készül az összeállítás, sajnos kicsit tovább tart, mint gondoltam, de átfogóbb is lesz.
Annyit azonban már most ide írok - Lányok! ez mindenkinek szól - hogy az összes gyógynövényköny, mint a nõi bajok legfõbb gyógynövényét a CICKAFARKFÜVET említi.
Idézet: "A nõi bajokra jó hatást kifejtõ gyógynövények között a cickafark áll az elsõ helyen."
Másik idézet: "Ha a menstruáció orvosi gyógyszerezésre sem áll be havi rendszerességre, cickafarkfûvel keverve a palástfû egyenesbe hozza a dolgot"

Természetesen még más gyógynövények is vannak, melyeknek jó hatása van a nõi szervezetre, de a cickafarkot minden természetgyógyász kiemelten kezeli. Bõvebben a zebrafarmon találtok majd infót, remélem mihamarabb készen leszek.

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Doris!Kép Nagyon sajnálom!Kép Fogadd õszinte részvétem!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Moni!

Ezt nem szoktam mondogatni mert nem szeretek panaszkodni de anyagiak miatt most még várnunk kell a babával mivel 400 ezer tartozásunk van amit ebben az évben vissza kell adnunk.
Talán ezért vigyáz mostanában megint a kis drágám,ezért én nagyon szomoru vagyok de megértem hogy most nem lehet és hogy várnunk kell.MEGINT...

És a hõmre tudtok valamit mondani??????????

Alice
Alice

Sziasztok!

A hétvégén 2 barátnõm is bejelentette, hogy becsíkozódott. Csak annyit mondtam nekik: MÁZLISTÁK! De persze nagyon örültem KépKépÚgyhogy hajrá mindenkinek! Úgy néz ki babaesõs ez a hónap KépKép
...nekem viszont görcsölget a hasam Képszerintem most sem sikerült. Talán az inszem majd sikeres lesz.
lujza

Doris
Nagyon sajnálom. Fogadd õszinte részvétem!
Lujza
lujza

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?