A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Babri
És érzel is valami előjelet? Mert ha nem, akkor még ne add fel.
gtünde

TüncsikeKép
Szerintem bebeszéljük már magunknak ezeket a tüneteket. Nekem valamelyik nap olyan hányingerem volt, hogy na! Aztán most hogy megjött már semmi gáz, de előtte nekem is volt hagulatváltozás meg minden. Hát jó firmák vagyunkKép Mi lesz ha tényleg babásak leszünk!Kép

BarbiKép
Szerintem se ad fel még! Amíg nincs pirike addig van remény! A progid rendben van?

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Én sajna nem bebeszélemKép Mostanában ilyen klassz menzis tüneteim vannak. De legalább szokom a hányingertKép
gtünde

BahikaKép
Én eddig 3 esetben vérvételes negatív eredmény után hagytam abba a szedést, egyszer saját teszt alapján. Nekem sem jött meg soha utró szedése közben, csak 1 nappal utána, hogy abbahagytam.

Kép
Kép
emma1976

TüncsikeKép

Hát, mondjuk én is olyan fáradt vagyok tőle, hogy alíg vonszolom magam!!! Nem baj, majd megerősödünk, valahogyKép Képzeld!!! Vettem Corax LH tesztet! Visszarakták a polcokra! Juhééé, nemsokára újra tesztelhetek!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Tündi, igazából egy kicsit reménykedek ott belül, tegnap tornáztam a biciklizés ment viszont a felüléseknél olyan nem jó szúrások voltak hogy abba hagytam. Nem jó hason aludni szúr csak oldalt vagy hátonalvás megy. Tudom hogy a 9napon a 16 mm tüsző kicsi és a doki is mondta hogy a nyálkahártya se az igazi, így nincs miért reménykednem, csak azok a fránya horoszkópok azok ne lennénekKép
Most is érzem hogy szúrkál a petefészek, mensi lesz ebből csak mikor, ma vagyok a 20 napon

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!
Koszonom szepen a valaszokat!Kép

Kép
Kép
ancsa81

BarbiKép
A nyh-ád nem volt rossz szerintem a 9. napon. Jól emlékszem 8-9mm-es volt? Nekem a 12.-en volt 5mm-es! Szóval azért egy picit csak lehet reménykedni, nem gondolod?!!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Barbi
Szerintem nem kicsi az a tüszőKép Lehet, hogy jót jelentenek a tüneteidKép

Babcsibe
Már hiányzott a tesztelés mi?Kép Mi lesz veled, ha terhes leszel. Milyen teszteket fogsz csinálni?Kép
gtünde

TüncsikeKép
Csak lesz valami amit csinálhatok. De szerintem eleget fognak minket vizsgálgatni, ilyen-olyan vérvétellel, genetikai vizsgálattal, (tudod mi már Ötyék vagyunk)meg miegymással, szóval szerintem a végén elegünk lesz a vizsgálatolból. De az UH-kat nagyon várom!! Tényleg hol van már Szilcsibe????

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Nem tudom. Szétizgulom itt magam miatta.
gtünde

SzilcsibeKép
Hol vagy máááááár??????Kép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok Lányok!

Látom kerestek!
Két nagyon jó hírem van Kép Kép

Kitaláljátok?

Kép
Kép
szilva069

HÁRMAN VAGYTOK!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szilva ne csigázzzz már továbbKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SzilvaKépKép
Akkor csatlakozol az ikresek népesedő táborához??!!!
Gratulálok!!!!
Stella

Kép
stella9

Szilvanyu
1. minden ok
2. megvan a másik babó is
Eltaláltam?
gtünde

pont most estem be...szilva Kép akkor 3 gyerek van? 2 ?
saci

Tunde Kép felhivtam a dokit, azt mondta, hogy a bromot szedejem tovabb es az utrot + duphastont - ne !
en arra gondoltam, hogy kov. inszemnel csak a bromot fogom szedni, mert ez a masik 2 csak eltolja a mensit, de mast ugysem csinal. Lasd: van 4 lanynak kesobb jott meg a topicon es mind utroztak..

Babcsi Kép uj remenyek jonnek,ugye? ma kulonben leszakad a derakam es a hasam,,ugy faj, pedig nem szokott. remelem nov. ben egyutt babasodunk,,,tundivel is + mindenkivel !

saci
saci

SzilvaKép
Ne csigázz mááá!
Olyan kíváncsi vagyok. Biztos több babó van.

Kép
Kép
tiza

Szilvanyuuuuuu
Mi van már??? Nekem az előbb teljesen behalt a babanet a melóhelyen, most itthon vagyok és már jóKép

Saci
De jó az utro, mert segíti a beágyazódást. Ne csak a bromot szedd!
gtünde

Szilvanyu
RájöttemKép Két jó hír=két babaKép
gtünde

SzilcsibeKép
Naaaaaa, mi van mááááááá??????? Mondjad a jó híreket!! Babanet sz...akodik velünk!

SaciKép
Most én is csak a bromót szedem, meg persze majd a clostyt az 5. naptól. Szerintem Duphastont csak max. a cilklus 2. felében fogok szedni ha kell, ha nem barnázok addig.

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Szilva Kép Tessék konkrét dolgokat mondani! Így nem lehet bírni a feszültséget.
Különben gratulálunk!

Andi és Karcsi
karcsi

Tüncsibe nyert!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Hát ezt nem hiszem el, hogy még tudod húzni az ember idegeit. Tele vagyok itt mukával, de francot se érdekli (kockára teszem az állásom), három percenként felugrok a Babanetre, aztán meg semmi hír.
Ki vele!!!

Kép
Kép
tiza

SzilvaKép
Na, most meg kereshetem vissza, hogy Tüncsibe mit tippelt.
......
Szóval két baba van?

Kép
Kép
tiza

Tiza Kép Babcsi Kép Tüncsi Kép Karcsi Kép Saci Kép Stella Kép Barbi Kép Manda Kép

Ne haragudjatok, végre megérkeztem a munkahelyemre, végre bekapcsoltam a gépem, és végre megírtam az üzit, mikor a főnököm elkezdett dolgoztatni. Meg áll az eszem!
Szóval ne haragudjatok, nem akartalak ennyire csigázni benneteket... (Csak egy picinkén!)

Szóval két petezsákot láttunk, és az egyiknek dobogott a kisszive. Csodálatos volt látni, ahogy pulzált. A másik babócának sajna még nem láttuk a szívhangját, de az már bizti, hogy kettő kis barackmag van!
Köszönöm, hogy így aggódtatok miattam Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép

De jó, de jó, de jó! Ezer gratula és vigyázz ám magatokra. Nem ám sok pocok takarítás.

Kép
Kép
tiza

Most barackmag vagy szilvamag? Kép

GRATULÁLUNK!
karcsi

Sackó Kép
Nehogy már ne szedd az Utrogestant, az segíti, hogy megtapadjon a babó, és a Duphaston is erre való! (Én is nyomom ezerrel)

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Gondolom most olyan izgatott vagy, hogy nem is tudsz rendesen dolgozni. Legalábbis én így lennék.

Kép
Kép
tiza

Tiza Kép
Akkor nem mosom a pockokat Kép

Karcsi Kép
Igaz is, inkább szilvamag Kép

Kép
Kép
szilva069

Tiza Kép
Mikor bejöttem, muszály volt dolgoznom, mert a főnököm hajtott, de ma már nem fogok az tuti!

Kép
Kép
szilva069

Szilva,

Ez ám a jó hir, gratulálok Kép Kép
Jó hallani ilyen jó hireket, sok erőt ad nekünk.

Fruzsi

fruzsina32

SzilvanyuKépKép
Hurrrrráááááááá!!!! Két kis szilvamagKép Aztán tényleg pihizni, kímélni a kis magokatKép Mikor mész legközelebb UH-ra? Akkor már lehet a másik szívhangját is "látni"?
gtünde

Képet nem hoztál? És mekkorák? És milyen érzés, hogy most már tuti mami vagy?Kép
gtünde

Szilva KépKép de jo !!!!! gratulalok ! !!!! KépKépKép +++++++++

az utrot es a duphastont meg mindig szeded? meddig fogod?
bromot is szedsz ? ha igen,,azt meddig? 12 . hetig?
vagy mas amit szedhetsz , de nem ismerem ? (kizart dolog hihihi)
koszi saci
saci

Szilva, én is nyertemKép veled együtt gondoltam a három főt. Úgy örülök mintha én lennék kismama, tiszta szívemből gratulálok nekedKép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Wish Kép mi van veled? szabin vagy?
mesz kovetkezo lombikra? mikor?
hogy vagy?
drukkolok, hogy legyen kitartasod ! +++++++++
KépKépKép
ha csinalsz tablat,,megiscsak ma vagyok az 1 cn,,ugy erzem..
szio: Saci
saci

Sziasztok!

Na végre én is netközelben vagyok. Tegnap szabin voltam, meg a BMC-ben (és találkoztam MandávalKép), ma meg agytágításon, most értem vissza a céghez. Még nem is olvastam vissza az előző oldalakat.

SzilvaKép
Akkor ugye két babuci van? Látod én megjósoltam neked, hogy ketten vannak, és azt is, hogy az egyik kisfiú, a másik kislányKép NAGYON IRIGYELLEK!

Na beszéltem Sz. ügynökkel. Mondtam neki a vizsgát. Fogta a naptárját, számolt, és azt mondja: "Hmmm... 18.-a a vizsga? Vágjunk bele a lombikba! 17.-én leszívjuk a petéket, 18.-án bejön reggel vizsga előtt, elmegy levizsgázik, és vizsga után megint bejön, aztán hétfőn beültetés!" Mondom neki, hogy azért ez így egy kicsit durva, mert úgy még bele is vágnék, ha a vizsga napján tuti nincsen semmilyen vizsgálat, de így??? Aztán mondta, hogy márpedig tuti hogy lenne vizsgálat, és tényleg, igazam van, előbb legyek túl a vizsgán, aztán nyugalomban indulhat a lombik. Õ is ezt tenné a helyemben! (Ahhoz képest az elején nagyon be volt indulva, hogy vágjunk beleKép)
Szóval halasztunk. Így majd a karácsony előtti hétre esik a beültetés, mostmár csak azon kell izgulnom, hogy nehogy késsen a menszesz egy hetet! Mondjuk nem szokott, remélem nem is fog.

Most tanulás ezerrel!
mary78

Lányok!

A véleményetekre lennék kiváncsi.
Ha most nem sikerül az inszem, akkor van még egy closty receptem. A dokim nem csinál egymás utáni hónapban inszemet, megmondta nekem. Utálnék várni megint 2 hónapot.Felelőtlenség lenne kiváltani és beszedni csak úgy otthon. Nekem a closty-tól mindig van szép nagy tüsszőm. Nem vészne kárba a következő hónap sem, lenne valami kis esélyem.
Mit szóltok hozzá?

Fruzsi

fruzsina32

Fruzsi
Miért nem csinál? Én beszednémKép De ez csak az én véleményemKép Még akár spontán is összejöhet, nem? Nekem is volt egy hónap, amikor még az UH is elmaradt, mert műtétre készültem, mégis előtte beszedtem a clostit. De nem értem miért nem csinálja meg a következő hónapban.
gtünde

Mary
Teljesen megértelek. Örülök, hogy végül így döntöttél.Kép
gtünde

Fruzsi, ugyan ezek a gondolatok nekem is eszembe jutottak csak a puregonnal, szerintem is ha eddig enm volt semmi bajod tőle akkor használd fel.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

TündeKép
Most olvastam, hogy megjött nekedKép Nagyon sajnálom. Most akkor indul a 3. inszem?

WishKép
A veled történteket is nagyon sajnálom. Gondolj arra, hogy eggyel közelebb kerültél ahhoz a lombikhoz, amelyik majd sikerül! És nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy ez a következő lesz!

MandaKép
Örülök, hogy találkoztunk! Holnap mész megint?
mary78

Lányok döntöttem, nem bírok magammal elmegyek dokihoz, nem tetszik ez a barnázás, ha minden igaz csüt. randiom veleKép.
Nem a BMC megyek hanem a János kórház nőgyógyászatára ahol műtőtek.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Mary
Jövő pénteken UH, és szerintem vagy szombaton (munkanap lesz) vagy utána hétfőn inszem. De minden kiderül UH után.
gtünde

TündeKép
Az a jó, hogy nem kell heteket-hónapokat várni a következőre. Így már tudsz egyből a következővel foglalkozni, nincs idő bánkódni.

Azt hiszem mindent visszaolvastam!

Jól esett, hogy hiányoltatok!

SaciKép BabcsiKép
Hozzátok is nagy reményeket fűztemKép Sajna-sajna!

NoémiKép
Örülök a jókedvednek, és annak is, hogy kezditek a következőt.

Lehet, hogy mostanában nem nagyon fogok írogatni, mert sok lesz a dolgom is, meg próbálok minden szabad percemben a "tananyaggal" foglalkozni, még itt a mhelyemen is. De olvasni mindenképpen fogok, azt úgysem bírom kiKép
mary78

Sackó Kép
3x3 Utrogestant kúpolok, és 3x1 Magne B6-ot szedek!

Tüncsike Kép
Sajna nem kaptam most fotót, de majd talán legközelebb!

Barbi Kép
Azt hittem, 3 babára tippeltél Kép

Mary Kép
Te kis jós!
Nagyon örülök, hogy kezditek a lombikot, mégha 1 hónap késéssel is! Akkor minden rendben van. Azért nagyon rendes szerintem Sz. ügynök, hogy ilyen pozitívan áll a dologhoz, és megpróbálta első szóra megoldani a problémádat. Hajrá!

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?