A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Wish! Kép Azért én titkon reménykedek amíg meg nem jön. Nem baj?

loihi

VandaKép
Hát az átjárhatóságiról tudnánk mi is mesélni a Hajnesszal. Én konkrétan majdnem elájultam. De te legalább jó híreket kaptálKép, bár kicsit le vagyok maradva a te történeteddel kapcsolatban, bocsi. Lombikoztok? A párod miatt?

AndikámKép
Ilyenkor minden és mindenki összeesküszik ellenünk. Szegénykém. Bármikor gyere fel, ha az nem rossz neked, hogy látod a két kis bébit. Most éppen megy az üvöltésKép
enigma

Szia Vanda!
Háát igen,vannak még Kóbor Jánosok az országban.KépÉn a lábamon próbáltam a gyantát,de feladtam a fájdalom miatt.Hát akkor a nunin,hogy fájhat!El se tudom képzelni,hogy elmegyek egy kozmetikushoz és előtárom neki Jánost,hogy kapja le.KépKépOlyan ciki.KépTegnap montam Tamásnak,hogy milyen csintalanságok mennek itt.KépErre megszólalt,hogy azt tudom,hogy ezt egy világ olvassa?!Kép

Nekem volt átjárhatóság anno az István kórházban,de nem fájt.Lehet,hogy Boszinak igaza van és ha nincs eltömődve akkor nem fáj?Kép

Örülök,hogy túl vagy rajta,egy hős vagy!KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Hááát én nem tudom, miért fájt nekem annyira, lehet, hogy el volt tömődve. Png-vel ellentétben, pl. a lufi és a katéter nem volt vészes, csak amikor felküldte az anyagot. D. mondta mikor mit csinál, gondolom így szokta,de a lufi után nem hallottam semmit, annyira kész voltam, szerintem nem is mondta, hanem igyekezett végigcsinálni. Azt mondta, hogy most jól kimosta.

Enigma! Kép Köszi kérdésed, a páromnak nincs baja, csak nekem. Nem repednek meg a tüszőim, ez a probléma. Nem lombikozunk, végül is még semmit nem csinálunk, junius óta vagyunk Dévainál, és még eddig jutottunk csak. Majd 40 nap múlva jön az ov. indukció. Hogy vannak a gyerkőcök? És ti hogy bírjátok? Van segítség?

WisH! Kép Szegénykém, az egész világ összeesküdik ellened. Nekem akkor igen jól jönne már a terhesség, mert csak 3 szál hajam van. De ha még sokáig festetem csak kettő lesz. Kép Legalább a humorod a régi.
Nem válaszoltál az előző kérdéseimre, légyszi.

Lldicsi! Kép Látod milyen érdekes, kinek mi fáj. Ahányan vagyunk, annyi félék.Kép Igazad van, és sem nagyon tárnám fel magam bárkinek, szerencsére nagyon jó barátném a kozmetikusom. Kép

A múltkor a családi beszólásokról írogattunk. Most volt egy csajszi, aki amúgy nagyon aranyos volt, ők pl. nem mondták meg senkinek, hogy hová járnak. Ja, és most volt a 3. lombik nekik. Érdekes nem? Én nem tudnám ezt megcsinálni, én egy napra sem tudnék eltűnni, rögtön feltűnne mindenkinek. De lehet, hogy ők csinálják jól. (timinek előszeretettel)
vanda978

Wish! Nagyon szeretlek azért, hogy ilyen ügyesen talpra állsz. Kép Ez nekem nem akar menni.

Vanda! Hát nagyon érdekes ez az átjárhatósági. Nekem a Nyírős Vereckei csinálta (Szaninak is) a magánrendelőjében, egyáltalán ne fájt, Szaninak annál inkább, mert nem volt átjárható. Ha ovi indukciód lesz, akkor biztosan Neked is teljesen átjárható, akkor viszont nem értem, mi fájt. Ez érdekes, az ovi indukcióra is 40 anpot kell várni, ez feletébb érdekes, mert ez gyakorlatilag semmiről nem szól: figyeli a tüszőérést, és megmondja, hogy mikor kell együttlenni. Ezek szerint a sima együttléttel is várni kell 40 napot?Kép

Enigma! Olyan izgi volt a szülésbeszámolód, igazán nagyon szép lehetett végre meglátni őketKép Tényleg nagyon jó fej párod vanKép Jó helyre jöttek ezek a babákKép Veled egy napon szült egy kedves barátnőm, azt mondta ma, hogy le a kalappal előtted, hogy egyszerre 2 babót bírsz szoptatni, mert ahogy elmondta nem is olyan egyszerű ez az elején. Nagyon-nagyon ügyes vagyKép
lkt

VandaKép
Nálunk a páromnak rossz a spermaképe. Nekem hormonális szinten nincs bajom, átjárhatóságin nem voltam, mert Laci miatt miatt úgyis lombikozni kell.
A genetikai vizsgálaton azt nézik meg, hogy nincs-e valami olyan sérülés a kromoszómáinkban, ami miatt nem is lehet gyerekünk.
Dévaihoz szerdán megyek majd vissza, akkor jár le a három hét.

wish

Lkt! Sajnos semmi okosat nem tudok mondani a felvetéseidre, nem tudom miért fájt annyira, de fájt elhiheted. Kép Lehet, hogy elvolt tömődve kissé? Elvégre Dévai is azt mondta, hogy most biztos rendben van, mert kimosta. Azt meg végképp nem tudom, miért kell várni 40 napot, ő azt mondta, hogy törvénybe van előírva. Neked nem kellett? Mondtam neki, hogy azt hittem haladhatunk tovább, és akkor mondta. Szóval passz. Mi sem örülünk a további várakozásnak, már negyedik éve várok.
Azt is mondta, hogy a hétvégén már éljünk szexuális életet, hátha sikerülne a baba, mert ilyenkor szokott. De rögtön utána eszébe jutott, hogy nincs mensim, tehát nem nagyon van értelme, de azért abban maradtunk, hogy próbálkozunk. Bár ha nem repednek a tüszőim, mindannyian tudjuk, baba szempontjából tényleg felesleges. Sajnos.

Te mennyi ov. indukción vagytok túl? Az a kötelező 3?
vanda978

VandaKép
Köszi kérdésedet, egyelőre van segítség. A párom van itthon, de sajna szerdán már megy dolgozni. Utána jön az anyu 2 hétre, de már előre rettegek, hogy mi lesz utána. Mindegy, csak megoldom valahogy. Ma persze brutál éjszakánk volt megint. Ki is fáradt mindenki rendesen, úgyhogy családom másik 3 tagja nyomja még a szunyát. Miért is nem lehet ezt éjszaka???Kép
Én D-vel kapcsolatban csak annyit mondanék, hogy ő szereti végigjárni a kijelölt utakat, tartson az akármeddig. Nálam is nyomtuk az inszemeket, pedig sok értelme nem volt, de törvényileg nem tudott mit csinálni. Persze mindenre van megoldás. Szóval ha picit is úgy érzed, hogy az adott eljárás nem segít, nem hiszel benne, stb. kérd, hogy lépjetek tovább, mert nincs kedved, időd hónapokat kísérletezni. Mi 3 inszem után lombikoztunk és most bent alszik a két rosszcsont.

TimiKép Hát igen, egyelőre van tejcsi, de ahogy hallom ez a durva mennyiség csak az elején van így. Mindegy, remélem mikor már több kell nekik, akkor is tudok nekik adni, ha más nem fele, fele arányban tápival.

puszi nektek
enigma

Lányok!
Tudom,hogy még messze van,de kinek melyik hétvége lenne jó a bulira majd?Van 4 időpont.Dec.10 sz vagy 11 v,vagy 17 sz vagy 18 v??????Azért lenne jó tudni,mert a családdal is egyeztetni kell stb....Köszike.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Vanda! Ahogy Enigma is írta, irányítottból D 3-t csinál, így volt ez nálam is, meg Pócinál is. Emi nem tudjuk hol tart, mert ő a 2.után rá akarta venni D-t, hogy induljon az inszem.

Enigma! Biztos vagyok benne, hogy ha az elején ilyen szépen van tejed, a továbbiakban is így marad, mert ezt a természet diktálja, annyi van, amennyi kell. Az első időszak ráadásul a legfontosabb, és most van elég, ez a lényegKépKépKépKép Hát ezek az éjszakák iszonyúan megerőltetőek lehetnek, főleg ha szinkronban sírnak. De az írásodból úgy érzem, hogy Téged ez cseppet sem zavarKép Tudsz napközben aludni kicsit?

A tegnapi estémet azzal töltöttem, hogy visszaolvastam a topik archivumát. Hát igaza lett, Enigma Dévai anyukának, aki azt mondta, hogy Pisti olyan gyereket csinál, amilyet csak akarsz. Nálad ez hatványozottan igaz.

Érdekes volt Enigma, Szani, Stella ugyanolyan küzdelmét olvasni, amit mi most átélünk. És hát nagyon jó példák arra, hogy igenis van fény az alagút végénKépKépKép

Annával mi lehet? Elindították vajon az örökbefogadást?
lkt

TimiKép
Mindig van fény az alagút végén csak hajlamosak vagyunk jól becsukni a szemünket, hogy ne lássuk!Kép Mi az az irányított? Nekünk nem volt. Nem mintha hiányozna!Kép

EnigmaKép
Tejcsivel nem lesz gond, főleg, hogy két ilyen zabagéped van!Kép Az anyatej fontos de én úgy tudom, hogy élettani hatása 4 hónapig van. Na most mindjárt jön egy elborúlt agyú szoptatási tanácsadó és közli, hogy szoptass évekig! Egyszer azt írta az egyik, hogy a gyerek 7 azaz hét éves koráig meg tudja emészteni az anyatejet!!! Hááááááááááááát. Kép Egyszer majd mi is szeretnénk meglátogatnánk titeket Olikámmal, persze nem most még. Titeket is szívesen látunk bármikor. De gondolom a buli még túl korai.

Tényleg Annával mi lehet?? Légyszi jelentkezz!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Enigma! Nem semmi fáratság lehet két gyerkőc. Még egy is rengeteg munkát ad (nővérkéim adatai), de aztán nálatok ez hatványozottan igaz. Ahogyan telik-múlik az idő, mindig jobb lesz, és könnyebben fogod bírni. De könnyű ezt nekem mondani. Kép
Az egyik barátnőmnek (4 hetes a baba) múltkor begyulladt a melle, szegénykének borzasztó fájdalmai voltak. Csak azért írom le, hogy vigyázz, bár neked ketten biztos rendesen esznek.
Egyébként nem akarok túllépni azon ami jön, bízok benne, hogy elsőre sikerülni fog. Kép

WisH! Mizujs, remélem ma már jobban érzed magad.
vanda978

Sziasztok édeskéim!
Itt vagyok ám a háttérben és mindent tudok Rólatok...Kép meg a Jánosokról...KépKép
WishKép A Jóisten megnézi, mennyit bírunk. A héten egy kedves kolléganőm mondta, hgoy bébit várnak, tegnap meg beállított hozzánk egy régi ismerős a kétéves fiával és beszélgetésünk alatt elmondta, hgoy a nyáron kitalálták a férjével, hgoy csinálnak egy kistesót, és : mit ad Isten, egyből sikerült!! Ha-ha, mondom, ilyen is van... Aztán hazajöttem és végigbőgtem az estét. Kva jó volt. Ja, tegnap meg volt családi találkozó -vagy 50-en voltunk- mindenki, aki velem korú ott dédelgette a kisebb-nagyobb gyerkőcét, én meg csak bámultam.... na, mindegy. Az élet ilyen. NEm mi tervezzük, csak részt veszünk benne. Ami persze nem azt jelenti, hogy nekünk nem lesz gyerkőcünk.
ha máshogy nem, mi "kölcsön vesszük" valakiét, aki úgy érzi, hogy nem tudja felnevelni, és megpróbáljuk a lehető legtöbbet megadni Neki...
Most épp csak arra várok, hogy az uram is áldását adja a papírok elindításához.... Közben meg őszülök, aszok, kaparom a falat...
na, most jól megvigasztaltalak...

ezért nem jövök mostanában -mert csak gyengíteném itt a derűs hangulatot.

Puszi nektekKépKép
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

AnnaKép

Végre itt vagy!!!!!!! Nehogy már azért ne gyere mert rontanád a derűs hangulatot!! Lehet, hogy egy kicsit neked is jobb kedved lenne ha olvasnád ezeket az idétlenségeket!!!Kép Én nagyon szívesen kölcsönadom néha neked ezt az átokfajzat gyereket! Család: Sógornőm sorra szülte a gyerekeket, nővérem meg akkor ment abortuszra mikor a lombikot kezdtük!!!!!Kép No comment........... Ne aszalódj otthon és nehogy megőszülj mert a bébikének nem nagymamára van szüksége!!!Kép Menjél jó társaságba! Példáúl a mienkében!! November 6.-án lesz Olikám szülinapi bulija!! Titeket is várunk ám!!

Olyan hülyeséget álmodtam!!! Pityesz (Dévai) csődbe ment és a lakására mentem rákszűrésre mert már nem volt klinika meg semmi! Kép Én se leszek már dilisebbKép

Olikám tegnap játszóházban volt:
Kép

KépKép
gigi28

Anna! Hát ilyet!!!! Tessék-tessék jönni a rossz hangulatoddal is!!!Kép Lécci, lécci!Kép Úgy beszélsz, mintha itt mindenki mindig derűs lenne. Na nehogymá' csak azé'ne gyere,mert nem vagy éppen topon!

Gigi! PityesKép Ez szenzációs!! Ezentúl csak így fogom hívniKép Ezek szerint aktuális lenne a rákszűrés...
Az archivum olvasgatva láttam meg, hogy Oli már újszülöttnek is ugyanolyan volt mint mont csak miniben. Teljesen megdöbbentem a hasonlóságon.Imádnivalóan édes a legújabb sztárfotójánKépKépKépKépKépKép

Vanda! Még 1 dolog eszembe jutott, amit feltétlenül meg kell beszélned Pityesszel, mert ez felgyorsíthatja az irányított hónapokat (ovuláció indukció, kérdezted, Gigi). Tehát csináltasd meg az összeférhetetlenségi vizsgálatot. Pityesz valamiért ezt nem csinálja meg alapból. Ez azt szűri ki, hogy a hüvelyedben termelődik -e esetleg valami olyan anyag, ami megöli a spermahadsereg nagy részét, tehát a spermucik nem is nagyon tudnak bejutni, nemhogy dolgozni. Ha fennáll ez a probléma, akkor tök fölösleges normál úton próbálkozni.
Nálam kimaradt ez a viszgálat, de ha újra kezdeném, kiharcolnám.
lkt

Sziasztok! Képzeljétek, a pénteki uh-n kiderült, hogy az egy megtapadt embriónk kettéosztódott, így mégis ikreink lesznek. Kép
Eredetileg így is terveztem, de mikor mondták, hogy egy bemagyráztam magamnak, hogy ez lesz a jobb, mert azért egy gyereket sem egyszerű ellátni. Hát újra kellett gyártanom az elméletetemet, de nem bánom.
A gond, hogy azért ne legyen felhőtlen az örömünk, az egypetéjűek közül a "leggázosabb" fajtát sikerült kifognunk: egy méhlepényük van és lehet (ez még nem látszik), hogy egy burokban is vannak. Itt az a gond, hogy az egyik elszívhatja a másik elől a kaját, és nem egyformán fejlődnek Ez a 20. hét után derülhet ki, így a 12. hét után nem fejeződik be az aggódás. Kép

Kép
agi30

Madaran! Múltkorában nekem is azt mondta egy kedves ismerősöm, hogy azokból a gyerekekből kellene nekem adni egyet, amiket már elvetetett. Õ jó derűlt rajta, én azért nem annyira.
A férjed még gondolkodik az örökbefogadáson, hogy szeretné-e vagy sem? Csak írj szomorúan is nyugodtan, bárki kerülhet sajnos a ti helyzetetekbe, akkor legalább fogjuk tudni min mentek keresztül.

Lkt! Köszi a tanácsot, megfogadom. Majd számonkérem rajta. (Pityeszen) Nektek most már nem lehet? Vérvételes, vagy hüvelyi úton vizsgálják, vagy hogy?

Agi! Reméljük a legjobbakat, milyen furcsa dolgokat képes a természet összehozni. Nemrég láttam erről egy filmet valamelyik természetfilmes csatornán. Angliában ezt már nagyon hamar ki tudják deríteni, és megoldani műtéttel. Csak mi nem vagyunk ott, az a baj.
vanda978

Most volt Pityesz a tévébe, már családon belül lehet petesejtet adományozni. Jaj, még a végén médiasztár lesz. Kép
vanda978

Ági! Hát ha Te eredetileg is így akartad, akkor nem lehet semmi baj, a gyerkőcök csak végrehajtják anya akaratát.
Egy méhlepény? Hm, ilyet még nem is hallottam.
Gondolom, azért már a 20.hét előtt is lehet látni, hogy mennyire fejlődnek egy ütemben. Hanyadik héten is vagy?

Vanda! Nem tudom a pontos menetét, ami biztos, hogy együttlét után kell menni a dokihoz, aki - na innentől nem vagyok biztos- hüvelyi kentet vesz, amin megvizsgálják horoszkóp alatt, hogy mennyi spermucit tartalmaz.

Hajnesz! Készen állsz a nagy belső tisztogatásra?
lkt

Vanda! Ez a vizsgálat úgy zajlik, hogy este otthon "házasélet", másnap a doki kiveszi a méhnyaknyákot (teljesen fájdalommentes), és azt mikroszkóp alatt megnézik, hogy mennyi élő spermium úszkál benne. A Szabolcs u-ban még vérvétel is volt, abból ellenanyagokat néztek és immunológia néven futott.
Ez a film érdekelt volna, de sajnos nem láttam.
Lkt! Most vagyok a 6. hét végén.
Azt mondta a dokim, hogy akkor lehet baj, amikor gyorsabban kezdenek nőni és nem elég a táplálék a kettőnek. Most mind a kettő 5,5 mm-es volt és már vert a kis szívük. Kép
Erre azt mondta a doki, hogy jobbat nem is láthattunk volna, minden ok.

Kép
agi30

Megjöttünk.

Most csak annyi, hogy minden ok nálunk, egyben vagyunk.

Hajnesz,

Drukk-drukk-drukk.
Holnap ügyi legyél, ne idegeskedj. Jánosod rendben van?

Farkasok

Kép
farkasok

Sziasztok!

Csak bekukkantottam ide a Megint megjöttből, mert Wish nem jelentkezett, nem tudtuk mi van vele. Közben pedig egy csomó ismerőssel futok össze Kép Enigma Kép gratulálok az ikrekhez! Első lombik volt? Mennyi idősek?
Lkt Kép veletek mizújs?
Hajnesz Kép ?
Annácska Kép összeszorult szívvel olvastam a soraidat, én azt hittem, hogy már rég gyerekeid vagy pocaklakóid vannak. Sajnos nem tudok segíteni, mi most folytatjuk az 5. inszemet, (nekem a sikertelen inszemek is traumát okoztak, a lombik még megterhelőbb lehet) de nagyon sok erőt kívánok nektek. Nekem sokat segít a babanet, szerintem se add fel, szívből kívánom, hogy sikerüljön nektek!

Puszi
Noémi
Vendég

AnnaKép
Örülök, hogy ha a háttérben is, de itt vagy velünk!
Gyere gyakrabban, ha nem teher, jó?

LányokKép
Png-ről tudtok valamit? Vagy én maradtam le valamiről?

Wish!
Remélem jobban vagy és ha lassan is, de fel tudsz állni.
Én azért még drukkolok egy kicsit, jó?

HajneszKép
Drukkok mennek oda is!

EnigmaKép
Állítólag -ikres anyuka mondta- csak az első 6 hét húzós. De lehet, hogy csak neki volt szerencséje!
Ügyes csajszi vagy és meg fogod oldani!
Nyugalmasabb éjszakákat kívánok!
Stella

Kép
stella9

Stalla, vagyok, csak ritkábban Kép azért igyekszem mindig tájékozódni Kép Sajnálom a második sikertelen szériát is, nem hittem, hogy a nyári után most sem lesz egy pocakosunk. Ilyenkor mindig azt érzem, hogy hihetetlenül nagy szerencsém volt, hiszem most én is ott tartanék kb, mint Lkt.
Velünk minden rendben, már a 26. hetet tapossuk Kép Ugyan a hét végén volt egy kis ijedelem, mert a baba most költözött előrébb a pocimban, és ez kicsit furi volt, meg nem tudtam, hogy normális-e. De most már szokjuk az új helyzetet, ülni meg feküdni már megint tudok Kép
Vanda, nekünk is lett volna összeférhetetlenségi vizsgálat, de szerencsére már nem került rá sor. Dévai nem nagyon hisz benne, azt mondta, hogy ez már egy elavult, felesleges vizsgálat, de mindenkinek megcsinálja, aki szeretné (meg úgyis csak három hónapot kell próbálkozni ilyen módon, úgyhogy végül is mindegy). Én ragaszkodtam hozzá (leginkább a jövendő kistesók miatt, szerettem volna tudni, hogy náluk van-e mód spontán megfoganni). Aztán az első ov. indukció alatt azt mondta, hogy azt tanácsolja, hogy csak a köv. hónapban nézzük meg, mert most olyan jók az eredményeim, hogy próbáljuk meg, hátha sikerül (amúgy meg csak ezért a vizsgálatért egy nappal korábban kellett volna akciózni, hogy meg tudjon vizsgálni, úgyhogy inkább a tartalékolás mellett döntöttünk Kép)
Lányok, sztem már megszoktátok tőlem, hogy nem megyek talikra Kép sztem ez már így is marad, jó kis csapat vagytok ti nélkülem is! Továbbra sem járok sehova, csak a dokikhoz, de remélem, azért nincs harag! Azért majd jövőre bemutatkozunk Kép
png

Png! Azért egy képet felrakhatnál a pocidról, meg mondjuk a babáról.

Wish! Merre vagy? Persze aztán tudom, hogy ilyenkor az ember lyánya szívesen van kicsit egyedül a bánatával.

Váltottam ismét egy sms-t SZANIval. Már baba-mama szobában vannak Andráskával. A cumiból való evés nagyon jól megy topikunk legújabb jövevényének, de a cicizést még gyakorolni kell, az nehéz munka neki. Szépen gyarapszik, már 2430 g.
lkt

Sziasztok, ma adtam le a katonákat vizsgálatra, délután kell telefonálnom az eredményért. Bízom benne, hogy elég lesz és nem kell tovább mennünk adndrológushoz. Ráadásul megigértem a férjemnek, hogy már csak a beültetéskor kell anyagot adnia. Kép

Wish: remélem nincs baj veled?!

A gyerekneveléshez csak annyit tennék hozzá, hogy szerintem az első egy év nehéz, utána már megérted, hogy mit szeretne és sokkat több mindent meg is ért.

Kép

Kép
boszti

Sziasztok!

Wish!
Jobban vagy?Megjött már?Nem csináltál másik tesztet hátha mégis ott vannak a babok csak az elöző teszt nem volt jo!Kérdezted a fagyibabákat hogy mennyibe kerül,hát nem tudom mert nem kérdeztem meg,nem fizetjük ki beleszámitjuk a lombikba,nincs nagyon rá keret most és végig gondolva lehet ez most hülyén hangzik de nem is nagyon akartuk mert akkor olyan lenne mintha esélyt sem adnánk nekik a megmaradásra.Mert akkor már ugy indulunk hogy ha nem sikerül ne számitson az 5-be.És ha már negativan indulunk hogy várjam el tölük hogy velünk maradjanak.Vagy hülye vagyok hogy igy gondolkodom?De már minden kis aproságban belekapaszkodom hogy pozitiv legyek érezzék és velünk maradjanak.Egyépként most nagyon bizok bennük,és remélem nem kell pofára esnem.

Vanda!
Ahogy Lkt is irta 3 irányitott honap kötelezö de elmehetsz 12-ig,nekem anno asztmondta hogy 3-tol 12-ig mi választjuk meg hogy meddig csináljuk.Az átjárhatosági nekem is fájt a jobb oldalamon nagyon majdnem elájultam de arra mondta is hogy bizonytalan az átjárhatosága probálta átmosni de abba kellett hadja mert nagyon rosszul voltam.Én ezt sejtettem mert abban volt a méhenkivülim és az akkori dokim mondta a mütét után hogy elvolt zárodva de ö most kipucolta,de ugy látszik nem elég jol.Szoval ezt csak azért irtam hogy akkor fáj ha valami nincs rendben.

Hajni ugye ma van a laparo?Remélem minden rendbe!!!!!!

További szép napot mindenkinek!

Kép
póci

SziasztokKép
Bocsi, hogy eltüntem, csak hétvégén nem nagyon voltam netközelben, meg nem is tudtam volna mit írni. Ma éjjel elkezdődött a vérzésem is, hát sajnos ez van. Beszéltem Dévaival, holnap délelött megyünk végül el hozzá.
Most kicsit olyan sírós, mi a francot csináljak időszak van. Majd elmúlik ez is idővel.
A legrosszabb az egészben, hogy egyszerűen nem értem. Nem tudom mit lehetne még megtenni, vagy mit kellene másképp csinálni, de ezt ti is átéltétek és azért szerencsére vannak elöttem pozitív példák Kép
Csak most nehéz még bízni, egyre inkább olyan hülyeségek járnak a fejemben, hogy mi lesz ha majd az ötödik sem sikerül, hogyan fogjuk kifizetni, ha már nem támogatja a TB stb. Nem tudom, hogy mit lehetne tenni, és az a baj, hogy valószínűleg Dévai sem fog tudni semmi újat mondani.

HajniKép
Nagyon drukkolok, remélem holnap minden rendben lesz.

TimiKép
Tök jó, ezek szerint lehet, hogy már a héten hazaengedik őket. 2500 grammig szokták benntartani őket, nem?

AnnaKép
Én is csak bátorítani szeretnélek, hogy gyere nyugodtan közénk továbbra is. Éredekel minket, hogy mi van veled, akár vidám vagy éppen, vagy akár szomorú.

Wish

wish

Tali. 2005. november 6. Dunaharaszti

wish

SziasztokKép

Hajninak szerintem holnap lesz a laparja, de ma fekszik be? NEm? Szurkolok neki!!Kép
Gyerekneveléssel kapcsolatban én is Bosztival értek egyet, hogy az első év a húzos nagyon. Mert most már ki tudja fejezni, hogy mit akar. Kialakúlt a napirendje. És már olyan kis emberke módjára viselkedik. Na nem mintha elötte nem lett volna aranyos. De már több anyukával beszéltük, hogy amikor még csecsemő akkor "csak" úgy van. Fekszik, ordít stb. Most meg már mond pár szót, napról napra nyílik az értelme.

AndiKép
Erős csajszi vagy!Kép Dévai valószínűleg elküld titeket genetikai vizsgálatra. Készülj fel, hogy nagyon hosszadalmas. De hát nem tudsz mást csinálni.

Mentem takarítani, puszi

KépKép
gigi28

szia, Wish, sajnálom Kép az élet igazságtalan, ezt már számtalanszor tapasztaltam. MIóta a meddőségibe járok, ennek fél éve, kiírtam magamnak otthon az ajtóra a következőt: Add Uram, hogy elfogadjam, mi adatott!
Ezt minden nap elolvasom. úgy érzem mindent megteszek, és próbálok belenyugodni a megváltoztathatlanaba.

a táblához csak annyit még a megjegyzéshez, hogy Dévai csinálja. csak a teljesség kedvéért.Kép

Póci vagy aki a fagyibabánál tart:
jól vettem ki a soraidból, hogy nem minden esetben kell érte fizetni? A Dévaiban ki van függesztve a recepciónál, hogy mi mennyibe kerül, az inszemre emlékszem 50,000ft + valami amit elfelejtettem. gondolom a fagyi babai is hasonló. Mikor nem kell fizetni érte?

Kép

Kép
boszti

Boszti Kép
Mivel ez a dévais topik, csak annak írtam be a dokit eddig, akinek nem Dévai volt. De ha gondolod beleírom.

GigiKép
Mit értesz azon, hogy hosszadalmas a genetikai vizsgálat? Én azt hittem vesznek pár kémcső vért és kész.

wish

ó - irulok, pirulok...
akkor inkább ne írd be. Kép

Kép

Kép
boszti

Boszti,

Akkor nem kell érte fizetni sehol, ha beszámíttatod egy rendes lombikba, azaz eljutsz az ET-ig. Tehát a 5 lehetőség az egyből.
Amennyiben ezt kifizeted, ahogy mi is megteszük novemberben a Kaáliban, nem fogyasztjuk a TB-s lehetőségeket.

farkasok

Kép
farkasok

MIbe kerül ez? Az olvastam, hogy lefagyasztják és azért külön kell fizetni. Mármint a fagyasztásért 30,000ft-ot. Mennyi a visszaültetés? És milyen gyógyszerekkel támogatjáka terhességet?

Kép

Kép
boszti

Most hívtam a Dévait és annyira elkeserített! Azt mondta, hogy nagyon rossz lett, tovább küld andrológushoz minket. Nem is tudom, hogy na fogom én ezt otthon beadni Kép Azt mondta, hogy ICSI-nek nézünk elébe. De akkor mindek küldözget mindenfelé??? Úgysem lesz jobb az eredménye! Már fél éve ilyen és nem sikerült javítani rajta. Annyira elkeseredtem Kép((

Kép

Kép
boszti

BosztiKép
Mi nem vagyunk Dévaisok, de mi már túlestünk pár fagyibabás akción.

A fagyasztás ára: 30.000Ft/1 db 3-4 emberiót tartalmazó szalma.
Minden egyes fagyis beültetés +30.000 Ft, ha nem akarod, hogy beleszámítsák, abba a bizonyos 5 támogatott lombikba, amit a Tb támogat.

Sajnálom a rossz eredményt Kép!
Vigyétek el az összes leletet az andrológushoz és mondjátok, hogy igazolást kértek a lombikhoz.
De keseredj el, hiszen ez még csak az út eleje. Ezeken a dolgokon sajnos végig kell menni.
Fel a fejjel!!!!
Stella

Kép
stella9

Boszti,
Még mielőtt megkérdeznéd ki jár hasonló cipőben a topikon megsúgom az esetek nagytöbbségében ez a baj, apának talán nehéz lesz feldolgozni, de erről ő egy fikarsznyit sem tehet, csak vessétek bele magatokat a vizsgálatokba, és haggyátok, hogy sodorjanak az események és majd ha odajuttok, hogy végleg ICSI akkor ICSI lesz. Na bumm! Gyerek lesz és kész, és nem belenyugodni, hanem elfogadni kell az egészet és harcolni, hogy vannak dolgok amelyek megváltoztathatók és ez azok közé fog tartozni! Apának sok erőt Neked bátorságot kívánok a ma estéhez, és vannak még csodák, ja ez a hoki művelet a pasiknál nem ám olyan megterhelő szerintem, mivel amíg nem volt csajuk addig is ezt tették, úgy hogy max. nosztalgia, én Krisztiánnál soha nem vettem észre, hogy őt ez zavarná vagy kellemetlen lenne!
Ami a fagyasztást illeti a Kaáliban 17500 Ft volt maga a fagyasztás 1 évre, nekünk kell jelentkezni, hogy mikor kérjük vissza őket, a transzfert kell még majd kifizetni ami 35.000 Ft lesz. Szóval mi nem használjuk így fel egyenlőre a 3. TB-és lehetőséget. Õszintén nekünk megnyugvás volt, hogy lettek a kis jegesmedvék, egyrészt, mert gyorsabban telik a várakozós 3-4 hónap, másrészt 1 plussz lehetőség- ez a csúcs-, 3. részt nem kell agyon nyomni hormonokkal.

Wish,
Akartam írni, de nem tudom mit! Menni is akartam bár ezt nem tudom mikor tudtam volna megejteni, mert nem voltunk itthon. Igazság az, hogy olyan álmos vagyok az elmúlt 2 hétben, hogy fáj a lét, arról nem beszélve, hogy mióta voltam utoljára varratni, olyan lábfájásom van, hogy legszivesebben visszavenném a nyári sarumat, csak akkor meg lefagyna a lábam. Jövő héten megyek újra, majd szólok, hogy valamire nagyon rátapintottak és ha esetleg odébb tapintanának akkor elviselhetőbb lenne a lét. szóval csak vonszolom magam és még fekvő állapotban sem múlik,sőt állandóan fel van daggadva, már reggel így kelek, így az új cipőt nem nagyon tudom egyenlőre hordani. Mellesleg csak annyit mondanék, hogy a f@sz kivan, hogy ránk mostanában nem került sor a gólyaosztásnál! Menjetek és csináltassatok genetikát, nekünk is csak a kémcsöves verzió volt, és 2 hét múlva meg is volt.

Hajneszkám,
Tudom már bent fárasztod a remélhetőleg jópofa szobatársakat. Sok sikert holnapra, kellemes szunyálást a gyogyóktól és bízzunk abban, hogy a lapar megteszi üdítő hatását - Kóbor Jánosról márnem is beszélve -.

Lányok,
Ami az átjárhatóságit illeti, akkor fáj ha el van záródva, bár nem tudom milyen ha nincs elzáródva mert nekem olyanom nem volt.

Lkt,
Mi van kutya-hajcsár?
Hogy van Kekszi lukas füle, remélem megtette a csöpi a hatását! Olasz nyomi állatorvosod még él? Próbáld ki a gyantát, egy "élmény".

Lldicsi,
Mondjad mikorra szervezed a Domi-talit és akkor megyünk, majd levágjuk jövőre a disznót!

Gigi,
Hát ez az Oli! Megfekszek a képeken!

Stella-asszonyság,
Már csak 2 napot alszunk és újra találkozol velük! Ne aggódj!

puszi Farkasok

Puszi FArkasok

Roxál,
Hol vagy? Elnyomott a kolbász vagy a káposzta?

Kép
farkasok

Hűha mekkora ökör hiba:
haggyátok= hagyjátok

bocsánat

ui. be kell iratkoznom helyesírás órára

farkasok J

Kép
farkasok

Wish!

Mint írtam neked sms-ben, nekünk ez jutott. Fogunk még mi mosolyogni, csak nem most. Nem nagyon lehet mit mondani, az élet kegyetlen velünk.

Judit! Kép
Nem nyomott el a kolbász. Álmos vagyok, dolgozni is kell. Inkább munkás volt a hétvége, mint pihenős. Ennek megfelelően majd leesem a székről. Apát most uszítottam hétvégére, szerzett nekünk jó kis wellnes hétvégét, majd most kipihenem magam, meg feltöltődöm, mert ez a lombik-kudarc jobban megvisel, mint vártam. Ma megyünk házat nézni, hátha ez a projekt összejön, s akkor van, ami lefoglaljon. Mellékesen meg a szakdolimat írom. Nektek milyen volt a hétvége?

Hajninak megadrukk holnapra.

Enigma!
Napról napra könnyebb lesz. Mikor lehet titeket meglátogatni egy kis léleképítő babázásra?

Boszti!
Hidd el, most hogy tudjátok az eredményt, sokkal könnyebben, s gyorsabban fognak menni a dolgok. Mi is így voltunk márciusban, a férjem teljesen nekikeseredett, s mára már túl vagyunk két lombikon. Csak a cél lebegjen a szemetek előtt, s az, hogy vannak, akiknek még ennyi sem jutott, így tartsuk magunkat szerencsésnek.

Stella!
Hamarosan uh, remélem másik lurkóról is lesz kép Kép

Timi!
Mi van veled, s Kex kutyussal? Hétvégén sokszor jutottál eszembe, milyen jól ellenének egymással a kutyuk. Én is játszottam kölökkutylival Kép anyósoméké, s bűn rossz.

Dia!
Ugye most is mi fuarozunk titeket Olivér szülinapi bulijára?

Gigi!
Oli egy tündér, tényleg igazi kisember. Már nagyon várom, hogy lássam őt (meg Domit) KépKépKép

Eszter
Kép
roxal

Boszti!
Talán én jó hírt tudok Neked mondani. Szóval szerintem az andrológus csak megnézi a Dévaiban végzett vizsgálat eredményét, nem kell neki új anyagot produkálni. Az andrológus ahhoz kll, hogy igazolás legyen arról, hogy csak ICSI segíthet.
Erről Roxal tudna többet mesélni, náluk is így volt, hogy a doki szinte meg sem nézte a papírokat, csak írta az igit az ICSIre.
Sőt amikor a 2.inszem előtt áltunk, nekünk is azt mindta Pityesz, hogy ha ismét rossz lesz LKT fiú spermaképe, akkor a 2 inszemináció leletével kel elmennünk andrológushoz, tehát ezt én úgy értemezem, hogy no újabb vizsgálat.
Ehhez mit szólsz?

Farkasom!
Kutyulka-hajcsár??? ezt azért nem mondanám. Õ készít ki engem, most is megjelent az irodaajtóban hasig lucskosan, természetesen a fincsi zöld algás, írtó büdös esővíz elvezető csatornában fetrengett. Megmondtam LKT fiúnak, hogy indulhat értünk szivaccsal felszerelkezve, mert én egyedül nem vállalom egy ilyen mocskos disznónak a lemosását.
Különben el van kényeztetve, gazdi lábánál alszunk, van plüss kiskutyánk kispárnának (habár ezt magának nevezte ki, nem kapta), minden nap főtt kaját kapunk, isibe járhatok a barátaimmal stb.
Csak a kamaszkorának vége lenne már...
Fülcsivel ma megyünk vissza doki bácsihoz.

Roxal! Tőti kápi mérgezést kaptál tán?
lkt

Csak nem bírtam ki, írtam Hajninak egy sms-t, hogy mindenki mennyire őt emlegeti.

Íme a válasz:
"Köszönöm mindenkinek! Jánostól lassan búcsút veszek, 6-kor kapom fincsi beöntést, reggel 5kor még egy, mer olyan jó, aztán irány a műtő. Puszi mindenkinek! H"
lkt

Szia Judit!
Írtam 4 lehetőséget,de senki nem válaszolt eddig rá!Kép

Eszter!
Hááát ha elvisztek,nagyon megköszönöm.KépNélkületek nem tudom,hogy jutnánk ki....Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Dia Kép
Csinálok egy táblát Domi szülinapjára is, de szerintem annyira távoli az időpont, hogy jobb lenne, ha te eldöntenéd melyik hétvége a családé és melyik a miénk, aztán majd alkalmazkodunk.

A délutánt Enigmáékkal töltöttem, este Farkasok is csatlakoztak. Annyira cuki a két gyerek, és Enigmáék olyan jól kezelik őket. Nagy rutinnal megy már minden program. Olyan szép család Kép

wish

Dia!

Természetesen megoldjuk a kijutást Kép
Nekem dec. 11 lenne a felsoroltakból a legjobb. Utána már vizsgaidőszakom van, s sanszos a céges leltár is.

Timi!
Anyósom főzött hétvégén, így kimaradt a töltött kápi is meg a kolbász is. Kép

Boszti!
Valóban, nekünk is így volt, hogy a Dévai által kitöltött papírral mentünk az andrológushoz, s ő minden újabb vizsgálat nélkül leigazolta, hogy a spermaképünk csak ICSI-re alkalmas, s ő is ezt javasolja. Mérgelődtünk is, mert házasélet nem volt emiatt...

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok, köszönöm a bíztató szavakat, tegnap annyira elkeseredtem, hogy az ágyban csendesen sírtam. Olyan nehezen megy minden.

Anyagilag nem állunk túl jól, így is sokba lesz az egész, és szeretnék spórolni ott, ahol lehet. Ezért is nem szerettem volna, ha tovább küldenek. Ha nem vagyok túl indiszkért, mennyit kér az andrológus ezért a javaslatért?

Kép

Kép
boszti

Boszti, attól függ, hová mentek. Mi a magánrendelőjébe mentünk, mert a férjem időbeosztásába csak az este fért bele, így asszem ő is elkérte a 10ezret. De ha a kórházba mentek, lehet nem kerül semmibe.

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok Virágszálak Kép
Megjöttünk a Dévai bácsitól. Hát szegénynek nem volt ma jó napja, öten voltunk ott transzfer után három héttel és senkinek sem sikerült.
Elküldött genetikára, és megbeszéltük, hogy ha az OK, akkor januárban kezdünk megint.
Viszont most volt sárgatestem, ami szerinte semmit nem jelent, én viszont örültem neki, mert eddig egyszer sem volt. Legalább ennyivel jobb lett most.
Na megyek eszem valamit, aztán megyünk tovább, mert mára egy kis cérnabeültetés is elő van jegyezve.

DiaKép
Ha hazaértünk megcsinálom a táblát.

Puszi mindenkinek

Wish

wish

Andi!

Szerintem az már jó, hogy beindultak. Genetikára hová küldött titeket?

Eszter
Kép
roxal

Wish!

Ezt én nem értem. Nem arról volt szó, hogy ha van sárgatest, akkor az azt jelenti, hogy beindult valami? Miért mondja azt Pityesz, hogy ez semmit nem jelent?
A genetikai vizsgálatra mondott valamit, hogy mennyi idő lehet előreláthatóan?
(Küldtem Neked e-mailt)
lkt

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?