A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Babcsibe
Ok, de ha tudsz, nézz be. Nem tudom, én mennyit leszek, mert azért lenne más dolgom is, mint egész nap babanetezniKép
gtünde

Wish
Nekem sem szivárgott át a kontrollcsík a másikra, amikor totál negatív lett. Úgyhogy még ne add fel!!
gtünde

na teszteltem egyet negatív 26 cn.megyek akkor tornázni holnap reggel.
gilingalang

elmegy a kedvem az élettől is.Kép
gilingalang

jó szar kedvem lesz hétvégén.előre sajnálom a családom.Kép
gilingalang

Szilva Kép igenis ! terhesedem...
te meg szeded az utrot? 12 hetig?

TundiKép ugyesen ! a hsg-t ki ne hagyd...es a parod katonait a Cink kel es 500 mg/nap C vitaminnal is lehet nagyon turbozni. + ging zeng ampulla. sok sikert hozza !

Tunde Kép hat, kar hogy nem hoztem, de nekem nem mukodik. Keptelen vagyok ugyanakkor kelni,fekudni es sosem mulatni. Eleg stressz ez az egesz procedura, mindenrol nem vagyok hajlando lemondani, mert a vegen egy karot nyelt mama leszek KépKép azt meg nem szeretnenk...ugye?KépKép

Manda Kép jo mulatast nektek a Bucsuban..

Galang Kép sajnalom KépKép, en is ilyenekkel szoktam magam vigasztalni, hogy akkor legalabb tornazhatok, ihatok stb Kép

Tunde Kép mikor tesztelsz megint? vagy tenyleg varsz 10 napot es mesz az uh ra? en mar nagyon turelmetlen vagyok, holnap reggel megint tesztelek

Babcsi Kép szerintem te leszel a kivetel,es ho, emg vervetel ide oda,,terhes vagy/leszel.
ezt akkor meg is beszeltuk,,ugye? Kép:

pusza mindenkinek:saco
saci

Jaj lányok!
Ne legyen már ilyen rossz kedvetek...hisz még senkinek nem is jött meg...és sokaknak reméljük nem is fog...tudomány ide vagy oda. Kép
Én a 28. cn-n vagyok, 36,7-el keltem...s ez tudjuk mit jelent. Be vagyok tamponálva (bocsi Saci Kép). Az előbb már görcsölt a hasam...de megnéztem még semmi...de már csak órák kérdése. Kép
Kellemes hétvégét mindenkinek és jelentkezzetek vmi jó hírrel hamarosan!
Krisz

Kép
vizkriszisback

Itt a laborkám,figyi:

A menoteszt negatív (várható volt)
A hormonjaim össze -vissza
Én most a lutheális fázisban vagyok
LH :17,78 norm. 1,0-11,4
Progeszteron 23,58 norm.5,3-86
ösztrogén 448,30 norm161-774
FSH 4,4 norm 1,7-7,7
Prolactin 782 72-511
Azt írják macroprolactinaemia irányában tovább vizsgáljuk.eredmény 1 hét múlva
Ha valaki ért hozzá,kérem elemezze nekem!!!!!
/A polaktin biztos attól magas,hogy nemrég hagytuk el a szopit./

KépKép

KépKép
okr

Halihó! Újra itt vagyok!
KrisztaKép Én sajna, nem tudok neked segíteni, de biztos lesz majd jelentkező.

manda

Okr
Lehet, hogy attól magas a prolaktinod, de a doki ezt jobban tudja. Mindenesetre itt Babcsi is meg én is magas prolaktinra szedünk gyógyszert, a neve Bromocriptin. A magas prolaktinszint akadályozhatja a peteérést.
gtünde

Manda
Megkaptam a sok leveledetKép Elmentegettem a képeket, mindjárt meg is nézem őket. KöszikeKép
gtünde

Saci
Nem tudok tesztelni, mert nincs már tesztem. De ha valami csoda folytán jövő hétvégéig nem jön meg, akkor beszerzek egyet. Lehet, hogy így jobb is, mert még egy negatív teszt nem biztos, hogy jól esne. Neked viszont szorítok holnapra, kívánok egy jó vastag csíkot!! Holnap leszel a 30. cn-on?
gtünde

Manda
Nagyon klasszak!!Kép Én úgy tervezem, hogyha terhes maradok, akkor belevetem magam a "kézművességbe"Kép
gtünde

Ezt igen, tudom.Ezért mondják,hogy szoptatás alatt nem lehe teherbe esni.
Pedig hát lehet.
Sztem nálam nem a p.é-vel van a gond.Vmi más lehet a probléma.
Múlt ciklusban UH-val nézték,és volt p.é.
Azért lehet,hogy ír majd Bromcriptint.
Nincs tőle hányingeretek?Akit ismerek,hogy szedte,mindenki panaszkodott.
Mondjuk legalább fogyok kicsit,nem árt az.

KépKép

KépKép
okr

Hozott nekem arany szívem (a páromKép) az Ikea-ból fincsi karácsonyi illatú teamécseseket. Tök jó karácsonyi hangulatom lett tőle. Én imádom ennek az ünnepnek a hangulatátKép Már úgy várom, és nem az ajándékok miatt. Hanem a hó meg a klassz hangulat miatt. Na meg a jó kajákért isKép
gtünde

Okr
Sokan panaszkodnak rá, de én vagyok a bíztató kivételKép; nekem nincs semmi panaszom tőle. Vagy lehet, hogy attól vagyok mindig olyan álmos??
Nem tudom, mi lehet nálad a gond.
gtünde

Franc tudja,lehet pszihésen van.Arra meg nincs orvosság.

KépKép

KépKép
okr

Okr
Az előző teherbeesésed könnyen ment?
gtünde

Sziasztok!

Tünde Kép Megjegyzem magamnak az "arany szívemet". Ezt az összeállítást még nem hallottam Kép Én is szeretem a karácsonyi hangulatot. Kár hogy olyan rövid ideig tart Kép Sokkal jobb lenne kitalálni az egy hónapos ünnepet, mert az ember végiglátogathatná az ismerősöket és még pihenni is lenne ideje...
karcsi

A fogigátló után 4 hóval lettem terhes.
Ám,pont így voltunk,mint most mensi sehol,teszt negatív.Kb. 3 hetes késés után derült ki,hogy babánk lesz.
A doki azt mondta a stressz miatt nincs mensim,hát stressz lett,de még milyen.........
Úgyhogy amíg meg nem jön,reménykedem.

KépKép

KépKép
okr

Karcsi
Ebben teljesen igazad van. Nekem is az az egy gond a karácsonnyal, hogy mivel elvált szülők gyereke vagyok, külön-külön kell apukámhoz ill. anyukámhoz menni. Aztán ott van a párom családja is (apuka+nagymama+nagybácsi+nagynéni). Õ mindig a nagymamájánál töltött legalább egy napot, ami nem is lenne gond, ha nem Nagyszékelyben lakna a nagyija, hanem itt. Szóval, ha mindenhova el akarnánk jutni, legalább egy hét kellene hozzá. És akkor még nem is pihentünk.

Nem hallotad ezt az összeállítást? Nem is értemKép
gtünde

Tünde Kép Manda üzeni, hogy örül neki hogy tetszett. És reméli együtt lesztek terhesek! (Biztos azért mert akkor együtt kézimunkázhatnátok Kép ) A férjednek nincs valami jó hobbija? Hátha én is tanulhatnék valamit. Ugy is sok szabadidőnk lesz ha sikerrel jártok Kép
karcsi

Okr
Akkor neked még van reményed. Mekkora a babókád? Mesélj róla!
gtünde

Okr Kép bromotol nincs hanyingerem, se semmilyen tunetem...
csak a borom simult ki szepen KépKép

Tunde Kép micsoda aranyos parod van !! igen, holnap lesz a 30 nap., majd tudositok - ha lesz mit Kép

KriszKép itt van egy ujabb terhes - jeloltunk. es nem haragszom am, hogy tampont hasznalsz..hohooh Kép - majd idovel rajossz te is, amikor a reklamok sem fogjak nyomtani..
mondom en, a 105 eves SaciKép
saci

Saci
Már miért lennél 105 éves? Mondjuk akkor orvosi csoda lenne a megterhesedésedKép
Hát igen, ő ilyen. Ezért is szeretemKép
gtünde

14 hónapos múlt 9-én.Most épp itt alszik az ölemben.
Adának hívják,és pont 14 hónaposan indult el egyedül.

Jajj,van egy sztorim.A viasaton van újra a Kojak.70-es évekbeli figurákkal.
Az ment a TV-be Ada:brumm-brumm
,brumm-brumm (ahogy üldözték egymást autóval)majd megjelenik egy dús hajú ,bajuszos férfi,mire AdaKépOtt vau-vau.
Betojtam rajta.

KépKép

KépKép
okr

Okr
KépKép Nagyon édi lehetett. Nagyon jókat lehet rajtuk derülni. Főleg, amikor felnőttes kifejezéseket használnak. Majd meglátodKép
És máris szeretnétek a következőt?
Képet nem tudsz felrakni róla?
gtünde

itt a kishölgy:
Kép
Minélelőbb szertnénk neki kistesót.Én már azt szerettem volna,hogy 1,5 éves korára meglegyen.

KépKép

KépKép
okr

Okr
Nagyon aranyosKép Én is akarok ilyet!Kép Tündéri kis hölgyeményKép
gtünde

Neked is lesz ilyen aranyos babócád,meglátod!Persze lehet,hogy fütyis lesz,de az már részletkérdés.

KépKép

KépKép
okr

Okr Kép
Gratulálok! Nagyon aranyos!
(és én is szeretnék egyet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
karcsi

Okr
Az már igazKép
gtünde

Karcsi
Meg is lesz nemsokáraKép Jövő héten mentek a dokihoz, nem? Na ugye. Aztán majd repülnek is a napok.
gtünde

A dicséreteket Ada nevében is köszönöm!

KépKép

KépKép
okr

Okr
Nagyon szívesenKép Nem csoda, hogy minél előbb szeretnétek még egy babátKép
Szeretitek halmozni az élvezeteket, mi?Kép
gtünde

OkrKép
Nagyon édes a kislányod!!! Reméljük nemsokára lesz kistesója!!!

TüncsibeKép
Örülök, hogy tetszettek a keresztszemes képek!
Még van egy csomó, majd legközelebb is küldök párat!

manda

TüncsibeKép
Igen. Hétfőn megyek Sz.ügynökhöz UH-ra, de már biztosan sokszor írtam.

manda

SaciKép
Köszi a jókívánságot! Még, ha tudok holnap benézek!!! Megy a drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Csak este felé megyünk le Gántra, úgyhogy lesz egy kis időm a netre. Bár festeni is akarunk, no meg persze a szokásos takarítás.

manda

Kép
Megyek vacsizni,
Kép
meg fürdeni.
Ha nem jönnék vissza, akkor mindenkinek jóéjt + sikeres babatapadást!
Kép

Saci - reggel várom a teszteredményt!
gtünde

Manda
Én is küldök még!
Na pussz!!
gtünde

Szia Tüncsibe!
Jó éjt!!!Kép

manda

KépAnnak,aki aludni tér jó éjt!
Én majd éjfél körül alszom el,ahogy mindig.

KépKép

KépKép
okr

Wish!

Nagyon sajnalom, most tudtam csak benezni, de latom nem var jo hir... Azert kitartas, tudod, bizni kell, es te nagyon jol csinalod. En is sokaig eros voltam, tudtam maskepp nem lehet kibirni, neked is menni fog, aztan jon a megerdemelt jutalom!!!!!
Azert meg majd az UH-ra kivancsi leszek...

Noemi, Saci!

Nagyon kedvesek vagytok, hogy igy orultok nekem. Tudom, Noe, hogy egyidosek lennenk, nekem is eszembe jut, mikor olvaslak neha... Sajnalom...
De azert tudom, hogy neked is hamarosan osszejon!!!
Mi jol vagyunk, pont 1 honap mulvara vagyok kiirva, nov. 21, tehat ez most a 36. het vege eppen, nagyon jol birom, jol erzem magam szerencsere, meg birok menni ide-oda nagyjabol, bar mar sokkal kevesebbet teszem, mert azert erzem a derekamat, meg az alvas ugye mar nem megy olyan konnyen, forgolodas az agyban, de nagyon boldogok vagyunk, en is tudom, hogy ki kell elveznem miden percet, ki is elvezem, es valahogy nem is akarom hogy vege legyen, annyira elveztem/elvezem, nektek is lesz ilyen jo hamarosan!!!!!! Egyebkent nagyon gyorsan elment a 8 honap, valahogy igy utolag visszatekintve mintha most kezdtem volna...
Egyebkent kislany lesz az UH szerint, Annacska lesz a neve.
Szerencsere minden leletem jo, meretek is jok, szepen novekszik, most mar olyan 2.5 kilo korul lehet, es nagyon sokat rugkapal, neha majd kirugja az oldalamat, nahat az a legjobb, azt nem lehet leirni...

pusz nektek, es vigyazzatok magatokra, neha azert benezek mi ujsag veletek, es nagyon drukkolok nektek!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok!

Wich! Fel a fejjel!
Jönni fog a jó hír!

Kriszti!
Nagyon aranyos a kislányod! Szép és huncut.

Nekem nincs sem jó hírem, sem rossz.
Bízni kell!

Kép
Kép
zsazsóka73

Hali!
Úgy tűnik én kezdem leghamarabb az új ciklust. Itt a Piri...úgy fél órája jött. (Pontos volt, pé után 14 nappal.) Tehát akkor ez már holnapra számít. Holnap leszek akkor az 1 cn-on. Marasztalom Pirit amíg tudom!!! De azért csukjátok be az ajtótokat!!! Kép
Jó éjt!

Kép
vizkriszisback

jó reggelt csajok
nemtok aludni
27 cn 36,8 tegnap negatív teszt bár még korai de ez van
OKR édes a kiscsajszid
gratula
VIZKRISZTI
sajnálom .de nekem is jönni fog piroska tudom.
GILI
gilingalang

Tunde Kép be kell vallanom, hogy este (tok hulye vagyok, tudomKép) megcsinaltam a tesztet es negativ,,de mar csak 1 tesztem maradt es azt meghagyom kesobbre. Mensinek semmi jele ugyan...

DodoKép jo volt olvasni, hogy ennyire elvezed a terhesseget,, igerem en is ilyen boldog anyuka leszek. Az Anna szep nev - gratulalok..

Okr Kép csodaszep a kislany

KarcsiKép MandaKép jo hetveget nektek. Varom a beigert joidot !
saci

Krisz Kép sajnalom !! KépKép
de jon a kov.. honap szerencsere !
saci

saci te most hol álsz?cn?
gilingalang

Saci
Elvileg a Qupido-t egész nap meg lehet csinálni. Te milyen tesztet használsz?
Azért az jó, hogy menzinek semmi jeleKép
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?