A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:27-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:27-kor.
seszi

Seszi!Kép

Köszi a gratulációt!Kép
Igazából úgy mondta hogy most úgy látja hogy több esély van rá hogy kisfiú,mint hogy kislány.Kép
Talán legközelebb még jobban fog látszani!Kép

Sajnálom hogy megjött neked...Kép
Igazán megérdemelnéd már hogy pozitívat tesztelj!
Remélem hamarosan így lesz,én szorítok neked!Kép

Sysy
sysy77

Kaptam a páromtól névnapomra egy Papaszan fotelt. Imádom. Plusz meg akart vígasztalni is, szerintem.Kép

Nárcó

Kép
narco

Wish!
Kép Együttérzek veled!
Narco!
Én is szeretnék egyszer egy ilyen papaszan-t.Kép
Annácska!
KépÖrülök, hogy jó az eredmény!
Duddu!
Aranyos és szép a történeted!Szeretek ilyeneket olvasgatni! Sok olyan dolgot tanul belőle az ember, amit tulajdonképpen tudat alatt tud, de olvasva a történetet, tudatosulnak benne ezek a dolgok.
Nálam semmi különös,bár mostanában érzem, kicsit fáradok, főleg idegileg-szellemileg a suliban a gyerekekkel. Pihenni is kell! Ez mindenkinek szól!KépJó hétvégét!!
Bogi
dbogica

Holnapra megpróbálom összeszedni magamat, aztán válaszolgatok majd mindenkinek. Na bevonulok azbágyba bőgni.Kép
Jó éjsakát.

Nárcó

Kép
narco

Sziasztok!

Wish:
Fő a pozitív hozzáállásKép

Norwell:
Én az 5. hónapig görcsölgettem a lányommal. normális, de azért említsd meg a dokidnak. És egy kismama kb max 3 kilót cipelhetKépKép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Szép jó reggelt mindenkinek!

Mi ez a nagy csend???? Kép

Sziszka

szisszka

Szia Sziszka!
Hétvége van. Ilyenkor nincs túl nagy forgalom. Kép
Hogy vagy?

Puszi:
réka
Vendég

Szia Pattogóbolha!Kép

Honnan ez a nick?
A lányod nagyon szép, megnéztem a honlapodat.
Kis fürtösKép

Juca

tjuca

Sziasztok!

Réka Kép
Tudom, csak gondoltam megtöröm a nagy csendet! Kép
Megvagyok... kitakarítottam, mindjárt kész a fincsi ebéd is.
Meg kihasználtuk a párommal, hogy nincs minusz 10 fok, és ücsörögtünk pár órát a kertben, meg játszottunk a kutyusokkal! Kép
Veled miújság???

Juca Kép
Hogy s mint?

Nárcisz Kép
Remélem jobban vagy, és jobb a kedved is! Kép
Biztosan szép az a papaszan fotel, amivel a párod meglepett! Kép Nagyon kedves!

Sziszka Kép

szisszka

Sziasztok!

Szisszka!
Valóban nagyon szép a fotel, és nagyon kényelmes. Eddig nagyon sokat fájta hátam, mert nagyon sokat vezetek egy nap, itt végre nem terhelem mindig a keresztcsontomat.
A kedvem sajnos nem sokat változott, nem tudom, hogy mi van. Tegnap beszéltem a tesómmal, akinek most születi a harmadik gyereke, és azt mondta, hogy nekünk is itt lenne már az ieje. Hát tényleg, csak nem megy a dolog olyan simán, mint gondoltam.

Pattogó!
Nagyon szép a kislányod. Jó neked, hogy legalább van egy ilyen boldogságod. Hálás lehetsz...

Nárcó

Kép
narco

Sziasszka!

Köszönöm kérdésed ramatyul. Ma a nap nagy részét végigaludtam, és képzelheted hogy nézek ki, hogy Kofa megkérdezte, hogy biztosan akarok-e krumplifőzeléket főzni, ne hozzon-e inkább a főzelékfalóból. Mindez 10 perce történt, még most megy krumpliért. Olyan hányingerem van, hogy ennek tuti megint róka lesz a vége.
Rossz érzés, mert utálom így elhagyni magam, de semmihez sincs energiám sem, meg kedvem sem, ha meg mégis, akkor hányok. Eddig a hányás nem volt, de most már ez is üldöz. Már alig várom, hogy egy hónappal öregebbek legyünk, mert kiszipolyoz ez a gyerek.
Nem panaszkodom, tudom, hogy erre vágytam, most megkaptamKép
Csak érzékeltetem, hogy szerintem ezért tűnnek el a kismamik olyan gyakran.
Én mindig azt hittem, hogy bizony ebben van egy adag hiszti, hányan végigcsinálták már. Lehet, hogy a progi, amit szedek még nyom rajta egy lapáttal, de most már sokkal óvatosabbban bánok a szavakkal.

Küldesz nekem fincsi ebédet, fincsi husilevesre vágyom csigatésztával. Na jó vicceltemKép

Narco!

Ne bántódj meg, de nem nagyon értelek. Egy pár hónapja még nem szerettél volna gyereket, mert féltél a felelősségtől, most meg naponta sírsz.
Lehet, hogy pihennetek kellene pár napot, úgy rendesen szabi meg minden, otthontól távol. A férjed mitől fél? Ha csak a felelősségtől, meg a gyerektől, akkor ez csak erősödni fog, ha már lesz baba. Ha viszont mástól is, akkor nagyon komolyan kell beszélnetek egymással.
Tök jó a papaszan fotel, most néztem meg a neten, hogy milyen is az, sárga vagyokKép
Persze gondolom, azt a macsek is kedveliKép

Juca

tjuca

Sziasztok! Kép

Nárcisz Kép
Örülök annak a kis vidámságnak a hangviteledben, érződik, a fotellel kapcsolatban Kép Biztosan nagyon kényelmes! Kép
Tudom, hogy nehéz várni, meg aki babát szeretne az most azonnal, főleg ha az első kis csöppségről van szó! Kép Tudom, mert én is így vagyok vele! De sajnos meg kell tanulni várni, ami tudom hogy nehéz, de tudom, hogy menni fog, és sikerülni fog neked! Viszont szerintem érdemes azt a várakozással teli időt is minél boldogabban, vidámabban eltölteni,örülni minden kis apróságnak, minden kis hülyeségnek, megtalálni az élet apró örömeit,és "kihasználni" azt az időt, amíg csak ketten vagytok, amíg van lehetőségetek rá, hogy csak egymással foglalkozzatok! Kép Nem szabad csak úgy kihagyni valamit, vagy szomorkodásra "pazarolni" az időt, hiszen annyi, de annyi szép dolog van a világban!
És meglátod sokkal gyorsabban fognak telni a napok, a hetek, ha nem szomorkodsz, és észre sem veszed mennyi idő is telt el, csak azt, hogy már gömbölyödik a pocakod, és hogy nemsokára meg is születik a trónörökös! Kép
Igen, tudom, hogy nehéz, talpraállni is nehéz, de tudnod kell, hogy nagyon erős vagy, ráadásul melletted van a párod is, aki szeret, támogat!Kép
Na, meg mi is itt vagyunk... Kép

Jucacica! Kép
Sajnálom, hogy nem vagy jól!
Küldök neked rókaűzöket!!! Kép
Én sem szeretem elhagyni magam, bár ma baromira lusta vagyok!!! Kép Meg álmos is, szerintem az idő miatt...
Nevetni fogsz, de: Husi levest főztem csigatésztával!!! Kép Nálunk ez egyébként alapkaja, mert párom imádja, én meg imádok főzni, bármit! Kép Másodiknak meg rakottkrumplit. Egyszer majd ha nagy leszek és lesz sok pénzem, nyitok egy éttermet, ahol én fogok főzni... vagy lesz egy nagy rakás gyerekem, akiknek egész nap kaját csinálhatok!!! Kép

Na, jó most már befogom a szám! Kép
Írjatok ti is, ne csak én beszéljek Kép

Sziszka

szisszka

Szisz!Kép

Tényleg csak vicceltem. Én még sosem főztem csigahusilevest, kicsit félek tőle. Priviben elküldöd, hogyan csinálod? Anyu nagyon kioktatós, ha belelendül, az anyósom meg hadilábon áll a levestémával, mama meg úgy magyaráz, hogy beleteszel ezt meg azt és kész, de hogy mikor és mennyit? De persze csak ha van kedved. Ide is nyomhatod, hátha más is van ilyen béna mint énKép De most le tudnék nyomni egy két tányérral a torkomon. Na nem panaszkodok mindjárt kézs a mi kis krumplifőzink is, nagyon jó az illata. Na meg Kofa süt kenyeret, aminek a tetején füstölt sajt van, és az is itt illatozik. Na kezdek éhes lenni.

Majd ez lesz a husileves a' la SziszKép

Juca

tjuca

Juca!
Husileves nagyon egyszerű. Veszel csirkeíprólékot, bármit, nyakat, mellét, zúza, láb, szív, máj és tiszta vízben odarakod főzni. Kb 3-4 óra lesz. Bármikor, de legjobb az elején vegeta, sárgarépa, meg bármi, amit szeretsz- karfiol, zellertönk, karalábé, fehérrépa. Főzöd sokáig. Amikor elkezd sűrű habot ereszteni, akkor azt le kell szedni és kidobni, hogy ne legyen keserű. A csigatésztát külön meg kell főzni és kász is van. Onnen tudod, hogy megfőtt, hogy a husi elkezd mállani a csontról. Attól függ milyen idős volt acsirke, és mivel etették. Nagyon fincsi lesz. De bármit szeretnél kérdezni csak írj.
Hányingerhez nem tudok hozzászolni. Amíg pozitív volt a tezstem, addig nekem is volt. de amint lement a HCG, lassan elmúlt. Esetleg reggelli keksz, meg tea, vagy B6 vitamin. Többet én sem tudok.

Mostmár nem szeretnék többet írni róla. Csak azt érzem, hogy mindenki értetlenül áll a helyzet előtt, és azt írják, hogy minek szomorkodom. Sok mindent nem írtam le a helyzetről, de mostmár nem is fogom. Nos szerintem meg kell gyászolnom a dolgot.
Juca: Már egy éve ezt csinálom. Eddig még el sem kezdhettük...Nekem ez is nagyon fájt.

Sziszka!
Figó fél a foteltől, de majd megbarátkozik. Mostanában rászokott arra, hogy mellénk fekszik, és már dagasztani is szokott. Nem a mamája nevelte fel, így sok minden számára kimaradt, most kezd a macskás dolgokra rákapni.

Szép estét: Nárcisz

Kép
narco

Sziasztok!
Én még új vagyok itt...remélem "befogadtok"?!
Nekem van egy kisfiam Ákos februárba lesz 3 éves, és egy lánykám Réka májusban lesz 5 éves.
Nagyon szertnénk mégegy babát,már rajta is vagyunk a dolgon,de valahogy nehezebben jön össze mint ezek a "huligánok"...
Nagyon szeretek itthon lenni,hobbim lett a fözés imádom nézni a tv.-be a müsorokat(Bill,Nagella,Jamie Oliver stb;).
Föállásúnak itthon tudnék maradni.
Hát mindenkinek kitartást,és minden jót és csodás 9hónapot vagy szülést kívánok.
Üdv mindenkinek:
Zsuzsa
refief

Sziasztok!

Tjuca:
ez a nick a lányomtól van, mert ha áll a kiságyában állandóan ugrál. Olyan mint egy kis pattogó bolhaKép

Narco:
Hálás is vagyok a sorsnak azért mert megismerhettem a kislányomat. Egészen kiskorom óta szerettem volna babát és határtalanul boldog vagyok hogy ez megadatott. Kép

Szia RefiefKép üdv itt. Bár igaz én is csak mostanában érkeztem, de nagyon kellemeset csaódtam ebben a társaságban. Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Pattogó!
Hívhatlak így. Nekem nagyon sok a neved egyszere, és elveszlik a lényeg.
De a kislányod különlegesen szép.
"Azt hizsem, én is ilyen voltam kislánynak". de rólam csak fekete-fehér képek vannak.

Wish!
merre vagy? Mi történik veled?

Nárcó

Kép
narco

Sziasztok!

Annácska!
Nagyon örülök a pozitív hírnek! Úgy gondolom, szükséged volt már erre!!!! Igaz??? Kép Hidd el, a babuci tudja, hogy nagyon jó helye lesz és mindent megtesz azért, hogy 100%-osan boldogok legyetek vele!!! Kép

Duddu!
Szép a történet. Köszönjük. Kép

Juca!
Sajnálom a rosszulléteket! Kép De ha ez az ára a babának, akkor végig kell csinálni! Pont ezekben a nehéz napokban van szükség az apucikra, akik most legalább kivehetik részüket az apaság első megpróbáltatásaiból... Kép Kívánom, hogy minél hamarabb jobban érezd Magad! Kép

Refief!
Üdv közöttünk. Mielőbbi babásodást Neked! Kép Az előző két gyerekeddel, mennyi idő után sikerült teherbe esned?

Narco!
Sajnálom. Kép El tudom képzelni, hogy nehéz, főleg, ha valaki a lelke mélyén már régóta az anyaságra vágyik!!! De hidd el, ha most "összejött", akkor máskor is sikerül majd, és Õ 9 hónap múlva egy gyönyőrű kislány, vagy kisfiú lesz! Kép

Sysy!
Hát akkor gratula az 51%-ban biztos kisfiúhoz! Annak idején, amikor egy ismerős családnál baba született, a család "két ágra szakadt". Az apa és a nagypapa természetesen kisfiút szeretett volna, az anya és a nagymama pedig kislányt. Az első ultrahang kisfiút mondott, aminek a férfiak nagyon örültek. 1 hónappal később már biztos kislányt mondott a doki. A szülők elmentek egy másik dokihoz, hogy szerinte akkor mi is lesz. Végül kisfiuk született, Máté. Elég sokáig nem volt biztos a dolog, de végül csak kiderült... Kép

Seszi!
Sajnálom. Kép Azt hiszem, 1-2 nap múlva én is követni foglak a tábla alján. Kép

Norwell!
Az egyik kolleganőm (akiről már máskor is meséltem), januárban fog szülni. Elmondása szerint 1-2 hónapos korában is rengeteget cipelt, sőt egyszer az egyik barátjuk árokba borult kocsiját is kihúzták az árokból. Õ is részt vett a "mentésben", de akkor még nem tudta, hogy babát vár. Hála Istennek semmi bajuk nem lett. Állítólag, ha a baba már beágyazódott, akkor nagyon tud ám kapaszkodni... Kép Csak a forró fürdővel vigyázz! Azt semmi szín alatt NE vállald be!!!! Volt már, aki 7 hónapos babát veszített el emiatt... Kép

Nos most ennyire volt időm. Mennem kell dogákat javítani, bár nagyon nincs kedvem hozzá... Kép

Puszika
Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Narco!

Gondoltam, hogy scak egy részét írtad le a dolgoknak. Még mindig áll amit mondtam, menjetek pihizni, akár egy hosszú hétvége is jót tesz, pláne, hogy látom mennyit gürcölsz.
Köszi a leves receptet! Nálunk a töltött tyúkhúsleves még a menő, de gondolom ismered, mert Spatak környékén szokták főzni.

Reflief!

Üdv itt! Én meg azt szeretem, ha mások főznek, vagy ha én főzök, akkor elfogy és begyűjtöm a dícséreteket. Tegnapi krumplifőzi mesteri lett, kár hogy utána még az orromban is volt belőle.

Pattogó Bolha!

Ez nagyon édi! A babásoknál Nicol pont most rakott fel egy ugrálós játékot. Nagyszerű lenne a lányodnak!

Juca

tjuca

Sziaztok!

Tjuca:

Átnéztem oda és tényleg nagyon jóóó! Kép Bár nem hiszem hogy meglenne benne sokáig. Rettentően mozgékony. Etetni sem tudom csak akkor, ha reklámok vannak a tv-ben... Kép az legalább leköti egy kicsit.

Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Szia Bolhesz!

Szerintem a jumper nem is arra való, hogy abban legyen, hanem, hogy pattogjon benne egy kicsit, ha élvezi.
Mondjuk azt is olvastam, hogy Belgiumból van, és hogy húzós az ára. De milyen is egy gyerek, ÉN egyből kedvet kaptam hozzáKép Elképzeltem, amint Kofa csak bámul, amíg én pattogokKép De szerintem ő is bepattanna a játékbaKép

Na jó, most megyünk anyósomhoz, már éhes vagyok!

Juca

tjuca

Szia Csajszik!

Sziszka!
Ne haragudj, jól feldobtam a kérdést, aztán lekoptam tegnap. De csak néhány órát voltunk itthon délelőtt!
A kerti ücsörgést igazán irigylem, már nem sok ilyenre lesz lehetőség...

Juca!
Én is vagyok olyan béna, hogy minden receptet szívesen fogadok... és már hetek óta húslevest akarok csinálni, de még nem fogtam hozzá. Ma is inkább a nemrég megtanult hagymalevesemet tökéletesítettem. Kép
Remélem, ma jobban vagy.

Nárcó!
Én is érzem az írásaidból, hogy annál összetettebb a problémád, mint amennyit leírsz belőle. Ez érthető is bizonyos esetekben. Csak azt sajnálom, hogy így nehezen tudok vígaszalót írni, pedig szeretnék.
No, de evezzünk vidámabb tájakra, ezt a fotölyt én is meglestem. Páromnak is megmutattam, enyhe ráutaló magatartás közepette Kép (én is nagyon hátfájós vagyok)

Refief!
Üdv. közöttünk. Ez a főállású anyaság nekem is nagyon tetszene. Én is minimum 3 gyerkőcöt szeretnék. Kép De ha így haladunk, megelégszünk valószínűleg a 2-vel.
Mióta próbálkoztok? Gondolom, nem lehet nagy gond, ha már két "huligánt" összehoztatok. Kép

Bolhesz! (ez tetszik)
Tényleg gyönyörű a kislányod! Nekem is ilyet!! Kép

Rólam annyit, hogy reggel 7-re megyek a kórházba, a HSG-re. Kicsit be vagyok...., de nem az eredménytől ám, mert az úgyis oksi lesz és kész Kép, hanem inkább attól, hogy nagyon sz.r lesz. És még csak nem is ehetek előtte (legalábbis ezt tanácsolta a doki), mert erős hányingert okozhat.
Meg párom nem tud semmiképpen eljönni, pedig nagyon szeretett volna, de barátnőm felajánlotta, hogy szórakoztat a sok várakozás alatt (merthogy az is lehet).

Wish!
Sokat gondolok Rátok! Kép

További szép hétvégét:
réka
Vendég

Zsu!
Köszi szépen! Jó, hogy benéztél!
Jó dogajavítást, bár azóta már biztos készen van!

Seszi Drága!
Még nem volt akalmam írni neked, de remélem a sírós hangulatnak már rég vége! Kép
Ha így folytatod, a végén még újra találkoznunk kell, hogy jól megvígasztaljuk egymást!

Puszi:
réka
Vendég

Duddu!
Auchanba le van árazva 12 ezerre.
A dunakeszi auchanba még van, a többiben már nincs.

Nárcó

Kép
narco

Nárcó!
Köszi, de ennyire biztosan nem leszünk gyorsak, hiszen hely is kell egy ekkora darabnak.

réka
Vendég

Sziasztok!
Köszi mindnekinek.
Juca:
Nálunk ma lencseleves volt,rántott húsi kruplipüré és tejfölös ubisaláta.Édességnek megsütöttem Bill tagnap látott,készitett kókuszkenyerét.
annyira nem voltunk elájulva töle, de nem rossz kicsit turbozható nutellával,vagy lekvárral.
Az elsö két "huligán"...
Réka Ausztriába fogant szerettük volna nagyon és elsöre sikerült is.
Ákos már kicsit nehezebb volt, mert az elsö tetsz egycsikos volt, majd a következő alkalommal már kétcsikom volt,alig hittem el.
Most pedig kb.három hónapja próbálkozunk bár, hogy a mensesem elég össze-vissza(hol 30,hol 35 napra jön meg,söt múltkor ki is maradt egy hónap),most kiszámoltam 30 és 35 napra is.
Igy okt.11-okt.24-ig mindent bele,föleg 16 és -21.-én,nagyon remélem lesz is valami!!!?
Puszi mindenkinek
Zsuzsa
refief

Szia Refief!Kép

Szerintem a többiek nevében is mondhatom, hogy kicsit irigykedünk. Ilyen "hamar" összehozni két kis huligánt!

Nekem 11 hónapot kellett anno várni a fiamra, aki már 6 éves. Most bő másfél éve próbálkozunk, úgyhogy ne legyél türelmetlen.Kép

Amúgy üdv a csapatban!Kép

Kati
Vendég

Dorka!

Találtam egy-két hasznos linket a HSG-vel kapcsolatban:
http://membres.lycos.fr/rgv/hsg.htm
http://www.freeweb.hu/margitkorhaz/content.php?article.30
(tök jó, mert ezt, a másodikat pont a Margit-Kh.ban írták, ahova megyek holnap)

Gondoltam érdekelhet, meg másokat is.

Puszi:
réka
Vendég

Duddu!

Nagyon szorítok Neked a HSG-hez, biztos minden rendben lesz! Ne félj, ki lehet bírni, és utána teljesen elfelejted az egészet. Mindenképpen kérdezz rá a dokidra egy esetleges antibiotikum kúrára a HSG után, mert sajnos én elég szerencsétlenül jártam, és feljutott valami baci, és elég sokáig küszködtem egy jó kis kismedence gyulladással. Sajnos emiatt lesz majd szükség egy újabb HSG-re az inszem előtt :-(((
De ez állítólag nagyon ritkán furdul elő!

Próbálj lazítani közben, az sokat segít. Aztán mikor megmondják a jóhírt, hogy minden rendben, el is felejted az egészet!

Szorítok Neked !

Borsó
borsó

Szia Borsó!
Hát HSG-re kell mennem, hogy előkerüljél?
De jó, hogy írtál! Kép
Ezek szerint mostanság is itt vagy velünk, csak "passivity"-ben? Mert régebben sokat hiányoltalak. Már épp mail-t akartam írni.

Szegény, azért az nem semmi, hogy összeszedted azt a fránya fertőzést. Régen volt már?
Köszi a drukkot! Meg a tippet is köszi, csak az antibiotikummal meg az a baj, hogy utána 1-2 hónapig nem lenne jó babásodni, szóval inkább reménykedem, hogy nem lesz semmiféle fertőzés. Kép

Igen, azt én is olvastam, hogy ha lazítok, kevésbé, vagy egyáltalán nem fáj. Neked is így volt?

És mi ez az inszem? Ez újdonság. Miért van rá szükség? Ha gondolod, privátban is írhatod.
És amúgy hol tartotok? És egyáltalán hogy s mint?
No most aztán megbombáztalak a kérdéseimmel... Kép

Köszi még egyszer és nagyon örülök, hogy újra írtál!

Puszi:
dudu
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!
Látom, még igen kihakt a fórum, de nekem lassan dolgoznom kell.

Nárcó

Kép
narco

Sziasztok!

Dudu!
Már talán túl is vagy a vizsgálaton. Kiváncsian várom mi volt, biztos nem volt semmi baj.

Sysy!
Kisfiúhoz gratulálok. Neven már gondolkodtatok?
Olyan jó lehet nektek.

Narco!
Össze fogod szedni magad hamarosan, ez biztos. Sztem, túl sokat gondolkozol, nem? Persze, lehet hogy nem, de én mindig becsavarodok, ha sokat agyalok valamin és nem tudok dönteni.
Nekem fogalmam sincs milyen lehet az a fotel, de tök jó kis ajándéknak tűnik.

Juca!
Jobban vagy már?
Ha vigasztal én is rosszul voltam a hétvégén, de sajnos azért mert iszonyatoan másnapos voltam. Lagzi volt szombaton, és elötte meg is jött...
Úgyhogy,

Tündi!
Ma vagyok 3 cn. Nem baj, lesz ez még így sem.

Zsú, Borsó!
Örülök, hogy jelentkeztetek.

Ja és sok sikert gyors babásodást az új tagoknak!

Most valahogy nem akaródzik többet írnom, szép napot, gyorsan elröppenő, hetet kívánok mindenkinek!
j.
Vendég

Kedves Duddu és a többiek!

Igen imádni valóak vagytok és jó olvasgatni titeket. Valószínűleg még egy darabig babamentes leszek, mert még csak most hagytam abba a fogamzásgátlót, meg amúgy is egy éven át voltak nőgyogyis gondjaim és sok gyógyszert kellett szednem, ami valószínűleg megtette a hatását, bár ultrahangilag és citológiailag már rendben vagyok.
Remélem azért nem várat majd magára sokat az új családtag nálunk sem és másoknál sem akik legalább annyira vágynak rá mint mi.
Üdv és szép hetet mindenkinek: Niki

kancellárka

Duddu!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ügyi lány vagy!Kép

Juca

tjuca

Sziasztok!

Annácska Kép
Hát ennél jobb hírre nem is jöhettem volna hétfő reggel! Nagyon örülök hoyg rendben van a babád! Fantasztikus! Kíváncsi vagyok mi lesz a következő lépés! Drukkolok tovább! Kép

Nárcisz
Emelkedj felül a problémán! Ne hagyd hogy megegyen reggelire! Legyen tartásod, szedd össze magad! Ennél sokkal de sokal erősebb vagy! Egy céltudatos, határozott, talpraesett csajszinak ismeretelek meg, és tudom, hogy képes leszel a dolgon túl is tekinteni! Legalább próbáld meg! Én bízom benned!

Wish
Sikerült már jól kibőgnöd magad? Szegénykém Kép

Sysy
Gratula a kiskrapekhoz! Kép

Refi
Üdv! Sok sikert a 3. "huligánhoz" Kép

Réka
Gondolok rád, miközben HSG-n vagy! Remélem minden rendben lesz!

Junkó
Nagyon sajnálom!!!!!!

Segítsetek légyszi!
A héten kell mennem 2. vérvételre. 23. napot beszéltük meg, merthoyg a ciklusaim átlag 30 naposak. De mivel 15. napi UH-n már sárgatest volt, nem lenne jobb mégis 21. napon mennem vért vetetni? Mert egyébként akkor szokták.
Köszike!

Tündi
Vendég

Tündi!

Az orvosodtól kérdezd meg!

Juca

tjuca

Duddu, köszi a linkeket, de kiderült múlt héten, hogy nekem nem HSG-m lesz, hanem valami más nevű átjárhatósági vizsgálat, ezt nem röntgenen hanem UH-n nézik.

Az inszem lényege, hogy a kiskatonákat a méhüregbe juttatják fel előre kiszámolt időben, igy egyrészt a méhnyakon átjutást segítik elő (tehát pl. ha valakinek a váladéka megöli a katonákata, akkor lehet jó), másrészt az "utazást" is lerövidítik, illetve a fiúk által leadott mintából készítenek egy jobb állományt, és őket teszik fel. Így aztán akiknél nem olyan jó az eredmény, ott is siker lehet inszemnél.
Nálunk ha az átjárhatóságinál nem lesz gond, akkor következő hónapban inszem lesz, mert a párom ereményei spontánhoz nem elegendőek, viszont inszemmel van esély.

Kép
szdorka

Tündi, ha ezt a 30 napos ciklus alapján beszéltétek meg, akkor igen, mert valószínüleg ez most rövidebb lesz. Viszont inkább hívd fel a dokidat, ő tudni fogja!

Kép
szdorka

Sziasztok Lányok!Kép
Szép jó reggelt mindenkinek!Kép

Junko!Kép

Tényleg nagyon jó érzés hogy lakik odabent egy kis picur a pocakomban!Kép
A neve az apja után András lesz és a második Szabolcs.Először csak egy neven gondolkodtunk de olyan szép a Szabolcs név és ezért gondolkodunk abban is.

Tündi!Kép

Köszi a gratulációt,hasonló élményeket kívánok Neked is!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok jó reggelt!

Csak bekukkantok hozzátok kicsit. Meg olvasgatokKép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sysy

Az én fiamnak is, hogyha egyszer valamikor lesz, két nevet fogunk adni. És az egyik a férjem neve lesz, mert ő is az apja nevét viszi tovább. És nem akarom, hogy ez a hagyomány megszakadjon.
Ez olyan szép gesztus sztem.
Mindkét név szép.

Annácska!
Most lemaradtam valamiről, tudom hogy rendben vannak a dolgok, de valami levelet vártál még a postaládátokba, nem? Mi volt benne?

Wish!
Ugye jól vagy?

Tündi!
Most sem tudok okosat mondani, de a doki felhívása jónak tűnik. Csak gondolom már nem akarod annyit zaklatni, de hívd csak bátran, végül is ez a dolga.

j.
Vendég

Junko!Kép

Innye! Én is gondolkodtam rajta, hogy a pálesz a megfelelő orvosság, de ezek szerint nemKép

Csajszik!Kép

Holnap reggel megyek uh-ra, már nagyon izgulok.
Remélem minden a legnagyobb rendben lesz. Megkérdem az orvost, hogy nincs-e valami dugi tippje róka ellen. Azon is gondolkodtam, ha ez így folytatódik, egy hétre kivonom magam a forgalomból.

Juca

tjuca

JucaKép
Szerintem nyugodtan íratsd ki magad táppénzre. Otthon mégiscsak jobb.
Róka ellen nekem sósat kellett ennem, de ki tudja nálad mi lesz a nyerő...

TündiKép
Remélem csupa szépet fogtok látni a csütörtöki uh-n!!
A dokival is beszélsz, vagy azt majd később?

AnnácskaKép
Gratulálok a jó eredményhez!!!
A nemét is elárulták? Nekünk is elmondod?
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok, de du. már teljes, na jó majdnem teljes életnagyságban itt leszek Kép és pótolok Kép

Wish!
El sem tudom mondani, hogy mit éreztem amikor olvastalak..., nagyon-nagyon sajnálom Kép
Ez tényleg nem igazság...

Annácska!
Nektek viszont szívből örülök Kép Végül a postaládában is jó eredmények vártak igaz? És milye van a Picurnak? Kép

Tündi!
Légyszi javíts engem 3 cn-re. Kép

Dudu!
Gonodlok rád! Kép

Most mennem kell a fogorvoshoz, de du. már nem szabadulhattok tőlem KépKépKép

dido

dido
dido

SziasztokKép

Tündi
Én úgy tudom, hogy nem szigorúan a 21.napon van vérvétel, hanem valamikor a ciklus második felében. Pár nap ide vagy oda nem befolyásolja az eredményt.
Nekem pl. 32 napos ciklusnál volt a 21.napon a vérvétel. Mert épp úgy jött ki, akkor értem rá, mert minden másnap dolgoztam. De ha közbejött volna hétvége, stb. akkor 1-2 napot csúsztam volna, a dokim szerint ennyi belefért volna.

Annácska
Igen, emlegettél valami levelet, még pénteken.
Megkaptad már?
Ne csigázz már bennünket!Kép

Juca
Drukkolok, majd holnapra a dokihozKép

Réka
Drukk a HSG-hezKép

Képzeljétek, ma végre megjött a mensim!!!Kép
9+9 hónap után előszörKép Már ideje voltKép
Rég örültem már ennekKép
Jó lenne, ha most már helyreállnék hormonügyileg.
Úgyhogy mivel most valakitől átvállaltam a mensit, így most valaki, akinek aktuális lenne, mensi helyett zebrát fog kapniKép
Az elkövetkező 1 évben havonta átvállalom valakitőlKép
De tovább nem, ha minden jól megy, jövő év vége felé már indul a kistesó-projektKép

Megyek, mert a kissrác bemászott a számítgépasztal alá és rángatja a kábeleket és marhára tetszik nekiKép Nekem kevésbé.
Hihetetlen, hogy mindent megtalál, amit nem kéne, a rengeteg játék meg ott hever parlagon a szoba közepén.
És az is elképesztő, hogy mennyi veszély leselkedik egy ilyen kis törpére, nem is gondolná az ember.
Múltkor pl. dobolt a radiátoron, és majdnem beszorult a kis pici ujja, mert az egész radiátor pici kis lyukakból áll. Arról meg ne is beszéljünk, hogy akár forró is lehetett volna a radiátor. Dehát mit csináljak vele? Le csak nem szerelhetem?
És az állólámpát is majdnem magára borította.
A ruhaszárítót hajszálhíján az ujjára csukta.
A szekrényajtót már sikeresen az ujjára vágta.
A konyhán a sütőajtót nyitogatja, még jó, hogy ritkán használom.
A szobai szökökutat hamarosan levisszük a pincébe, mert ha azt magára rántja, agyon is üti.
A virágföldet és a leveleket meg akarja enni.
Soroljam még??? Kész életveszély, amit csinál.
Jelenleg épp egy CD lemezt csomagol ki. Igaz ugyan, hogy mind a kb. 300-at elpakoltuk magasra, de tuti, hogy azt az egyet, amit kinthagytunk, megtalálja.

Na tényleg megyek, bocsi, hogy ilyen sokat írtam magunkrólKép

Babus

Kép
babus2005

Babus!

Ha forró, egyszer csap csak rá, és legalább legközelebb érti majd a forró és a süt szavakat!

Szerintem a csobogót, meg ilyesmit tüntesétek el, mondjuk, amitől nagy baja lehet, de a többit jobb, ha megtapasztalja, legalább legközelebb elhiszi nektek. Mi is így nőttünk fel, gyanítom te is.

A szobanövényeket én is előszeretettel rágtam. Ott mondjuk ami mérgező iktasd ki, ilyen a Diffenbachia.

Az, hogy rácsak valamivel az ujjára kell az egészséges fejlődéséhez.

Én pl. nem hittem el, hogy rossz a pálinka, míg a nagyapám le nem nyomatott egy nagy korttyal. És nem köphettem ki. Mondanom sem kell, a cigire már elhittem, hogy rossz.

Ja és én is tenyereltem sparheltre, onnan nem fogtam meg semmit, amire azt mondták, hogy süt. Persze mama nagyon megijedt, hogy soha nem jön rendbe a kezem, de rendbejött. Ezekkel nem lehet előre kalkulálni, de tuti, ez az bejön. Nyáron nálink minden unoka vagy belenyúlt vagy belelépett egy darázsfészekbe.

Ja és a legmókásabb, a hugom nagyon korán járt, és mindig a pinceablakkal kacérkodott mamáéknál. Erre anyu kikötötte egy 10m hosszú "szaladókötélre", ami pont kb. 50 cm-re tartotta távol a hőn áhított pinceablaktól. Na milyen anyám van?Kép

Úgyhogy nyugi Babus, Kristóf fejlődikKép

Juca

tjuca

sziasztok lanyok.
En is itt vagyok am,csak neha lusti vok irni,na meg a harc a kompiert....

Narco sajnalom hogy rosz kedved van.Abban bizok hogy te benned is megemesztodnek a dolgok es ratalalsz onmagadra.velem is volt igy es vegiggondoltam amiket a lanyok irtak es belattam,hogy nagyon hulyen viselkedek.Azota rendbejottem es ugyanugy elem mindennapjaim mint azelott.az ido megold mindent.

dudu szep tortenet,szeretem az ilyeneketKép

annacska akkor most mivan?fiu lany?

sysy gratula a kisfiadhoz,vagy a kislanyodhozKép

babus jucanak igaza van,mindenki sajat karan tanul.

lanyok en az idenre teljesen lemondtam a babaaldasrol.nem is bankodok rajta.az mondjuk faj egy kicsit hogy parom bizakodik.Latom hogy probalkozik szegeny(poz amit utal,stb)ilyenkor szakad csak meg a szivem,tudom hogy nagyon szeretne babat,csak nem beszel rola.majd lesz nekunk is,meg nem jott el a mi idonkKép

Kép
monyoka

Sziasztok,
lassan már olvasni sincs időm, nemhogy rendszeresen írni.

Narco: nekünk is van ilyen fotelünk Kép Nagyon jól lehet benne gyereket altatni, mert szinte Te is fekszel, de ezt még nem tudtam, hogy jó hátfájásra. Viszont szoptatni képtelenség benne.

Wish: pénteken nem tudtam belépni, pedig nagyon kiváncsi voltam, mi lett a teszt eredménye. Nagyon sajnálom és így ismeretlenül is sokat gondolok/tam Rád!

Valaki írt már itt arról, hogy igenis ki kell élvezni valahogy azt az időszakot is, amíg nem sikerül teherbe esni. Higgyétek el, hogy visszanézve már meg lesz ennek az időszaknak is a szépsége és ez egy megismételhetetlen időszak az életetekben. A gyerek teljesen megváltoztatja az ember életét és már egy második terhességre való felkészülés sem olyan gondtalan, mint az első babánál. Valahol igaz, hogy még ebbe az időszakba kell besűríteni, minden programot, mert a baba jövetelével ezekről egy ideig le kell majd mondani. De úgy szeretném már én is újraélni a babavárást és a szülés élményét!!!

Puszi nektek és elnézést, hogy nem tudok olyan személyreszóló lenni.
nyuszmusz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?