A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Én meg szép kockás takarót kaptam mert annyira remegtem már a "szülésem"végére.ÉS rólam nincs tv SZTÁR KÉP,CSAK MEGGYÖTÖRT,ALIG ÉL MÁR KÉP.nagyon irígy vagyok Bogárkára ezért.

Pirus !

Majd írom,eddig kerestem az archivban de nem leletem.Biztosan kimoderáltak mert annyira negatív voltamKép

Juc
20170114224602

Beet!

Határozott NEM a válaszom a tornával kapcsolatban.Szóval tornára fel!

Juc
20170114224602

Votiv!
kicist off kérdés:
már rég akartam kérdezni, hogy ugyan nem tudom hol laktok most és milyen ahova költöztök, de nem lesz furcsa távol lenni a központtól. Nehéz volt meghozni a döntést a költözésről? Bennem ez örök dilemma maradjunk egy nagy lakásban a központhoz relativ közelben, vagy menjünk kijjebb egy nyugisabb helyre talán egy házikóba.
beetrix

Juc !
OKés, akkor ha manoka is jön bekéreckedem hozzá, gyalog azért macerás nem? Recca, te hogy szoktál menni?
beetrix

Manóka,
most veszem észre, nem is válaszoltam... tudod, agysejtek, meg minden. Mi általában délelőtt járunk Feneketlen-tó környékén. Játszón mostanában nem voltunk, mert amíg Dóci betegeskedett, nem akartam gyerekek közé vinni, nehogy fertőzzön. De mostmár minden okés, szóval majd jól megbeszéljük, és akkor elmegyek az "áruért" Kép

Ancsi,
igen, protézisként szoktak... vajon honnan szerzik a fogakat???? Kép

Nekem nincs tévébe illő képem a szülésről, viszont van egy kedvencem, amin teljesen boldognak nézek ki, csorog a könnyem, és ott fekszik egy magzatmázas-véres emberke a hasamon, és ő nekem a legszebb kislány a világon KépKépKép
kisün

Beet,
mi volt a kérdés? Bocsi, kicsit szétszórt lenni. 21.ig visszanéztem gyorsan, de nem találtam kérdést. Szegezd nekem ismét, plíz, és ne hari!

Bogárka,
második részt láttam, (BK) mi volt első? Kép

MiniJucus, alias Panna csodaédes! Kép
neet
neet

Poc, 460 kemény forint! és jövök, kivéve viszmajor Kép

votiv 8)
votiv

Nekem nincs ilyen szülés utáni képem, mert 10 perccel később már vitték is Rékát megfigyelésre, mert születés közben nagyon lelassult a szívhangja.Kép Majd legközelebb.Kép
zanza

Sziasztok, megint itt, nagyjából visszaolvastam a mai napot, de a végére már mindent elfelejtettem, amit mondani akartam.

Moose! Olyan izé vagy, pedig ma akartam neked írni, hogy találkozhatunk, mert mentem a Kenguru Goldba meg a C&A-ba, csak már nem volt rá idő. De csakazértis tezsek fel egy fotót.

Ez a Medinában (fallal körülvett óváros a városközpontban, ahol a bazárok vannak) készült.
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Remélem a szállodában nem innen vették a húst.Kép
Az a tehén meg bárányfej igazi Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Oxi, hát ne csodálkozz. én se hittem, el, hogy jövő héten költözünk, mert ezt hallom már vagy fél éve. ha egyszer is elhittem volna, már rég nem nagybevásárolnék, és még mindig az "ürítsük le a hűtőt" prodzsekt menne... (1 hónapig bírtuk, aztán elkezdtem kajákat csempészni a lakásba, és most megint tele a hűtőKép)
és az egész TB-rendszer meg allesz cuzammen egy nagy rakás. megírjam? már kaptam jó sok fenyegető levelet egészségügyisektől...
Beet, holnap leírom, vagy élőben elmondom tornán, de morog az ember, hogy mit kopácsolok még idekinn... Kép

votiv 8)
votiv

Ja, az azért hozzátartozik a képhez, hogy hentes az utcára nyílt, mindenféle ablak nélül, a lógó husikat meg csak úgy tűzte a nap, semmi hűtőszekrény, meg ilyneek.

KépKép
KépKép
lindicita

Neet!

Eszti is megacuki csaj!

Csollány Szilveszter nekem nem szimpatikus ahogy beszél a feleségéről meg a "nem voltam szerelmes"-ségről.Annyira bántó lehet ez a volt nejének.

Juc
20170114224602

Hú Lindi, éppen vacsizok itt a gép előtt, mondjuk úgy kell nekem, ilyenkor enniKép

Votiv: viszem, meg Ficnek is a lemezt, meg a tornacuccomat, csak nincs polifoam matracunk, marad a kistakaróKép Azzal jártam a kismamatornára isKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Lindi, hű, ez nagyon durva!Kép

Jó éjszakát, remélem holnap nem késünk el a tornáról, és semmi se jön közbe.
zanza

itt van azért 2 szép kép is a medinárólKép

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok,
hazaértünk Bajáról, délelött meg Pesten voltunk, Europarkozas, stb.
Nem tudtam mindent végigolvasni, majd jövök. Elkezdtem tanulni, ugyhogy takarék üzemmodban leszek.

Baratnöm megszült SzentImreben péntek éjjel, szegééééééény, BS vidéken volt, és azt irtak, hogy az ügyeletes egy hentes - mészaros modjara viselkedettKépKép

KépKép
fibi

.Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Így már jobbKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Lindi!
Ezek brutáááálisak!!! Így vacsi után nem kellett volna megnéznem őket...broá...

Beet!
Nem mondod, hogy csak a második szériában szül meg a csaj... pedig én már múlt pénteken úgy rákészültem egy kis szülésre Kép

Neet!
Akkor jó, mert én is csak a másodikat láttam érdemben...Kép Már ment pár perce az első mikor Petra elaludt, leültem, hogy nézzem, erre 2 perc múlva Doninyöszi, úgyhogy fel-visszaaltat-le, de akkor már a reklám volt Kép De ahogy elnéztem a lényegről nem maradtunk le Kép

Rec!
Fejetlen békához nekem is volt közöm, ráadásul a gyakorlatokon mindent én csináltam, mert a barátnőm, akivel párban dolgoztunk sosem mert semmihez hozzányúlni... így maradtam én...persze még ma sem értem, hogy miért is kell a pszichológus diplomához árammal bizgerálni egy fejetlen béka lábizomzatát Kép

Ehéten megjelenő Nőklapján S.J. lesz a gyerekkel együtt...

Jóéjt!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ilyen tuk-tuk-kal mentünk. Ment ezerrel, persze nuku babaülés, nuku biztonsági öv, de még csak egy lánc se volt az ülés mellett, és persze repeszetettünk ezerrel.
De nem láttam egy mókust se, lehet a sebesség miatt KépKép
A kép a szállodánk előtt készült.

KépKép
KépKép
lindicita

ez meg száguldás közben. Gréti egyébként nagyon élvezte.Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Holnap délelőtt oltásra megyünk Kép, így torna sajnos részünkről ugrott Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jajjjajjjj! Mostanra sikerült visszaolvasni, és már 2 sikítás volt. Fogak nem nagyon követik a forgatókönyvemet, ahelyett, hogy kibukkant volna egy, a másik 3 következő bucisodott és lilult be. Kicsi LH szájacskája úgy néz ki, mintha behúztam volna neki egyet (gyámügyisek, hess, nem én voltam).....

Köszönöm a gratokat, Lilla egyáltalán nem zavar, Oxi ez gáz Kép

Most kidőlök.
Csóka, Ada
ada007

egyik nap elmentünk a szomszédos városba, Port el Kantaoi-ba, ami egy kikötőváros.Kép

KépKép
KépKép
lindicita

.Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Fibi,
nagyon sajnálom a barátnődet!!! Csak nem a szánthót fogta ki ügyeletben?

Lindi,
hja, akkád receptek is így kezdődnek: "végy egy kecskét..." Kép nagyon vagányul mutogat Gréti száguldozás közben Kép

vera
kisün

ezután jött a tevegelős napKép

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi,
csak ismételni tudom, eszméletlen jók a tevegelős képek Kép és ez a fejkendő!!!! Kép
kisün

ez meg a tevepuszi
hámozott kaktuszt kellett a szánkba venni, és a teve kivette belőle. Persze ügyesen csak a végét kellett afogunk közé venni, de volt aki elbénázta és rendesen lesmárolta a teveKép

KépKép
KépKép
lindicita

aztán Gréti hazafele ki is dőlt a buszonKép

KépKép
KépKép
lindicita

Ennyi mára, megyünk alukálni.

Én is a sárga szobában szültem Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Moose, en komolyan veszlek teged. de tenyleg. majd vigyazok, jo?Kép csak az elet nem mindig egyszeru...

Beet, hat maceras kisse. 103-as busz es 24-es villamos. de egyik jobb, mint a masikKép

Lindi, szuperek a kepek.
a tehenfejbol milyen etek keszul vajon?! aaa, inkabb nem akarom tudni...

Bogarka, talan azert kell, mert egy pszichologusnak sokmindent ki kell birnia. a beka-lefejezes csak a kezdet...Kép
de utaltam, h ki kell nyiffantani oketKép

na, el. dolgoznom kell...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca, te mit csinálsz? Te is pszihológus vagy?

KépKép
KépKép
lindicita

Fibi!

Nyomozd ki az ügyeletest!

Juc
20170114224602

Jucus,
nekem volt egy tippem, hogy ki lehetett épp ügyeletben...
kisün

Kisün!

Csak nem egy aranyos mezőgazdasági alkalmazottra gondolunk?Kép

Juc
20170114224602

jaj hát dehogynem Kép
kisün

Lindi, nem. en biologuskent vegeztem. de az elettan gyakorlatunk ugyanott volt, ahol Bogarkaeknak. azt elevenitettuk fol kicsit...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Oxi!

Én kérek elnézést ÁNTSZ miatt ha tényleg így vanKép Sajna eltudom képzelni, amióta nem dolgozok teljes a fejetlenségKép

Juc!

Csak nem nosztalgiázolKép

Ovi okés, de nagyon fárasztó itthon nagyit etetni, takarítan és még jópofizni isKép

Fabri
fabrika

Jöhetnek a mókusok, Manka legújabb eledele a homokKép Ahhoz képest hogy 8 hónapig még húst sem evett!

Fabri
fabrika

<font color="0000ff">Lindi!
Nagyon szép helyeken voltatok!!! Kép Nagy élmény lehetett! Kép [size=-2](irígy-irígy...)[/size]</font>

KépKépKépKép
proone

<center></center>

KépKépKépKép
proone

JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ REGEEEEEEEEEELT!
Tornára fel hétalvók!

Hihetetlen, de LH még alszik....mostanában éccaka ébred 1× és alszik általában fél 8-ig...őrület.

Lindi: aztamindenit.
ada007

Jó reggelt!

Juc, köszi szépen a sztorit, most olvastam és Fibi hsz-ét is. Majd priviben írok ezzel kapcsolatban. Lányok, olyan lehetséges, hogy pótdokit választani? Tehát ha megyek, mondjuk 8-án, a prof-hoz kerekperec rákérdezek, ha nem jönne be a szülésemre, valamilyen oknál fogva, akkor felkérhetek-e mást is, amolyan tartalékdokit.

Proone, köszönöm, hogy beraktál a táblázatba.Kép

Cicabo már nem szokott írni? Látom, hogy O is a profhoz jár.

Köszönöm szépen mindenkinek a hasznos infókat!Kép

Mesélnétek még a gyerekágyas és csecsemös növérekröl? Olyanok, mint ált. mindenhol? Adnak cukros lötyit a babának? Ha besárgul a bébi, akkor kiveszik a fényböl, hogy megszoptassam?

Lindi, az a naturista húsbolt nagyon durvaKép És van, aki bemegy és kér egy tehénfejet, mondjuk?Kép

Bogárka, én azt hiszem, hogy láttalak Téged a múlt héten a TV-benKép Anniyra természetesen viselkedtél, már máskor is szerepeltél közönség, kamerák elött?

Pirus

ui: csak rövid ö,ü-ket tudok írni, mert nem szereti a hosszúkat ez a topikKép

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Ada szívem,
itt kómázok a gép előtt, te meg a szokásos friss lendületeddel köszöntesz minket. Te sose vagy fáradt vagy nyűgös vagy csak egyáltalán...? Kép Esküszöm, felébredtem a hsz-odtól!

Lindicita,
a fejkendős képek nagyon ádázak, de a többi se kutya! Kép

Juc,
annyira jók a képek, egyet idetehetek közös dedjeinkről? (Mármint dedjeink közös képe, ne értse senki félre.)

Piroska,
végre szétONjuk a topicot! Kép Csecsemősök: tök változók a vélemények, de rám hallgass, mert enyém vél. tök pozitív: kedvesek voltak, segítettek, ha kellett, cukros lötyit (vagy bármit) csak akkor adtak, ha kértél. De asszem kissúlyú babáknál vagy valami prob esetén nem vacakolnak anyuka kívánságlistájával, teszik a dolgukat. Egyébként nem értem, miez a para cukroslötyi ügyben, én nem is tudom, adtak-e, de egyszer én kértem, mert láttam, a többi baba milyen jól elcuppog rajta, és nekem az első (2.) nap nem volt még tejem. (vagy csak én nem vettem észre...) Szóval hadd igyon a lelkem, semmi baja nem lesz tőle, csak nem üvölt szomjasan. (Nálunk kb 30 fok volt a szobában, ittunk, mint a gödény)

Bogárka,
te voltál az utolós reményem (Luke). De most már szerdán ültesd oda Petrát is, mert egyáltalán nem fogom látni, és az ilyen izgi részek sz-p szoktak lenni. Kép Köszi!

Fabrika,
a homok pedig egészséges, punktum. Nincs benne se laktóz, se gluten. Kép

OFF: apának dicsekedtem veletek, h "A lányok kézzel kapják el az egereket" Mire apjuk: "Akkor jöjjenek ide a lányok" és volt az arcán egy VAZZEG kifejezés is, de nem mondta. Kép
neet
neet

Oxi, ez tenyleg felhaborito! Nem tudom, hol kene, de reklamaljunk, utananezek. (Asszem vannak valami betegjogi kepviselok fogadoorakkal valahol...)

Pir, ne aggodj, vannak specko kekfenyes kis tologathato kocsik, ugyhogy egesz nap melletted lehet a szobaban. Nana, hogy szoptatod. Elmagyarazzak neked, hogy kell ebbe meztelenul ki-be pakolni szegenyt, meg forditgatni. Legalabbis a szobatarsamnal igy volt.
moosejaw

Lindi és csajok: Azért rakják ki a tehénfejet a henteseknél, hogy látsszon, hogy friss a husi, mert ugye hűtő nincs. Másnapra az a fej is úgy néz ki, hogy nincs gusztusa húst venni még nekik sem.

Jajj, ha a jakuzadoki volt, akkor nem irigylem... (a mezőgazdaságisoktort hívtuk így)

Veszettül csökken a tejem, tegnap este már a régiekből kellett pótlást adnom. Nyugtassatok meg, hoyg csak rossz napom volt és az idegeskedéstől! (Mindenesetre ma elkezdjük a kóstolást némi almával, ne érje sokk azt a gyermeket...)

Fabri: A homok biztos finom, eddig minden gyermek megkóstolta és szerette Kép

Neet: Kölcsönadjam a kutyánkat? Tegnap séta közben a réten fogott egy egeret, hozta nekem büszkén... Megtanítja a tiéteket is talán Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi,
kutya távoktatást is vállalsz? Ha azt nem, várom a tanerőt. Kép Egyébként ne aggódj a tej miatt, add az almát, és igyál finom söröket. Ha nyugis vagy és eszel-iszol jókat, az sokat segít. Ha meg nem akar aszervezeted többet termelni (ami nem kizárt, de azért még ne add fel) akkor ha a fejed tetejére állsz, sem fog. Homeos bizbazok sokaknak segítettek, de ne feledd: éljen a sör!

Tényleg, ha egyszer dedjeink abbahagyják mindenestül a szopit, nem kéne őket egyszer hátrahagyni apjukokra és egy jót... tudjátok? Kép
neet
neet

Kisün, vesszek meg, hogy nekem is egyből az a paraszt jutott az eszembe... - na, ezt csak a poén kedvéért írtam, persze nem paraszt, csak a neve utal a földmívességre KépKép

de biztos van más mészáros is rajta kívül (kaján szmájli)

Lindi, tök jó nézni a képeket (kivéve a hentesest) , tisztára mintha a travel chanel menne Kép

Beet, most a Bah csomópont tetején élünk, egy 4. emeleti, lift és tároló nélküli tetőtérben, albérletben, és egyáltalán nem bababarát a lakás (tulajdonképp egy iroda volt), végig márványpadló van, a falből kilógnak a konnektorok, egy nagy és hosszú tér az egész, aminek a 2 szélén van 2 inimini hálószoba, egyikben sincs fűtés, de Istinél kis olajradiátor izzik egész nap. Konyha igazából nincs, csak egy pult, amin a kempingtűzhely áll, mosogató sincs, de még csap se. lóg egy csonk a falból, ebbe van bekötve a mosogatógép. parkolni nem nagyon lehet, mert hol a Centrum, hol a közterület-felügyelők bírságolnak meg. a szomszédban lakik egy véreb, akit időnként csak úgy pőrén, práz és felügyelet nélkül kizavarnak a ház melletti 5m2 "kertbe", hogy a kevés kikopott füvet tovább koptassa halomban álló ürülékével. a kutya szegény kissé bolond, mert egy 2m2-es teraszon tartják a 3.-on, és a fél város forgalma ott megy el előtte, és ő csak ugat, vicsorog és pörög önnön tengelye körül, és támad. pasit egyszer elkapta, és széttépte a pólóját, úgy hasba támadta, de szerencsére nem lett nagyobb baj, közben előjött az (az) állat gazdája...
na nem fokozom tovább.
ehhez képest most elköltözünk, ha végre már sikerül egy csendes, barátságos helyre, SAJÁT lakásba (bár félig még a banké, míg ki nem fizetjük...) ahol alig lesz autó, vagy az is max a szomszéd, aki hazajön, és lesz levegő, ki lehet nyitni az ablakot és nem kapsz szénmonoxid-mérgezést, lesz kert, bár csak közös, de abban lesz hinta meg homokozó, és az ablakomból egy kis tóra nézek, és a szomszéd utcában még lovak is vannak meg egy csacsi, szóval maga lesz a paradicsom, nekünk is és főleg Istinek Kép és majd együtt bicajozunk meg kirándulunk Kép és boldogan élünk, míg meg nem halunk.

mivel internet (babanet) lesz Kép szociálisan semmiben nem szenvedek majd hiányt Kép
IRL: a 2 legjobb barátnőm amúgy se itt él már, egyik elment spanyolországba a tengerpartra, és egy búváriskolában dolgozik Kép a másik meg Varsóban él, de már felvették a New Yorki ENSZ-hez Kép

a kocsi feltétlen kell, hogy az ember ne érezze magát a világ végén, már csak a tudat miatt is, hogy bárhová elmehetnék, még ha nem is megyek Kép
és hogy tényleg el tudjak menni tornára, például Kép meg babaúszásra, bár ezen most erősen gondolkodom, a héten van az új befizetés, és lehet, hogy már nem kéne

szóval a döntésünknek sok elvi meg eszmei oka volt, de persze volt anyagi is: annyiért kaptunk Bián egy 3 szobás, 2 füdőszobás lakást, mint Budán kaptunk volna egy egyszobás, amerikaikonyhás, "amerikaifürdőszobás" lakást, hihi

húúú de sokat rizsáztam, Juc, tobzódhatsz Kép

tornára fel!

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?