A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ja, Emma most alszikKép

Kép
Kép
manoka11

K-vit.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok,

Sajna nem nagyon tudok visszaolvasni, mert tornán vagyunk plusz dolgozom, mert kolleganőm kórházban, igy én jöttem helyette.

Lányok: akit érdekelnek a vitaminok és egyéb termékek, amikkel elkezdtem foglalkozni kérem dobjon nekem egy mélt a johanna 1975 kukac vipmail pont hura. köszi előre is. Lassan összeállítok egy szép anyagot róla... csak Fanni nem szokott gépelni hagyni. Nagoyn nagyon szuper dolgok vannak, nem mondom hogy olcsók, de tényleg jók. Vitaminok, ásványianyagok, grapefruitcsepp, ökomag, folyékonyszappan (ami babáknak is tökéletes),és még sorolhatnám, de nem teszem, mert nem akarok olyat fársaztani, akit nem érdekel.

Köszi előre is Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Réka, Macskaanyu!
Üdv itt, aztán nem eltűnni, maradjatok is ... Kép

Gigi!
De jó, hogy írtad ezt a diavetítőt!!! Karácsonyra így Petra is kap egyet Kép (úgysem volt eddig semmi ötletem) Én is imádtam kiskoromban Kép
De figyejééé mááá! A Te kiskorodban is diáztak még??? Mer az nemrég volt .Kép Szerintem Te nem is emlékszel már olyanra, hogy hétfőn nem volt tévé...mert mi mindig akkor diáztunk Kép

Moose!
Overálbeszerzési helyem: tesco Kép Tavaly ott vettem egy overált, meg egy kantáros "sígatyit". Most is ott vettem az overált, a sígatyit a kispipisben, viszont ehhez még mindig nem sikerült dzsekit találnom Kép Már néztem túrkálókban, hiperekben, még a kenguruban is (bár ott aranyárban vannak...), de sehol sem találtam hozzá illőt Kép Miért Petra a legnagyobb lány a topikban??? Így nincs kitől örökölnünk ... Kép Ja, de azért van: tegnap a Somától örökölt kantáros farmernaciban feszített, hallod Jucus! Mostanra nőtt bele!!! Kép Meg Beet barátnőjétől is kaptunk tök jó cuccokat Kép... szóval nem panaszkodom...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Gigi Kép ez a parbeszed Hval Kép Kép

Macskaanyu, ez az amnezia csak egy kis feledekenyseg! Senki nem hulyul el! Es nemcsak a gyerekrol tudsz majd beszelni, ne aggodj. Na jo, talan az elso ket honapban igen Kép A konakionnal viszont tenyleg sokszor megvagod majd a kezed Kép Ja, es en peldaul utalom a sort, meg az osszes alkoholos sz.rt...

Zanza, pedig epp azt talaltam ki, hogy nem probalom elaltatni delben, amikor mar nagyon almosnak mutatja magat (felesleges ket-harom orat vergodnunk, csak teljesen kiborit/merit es aztan semmit nem tudok majd csinalni, amikor vegre tenyleg elalszik haromkor), hanem megvarom, amig megjobban kifarad. Lehet, hogy vezetnem kene, mert autoban azonnal bealudna.
moosejaw

Jó reggelt Csajok!

No mis is megvagyunk. Lilla durmol én meg felmosás helyett netezemKép Jobb isKép

Szóval én is a Kocsis Doktornőnél szültem. Nekem 16 éves korom óta a nőgyogyóm és nagyon szeretem. türelmes, nyugott, nem paráztat. Kellemes élmény maradt bennem a szülés, úgyhogy én is csak dicsérni tudom. Az IKEA szobába én már nem mehettem, de szerintem ez attól is függ éppen foglalt-e, te kéred -e. Szerintem ezt nem az orvos mondja meg. Vagy tévednék? Pénz témában inkább priviben írjunk beatrixhid@interware.hu

Neet mi is Milumil 3-at veszünk Lillusnak. Nálunk azért gyorsabban fogy, mert este 180ml, reggel 150ml-t iszik a csaj. Azt mondanám másfél két hét max. Egyébként 1 doboz 600g a DM/patikában 1750Ft, az Auchanban 1590Ft, ha jól emlékszem. Van cukormentes, meg gyümölcsös.

Képzeljétek tegnap újtra kezdtem a fogyokúrát. Úgye 87-ról kezdtem, most meg 79-ről folytatom. Muszály, mert az ortopéd doki csúnyán nézett rám és azt mondta muszály fogyni, mert a térdeim nagyon le vannak terhelve és nem fog elmúlni az állandó fájdalom.Kép Szóval szurkoljatok nekem!

Moose! várom a mailt!

Új csajok üdv!
beetrix

Fabrika!
Engem érdekelne a Waldorf téma ha kedved és időd írsz nekem néhány sort priviben, hogy ne legyünk off-ok. beatrixhidkukacinterwareponthu. Az érdekelne ti miért azt választottátok, mi győzött meg benneteket, mennyibe kerül , ezért mit kap a gyerek cserébe. Szeret-e a gyerek odajárni. Később waldorf suliba akarjátok-e járatni, stb.Előre is köszi!!
beetrix

Zsanci!
Szombaton megyünk úszni. Akkor végre veszek úszónacit Iginek.
Tényleg jövő héten SagojaKép?
beetrix

Szia Macskanyu!

Nem is tudtam, hogy a Sz.Imrében is van egy Szőnyi Doki. Én ismerek egyet, de ő a Schöpf-Méreiben dolgozik. Vajon a kettő ugyan az?
beetrix

Manóka,

Nem akciós a pelus, úgyhogy ha csak azért mész nehogy elmenj.
zsebi2004

Rékaa!
Most visszaolvastam, és láttam, hogy Kocsis doktornőről érdeklődtél. Én nála szültem idén májusban, és nagyon szuper volt, nagyon meg voltam elégedve vele. Az IKEA szobát már nem tudtam kipróbálni, olyan gyorsan szültemKép A doktornő benne van az "alternatívkodásban", de csak az ésszerűség mértékeig. Ha még szükséged van infóra, írj, mélcím a profilomban.

Kép
Kép
manoka11

Zsebi!

Hogyhogy nem akciós? Benne van a szórólapjukban. Vagy csak átverés?

Kép
Kép
manoka11

Átverés, a babaszobán láttam, hogy felrakták a lányok, hogy ne menjen senki ezért mert nem akciós.
zsebi2004

Hát ez gáz!!!
Moose!
Fogyasztóvédelem, vagy ilyesmi? De most komolyan.

De mennem kell ettől függetlenül is.

Kép
Kép
manoka11

Manóka!
Kaki lehet fogzástól! Ilyenkor megváltozik a nyál összetétele, és ezért a kaki is Kép Úgyhogy nyugi! Kép

Én is gondolkodtam a peluson, de akkor nem megyek ebben a trutyi időben...Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

ezer pussz midenkinek Kép

Fülöpke "letörzskönyveztetve", az UH-on meg azt modndták, hogy 100%-ig kiscsaj lesz Kép most 30 hetes és már teljesen babaarca van Kép

Beetrix: én meg csak a szt.imrés Szőnyi dokit ismerem,őt is pocak révén, de sztem nem ugyan az a két doki.
Bár nekem még korai a téma, de a waldorfos infók azért engem is érdekelnének.

Moose: a vajúdáskori sörözéssel csak vitzeltem ám Kép nem gondolnám a fájdalomcsillapítás eme módját igénybe venniKép bár alkesz nem vok, de azért terhességen kívül nincs bajom a sörrel Kép

overall ügyileg: újpesten, a városkapunál van egy bababolt, ahol új és használt mindenféle cuccot lehet kapni, overallt is! Egészen emberi árakon. Én pl. Fülöpkének vettem hét elején egy rugit, 1200ft ért, zsír újat. Érdemes lehet megnézni..
macskanyu

Sziasztok!

Szia Macskanyu!KépKépKép Végre!

Beetrix: a szentimrés Szőnyi mégcsak nem is rokona a shöpfisnekKép Ezt tudom mert én is gondolkoztam rajta, de kiderítettem. Egyébként is a György fiatal, az István meg azért már nem annyira, Õ kortalan!

K-vit: agyvérzés ellen van, az anyatejben nincs, viszont kell, mert anélkül gond lehet. De ebben is minden doki más mond, hetente, kéthetetente, sőt már olyant is hallottam, hogy havonta egy ampulla! Kézelvágás ellen, meg bevetettem az általatok ajánlott négyrét hajtott pelenka trükköt. Eddig bejött, még nincs bibimKép

Macs: Grat fülöpke "törzskönyvéhez", akkor lesz egy druszám?

Kivételesen egyszerre alszik a két gyerkőc, erre én nem tudokKép Grrrr...

Egyébként elegem van a h... anyagi sz@rságokból. Szerintetek van olyan, hogy egyenesbe jönni? Vagy ez is csak illúzió...

Mikor lesz már kedd? Úgy mennék tornázniKép Ebben a "szépséges" időben nincs kedvem kimozdulni semKép És vasárnap óta, hol erősebben, hol kevésbé de fáj a gyomromKép

Pusz: kicsit depis Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Macskanyu, Rekaa, sziasztok ittKép
az ikeas szobat en nem lattam, de a Fibi altal emlitett (patkoalaku) szuloszeket volt alkalmam aktivan hasznalniKép szerintem rulezKép igaz, ugy tunik, B-nek ez sem volt eleg alternativKép, mert vegulis csak akkor bujt elo, de akkor azonnal, amikor felig guggolva probalkoztam, h apa mogem ulve hatulrol a honom alatt megtartott. igaz, addigra mar a szuleszno is odaertKép... de ez mar mas tortenet...KépKép
tenyleg, a szt imreben lehet pl. igy SZULNI? vagy "csak" a vajudasnal lehet "akar fejenallni"???
hm. ez igy egesz ON, nem?KépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!
Na, talán most elállt az eső, így délután ki tudunk mozdulni! Kép Ugyanis elfogyott a pelus, de találtam itthon amolyan bugyogósat, úgyhogy most abban nagyoskodik Vincenzó. Kép 9 kilótól van ez a méret, úgyhogy az már majdnem teljesítve. Remélem, nem lesz belőle gondom, és legalább tudok szakítani is! Kép
Ez a pelenka-hirdetés dolog igazán disznóság!!!! KépKép grrrr

Ada,
drukkkkkkk!!!! Kép

Macskusz,
biztos lehetsz benne, h minden úgy lesz, ahogy Neked és a babának a legjobb! Kép Icával beszéld meg, h Te hogy szeretnéd, részletesen mindent! Nagyon kedves, és én egyszerűen imádom!!! Nagyon sokat jelentett nekem az ő segítsége. Kép

Most sajna többre nem futja, mert felébredt a kisfiam!
cupp,
fic.
ficánka

Pocak Kép lehet egyenesbe jönni! én csak tudom Kép
nehogy bedepizz nekem, mert akkor majd jól felhívlak, vagy átmegyek és megnézheted magadKép
Amúgy igen, lesz egy druszádKép
És mér' is nem tudsz aludni?

Ficánka: köszi a bíztatást, Ica nekem is nagyon szimpi volt, ha minden igaz, hétfőn,vagy kedden megyek is megbeszélni vele
macskanyu

Fic es felenk nem is jossz? Sul a gofri!Kép

Pocak, ne szomorkodj! A rossz napok utan csak jobbak jonnek! Fel a fejjel!

Fabrika, megkerdezhetem miert dontottetek a Waldorf ovi mellett es hogy mennyire ismeritek a filozofiajat? (Unokatestvere W-ped.)

Koszmora hasznalt valaki Kouriles emulziot?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

unokatestvere+m

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ez tök jó, most küldte anyum a linket:

http://server.fotiu-bp.sulinet.hu/~sijuca/KEDVENC/dalaltat.htm#baba

Azért annyira nem vagyok elkenődve, főleg, mert a párom mesélte, hogy mennyire kedvesek voltak a munkatársai, nagyon sokat segítettek lelkileg!Kép Nekem meg Ti segítetek, köszi!KépKép Na, meg anyukám!Kép

Macs: ne csak fenyegetőzzKép, addig nem lesz jókedvem amíg be nem váltodKép És azért nem bírtam aludni, mert járt az agyam, de már nem aktuális, mert felkeltek a csemeték!

pocakpacni

hmmm ezexszerint, ha Baluék ébrednek, leáll az agyműködésed?! :P Kép
és köcce a tehenes lapot Kép)
már csak azt nem tudom, hogy kell elöcsalni a vigyorfejet, csak a mosoly megy Kép
macskanyu

kettőspont+nagy o betű
szivesenKép
majd te is rájössz, nem leáll, csak átáll!

Dora: Marcinál kaptunk valami csípős illatú krémet, de az nerm emulzió volt, viszont használt! Asszem Balunak is fog kelleni valamiKép

Ada: remélhetőleg már túl vagy rajta, ha nem akkor hajrááááá!

pocakpacni

<font color="0000ff">Sziasztok!
Sajna nem sokat jövök, mindig lemaradok, hogy kinek mi az öröme-gondja, de azért nem vesztem el... Kép
Azt se tudom, mikor írtam utoljára.
Csináltam a múlt hét végén forgót az ágy fölé, hungarocal-féle madárkákat kifestettem és felaggattam:
Kép
Na meg rávettem a férjemet, hogy vegyük meg végre a babakocsit, íme, itt van:
Kép
Kedden fogorvosnál voltam, mert kieset az egyik tömésem, csütörtökön meg visszamentem, mert magas maradt az új tömés és folyton belenyilallt, amikor ettem. Kép De miután lefúrta jó magasságra, teljesen kicseréltek engem, majd' kiugrottam a bőrömből örömömben. Kép
Tegnap meg ma elég rossz nap van pocak szempontjából, elkezdett valamit odalent rúgdosni és néha üres hólyaggal majd' bepisilek, csak akkor hagyja abba, ha lefekszem egy órácskára, úgyhogy ma se sokat tevékenykedtem itthon.

Ha a doki által mondott időpontban fogok szülni, akkor mához pont egy hónapom van hátra! Kép

Siso!
Jó babázást! Nemsokára követlek! Kép

Bogárka!
Lánykádnak is jó babázást, nagyon aranyosan szoptat! KépKépKép</font>

KépKépKépKép
proone

Hoppsz! Nem állítottam át, hogy színesben mentsen el. KépKépKép Mindjárt... Kép

KépKépKépKép
proone

Kép
Kép

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Ha már ennyi fényképet felpakoltam... itt a pocakom is, most csináltam:
34+3</font>
Kép

KépKépKépKép
proone

Proone!

Lógos madarak rulenak. Hogy kell csinálni? Hol lehet alapanyagot kapni? Én is akarok ilyet!!
orsolka

<center></center>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Orsolka!
Madarak: Készen vettem egy lapos csomagot, amiben hungarocell anyagból már ki voltak vágva a madarak, kifestettem hobbifestékkel és öszeraktam, damillal összefűztem, ennyi.
A Promontor udvarban vettem a Kreatív boltban, de biztos más ilyen jellegű boltban is lehet kapni...</font>

KépKépKépKép
proone

Proone!
Annyira ügyes vagy!!! Kép Csak csodállak!!! Én is úgy kreatívkodnék, csak általában nincs hozzá türelmem, na meg a két gyerek mellett időm sem...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Proone!
Nagyon jól néznek ki a madarak, és a babakocsi is!
És a pocakod nem is olyan nagy!

Dora!
Mi valami gyógszertári kenőcsöt kaptunk koszmóra, de jött vele a gyerek haja is, úgyhogy nem kentem túl gyakran, inkább kapirgáltam (mondjuk akkor is jött), de végül elmúlt.

Pocak!
Fel a fejjel, egyszer csak jobb lesz, és nemsokára kedd vanKép

Voltam az Auchanban, 1799 helyett 3799 a Libero, és ki van írva, hogy elnézést, nyomdahiba. Szerintem a nyomdahiba az, amikor pl. nem jók a színek, vagy elmosódik, ez elírás. Bennem még az is felemrült, hogy esetleg szándékos, persze nem akarok vádaskodni, vagy ilyesmi, de ezzel aztán jó sok embert oda lehet csalni, aztán ha már ott vannak, vesznek jó sok minden mást, nem?

El, Emma bekakilt.

Kép
Kép
manoka11

Bogárka!
Köszi, én is fogzásra tippelek a kaki állaga miatt.
Ja, és ma találtam egy kis cérnaszálat Emma kakijábanKép Biztos valamelyik ruhájáról a szájába került, és lenyelteKép

Kép
Kép
manoka11

Proone,
nagyon ügyi vagy.

A hazug reklámok meg mennyenekmán!!!
neet
neet

<font color="0000ff">Hmmm, hmmm... Auchanról mostanában nem sok jót hallok...

Manóka!
Pocakom valóban nem nagy szerintem sem. Hízni is csak 7 kg-ot sikerült eddig, amirért a doki agyon-szokott dícsérni... Kép (Meg magát is, mivel diétára fogott a határértékes cukrom miatt.)

Viszont mai nap úgy telik, hogy majd' bepisilek folyton. Kép Ha nem vagyok vízszintesbe, akkor nem valami kellemes.
Időjárás, vagy mitől van ez...? A combom is néha görcsölget. Kép Remélem, nem akar még kijönni Babó!!!</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Ez egy kozos bejelentkezes, itt ul Fic es Vince a gep elott. Persze mar tul vagyunk egy gofrizason, a gyerkocok is jol laktak, sot aludtak is egyet.Kép

Majd meg jovunk, mert olvasni nem volt idonk, csak lattuk, hogy sokat irtatok, na meg Proone kepeit.

Fic+Vince,
Dora+Kati

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ada!
Tudsz róla, hogy benne voltál a tévében??? Kép A koraesti híradóban az m1-en a IX. kerületi polgármesterrel volt riport az utcán, és egyszercsak elhúz a háttérben Adaanya LH-t tolva a babakocsiban Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Proone,
Szerintem ne félj, nem akar kibújni, lehet, hogy az időjárás-változást érzi... Kép
A madarak és a babakocsi is nagyon édi!

Mi jól vagyunk, még nem makk-egészségesen, de majdnem! Még köhög kicsit...

Lenne egy kérdésem, hátha valaki tapasztalt hasonlót:
V. kedvenc alvó pozíciója az, hogy hasra fekszik, lábait maga alá húzza teljesen, mintha térdelne, és a kezeit bedugja a hasa alá, ilyenkor úgy néz ki, mint egy nagy gombóc. Szerintem irtó kényelmetlen lehet, de ő minden alkalommal, magától helyezkedik így el. Kép Van valakinek hasonló tapasztalata, hogy ez mitől lehet? Ugye ez noooormális?

Ja, még azt akartam írni, hogy Konakiont én mindig papírzsepibe bugyolálva törtem fel, és nem vágta el a kezem sose. Nekünk hetente kellett bevenni egy adagot. Húúú, de régen volt, vagy legalábbis régi sztorinak tűnik, ugye Neet, Votiv? Kép Kép Kép

Blaye
blaye

Bezony, voltunk szomszédolni, és isteni volt a gofri!!! KépKépKép Jót beszélgettünk, láttam szép képeket, és a közös szopitime is jó volt, szóval nagyon jól éreztük magunkat!

Pocak,
ne szomorkodj, gondolj a 3 gyönyörű gyerekedre!!! Kép ha tovább agyalsz, esküszöm, én is felkerekedek Vincével!!!

Proone,
pocid szép és tényleg ügyes vagy. Babakocsi milyen típusú? Ha 21-én születik majd a babád, az tök jó, mert Vince is 21-én született! Kép és a 7kg tényleg szép, kíváncsi vagyok most az utolsó hónapban mennyit nő még.

Manóka,
disznóság ez a Libero akció dolog!

Dóra,
az van ráírva, hogy 7-18 kg.

cupp,
fic.
ficánka

Blaye,
Kép örülök, h jól vagytok!
fic.
ficánka

Fic, köszi !
Ja, és gofrit küldhetnétek ide is, mert imádom! Kép
B.
blaye

Blaye!
Petra is szeret felhúzott lábakkal hason feküdni, meg egyéb kényelmetlennek tűnő pozícióban... de ha neki így jó, akkor én nem bántom Kép

Kokain: rajtunk kívül senki másnak nincs ilyen műanyag ampullatörőbigyója??? Én aszittem mindenki azzal nyomja Kép Olyan mint egy kis sapka, ezt ráhúzod az ampullára és így törik el. Gondolom gyógyszertárban lehet kapni, nekünk Anyukám adta...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ada!
Mi volt a vizsgán?????

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Nálunk is szomszédoás volt ám!Itt volt Oxi és Viki!SOma teljesen oda volt VikiértKép

Juc
20170114224602

Jucus,
de jó lehetett!!! Kép
Vikka már teljesen jól van?

Bogárka,
nekünk sajna nincs olyan ampullatörőizémicsodabigyónk Kép és zapának már elvágta az ujját, nekem még nem, és mi is ronggyal csináljuk.

Blaye,
elküldveKép, tényleg nyamszli nagyon!

Csajok,
én már alig várom, h ágyba bújhassak. Rámtört az extrazombiság, zapa sehol, Vincenzót meg szórakoztatni kell, mert nyügi már. Lehet, h mindjárt megfürdetem, és vízszint! Tehát, ha nem jövök, akkor nyúlok.

Dóra,
telefonszámot még nem adtam oda, de ami késik, nem múlik! Kép

cupp,
fic.
ficánka

<font color="0000ff">Ficánka!
Egy jóóóó naaaaagy Bergont vettünk. 44 000 Ft volt 1-2 extrával (bolygósítható kerék, állítható magasgú tolókar...)</font>

KépKépKépKép
proone

Szasztok!

Igen, ma szomszédolós napunk volt Kép Mert 6hósnál idősebbek közelébe lehet menni mindig, és elegem volt, hoyg csak ücsörgök a hegyen és egyáltalán Kép Meg Viki is épp jó ütemben volt fent, és el tudtunk indulni időben.
Viki meg este "elmesélte" apának, hogy merre járt, majd' megzabáltuk Kép
És voltunk Beetrixnél is, de oda már nem mentünk fel, mert Vikka annyira bealudt a kocsiban. Pedig Lillusra is tök kíváncsi lettem volna.

Proone: Nagyon ügyes vagy!

Juc: Egy csomó mindent elfelejtettünk Kép De majd megbeszéljük Kép

KépKép
oxigen
Györköny

A profi ampullagyártók, festenek egy kicsi pontot oda ahol le kell törni a tetejét, szerintem nagyon jó találmány.

Oxi,
Brúnó szerintem most fuldoklik a kamilla+levendula párában Kép Kép Kép

Manóka,
mondtam, hogy elírás a pelus, és minden porsin rajta van miniatűr betűkkel, hogy az esetleges nyomdai hibákért nem vállalnak felelősséget.....
zsebi2004

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?