A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Kisün, Votiv, nekem is ö jutott elöször eszembe (szantovetö földmives emberKép
Kérdeztem emilben apukat, talan ma valaszol (ha nem épp ma viszi a lanyokat haza a H-bol)

Beet, nalunk is ez a fö dilemma, de én a baba miatt döntöttem a falusi élet mellett.

Fabri, homok erösiti az immunrendszertKép

KépKép
fibi

Pirus: csecsemősök: 3 nagyon rendes nőcire emléxem, az egyik az Orsi volt, a másik egy nagyobb termetű, fekete hajú asszonyság, aki szuperprofi volt, a harmadik pedig egy idősebb szőkés hölgy, aki szintén fantasztikusan ügyes és rendes volt, de biztos volt több szuper csecsemős is, általában nekem is csak jó tapasztalatom volt! na de volt egy rohadt banya is, persze az emberben ez marad meg főképp... első napokban nem ment a szopi, mint a szőke "csecsemősfőnővér" (kár h nem jegyeztem meg a nevét) azonnal észrevette, mikor kértem, h segítsen, a fiacskám a nyelve alá kapta a be a bimbót, és úgy próbált szopizni, a kis butus
persze éhes maradt Kép és csak sírt, a nap végére meg már én is
és akkor betoltam a csecsemősökhöz, és 1. durván rámszóltak, hogy húzzak el szoptatni 2. adtak cukros löttyöt, ha már nem vagyok rá képes és 3. közölték, hogy talán jobb lenne agyereknek, ha otthagynám őt náluk...

ez persze parányi önbizalmamnak marha jót tett
a fiam előtt soha nem is volt a kezemben gyerek, és valójában még most is "félek" az idegen babáktól, mert én olyan ügyetlen vagyok Kép

ehhez képest Orsi nagy türelemmel többször is megmutatta, hogy pelenkázzak - ezt se csináltam soha korábban, de még csak nem is láttam ilyet Kép - és nem zavart el akkor se, mikor huszonhatodszorra mentem vissza, hogy még mindig nem megy egyedül...

na, nem sztorizgatok tovább, megyek készülődni

votiv 8)
votiv

Votiv,
amiota nalunk is van net, én sem erzem magam a vilag vegenKép Nekem is a két legjobb baratnöm kulfoldre költözött, egyik Svédo., masik Anglia... Én hazajöttem Kanadabol, erre ök leléceltekKép

KépKép
fibi

Neet: Nem vállalok távoktatást, mert nem tudom, hogy szedte össze ezt a tudást az ebem Kép Sz'al csak a természetes ösztöne jöhetett ki. Vagy éhes Kép
A sört sosenem szerettem, de ha ezen múlik a dolog, megpróbálom Kép Homeoizé nekem sosem jött be, talán mert nem hiszek benne-neki.

Votiv: Hozzád fogunk járni tobzódni kb 2 év múlva, mikor végre kiköltöztök Kép

Na jó, nem gonoszkodom, megyek csicsikálni, sok volt az éjjeli 3 kelés az éheskéhez...

KépKép
oxigen
Györköny

<font color="0000ff">Pirus!

Szívesen!</font>

KépKépKépKép
proone

Hello!

Lindi, kepek tovabbra is nagyon jok!Kép A lefejezett joszagok szamomra sokkoloak!Kép

Pirus, Macska: csecsemosokkel nekem sem volt bajom, mondjuk Katat nem adtam ki a kezembol, miutan megkaptam. Elvileg mig bent volt szules utan a "klubban", nem kapott semmit. Ha kertem, akkor segitettek, de maguktol nem. Furdeteskor az egyik csecsemos megkerdezte, hogy tegyene-e a vizbe Johnsons furdetot vagy ne, viszont a masik kerdes nelkul dontotte bele...

Egy dolog ami meg eszembe jutott es nincs a listan: ejjeli feny. Az agy feletti beepitett nem mukodott, ugyhogy etccaka nekem nagyon jo szolgalatot tett. A tobbi lampa 1000 wattos, kisuti a gyerek szemet.Kép

Na mennem kell, jon a parom dolgozni.

Torna vegere mi is megyunk, ha minden igaz.

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Neet!
Szerdán majd jól lefárasztom a dedeket, hogy aztán alvás legyen negyed 9-re!!! Kép

Pirus!
Köszi!!! Kép Igen, ez volt a 3. (és az első kettő ráadásul élő volt), meg aztán volt néhány konferencia, ilyesmi, szóval már edződtem... Kép

Na húzok, mert indulunk a dokihoz oltásra, brühühü...pedig Doni még édesdeden alszik, szegény nem tudja még mi vár rá Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Igen, Szanto voltKép most jött a valasz.

KépKép
fibi

Bogárka,
veletek vagyunk, gyógypussz a kis sonkákra!Kép
neet
neet

Pirus,
csecsemősök: nekem csak egy nővérrel volt bajom, de ő alapból taplóci volt. A többivel azt tapasztaltam, hogy ha kedvesen és udvariasan beszél hozzájuk az ember, akkor ők is így válaszolnak. Viszont KÉRDEZNI-KÉRNI kell, nem fogják maguktól kitalálni, hol fáj. Pl. nyugodtan kérd meg őket, hogy mutassák meg, hogy kell pelenkázni stb. Kép
Váltódoki: az én dokim pl. átadott egy orvostársának, amíg szabadságon volt, lehet, hogy a profnak is van ilyen, kérdezz rá nyugodtan! Kép

Votiv, Jucus,
hát nagyon egy srófra jár az agyunk Kép

Fibi,
nagyon sajnálom a barátnődet Kép az az ember már nem egy nő szülését tette "felejthetetlen" élménnyé... igazából ő az egyetlen, akit én a szentimrében messzire elkerülnék!

Oxi,
tej lesz bőven Kép egyébként lehet, hogy inkább almalével (1-2 mokkáskanálnyival, naponta emeld az adagot) kezdd, az nem akkora megrázkódtatás egy csak folyadékhoz szokott babának... meg hát attól is lehet színeset-szagosat kakálni Kép

Votiv,
már majdnem azt hittem, költöztök Kép És mi lesz, ha Isti követeli az otthoni "ízeket" (véreb, büdösrossz levegő, kőpadló stb.)??? Kép

v
kisün

Bogárka,
drukk az oltáshoz Kép
kisün

Jó reggelt,

Lindi: képek nagyon jók.

Ada: jövő héten is lesz torna? mert akkor talán el tudnánk jutni... se oltás, se kezelés, úgyhogy reménykedem....

Megkaptuk az oltást, hát nem tudom, mi lesz,most szépen alszik a bébicske, remélem nem lesz se lázas se csomós a lábacskája.

Recca: nem nála szültem, de bent volt akkor ügyeletben, kedves és aranyos. Sokkal jobb, mint a "férjura".

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Vazzeg,elszáll!

Persze mert le mertem írni a tutit!Szóval hátha nem csak vak fülekre talál ez a segélykiáltásom:
Szántó doktort kéretik a jövőben távoltartani a terhes illetve vajúdó nőktől!!!!!!!!!!!!!!!!Mínősíthetetlen a viselkedése!!!!!!!!!!!

Neet!

Én is akartam mondani,hogy képet igen!

Votiv!

Barátnőd mikortól NY-i Ensz?És mit?tesómék is ott voltak 8 évig és nyáron készülnek vissza.Találkozzunk náluk!Mit nekünk Bia,meg Pest!
Bakkeros bakkerKépÉs igen,tobzódtam.
Ja és azért nem vagyunk tornán mert kicsit elkalibráltam a pelus vásárlást a kispipisben.

Juc
20170114224602

JOhi!

Harisnyát már ki fogjátoklassan nőni.Hol is laktok pontosan?Átvigyem valamikor vagy összefutunk?

Juc
20170114224602

Jó reggelt!

Votiv köszi a kimerítő választ. Így abszolút megértem, hogy ezerrel költözni akartok. Én is azt tenném. Az se kérdéses miért ki és nem be. Nekünk még van pár évünk, hogy eldöntsükKép

Ma tornára semmiképp Lilla már 10-kor úgy aludt, mint akit fejbevágtak. Úgye aki éjszaka és kora reggel virgonckodikKép Mindenesetre köszi a biztatást ha tudunk megyünk tornára!

Neet!
A múl keddi vészhelyzet eseményeire voltam kiváncsi, ami újra megy az RTL-en. Elmondod?

Oltásnaposok!
Gyógypuszi mindenkinek, hogy ne viseljen meg.
beetrix

Ja Lindi kérlek hagyd abba a képek felrakását, nem bírom ezt a sok sok szép képetKép

Egyébként ennél a marhafejnél csak az a kép rosszabb, amit a párom Zanzibáron a húspiacon készített, de azt azért nem raknám föl. Nem kíméli a gyomrot.
beetrix

Beet! Nekünk is van Kenyában készült húspiacos kép. De az csak szaggal együtt az igazi. Volt, hogy a sok légytől nem lehetett látni a húst Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Juc: jöhetsz... mi Verbéna ucccccában lakozunk.
Jó lenne talizni.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Mi meg Görögországban laktunk olyan házban aminek az aljában volt a hentes és ottan is lógtak a számunkra gusztustalan cuccok viszont nem volt szaga!ÉS légy se nem volt!Bi-bi-bi,hogy én is felvágjak már végre valamivelKép

Juc
20170114224602

Jucus! Akkor ti nagyon gazdagok vagytok! Kép Kép Kép
Nem elég, hogy 2 fürdőszobátok van, de még Görögországban is voltatatok! Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Olyan vicsorgó bigyót hogy lehet csinálni?

KépKép
KépKép
lindicita

kettöspont és nagy O betű

De ez már nagyon régen volt ám,amikor még csak 28négyzetméteren laktunk.ÉS nem voltunk ilyen gazdagok mint most amikor nincs is saját lakásunk!
Kép

Juc
20170114224602

Ilyen koran nem szokott B elaludni, biztos menni akar jogaraKép Ha idöben felébred, pont odaérünk fél 4-re, lehet hogy ma is megyünk, dejoKépKépKép

Ja, nem is meséltem, hogy Miskolcon a vendégszobas megoldas nagyon bejött. Az egyetem épületében voltak Apával, minden szünetben megszoptattam, igy kevésbé viselte meg a különlétKép És a büfésnéniktöl kezdve a tanarokig mindenkit elvarazsolt a mosolyavalKép Végül nem is fogadtak el pénzt a szobaert, kérdeztek, hogy "Maga annak a gyönyörü gyereknek az anyja? És tényleg még szopik?" És el voltak ajulvaKép

FibiABüszkeMama

KépKép
fibi

Kép
Húzunk sétálni ebben a jó időben.
Sziasztok!

KépKép
KépKép
lindicita

Jucus!
Nagy vagy, hogy megírtad a tutit!!! Kép Hátha "meghallja" valaki!!!

Oltás túlélve, bár nagy bömbi volt hazafelé az autóban, én meg úgy hajtottam, mint a meszes, hogy hamar hazaérjünk...

Viszont a doki melletti utcában van egy bolt és vééégre kaptam Petrára téli dzsekit!!! Kép Úgyhogy ennek most nagggyon örülök!

Most pedig húzok kicsit pihenni, mert mindkettő alszik...bár szerencsére az éjszakák egyre javulnak, így nem is tudom mitől vagyok fáradt Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jucus! én is remegtem még órákkal később is. a műtőben úgy tettek, mintha a hideg miatt lett volna ez. nem hiszem.

hálóing vs pizsama: SZÜLÉS ELÕTT A MICIMACIS PIZSAMÁMAT AKARTAM BEVINNI, mert nagy pizsamafan vagyok. lebeszéltetek róla, így mamás hálóingeket vittem. annyira megszerettem őket, hogy szülés óta csak 1 napig volt rajtam pizsi, azóta is mamás hálóingekben szambázom végig a napot.

Lindi! én nem mertem elővenni a sousse-i medinában a jó fényképezőmet, így elég béna képek készültek. mikor megláttam az állatfejeket, nem győztem elhúzni a csíkot. Az araboknak nincs hűtőszekrényük, így minden nap mennek a piacra vásárolni a "friss" húst.
A fotók isteniek, újra visszavágyom!!!
Csak rátok tették a fejkendőt, aztán később mondták az árát? Kép Kép Kép

Jucus, Vera! jót röhögtem a gépmunkásotokon Kép Kép Kép

Votiv! nekem is az Orsi segített, meg egy magasabb, erős nő, aki nem fekete, de szőkés-barna hajú 45-ös, neve: Edit. azt hittem, hogy csak én csináltam magamból barmot azzal, hogy ahogy leugattak, rögtön bőgtem. először a kedves gyerekorvos (mindenki rühellte, és ezt az egyik beteg szóvá is tette a nőgyógyászának. rossz helyen kopogtatott, mert pont a nőgyógyász felesége volt a házisárkány Kép Kép ) , azután a csecsemősök is így álltak hozzá, hogy jobb lenne, ha benn hagynám éjjelre, ha ilyen balfasz vagyok. egyedül igazán Edit meg Orsi segített. semmit nem csináltam előtte, soha nem pelenkáztam, fürdettem, és totál elkapott a baby-blue a kórház végére, szerencsére itthon mindent megtanultam. most már mernék vállalni 2. gyerkőt, de akkor azt mondtam, hogy soha.

ancsipancsi

Bogárka! mikor mindkettő alszik, alvadj te is!

engem minap kiröhögtek, hogy délelőtt 10-kor még alszom. na és? soha nem voltam nagy alvós, terhességem végén meg mindig 6-7 között felkeltem, most meg olyan fáradt vagyok vmitől, hogy visszafekszem mindig Henivel.

MELLESLEG HENIKE EGY IDEJE ESTE 11-TÕL REGGEL 7-8-IG ALSZIK! nagyon okos kisleányka! Kép

ancsipancsi

Ancsi!
Az Edit tényleg nagyon kedves Kép, bár nekem így másodszorra nem kellett sok segítség, először meg ő nem volt épp az osztályon Kép... és akkor nekem se segített senki...
Ki az a házisárkánygyerekdoki???

Oxi!
Miből gondolod, hogy nem elég Vikkának a tej??? Éhesen sírt a szopi végén és már nem jött több, gyakrabban kér enni, nincs annyi pisi-kaki, mint eddig? Mert ha ezek nincsenek, csak Te érzed úgy, hogy most kevesebb, akkor szerintem nem kell semmihez se nyúlni(már hogy pótláshoz). Nekem Petránál is és most is elég ingadozó (volt) a tejtermelésem, vannak napok amikor szegény gyerek alig bírja nyelni, máskor meg épphogy... de soha nem adtam se Petrának se Doninak pótlást saját tejből se, és nem haltak éhen, sőt gyarapodtak mindig rendesen...A pótlással csak az az egy baj, hogy nem a cici kapja az infót, hogy éhes még a gyerek... és így nem is fog többet termelni...
Ja, és sztem azokon a napokon amikor mennyiségre kevesebb a tej, akkor táplálóbb (talán sűrűbb, vagy mittomén), mert volt olyan hét P-val is, most is, hogy alig mertem rátenni a mérlegre, mert úgy éreztem, hogy egész héten épphogy volt tej, és lám gyarapodott rendesen, sőt!
Úgyhogy no para, tej volt-van-lesz...aki annyit fagyasztott, meg adott másnak, mint Te, annak nem apad el egyik napról a másikra Kép
És szerény véleményem szerint még az almával is ráértek... különben is az még csak nagyobb étvágyat csinál, úgyhogy ha "pótlásként" akarod, akkor az nem az igazi...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

hali,

csak bekukk egy órája már olvasok és most mire válaszolni is tudnék rohannom kell a könyvelőmhözKép((((((((((((((mindekinek jobbulást meg sok puszit és igyekszem este jönniKép
LÉNYEG:zöld szülőszobaKép
Vendég

Ancsi!

Gondolom a kimerültségtől és a vérveszteségtől lehetett a fázás.A filmekben is mindig fáznak akik épen haldokolnakKép

Juc
20170114224602

Szia Mindenkinek Kép

Sikeresen visszaértünk (már Fülöpke meg én)a kórházból és jelentem, megvizitáltam a szülőszobákat:
jelenleg a kék szobában egy Monet csendélet lóg, tavirózsákkal, a lila szobában(sztem rózsaszín) szintén Monet, csak réti virágok képével, a sárgában épp szültek, de állítólag ott házikós-kertes van. Pingvineset nem láttam sehol...
Ica nagyon aranyos, mondta hogy írjam össze a kérdéseimet legközelebbre, hátha valami ma kimaradt, de én mint első babás, azt sem tudom, mirőlkéne még kérdezni. Volt szó a szülőszobákról és a pozitúrákról, a gátvédelemről, születés után mi történik a babával (meg velem), mit kell bevinni magammal..

Ancsinak, meg mindenkinek köszi én is a csecsemős infókat.

Votiv: ha tudsz, akár priviben is érdekelne a ház(lakás)vásárlásotok, mert én is mostanában készülök venni és mindenképp kerteset, csendeset még ha társas házban akkor is. Persze csak ha public az info Kép

oxi: kár hogy nem szted a sört, mert ha valami, az tényleg beindítja a tejet. Az alkoholmentes is Kép

Neet csatlakozom: éljen a sör Kép

Pocak: Ica azt mondta, hogy úgy szülsz, mint az álom Kép és tök jó, ahogy végégvigyorogtad mind a hármat Kép

Proone hova írjak és mit, hogy felkerülhessek én is a táblára?
macskanyu

Juc! Eszti??
moosejaw

Sziasztok!

Most is csak részlegesen tudtam visszaolvasni, Timi nagyon nyűgi! Kicsit aggódom, mert tüsszög is, meg csípések vannak az arcán két napja, amit elvakart és most több lett!Kép Vagy lehet, hogy allergia? Már kérdeztem a védőnőt, szerinte megcsíphette valami rovar, ami vegyszert szívott!KépMajd figyelem!

A másik dolog!
Segítseteeeek!!! Befestettem a hajamat! Rézarany színt szerettem volna és pont olyan lett, amit utálok és soha nem festettem volna olyanra! Tök bordó vagyok!Kép Lehet, hogy mostmár hagyom, mert nem akarom agyonvegyszerezni magam, meg a hajam, de mikor lehet újrafesteni?

Fibi!

Szántó dokit nem értem ki vagy mi tartja még ott a Szt. Imrében! Hihetetlen!Kép

Most mennem kell! Este még megpróbálok jönni, ha párom ideenged!

ILdi
ildi76

Sziasztok!

Én pedig megjártam a fogorvost.Kép Volt egy tömésem, érzéstelenítö nélkül, de türtemKép Szerencsére magas a fájdalomküszöböm.

Lányok, ezt a pasit hogyan lehetne elkerülni? Mit tehetek, ha éppen Ö van ügyeletben akkor, amikor szülök?

Macskanyu, köszi az infókat. Én már szorgalmasan írogatom a kérdéseimet Icának. Engem érdekel a CTG, hol, ki csinálja, utána UH-t ki csinál, ha gond van, homeopátiás szerek, gátvédelem meg ilyesmik.

Kisün, köszi, a pelenkázás még talán menni fogKép Bár furcsa lesz újra olyan pici popót tisztogatni, de pl. a köldökápolást már teljesen elfelejtettem.
Azt hiszem azt teszem, amit mondtál, megkérdezem a proftól, hogy van-e valaki, akinek át tud adni, ha Ö nem jönne be. Már csak az lenne durva, ha Szántót ajánlanáKép

Köszönöm mindenkinek a növéres infókat, ezek szerint azért ki lehet fogni normálisakat is, ez megnyugtató. Az, hogy egy vagy két ágyas szobába kerül az ember, mitöl függ?

Moose, nem is hallottam még ilyen mobil fényekrölKép Zsombi a klinikán 2 napig feküdt fényben, az inkubátor melletti kisszéken megszoptathattam, vagy éjjel a lefejt tejcsimet adták oda neki, természetesen nagy szájhúzások közepette. Volt olyan, hogy a gyerek összekakilta magát és abban feküdt (mert ilyenkor a pelus sincs rajtuk) és persze elkezdtem bögni, pedig nem vagyok egy hisztis fajta. De annyira rosszul esett, hogy erre sem figyeltek.

Votiv, ma bementem a 'központba', arra szoktam menni, ahol laktok majd és már nagyon szépen áll a ház. Szerintem is gyönyörü a környék. Mi egyáltalán nem bántuk meg, hogy ide költöztünk. Közel a város, és mégis elég távol, hogy nyugiban éljünk. Kocsira viszont tényleg szükség van, legalábbis nem árt, ha apának és anyának is van egy-egy.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Szánthó: emléxem, Oxi dokija felírta a kórlapra, hogy az adjunktus úr nem nyúlhat a betegéhez KépKép
ugye nem baj, Oxi, hogy elmondtam?

újak és régiek, hadd emlékeztesselek benneteket, hogy a dokik és még a csecsemősök is olvassák ám a topikot Kép szóval ne kíméljétek őket! KépKép

2 gyerekdoki van az osztályon: az egyik az Olga dokinéni, aki olyan kleopátra-hajú, sovánka, és megkérdezte, adhat-e az újszülöttemnek Árnikát, és ezért pusszantom Kép hát persze hogy adhatott! Kép
a másik dokinéni idősebb, ha jól emléxem idősb Barna doki neje, a másiknak meg az anyukája Kép
az szívás, ha épp a férjének panaszkodott... Kép

Ancsi, majdnem ugyanaz a sztorink. csak én még most is béna vagyok Kép

votiv 8)
votiv

Pirus!
1 db mobil kék fény van. Lindi Grétije volt is benne asszem.
csecsemős nővérkék: Zsuzsi és Erika rule!!!
igen, mondtam ugye, h kékben Monet van????Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv, kicsit lassan esik leKép, de akkor mar tenyleg nem fogtok jarni pancsizni?!Kép biztos????KépKépKép jo persze, nem akarlak en rabeszelni, de azert... ugye, meggondolod megegyszer?KépKép

tornazo lanyok, remelem, jo volt a cukiKép. bocsi, h en megpattantam, de igy is csak most ertunk haza, ehesen faradtan...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Ildi,
kiütések Kép remélem, Timi gyorsan meggyógyul!!!!

Pirus,
azt a pasit kikerülni... szinte lehetetlen... nagyon sokunknak megvolt vele a maga kis élménye, én a szerencsések közé tartozom, csak szemtanúja voltam, hogyan szólt be egy nemrég szült anyukának, hogy hagyja abba a nyafogást. Azt hiszem egyikünk kifejezetten kérte a kórházban, hogy ő ne vizsgálhassa meg Kép Meg ha indulsz be, akkor nyilván elsőnek a szülésznődnek szólsz, aki jó eséllyel bent lesz, mire ti beértek a kórházba, és ő meg fog védeni Kép A felháborító tényleg az, hogy olyan emberekkel bánik igen durván, akik a legkiszolgáltatottabb helyzetben vannak, és nem tudnak "visszaütni" Kép Félre ne érts, lehet, hogy szakmailag egy aduász, de emberileg egy nulla Kép
SZOBÁK: év elejéig az ahogy esik, úgy puffan alapon osztották a szobákat. Azt hiszem február óta az 1ágyasak fizetősek (kb. 5000,-Ft/éjszaka), a kétágyasak pedig ingyenesek Kép Nem lehet előre "lefoglalni" egyiket sem, szülés előtt-után? fogják kérdezni, hogy hová szeretnél... már ha van hely Kép

Ancsi,
még jó, hogy császár után nem pizsamában rohangáltál... szerintem ilyenkor a naci azért nyomja a sebet, nem? És Heni alvásához gratula, akkor neked jólkipihentanyukának kéne lenni Kép
kisün

Votiv,
látod én milyen diszkrét voltam? KépKép
kisün

Pirus, de jól esik, amiket írsz! már alig várom a költözést! Kép

ez a klinika rémes. én is sírtam volna. most is majdnem. nem bírom, ha egy újszülöttet/gyereket "bántanak". akkor is szipogtam, mikor szívultrahangozták a 3-naposomat.

Szánthót nem tom, hogy lehetne kikerülni, max ahogy Oxinak sikerült Kép. sajna én is ügyeleten botlottam bele. nagyon kellemetlenül vizsgál. de én ne szóljak egy szót se, volt, akinek megindult a szülése vizsgálat után.

votiv 8)
votiv

Olgi doki rulez!
és mér' ciki már bemószerolni a férjnek??? lehet, h ő is igy gondolja...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Bogárka: Nem csak hirtelen apadt, hanem szép fokozatosan, mióta megy ez az idegeskedés. És igen, nincs olyan kaki (tudom, fogzik is), meg most már a 2-3 óránkénti szoptatásnál tartunk ismét, szóval nem habókra írtam azt hiszem. Kép
Az almát kóstolásra gondoltam, hogy egyáltalán szokja, hogy van más íz is Kép De nagyon tetszett neki, szopi után kapta, és nyelte, mint kacsa a nokedlit Kép nem savas almát adtam. Olyan vigyorok voltak, hogy csudi Kép Persze nem kapott sokat, nehogy még evvel is megborítsam az evésrendet. (Tiszta zombi vagyok, hogy éjjel is megint kelni kell sokszor)

Votiv: nem baj. Kép De ezt nem is tudtam a másik doktornéniről Kép Múltkor volt a tvben Kép

Pirus: Gratula, nekem még injekcióval sem tudnak a számban turkálni, így csak akkor megyek, ha már nem szoptatok, lesz mit csinálni, de én annyira félek a fogorvosoktól, hoyg az már majdnem pánik. Kép Pedig mindig jó fogorvosokkal találkoztam, ki érti ezt?

KépKép
oxigen
Györköny

Votiv,
remélem is, hogy olvassák!!! Mivel hála a pocakosoknak tegnap óta össze-visszaonoljuk a topikot Kép És úgy vagyok vele, hogy mi történhet legrosszabb esetben? Durva és bunki lesz velem legközelebb az kinek nevét végre kimondjuk? Jesszusom, de meg fogok rajta lepődni!! Kép És azért is remélem, hogy olvassák, mert a szülészet másik 99%-ára egy rossz szavam sem lehet! Kép ÉLJEN A SZENTIMRE!!!! Kép
kisün

Kisün, puszillak Kép veszem ám az adásaidat, a tejes tippeket is köszi, csak annyi gógyim már nem volt, hogy reagáljak is, bocsesz Kép

Recca, csütörtökig még gondolkodom, jó? Kép igazság szerint még mindig nem sikerült magamban egyértelműen eldönteni...
kicsit határozatlan vagyok, vagy nem? Kép

votiv 8)
votiv

Oxi,
szerintem a fogdokiktól való félelem valahol genetikai szinten lehet kódolva Kép de hogy evolúció szempontjából mi ennek az előnye??? Talán az elemi félelem, hogy ha valaki a számban turkál, az jóbarát nem lehet??? Kép
kisün

Lindi!
Képek továbbra is jók, húsos gáz, de ilyet mi is láttunk. Mi próbálkoztunk megnézni a sousse-i piacot, de émelyegve kifordultunk.

Ada!
Nem akarlak elkeseríteni, de én már kb. 2 hete mondogatom, hogy &#8222;na holnap reggelre biztos kint lesz az a fogacska&#8221; &#8211; aztán azóta is várjuk.

Oxi!
Csatlakozom Bogárkához, pótlást felejtesd el! Ha emlékszel még, kb. 2 hete én is ugyanezzel küszködtem, aztán a mérésen kiderült, hogy Emma két hét alatt 40 dekát hízott. Szerencsére itt tartották bennem a lelket a csajok, pedig már én is nyúltam volna az almáért. És a sört én sem szeretem, de a gyerekért mindent, így időnként iszom alkoholmenteset, és nagyon hatékony. Ha jól emlékszem Manó dícsérte a citromos Radlert, hát az nekem nem jött be egyáltalán, de próbáld ki.

Voltunk ma babamasszázson, persze Emma volt a legnagyobb, a többi gyerkőc 6-12 hetes között volt. Emma végigzsiványkodta az egészet, élvezte a sok embert meg nagyokat rötyögött jókedvében, de elég jól tűrte a masszázst. Még 2 alkalom van, remélem lesz itthon is kitartásom csinálni.

Votiv!
Írtam neked mailt, megkaptad? Bár részben már válaszoltál a kérdéseimre.

Pirus!
Egyágyas szobáért fizetni kell (azt hiszem 5000ft/éjszaka, de állítólag semmi plussz nem jár hozzá), alapból kétágyas van, de én majdnem végig egyedül voltam.

Na megyek könyvet(!) olvasni amíg alszik a csaj!

Kép
Kép
manoka11

na, akkor mindenki elő a farbával, aki eddig nem mondta el a terhelő információkat! Kép

Juc, mit kalibráltál el a pelusokkal? Kép
kár, h nem jöttél, nagyon buli volt a torna!

Isti pedig akkor volt a legédesebb, mikor a hátán fekvő Zsombához odament, és a ráhajtotta a fejét! itthon is szokta csinálni, hogy ha lefekszem a szobájában a szivacsra, máris jön és bújik Kép

Juc, találkozzunk ott, oké! Kép barátnőm vicces, de idegenvezető lesz az ENSZnél Kép pedig "nemzetközi kapcsolatok" diplomája van Kép dehát valahol el kell kezdeni, meghát ugye manapság a diploma szót se érdemel...

votiv 8)
votiv

Oxi!
Most látom, Viki már kapott almát! Végül is az a lényeg, hogy ízlett nekiKép

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezek, most értünk haza, rohanunk tovább a lányért, de Balut át kellett öltöztetni, meg nekem is túlcsordultak a tejgyűjőkKépKépKép
Balu fiam jól "beégetett" a metrón, mert ott nyomta az első rottyot, persze mikor állt a metró és tök csönd voltKép

Ha jazajöttünk, visszaolvasok!

Ja, Ada megint kösziiiiiKépKépKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Manóka, most olvasom! Kép

Pocak, nehogy má ez ciki legyen Kép
különben is, minden kakinak örülni kell! Kép

Hogy vagytok, Zsanci?

Ildi, ha nagyon nem tetszik a hajad, ne várj. én egy napig voltam szőke... de annyira botrányos volt, hogy az tarthatatlan, és muszáj volt visszafesteni, mert nyáron fura és főleg meleg volt sapkában járni... Kép

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?