Szülés: a tenna bugyiról az jutott eszembe, h nekem délután fél négykor a mosdóban kezdett csordogálni a magzatvíz (volt pukkkkkkkkk), és én kis naív egy egyszerű tisztasági betétet helyeztem a bugyimba, úgy mentem a szülőszobába vizsgálatra ... látszik, első szülés.
A másik meg az, ami eszembe jutott, hogy Votiv dec. 10-én majd megsült szülés közben, úgy fűtöttek, én meg jún. 21-én reszkettem, úgy fáztam a légkondi miatt.
De azért SZENT IMRÉBEN SZÜLNI JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!
Sis,
enyém gyerek is kacag(ott) gyakran álmában, rulez!

Pirus,
én örültem az egyágyasnak, ezt szerettem volna, de egyébként nem is volt máshol hely, csak a szemészeten - és ez nem vicc! Én 10 nap túlhordással épp bevonultam a H-ba, fél nap várakozás után megkaptam a szobát, rá másfél órával magától elindult a szülés.
Még írok később a kért témákról is, ha nem felejtem el! Ha igen, szólj!
Macskusz,
lehet kapni fagyasztható anyatejgyűjtő zacsit, de itt írta valaki, és nagyon jó 5let, hogy lehet tenni olyan jégkocka-készítő zacsiba is, és abból jól lehet adagolni is!
Votiv,
most látom, hogy írtál a témáról, amit kérdeztem. Igaza van pasifejnek, én építőiparban dolgoztam ... Azért drukkolok, h sikerüljön minél előbb beköltöznötök, biztosan várjátok már nagyon!
Dóra,
drukkolok holnapra az oltáshoz! Nem lesz semmi baj, csak maradj nyugodt, mosolyogj, és szeretgesd nagyon Katust utána. Én egyébként meg szoktam mondani Vincének, h mi fog történni. Aztán homeózást ne tessék elfeledni! Tényleg, beszerezted? Mert ha nem, akkor tessék azonnal felugrani bogyóért!

Egyébiránt csüt./pént. összehozhatnánk közös sétázást.
Ada,
jól nem beszéltük meg a részleteket esővédővel kapcsolatban. Mikor, hol, mennyi píz, ilyesmik.
Torna jól esett, "érzem" a fenekemet, hátsó combot és hasat.

Én is szeretném nagyon, ha Vince is olyan nagyot aludna éjszaka, mint LH. Hogy csináljátok????
Pocak,
nagyon szépek a fiaid!
Zanza,
hová jártok játszóházba? Jó volt látni Titeket a tornán!

Réka csodaszép és nagyon ügyes!
Pocakosok,
van egy bolt lenn a büfé mellett a H-ban, ha arra jártok, nézzetek körül, sokminden van, ami kellhet szülés után. Lehet, h van mellszívó is, nemtom. Haskötő biztos, azt vettem. Meg van ott gyógyszertár, ahol biztosan van tenna-cucc.
Moose,
mosogatógép
Beetrix,
ne aggódj, gyertek tornázni! Legfeljebb neked kell néha szaladgálnod utána.

Itt mindenki vigyáz a saját és más babájára, és nagyon jó találkozni, meg a torna is szuper, meg utána a cukrászda és dumaparti, szóval GYERTEK!!!
Juc,
most olvasom, h Te is bíztatod Beetet, örülök! És Ti nem jöttök valamikor? És azt is olvastam, h fáztál, én is!
Lindi,
ezeket a képeket nem kellett volna ... nagyon undorító!!! Az a tehénfej tényleg igazi? Olyan nagynak tűnik!
De a többi kép szuper!!!!
Fibi,
ki volt az ügyeletes? szegény barátnőd!
Lányok,
szerintem a sárga szülőszoba nyert!
Bogárka,
milyen volt az oltás? Újat kapott Doni? Remélem, minden ok!

Vince tegnap kapta. Kicsit haragudott csak, nem lázasodott be és ma kis piros dudor van, ennyi szerencsére.
Most mennem kell, pedig még mindig van 1,5 oldal hátrányom. Dehát Vince felébredt.
Cupp,
fic.