A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Hajni,
A védőnő nekem is azt tanácsolta, hogy azonnal válasszam el. De én inkább a dokimra hallgattam. Ha problémamentes a terhesség, akkor a szoptatás nem fog vetélést okozni, ha gond van, akkor valóban el kell választani.
Vendég

Szilde,
"Te beutaló nélkül mentél a klinikára? " - ezt kérdezted. Ez mire vonatkozott?
Vendég

Sziasztok!

Szilde: Hát nagyon remélem semmi komoly baj nincsen! Drukkolok!! Most hogy vagy? Azóta valami változás? Én egyszer voltam cici UH-án, mert csomó volt benne, kb, 1,5 éve. A nődokim utalt be, de "csak" egy tejmirigy volt megdagadva vagy mi.... De nem okozott fájdalmat, csak érződött a cicimben , hogy van bent valami nem oda való....Kép

Hajni: Csíplek TégedKép
Sinupretet próbáltuk, (szintén az ügyeleten javasolták) van is itthon, de olyan rossz íze van, hogy egyszerűen képtelenség beadni a Boginak!Kép Próbáltam kockacukorra csepegtetve, teába, narancslébe...stb de sajna mindenhogy átérződött az a borzalmas íz! Most Sinecod cseppeket kap!Állítólag az is jó!!
Köszi, hogy felajánlottad a bébicsőszködéstKép De őszintén szólva nem szeretnélek picibaba mellett ezzel terhelniKép, meg megoldom ha nagyon muszáj,riadóztatom az összes gyerekem összes apjátKép,nagyikat...szal néha nem hátrány a nagy családKépKép!!!

Ki kéne menni a Corába bevásárolni, mert holnap minden zárva, de a párom még alszik, mert éjszakás volt. Egyedül vagyis Violával meg semmi kedvem, fel sem bírnám tenni a buszraKép! Úgyhogy most várok!
Már kész az oldalas sült krumplivalKép Ti mit főztetek??

Szerintetek a Rinatiolt mivel lehet helyettesíteni, ami szintén köptető hatású és vény nélkül szedhető, felnőtt változat érdekelne!?

Szép napot!
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Dancsi! Nekem az orvosom mondta hogy az elsö harmad után nem ajánlott szoptatni mert a szoptatással oxytocin szabadul fel.

Köszönjük a névnapi köszöntést!

Szilde! én sem hallottam még arrol hogy valaki aki nem szoptat tejlázat v. tejkristályt kapna remélem mególdodik gyorsan!
A Siha közi bölcsibe mentünk, ez a játszóbölcsi része. Sajnos csak 2-3 gyerek volt most, de azért élvezte

Itt vannak a tegnapi képek. Most megint indulunk köszöntésre, holnap is lesz.

A tortája:
Kép Mi ez a ragacs?Kép...Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,
Nekem pedig azt mondta, hgoy akkor ennyi erővel a sex is tilos terhesen, azt mégsem tiltják.

De én sem akartam szoptatni már, olyan nemjó volt már. Meg amúgy is elapad az esetek 90%ban az első harmad végére.
Vendég

Hú Dancsi ezer bocs!
Úgy emlékeztem,hogy írtad régebben,hogy sokszor volt mellgyulád,és a nőiklinikán láttak el.Meg hogy tűvel is piszkálták a tejkristályt.
Arra voltam kíváncsi,hogy ügyeleten,v. rendelési időben voltál-e.Ugye van ott ügyelet.Hol is pontosan?Hány órától?Nem hajítana ki szerinted a doki láz nélkül engem?
Még mindig a két beutalón vagyok fennakadva.Jó lenne,ha nem menne rá a dokikra az egész napom.
Bocs,hogy ennyit nyaggatlak,de úgy emlékeztem hogy neked vannak ilyenirányú tapasztalataid.Remélem nem keverlek vkivel?Kép
Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Enikő!
Nagyon rendi vagy!
Hát én is remélem.Főleg mert az ember hall pl. olyat,hogy mráknál is lehet rücskös a mell..stb.
De vmi azt súgja megmaradokKép

szilde
Szeged

Húh de jót ettem mezei pulykapaprikásból,galuskával,fokhagymás-ecetes uborkasalátával.Kép

szilde
Szeged

Enikő!
Rhinatiol nem jó?Miért?
Bronchicum van még helyette.Ipecacuána nem tudom receptköt.-e.
Nekem semmi olyan nem jó amiben alkohol van.Rosszul vagyok tőle.Próbáltam Hurutoldó teát,meg gyerek Rinathiolt,de azok elég gyengék?
E.

szilde
Szeged

Karmen!
Gyönyörű a torta!Biztosan fincsi.Kép

És ez honnan van ez?KépKép

És milyen ízű?..Kép

Örülök,hogy tetszik Orsikának a bölcsi.Akkor ez most végülis rendszeres bölcsi,v. olyan játszóház?
Jó ünnepelést!Halmozzátok az élvezeteket!Kép
E.

szilde
Szeged

Enikő!
Végül kellett vmit csinálni a csomóval?Kaptál kenőcsöt,gyógyszert?Esetleg magától elmúlt?
Uh az,hogy zajliik?
Amúgy egész jól vagyok..Maszíroztam,fejtem...KomolyKép
Azóta kicsit jobb.
Köszi.

szilde
Szeged

Szilde,
én a gyerekágyas osztályra mentem be, volt, hogy az éjszaka közepén, nem kell beztaló!
Vendég

Karmen! Nagyon guszti a torta!Kép Milyen izű? Orsika pedig egyre szebb.

Enikő! Bronchikum, Prospan, más ötletem nincs.

Lottika javulgat, ma már egészen normálisan ebédelt. Jó, mondjuk a kedvencét főztem, zöldborsólevest.Ez az, amit mindig elfogad.

Na megyek is, felébredt a hatalmas alvásból (kb 3 óra).

Melinda
25+3

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Karmen: Boldog névnapot Orsinak!!!!

Enikő: Bocsi, hogy nem írtam smst-t, nemrég olvastam csak amit kaptam tőled, anyuéknál vagyunk Szabadkán.
Egyébként teljesen mindegy milyen hibaüzenetet ír ki, a lényeg sajna, hogy nincs net Kép
Telefonálni kell nekik, tudod Kép
Én is üzenem nekik, hogy irgumburgum. A múltkor felhívtam őket én is. Kép Kép

Betegeknek gyors gyógyulást!

Szilde: KépKépKép Engem is érdekel, hogy mi ez veled, én se hallottam még ilyenről, mondjuk még friss anyuka vagyok.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

A torta áfonyás-joghurtos miután én csokit nem akarok etetni vele, a turó rudit is szinte teljesen körberágomKép.

Enikö! nem bölcsis, csak játszóbölcsi. Nem is vennék fel mert nem dolgozok, visszavenni nem tudnának ha akarnám sem.

Bea,Melinda! KösziKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vasárnap 17:00-kor a Szeged Plázában a Grimm-busz szinház elöadása lesz

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bea: Semmi baj, megoldódott, az egész házban -utcában nem volt net! Kijöttek kijavítani a hibát, csak tegnap este az ügyfélszolgálatos fickó azt mondta, hogy a rendszernek semmi baja, a gépemmel van bajKép! Ehhez képest az egész környéken nem volt net! Szal ezért ijedtem meg kicsit, de kb dél fele megcsináltákKép!

Melinda: Örülök, hogy Lotti gyógyulófélbenKép Bogi is nagyon nagyot aludt ma délután, és az étvágya is jó voltKép Viola is vagy 3 órát aludt egyhuzamban, rendes gyerek voltKép

Szilde: Sztem is megmaradszKép
Semmit sem kellett csinálnom vele. Magától elmúlt. Azóta lett másik helyen is, de már is elmúlt! Ez tök normális azt mondta a dokim! Csak hát egy laikus nem tudja megkülönböztetni ugyebár ezeket az akármiket, hogy most melyik jó, meg melyik rosszindulatú..... Ezért az ember a saját cicijét mindig mensi után kell, hogy átnézze, ha akkor van csomó, és nem fájdalmas-érzékeny, akkor azonnali hatállyal irány a doki! Az a jó, ha fáj, mert az általában nem rákos elváltozás. A rák azért olyan alattomos,mert nem fáj, nehezen lehet észrevenni....
Az UH úgy zajlott, hogy oda beutaltak a nőiklinikára, ahol a mammográfiai vizsgálat van, és egy adjunktusnő behívott. Le kellett vetkőzni,felfeküdni a vizsgálóasztalra és egyik karomat felemelni a fejem fölé. A másikat a testem mellé leengedni, és akkor rákente a cicire a zselét, majd megultrahangozta. Pont úgy, mint amikor terhesség alatt a pocakot! Ja és előtte meg is nyomkodta, megtapogatta. Egyáltalán nem fájdalmas, max egy picit kellemetlen, mert azért nem egy felemelő érzés, ha egy idegen ember tapizza a cicidet...Kép de inkább, mintsem baj legyen...!!!!
Nem tudom én úgy érzem, hogy nekem a Rhinatiol semmit sem használ! Ezért gondoltam átváltok valami másra!

Karmen: Nagyon guszta a torta! Áfonyás-joghurt hmmmmmmmmmmmKépKépKép

Puszka

ceniko
Szeged

Enikö! A tortát azért nem én csináltamKép

Dancsi! igaz már nem aktuális, de a Faktumban van ágynemütartós, pelenkázos kiságy, ami heverövé alakitható. Ott nem néztétek amikor kerestetek? Tegnap néztünk butorokat, és a katalogusban benne van, ár persze nincs hozzá.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Úgy fennvan a gyomorsavam hogy csak na!!!
Ráadásul ma zárva vannak a patikák,holnap tudok csk venni renniet!

Karmen nagyon guszta a torta,gondolom fini is volt!
Küldhetnél át 1 kicsit!

Holnap jövök,megyünk anyósékhoz ebédre!!
Puszancs:Bibi 34+6

Kép
bibi226

Karmen,
de néztük, de nekem fenyő kell, ami pácolt, ott pedig natúrban van. Ha nem jön össze a netes vásárlás, a Faktumos lesz megvéve.

Bibi,
ilyenkor a reni sz...t sem ér már sajna. Picit emeld meg a párnádat éjjelre, vagy igyál lefekvés előtt tejet, kakaót.
Vendég

Sziasztok!
Karmen: GondoltamKép De akkor is gusztaKép

Bibi: Nekem segített a Rennie. Bogival engem is gyötört az állandó gyomorégés. Borzalmas tudom!! Sose ettem annyit Renniet mint azokban a hetekben, szinte jóllaktam vele.....Kép Száraz keksz rágcsálása, ami pár percig segített, meg hideg tej!

Dancsi: És ha megveszitek natúrba és egy asztalossal bepácoltatjátok????

Enikő

ceniko
Szeged

Enikő,
nem lehet, mert már le van lakkozva. Legalábbis ezt mondták a boltban.
Vendég

Kép

Kép

Kép
Vendég

Dancsi: Gyönyörűűű ez a gyerekKép Olyan édes, mekkora szemei vannakKép csodaszépKép Lefoglalhatom Violámnak?KépKép

A kiságyat nem lehet pácolatlanul kérni? Úgy is a gyártótól jön.Avagy 3-4 hetet kell rá várni.Nekik nem mindegy pácoltan vagy natúrba küldik el??? Próbáld meg a faktum honlapján közvetlenül a gyártótól, hátha az eladócsaj nem volt a helyzet magaslatán....

ceniko
Szeged

Enikő,
ez az egyetlen modell, amit nem a Faktum gyárt sajna.

Violának akkor Jozsó foglalt. Kép Kép 2 fülesbagolyból lesz egy pár......
Vendég

ez az uccsó:

Kép
Vendég

Dancsi, Jozsó nagyon szép kisfiú! KépKép Biztos az öcsi is ilyen édes lesz! Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok megjöttünk!

Elég ügyesek voltunk, oda és vissza is Dorka 1-1-szer nyüszizett, de 10 perc alatt elaludt. Tesómék gyönyörű helyen laknak, a kertből lehet látni a pannonhalmi apátságot. Mondtam neki, hogy szüljenek már ők is babát, mert nekem nem akarnak pluszba kölcsön adni egyet sem (Enikő!). Kép

Dancsi szép fiad van! Olyan, mint a tündér Lala. Kép

Karmen szép (volt) a torta tényleg!

Bibi savanyú almát próbáltál már gyomorsavra enni? Én nem mertem, de állítólag jó...

Bea Grétinek izzad még a tenyere? Dorkának is izzadt az út alatt, szerintem a melegtől van tuti (remélem).

Ezek szerint mindenki jobban van, remélem mindenki gyógyul!

Hajni
hajni_

Sziasztok!

Kis segítségre lenne szükségem. Még nem szültem, de 3éven belül tervezem. Sajnos nőgyógyász váltásra kényszerültem és most döntés előtt állok, merre is induljak. Nem szegedi lévén, még azt sem tudom Klinika vagy II.-es Kórház. Sokat segítene, ha írnátok néhány javaslatot+orvos névvel ha lehet! Előre is köszönöm!
emese1

Sziasztok!

Karmen!Nagyon aranyos Orsi!Honnan van a torta?

Bibi!Nekem is az alma vagy a narancs segített,de nem sokat ettem,csak 1-1 falatot.Jó volt az is,ha egyszerre csak keveset ettem.

Képzeljétek csütörtökön du.-án kikötöttem a fogdokinál,mert elkezdett fájni a fogam.Az én dokim szabin volt sajna.Szükség törvényt bont alapon körzetihez mentem,aki kikapta a fogam(hátsó)Kérdeztem,hogy biztos-e benne,hogy az a fog-e,ami fáj,Õ bolintott én balek meg belementem a húzásba!Hát ma megyek megint a fogászatra,mert persze,hogy nem az volt a rossz fog!!!!Alsót huzott és felső fáj!
Holnap meg ugye klinika,befekvés...
Pont azért mentem,el,mert nem akartam,hogy a klinikán lobbanjon be a fogam,erre tessék!!!!
Igazán annyira nem elviselhetetlen a fájdalom,ezért is gondoltam,lehet jöbban járnék,ha ma már nem mennék a fogdokihoz.Szerintetek?Ja!!!!!!!!!!! és még mindig elvan zsibbadva a nyelvem! Nem érzek ízeket sem!

Szép napot mindenkinek:Évi
révi

Dancsi!Jozsó tényleg nagyon szép! A szemei,meg már most veszélyesek!!!

Évi
révi

Révi, jaj Te szegény, nagyon sajnálom a fogad! A fogdokid ma már lesz?

Dancsi, Jozsóka nagyon édes! A szemeit kivéve szerintem nagyon hasonlít az én BenedekemreKépLegalább is most a képenKép.

Karmen, Orsinak utólag is boldog névnapot kívánunk! Szép volt a tortájaKép

Emese, üdv! Én a Klinikát ajánlanám mindenképp. A doki tekintetében nem tudom, milyen igényeid vannak. Nekem nő orvosom volt, mert azt szerettem volna. Általában egy orvosra mondanak jót is és rosszat is. Itt a topikon többen dícsérik Emőke doktornőt ill. a Sári dokit, aki eléggé felkapott.

Enikő, a köptető mellett/ helyett kipróbálhatnád az ánizsmag teát is, az is jó.

Amúgy most mi is betegeskedünk egy kicsit sajnos.

Szép napot mindenkinek!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!
GErika: Jobbulást! Mi baja a fiúknak? Ánizsmag tea? Majd utánanézek!Köszi a tippet!

Emese: Olvass bele a Szülészetek,kórházatnál a szegedi szülészetek topicba. Ott vannak vélemények! Én klinika párti vagyok személy szerint! És Vincze Emőkénél szültem! Csak ajánlani tudomKép

RÉvi: Nekem is volt gondom a fogaimmal a terheség alatt! MindkétszerKép! Azért ez elég durva, hogy az alsót húzza ki a felső helyett! Mondjuk én nem engedném, hogy kihúzzák a fogam. Inkább elmennék másik 5 fogdokihoz és ha az 5-ből 1 is van aki inkább fúrja/tömi, akkor azt választom! Csak legvégső esetben engedném a kihúzást!! A másik, pedig, hogy én a helyedben mindenképp elmennék fogdokihoz a szülés előtt. Sose lehet tudni, mennyire harapózik el a fájdalom!! És vegyél Elmex fogrémet, az nagyon jó az érzékeny fogínyre-fogakra. Én már jóideje csak azt használom, mert nem is a fogam, hanem a fogínyem volt a ludas sok esetben amikor fogfájást éreztem....
Jobbulást Neked!!!!++++++++++++++++ Valaki tudja a telcsiszámod a topikról?? Ha esetleg megszülnél...hogy tudjunk rólaKép

Hajni: Hol laknak tesódék?? A Pannonhalmi apátság gyönyörű, és milyen fincsi boruk vanKép

Dancsi: IgenigenKépKépKép

Szép napot!
Enikő

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Dancsi: Hihetetlen nagy fiú lett Jozsó és nagyon jóképű még mindig! Kép Rengetegett változott!!!!

Révi: Uhhh....nem is tudom....de talán elmennék fogorvoshoz a helyedben, és vele beszélném meg mitévő legyek. De nem hiszem, hogy szülés után még a fogaddal is szenvedni akarsz KépKép
Remélem minden redben lesz.
Majd írj még ma mi történt.
És holnaptól bedig hatalmas drukkok, és várjuk az infókat!!!

Hajni: Igen, izzad, szerintem is a melegtől egyébként. Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Karmen: Nem írtad milyen volt a játszóbölcsiben!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Erika: Tényleg, mikor látunk képet a fiúkról?

Emese: Üdv! Én a II-es kórházban szültem, Tarnai Lászlónál. Másodszor is rá fogom bízni magunkat!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea, majd igyekszem, de én sajna nem értek a képfelrakáshoz, apuci meg nem is lesz itthon 2 napig, meg egyébként is nagyon elfoglalt mostanában. Ha minden jól megy, 1-2 héten belül elkezdünk építkezni!KépSok a teendő addig is.

Enikő, Daninak torokgyulladása volt, most meg köhög, Benci is elkapott valamit, mert szombaton egy napi nyűgösködés után este kidobta a taccsot, de utána már jól volt viszonylag. Tegnaptól meg nekem fáj/t egy kicsit a torkom. De most már jobban vagyok.

Révi, megy a drukk holnaptól! Doki mit mondott, mikor várható Balázs baba?

Erika

gerika

Évi! mindig lesem az ujságot, azt hittem már babázol!Kép Ugye megirja majd valaki a hireket?
A tortát a Kálvária cuki készitette

Bea! Kevés gyerek volt. Eleinte 1dül voltunk fél óráig, aztán jöttek Gabiciék, majd mielött ök elmentek volna jött egy kislány, igy megint ketten maradtunk, végül mi is eljöttünk a kislány maradt egyedül. AMugy jo volt, de másra számitottam, azt hittem sok gyerek lesz. Remélem legközelebb tényleg nem pang ennyire

Dancsi! Jozso olyan nagyfiu lett, hirtelen meg sem ismertem! És annyira szép, igazuk van a többieknek! Nem azt mondtad azért kell neki szemüveg mert kancsal? Hát én nem látom rajta, elmult máris?

Emese! én Sárinál szültem, nála lehet választani a Klinika és a kórház között, de én kórházpárti vagyok erösen. Amugy mindkét helyen feküdtem már

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Erika: Ha van egy kis időd és küldesz nekem képeket e-mailben, szívesen fölteszem.

Karmen: Ó, de sajnálom, akkor nagy volt a pangás. Kép Így akkor nem is érdemes vinni. Végülis a cél az lett volna, hogy játszon a többi gyerekkel, szokják egymást, nem?

Tőlünk most ment el a védőnő, kérdeztem a hozzátáplálásról, lassan aktuális lesz és addig művelődnöm kell a témában még jobban Kép
Nagyjából azt mondta amit már olvastam is róla, csak szinte mindenhol almával tanácsolják elkezdeni a hozzátáplálást, védőnőnk szerint meg ne édes, hanem sós ízzel kezdjünk. Rájöttem, igaza van. Õ krumplit, répát mondott először. De majd még úgyis beszélünk róla, van még 1 hónapunk az első próbálkozásig.
Szóval érdekelne, hogy Gabi, Erika, Karmen és a többi anyatejes baba anyukája hogyan, mikor és mivel kezdték el a hozzátáplálást!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Karmen,
a képek közvetlenül ébredés után készültek, azért nem volt még rajta szemüveg. Az uccsó kép pedig közvetlenül a délutáni alvás után készült, azért nincs azon sem rajta. De amúgy hordania kell egész nap.

Bea,
alma leve, majd rostja, eztán mehet őszibarack, meggy. Először mindig a lé, aztán a rost is.
Vendég

Bea: Én almával kezdtem mindkettőnél, sztem tök mindegy mivel kezded. A krumpli nagyonszáraz tud lenni és ízetlen is. A répa is édes! BArack is jó kezdésnek. Az almát érdemes megpárolni, mert nyersen hasfájást okozhat.

Gabi
inecsg

Bea: Igen, a Nagykönyv szerint tényleg almával kellene kezdeni, de pl. a lányom se az almát, se a répát, se a krumplit nem eszi meg magában. ÚÚÚtálja, de nagyon. Én barackkal és meggyel kezdtem,aztán gyümölcs-krumpli keverékkel.

Lányok! Véleményekre lennék kíváncsi, de nem olyan "egymásnakesős" módon, lécci!
Szerintetek mikor érdemes először közösségbe vinni egy babát? Konkrétan most játszócsoportra gondolok.
Dorka nagyon szereti a nála picit nagyobb gyerekeket, és nagyon szívesen kezdeményez kapcsolatokat. Most 10 hónapos, ma elvittem egy baba-mama klubba gyerekek közé. Sajnos az egyik kislány többször is meglehetősen erőszakosan közeledett felé (1 év körüli volt),megmarkolta az arcát, az összes játékot kitépte a kezéből. Amikor látta, hogy meg tudja ijeszteni, nagyon hangosan elkezdett kiabálni, és mikor egyre jobban sírt, még jobban kiabált. Az anyukája sajnos hosszú ideig nem lépett közbe, én pedig hiába kértem szép szóval, hogy óvatosabban közelítsen. Végül el kellett jönnünk, mert a lányomat nagyon felzaklatta a dolog, sokáig sírt. Én pedig megkaptam, hogy többet kellene közösségbe vinni a gyerekemet...
A többi gyerkőccel viszont 10 perc után közösen játszott, mindenkihez közeledett (amíg meg nem történt ez a malőr).
Szóval, ti hogy kezelitek az ilyen helyzeteket? Mikor vittétek először gyerekek közé a ti gyerkőcötöket?
kissvirag

Virág: Én nem tudom, "mikor jön el az idő" erre vagy arra, csak a saját gyerekeimen látom mire érettek és mire nem! Ami tuti, hogy Bogi 10 hónaposan egyáltalán nem volt alkalmas együtt játszásra! Akkor Õ még nem élt úgymond társasági életet! Szerény véleményem szerint, az, hogy ennek mikor jön el az ideje egyénenként változó! Bogi már 2 éves elmúlt, amikor elkezdték érdekelni a csoportos tevékenységek! És kb 3 éves korától tud SZÉPEN eljátszani másik hasonló korú gyerekkel!!!! Nem véletlen, hogy 3 éves korban kezdik a gyerekek az ovit!
A bölcsibe csoportos foglalkozások nemtudom mennyire vannak! Az tuti, hogy a Siha közi játszó bölcsibe, -akkor amikor mi jártunk- nem voltak.....

Viola 9 hónapos lesz, de nem tudnám elképzelni, hogy bárkivel is együtt játsszon!

Szerintem érdemes lenne elmennetek a Siha közi játszó bölcsibe (mert az nyitott bölcsi) és ott egy óvónőtől megkérdezni, mi erről a véleménye. Vagy egy gyermekpszihológustól, akár a neten!

Nekem az a tapasztalatom (saját gyerekeimen, nem könyvből olvastam), hogy 1,5 éves kor előtt nem érdemes ezt a dolgot erőltetni! De lehet, hogy csak az én Bogim volt ilyen, nem tudom....

Majd a többiek is elmondják a véleményüket!!!Kép

Erika: Jobbulást Nektek! Azt hiszem ilyenkor ősszel elkerülhetetlen ez a takonykór, köhögés, torokgyuszi...stbKép
E

ceniko
Szeged

Bogiszáj, az imént:

"Viola, drága kishugom, ne buzeráld a konnektort, mert akkor nem szeretlek ha buzerálod, és nem vagyok a barátod..KépKép"

"Bogi: Anya add ide gyorsan a fényképezőgépet, mert Viola egyedül felült!
E: Tessék itt van a pirosat nyomd meg.....
Bogi: ...Tudom anya, nem vagyok hülye!" KépKép

Imádom a lányomatKépKép Mindkettőt!!Kép
E

ceniko
Szeged

Enikő!

Édesek a lányaid!Kép
Én is nap mint nap hallok jópofa "beszólásokat" a gyerekektől!Kép

Dancsi!
Nagyon szép kisfiad van! Gratulálok hozzá!

Emese!
Üdv!Bár én is nagyon tapasztalatlan vagyok, de szvsz mindkét intézményről fogsz jót és rosszat is hallani, egyikünk ajánlja, a másik ellenzi. Ki hol szült v. feküdt és elégedett volt, azt fogja ajánlani, úgyhogy ez nehéz kérdés!
Orvost pedig nagy felelősség ajánlani, mert aki az egyiknek nagyon jó, az lehet, hogy a másiknak nem jön be, nem szimpatikus! Tudom ettől nem lettél okosabb, de szerintem a többiek is egyetértenek velem!
Én a II-esbe járok, de még "csak" vizsgálatokra,én eddig elégedett vagyok. remélem így is marad!
A klinikán is feküdtem már, de az orvosom miatt pártoltam át a kórházba, még találkozni sem szeretnék vele! Biztos jó szakember, de mogorva és egy csöppnyi kedvesség, v. megértés sincs benne! Szabályosan féltem Tőle. Ettől függetlenül 5 évig kitartottam mellette, de egyszer elég lett!
Remélem a szüléssel kapcsolatban minél hamarabb tudok neked infót adni! Kép

Most mennem kell, indulok uh-ra. Megnézzük a 13.napon, hogy állnak a tüszőim és a nyh-ám.
Szorítsatok nekem!

Pusza:
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe!
Sok sikert!
Ki volt az a mogorva doki,megkérdezhetem?
Edit

szilde
Szeged

Köszönöm nektek a válaszokat!
Csibe! Tényleg ki volt az a mogorva, nehogy én is belefussak, eléggé érzékeny vagyok ilyen téren! Köszi mégegyszer!
Emese
emese1

Révi,hogy ilyen idióta orvos fogj ki!!!
Ez nagyon durva!!!
Én mielőtt terhes lettem,direkt elmentem rendbe hozatni a fogaimat!!
Ha lesz valami remélem üzensz valahogy!!!!!

Csibe szoritok nagyon neked!!
De tényleg ki volt az orvosod a klinikán???

Dancsi,Enikő,Hajni most minden nap ropival kelek,ott van az ágy mellett és én nyomom befele,úgy tűnik hogy felszívja a gyomorsavat!
Az almát próbáltam,de még több lett a savam,és nagyon-nagyon szar volt!!!!!!!!

Emese,én klinika párti vagyok!!!
Volt jópár ismerősőm aki a kórházba járt,és valami gond lett átküldték a klinikára,mert a komplikáltabb eseteket ott látják el!
Ne legyél ilyen helyzetbe,de az ördög nem alszik!!
Legalábbis szerintem!!Bár ez az egyéni véleményem!!
Puszancs:Bibi 34+7 te jó ég:35!!!

Kép
bibi226

Évi! ki a körzeti doki?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bea, kösziKép, de azt hiszem, megvárom a páromat és végre megtanulom ezeket a dolgokat magam is.
Hozzátápi: Én főtt rizzsel kezdtem, és mindig kiszedtem hozzá rántás előtt a magunk leveséből valamilyen zöldséget. Az elején répát. A rizst szeretik a babák és eléggé semleges íze van. De az elején annyira kis mennyiséget esznek, hogy én kóstolgatás gyanánt már ez mellett párhuzamosan megkóstoltattam néhány idénygyümölcsöt is.

Virág, osztom Enikő véleményét, kb másfél év.

Bibi, tényleg nemsokára szülsz! Nagyon várod már?
Én az elsőnél nagyon vártam, hogy teljenek a hetekKép

Csibe, drukk, hogy sikeres legyen ez a hónap!

Jó éjt!

Erika

gerika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?