Neet! apám, Eszti de jó fej.

mennyi idős is pontosan? (csak hogy tudjam mikortól jön el a babamaraton nálunk is) most lesz csak 1 éves, nem?
Votiv! sajna én rossz fogú vagyok, úgyhogy nem ez volt az első elvesztett fogam, nem is töröm magam, hogy megtaláljam

még ma is fáj a fülem tőle.
Isti fokhagymásan eszi a spenótot? vagy azt még nem szabad nekik adni?
én is utálom a távközléseseket, de valahogy megértem őket, hiszen a nethez kábel kell, ingyen meg senki nem engedi, hogy a bájtok futkározzanak kábeleiken, ezért kell a tel. előfizu. majd ha az egyéb netszolgáltatóknak
lesz tel. hálózatuk, vagy bélrlik a matávzól, és ők fizetnek, akkor is ki fogod fizetni nekik.
mi chellosok vagyunk, de azzal is számtalan gond van, nem beszélve róla, hogy 13eFt az előfizetés.
Zsanci! ha jól tudom, akkor jövőhéten hétfő-kedd is mszüneti nap lesz. lehet, hogy hétfőn szombati nyitvatartással azért üzemelnek a boltok, de nem fix. TANKOLJ BE PELUSBÓL!!
Piroska! sztem a szülésznőtől ne kérdezd a tarifáját. épp most olvastam egy újságban, hogy a tarifájuk 5-20 eFt. azért hallottam olyat is, aki ennél többet adott, de a szobában lévő csajok mindegyike 20 körül adott. (a császárosok közül csak én adtam, mert nekem sokat segített előtte a szülésznőm) Ki lehet ez az Ica? Nem az Irén? nem folyton "cicának" szólított? ő nagyon ari nőci.
melyik prof?
Vera! nekem tök fájdalmasan bújtak ki, és pont ez a fog, amit most kifingott, úgy bújt ki, hogy tele volt apró barna pöttyökkel (lukakkal), mintha éjjel nappal csokival tömtem volna magam. azóta már ötvenszer tömték, úgyhogy recsegett-ropogott, mikor húzták, és természetesen BELETÖRT! :/ két gyökeret utólag szedett ki a
doki.
Macskaanyu! kórházba kérnek egy kis csomag pelust (én 20-at vittem, és az ott kapott mintacsomiban is volt 5), és mikor kint van nálad a bébi, te azzal teszed tisztába. az enyém sajnos sokat volt benn, mert jó béna voltam, így nem sok pelus fogyott. még azt se mondták, hogy minden kaja előtt tegyem tisztába, így ha sírt, folyton néztem, hogy nem a pelus miatt-e. mondjuk kaját úgyse kapott sokat... (lentebb is olvasd el)
Neet! én megkérdeztem fürdetésnél, hogy vigyek-e pelust, és mondták, hogy míg bent van náluk, ne. a költségvetésen te úgy segítesz, hogy amennyit viszel, annyival több "széthordható" marad náluk. ráadásul senkinek a kiskocsiján nem láttam pelust, ellenben a csecsemős szobában, iszonyat nagy halmokban állt a libero. a kiscsomagban meg egy 10-es popsitörlő volt, meg egy 5 db-os (!), úgyhogy nem igen elég, sztem. változnak az idők
mikor fájt a mellbimbóm, mondták, hogy hozassak be XY krémet. mire mondtam, hogy már csak holnap du. jön a férjem, azt mondták, hogy oké, van nekik minta, csak gondolták... és kaptam két kis mintatubust. (amit a krémes cég direkte azért hagyott ott, hogy osztogassák...érted!)
AKIK MOSTANÁBAN SZÜLTEK írjanak már, hogy náluk hogy volt ez a pelus ügy, mert érdekelne. én is úgy készültem, hogy majd amíg benn lesz a csecsemősöknél, addig is teszek a kocsiba, de mivel senki nem tett, és nem is kérték, mikor kérdeztem, így kórházi Liberót kapott.
Pocak! nekem csak fejésnél (szopinál) folyik a másik cickómból a tej, vagy ha már itt az idő a fejésre. úgyhogy én balfék kitaláltam, hogy egy kis műanyag Avent cumisüveg kupakot teszek a cicimre, amit odafogok egy pelussal, míg a másikat fejem. közben kb 10 ml gyűlt össze, legnagyobb meglepimre.