A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

CsajokKép
Ki vagyok borulva attól, hogy ennyi baba és mama lebetegedett a tali óta Kép
Ettől féltem, hogy ebben a szar időszakban bármikor bárki elkaphat egy jó kis megfázást, de ha a tali után betegszik le valaki, tuti az lesz, hogy tőlünk kapta el Kép
Ugyanakkor azzal próbálom nyugtatni magam, hogy pénteken megint voltunk dokinál, és szerinte Bálintnak továbbra sincs semmi baja, csak nózi folyás és fogzik és nyugodtan menjünk társaságba.
Jobbulást mindenkinek!

TcisKép
Fantasztikusak a mesés képek.
Nagyon hálás lennék, ha csinálnál nekem is 1-2t.
Küldök emailen fotókat és légyszi oda küldd vissza.
Még karácsonyi ajándék kiegészítőnek is jó, klassz nagyban előhivatni, bekereteztetni nagyszülőknek.

VeraKép
Tündér vagy, hogy felajánlottad a kesztyű készítést. Köszönöm. Ugyanakkor tegnap az Auchanban nagyon klassz cuccokat sikerült venni.
Kence receptet majd felteszem, ha kicsit több időm lesz, de nem felejtem el.

Mindenkinek köszönöm a mit hol hozzászólást, de egyhelyen az Auchanban megvettük a kantárós sínadrágot (mókás, de 98-as méret volt jó rá - ezek a francia gyerekek ilyen törpikék lennének??!!) + egy kötött téli sapit, kesztyűvel+egy igazi hóálló orkán kesztyűt és még egy frankó vízálló hótaposó csizmát is.
Szóval tőlünk jöhet a hó, akkor is ki tudom dobni a gyereket az udvarraKép

Képek nagyon jók.

Nem is tudom ki kérdezte a festett fát. Unokahúgom festette, ő autodidakta festő.

Egy kérdés a végére:
Anno a Madrinában vettünk Korbell márkájú szarospelus gyűjtő kukát. na, most az a gáz, hogy mivel Brendon lett, így nem forgalmazzák és a belevaló speciális zsaákot sem. legalábbis Budaörsön nincs.
Tud valaki olyan helyet, ahol lehet még kapni? Jó lenne, mert így használhatatlan a kuka Kép

Most más nem jut eszembe.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Reditke!

Lehet, hogy rosszul olvastam, de hányan írták, hogy tőletek kapták?
Levegőn keresztül is terjed? Mert akkor mi tuti tőletek kaptuk el, így falukon keresztül!KépKépKép De lehet, hogy csak azért, mert rágondoltam a dokinéninkre, aki ott rendel nálatok!KépKép
Ilyen butaságot! Ez egy iylen idő, mindenféle akármi terjed, oviban, munkahelyen, boltban. Bárhol el lehet kapni.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

BesztiKép
Aranyos vagy, persze hogy senki nem mondta konkrétan, de én már csak ilyen vagyok.
Férjem szerint az a legnagyobb bajom, hogy a világ minden gondját meg akarom oldani (bár szerintem ezt jól álcázom, csak lelkileg őrlődök rajta).

Edit
Kép

Kép
reditke

Maccs Kép, teljesen rendben van a vezetésed, nyelvtanilag is. Kép
És köszi még eccer a fuvart. Kép

GnéKriszti Kép, le fogom írni a receptet, csak Dávid most itt alszik mellettem, és ha kimegyek érte, félek, hogy az ajtónyitásra felébred, úgyhogy azt majd egy következő hozzászólásban.
(Remélem, nem felejtem el. Ha netán mégis erre vetemednék, kérlek, figyelmeztess!)

Edit Kép, nálunk csak egy dolog van, amit tutira tőletek "kaptunk el", de már annak is elmúlt a nyoma, így azt se tudom bizonyítani. Kép

Liv

Kép

Kép
liv

Liv
KösziKép már jobban van. picit még taknyol, meg tegnap este még volt egy fisi-fosi, de már tegnap és ma is láztalan.
kaja jól hangzik, mi ki fogjuk próbálni. fehérborral kell, ugye?

Editke
ugyan már. akkor ennyi erővel senki ne vigye soha a gyerekeit sehová. ez egy ilyen időszak. na meg a gyerekbetegségeken át kell esni. az enyémek meg amúgy is betegesebbek, mint a szőke hajú, kék szemű kisfiúk gyakranKép már előre tartok mi lesz, ha Nagygé ovis lesz. egyébként én ma is elvittem őket játszóházba, mert tényleg csak egy kis orrfolyása van Kisgének.

Maccs
KépekKépmi szívesen meglátogatunk valamikor. és persze Ti is gyertekKép persze most megint romos a kéró a kandalló miattKépKép de ma kész leszKép

pusz
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Benedeknek ma reggel kezdett picit folydogálni az orra, s délutánra be fog lázasodni. Edit, tutira nem tőletek kapta!!! Nekem két tippem van: vagy a fogzás megint/még mindig, vagy a tegnapi sétát egy kicsit szemerkélő esőben fejeztük be, s akkor én vagyok a ludas.

Tcis,
Nagyon szépen köszönjük a mesés képet, engedelmeddel el is küldtem azonnal az öcsémnek Sidneybe, hogy lássa, kikkel bulizik az unokaöccseKép Szegény öcsém kicsit egyedül érzi magát odakinn.

Köszi az ágyas hozzászólásokat, épp tegnap néztük, hogy milyen érett felfogása van Benedeknek az alvással kapcsolatban: egyre többször van az, hogy szól, hogy álmos, és el akar menni aludni. Tegnap délben behívta az apját a szobájába, s odavezette a kiságyhoz, hogy ő most oda be akar menni. Ezek miatt egyre inkább arra hajlok, hogy Benedek kap egy leesésgátlós gyerekágyat, a kiságy meg a mi szobánkba kerül a kicsinek, aztán majd pár hónap múlva összeköltöznek.

Én is kérhetek egy receptet? Nem tudom ki hozta, később került az asztalra, talán Maccsékkal érkezett egy hosszúkás dobozban másfajta sütikkel együtt, valami túrós réteg volt benne meg felette talán almás-diós??? Na, ezt jól megmagyaráztam, de nagyon fincsi volt, gyorsan fogyott, a fiúk is nagyon ráuszultak. Ez alapján beazonosítható?

Liv,
mi is csinálunk a Bajor csikéhez hasonló valamit, nálunk részeges csirkének hívjuk, imádjuk. Én amúgy is szeretek úgy húst sütni, hogy egy kis bort öntök alá, nagyon finom aromát ad. A szőlő tartósítására nincs sok ötletem, anyósomék csináltak olyat, hogy a padláson felakasztják, s úgy kissé szárítva egy darabig eláll. Ill. ők szoktak mustot is elrakni egy hordóval, de azt sajnos kénnel tartósítják, s attól én általában köhögőrohamot kapok. Benedek nagy kedvence a mazsola, nagyon ügyesen szemezgeti, s jó alaposan elrágcsálja. Eszik még aszalt őszibarackot is, meg más aszalt gyümölcsök is ízlenek neki.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Csajok,
hat ez telleg klassz, Kép hogy lassan mindenki lebetegszik.Csongirol azt hittuk tegnap,hogy mar jobban van,nincs laza,de egyfolytaban alszik es a maskor nagyevo bebi alig eszik par falatot. pedig a kedvenceit keszitem. Csak forgatja a sszajaban,latszik,hogy undorodik. Nem tudom,mi a baja,mar kezdek nagyon aggodni-foleg,amiert nem eszik. Ja a tapszert elfogadja estenkent meg reggel,de szinte ennyi ossz. a kajaja. Kép Kép

Liv,
nagyon jonak tunik a recepted es foleg nem munkasnak!!!! Kép
Hasonlot szokott anyukam ,csak labosban,sok-sok borral. Kép Kép
En ma meggyartottam eletem elso birsalmasajtjat!!! Sokkal konnyebb volt,mint gondoltam. Izre nagyon jo,majd kb. 2-3 het mulva lehet enni. Bar en regen nem szerettem,de nem is magamnak csinaltam. Kép
Szolonek utananezek. A mindmegetten probaltad?

Inimma
inimma

SziasztokKép

TcisKép Ez nagyon tetszik, ki is fogjuk nyomtatni, köszönöm szépen!Kép Akkor, ha nem probléma, majd küldök képeket a srácokról, Ákosnak is mutattam, nagyon tetszett neki, és tényleg ajándékötletnek sem rosszKép

MaccsKép Nagyon jók a képek, azt hiszem, nagyobb tehetséged van a fotózáshoz, mint nekemKép Botinak meg különösen jó pillanatait sikerült elkapnod, nagyon édes, de lehet, hogy ez inkább Csirkeszék érdemeKép
December elején még lehet nálad tali, nem?? AKkor még nem hiszem, hogy nagyon esne a hó - bár ki tudja -,mi mindenesetre szívesen mennénk!
Nagyon jó ötlet a kiságy-megoldásotok, de azt hiszem, nekünk nem lehet kiszedni csak a rácsokat...mindenesetre megvizsgálomKép
Barátnőm nekem is mondta már, hogy miért nem vezetek úgy mint egy nő???Kép

ReditkeKép Ákos nem is volt ott a talin, mégis péntek óta tiszta nátha, Balázsnak meg semmi bajaKép Nagyon könnyű ilyenkor megfázni, hogy reggel van 5 fok, délután meg majdnem 20.

Annyira édesek voltak a gyerkőcök, mondtam is Jutinak, hogy nagyon jó ez a gyerekzsivaj...
Remélem, hamarosan találkozunk megintKép

Lau
lau

Liv,
hogyan gondoltad eltenni a szolot? Mert dzsem es le recepteket talaltam.
www.gyumolcs.lap.hu

Jaj elkiabaltam Csonginak 39,2 a laza! Kép

inimma
inimma

Judy Kép, mindegy, hogy fehér- vagy vörösbor.
Jó, hogy már jól van KisG.
Különben NagyG-be már majdnem szerelmes vagyok Kép, ő is annyira szép!
A kis vízikisztolyos. Kép
Akkor valamikor lerohanjuk Maccsékat, élve a meghívással?

Kormi Kép, nemrég hallottam, hogy a mustot is le lehet fagyasztani!

De szőlőt miért nem lehet lefagyasztani, vagy eltenni befőttnek, mint más gyümölcsöket?

Inimma Kép, a mindmegettén ilyenek is vannak? Nem tudtam. Befőttre vagy fagyasztásra gondoltam. De köszi! Kép
Csonginak jobbulást, méghozzá gyorsan!

Kép

Kép
liv

Macsek
Dokihoz most hetente járunk ismerkedni Kép Ott vagyunk kb 1 órát a váróba ,sétálgat szokja a helyet meg a dokit is Kép A védőnő azt mondta próbáljuk meg előszőr ezt,mert akit ajánlana szive szerint annál annyian vannak hogy nem fog elvállalni,de persze ha nagyon nem megy akkor váltunk.

Maccs
Az ágyrácsot elfűrészeltétek vagy kivehető??
Képek Kép Kép Kép

Végre nálunk is kijött az 5. fog nagy szenvedések árán Kép

Kép
Kép
nikk0830

Tudtok valamit ajánlani náthára? Dávid most 2x1/2 amp. Calcimuscot és C vitamint kap, meg szívjuk-töröljük az orrát - ennyi.

Kép

Kép
liv

ReditkeKép
Légyszi tegyél fel egy képet az Auchanban vásárolt overálról, meg írd meg az árát is. Én is ilyet (kétrészes overál) hajtok Botinak már egy ideje, de elfogadható árút még nem találtam (Brendonban voltunk már gyerkőcének ajcsit venni, ott kíváncsiságból megnéztem, és az ilyen overál ára 17.000 ft volt. NOOOORMÁLIS????). Vera ajánlotta a piacot, de oda sem jutottam még el.
He-he, töpörtyű franciákKépKépKép

Kösz: Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!

DinoKép
Csak felallas, gyes mellett. Bolcsit meg nem szeretnek.

LivKép
Nem volt valami hozzavalo mas, mint ami szokott? Pl liszt, az sajna tok el tudja szurni a kenyerfeleket.(ha a sikertartalom mas, mint szokott, vagy valami ilyesmi)Szolorol remlik, mintha befozni lehetne, nekem jar a primakonyha, ha otthon leszunk megnezem.

ReditkeKép
Lilinek nincs semmi baja, ugyhogy butasag magadat (gyerkocot)hibaztatni...Kép

A nagy hir nalunk, hogy kijott az 5. fogunk, csak nem ott, ahol szamitottam ra, ugyanis fent van felelmetesen megdagadva, ehhez kepest kijott alul, bal oldalon, ahol nem is lattam semmitKép

Mara ennyi

Moni

Kép
sunimum

Inimma
Csongi gyogyuljon meg mielobb!

Kép
sunimum

Móni Kép, lehet, hogy a liszt, tényleg!
Szőlőbefőzés-megnézést Kép köszi.

GnéKriszti Kép, kalács (kenyérsütőben):
tej 300 ml
liszt 450 g
margarin 2 ek
cukor 3 ek
só 1,5 kiskanál
élesztő 20 g
mazsola 70-100 g

Liv

Kép

Kép
liv

Szaisztok!

MacsKép
Nagyon jok a kepek kulonossen a letras tetszik. Csikot is kellett huzni a fazonnak mikozben Lili hintaztattaKépEgy kerdes. A pancsuszt vagy csuszit (nem tudom hogy hivjak) Lili nem rugja le a labarol? Nekunk is van de nem ilyen es amint agyra maszik leesik, en is ilyet gondoltam venni de csak ha nem kell folyton visszahuzni a labara. Mert azt nagyon unom, most is inkabb ket zoknit adok a labara es azzal nincs gond.

KormiKép
Nagyon szivessenKép Hat, bisztossan nem lesz konnyu az elejeben az ocsednek, de majd lassan megszokja.
Teljessen el vagyok szedulve Benedek alvassal kapcsolatos reakcioin. Szol hogy almos, megmutatja, hogy le akar fekudni, 11-ig alszik ez orulet. Mit nem adnek ha Elisa csak fele ennyire viselkedne igyKép Mi meg mindig kizarolag csak szopival tudunk elaludni, na, jo kivetel a babakocsi (nagyritkan) es az auto. Teljessen magatol viselkedik igy vagy ti tanitottatok meg ra?

LauKép
Nyugodtan kuldheted a kepeket varom. Szerintem mielott nyomtatnad nezd meg, hogy jo lesz-e a minosege ha innen szeded le, vagy inkabb kuldjem at neked mailban.

ReditkeKép
Elkuldtem a kepeket. Szolj, hogy megkaptad-e.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Ja, es a betegeskedoknek jobbulastKép

Tcis

Kép

Kép
tcis

Lic Kép

Sajnos mi is küzdünk a takonykórral, c-vitamin mellett Fenistil cseppet adok Balázsnak (nyálkahártya duzzanat ellen).

Üdv

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Jaj ne haragudj elgépeltem a nevedet!!!!!!

Liv Kép Kép Kép

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Halihó!
Ma újabb foltokkal bővül Lili képe.. Kép Lementünk a szomszédokhoz, meghívtak minket egy italra /lehet sopánkodni, hogy az alkesz szülők elhanyagolják a gyereket/, és ott egy 5 literes befőttes üveggel elesett.. Szerencsére csak 2 pinduri vágás lett rajta, nem is értem, hogy hogy, mert az egész ripityára ment. Aztán feljöttünk és a fürdető dézsából majdnem kiesett, így két újabb vörös csík lett..
Mellékesen megfázott ő is, most nem csak nyáladzik, hanem szép sárgát taknyodzik is..tök guszta.. Kép /Editke, egy másodpercig sem gondolom,hogy tőletek kaptuk el, ugyanis csüti este a viszonylag hűvös lakásban meztelenül a padlón hentergett, hiába könyörögtem... Kép/ Köhög is, de érdekes csak éjjel, ha lefektetem, most is már elalud egyszer, de a köhögésre felkelt, és most itt randalírozik. Kép

A többi kis betegnek jobbulást kivánunk, remélem hamar túl l0eszte,
k r,ajta202. ehhez Lili is hozzászólt.. Kép Azért remélem kivehető, mit akartam írni.

Legeslegelőször tartozom egy hsz-sal:
Noémi! örülök, hogy írtál, természetesen Te is hiányoztál, jó hogy jöttél megint! Mi van a kis szibériai medvelánykáddal? Még mindig olyan jó kis husos darab? Talikra nem jöttök el???

Kata! Bocs, nem írtam, de megpróbálunk elmenni.. Kép A dátum egyelőre mind1.

Liv! én ettem ár szőlő befőtet, de nem tudom, hogy kell csinálni. Anyuék úgy tették el, hogy a nyers szőlő szára végére felhúztak egy szemet, és felakasztották lógni. Így még hónapok múlva is majdnem friss hatású /kicsit atlán aszottabb lett/ szőlőt ehettünk. De ez házi gyümi volt, nem bolti utánérlelt. egyébként a szőlőt azér nem lehet fagyasztani amiért a dinnét sem: túl magas a folyadéktartalma és a fagyasztás után nagyon megváltozik a gyümölcshús állaga. Fuvar: még mindig szívesen, máskor is!

REditke! Az Auchanos cuccok engem is érdekelnének. Érdekes a Corában meg mindig hatalams nagyok a cuccok, azon a vidéken meg csak francia óriásbébik élnek?

Judy! Kép Gyertek csak, nem ijesztetettek meg! Kép További jobbulást a kis csemetédnek!

Kormi! A sütit szerintem én követtem el, de csak sima lisztes a teteje.. Kép Azért majd leírom, csak ma éjjel aLili altatás lesz a HF. Kép

Lau! Dec. eleje, ha nincs hó nekem jó, csak addigra amilyen az én formám, úgyis valaki más bevágodik helyettem! Kép Mit szóltok egy dec.5-i előmikipartihoz? Gyerekzsivajt én is szeretem, az3é32rt 0 kicsit hiányzik,hogy én is többet beszélgethessek, mert ált. csak pár szó erejéig sikerül csak ilyenkor más mamikkal szóbe elegyednem..... Kép /na Lilinek ehhez is kommentárja volt, benne hagyom.../

Inimma! Csongi Kép

Nikk! Ágy: nálunk igy kilehetett feszegetni belőle! KépFog: szuper, grat!

Sunimum! Fog: detto!

Tcis! Én mamusznak hívom,de ezt azt hiszem a svábos felmenőnek köszönhetem.. Kép Mi már töb házicipőkét próbáltunk, és ez az egyetlen, amit nem is próbál meg levenni.. Kép A szárajó magas, és van egy könnyű gumi benne. Ráadásul ha meglátja hangosan vauzik, és öröménen toporog benne, ha ráadom. Kép Hogyan montázsolod ki a gyerekek képépt? kijelölöd kézzel? Nagyon ügyes!

Pledit! de rég láttunk erre, és most is csak ilyen rövid időre kukkantotál be? Mi újs csimotáddal? Még mindig felületesnek tartod a topikunkat, azért nem írogatsz ide?? ;)

Puszi mindenkinek:
Macs

ui.: helyesíráshibákért bocs,nem nézem át!.. Kép
maccs

Lív!
Köszönöm a receptet!Ma ki is próbálom.A kalács próbája az evés!
Tegnap este a lányok nem akartak aludni.Vidáman rohangáltak a lakásban még 9 órakkor és az álmosság jele sem jelentkezett rajtuk.
10 óra körül dőltek ki.
Tegnap olyan jó volt ez a napsütés.A lányok nagyon élvezték hintáztak,homokoztak.Ágota biciklizett.Élvezték a kellemes őszi időt.
Tegnap Ágotának mesemegvonás volt.Összekente a rúzsával a tükröt és ráfogta Adriennre.Mondtam semmi baj majd letakarítom.Majd bementem a szobába és láttam,hogy a kicsi nem is ér fel addig ahol a firkálmány van.Montam,hogy nem a firka a baj(bár annak sem örültem)de ne kenje rá a kicsire mert az csúnya dolog.Ezért aztán az esti mese meg lett tíltva.Honnan tanulják a gyerekek a hazugságot?Vagy a zsigerükben van?
GnéKriszti
gnékriszti

Pledit Kép, szia, hogy vagytok? Írj magatokról!

(Lehet, hogy rosszul emlékszem, de biztos, hogy Pledit tartotta felületesnek a topiktársalgást? Nem Cedit és Kyrandia?)

GnéKriszti Kép, majd írd meg, hogy sikerült!
Hazugság: szerintem ösztönös.

Liv

Kép

Kép
liv

GnéKrisztiKép
Tuti nem hazugságnak szánta, csak a szidást szerette volna elekrülniKép Egyébként a bünti jogos volt szerintem - de valljuk be, van ott azért némi sütnivalóKép

MacsKép
Mi van, engem már nem is invitálsz a minitalira??? Na jó...
Lilinek gratula a kaszkadőrmutatványokhoz, örülök, hogy semmi komoly nem történt. (Botesz tegnap egy lépcsőről zúgott le a dédpapánál, de csodával határos módon csak egy induri-pinduri hupli lett a buksiján.)
Takonykórhoz jobbulást! Éjszakai köhögés nem lehet a száraz levegő miatt? Nálunk az volt az éjjeli kuc-kuc oka.

MóniKép
5. foghoz gratula, ha ott végzett a fogmanó, küldhetitek hozzánk. Botinak olyan az inye, mintha bokszmeccs után lenne éppen, mindenhol duzzadt, egy csomó fog kontúrja (helyenként már a színe is) kivehető, de egy sem akar kibújni.

Kistesó olyan durván adta elő éjjel a hasban rugizást, hogy azt álmodtam, bálnák csapkodják a farokúszójukkal a hasamat. Aztán felébredtem, és kiderült, hogy az én privát bálnám rugdal belülről. Totál lezsibbadtam, mire elfáradtKép
Ja, és megegyeztünk a nevekben. Mindegyikünk ragaszkodott a saját verziójához, így a kompromisszum a következő: Ders, ha kisfiú, Csenge, ha kislány.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

VeraKép
Receptek:

1. Guacamole (avokádókrém)

1 nagy avokádó
1 újhagyma finomra aprítva
1 kis paradicsom
1 evőkanál citromlé
frissen őrölt fekete bors

Avokádót megpucol, félbevág, magját kidob.
Villával húsát összetör és összekeveri a többi cuccal.

Ez az alaprecept, de szerintem finomabb, ha van benne só és fokhagyma is és ha bírjátok a csípőset, akkor még chili.

2. Kéksajtosmártogatós krém

25 deka összemorzsolt kéksajt
6 deka puha vaj
1 evőkanál fehérbor (jobb, ha édes)
2 teáskanál aprított friss menta
1 teáskanál aprított friss rozmaring
2 teáskanál aprított friss oregánó
1 deci tejföl
só, bors

Összekutyul.
Megj: ha nincs friss fűszer, hanem bolti szárított az is tökéletes.

3. Csípős paradicsommártogatós

2 evőkanál olaj
1 aprított vöröshagyma
2 összenyomott fokhagymagerezd
2 chili aprítva
kb 40 deka konzerv paradicsom összetörve
2 felaprított zöldpaprika
2 evőkanál citromlé
4 evőkanál aprított friss petrezselyem

Serpenyőben olaj felhevít, beletesz vöröshagymát, fokhagymát, chilit, amíg hagyma megpuhul keverget és süt.
Beletesz paradicsom, paprika, citromlé és felforral.
Kis lángon fedő nélkül főz 5 percig.
Amikor besűrűsödik tűzről le és petrezselymet belekever.

Szerintem ez tök finom pitába rakva és úgy sütőben összeforrósítva, tetejét persze tejföllel jól meglocsolva.

Jó étvágyat!

Edit
Kép

Kép
reditke

PleditKép
Már többször gondoltam, hogy boszorkány vagyok, de pont tegnap este gondoltam rá, hogy a druszáim Pledit és Cedit nem írogatnak.
Mizujs veletek?

Magika is rég jelentkezett nagyon.

CsirkeszKép
valami lehet a levegőben, mert Milán is majd szétrúgta éjjel a hasam. Nem is bírtam emiatt aludni 4től fél 6-ig.

Mi is voltunk szombaton Brendonban hátha jön kari aji ötlet.

Kinek mi van? Mert az egész család már ezzel bombáz.

Dobom a képeket (MacsKép ez neked is szól)

1. gatya (félreértettél nem kétrészes, csak egy sínadrág, kantáros, bélelt, vízálló. Nekünk dzseki van tavalyról, akkor jó nagy volt neki, most még határeset, de egyelőre azzal indítunk. Egyébként dzsekik is vannak. Gatya ára: 3990 FT
Kép

Ez a hótaposó 3500-ért
Kép

Ilyen a kötött kesztyű, sapival 1400-ért
Kép

És ilyen az orkán kesztyű 600-ért
Kép

LivKép
Receptedet majd én is kipróbálom. Jól hangzik és egyszerű.
Én hétvégén egy jó kis chilis mézes csirkét sütöttem. isteni volt.
Persze hiába főztem egész pénteken, csak nem bírtam ki, hogy valamit frissen is csináljak. De legalább van sokminden újra a mélyhűtőben.

Betegeknek jobbulást.

2 kérdés:
agyhártya oltásosok, ez ugyanaz amit kullancs elleni oltásnak is hívunk vagy ez tök más?

Béres cseppesek. Kaja közben vízben oldva kapják a manók?

Annyi minden volt még a fejemben, de elszállt, meg rohanok, mert 10.40-re megyünk Tücsökzenére.
Na pusza,
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Hello sziasztok!

Nem tuntem el csak egyaltalan nem tudtam hozzaszolni semmihez, tok jok a kepek, nagyon sajnalom, hogy mi nem tudunk menni.
Mostanaban nincs valami jo kedvem, depis vagyok vagy mi. Kép Azert eletjelet adok magamrol megha nem is irok semmi erdemlegeset.

Fiam ma nemhogy nem sirt amikor beadtam a bolcsibe hanem amikor puszit akartam neki adni mar ezerrel mutogatott az ajtora es magyarazott, hogy be akar menni de azonnal.
Orulok neki legalabb tudom, hogy jol erzi magat.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok,

Végre többé kevésbé kipihentem a hétvégét. Tegnap tartottuk férjem unokaöccsének keresztelőjét és az én szülinapomat. Szombat este a fiam éjféltől kettőig ordított az utazóágyban Budafokon, úgyhogy nem sokat aludtunk. Később is ordított, de akkor már rövidebb ideig( vagy én aludtam beleKép). Szóval rémes volt. Ráadásul fogalmama sincs mi volt a baj, ha kivettük vigyorgott és játszott( volna). Lehet, hogy a front. Ki tudja. Minden esetre hullák voltunk vasárnapra.Mi mázlisták vagyunk, ilyen most fordult elő először (remélem utoljára is). Igaz, hogy Kornél, ha fogat növeszt gyakran kel, de a cumisüvegével prímán visszaalszik, így a művelet félálomban is végezhető. Mostanra úgy ahogy felébredtemKép

MaccsKép Persze, hogy csinálok Lilinek is. Milyen színűt szeretnétek? Ha nincs olyan fonalam, akkor majd szólok, hogy milyen van. Ja, és mérd le a lányod kezét csuklótól, ghogy méretben jó legyen.

Betegeskedőknek gyógyulást. Szerintem ilyen időben mindenki beáthásodik. Napi 15 fok hőingás, túlöltöztetés, megizzad aztán már kész is a baj. Kornél is tüsszög folyton, időnként én is. NEM TE VOLTÁL REDITKE!!!!!! Leginkább valszeg a vacak idő. Szerinttem ma megpróbáljuk kihúzni anapot idehaza, és sszuk a citromos teánkatKép

Az apukám kedvenc kalács receptjét ideírom. A kenyérsütőbe kevésnek tűnik az adag, de nagyon megkel, szóval jobb nem duplázni.

5dkg vaj, 5 dkg cukor, 2 tojás, 30 deka liszt kb. 1,5 deci tej( ha nem áll össze, akkor még hozzá önteni),fél zacskó élesztő. Mandula, dió, mazsola, minden ami belefér mehet hozzá.
Mindent bele a kenyérsütőbe és nálunk is 2h 50 min a program.

Vera

hvera

Most olvastam csak bele a topikba, és már ki is nyomtattam a recptetKép Köszi ReditkeKép

PleditKép Épp a hétvégén gondoltam rád, hogy jó lenne valamikor talizni, ha nektek is jó.

Vera

hvera

Sziasztok! Kép Kép

Irgum-burgum nem én voltam anno, aki felületesnek tartja a társalgást, hanem Cedit és Kyrandia!!!! Pont fordítva.
Bevallom őszintén én folyamatosan olvaslak benneteket, de írni már vhogy nem mindig marad időm és energiám. Szívesen mennék én is találkozóra, de ne nevessetek ki, kicsit befosi alak vagyok, félek tőle, hogy mit kezdek ott magammal ....

Köszönjük az érdeklődést jól vagyunk, kb. 1,5 hete elkezdett járni Balázs. Vettünk is neki cipőt gyorsan, igaz nem Salust, amit pedig feltétlenül szerettem volna. Sajnos Apa összetörte a kocsit, így nem igazán tudtunk kimozdulni, úgyhogy a legközelebb lévő árkádba mentünk, ott pedig csak siesta cipő vala.
Nagy gondban vagyok a Balázs etetését illetően, mert egyszeűen nem hajlandó darabos kaját elfogadni. Ha nem teljesen sima a kajája, rögtön öklendezik. Még a sajttól is öklendezett amit a főzijébe reszeltem. Kiflicsücsköt undorral az arcán ellöki ... Mi a fenét csináljak????!!!

Vera Kép Most éppen nagyiéknál vagyok SZalkán, holnap megyünk vissza, ha az égiek is úgy akarják, szerintem össze tudunk szervezni egy randit kiskrapekokkal.

Reditke! Kép Most szerintem vmi járvány van, mert mi is taknyosak lettünk - pedig nem is voltunk a találkozón. A téli rucik nagyon jól néznek ki, nekünk is be kell szerezni már egyet, mert a régibe éppenhogy beleférünk, de az árak nagyon horrorisztikusak.... A receptek nagyon jók, úgy csodállak benneteket, hogy ilyen ügyesek vagytok és főztök. Én sajnos csak akkor tudok a konyhában garázdálkodni, ha Apa vigyáz Balázsra. Kép
Tudom hogy már nem aktuális a dolog, de megírom, hogy bizony nálunk is volt ciszta Balázs buksijában, és az afp-m sem volt rendben. Én anno nagyon be voltam ijedve, kb. 1 hétig bőgtem, hagytam magam rábeszélni az amniocentézisre, de negatív lett az eredmény. A kontroll uh-n már nem volt semmi ciszta. Én akkor nem tudtam hogy ez a ciszta dolog, majdnem minden terhességnél előfordul, de szépen el is múlik. Úgyhogy jól döntöttél, hogy nem csináltatod meg az amniot.

Maccs Kép
Nem semmi miket csinál Lili... Hihetetlen hogy miket tudnak a gyerkőcök a másodperc ezred töredéke alatt művelni.

Tontica Kép
Nehogy le legyél hangolva!!!!! Nálatok most is jó idő, és sokáig világos van, nem igaz? Gondolj bele itt már fél 6-kor tök sötét van, no meg hideg, 5 kg ruhát kell felvenni brrrr. Hű de nem szeretem a telet ...

Csirkesz Kép
Annyira kíváncsi vagyok hogy a pocaklakód csajszi vagy kiskrapek. Mikor mész megint UH-ra?

Liv Kép
Hogy van Dávid? Elfelejtettem írni, hogy szigorúan csak lefekvéskor - hogy tudjon aludni Balázs - csöppentek az orrába Nasivin orrcseppet.
Nálunk a nátha kb 10 napja kezdődött és még most is kell szívnom Balázs orrát Kép

A betegeknek javulást kívánok!!!

Üdv mindenkinek

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Edit Kép, kérem szépen a chilis-mézes csirke receptjét!

Agyhártyagyulladás elleni oltás más, mint a kullancs elleni.

Pledit Kép, fagyitölcsért, kekszet se rágcsál szívesen? És ha pl. cukkinit vagy patisszont törsz össze villával? Az mégse pép, de azért majdnem. Eleinte csak 1-2 falat darabosat tegyél a pépes kajába.
Most már tessék gyakrabban jönni, és gyertek a találkozókra is!
Dávid jobban van, este nagyon folyt az orra, hőemelkedése is volt, úgyhogy kapott egy kevés Nurofent, kalciumot, C vitamint, Nasivin orrcseppet, aztán aludt éjjel, szóval folyik az orra, de legalább nincs eldugulva, és ez a lényeg, mert nem nagyon kell szívni, csak 1x-2x, inkább estefelé, elég megtörölni neki néha.
Köszi az érdeklődést. Kép

Liv

Kép

Kép
liv

PleditKép
De jó, hogy írtál. Jobbulást nektek is.
Talival kapcsolatban, ne legyél befosi alak, főleg ha a krapekod jár, nem lenne nehéz eldönteni, hogy mit csinálj egész idő alatt. A nagy helyzet az, hogy én mindig elhatározom talik előtt, hogy milyen témákat fogok megbeszélni a többi kismamival, aztán a végén semmire nem jut idő, csak szaladgálni a manók után és csodálni őket. Szóval legközelebb gyertek!!
Darabos kaja ügyben nem tudok tanácsot adni, nekem nem volt ilyen gondom B-vel sosem. Talán a többiek.

TonticaKép
Tudod mi a depid oka vagy csak olyan női "szeszély"?
Írd ki magadból, hátha segít!

Én ma jól rácsesztem. Bálint Tücsökzenéről hazafelé bealudt a kocsiban, aludt fél órát és azóta semmiféle álmosság jelét nem mutatja. Pedig 12-1/2 1 körül szoktam letenni. Már huszonnyolcadszor pakol ki és be az egyik fajátékos dobozából és minden könyvét hatszor végigolvasta hihetetlen hangokat produkálva.
Nem tudom mi lesz így, pedig aludnia kellene, ugyanis mi este megyünk színházba és a szomszéd csajszi vigyáz rá, neki meg nem lenne baj, ha nem nyűglődne fürdés-vacsi-elalvás periódusban.

Képzeljétek éjszaka egyszer hallottuk, hogy megébredt és dumál magának, majd hallottuk, hogy iszik, mondja, hogy ááááhh és koppan az itató újra a pelenkázó szélén (letette). Nagyon mókás, hogy ilyen önellátó már Kép

MaccsKép
Balesetek jó rosszul hangzanak, még szerencse hogy csíkokkal, sebekkel megúszta a nőci Kép

Montessori foglalkozásra jár/járt valaki gyerkőccel? Ma olvastam a művházban tücsökzene előtt, hogy novemberben indul 15 hós kölkecek már mehetnek. Weblapjukon nézelődtem, de személyes tapasztalatokra vagyok kiváncsi, mert nem ócccsó (5 alkalom 6500 pííz)

Na, lépek, megpróbálom letenni aludni az ördögöt Kép
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

LivKép
Pofon egyszerű, pár perces kaja. Stahl Jucektől lestem el az alapokat, csak ő nem csirkeccel csinálta. Kép

Csirkemellfilét jó vékonyan felszeleteltem.
Összekevertem egy kis mézet, mustárt, olívaolajat és chili port.
Ezzel megkentem a csirkusz mindkét oldalát és olívaolajban kisütöttem.
Nagyon csinos, guszta pirosra sült lesz a kulimájsztól.
Én friss mentalevéllel megszórt rizst adtam hozzá és felkockázott őszibarack kompótot.

Én nem vagyok oda az édes húsokért, de esküszöm finom volt nagyon.

PleditKép
Elfelejtettem az előbb.
Mi van az alvásotokkal?

Megyek, mert fiam most veri szét a hintalovával a frissen lerakott parkettát.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Nem verte szét Kép
Uccsó bejelentkezés. Öt percig Kép Kép

Ez az agyhártya+kullancs cucc meglep. Azt hittem ugyanaz, mert ugye a kullancs által terjesztett agyhártyagyulladásra van oltás, csak a lyme kórra nincs.
Akkor ez az agyhártya az emberről terjedő dologra van?
Na mindegy, akkor majd a 15 hós oltásnál kikérdezem doki nénit mi a véleménye.

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Tcis,
Benedek teljesen magától alakította ki az elalvását, nekünk nincs benne semmi érdemünk. Az a baj, hogy ha bennmaradok nála, hogy megpróbáljam mondjuk énekkel altatni, akkor abból csak üvöltős botrány lesz. Így leteszem aludni, s vagy teljesen csendben marad, vagy pár másodperces üvöltés után elhallgat, vagy hosszabb üvöltéssel jelzi, hogy ő még nem akar aludni. Nem tudom, így ki tudok-e vele majd meseolvasós elaltatósdit csinálni később...

Amiért írtam: ezt kuksizzátok meg mit vettem 3250 Ft-ért!
Kép
Kép
Kályhamelegen thermoval végigbélelve, kabátujjnál gumis, tök klassz. Benedekról alig tudtam leimádkozni, pedig pillanatok alatt piszkosul belemelegedett. Megláttam a kirakatban, azt hittem, csak a kabát ennyi, de nem, az egészet adták ennyiért. Volt a boltban még sokféle külön kesztyű is. Cím: XIII. Pannónia u. 24.(? ebben nem vagyok biztos, de abban a tömbben volt) Miamanó bababolt, használt és új babaruhák, cipők jó áron (ez a cucc új!)
Azért jártunk arra, mert abban az utcában lakik egy csaj, akitől házi készítésű csipkebogyólekvárt vettem. Otthon Benedek rögtön felfedezte a beföttesüveget, ebéd után be is nyalt vagy 4 kanál lekvárt, nagyon ízlett neki.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

ReditkeKép
Lyme-kórral tudnak mit kezdeni a dokik, irtó klasszul reagál ugyanis az antibiotikumra. Nem is kell hozzá bonyi AB, és lyme-nak lőttek. Csak az vele a gond, hogy a tünetei más betegséghez hasonlítanak, és ha nem mondja az ember, hogy volt kullancsa akár egy évvel korábban, akkor nem is gondolnak rá.
Persze jobba megelőzés. Én késő télen kezdem el beadatni a 3 oltásból álló kullancs-bökit, mert a harmadik után (tavaszra) már kell az a fránya védettség. Szerintem a férjem, és én is böketünkKép

Az agyhártya-böki, az a bizonyos gennyes agyhártyagyuszkó, amiben egy sorkatona meghalt jópár évvel ezelőtt a kiskőrsi laktanyában. Ez kimondottan naggggyon tré higiébiai körülmények között léphet fel. Én kikértem gyerekdokker ismerős vélemyényét mindkettőről: kullancsos bökit pártolja, agyhártyát nem (mert annyira ritka), csak jó pénztet kapnak érte a dokkerokKép Mert ugye egy kölök ráérne sokkal később is megkapni ezt a szurit, ha már adni akarjuk, csak hát egy csecsemőért mindent megtesz a szülő. Õ lebeszéli a hozzá fordulókat, csak a nagyon makacsoknak adja be.
Szerinte a magyar egészségügyben a legjobb a kötelező oltás-rendszer, ami tulajdonképpen elég is lenneKép A kullancsosdi viszont egyre gyakoribb probléma, ezért javasolta.
Na, akkor eztet most jólmegaszontamKép (már ha jól emlékszemKép)

B nem alvásaKépKép

PleditKép
Daraboskaja ügyben én sem tudok tanácsot adni. Nálunk pont a pempő nem volt menő. Kitartás!!! Előbb-utóbb mindeni daraboson kezd el éldegélni. Védőnőnek van esetleg tippje?

Betegeknek jobbulástKép
Mi majd tutira akkor taknyoskodunk, amikor Ti már túl lesztek az egészen. Botesz most fordítottan műxik: folyton beleszárad a cucc az orrába, és szuszog, mint egy gőzgép, mert az orra szárazanyagtartalma elzárja a levegő útját. Úgyhogy spriccentés nálunk is vanKép Majd utána szippantás, és akkora darabok jönnek ki belőle, hogy csak nézek.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

KormiKép
Szuper a szerkó!
Csipkebogyólekiért irigy-irigyKép

Erről jut eszembe: de ennék egy jó kis palacsintát....

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

a gond a palacsintával, hogy én még sosem csináltamKép Eddig nem volt rá magamtól ingerenciámKép
Most meg lenne, de honnan kezdjek hozzá??????

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

CsirkeszKép
Pala: cammogj le a kifőzdébe alád és biztos lesz nekik Kép Kép
De komolyan, sima cucc. ha van kedved sütögetni kell recept vagy abból van dögivel, csak kedv nincs?

Lyme infót köszi, azt tudom, hogy antibogyó, csak megelőzés nincs arra értettem.
Sima agyhártya engem sem izgat, bezzeg a kullancsok.
Iszonyat sok van sajnos a Csepel szigeten (de csak simán Bp és környéke is jól fertőzött)és Mo-n túl sok a fertőző ebből.

Mi is megvettük már a cuccost, de Bálintnak is fogok adatni, 1 éves kor fölött beválallják a dokik. Viszont magammal gondban vagyok, a szeren, amit kiváltottunk, az van rajta, hogy nem végeztek még kutatásokat magzatkárosító hatásáról, így terhesen csak akkor adassa be az ember, ha mérlegeli a kockázatot.

Én úgy tudom, hogy első oltás után 1-3 hónap múlva a második és 9-12 hónap múlva a harmadik.
Bár már a 2. is 97% védettséget biztosít, de a 3-5 évre szóló védettséget a 3. szuri után szerzi meg az ember.
Szóval te terhesen is adatsz? és Botondnak adtok?

20 perc nyűg után bealudt.

KormiKép
Szuper a szerkó tényleg és az ára is nagyon klassz. Akkor én most el is bújok a mi kis szerzeményünkkel Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

ReditkeKép
Előbb megszülök, aztán jöhet a bökkencs. Én úgy tudom, hogy első böki utám 3 hó, aztán 3 hét a szünet a szurik között. Ezért állunk neki télen, és lesz belőle tavaszra immunitás. legalább is az ismerős dokker így mondta - így csináljukKép
Várandósnak ez a doki sem ajánlja!
Szülés után mindenki kapja (kivéve kistesó), Boti + Apa lehet, hogy előbb is.

Palireceptem sincs igazán, de gondolom, ha az ős szakácskönyvemet kinyitom, abban megtalálható a palacsinta isKép
Alattunk tutkóra van, de sajnálok palacsintánként 100 Ft-ot kiadni. Itt nem tudom mennyi, de mostanában ennyiért láttam kifőzdékben - RABLÁS!

Ha van megbízható recepted, elfogadomKépKép

Mit néztek este?

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

férj beígérte estére a palacsintasütést:o Tök rendi, állítólag tud - bár eddig még sosem láttamKép
Főnök felkelt, így én most jobbra el...

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

CsirkeszKép
Ha süt a férjed ide is postázhat belőleMZ/X-elKép Hétvégén akart a párom sütni ,aztán elfelejtődött, ő jobban süt mint énKép

Mi is lassan időpontot kérünk a 15 hós bökésre,akkor kullancsot(az ellenit) én is megkérdem.

Reditke, KormiKép
Jók a cuccok, csinosak lesznek benne a fiúk.
Én is megvettem már a téli stafírungot, alkalom adtán rakok fel fotót is róla.

Ma enyém lányka nagyon nyűgösKép De most végre alszik.

Egy fotó hétvégéről.

NoémiKép
fantikbaba

SZiasztok!

Hat itt nalunk pont van egy ilyen csunya agyhartyagyulladasos eset, sajnos egy 4 eves kisfiu es nagyon rosszul van, raadasul itt a szomszedsagban, a parom munkatarsainak a baratjainak a kisfia, ugyhogy egy kicsit meg vagyok ilyedve bar ugy tudom ez nem fertoz ilyen konnyen.
Ilyen oltasrol en nem tudok itt de meg fogom kerdezni.

Jok a teli cuccok itt meg mindig rovidujjuba jarunk es mar a tokom tele van a meleggel inkabb lenne magyaros az ido. Kép

Annyira nem vagyok depis csak ez a indennapi rutin, tok unalom, takaritas, fozes, mosas, vasalas stb. es sosem erek a vegere pedig gyerkoc bolcsibe van most is. Ugyhogy megyek is mert var egy jo nagy halom vasalnivalo. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!

De egyszer a végére érsz, akkor meg az lesz a baj!KépKép Merthogy akkor meg most mit csináljál?Kép
Én pont most jártam így, hogy eddig tele voltam házimunkával, nekem is halomban állt a vasalnivaló és mára valahogy kifogytam. Ami egyrészt nagyon jóKépKép, de most meg elő kell keresnem rég halasztott dolgaimat, amit eddig a házimunkatömkeleg miatt nem tudtam megcsinálni (pl. függönyvarrás).

Liv!

A liszteknél sajnos változhat a sikértartalom, pont tegnap hallottam a híradóban, hogy valamelyik multi szlovák lisztet árult jóval rosszabb sikértartalommal, pár forinttal olcsóbban. És az emberek megvették...
De persze még azzal a lisztben sem lehetsz biztos, amit máskor venni szoktál. Én ezek elekülésére mindig teszek a kenyérhez és kalácshoz is 1 evőkanál sikért (bioboltokban 500 g-os csomagokban kapható, sokáig elég).
Eddig bevállt!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Én azért adatom be az agyhártyagyulladás ellenit, mert biztos, ami biztos. Azt a pár ezer forintot kibírom, nem jár lázzal meg semmivel, akkor miért ne? (A gyerekorvosunk a saját gyerkőceinek is beadta.)

Palacsintát én is ennék, de én se csináltam még sose. Csirkesz, mosmékellettmondani?

Beszti, köszi, beszerzek egy csomaggal!

Liv

Kép

Kép
liv

HaliKép

Mi a fene van ezzel a "felületes társalgással"??? Én valahol régen elvesztettem a fonalatKép

Agyhártya-oltás: Nagyon szépen megkérlek Benneteket, ne próbáljatok megingatni, amikor már valamennyire rászántam magam, hogy Marcinak beadatom, sőt már az időpont is megvanKép

Palacsinta: ezt most komolyan mondjátok, hogy még nem sütöttetek? Szerintem a világ legegyszerűbb dolgaKép Nálunk mondjuk szinte minden héten van, Hanna is, Marci is nagyon szereti.
Recept: 2 tojás, 1/2 liter tej, annyi liszt, amennyitől szép folyóssá válik, 1 kk só, pici olaj.
Az első palacsinta sütése előtt kell a serpenyőbe egy kis olaj, de utána már nem, elég az, ami a masszában van.

PleditKép
Te vagy befosi alak? Akkor mit szóljak én, állítólag a következő talin én leszek a házigazdaKépKép
És igenis Benneteket is várunkKépKépKép

KormiKép
Hát én is pont ilyen anorákról álmodozom Marcinak, sőt azon is gondolkodtam, hogy Hannának is kellene vadásznom egyetKép

Na most húzok el, Marci már 3x öntözte ki a fűszereketKép vagy inkábbKép

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Csajok,
nem kell megrettenni a palacsintakeszitestol!!! Kép
Regen a Horvath Ilona-fele szakacskonyvet vettem segitsegul,de mar egy ideje csak ugy a hasanra csapok az adagoknal.
Ha kell a recept,leirhatom,bar ugy emlexem,azert lettem onallo,mert mindig tobb lisztet kivant a trutyi,mint a recept irta. Sutni se ordongosseg, a lenyeg ,hogy mindig ki legyen olajozva a suto.

Kepzeljetek,Csonginak megis a fule faj! Kihivtuk ma a doknenit,mert mer nem volt kedvem orakat varni a siro,lazas gyerekkel a rendeloben. Most kapott vegre gyoccit,fulcseppet. Remeljuk,holnapra alakul vmit. Meg mindig nem eszik,de mar egy kicsit jobb a kedve. A mienk is. Kép Kép

Inimma
inimma

Sziasztok,

ReditkeKép Megcsináltam az avokádós krémet és jól be is kajcsiztam belőleKépBálint nem alvásKép

PleditKép A darabos kaja problémát én nagyon átérzem. Kornél 1 éves koráig egy falatot nem evett meg darabosból. Mostanra ahelyzet sokat jabvult. Én a kenyeret csipetnyi falatkákban adom joghurttal( hogy csúszzon, de a sajtot harapja is. Ami a lényeg, hogy gyertek taliraa. Kornél csütörtökön meglátta, hogy a többiek harapják a szőlőt, és azóta a gyümiket már darabosan eszi. Szóval már csak ezért is érdemesKép Tali ügyben majd egyeztessünk.

MacsKép Lili foltjaKép Bevállalós a kiscsaj nagyonKép És mellesleg gyönyörűKépKép élőben még jobban, mint a képeken.

KrisztiKép Szerinte Ágota csak épp a saját érdekeit védte, nem túl szépen. Én is ugyanilyen büntetést adtam volna.

KormiKép Nagggyon tuti Benedek serkójaKép Mi 2500 ft.-ért vettünk egyet a Bosnyákon. Majd csinálok képet. Szerencsére tavaly direkt jó nagy kezeslábast evttem, úgyhogy még az is jó( naponta képes bekoszolni egyet).

TonticaKép Ha tudnád, hogy irigykedünk a melegre! Itt fúj a szél, és vacak hideg bír lenni, főleg délelőtt. Az agyhátyagyuszkó ellen biztos van nálatok is oltás. Szerintem unalom ellen csinálj valami kézműves cuccot karácsonyra, vagy varj a manónak, mert a házimunkába tényleg bele lehet őrülni.Egy kis sikerélmény meg mindenkire ráfér.

NOémiKép Nyűgös babával én is el vagyok látva. Bár most csöndben van, mivel vagy 6* megmászta a kanapét és az ágyába raktam pihizni.

Palacsinta ügyben én is a férjemnek könyörgök. Nekem csak a tésztát kell max csinálni, sütni ő süti.

Vera

hvera

Palacsinta: keverjétek turmixban, úgy még egyszerűbb. Csak bele kell önteni a hozzávalókat, összekevertetni a géppel és kész. Kell egy kicsit állni hagyni. Én 1 EK kivételével az olajat is beleöntöm a tésztába a végén (így csak az első alá kell olaj, a többihez nem, nem lesz olajosabb, mint egyébként), ill. fele tej, fele víz keverékkel szoktam csinálni (mások szódavízzel). Az egyetlen kicsit nehezebb dolog a tészta sűrűsége, de arra meg hamar rá lehet érezni.
Csak egy dolog miatt nem szoktam sűrűn csinálni: nálunk minden szag megy föl az emeletre is a szobákba.Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Tcis!
Én is szeretnék ilyen képeket kérni. Küldhetek alapot?

Palacsintából én is kérek…. Csak elromlott az adatátvivő kézi készülékem. Kép

Mi is most vettünk téli cuccokat a Mária nagykerben. Egy jó kis polár bélésest 6500-ért, és egy kevésbé meleget 3100-ért. Persze 74/80-oska, így jövőre is jók lesznek.

Kata! Mi is mennénk a talira, ha nem gond, és ha nem vagytok nagyon messze tőlünk. (15.ker)

A betegnek jobbulást!

Képzeljétek a nagylányom jár!!!!!!! Tegnap megindult a nagyvilágba… Kép Eddig is tett 1-2 önálló lépest , de tegnap ezzel kedveskedett nekem. (Bár nekem igazán jó, mert az egész ország a névnapomat ünnepelte. Kép Na jó, ez rossz szöveg volt. Kép )
Ma mi is beadattuk az agyhártyagyulladás ellenit. Fő a biztonság elvén, mert járni akarunk babaklubba. (Ma is voltunk.) Nagyon ügyi volt Viki, meg se nyikkant, mikor megkapta a szurit. Nagyon büszke voltam rá, és a doki is megdicsérte ezért. Kép

Megyek, mert már túl vagyunk a fürcsin, és egy altatás, ami nem lesz könnyű menet, szerintem.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?