A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Abbahagyta, most már engedte magát megvígasztalniKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

<font color="0000ff">Sis!
Hát, megnéztem... Kép
Én ekkorát dobni sem tudok, nemhogy célozni a labdával. A lövést még nem próbáltam, asszem nem is fogom...

Viszont egyszer focizás közben a tornateremben belerúgtam a labdát a kosárba. Kép Persze azt nem fimezte le senki. Kép

Írsz nekem emilcímet?</font>

KépKépKépKép
proone

Szasztok csajok,
esélyem sincs visszaolvasni, pedig próbálkoztam Kép
De azért feltűnt, hogy mindenki randizgat csak engem nem tud senki útba ejteni Kép Kép brühühü

Oxi,
engem is felháborít a lassúság, mi a múltkor a hasmenés miatti széklettel votunk így, közölték, hogy 1- 1,5 hét az eredmény, apa mondta is nekik, hogy szép kis túlélési esély egy 1 éves gyereknek......

Votiv, akkor minden nap a közeletekben megyek el a dolgozóba, hol laktok a Bah-nál????
zsebi2004

Proone,
szerintem igen! Valahogy csak meg kell tudniuk, hogy hányadán állsz Kép ha nincs bent a dokid, akkor az ügyeletes fogja csinálni, de nem kell félni, tényleg majd minden doki szuper, és a szüléshez képest ez a kis vizsgálgatás kutyafüle lesz Kép
kisün

Proone!
anyós-ügyileg én is pont igy állok! Akkor sajnos sosem derül ki, milyen volt dr. sz.
Tudjátok mi a furcsa? Hogy velem egykorúaktól hallom folyton, hogy "miért ne? mi is igy nőttünk fel!!!" és ilyenkor kicsit kiráz a hideg! Az egy dolog, h mi is felnőttünk, de ugye itt a MINÕSÉGRÕL is szó van!! Természetesen fel lehet nőni úgy is, hogy szigorúan 4 óránként önti beléd valaki a tápszert, de nem hiszem, hogy ez a legjobb!!! Engem is igy neveltek fel, (emberi kéz érintése nélkül) de a mai napig érzem minden nyűgét és nyilát...Kép
Szóval én nem szeretném igy felnevelni a gyerkőcöket, bár ahogy én csinálom, az sem 100-as. De legalább mertem dönteni, és nem azt csinálom, amit a doki mond! Ezt még anyám nem merte megtenni anno. Bezzeg az öcsémmel, aki 15 évvel később született!!! Hajaj...Õt már nem robot nevelte!!!
Ja, és gyorsan:
én most itt NEM A TÁPSZER ellen vagyok!!! ha vki félreértett volna...Kép Kép Kép ugye NEM??? a robot nevelés ellen szóltam!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Megjöttünk jogarol, most megint feltöltödtem energiaval, juppé Kép Az elején csak anyukaknak vannak ászanák, addig dedek jatszanak, a végén meg együtt "gyakorlatozunk"KépKép
Ja, és nem is dicsekedtem, megint fogytam 2 kilot!Kép

Fic, hat azt kérded, ki volt az ügyeletes? Hat, akit szidunk itt tegnap otaKép
Amugy én is kivétel vagyok, még látásbol sem ismerem, hala a magassagosnakKép

Én is zöldben szültem, az is Monet kép asszem.

Fabri, jöttök holnap klubba?Kép

KépKép
fibi

proone,

engem nem vizsgált ügyeletesKépcsak és kizárólag a szülésznőm.dokim még nem volt bent és a szülésznőm megvizsgált,beöntés és irány a szülőszobaKépez reggel 5kor volt......ügyeletessel nem is találkoztamKépde kérdezz rá a szülésznődnél hogy kell e.

amúgy szántó hogy néz ki????????lehet tudni?vagy nem beszélünk rólaKép?

gigi
Vendég

fibi,
királyKép))))))))))isten hozott a klubbanKépvalahogy mi vagyunk a legkevesebben akik a zöldben szültek,miértKép?
Vendég

Hello Csajok!

Nagyon ONolunk, tök jó!!! Kép Csak emiatt úgy fel is pörgött a topic, hogy alig bírtam visszaolvasni...

Gigi!
Kb. 50-es, szikár, őszülő és bajszos... de cáfoljatok meg, ha nem így van!!! Kép

Oxi!
Nem akartalak én kioktatni, ugye tudod Kép, csak nem tudtam hol tart a dolog, meg mitől paráztál be... persze ha Vikkát tényleg éhesnek érzed akkor jogos minden... a sör meg tényleg rulez, meg a malátakávé, meg a szopissüti... de ne feledd, a legjobb tejnövelő a gyakoribb szopi...akár 2 óránként is Kép

Fic!
Régit kapott, egyenlőre semmi gáz, kicsit talán nyügibb volt, de ez bármitől lehetett akár valami fronttól is, mert egyeske is meg volt ma kicsit őrülve Kép

Zsebi!
Látod, látod, kellett Neked visszamenni dolgozni Kép Múlt hét csütörtökön egésznap ott voltunk Grét mellett, sőt még a házatoknál is jártam, mert elkísértem Apukámat a pívizeshez, meg bekukkantottam a turiba (tényleg gagyi Kép)...de Te bent csücsültél a melóhelyeden...

Na megyek... BK-zni, meg ER-ezni Kép ... Neet, drukkolj, hogy holnap is így menjenek a dolgok... mármint altatásügyileg! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Proone,
engem sem vizsgált az ügyeletes doki, csak a szülésznőm, pedig nem volt nyüzsgés a szülőszobán tehát nem azért mert nem volt ideje a dokinak. Szerintem ha ott van már a fogadott szülésznő vagy doki akkor nem vizsgál más.

Szia Gigi Kép Kép sms-t megkaptad????????

Zsanci,
szerencse hogy megjegyezted, hogy nem a tápszer ellen kampányolsz, mert kaptál volna!!!! Kép Kép Kép Kép
zsebi2004

Zsebi!

Szijja!
EMEM árairól kéne info mert már nem tuodm a topikjából kihámozni.ÉS egyébként is kellesz nekem.

Juc
20170114224602

Juc,

mindjárt megyek msn-re csak a konyhában befejezem a munkát, Jucelvonásitünetem van de oxivalsembeszéltemkétnapja.
zsebi2004

zsebi,
igen és imádlak még mindigKépazt akartam kérdezni csak még nem volt időm,hogy hogy kell adni neki?

bogárka,
kösziKépde így se tudom,konkrétabbanKép???????figyi,még egy kérdés.....a szakemberhezKépbeszélgettünk az uncsitsómmal a második gyerekrőlKépés azt mondta hogy ő nem akarja majd hogy a nagy bemenjen hozzá aH-ba mert hogy milyen rossz lenne neki hogy látja az anyukáját vmi tök idegen gyerekkelKépde én meg azt teveztem hogy vhogy becsempésztetem a bálintot a 2 órás megfigyelés végére egy negyed óra erejéig hogy lásss a tesót meg megszeretgessem őt meg ilyenek....mikor csinálok rosszat?????ha beviszem vagy ha nem?ti hogy csináltátok?????

ja,aztán eszmebe jutott hogy messziről láttam az ügyeletest,az is vmi ősz pasi volt....de akkor azt mondta a szülésznőm hogy vmi új doki,ez 2004 juniusban volt,na ki lehetett azKép???????de tényleg?érdekelne.....
Vendég

zsebi,
mi mért nem beszélünk msn -en?én már 3X felvettelek és semmi,te is próbáltál engem?ua mint a gigi csak juca@
Vendég

Gigi!
Szerintem ha nem... mármint nem a 2 órás megfigyelésre, hanem a kórházba egyáltalán...
Petra mindennap bejött...én se bírtam volna ki nélküle, és biztos neki is rosszabb lett volna.
Így látta, hogy megvagyok, csak nem otthon...és a látogatás alatt szinte csak vele foglalkoztam, a többiek meg nézték Donit az ajtónál Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Én nem találkoztam Szántóval, de az első viziten Barna doki volt, aki megkérdezte, hogy hogyhogy olyan nehezen megy az ágyra fel meg lemászás. Át se bírtam fordulni egyik oldalamról a másikra, nemhogy ülni.. Kép

Proone!

Beszélj össze a dokival, hogy mikor értek be. nekem szerencsém volt, az én dokim pont ott volt, és más nem is nyúlt hozzám. KépA szülés szép élmény maradt. Kép
Szopi: én igény szerint szopiztatok, és anyu is állandóan mondogatta, hogy nem szabad ilyen gyakran etetni, mert nem tudja megemészteni, stb.. Erre te is készülj fel. Engem kiidegelt vele. Kép Meg is sértődött, de hamar kiheverte. Kép De mióta igény szerinti szopi van, sokkal kiegyensúlyozottabb a baba, és jobban is hízik. Előtte keveset hízott...
mkatus

bogárka,
köszi,meggyőztélKép
Vendég

Proone,
és a többi szülés előtt álló.
Ne fosikázzatok, természetes, h ha beestek, valaki megvizslat, szép is lenne, ha hagynának parlagon feküdni, amíg beér a te dokid. Én 3 ügyeletesen estem át (nem volt vál.tt dokim, és relatíve sokáig szültem, így átéltem az éjszakást, délelőttöst, du-ost.) Na bumm.Kép
neet, a bátorító
neet

<font color="0000ff">Neet!
Tulajdonképpen nem az idegen orvos vizsgálata ellen tiltakoznék, hanem attól félek, mert sok helyről hallom, hogy fájdalmasan vizsgálnak meg az ügyeletes dokik, esetleg még tágítanak is, amitől aztán végképp be lennék tojva!</font>

KépKépKépKép
proone

Hu, ezek a szulok kiboritoak! Asszem en a masodik gyerkocnel majd megszakitom anyosommal a kapcsolatot, ha jot akarok. Magunknak. Ma ketszer szoltam ra, de mostmar bekemenyitek.

Bogarka, hogy birtatok? En asszem jobban sirnek, mint Nyuszi, amikor hazamenne en meg marad H...
moosejaw

Neet!

Milyen kis pozitív vagy!Kép

És látod,senki sem reagálta le a kölkeinketKép

Juc
20170114224602

Proone, nekem biztos makom volt, mert David Hasselhoff (= B.Zs. Kép ) volt az ugyeletes, mikor bementem. Egyaltalan nem bantott.

...ja es persze mar attol is sirnek, hogy Nyuszi nelkulem van otthon napokig, mar a gondolattol is legorbult a szam, es akkor raadasul meg a H is, brrrr, masodik gyereket szulni meg "rosszabb", mint elsot... nem lehet szules utan rogton hazamenni? de most komolyan! lehet?
moosejaw

Hello Lányok!
Visszaolvastam ám, csak most meghozta az öcsikém a Gilmore Girls első három sorozatát és azt fogjuk mozizni, szóval lassan el.

Mindenesetre én Bántó bácsit csak messziről láttam, de a híre miatt átmentem gyorsan a szemészetre barátnőzni, amikor megláttam Kép

Lila szobában született LH, Vészhelyzetet imádom, meg Zsanci gyere tornázni....
és Soma LH-é (vagy az enyimé ?! :D), stipistopp, szóval Neet (értsd Nít)Esztinél csak szorgosan szorgalmazd, hogy maradjon Istinél....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na, menek, holnap talán nap közben is leszek.
Csóka, Ada
ada007

O, tenyleg! Pedig en en akartam is irni Juc, hogy nahat micsoda dolog ez, pelusban fogadni vendegeket! Azt hittem uriember ez a Soma Kép egyebkent tunderiek mind es a tieid naggggyonszoszik, tokjo Kép
moosejaw

Moose, lehet. sajat felelossegre. es valszeg csunyan fognak nezni. de szerintem megeri. bar en tudok meg jobb megoldast...KépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!
Szántó dokival szerencsére én sem futottam össze, viszont az ögyeletes doki megvizsgált, pedig ott volt a szülésznőm. A doki egyébként baromi rendes volt, kb 5x kért elnézést a vizsgálat közben (azt hiszem Barna doki, aki épp akkor szerezte meg a szakvizsgáját). A vizsgálat végén viszont nem lopta magát a szívembe, mert azt mondta, hogy szivárog a magzatvíz, úgyhogy innentől kezdve 12 óra után antibiotikum. Szerencsére Gréti onnantól kezdve 11 óra után kibújt. A SÁRGA szobában.

Viszont mi sem tudtuk biztosra, hogy lány vagy fiú, pedig akartuk. Mikor kibújt csak egy pillanatra mutatták meg, aztán gyorsan elvitték, mert ki kellett tisztítani a nóziját meg a torkát, kérdezem a dokitól, hogy kislány -e vagy fiú, de azt mondta, hogy nem tudja, ő nem is nézte, úgy szólt oda a csecsemős, hogy kislány.

Gréti is volt kékfény alatt, de én úgy sírtam egész nap miatta, úgy sajnáltam. Az volt a baj, hogy az Angéla nevű csecsemős (aki valamiért egyáltalán nem volt szimpi) beetetett, hogy másnap mehetünk haza, ezért még aznap megvizsgálja a doki Grétit. Persze besárgult a drágám, íg kékfényezni kellett. De tök rendes volt a dokinéni (Olga), mert személyesen hozta el a vérvizsgálat eredményét, meg a hírt, hogy ne mehetünk haza, mert kékfény alá kell tenni Grétit. És ő kérdezte, hogy melyiket szeretném, a fix kékfényt, ami alatt csak x órát (nem emlékszem mennyit)kell lennie, vagy a mobilt, amiben tizenakárhány órát kell lennie, viszont mellettem lehet és szoptathatom. Hát persze, hogy ezt választottam, és a dokinő tökre örült neki.
De olyan kiszolgáltatott volt benne Gréti, és láthatóan melege volt benne, ráadásul már akkor látszott, hogy csak hason szeret aludni, de ebben meg fordítgatni kellett, és szegénykém sak kínlódott hanyatt.

KépKép
KépKép
lindicita

Moose!

Nem pelus,alsógatyaKép

Juc
20170114224602

Juc, Neet, dedek tenyleg arik!!! (csak mindenki annyira ON, h ilyesmire mar nem jut idoKépKép). es en meg azon amultam el, h Eszti mar mekkora. (Neet, meg mindig utalsz?Kép)

Coolio
recca

Juc, dehat akkoris... itt morc szmajli Kép

Rec, namost ezen jol elgondolkodom. Marmint a hazamenesen, mert azert olyan bator nem vagyok, mint te.
moosejaw

Proone!Nekem egyáltalán nem volt fájdalmas az ügyeletes vizsgálata, illetve nem azért volt fájdalmas , mert ő vizsgált, hanem azért, mert valami miatt pont akkor vizsgálnak, amikor fájás van.

Moose! Haza lehet menni saját felelősségre hamarabb (ha nincs semmi gáz), főleg többedik gyereknél, de a negyedik napon vissza kell vinni a babát valami vizsgálatra (vérvétel).

Jucus, Neet! Nagyon aranyosak a gyerekek. Pannikó olyan mininek néz ki a nagyok mellett.

zsebi! Én akartam ma veled randizni, te nem akartál Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Recca,
épp most próbálok egy sensan baby nevű biopelust, eldobható, de természetes anyagokból van, és nagyrészt lebomlik KépKép csak gondoltam, érdekel (tudom, hogy moshatót használsz, de ha eldobható kell néha, akkor ez alternatíva lehet) Kép

Proone,
az, hogy a vizsgálat fáj-e, nem feltétlenül orvos-függő. Én magzatvízelfolyás után mentem be, de fájások nem voltak még, és akkor bizony, akármilyen óvatosan vizsgáltak, kicsit érzékeny voltam odabent... amikor megjöttek a fájások, akkor meg mást nem is érzel KépKép jó kis biztatás, nem? Kép
kisün

Moose,
az egyik trükk az, hogy hajnal, műszakváltás előtt szülj, mert akkor rögtön egy nappal többnek számítják a bentlétet Kép

Juc, Neet,
tényleg, a nagy onolásban elfelejtettem mondani, hogy tündériek a gyerkőcök... és holnap itt lesz nálunk Eszti, és remélhetőleg nagy bulit rendeznek majd Dócival Kép
kisün

Kisün!

És megint lesz palacsinta?Én nem mehetnék hozzátok?Nagyon irígy voltam amikor hallottam,hogy Ta ilyen házias vagy.

Juc
20170114224602

Moose, szerintem tenyleg gondolkodj el rajta, mert az valami nagyon szuper dolog otthon lenni a kezdetektolKép (jo, nyilvan, ha minden okes. a trukk, h elobb kell megkerdezni, h rendben van-e minden, es utana bejelenteni, h szevasz. mert kulonben kitalalnak valamit...)

Kisun, persze, h erdekelKép. bovebben?Kép

Coolio
recca

Na akkor elmondanám Lindi randikérő telefonját:
reggel 1/2 8 !!!!! Kép
kergetem a gyereket - félig felöltözve, de folyik rólam a víz -, hogy legyen rajta ruha, próbálok mindent összekészíteni, hogy a fiúk megtalálják a cuccaikat, már úton kéne lennem és ekkor csörög a mobilom. Kb. fél perc után esett le, hogy kivel beszélek és mit akar Kép Kép
zsebi2004

Hi Babes!

Isztonyat ONok vagytok és nagyon sokat írtatok, nem volt idegzetem jegyzetelni

Bogárka: Persze, hoyg nem haragszom, de ma 5-8 között uszkve négyszer volt mellen a gyerök (mit nekem 2 óra), rágja-tépi, csapkod, gondolom nem viccből Kép És remélem bedurran megint a cicim és lesz még tej.

Mindenesetre most L, aludni, a szeme alatti táskákba belefér a nagybevásárlás.

KépKép
oxigen
Györköny

Moose!
Tényleg nem volt könnyű! De pl. azt tudtam, hogy tök jól érzi magát, Anyukáméknál volt addig, és ott imád lenni, meg imádja a nagyszülőket is, olyan volt neki, mint egy mininyaralás, a kórházból meg mindig valami vonzó ajánlattal mentek el (pl. vár otthon a palacsinta, pancsolunk a medencében, átjönnek nagybátyámék, akiket szintén nagyon bír stb.), így fel se tűnt neki, hogy én maradok annyira belelkesedett a dolgoktól.
Nekem első este volt nagyon sz@r, mert mikor Anyukámmal beszéltem mondta, hogy Petra kicsit mamikázott az autóban hazafelé, és akkor úgy éreztem, hogy milyen egy önző dög vagyok én, mert akartam egy másodikat, és most Petrának milyen rossz, szegény ő nem is kért kistestvért...Doni ezt megérezhette, mert elkezdett bömbizni mellettem a kocsiban, na akkor meg őt sajnáltam, hogy hogy lehetek ilyen hülye, hogy őt hibáztatom, mikor ő nem tehet semmiről...aztán meg ott pityeregtem, hogy milyen hülye vagyok...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Oxi!
Biztos meglesz a hatása, ne félj! Csak türelem kell hozzá, mert 2-3 nap kell a változáshoz! Egyébként meg cicirángatás fogzástól is lehet, sőőőt! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

<font color="0000ff">Moose!
Úgy tudom a Szent Imrés előadásokból, hogy 2 órával szülés után haza lehet menni babástul, de előre kell vinni egy igazolást a gyermekorvostól, hogy el fogja látni a babát.
Azért - főleg így az elsőnél én bent maradnék, csak bitonságérzetet ad...
Egyébként férjem szeretett volna itthonszülést, de kissé be lennék tojva. Meg arról is hall az ember jót is, rosszat is, az ügyintézés meg sokkal nehézkesebb.</font>

KépKépKépKép
proone

Jucus,
hááát azért nem vagyok végletesen házias (ha főzünk, akkor általában párommal együtt, de tényleg egész jókat tudunk kotyvasztani Kép), viszont tényleg zseniális a palacsintám Kép de most nem lesz Kép viszont majd megdumáljuk, és ha sütök, átrepítek neked párat... 40-50 alatt úgyse tudok Kép

Recca,
idehoztam a dobozt: szóval sensan baby, méretek midi (4-9kg), maxi (8-18kg, ezt tesztelem éppen), junior (12-25kg). Elvileg kifejezetten érzékeny bőrű babáknak ajánlják. Én itt vettem a Feneketlen-tónál a Holdboltban (Szabolcska Mihály u.), de máshol is lehet. 3900,- volt egy 56db-os csomag.
Igazából azon durrant el az agyam, hogy már másodszor fordult előt, hogy Dóci pelenkája az éjszakai pisitől kiszakadt, és szegény úszott a pisis zselégolyócskákban Kép liberóra meg érzékney, más pelenkákra sem reagált jól. És mivel valamikor a múlt hónapban itt babaneten olvastam, hogy lehet eldobható bio-pelenkát kapni, ma délelőtt úgy éreztem, hogy eljött az idő, hogy kipróbáljam Kép Az ára kicsit húzós, de nem annyival több, hogy ne érje meg nekem kipróbálni Kép hát ennyi. Ha küldesz nekem emilen címet, akkor szívesen küldök egy "mintadarabot" belőle - csak nem tudom, nektek is ekkora kell-e.

v
kisün

Kisun, kosziKép ari vagyKép. szerintem az lesz, h mi is ki fogjuk probalni. (talan nem mondok meglepot azzal, h itt nalunk meg a posta sem mukodik rendesen, ugyhogy, lehet, h jobb, ha nem elek a felajanlott mintadarab lehetoseggel. de azert koszi.) anno en is akartam valami ilyen felig-meddig (ki tudja?) lebomlosat venni, de aztan ott mar nem lehetett kapni, ahol elotte arultak, es aztan nem keresgettem tovabb. szegyen-nem szegyen.Kép

Coolio
recca

Oxi!

Ciciharapás nálunk is van és cicinlógás is 2 napja, 4 foga van áttörésre kész állapotbanKép
A kiscsaj már tudja hogy ez így nemfer mert ha leveszem bűnbánóan néz és nem üvöltKép

Fabri
fabrika

Fibi!

Valszínűleg megyünkKép
fabrika

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Proone!
Feltennél ebbe a táblába is?
Küldök hozzá képet a méledre, mert ami a télin van az már rég a múlté... :-)

Nem félek, nem félek, nem félek..., de hogy fér ki egy 8 cm-es fejátmérőjű baba azon a kicsi lyukon? Tényleg nem félek, sőt babót jobban sajnálom mint magam.:-)

Megyek a héten szemfenék vizsgálatra (merthogy élből -6,5, -6,5 dioptriás vagyok), remélem minden rendben lesz a retináimmal, és nem ítélnek császárra.

Jövőhét szerdán megyek 14.00-re Kondor Katához CTG-re. Ez csak a baba mozgását, vagy a méh izomtevékenységét is vizsgálja?

Szült valaki Katával?

Virnya
35+6

Virnya és Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
virnya
Pilisvörösvár

Szép napot mindenkinek Kép

Virnya: mekkora dioptriától kell szemfenék-vizsgálatra menni? mert nekem -4 mindkettő, de senki nem mondta eddig, h kéne..

Proone: Köszi Kép
macskanyu

Virnya,
kifér! Tanúsíthatom. Láttál már biztos ilyen szülős képet premier plánban, azaz szemből...? Na, valahogy úúúgy.Kép
Ha K.Kata az a rövid, vöröses hajú nő, akkor egyet se félj, szimpatikus, bár nem voltam-e a kezei között.

Recca,
igen, még mindig. Kép

Juc,
csakhogy feldobtad a témát. Máris éltetik dedjeinket. Kép
És ha Soma és Eszter és Isti is úgy akarja, mi nem tehetünk semmit.Kép

Proone,
ügyletes dokik meg a fájdalmas vizsg. hogy jön össze? Azok a dokik vannak ügyeletben is, akik egyébként a választott dokik szoktak lenni, azaz egy halmaz a kettő. Namármost. Ha valaki rendes, jó doki úgy általában, ügyeletben sem lesz rendetlen, rossz. És mivel a szentimrések nagyonnagyhányada nagyon jó és rendes doki, innentől kezdve nem kell félni az ügyeletes jelzőtől. (Az én felfogásom szerint ráadásul az ügyeletes még jobb is lehet, mert előre tudta a beosztását, nem a kedvenc filmje alól rángatták ki, vagy horgászat közben. Szóval nem lesz mogorva, vagy ilyesmi. Kép)
CTG vagy NST: nézi a baba szívműködését és a méhösszehúzódásokat is.
Retinához drukk!
neet
neet

<font color="0000ff">Virnya!
Csak 8 cm a fejátmérő...? Nem 10-11 körül van? Kép Én úgy emlékszem...

Tábla kész!</font>

KépKépKépKép
proone

Helló evribodri!

Zanza, arra már sajna nem emlékeztem, hogy Te voltál az a """"spontán"""" burokrepedéses...
de ilyen spontán sztorikat hallottam imádott profunkról is, a szobatársam dícsérte sokat, ahogy vizsgál...

bibibee, az én dokim úgy vizsgált, hogy elmúlt tőle a fájás!!! Kép aranyember Kép

szóval nem kétlem, hogy akármelyik doki tud így is meg úgy is vizsgálni, csak hát vannak egyéb (emberi) tényezők is, ugyebár...

én dokim később jött be, és mivel még nem szándékoztam szülni (csak túlhordással kellett bemennem a H-ba), nem is szólhattak neki, így történt a randi Szánthóval, aki sajna túl gyakran ügyeletes...

még véreztem is a vizsg után, bár ez aszondják nem nagy kunszt, előfordul... Kép

másnap aztán már bent volt a dokikám, és attól kezdve hozzám se nyúlt más...
és persze a kórházi hangulattól éjjel beindultak a fájások, reggelre már egész szépen vajúdtam, délben betelepedtem a szülőszobába és este 9-re meg is szültem, hjaj, életem leghosszabb napja volt, de a legjobb hepi enddel, és azóta is minden nap hepi, end nélkül Kép

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?