A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szebb reggelt! Kép

Fic: Ne keseregj, aludj sokat napközben is Kép

Juc: Szegény medvék azt esznek, amit kapnak, ne haragudj rájuk Kép
Az MSN azóta is kaka, a rádiós net halála a köd, az meg itt akkora, hogy a kaput nem lehet látni Kép Megírod emailban megint a kisregényt? Köszi!

KépKép
oxigen
Györköny

Fic, pihenj és igyál sört, meg malátakávét! Kép
ez az éjjeli kelés azért "szép", mert tulképp bármitől lehet, nemcsak kajától, akár fogtól is, vagy rossz álomtól - csak ugye mi nem jövünk rá...
kezdetben a kajálás a fő ok a kelésre, aztán egyszer csak átrendeződik az egész
én ma reggel pl tök meglepődtem, hogy Istibe egy falatot se tudtam betömni, aztán nem erőltettem, hanem inkább tisztába tettem és felöltöztettem. és utána kérte a reggelit! régen semmit se lehetett vele csinálni, míg nem evett, most meg addig nem eszik, míg nem szalonképes Kép

Macskanyu-druszám, boldog névnap Kép

és köszi mindenkinek még1x

Recca, én is csak csatlakozni tudok az előttem írókhoz, hogy 1sősorban a dokitól függ, ill attól, hogy minden rendben van-e a szülés közben
az én dokim azt mondta, nála akár fejenállva is lehet szülni, ő csak akkor avatkozik be, ha a baba érdeke úgy kívánja
ez így jó, nem? bár nekem nem így sikerült, de mégis valahogy az volt az érzésem, hogy minden úgy van, ahogy lennie kell, tehát semmit se erőltetnek rám és semmi se "fölösleges", épp ezért nem is bántam utólag a sok rásegítést pl az infúziót, burokrepesztést
ezek nélkül talán 2 nap alatt se szültem volna meg, és az már talán veszélyes lett volna Istókra, de nem is akarok belegondolni ilyenbe

votiv 8)
votiv

<font color="0000ff">Fic!
Már miért lennél buta? Kép Csak olyan nagyon egybe tud lenni az a babkocsi, mintha tényleg mózeskosár lenne. Kép egyébként egy "sima" Bergon babakocsi.

Kint voltak a házunkban a tűzoltók. Valaki a 4. emeleten felrakta a kaját főni és lefeküdt aludni. Arra ébredt, hogy a tűzoltók rátörték az ajtót...
Vigyázzatok ám a tűzzel ti is! Szerencsére semmi baj nem lett itt.

Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Proone, ebédre várta a tűzoltókat?Kép

Fic, nem kék volt a szoba, hanem rózsaszín-lila.Kép
zanza

Sziasztok!
Megpróbálok most írni,mert indulnánk anyósomékhoz ebédre, de Gréti bealudt, úgyhogy most van egy kis idő.

Szóval, anyukámék nagyon megörültek nekünk a repülőtéren, még a szeme is könnybe lábadt. A tepülőgépen szerencsére semmi gond nem volt, mi szálltunk fel elsőnek, és Gréti be is aludt a cicimen mire felszálltunk. Persz mikor kakált volna be, ha nem akkor. lehet a légnyomás miatt, de visszafele is kijött neki.
A szállodánk nagyon-nagyon szép volt. 5 csillagos volt, de itthon azt mondták, hogy abból kettőt nyugodtan levonhatunk, de ez tényleg annyi volt. Különb volt, mint a Koppenhágai Hilton szállodánk. Minden nap takaríttták, még ki is porszívózták, minden nap ágynműt is cseréltek, még Gréti kiságyában is kicserélték a lepedőt minden nap.
A kaja szuper volt, igazi terülj terülj asztalkám. Svédasztalos volt a reggeli és a vacsora is, nagyon sok és változatos kajával, és a vacsi minden nap más 100 féle kaja volt. Rengeteg édesség is volt, és mind mind nagyon fincsi volt.

KépKép
KépKép
lindicita

A szálloda kertje is nagyon szép volt, volt 2 nagy medence, az egyiknél kis szökőkútszerűség is volt.
A kertből meg közvetlen a tengerpartra lehetett menni.Kép

KépKép
KépKép
lindicita

.Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Gréti felébredt, majd holnap folytatom.
Sziasztok!

KépKép
KépKép
lindicita

Juc!
Én azt hittem csak valami mítosz ez a maciszeretiamézet, de ezek ott tényleg úgy falták a fakanalakról, hogy csak na! Kép De gondolom ez csak a desszert... a nyuszira Kép
Anyósom viszont ma mesélte el, hogy mikor Petrával a múltkor az állatkertben voltak akkor a tigris ketrecében egy egész kecske "aludt"...ez is durva!

Beet!
Írtam Neked emilt jó pár napja. Megkaptad??? Csak azt akartam kérdezni, hogy nincs-e a sokcuccos barátnédnak 86-os téli dzsekije...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Lindi!
Képek szuperek, nagyon klassz lehetett a jó kis napsütésben és melegben. Mi tavaly szeptemberben voltunk Tunéziában nászúton, és nagyon jól éreztük magunkat. És igazából már Emma is volt Tunéziában, 6 hetesen a pocimbanKép

Fic!
Csatlakozom a többiekhez, de látom te is rájöttél már, nem kell Vincenzónak tápi. Emma is ébred minden éjszaka, én már eléggé belejöttem, ez van.

Gigi!
Jobbulást fiacskádnak, azért te ne legyél szomorú, mert azt ő is érzi, és nehezebben gyógyul.

Neet!
Emma is 6 kiló körüli, egész pontosan hétfőn volt 6100 gramm, szóval nem egy óriáscsecsemő.

Oxi!
Talit beszéljük meg mailben, jó?

Proone!
Durva ez a tűzoltós történet, hogy lehetnek ilyen felelőtlenek az emberek???

36. hét? Az tök jó, akkor most megint van végre kiért drukkolni!!!

Mi lehet Sis-el?

Szerintetek az normális, hogy mostanában Emma naponta 4-5x kakil? Szinte minden szopi után kijön egy mini adag. Tudom, hogy anyatejes babáknál minden véglet normális, de azért nekem furcsa, hogy korábban 4-5 naponta kakilt, most meg napi 4-5-x. Hmmm...

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!

Hiányoztok ám nagyon, Máté egész embert kíván egyelőre, most itt szopizik az ölemben, de már alakulunk, mint púpos gyerek a prés alatt :-O

Tegnapelőtt visszanyerte a születési súlyát, nem tudtok erre vonatkozó átlagot?

Uxi hajrá, szegény Hari, babák szépek, oldal frissül!!

http://invictus.elte.hu/images/mate/thumbnails.html

Pusztok

Sisotris
11 nap

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

koszonom mindenkinek a hozzaszolastKép na jo, nem okoztak kulonosebb meglepetest, de azert erdekesek...Kép

Juc, inkabb legyel buszke a lanyodraKép: az, h hianyzol neki, azt mutatja, h okosodikKép

Bogarka, macifarm jo lehetettKép
tenyleg, elettan gyakorlatra atjartatok a ttk-ra?

Ildi, szegeny kutyusKép lehet, jobban jarnatok, ha kipakolnak. a mutet meg utana 1-2 hetig nem tul vidam, de aztan nincsenek tobbe ilyen gondok. a mi kutyaink mar atestek ezen, ugyhogy tudom, milyen...

Lindi, szuperek a kepek. bar gondolom tuneziara nem ez a legjellemzobbKép azert klassz lehetettKép meselj majd meg!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Manoka,
a csak anyatejes babánál az alábbi mondás igaz: a 10 naponta egy és a naponta tíz kaki is normális.

Oxi,
Pelus: én sem értettem, amit írtam,Kép de ha megragadsz egy Pampers csomagot, és megnézed az oldalát, akkor megérted. Kétféle méretezés van, az egyik a Let's Go csomag, a másik az Active Baby csomag. Egyik ilyen osztásban nézi a kilókat, a másik olyanban. Szóval lehet válogatni, kinek mekkora jön be, nekünk mint említettem a 4-9 már kicsi, pedig E még nincs 8 kiló. De ahogy hallom Bogárkától, ez más pelusnál is így van...

Votiv,
én akkor inkább el sem olvasom a linkedet, ha nem baj. Napi egy lityi "tejet" is van, hogy megiszom, bár ezek a porított, felvizezett valamik állítólag nem is tejek már... sebaj, disznó se tudja, mitől hízik, tudjátok. Kép

Moose,
ünnepélyesen jelentem, h felszereltük a rácsodat a konyhaajtója. Kép A tyúklétra elé meg betoltam a lestoppolt kocsit, így semmi esélye a kiscsajnak a tilosban mászkálásra. Így most orrba szájba netezhetek. Jeeeeee.

Siso,
szmájliba ne rakj - jelet. Kép Kép

Lindi,
elég már ezekből a kékvízű képekből. Tegyél fel valami rohadt gyümölcsöst, szalmonellás fagyist, szemerkélő esőset, mer' így nem leszünk jóba'! Tudod itt mikor lesz megint ilyen? Majd 8 hó múlva. Hány SztImrés baba lát addig még napvilágot! Vagy ködöt... Kép Na jó, vícc volt, édesítsd meg napjainkat további pikcsörökkel. Kép
neet
neet

Sis, nagyon cuki a fiad! tetszik, hogy sosincs nyitva a szeme, énfiam is ilyen volt, 3 hós koráig alig van róla kép amin kinézne Kép
és olyan szép kis pihés fejecskéje van! Kép

Neet, én is iszom a "tejet", előfordul nálam is a liter/nap fogyasztás, de én már rég elromoltam Kép

de a fiamat még meg tudom menteni, és etekintetben nem alkalmazom rá az ami jó a mamának elvet Kép
elvégre nem vagyok egy stahl judit... (napi 2 doboz cigivel) KépKép

votiv 8)
votiv

Recca!

Olyan jól esett,hogy ezt írtad.Komolyan!Kép

Votiv!

DE a stahljudit(így kisbetűvel mint a nemecsek)nem is dohányzik.Ezt egyszer Õ maga mondta a szájávalKép

Juc
20170114224602

Sziasztok!
Megjöttünk anyukáméktól, nagyon jó volt látni, ahogy apuval mindketten unokáztak. Kép Nagyon szeretik persze Vincét, és mostmár, h ilyen nagy és ügyesen tartja magát, apukám is megfogja, meg játszottak, így én kicsit felszusszanhattam. Kép

Oxi,
okés, igyekszem, ma sikerült is délelőtt két órát Kép

Holnap kapunk oltást Kép, újfajtát Kép! Kíváncsi vagyok, remélem ezt is jól viseli majd. De így lehet, h nem nagyon leszek itt, viszont tornára menni akarok! Már nagyon várom, remélem megint jó sokan leszünk! Kép

Votiv,
látszik, h Isti igazi ÚR Kép igen, én is gondoltam a fogacskákra is, mert nagyon nyálzik, és meg is van duzzadva neki ... no, mindegy, elmúlik, és majd jön más nehézség, és idővel én is megedződöm! Kép és a tejpépek meg elállnak egy darabig, meg én is megehetem Kép

Proone,
igen, nem jól láttam a képen, de így már tiszta! Kép és tényleg jó kis kocsi! én sajna a kilenckerben lakom, nem oly közel hozzátok, de a tavaszi talin remélem majd találkozunk!!! Kép

Zanza,
okés! Kép én világoskéknek láttam, de én nem voltam ott sokat, ezért nem tudtam jól szemügyre venni!

Zsebi,
igazad van, a b.örsi bergon nem nagy szám, én a váci útiban még nem voltam, de a megatoysban sokkal nagyobb a választék mindenből!

Még akartam mást is írni, de nyervog a ded, úgyhogy jön az esti rituálé! KépKépKép imádom a pancsit!

cupp,
fic.
ficánka

LINDI! NAGYON IRIGY VAGYOK RÁTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! én is menni akarok

Votiv! boldog Votivnapot!

hétvégi kis kalandom:
ÜGYELETI ELLÁTÁSBAN KIHÚZTÁK MA A FOGAMAT. 2 napja fájt (péntek éjjel óta), sajnos nem birtam ki és bevettem mindkét nap 1-1 cataflamot. a fog mellesleg ép, ámbátor gyulladt bölcsesség volt. eddig se voltam túl bölcs, mostantól igazoltan suttyó lehetek. az igazság az, hogy előbb a fülem, majd a fejem is fájt tőle (mindez szombat hajnal kettőtől vasárnap du-ig játszódott csupán), aztán már a szívem is fájt, úgyhogy nem kockáztattam tovább. ráadásul vidéken voltunk, anyukáméknál. most először utaztunk Hencsivel Kép . kissé beárnyékolta a dolog. remélem nem ártottam a Cataflammal a babának. a doki szerint nem, csak minimum 8 órát meg kell tartani a két szem között. az bőven megvolt.

ancsipancsi

Manoka: OK, írj, címem a profilomban. Emma nem a fog miatt kakil másképp?

Bibibííííí, az én manócskám ma mosollyal a száján alud el. Olyan jó volt látni Kép

Ancsi: Nem irigyellek.

KépKép
oxigen
Györköny

Hi Babes!
Jól eltűntem, de jelentem, a pénteki vizsgámat jóra értékelték a kedves tancsibácsik.
SZombaton rokonylátogatni voltunk, ma de. nagytakarítás, du. sziget-túra (no, nem hajógyári, csak margit).
Most szépen visszaolvasok, addigis házifeladat Mindenkinek: értesítsetek, ha valahol láttok 30*30 cm.es képeknek ízléses ócsó keretet.

Na, menek visszaolvasni, ki tudja, meddig jutok....

ééééééééééés Holnapra Várjuk az Első Fogat Kép
(tiszta szürke, és átlátszó, már látszik a fogacska vonala...ugye meglesz holnapra?)

Na, el.
Csóka, Ada
ada007

Ancsi,
annyira bírlak, ugyanolyan idióta vagy, mint Ada. Kép Te, igazoltan suttyó, te! Kép

Idi-Ada,
drukk az első nagy áttöréshez! Kép

Eszter elképesztően lefárasztó korszakát éli: egész nap menne. Megfogatja a mancsait, és fel-alá-fel-alá-fel-alá a házban. A rács nagyon rulez (I love Moose), mert így csak percenként kell felugrálni, nem félpercenként, amikor nem akarjuk, h lépegessen, és ilyenkor négykézláb mászik. (Tudja egy gyerek, meddig mehet el, vagy nekünk kell leállítani a menésben, h ne erőltesse túl a girnyó lábait??) És E ma megharapta a kutyát, na nem nagyon, csak megkóstolta. Kép Marci csak hátranézett, és arrébbment. De nem haragszik rá, mert a sonkát, sajtot, stb először mindig vele nyalatja meg, mielőtt bekapná. Hoppá, kapok Moose-tól, ha ezt olvassa. ... Kép
neet
neet

OFF (mi más?)
ez a csudafilm csuda gagyi, sztem.
neet
neet

Neet!

Ne izgulj,girnyó lábú E,tudja,hogy meddig mehet elKép

Juc
20170114224602

Juc, hiszek neked. én csak ronda pletykalapokban olvastam, hogy cigizik, és ezek meg ugye összehordanak 7et havat Kép

Ada, gratula a jegyhez meg a fogacskához! keretet én ma festegettem, azt nem merem mondani, hogy ízléses Kép de nekem tetszikésezafő KépKép

jaaj fogakról jutott eszembe, nekünk márjönnek a szemfogak, jaaaj
eddig még nem volt nagyobb balhé, de gondolom majd mielőtt kibukkan, jaajaj
Lizi hogy viseli?

Ancsi, nekem is kihúztak már egy bölcsességet, és látványosan nem lettem hülyébb Kép állítólag csak a gond van vele és jobb megszabadulni tőle, na de azért én megsirattam, mert ez volt az első elvesztett fogam, és mert hülye szentimentális liba vagyok Kép

Fic, nem lehet, hogy van egy kék szoba is? mert én mintha jártam volna egyben, de már milyen rééég volt... lassan 1 éve, ugye Neet, Blaye? Kép

votiv 8)
votiv

Neet, és Eszti meg is áll?
Isti is menne, de ez kb úgy néz ki, hogy fogom a kezét, ő meg eldől az egyik irányba, és a lábaival próbál "utánaszaladni" Kép
és ha elfárad, egyszerűen összerogy Kép

votiv 8)
votiv

Votiv,
és azt ki mondta neked, h nem lettél? Kép

És igen, van kék szoba, a rózsaszín mellett, ha minden igaz, Blaye Vincéje ott bújt ki (fiú a kékben, lányom a rózsásban, pedig nem is tudtuk előre. Kép )
neet
neet

Votivia!

Ezt is egy csúnya szennylapban nyilatkozta a szájával vagy a Bulák Szandi showban?Már nem emlékszem pontosan,de nem hiszek neki én sem.Mert valahol meg azt mondta,hogy nem ártvele a gyereknek aki mellesleg szerintem nagyon helyeskére sikeredettKép

SOma azt mondja az anyajegyre,hogy anyapötty.Szerintem rulez,nem?

Juc
20170114224602

Votiv,
nem áll meg, rohan. Vagy mire gondosz? Hogy egyedül áll-e? A kiságyban igen, ha nem kapaszkodik, a mellkasát, hasát letámasztja a rácsnak, és néha imbolyogva, minden segítség nélkül, de ez ritka és csak 1-1 mp.ig tart. Én egyébként azt találtam ki (spanyolvigasz??), h NEM az égbe tartom a mancsait, hanem jobban lehajolok (derék már úgyse rulez), és hagyom, h mellette vagy előtte legyen a keze, sztem ugyanis így sokkal könnyebb egyensúlyozni, mint magastartásban. (Eddig csak így kifeszítve láttam gyereket sétáltatni, de nem szimpatikus.)
Persze ha fárad már, ő is dől, drunken sailor effektus. Kép
neet
neet

Jucus,
hány cm hosszú Panna?
neet
neet

Neet, jogos Kép

fiam tök sok spenótot megevett vacsira, állati ügyes Kép példát vehetnék róla

Manóka, van a biatorbágyi rokonaidnak netje? ha van, megkérdeznéd, ki a szolgáltatójuk? előre is nagyon köszönöm

remélem nem csak matáv van bián, nem akarok t-onlány lenni

votiv 8)
votiv

Votiv,
na ugye. Kép
Enyém lány ebédre ette ugyanazt és ezek szerint ugyanazt a mennyiséget. Kép
neet
neet

Na jó, én el, holnap innen folytatjuk. Kép
neet
neet

Neet, igen, arra gondoltam, h kapaszkodás nélkül áll-e már
én soxor a hóna alá nyúlok menet közben, így is jobban egyensúlyoz
na de valahogy így is furán teszi még a tappancsait, biztos emiatt sem stabil

múltkor az állam leesett, ahogy láttam Rékát simán állni, még Bogárkánál
fú, állati magabiztos a csajod, Zanza!

Juc, ezt is olvastam. hát kinek higgyen az ember? hol láttad a gyerekét? én még nem láttam

votiv 8)
votiv

Van rózsaszín, kék, sárga és zöld "szalon" a SztImrében. Meg az ikejás.

KépKép
oxigen
Györköny

Votiv!

Storyban volt

Neet!

Állítólag 66,3cm de 74-80-s cuccokat hord ezért nem tudom eldönteni.Kép

Juc
20170114224602

Mivel agyam zokni, gondoltam írok olvasás közben&#8230;szóval:

Proone: szép vagy.
Macskanyu, Réka: üdv

Neet: egér szívinfarktus nincs is&#8230;egyébként LH 6,5 kila és mi a 7-14-es active baby-t használjuk pampers-ből&#8230;de megpróbáljuk a hh-t is

Recca: tudod, hogy mennyire utállak, ezért nem szoktma hozzád szólni &#61514;

Dunakeszi: megy a halál oda&#8230;..inkább megveszem drágábban, de nem fogok nyomorogni, meg acsarogni 3 csomag pelusért

Ficánka:
MEG NE BOLONDUJJÁ&#8217; MÁ&#8217; ÉDÖS LYÁNYOM&#8230;lassan a finisben vagy, minek táplálnád hozzá V.-t, hmmmm??????? Nyűgös, éhesen sír, nincs elég kakis, meg pisis pelusa???????????? Nekem nem tűnt ám alultápláltnak a nagylegény!!!!!!!!!!!!! És ha pl. a foga miatt nem alussza át az iccakát???????? Oszt te meg ezér&#8217; adsz neki almát, vagy mittoménmit? Hát, jelentem, az nem jó ám fogra &#61514;
Most olvasom, hogy vettél pépet&#8230;.hát, azt jobb, ha Te eszed meg, mert különben elverlek &#61514;
Most meg olvasom, hogy a hozzátápi csak rosszabb pillanataidban jut eszedbe&#8230;&#8230;hát, akkor kitartás drágám.

Lindi: teve RULEZ!!!!! Egyéb képek szuperek.

Votiv: basszus, tudtam, hogy még egy Orsit fel akartam köszönteni&#8230;.dehát kell neked így inkognítósdit játszanod ezzel a votivoskodással &#61514;

Gigi: B jobban van már?

Ancsi: fog jajjjjjjjjjjjjjjjjj

Manóka: sok kaka = fogzás&#8230;tudod, mindent rá lehet fogni a fogakra

Na, azt hiszem mindent lejegyzeteltem, ha nem. hát nem.
Csókolok Mindenkit. Jóccakát, tessék gyúrni a keddi tornára.

Csóka, aada
ada007

Juc!

Anyapötty=RulezKép

Csajom rákapott a paprikáskrumplira, no és a paradicsomot eszi paradicsommalKép Kismami amnésiám van : ugye már ehet parit majd 10 hósan?

Votiv!

Aszem a story című izémicsodában volt a gyerekeKép

Fabri
fabrika

Fibi!
nem mondod, h ti is Baján voltatok????????????? ejnye, hogy nem futottunk össze! Mi is ott vótunk!!!
Sziasztok mindenkinek! Épp próbálok visszaolvasni.
Adának sikerült a vizsga?

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Hello Csajok!

Recca!
De igen, átjártunk oda... Csak nem valami érintettség??? Kép

Ada!
Drukk a fogacskához!!! Kép
Sztem nálunk is elkezdődött, Petránál az volt az első jel, hogy esti elalvás után még 1-2szer felsírt 1-2 órán belül. Ma ez volt Doninál is, igaz ő nem sírt csak nyöszörgött Kép

Én is láttam a S.J. gyerekét, és tényleg ari, csak nekem olyan fura annak a nőnek a kezében gyerek...

Na húzok aludni...
Jóéjt!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Fabri!

Hi-hi-hi!Ez Maja evési szokásának szólt.Próbáld csak betartani ,hogy nem adsz neki ezt meg azt!Kép

Zsan!

Ada nagyon okos volt és szuper lett a vizsgája!Kép

Juc
20170114224602

Nnnnnna, visszaolv. megvolt!
Ada!
gratula!
Juc!
Soma rulez!
Proone!
Madárkák rule-nek!
Vera!
Éljen az egészséges Dóci baba! Kántor fijjjúk lebetegedtek...Kép

S.J. gyermekét én is láttam egyszer a biopiacon. Akkor nekem csak a hipi szupi b. björn-ös hordozókája tűnt fel, utána vettem észre, h az a S.J. volt.
És két doboz cigi az nem cigi...Kép
Bigi ma Big(i)Mac-et evett, amiben egy mókus figyelt.
ÉÉÉÉSSSSSS: senki nem figyelmeztetett, h vasárnap nem lesz semmi nyitva, igy össz-vissz 2 db pelusunk van, egyik Igi bébi popóján, és csak csendben imádkozhatok, h ne legyen semmi extra éjjel, mert akkor egy lepedőt kell a fenekére csavarintanom...Irgum-burgum. Azt hinné az ember, h a multiknak semmi se szent és nyitva vannak állandóan. De nem!!
Lindi!
képek rule-nak, örülök, hogy jól éreztétek magatok!
Recca!
mért vagy ennyire érzékeny??? Kép Kép én, látod, azért nem válaszoltam, mert nem voltam itt. De én is csak a tuti frankót mondhattam volna: orvosa válogatja, meg blablabla...Kép és eszedbe ne jusson kórházban szülni legközelebb, ha már ilyen bátor nagylány voltál!!! Kép
Bogárka!
Petra a Lidl-ös csimmában virit??? Csini!

egy hirtelen ötlettől vezérelve, csüt. éjjel eldöntöttük, h pénteken irány Baja (após-lak). Még azon az éjjel fiúk lebetegedtek, anyu (azaz én) nem aludt semmit. Reggel halk könyörgés, h Levi vegyen ki egy szabad napot, mert ha B nem megy oviba, anyu (azaz én) agyérgörcsöt fog kapni... Szépen lecuccoltunk Bajára, és mivel elég kripli volt a család, előrehozott karácsonyt tartottunk. A család ajándékja egy <blink>BIOPTRON</blink> lámpa voltKép Kép!!!Életem nagy álma!!!
Na el, dőlök...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci, hat nema' te is!! az ember lanya feltesz egy artatlan kis kerdesket, h legalabb kicsit kepben legyen, es maris felre van ertveKépKép hupp. hupp. na igy jar, aki kivancsi...Kép pedig mindfele hatso gondolatKép nelkul...
de azert: a beteg gyerkoknek nagy es gyors jobbulast, anyunak (azaz neked) kitartast, es jo szorakozast a lampahoz!!!Kép

Coolio
recca

Bogarka, hat nekem is volt szerencsem(?) az elettan laborhoz. bar sosem ertettem, miert jo az nekem, ha tudom, h rug vegsoket egy felig levagott feju beka, vagy hogyan rang a combizma, ha... mar nem is tudom, mit kellett vele csinalni. na persze nem ez volt az egyetlen, abban a formaban tok felesleges, megis roppantul komolyan vett (amugy viszont akar erdekes) tantargy a biologus kepzesben, melynek resztvevoje lehettem neves egyetemunk kebeleben...Kép

Coolio
recca

megyek lassan en is alunni. a fiuk is durmolnak mar vegre, meg dolgozni is tudtam kicsit vegre, de mostmar kinyiff...
joejt.

Coolio
recca

<font color="0000ff">Jó reggelt!

<center></center></font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni. Választottam szülészn&#337;t, Váradiné Icát és el is vállalt, találkoztam vele már egyszer és nagyon kedvesnek t&#369;nik. Azt szeretném kérdezni, hogy ilyenkor szokás-e rákérdezni az esetleges tarifára, vagy annyit adunk, amennyit gondolunk?
Illetve azt is megkérdezném, hogy szült-e valaki már az alternatív szül&#337;szobában, milyen volt?

Köszönöm el&#337;re is.
Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Szia Pirus,
én ebben nem tudok segíteni, de üdv a csapatban, valaki majd csak tudja a választ a kérdésedre.

Zsanci,
hát ez az, nekünk se szólt a kutya se, de mi csak cipőt akartunk venni papinkónak. Éjszakát megúsztátok? Vagy rákötöztétek dedre a textilpelust egy nejlonnal? Kép Kiskántoroknak jó bulást! Sajna, amíg ki nem tavaszodik, most már valszín elég sűrűn tele lesznek tűzdelve a hozzászólások bulás kívánságokkal.
neet
neet

Sziasztok!

Tegnap voltunk barátainknál látogatóban, 16 hónapos a kisfiúk, annyira édes volt! Én is szeretnék egy kisfiút!!!

Votiv!
A rokonaim azok a szüleim, és nem Bián hanem Etyeken laknak, és csak modemes netjük van, de van valami helyi kábelszolgáltató is. Sokat segítettem, mi? Kép
Ja, írok neked a mai nap folyamán mailt, van egy kérdésem, és nem akarom szétoffolni a topikot (bár már eléggé szét vanKép).

Sis!
Máté annyira de annyira szépséges baba! És olyan nyugisnak tűnik!

Ada !
Gratula a vizsgához, mindig elképedek, hogy van benned ennyi energia? Duracell&#8212;AdaKép

Na megyek, Emma hiányol! És közben köpködi a nyálátKép

Kép
Kép
manoka11

Neet, kösziKép

Votiv, mi Bián lakunkKép, igaz csak a nyár óta, nekünk kábeles internetünk van, korlátlan (3 fajta 'sebesség' csomagjuk van). www.biatv.hu

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Ancsi,
részvétem a fog miatt!!!! Nekem részben ki sem bújtak a bölcsességfogaim, már előre félek a perctől, amikor bemondják az unalmast, és ki kell operálni őket Kép

Votiv,
írtam neked tejekről, keresd vissza Kép

Lindi,
tökjók a képek, totál jó kedvem lett tőlük Kép

Ada,
gratula még 1x vizsgához. Fog megérkezett? Kép

Juc,
anyapötty KépKép

Zsan,
kántorfijjúknak jobbulást!!! A multiknak egyébként semmi sem szent, de törvény van, hogy nem nyithatnak ki pirosbetűs ünnepen Kép

Pirus,
nyugodtan kérdezz rá, szülésznők fel vannak erre készülve! Vagy megmondja, hogy mennyi az annyi, vagy azt mondja, hogy annyit adj, amennyit gondolsz. Ha utóbbi, akkor majd mi segítünk az összegszerűségben Kép És üdv itt!!!! Kép Mikorra várod a babát? Ki az orvosod?

Tegnap voltunk először kirándulni Dócival, a Börzsönyben, kedvenc rétemen. Nem mertünk hosszút bevállalni, meg hegyetmászósat sem, kb. 8 km-t gyalogoltunk, és Dócit vittük hátihordozójában &#8211; na jó, nagyrészt párom vitte, én csak a diadalmas zebegényi bevonulást vállaltam Kép Nagy csodálkozásunkra Dóci csöndben végigülte a 4 órát, szerintem nem tudott betelni az erdővel Kép Nekem meg ANNYIRA jólesett, hogy el sem tudom mondani Kép
kisün

Kisün!

Kirándulás rulez!
Mikor mentek a játszóra? Szeretném visszaadni a napozókat, azt hiszem, az idén már nem lesz szükségünk rájukKép Pedig Lindi képeitől kedvet kaptam egy kis meleghez és napsütéshezKép

Kép
Kép
manoka11

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?