A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

babcsi
Nem tudom,olyan-e mint az otthoni teszt.Lehet.
Igen,a kislányomat is csak sokára mutatta meg a teszt,jól emlékszel.
Vérből soha nem is néztek HCG-t még nekem.Itt vmi oknál fogva nem szoktak.

KépKép

KépKép
okr

Hali!
Majd később elolvasom mizu az elmúlt órákban.Most rohanok.
Kérdés. Hányadik napokon kell a hormontükörnél vérvétel?
Tudom kell egy a 3,4,5 nap körül, egy a peteérés után 7 nappal....kell még? Holnap megyek dokihoz ez ügyben.
Választ várok. Köszi.
KriszKép

Kép
vizkriszisback

Kriszta
Nekem csak ezt a kettőt csinálták. Nem tudom, szoktak-e még félidőben is.
gtünde

tunde Kép sajnos kezdem a barnazast....nem tudom, hogy mi lesz belole. ha megjon, akkor tovabb kell szednem ezt a 3 fajta gyogyszert ? mondjuk holnap ugyis felhivom a dokit, csak kivancsi vagyok, hogy neked mit mondtak..
nagyon szep dolgokat produklatal - gratula hozza !!
remelem neked nem fog megjonni...

babcsi Kép nem ertem, hogy miert olyan magas a hod,,nem vagy lazas?KépKép
a vegen megis lehet, hogy van egy pocaklakod? vagy az lehetetlenseg, mert a vervetel alapjan lattak volna? hogy van ez?
saci

Saci
Ne mááááárKép Szerintem akkor az utrot nem kell folytatnod. Mit szedsz még?
Köszi! És én is remélem.
gtünde

Ez nem igazság! Saci, nagyon barnázol? És fáj a hasad is?
gtünde

Figyeld meg, hogy pont kedd reggel fog nekem megjönni. Múltkor is, amikor vasárnapra terveztem a tesztet, pont reggelre megjött. Most tök mérges vagyok! Akárki is intézi így a dolgokat, törjön bele a bicskája!
gtünde

Tunde Kép egyaltalan nem faj a hasam, csak barnazok. Utrot szedek, meg fel bromot meg duphastont (2 x1).
ne felj, nem fog kedden megjonni. Ne kodold be ezt a fejedbe !
nagyon drukkolok, hogy legalabb Neked sikeruljon ! KépKép +++++++++++++++++

Wish Kép legyszi dobjal egy tablat .. - hogy vagy? ??
saci

Saci
Azért elmész vérvételre? Szerintem kérdezz rá a dokidra. Oké, nem kódolom be a fejembe!Kép
gtünde

tundeKép
az en dokim nem csinal vervetelt (ezt megmondtak telefonon), ha holnap "igazabol" megjon, akkor nem megyek vervetelre. Ha nem jon meg--> megyek, de nem az en dokimhoz (vicces, nem?)
az en dokimat csak felhivom a gyogyszerezes vegett. arra meg o is jo ! KépKép
milyen durva hogy ilyen dokik vannak, pedig mi fizetjuk oket !!!? csak nem szeretnek botranyt rendezni ott, foleg hogy ugy nez ki, hogy vissza kell mennem kovetkezo inszemre.

orulok, hogy nem kodolod magad KépKépKép csak igy tovabb !!!!
saci

Milyen hormonokat kell megnézetni a 3,4,5 nap körül? Akniek megvan a papírja róla, írja már le nekem ide. Mert az én mezei nőgyógyim nembiztos, hogy tudja. :/ Köszi!
Mennek a menziűzők:husshusshusshusshusshusshusshusshusshusshusshuss Kép

Kép
vizkriszisback

Krisz Kép en sajnos nem tudom fejbol,,de rengeteg mindent neznek. a 3. es 21 napi vervetel eredemenye kell a(z esetleges) gyogyszerek adagolasahoz...
saci

Sziasztok!
Gondoltam benézek egy kicsit, már itthon vagyok.

WishKép
Nagyon sajnálom, de azért még van egy kis remény. És nagyon tetszik, hogy ilyen erős vagy. Csak kitartást és van még több esély.

TündiKép
Még mindig jól alakulnak nálad a dolgok, drukkolok.

SaciKép
Sajnálom a barnázást. Tudom milyen ez. Én már sokszor pé után kezdek egy kis rózsaszínnel, ami szépen idővel átmegy barnába. Gyűlölöm, mert még izgulnom sem kell. Ez egyébként nem tudom miért van, hisz a hormonjaim rendben voltak és az UH szerint nagyon szépen érett a petém (legalábbis most pénteken.)

KriszKép
a megnézendő hormonok:
TSH, Prolactin, FSH, LH, Östradiol, Progesteron, Testosteron.
Pé után 7 nappal ugyanezeket nézték nálam, csak TSH-t már nem.
De ez orvosonként eltérhet, mert még van 1-2, amit nálam nem néztek, de ezek a legfontosabbak.

Magamról csak annyit, hogy valószínű ma v. tegnap volt pém. (Akcióztunk ezerrel) A Babymark LH teszt egy kalap kaki. Nekem sosem mutat igazi pozitívot, csak egy kis halványabb második csík volt megint, az is csak tegnap. Tegnapelőtt meg ma teljesen negatív. A PG53 ma reggel még tiszta páfrány volt és tojásfehérje dőlt(az már vagy 3 napja).
A hőm még nem ment fel, majd szerintem holnapra. Most annyira ideális volt minden, nagyon reménykedek.

El is felejtettem a kolbászfesztivált. Hát nem volt valami nagy durranás és ha ettetek még sz*r kolbászt, akkor menjetek oda. Kárm, hogy nem vittünk itthonról a jó hazai "stifóderbű".
Tegnap átmentünk Gyulára, megnéztük a várat, az nagyon szép volt. Ajánlom mindenkinek.

Hú, jó sokat írtam.
Holnap nem leszek, legközelebb kedden.

Kép
Kép
tiza

Köszi Tiza!
Drukkolok, hogy az akciózásotok gyümölcsöző legyen!
Kép

Kép
vizkriszisback

Sziasztok, most járok itt előszor. Tudnátok segiteni abban hogy a pé után mint jelent a barnázás, mármint hogy mi válthatja ki? köszönöm
malnax

Sziasztok Csajok!Kép

Most jöttünk meg Gántról. Hát a kislányt nem hozták anyumék, mert nem volt még olyan az idő reggel, meghát tegnap esett az eső. Sebaj, azért jó volt a búcsú. Már nagyon régen nem volt ilyen szép idő!!!
Holnap akkor BMC!
Mindenkinek megy a drukk, a babatapasztó és az energia ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Holnap amint net közelébe jutok tudósítok!!!
Ha nem jönnék már este, akkor jó éjt Mindenkinek!!!!

Üdv.Manda

manda

Wish Kép nem jelentkeztél. Mi van veled? Ugye nem jött meg? Csináltál még tesztet? Jelentkezz plíz.
Utánadolvasok a többi topikban is.

Dodo Kép Nagyon szép név az Anna, mi is gondolkodtunk rajta. Gyors és élményteljes szülést kívánok nektek! Nézz be ide néha, ha van kedved, és természetesen nagyon várjuk a fotókat majd a kisleányról Kép amint megszületett. Akkor mostantól már nagyon izgi a dolog. Mit mond az orvos, várható előbb?

Sackó Kép remélem nem mensi lesz a barnázásból. Még drukkolok azért!

Babcsi Kép olyan jó lenne, ha baba lenne már ott!

Tündi Kép remélem neked se jön meg!

Manda Képdrukk holnapra Sz. ügynökhöz!

Szilvanyu Kép te mikor is mész UH-ra a picúrral? Csütörtökön?

Malnax Kép üdv itt, a többiek biztosan fognak tudni segíteni, én balek vagyok ezen a téren Kép.

Kriszta Kép szerintem egy nőgyógyásznak ezt tudnia kell, hogy milyen hormont nézzen. Ha meg nem tudja, úgyse tud segíteni. Én várnék még a helyedben egy kicsit. Párod kiskatonái rendben vannak? Talán sikerül e nélkül is. Ha nem bízol benne, inkább szakemberhez menj. Szerintem Kép

Okr Kép helyes a kislányod! Emlékezhetek rád a terhességed alatti időkről? Olyan ismerős a neved.

Iza Kép az LH teszteket én most már meg sem veszem, de azért a tested szerintem is időben jelez. Két hét múlva remélem egy zebracsíkossal jelentkezel Kép. Gyulán még nem voltunk, jó ötlet.
Vendég

Szia Noémi!
Nem rég babanetezem még.
Lehett esetleg hasonló névvel valaki,de biztosan nem én voltam az.

Veled mi történt mostanában?

KépKép

KépKép
okr

Megyek gyerek fürdetni,aztán szundika!
Kép

KépKép

KépKép
okr

Szia Noémi!Kép
Mi van veled? Köszi a drukkot!!!
Manda

manda

Na pá! Elmentem aludni!!!!!
Akkor majd holnap jelentkezem!!!
Szorítsatok, hogy még a héten visszakapjam a fagyibabákat!!!!Kép

Jó éjt Mindenkinek!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++
Manda

manda

Szép jó reggelt!
Asszem elromlott a lázmérőm vagy mi. Reggel mértem a hőmet, és ugye akkor lehet megnézni, ha pittyeg. Na most nem pittyegett, pedig vagy 3 perce mértem már. Hülye sz.r. Így 36,8 volt a hőm.

Manda
Mennek ezerrel a drukkok! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Iza
Nagyon remélem, hogy sikeres volt a hétvégeKép Nekem eddig úgy tűnik, hogy az LH teszt jól működött. De most már kezdek egyre inkább nem hinni a tesztekben.
gtünde

sziasztok nekem már csak 36,6
tünde mikor nem kéne megjönni?
gilingalang

Giling
Ma vagyok a 30. napon, úgyhogy már pár napjaKép
gtünde

Babcsibe, Saci
Mi a helyzet lányok?
gtünde

Sziasztok Csajok!
Csak egy gyors bekukk, majd du. jövök és visszaolvasok.

Hőjelentés 36.9, 37. cn. Hát ha holnap se jön meg akkor érdekes.

TüncsikeKép
Mi a helyzet!! Nagyon drukkolok!!!

SzilcsibeKép
Hogy vagytok?

MandaKép
Mi volt a BMC-ben?

SaciKép
Nálad mi a helyzet?

Noé, Okr, KrisztaKép
Veletek mi van?

DorkaKép
Nem írtál, hogy hogy alakultál?

most robogok, du. benézekKép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Segítsetek légyszi!
A héten kell mennem 2. vérvételre. 23. napot beszéltük meg, merthoyg a ciklusaim átlag 30 naposak. De ebben a hónapban 15. napi UH-n már sárgatest volt (lehetett akár 12. nap körül is repim), és nem lenne jobb mégis 21. napon mennem vért vetetni? Mert egyébként akkor szokták. Ja, és 21. napom holnap lesz.

Köszike!

Tündi
Vendég

Tündi, szerintem jobb lenne a 21 napon menni vérvételre, mindenhol azt szokták kérni függetlenül a a ciklushosszától.

Lányok izgulok értettek láttom már mindenki túl van a 28 napon, hajráKép

Velem szórakozik a természet,barnázom most már folyamatosan ma vagyok a 19 napon,a hőm 37,2 volt reggel! Nem szoktam ilyen korán barnázi de már a 15-16 naptól kezdve ilyenKép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!
Ma a hőm 37,1C,és még mindig barnázom.

A fertility legújabb variációja szerint pénteken volt p.é.
Sajna akció azokon a napokon nem volt,mert a férjem munkahelyének jobb információi vannak a p.é.-m ről,mint nekem,úgyhogy menetrendszerint akkor dolgoztattják halálra!
Éppenséggel a pénteki hormonlabor nem stimmel egy ovulációs fázisba,de hát ki tudja?
Na sziasztok!
Kellemes hetet mindenkinek,legközelebb talán pénteken leszek!
Görbét azért rakok ide:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Tündi
Én is úgy tudom, hogy a 21. napon kell menni vérvételre.
gtünde

Sziasztok Lányok!

Saci Kép
Nagyon sajnálom a barnázást. Nem akarlak hitegetni, az rossz jel. Nekem utána mindig megjött! Szerintem hagyd abba az Utrot, és készülj lelkileg a következő hónapra!

Babcsi Kép
Iszonyat, hogy mennyire szórakozik veled a természet. Ezek szerint még ma sem köszönt be hozzád Pirike!

Tünde Kép
Szerencsére még nálad sem járt az a piros ruhás kislány! Mi van itt? Szeretném, ha elkerülne!

Noémi Kép
Szia! Holnap megyek BMC-be!

Manda Kép
Ugye minden rendben van?! Izgulok érted!

Kép
Kép
szilva069

Szilvanyu
Én is szeretnémKép Ha holnapra sem jön meg, megyek vérvételre. Mennyitől jó a HCG?
gtünde

Tüncsi Kép
Mikor nekem nézték a vérből, akkor valami olyasmit hallottam, hogy 38-tól. Úgy szeretném, ha összejönne....
Pirikéről annyit:
Annyira félek Pirikétől, hogy a mai napig minden pisilésnél félve nézem meg a papírt Kép Kész őrület.

Kép
Kép
szilva069

Szilvanyu
Mintha magamat hallanám. Én is ugyanezt művelemKép Már félek WC-re menni.
gtünde

Tüncsi Kép
Ezt tutira más nem értené rajtunk kívül Kép

Kép
Kép
szilva069

Szilvanyu
Kép Más meg örül, ha el tud menniKép Hogy s mint vagy? Holnap UhKép Nem izgulsz?
gtünde

Tüncsibe Kép
Nagyon jól vagyok, de az UH miatt nagyon izgulok. Remélem holnap mindent rendben talál Sz. ügynök!

Kép
Kép
szilva069

Szilvanyu
Drukkolok neked. Meg azért is, hogy lásson még egy babótKép
gtünde

Sziasztok!

A szomszéd topikból, a "babaprojekt elött állunk"-ból jöttem át hozzátok. Egyrészt az "előtte állunk", már elég rég volt, a 14. ciklusomat taposom, illetve kérdésem is lenne.
Ebben a ciklusban a 3. naptól 5*1 Clostit szedek, hogy megnézzük hogy hogyan hat rám, aztán ha minden jól megy a következő ciklusban lesz az 1. inszem (párom eredményei miatt kell). A kérdésem az lenne, hogy normális az, hogy a 4. és 5. napon már szinte semmi nem volt? (barnázás se nagyon) Az első napok teljesen normálisak voltak, meg a 3. napon is még bőven jött a dolog, de a 4.nél mintha elvágták volna. Ez a Closty miatt lehet, vagy semmi köze hozzá?

Köszi,

SzDorka (csak hogy a másik Dorkával ne legyünk keverve Kép

Kép
szdorka

Tüncsi Kép
Köszi a drukkot. A + 1 babát én sem bánnám...

Dorka Kép
Sajnos nem tudok neked mit mondani, nekem világ életemben csak 2-3 napig volt vérzésem, de szerintem ha 4 napos, az nem baj, nyugodj meg!

Kép
Kép
szilva069

Szilva, vérzésem nekem sem szokott tovább lenni, viszont barnázás az kitart az 5. nap estig, most viszont a 4. és 5. nap az sem volt.

Kép
szdorka

Szilva Kép- tobbiek
igen en is erre gondolnek (amit irtal), de tegnap volt mindossze egy 10 ft os nagysagu barnazas es azota se semmi. Alig aludtam ejjel, mert csak ez jart a fejemben..ma elmentem egy dokihoz, holnap csinalnak ver es vizelet vizsgalatot, az tuti es szerdara megvan az eredemeny. az en dokim meg menjen a...bocs...
de a kov inszemnel ezt elore lefixalom, hogy hogy lesz a teszteles, mert 1 hete megy ez a varakozas, benazas es siman el lehetett volna kerulni. jo pap holtig tanul?:KépKép
Drukkolok holnapra a vizsgalathoz.

TundiKép megszavaztak a 21. cn ot,,de szerintem amugy sem szamit a 2 nap ide v oda..Sok sikert !

Tunde Kép pont most romlik el a homerod,,nem hiszem el !
remelem van pocaklakod !

Barbi KépOkr Kép a hotok igeretes,,de miert van a barnazas? ez a sok hulye gyogyszer..

Babcsi Kép a vegen tenyleg ki fog derulni, hogy terhes vagy ...
de jo lenne !

Wish Kép mikor irsz nekunk? hianyzol !

Noi Kép hogy vagy?

saci
saci

Dorka Kép szia itt
normalis, ha csak 3 napig van meg. Ez alkati kerdes, vkinek egesz eleteben csak 2 anpig van meg,,valakinek 6 napig..
es hogy miert valtozott meg a mensid szokasa? haat, ez a termeszet + a hormongyogyszerek (closty is) viccelhet velunk. Olvasd a topicunkat es rajossz, hogy a legfurcsabb tuneteket produkaljuk itt. Csoda, hogy nincs meg 3 fejunk...Kép
saci

Dorka Kép
Örülj neki, ha nincs barnázás, mert az a nem normális Kép

Kép
Kép
szilva069

Saci Kép
Tudom milyen érzés ez a tehetetlenség. Ha van lehetőséged a vérvételt elintézni, természetesen az a legjobb!
Nagyon drukkolok neked, hogy jó híreket kapj szerdán! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép koszike
ha lesz kov. akkor szerinted hova menjek vervetelre? neked is 14 nappal a beultetes utan megcsinaltak...en is mar mult het csut ota tudnam az eredmenyt es ha negativ is kevesbe viselt volna meg, mint ez a 4 nap.
A 3 baba az kizart neked? mar "csak" Kép 1 vagy 2 lehet ott?
saci

Saci nálam tutti nincs baba,csak az az érdekes hogy ebbe a hónap nem szedtem semmi gyógyszert, csak múlt hónapba inekcióztam magam, ezért nem értem a magas hőt és a barnázást főleg ilyen korán, kíváncsi leszek hány napra fog megjönni.
Különben nekem se folyamatosan van egyszer tiszta utána meg jó 20-as nagyságú barnás folyás, bocsi.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Lányok!
Akkor gondolom ti is úgy imádtok WC-re járni, mint Szilvanyu+énKép
gtünde

Most voltam WC-n, asszem nálam is beindul a barnázásKép De nem baj, mert akkor nemsokára jön a köv. inszem.
gtünde

Saci Kép
Sajnos nem tudom, hol csinálnak inszem után vérvételt. A legjobb lenne ismerőst szerezni valahol, mert a BMC-ben sem csinálnak vérvételt inszem után.
A 3 baba kizárt, esetleg kettő lehet még, de szerintem "csak" egy babóca lesz belőle. Holnap már biztosan többet fogok tudni Kép

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?