2005.10.23 18:13
2005.10.23 18:23

2005.10.23 19:01
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen.

Ismerősöm nekem is szült otthon, 2 napig vajúdott a csaj, többször elájult... hát nem tudom, hogy a babó hogyan is érezte magát közben. Én pl. azért mentem be a kórházba, mert TUDTAM hogy most már szenved a gyerekem. Bár a doki azt mondta reggel 9-kor, hogy áááh, ez még nem a szülés, 15.33-kor már megvolt Ákos.

Ez csak az én véleményem. Uff! 
2005.10.23 19:20

2005.10.23 20:18
2005.10.23 20:23
2005.10.23 20:54
2005.10.23 20:56
2005.10.23 21:20

, ilyen hőmérös halacskánk, de ilyen fürtöcskénk nincsenek

Nagyon édes rajta Boti.
Én ezekhez hozzászolni nem tudok. Csak tanulok belőlük!

2005.10.23 21:50
.Akkor csak idegbeteg voltam,de így 5 hónap távlatában jól esett kiírni magamból.Valóan nem tudott szopni,mert az első napokban nem volt tej és egyből kiköpte a cicit,aztán besárgult és vagy megetetve vagy alva hozták ki szoptatni.Utolsó nap volt próba szopi bimbóvédőővel,gondolom addigra felélénkült már a törpilla és elég jól szopott mondták szigorúan 10 perc,tudták tej van bőven.megvolt a 10 perc szopi úgy vettem le a mellemről,mert jötttek érte még evett volna,elvitték megmérni én meg lefejtem a tejet,erre hozzák vissza,hogy evett,dehát nem eleget,mert kellet neki adni pótlást.Néztem bután,hogya kkor miért nem hozták vissza szopizni.Na mindegy,ennyit róluk.
2005.10.23 21:53
De terveben van.2005.10.23 21:59
2005.10.23 22:43
es a babakert, sztem igenis orulni kene hogy jar korhazi ellatas, csak a korulmenyek milyensege amin nagyon valtoztatni kene Magyaro-on, sokan agaltak a privatizacio ellen sztem a legnagyonn hulyeseg volt, egyreszt a jol fizetos vizsgalatok mar reges-reg magankezben vannak, masreszt "halapenzkent" szinte ugyanannyit ha nem tobbet kifizetunk egy nagyjabol normalis ellatasert, ami nem arra megy el hogy korszerusitsenek hanem arra, hogy tobb feka penz mozogjon az orszagban.

2005.10.23 22:48
mint minden pasi

2005.10.24 07:02
2005.10.24 07:42

2005.10.24 07:54

2005.10.24 07:56
2005.10.24 08:00

Életben is megköszöntjük szombaton
És veszek Rozinak vmi dögös rucit, hogy szép legyen azon a napon
2005.10.24 08:03
Nagyon be tudják a picik ijeszteni a szülőket, amikor betegek. Ilyenkor jön rá az ember, hogy az egészség a legnagyobb kincs a világon. Ha nem vagyunk betegek, nem becsüljük meg annyira az egészséget, mert természetesnek vesszük. 
2005.10.24 08:19
Hatalmas cuppanós puszi Marcifiúnak!
Ha ki akar jönni, úgyis szól. Nekem nem volt terhes a terhesség, hogy szabadulni akartam volna tőle.
No meg utána napokig nem tudtam normálisan fölállni, menni, úgy közlekedtem mint egy csiga....és volt összehasonlítási alapom, aki hüvelyi úton szült, az már boldogan száguldott a világban amikor én még torz arckifejezéssel küzdöttem, hogy 3 métert megtegyek fél óra alatt.
2005.10.24 08:32
2005.10.24 08:51
Mára már sokkal jobban vagyok.
A műtősfiú is aranyos volt, viccelődött. Az osztályon 2 éjszakát leszámítva nem volt szobatársam, 24 órás rooming in volt, vendég a szobába nem jöhetett be - ez kicsit rossz volt a férjem miatt.
Császár után én csak kétszer kaptam fájdalomcsillapítót, mert nem engedtem, hogy adják. Szerencsém van, valszeg jól tűröm a fájdalmat, mert már másnap fenn jártam, jó, nem szálegyenesen....
A nővérek angyalok volta, mert amikor mellgyulladásom - vagy gyerekágyi lázam (?) ezt a dokik sem tudták - lett akkor egyikük egész éjjel maszírozta a csomóimat, és fejtünk, sírtam stb.
Amolyan kis kedvencke lettem az osztályon.

Szerencsém volt. Ja, és szülésznők is meglátogattak.
Olyan kis gyors kaja.
2005.10.24 08:59
2005.10.24 09:03
Majdnem hanyattesett, hogy ezt meg hogy képzelem... kérdeztem, hogy oké, akkor mikor kelhetek fel leghamarabb? Megígérte, hogy reggel ötkor jön, és segít felkelni.
Utána viszont nem mertem lefeküdni, mert nemsokára hozták Lilót, és féltem, hogy nem fogok tudni újra felkelni
2005.10.24 09:04
Idősebb vagyok
2005.10.24 09:36
2005.10.24 09:48
Na de semmi gond....lehet karácsonyra már mi is állni fogunk...
de ülni biztos...
(remélem....)
igazából nem is ismerek csak 1 lányt onnan és persze téged..
örvendek ha néha ide hozzátok be tudok kukkantani, jönnek a vizsgák és a szakdolival is el vagyok maradva...
2005.10.24 11:06
Hajnal 4-kor ébresztett bennünket a nővér, hogy megint nyomás zuhanyozni, mert fél 7-kor hozzák szopizni a babákat. Gondoltuk majd segít fölkelni megint. Erre nem. Közölte, hogy most már egyedül tessék. Még csodálkoztunk is a szobatársnőmmel, miért ébreszt 4-kor ha fél 7-kor hozzák szopizni a babákat. No, hát 4-től fél 7-ig úgy elrepült az idő. Mire feltápászkodtunk, mire kicsoszogtunk, mire lezuhanyoztunk, mire visszacsoszogtunk, pont 2,5 óránkba került....
meg hogy csirkemell helyett felsőcombot adjak majd, tejtermékeket, tojást 1 év után. 2005.10.24 11:26
Csak messze van nekünk, viszont annyira gyönyörű, turistákkal is megyek mindig, majd megőrülnek érte. Megmutatom nekik a halakat is az alagsorban, meg a savanyú káposztás részleget. Ott lenn az Asia boltban szoktam venni a fűszereket, meg spéci vegi kajákat is. Végül is itt Pomázon minden gyümölcs-zöldség kapható, háztáji főleg, meg a békásmegyeri piacon. Meg szoktunk kapni innen-onnan igazi finom mézet, tojást is. A kertben meg kis energiával tudok termelni egy csomó mindent. Van pl egy almafánk, amin pici jonathán-starking keverék alma terem. A pici almákból most kitaláltam, csinálok almalekvárt naranccsal és teljesen olyan, mint az igazi narancslekvár. Van már belőle egy nagyobb adag elkészítve, irtó finom, csak nagyon pepecselős. Fogok fahéjas változatot is csinálni. Ezek lesznek Karácsonyra részben az ajándékok.
. Színházba úgy szeretnék már menni, pár éve még heti 2x is mentünk. Veronika 3 éves korában látta pl a Diótörőt az Operában. De még moziba sem jutottunk el amióta Rozi megszületett. Most a Légcsavart szeretném megnézni, a héten vhogy elmegyünk. Szeretnénk kettesben lenni többet, olyan jó. 
2005.10.24 11:32
Hidd el én sajnálom a legjobban...
az ellenségemnek sem kívánom...olyan érzés, mintha a pisilés után még érzed, hogy tuti van valami a hólyagodban, közben tök üres már csak az inger van meg, aztán alapból fáj egész nap a hasad lennt és folyton azt érzed, hogy pisilned kell, annak ellenére, hogy 2 perce voltál WC-n, jaj borzasztó.....voltam annó 3 nőgyógyásznál, 3 urológusnál, 2 belgyógyásznál és nem hiszitek el , de nem tudtak belőle kigyógyítani. 2 évig hagytak szenvedni, felírtak 20 féle antibiotikumot, a legtöbbet közülük be sem szedtem, mert elolvastam a betegtájékoztatót és olyan mellékhatások voltak leírva, hogy sírva dobtam a kukába...lelkileg nagyon kikészültem ezalatt az időszak alatt, semmi nem érdekelt, teljesen elment a kedvem mindentől, csak éltem egyik napról a másikra, bambultam magam elé és folyton feküdni meg ülni akartam, mert akkor nem fájt annyira. Ez elég nehéz volt munka mellett..
Igazából az volt a szar, hogy reménytelennek tűnt a gyógyulás, hiszen már körbejártam az összes korházat, orvost és ugyanúgy szenvedtem tovább....aztán egy 9-edik doki, aki mellesleg az előző nőgyógyászom volt észrevette, hogy igen durva petefészek gyulladásom van és még mellé egy jó kis krónikus hólyaghurut..hát szép, a többi orvos mit nézett?? miért a 9-edik doki kell ezt észrevegye 2 év után???? Mindegy, nehezen, de meggyógyított és én azt hittem végleg....tegnap döbbentem rá, hogy sajnos nincs ilyen szerencsém, kezdődik elölről az egész.....úgy összeomlottam tegnap...remélem most nem kell még 2 évig szenvednem, mert azt nem élném túl...

..) a lelkem...olyan jó, hogy vagytok...

2005.10.24 11:35
2005.10.24 11:43
Nekem maradsz éjszakai műszakos tündér
2005.10.24 11:58
Vezso tanácsa tuti.
Kukacbébik.
Nekünk a kamillatából keltek ki a konyhaszekrényben, pedig nem egy antik db. Kőckének vettem. Kicsit - hogyis mondjam szépen? - rossz érzés volt, mert már főztem teát abból a lények előtt.

Imádom, minden fűszerem onnan van, 2 nagy dobozzal. Ha elfogynak, akkor szoktuk pótolni. Onnan van a mozsaram is.
Férjem is imádja. Ott szoktunk jó kis finom halakat is venni.
Tervezzük, hogy megyünk karácsony előtt is, minipiactali?
Kőcke 15.33-kor született, hozzám már 16.10-kor kiadták, és szopizhatott is. Éjfélkor mentem zuhizni. Mondom, hogy szerencsés vagyok, mert nekem csak a felülés volt "emlékezetes" utána mindent meg tudtam csinálni.
Jól tűröm a fájdalmat CSAK NE A FEJEM FÁJJON,mert akkor zaza vagyok.
Mosómasa vagyok. Még nem írtam?

Enyém recept szerint 0,8dl olaj - v.12 dkg vaj, 2,5 dl tej, 28dkg liszt, kb 15 dkg cukor, 1 tojás, 2,5 kiskanál sütőpor, kicsi szódabikarbóna, és variálhatóan a többi cucc. Próbáld ki (bár nem olcsó) ferrero-val, de az after eight csokival is mmmmm. Ezt eddig csak ajándéknak csináltam, mert mindig elfogynak az ilyen hozzávalók, mielőtt beletenném.

2005.10.24 12:08
Nagyon borzasztó.

Ez szomorú.
2005.10.24 12:12
2005.10.24 12:13
...majd meglátjuk milyen lesz...?..sztem úgyanolyan elven működik mint az a párolószerkentyű amit a múltkor Zitmi mutatott.. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|