A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Na, ha senki sem jött akkor jó éjszakát. Holnap nem leszek, mert itthon van a párom, és egész nap a házkóban leszünk. Azért este ha minden igaz hozok hírt magamról.

Legyetek jók, puszi mindenkinek

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok Lányok!

Üdv az újaknak!

Én elvagyok mint a befőtt, szombaton megírtam a zh-t, erőteljesen használtam közben az elkészített oktatási segédanyagot Kép!

Hajni!
Szerintem várj még egy kicsit, aztán tesztelj egy pozitívat!

Pussz! Megyünk aludni!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Proone, Inci szép a pocitok!
Proone, én most fiúnak nézem!Kép

Kata, javíthatsz, 3 cn van ma!Köszike

Lara, mi van veled?

zsuzska80
Szombathely

29cn 36,6 holnap pirikeKép
gilingalang

Sziasztok!
Gyorsan egy pár sor,aztán megyek
A fretility átrakta a p.é. dátumot.Pont akkor nem volt akció.
A francba!!!!
Miért mindig utólag derül ki?????????????
Ni,a görbém:
Kép
Ja,még mindig barnázom.

KépKép

KépKép
okr

Jó reggelt Lányok!

Szombaton voltam UH-n és dobogott a kicsi maszatom szivecskéje. Majd kiugrott a monitorról annyira dobogott. Kép Szóval ma vagyunk 6+3 (mensi szerint 7+4 lennénk). Úgy tűnik, hogy kb. 8 nappal a 14. nap után, tehát a 22. napon fogant. Nagyon jó volt látni, hogy dobog a kis szíve. Legközelebb 6 hét múlva kell menni UH-ra, addig nyugi van. Kép

Jó sokat írtatok hétvégén, amjd próbálom felvenni a fonalat.

Betti
betti73

Betti Kép
jaj de jó nektek! Kép olyan jó, hogy rendben fejlődik a baba! Kép

Kriszta,
lehet, hogy ez a fertility sem tévedhetetlen ám! Kép

Gili,
hátha mégse...

angel37

Betti!
Na ugye hogy minden rendben lesz(van).Tudtuk mi!
Irigykedem is egy kicsit.Mi is akciózunk sokat hátha betalál.Ma vagyok a 14.napon,de nekem szerintem 20.nap után lehet pé-m,mivel kb.40 napra jön meg.Ugye?

Kép
breni

SZia Breni!

Mintha rég jártál volna erre! Kép
Igen, akkor neked elvileg a 26. nap is lehet a pé-d! Kép

angel37

Sziasztok Lányok!
Szép jó reggelt mindenkinek!

Betti!
Gratulálok a magzatodhoz! Az elején szerintem úgy nagyjából mindegy az a pár tizedmilliméter. Az a lényeg, hogy a szíve dobog! Kép Kép Kép

Okr!
Hihetetlen ez a görbe!

Pussz: Lívia + Tündi-Benci (16+4)

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Köszi Lányok a gratilációkat!

Émelygésem van rendesen, néha egy kis időre alább hagy, de délelőtt jelen van. Kicsit kellemetlen, de némi savanyú vagy keserű hideg dologgal csillapítható. Kép

Angel!

Hamarosan neked is fog dobogni egy picike szivecske a hasidban! Kép

Reni!

Igazából nekem eddig sosem volt 40 napos a ciklusom. Szerintem én nem működöm rendesen, mert nekem 32 napnál többre még sosem jött meg. Nálam nem jött be a pé+14. nap, max a pé+10 nap. Most a 32. napon már + lett a teszt.

Szelivi!

Persze, hogy mindegy, a lényeg, hogy él és virul. Kép

Betti
betti73

SZia Szelivi Kép

Betti, köszi, nagyon-nagyon várom már én is, hogy ne csak a sajátom verjen belül! Kép
csak győzzem kivárni...

angel37

Angel!
Itt vagyok mindennap a (hétvégén kivül),csak nem mindig tudok hozzászólni,vagy nem történik velem semmi.

Kép
breni

Sziasztok!
Ime a görbém:

Kép

Sajna még mindig szarul vagyokKép!!
Betti!
Örülök,hogy dobog a pici sziveKép,vigyázz magatokra!!
Vendég

Keditke, jobbulást! Kép

A görbét viszont jól alakul Kép , szerintem a 19. napon rosszalkodott a hőmérő!

angel37

Lányok! Mindenki!
Mindig olvaslal benneteket, látom, néha elkeseredtek. Szeretném, ha tudnátok: mi azért kezdtünk el "akciózni". mert erősen úgy állt a dolog, hogy nehéz lesz megbabásodni. Egyí rákszűrésen akadtam fenn, hónapokig úgy jártam a rendelőbe, mintha cukrot osztogatnának. Műteni akarták a méhemet, nem engedtem, mert féltem, hogy soha nem lehet így baba. most már, kb. másfél hete érzem, hogy babám lesz, szombaton pedig a teszt is csíkos lett. Ma megyek dokihoz. Higgyétek el, ha nekünk sikerült, nektek is lesz pöttömkétek!Amit az eltelt hónapokban átéltünk, senkinek nem kívánok, de ez a kis 1-2 cm-es csöppség mindenért kárpótol. Most mát érte drukkolok. Meglátjátok, hamarosan babadömping lesz itt is!!!!!
pancsika

Pancsika!
Gratulálok,köszi a biztatást de már 14 hónapja probálkozunk azt eddig semmiKép!Na de talán mostKép!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti!
Nagyon tetszett a legyes-sztori. Lehet benne valami.Kép

Hajni!
Mennek a Kép

Angel!
Jó volt ez a lámpval történő dokivallatás.Kép
Én holnap megyek dokihoz és nézünk petikét is. Remélem lesz!!!Kép Ha eszembe jut, akkor ezt a barnázást is megkérdezem! (persze lámpával...Kép)

Editke!
Sajnálom a gyomorrontást, remélem már jobban vagy.Kép

Brill!
Üdv közöttünk. Gyere máskor is!Kép

Szelivi!
Szorítok, hogy jó legyen a zh eredménye.Kép

Zsu!
Sajnálom, hogy megjött, de legalább most nem kellett 80 napot várnod. Dokihoz akkor nem mész?

Betti!
Hatalmas GRATULA a Picuri szívveréséhez!
Tök jó érzés lehetett. Apa mit szólt?Kép

Pancsika!
Köszönjük, hogy megosztottad velünk az örömödet és kívánom, hogy nagyon sok jóban még legyen részetek. Ilyenkor mindig újult erővel fogo neki reménykedni.Kép
Jó pocakosodást!

Velünk semmi különös.
Akció hegyek ezerrel, bár elvileg még nincs itt az ideje. De nem is érdekel, mert nem azért csináljuk. Ma 11.cn. Még ma lehet,hogy lesz akció, aztán legközelebb csak pénteken (talán), de az meg már lehet, hogy késő lesz PÉ szempontjából (15.cn), de ahogy látom Bettinél is milyen későn lett.Holnap minden kiderül a dokinál.
Holnap szolgálatban lesz a férjem, szerda reggel megy föl Budaörsre, én meg péntek este megyek föl hozzá (azért lehet a köv. akció pénteken), és vas. este jövünk együtt haza.
Már alig várom.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

szijjjjasztok.

Beti szivbol gratulalok.Orulok neki hogy lattad dobogni a pici szivecsketKép

pancsika,neked is hatalmas gratula,eccer mindenkinek sikerul.

szerintem a 3 kgos baba nem nagy(nem kell felreerteni,nem is kicsi)en 3,40 voltam a parom valamivel 4 kg am folott.Anyosom azt mondta,jol megszivom ha a ferjem mereteit orokli a baba.

amugy jol vagyok.Az idenre nem varom a pocaklakot ugyhogy zebracskamat szivesen felajanlom valakinekKépGondolom van ra jelentkezo:o

Kép
monyoka

Pancsika,
gratulálok a babához! Kép

nem tudom, pontosan mit találtak nálad, de nem biztos, hogy mindig el kell kerülni egy kisebb műtétet...
hidd el, tudom, miről beszélek, de ha bármi van, egy terhesség felgyorsíthatja a folyamatot...
bocs, nem akarlak ijesztgetni, remélem tényleg rendeződött a problémád, és minden simán fog menni Kép

angel37

Vica,
javaslom, hogy legyen nálad egy jó erős zseblámpa a biztonság kedvéért Kép mint nagy túrázóknak, biztos akad egy otthon

És drukkolok, hogy legyen petike Kép

angel37

Sziasztok!

A mai táblák:

Kép

Kép

Kata Kép
kata1977
Hatvan

Köszi a táblit Kép

Lara? Mi van veled?

Hajni, estére várjuk a híreidet! Kép

angel37

Angel!
Igen, van otthon egy pár. Köszi, hogy eszembe juttattad.KépKépKép

Móni!
Mizujs?
Martin jobban van már?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Úgy érzékelem, hogy jó hangulatban vagytok ma, leszámítva az ünnepnapokat.Egyetértek Pancsikával, ne csüggedjetek.Hamarosan nektek is ott lesz a pocakban 1 kis Kép-ka és ez mindennél többet ér.

"...a remény hal meg utoljára."

Inci 33+1

Kép
Kép
incike

Zsuzska!

UGye azért elmész dokihoz?

Vica!

Túrázni mentek a hét végén? Már alig várom, hogy párocskám haza jöjjön. Nagyon-nagyon hiányzik. Kép Már csak 4 nap.

Keditke!

Jól alakul a hőd. Mindent bele! Kép

Angel!

Tudom, hogy így lesz. Hamarosan neked is lesz pici babucid. Kép Meglátod!

Kata!

Köszi a táblát!

Móni!

Gyermek gyógyulóban? ZH?

Betti
betti73

persze megyek Betti de egy kicsit később mondjuk 1,5 hét mulva...
De azt még nem mondtam hogy emgint olyan kevés, hogy csak na... nem tudom mi van velemMindenképp megyek dokihoz!!Kép

zsuzska80
Szombathely

Betti a prófétanő! Kép
Hmmm, jól hangzik!

Incike prófétanő! Kép
Hmmm, ez is!

Meg ugy Angel-nek jár egy kis angyalka...Kép

angel37

Sziasztok!
Martin ma már suliban, bágyadt még, de egyrészt már nem tudtam maradni vele, másrészt meg nem akartam, hogy nagyon lemaradjon.

ZH-kat múlthéten megírtam, majd kiderül mi lesz.
Csüt.-ön megint fogok írni egyet, arra extra drukkokat kérek, mert még semmit nem tudtam tanulni!

Zsuzska!
Feltétlen menj dokihoz!

moni

Betti!

Látod már "csak" 4 nap és itthon lesz a párod és mekkora öröm lesz! De rossz lehet neked pont most egyedül lenni, mikor olyan sok törődésre és gyengádségre volna szükséged! Gyorsan elrepül az a 4 nap, meglásd. Majd mi szórakoztatunk.KépKépKép

Nem túrázni megyünk a hétvégén, hanem a férjemnek a segédmunkása szombaton hazajön, így nem maradna neki senki, aki segítsen, én meg szabit vettem ki szombatra, és fölmegyek hozzá Budaörsre tetőt csinálni és így együtt is leszünk. A kecske is megmarad, meg a káposzta is jóllakik.KépKépKép

Móni!
Jó, hogy jelentkeztél. Martinnal etess meg egy csomó almát meg paprikát, ilyenkor a termászetes vitaminok nagyon sokat segítenek. Hogy érzed magad?

Inci!
Elég érdekesen nézhetünk ki kívülről, hogy van, amikor az egész csapaton végigsöpör a depi-hullám, de van amikor meg dől belőlönk a hülyeség.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica
Nem is az, hogy érdekesen néztek ki kívűlről, de határozottan érzékelhető, hogyha valamelyikünknek rossz hangulata van akkor az a nagy nyomás úgy átrakódik a többiekre is, szintúgy a jókedv.Jobban szeretem azt, amikor jóhangulat uralkodik itt nálunk a topikon.Elég sűrűn szoktam itt nevetgélni a gép előtt amikor visszaolvasok, pláne Hajni írásain(igazi vicces csaj).

Marci itt tornázik a bordáimon.Most egész kíméletes ahhoz képest, hogy időnként úgy rendezkedik odabent, hogy szinte megsem tudok mozdulni.
Aki eszik annak jóétvágyat,betegeknek(rajtam kívűl) jóbulást, dolgozóknak kitartást, stb. kívánok.

Inci 33+1

Kép
Kép
incike

Sziasztok!
Vegre tul vagyunk a 3eves oltason!KépSzegenykem ugy sirt!KépMar harom napja nem aludtam olyan ideges voltam.Most meg jott mas,amin kikeszulhetek rendesen!Vinnem kell sebeszetre,mert meg nem jott fel a kukijan a bor teljesen.Rakell segiteni!Nagyon megnyugtato volt a Dr.neni:NE AGGODJAK!CSAK EGY RANTAS AZ EGESZ!!!!!Hat koszonom!Eddig is utalta ha hozzanyultam,nem tudom akkor most mit fog szolni?!Meg nem is mertem idopontot kerni!Majd a jovoheten!Addig kicsit lenyugszom talan!
Nekem mar CSAK 1het es megyek vegre a nogyogyi bacsihoz!!!!!!!Valahogy rakene vennem hogy kicsit gyorsitsuk fel az esemenyeket!Dec.16-ig meg szabadsagon vagyok,aztan gyarapitom a munkanelkuliek taborat!Jo lenne ha meg elotte sikerulne,bar az eselyem ra majdnem 0!!En meg egy inszemben is benne lennek,de nem tudom hogy csinal-e ilyet!
Kicsit hosszura sikerultem,BOCSI!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!
Kicsit el vagyok most havazva, csak életjelet adok magamról.

Betti! Olyan jó neked! Én is akarom már látni, ahogy dobog a szíve! Mikorra terveziket a nagy bejelentést? (Mhely, család.....)

Felrakom neketek is a görbém. Picit fura. Elkezdett felkúszni, ahogy kell, aztán meg újra lekúszni, ahogy ne kéne. Most akkor mi van? Volt PÉ, vagy még nem?

<!--attachment: n_vtelen_6-283286.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*134.1**n%e9vtelen_6%2ejpg --><center><pre>
Kép
névtelen_6.jpg (134.1 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép

Kép
kamilla306

Mindig eltuntok amikor jovok!!!!!!!!!!!KépKép
Lehet hogy mar csak holnap leszek!
Tovabbi szep napot mindenkinek!KépKépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok,
kicsit belekotyogok...

Ancsa: fiamnál is kellett ez a kuki hátrahúzás. Nekünk otthon csinálta a doki, ki kellett teríteni szegénykémet az asztalra, lefogni és valami hosszú bigyóval alányúlt és már hátra is tudta húzni. Így szőrnyű lehet olvasni, de azt hiszem inkább az ijedtségtől, mint a fájdalomtól sírt. Bár ezt ugyebár nem tudta elmondani. És ne felejtsétek utána minden fürdés után hátrahúzni neki.

Bocsánat, hogy beleszóltam!

Viki
viki30

Fontos!!

> FELHÍVÁS!
>
> A Microsoft és Norton reggeli közleménye egy új vírusra hívja fel a
> figyelmet,amely szombat óta terjed az interneten az elektronikus postával
> csatolt fájlként. A fájl neve "Life is beatiful.pps".
> Megnyitását követően
> egy üzenet jelenik meg a képernyőn "It is too late now, your life is no
> longer beautiful" tartalommal, majd ezt követően a vírus töröl minden
> adatot
> a számítógép háttértárolójáról.Az AOL felhívja a figyelmet arra, hogy a
> víruskereső programok pillanatnyilag még tehetetlenek az említett vírussal
> kapcsolatban.
> Kérjük továbbítsák ezt a felhívást minden ismerősüknek, hogy
> elkerülhessék a vírus okozta károkat.
>
Vendég

Ismeröseiteknek küldjétek el maibe!!!Én is most kaptam,gondoltam szolok nektek is!!
Vendég

SZia Ancsa! Kép

Ne aggódj, a dokinéni biztos tudja Kép egy kellemetlen rántás, és utána rendben lesz. Tudomásom szerint ez sok kisfiúnál előfordul! Biztos azért nem szerette nálad se, hogy hozzányúlsz, mert vmi nem stimmelt, de most majd OK lesz! Kép
Csak gondolom egy anyának minden kétszer olyan rossz, mint a pici gyerekének...

Kamilla, szia! Kép
A tábládat nem tudom megnyitni...

angel37

Kép
Talán most jó lesz a csatolás

Kép

Kép
kamilla306

Editke!
Köszi!
Tényleg elég gáz.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica !
Nincs mitKép
Ancsa ne aggodj most már én is itt vagyok!!Kép
Vendég

Ancsa
Gondolj arra, hogy ez még mindíg jobb, mintha el kellene távolítani a fitymát onnan. Szegény uncsiöcsém(tesóm fia) nem úszta meg .Nyugi.Mondom én, mi lesz velem, ha már én is itt fogok tartani.Majd meglátjuk.

Inci 33+1

Kép
Kép
incike

Editke, köszi a fülest! Kép

Kamilla,
én sem igazán értem, hogy ez emelkedés után miért esett vissza...
volt már máskor ilyen görbéd?
a hőmérővel minden OK?

angel37

Kamilla!
Lehet,hogy holnap feljebb kuszik a höd,ne aggodj!!
Nekem is most késöbb volt a pém a megszokotnál,lehet nem 26 napos lesz most a ciklusod,hanem 9 hónapKép!!
Vendég

Ma mindenki dolgozik?
Vendég

Láttom mikor szabadnapos vagyok akor senki nincs ittKép!!
Vendég

Sziasztok!

Angel!
Igen, orrszívó-porszívózunk, bát egyre jobban utáljuk a dolgot, Szonival az élen.

Brill!
Üdv itt és gratula a hatalmas folliculushoz! Remélem célbaértek a fiúcskák!

Hajni!
Már múltkor is akartam írni, hogy legkésőbb akkor tuti babád lesz, amikor beköltöztök. Csak első éjszaka el ne felejtsd megszámolni a hálóban a sarkokat és kívánni Kép

Betti!
Hetek száma miatt ne agyalj, majd meglátod, minden uh-on mást fognak mondani a szülés várható időpontjára. Ugye lányok? Erősítsetek meg!
A pici szivecskéhez meg ÓRIÁSI gratulációm Kép

Keditke!
Gyógyulj meg és ne kenődj el, hogy mióta próbálkoztok, tudom nehéz, de hidd el, meg lesz az erdménye várakozásnak és annál jobban fogod szeretni a Kicsikédet. Nekünk is 1,5év után sikerült Szoni és mindig eszembe jut, hogy mennyire vártuk és így utólag már nem is emlxem, hogy milyen rossz volt.

Vica!
Mára jó akciózást!, bár már biztos csak holnap jössz.

Ancsa!
Fiacskád kuki-ügyéhez sok erőt, biztos rossz lesz lefogni, meg minden...Kép

Cisztámmal kapcs. nem tudom, hogy mi lesz, mert már régen megvan, csak a régi dokim azt mondta, hogy nem kell vele foglalkozni. Ez az új meg inkább figyelni akarja és utána bocsátkozni ilyen kijelentésekbe.

Na jó hosszú lettem.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szia Keditke!

Kép
lara26

Ja! és még azt akartam írni, hogy mondtam a férjemnek, hogy lehet, hogy hőmérőznék, erre azt mondta, hogy nekem az agyamra ment a fórumozgatás és inkább majd 2 naponta szexelünk, azzal többre megyünk. Hát lehet, hogy igaza van?! Most kezdjem el méregetni, amikor mindannyian abbahagyjátok?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Lara! Okr! Nolina! Hajni! Gili!
Mizujs veletek?

Szoni!
Ne miattunk, hanem magad miatt hőmérőzz! Ha úgy érzed jónak, hogy figyeld magad, akkor kezd el. Különben ne. Én most a köv. hótól azt hiszem újból elkezdem. Szeretném tudni hogyan állok magammal.

Képzeljétek! Annyira, de annyira megnyugodtam. Gondolok a babára, érzem, hogy lesz is, de nem türelmetlenkedek. Legalábbis most így érzek. Nem zavarna, ha ismét megjönne, mert tudom lesz pocaklakóm. Próbálok a jelennek élni, és nem azzal foglalkozni mi lesz. Egyszóval jól érzem magam! KépKépKépKépKép Nagyon hiszek abban, ha nem is az idén, de jövőre valaki spontán beköltözik!

moni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?