A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Tavaszi-nyári gyerekeket már 2-3 hetes kortól, a télieket csak 4-6 hetes kortól vigyük ki.

Nem tudom, ezt hova rakjam, de még inkább várok.

Többiek, ti mikor vittétek ki őket először?

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Hari,

nagyon örülök a Lilis képeknek!!!
Gyönyörű kislány Lili!

Lilla folyton sÍrKépKépKépKépKépKépKép

ezért vagyok képtelen egy hosszabb üzit Írni...

Szmercsa,
nemtom mi lehet ez az átlátszós kaki...
zsofy

Én Lívikét 1 hetesen vittem ki és nem volt ilyen jó idő mint mostKép

Szegény Zsófy és Lilla!
Nálunk ma nagy alvás volt, csak 1 x sírt 1/2 órát de akkor nagyon de az szokásos nála délután.

Másoknál nincs ilyen sírás naponta amikor semmi nem jó?!?

Szóval Lívinek tetszett a mai frontKép

Mea
mea

Harim
én se fejek...
de szerintem nem is nagon lenne mit...
tényleg szupercsini vagy!!!

mikor döglenek már ki a szúnyogok meg a legyek???csak mÍnusz húszban???

szegény kimerült kis manócskám elaludt itt rajtam.

Hari,
brühühűűűű,hogy elkerültük 1mást...

most megpróbálom letenni Lillát és enni.

szegény manóm...ezt a frontérzékenységet nem növik ki???
zsofy

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis,
ez a kosaras nagyon komoly!

Lányok,
szabad nem rostos hoches c- inni? narancsot kalciummal konkrétan.

Olyan jó annak, akinek a kocsiban a ringatástól durmolni kezd a manó!!!
Lilla az csak ordÍtani kezd...pedig milyen király lenne, ha szeretne sétálni!

lehet,hogy meg fogja szeretni???
néha csendben van ébren is, de leginkább ordÍt...
zsofy

Hari,
de szép ez a kép párról és Liliről!
zsofy

Sziasztok!

Hari Kép Végre látunk Rólatok képeket! Nagyon szépek vagytok! És tényleg olyan, mintha lecsatolható hasad lett volna, csak levetted, és semmi nyoma!!!

Vérzés nekem is ilyen, egyszer semmi, máskor több, elég fura, nem emlékeztem ilyesmire, sőt, mintha Balázsnál két hét alatt vége lett volna!
Én a tejleadó reflexet egyáltalán nem éreztem Balázsnál, most viszont állati erősen, ez az a szúró érzés, amit Te is érzel, örülj neki Kép

Én nem fejek egyáltalán, még a legelején, amikor belövellt a tejem, és feszült, meg csomósodott a cicim, akkor egy kicsit a zuhany alatt " könnyítettem rajta", azóta semmi. Nekem is lenne mit fejnem, de semmi időm rá, és utálom is csinálni.

Levegőzés: nekem azt mondta a dokinő, hogy ilyen szép időben egy hetesen is mehetünk, melegebb volt akkor kint, mint bent. És Balázs miatt is célszerű volt siettetni a dolgot. Mondjuk, ha valaki csak forgalmas helyre tud lemenni, azt nem kell sürgetni, de nyugis helyre, parkba, erdőbe nyugodtan lehet menni hamar ilyen időben.

Zsófy, mi is szenvedünk a szúnyogoktól, hihetetlenek idén!

Uxi Kép Gondolok ám Rád, hogy minden simán menjen! És előbb-utóbb Te is babázhatsz! Addig meg aludj, amennyit lehet Kép

Zsóf Kép Bubus nagyon cuki! Gergő is hamar megtalálta az ujját, de ennyire nem kapja be, csak cuppog rajta. Jobbulást a kicsinek!!! Biztos hamar rendbe jön!

Beninek is jobbulást! Úgy látszik most ez jön Kép Balázs is tüsszög, és kicsit náthás, de egyébként jól van. Annak idején ő egyéves koráig egyáltalán nem volt beteg, gondolom, Gergőnél ezt nem ússzuk meg ilyen sokáig!

Na, mennem kell, vacsi+fürdés.

Szép estét mindenkinek!

Nekem is van egy újabb képem Gergőről:

Kép
Judit és Gergő / 3+5/

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Szia Szmercsa,

Boti aug. 1-jén született, vagyis nagyjából egyidősek vagyunk)és a "tünetek" ugyanazok:
nálunk is nagy a nyügizés pár napja (alig alszik napközben, nyafizik, stb)
..nyáladzás, és a fél óra szopi utáni ökölrágás, ami éhség sírással nem párosul..: detto ugyanaz Mi is úgy-ahogy túlvagyunk a pocifájáson, így én is aggódtam, hogy máris jön a fogacska, de a dokinéni,meg a többi kismama (akiknek már nagyobb babáik vannak)azt mondják, hogy szó sincs fogacskákról. Egyszerűen csak most kezdik felfedezni az öklüket, kezüket és többet nyálaznak.
Boti kakija is előfordul,hogy zöld és olyan mint zselé, van, hogy átlátszó,de én ezekkel nem foglalkozom, mert erre is azt mondta a doki, hogy nincs jelentősége, ahogy te is írod. A pisivel kell foglakozni, a kaksi ilyenkor még lehet mindenféle. A lényeg, hogy naponta 5x pisiljen, az jelenti azt, hogy van elég tejcsi a ciciben (ezt a szoptatási tanácsadóban mondták)

A te babád kacag már? Képzeld Boti ma először felkacagott, vagyis a vigyorgáshoz már hang is társult! Majd megzabáltam. Egybéként gügyög már? Mi nemrég már "heő"-ztünk, de egy hete nem nagyon dumálunk..úgy változnak ezek a kis gyerkőcök..
helga22

Benianyu!

Nem adott gyógyszert a doki, csak azt mondta, orrcseppet csepegtessek az orrába, és szívjam ki.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Jucc!

De édesen szundizik Gergő!

Hari!

Nekünk is ilyen kék tányérjaink vannak!

Mi két hetesen voltunk először kint.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Csak egy pilanatra beugrottam. Nagyon szépek a babás képek! Mindenkinek gratula.

Uxi! Kitartás 40-1 az még nem a világ, nemsokára meglesz a babád, ne aggódj!

Pelenkatéma: nekünk a libero jött be (3-6 kg) a Pampers 1-es szerintem szar, de a Tesco-s az iszonyat szar!!!Mást nem próbáltam, most csak liberot veszek.

Fejés: én fejnék, ha lenne mit!!! csak azért, hogy legyen a fagyasztóban biztonsági tartalék, de egyelőre csak akkor tudok fejni, ha baba átalszik egy etetést, és akkor is max 40-50-et.
És még valami, ma az egyik cicimet egyáltalán nem tudtam fejni, míg a másikat igen. Ált. kézzel próbálkozom, ez megy a legjobban, az Aventes kézi nem túl jó. De a bal cicimet sehogy nem sikerült, pedig kemény volt, szerintetek ez miért van, én lettem hirtelen ilyen béna!!!???

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Mi is kéthetesen mentünk először sétálni.

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

hát nekem kézzel egy év mire fejek 10 milit...

hol van Angelani?
zsofy

Judit,
Gergő nagyon édesen alszik! Dani is szeret így aludni.
Én nem sokat alszom napközben, maximum 15-20 percet, de akkor úgy, hogy Dani a hasamon pihipuhul. Kép

Zsóf,
Jobbulást Bubusnak! Kép

Úgy néz ki, hogy Beninek légcsőhurutja van. A doktor néni csak holnap reggel jön, de ma felhívtam, hogy mondja meg, mit adjak a kínzó száraz köhögés ellen.
Az első dolog, amit mondott, hogy légcsőhurut járvány van. Remek Kép.
Most lett vége a mai műszaknak, de már éjjel sem aludtunk, mert Beni annyira köhögött és mikor végre elaludt, felébredt a kicsi, mert cicitájm volt.
Remélem, a ma éjjelünk nyugisabb lesz.

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Senki nem válaszolt nekem And babájával kapcsolatban. Kibújt már? Tudunk adatokat? Feltenném a táblázatot.

benianyu

Benianyu!

pár napja olvasta, hogy And Eszterkéje megszületett, de ha jól emlékszem egyéb adatok nem voltak, vagy csak elkerülte a figyelmemet.

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki,
Köszi, akkor visszakeresek, hátha megtalálom.

benianyu

Helga,

most megnyugtattál Kép köszi, hogy írtál!!! Kép
Irigyellek, mert nálunk kacagásról még szó sincs, de vigyorgás ezerrel + ha nagyon-nagyon nevet akkor, akkorára tátja a száját, hogy az egész buksi egy nagy száj és a szemén látszik, hogy nevet. Kép nagyon cuki olyankor, majd teszek fel képet.
Viszont nagyon sokat kommunikál. A szokásoson kívül, ami ugye a "heő" "gííííí", már van "nyáu" Kép ez nagyon ari, "keő" és más finomságok, és ha énekelek, akkor dudolászik, ,vagy legalább is valami olyasmi és mosolyog Kép
szmercsa
szmercsa

Benianyu,
ma ilyen nem válaszolós nap vanKép... úgy tűnik...

And babája kibújt, mikor visszaolvastam, láttam valahol, de olyan béna vagyok,már nem emlékszemKép
talán a 7végén?nem túl részletesen olvastam, inkább képeket néztem..

Beninek jobbulást!!!szegény picikeKép
nagyon sajnálom őtKép
zsofy

Benianyu, And itt írt a babájáról:

2005 Október 21 péntek - 15h 43

Uxi

KépKépKépKépKép
uxi

<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Súly, hossz Baba/ pocak kora
Aniko47 5 éves bátyó van Született 2005.07.27 Balázs 3300 gr, 49 cm 12 hét + 6 nap
Helga Első baba Született 2005.08.01 Botond 30 év / Bp. 3500 gr, 55 cm 12 hét + 1 nap
Szmercsa Első baba Született 2005.08.06 Bátor Szt. János 25 év / Budakalász 2800 gr, 49 cm 11 hét + 3 nap
Falina Első baba Született 2005.08.07 Jázmin Tímea Schöpf-Mérei 27 év / Bp III. 2850 gr, 52 cm 11 hét + 2 nap
Zsófy Első baba Született 2005.08.10 Lilla Katalin Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 3100 gr, 53 cm 10 hét + 6 nap
Vrucsincá Első baba Született 2005.08.16 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 3080 gr, 49 cm 10 hét + 0 nap
Gviki Első baba Született 2005.08.19 Zsanett Viktória Szt. István 28 év / Bp XVII 3600 gr, 54 cm 9 hét + 4 nap
Baby20 Első baba Született 2005.08.22 Petra Sárvári Önk. Kórház 21 év / Bő 3740 gr, 53 m 9 hét + 1 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 Született 2005.08.23 Csaba Szt. István 30 év 3080 gr, 52 cm 9 hét + 0 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 Született 2005.08.23 Kornél Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 3100 gr, 53 cm 9 hét + 0 nap
Csillám Első baba Született 2005.08.29 Dávid Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 4100 gr, 51 cm 8 hét + 1 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. Született 2005.08.29 Bálint Ádám Szent Imre 25év / Bp.XIII 3400 gr, 56 cm 8 hét + 1 nap
Kuha Első baba Született 2005.09.03 Gergő Kútvölgyi 26 év / Mogyoród 3700 gr, 57 cm 7 hét + 3 nap
Kismama2004 Első baba Született 2005.09.04 Márk Veszprémi 30év / Veszprém 3300 gr, 54 cm 7 hét + 2 nap
Mea Első baba Született 2005.09.06 Lívia II. Női Klinika 26 év / Verőce 3950 gr, 56 cm 7 hét + 0 nap
Angelani Első baba Született 2005.09.06 Erhard HIETE 28 év / Újpest 2720 gr, 51 cm 7 hét + 0 nap
Nedinabp Bálint 2004.03.08 Született 2005.09.06 Márk SOTE II. 28év / Bp XVII. 3780 gr, 57 cm 7 hét + 0 nap
Rokica Első baba Született 2005.09.07 Zsuzsanna Szt. István 30év / Újpest 3950 gr, 58 cm 6 hét + 6 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 Született 2005.09.08 Réka Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 2400 gr, 46 cm 6 hét + 5 nap
Minimi Első baba Született 2005.09.08 Natalia Basingstoke/ Anglia 27 év 3200 gr, 6 hét + 5 nap
Lucretia Első baba Született 2005.09.09 Bence SOTE I. 25 év 3850 gr, 56 cm 6 hét + 4 nap
Tzsuzsa Első baba Született 2005.09.09 Júlia Sára Szent István 35 év 3290 gr, 53 cm 6 hét + 4 nap
Bodza Első baba Született 2005.09.13 Sarolta Szent István 25év / Bp XIII. 2940 gr, 54 cm 6 hét + 0 nap
Bkriszta Ivett 1994.02.02 Született 2005.09.13 Kincső Emese Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 3740 gr, 55 cm 6 hét + 0 nap
Prüntyi Első baba Született 2005.09.13 Tünde Enikő Szent István 26 év / Veresegyháza 3990 gr, 60 cm 6 hét + 0 nap
Megann Első baba Született 2005.09.14 Léna Szent István 26év / Budapest 3050 gr, 53 cm 5 hét + 6 nap
Viki27 Első baba Született 2005.09.16 Péter László Pécsi Szül.Klinika 27 év / Pécs 3850 gr, 53 cm 5 hét + 4 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 Született 2005.09.16 Márton Ábel Szent István 40 év / XX.ker 3260 gr, 54 cm 5 hét + 4 nap
Dudukly Első baba Született 2005.09.22 Pálma MÁV 34 év / Isaszeg 4050 gr, 60 cm 4 hét + 5 nap
Tmarie Első baba Született 2005.09.23 Mirabella Péterffy 25év / Bp XIII. 2740 gr, 49 cm 4 hét + 4 nap
Anina Első baba Született 2005.09.23 Ádám Szent Imre 31 év / Dunakeszi 3500 gr, 57 cm 4 hét + 4 nap
Nyúlné Első baba Született 2005.09.28 Márton Péterffy 3360 gr, 50 cm 3 hét + 6 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 Született 2005.09.29 Gergely MÁV 32év / Bp XX. 3500 gr, 56 cm 3 hét + 5 nap
Penna Kevin 2003.06.13 Született 2005.10.02 Tamara MÁV 31év / Újpest 4350 gr, 54 cm 3 hét + 2 nap
Ayse Lili 2001.04.28 Született 2005.10.02 Andris MÁV 35 év 3800 gr, 56 cm 3 hét + 2 nap
Davallia Első baba Született 2005.10.04 Panni Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 3050 gr, 50 cm 3 hét + 0 nap
And Első baba Született 2005.10.04 Eszter I. Női Klinika 30 év / Bp 2400 gr, 49 cm 3 hét + 0 nap
Göndörzsóf Gergő 2004.01.24 Született 2005.10.07 Bulcsú MÁV 27 év / Budakalász 3890 gr, 59 cm 2 hét + 4 nap
Jatka Első baba Született 2005.10.07 Dóra Judit Péterffy 28 év 4050 gr, 53 cm 2 hét + 4 nap
Sisotris Első baba Született 2005.10.12 Máté Bendegúz Szt. Imre 25 év / Bp. III. 3650 gr, 58 cm 1 hét + 6 nap
Judy68 Edina 1997.03.12 és Martin 2001.10.18 Született 2005.10.13 Dominik Dél-Pesti K. 37 év / Csepel 4250 gr, 52 cm 1 hét + 5 nap
Ppanna Első baba Született 2005.10.14 David Algír 25év / Algír és Bp 3300 gr, 50 cm 1 hét + 6 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 Született 2005.10.14 Viktória Uzsoki 28 év / Újpest 3550 gr, 56 cm 1 hét + 5 nap
Hari Első baba Született 2005.10.14 Lili Dóra Szt. István 30 év / Bp. XIX 4200 gr, 58 cm 1 hét + 4 nap
Benianyu Benjámin 2001.08.24 Született 2005.10.15 Dániel Szt. Imre 34 év / Bp. IV. 3050 gr, 52 cm 1 hét + 3 nap
Uxi Első baba 2005.10.25 Emilía Nóra Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 39 hét + 6 nap
Edede Zsigmond 2003.08.28 2005.10.31 ? MÁV 30 év / Bp. III. 39 hét + 0 nap
Annamami Első baba 2005.11.13 Márton Szt. Imre 30 év / Bp. II. 37 hét + 2 nap
Proone Első baba 2005.11.29 Tünde vagy Tamás Szt. Imre 24 év / Bp XXII. 35 hét + 0 nap </pre>

benianyu

Hű, én jövök a táblábanKép!

KépKépKépKépKép
uxi

Zsofy, Uxi
Köszi, közben megtaláltam. Kép Be is írtam. Kép

Zsofy,
Köszi a jobbulás-kívánást, remélem, hamar túl lesz rajta. Most egész jól alszik, nem köhög. Kopp-kopp-kopp. Remélem, éjjel is így marad.

benianyu

Sziasztok!

Hari! Nagyon szépek vagytok Kép Tényleg olyan, mintha lecsatoltad volna a nagy pocót Kép
Csuklással kapcsolatban én nem ajánlom a citromlevet, mert egy csepptől is úgy összerándul a kis gyomruk, hogy azonnal buknak. Ha zavar, hogy csuklik a baba, vagy ciciztesd (szerintem ez a legjobb) vagy egy kanál vizet lehet neki adni (egy deciliter vízet felforralni, és egy kiskanál cukrot tenni bele). De a babákat tényleg nem zavarja, ha csuklanak.

Pelenka téma: nekünk nagyon bevált a Pampers minden méretben. A Huggies viszont nem jött be nekem. Kaptunk egy Megapack-ot. Ha valakit érdekel esetleg 2300 forintért átadnám, 5 darab hiányzik a 78 darabos csomagból, a postaköltséget én állnám, ja és 3-as méret.

Olivért a melegfront egyáltalán nem zavarja, Õ a hidegfrontot nem bírja. Olyan édes, mostanában kezdi felfedezni a hangját. Boldog boldogtalanra mosolyog, és néha hangosan rötyög Kép A lámpák a kedvenc "haverjai", még ha nyűglődik is a lámpára nézve vigyorogni kezd.
Nyáladzani Olikám is imád, hatalmas nagy nyálbuborékokat képes produkálni, és mire letörlöm, már a száján díszeleg a következő adag Kép

Én sem merem elhinni, hogy ilyen szerencsés vagyok, hogy ilyen jó gyermekem van Kép Várom, hogy mikor fog fordulni a kocka... (Egy kicsit sok lett a hogy, de most már újra nem írom Kép )

Ildi

Kép
vrucsincá

Sziasztok!

Köszike a segítséget! Ma mintha kevesebb folt lenne Dóri arcán... De azért kentem rá tejcsit is... Remélem gyógyulgatunk már...

Tudja vki milyen páratartalom volna az ideális a lakásban?

Nálatok is előfordul, hogy estére kevesebb a tejcsi? Lehet ezen változtatni valahogy?

Köszi, Jutka
jatka

Vrucsincá!Kép

Engem érdekelne a pelusKép
bbb@vipmail.huKép-ra írj és egyeztetünk ha még nem kelt el.

Mea
mea

Sziasztok.
Szeretném a segítségeteket kérni. Most vagyok 30+5-n és a méhlepényem 2 és 3 fokozat között van tehát meszesedik. A babó becsült súlya 1930 gramm. Hál istennek legalább fejlődik.
A kérdésem az, hogy meszesedő méhlepénynél van e valami szigorú utasítás pl.. hogy feküdni, pihenni kell vagy valami hasonlók.???

Köszönöm előre is a segítséget.

Kép

Kép
pkagi

Benianyu!
Beninek jobbulást, remélem minél előbb meggyógyul.

Hari!
Remélem jobban vagy már.

Jatka!

Igen, nekem is estére egy időben kevesebb volt a tejcsi, én azt csináltam, hogy amit hajnalban fejtem le azt szopi után odaadtam neki üvegből.
Iszom a laktoherb teát és szedem a homeos urticát, és nem akarom elkiabálni, de javult a helyzet, már egy hete nem kapott üveget Peti, jollakik a cicivel.

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jó reggelt...

Ma megyek tanfolyulni Kép Zsuzsa baba egész nap anyukámmal lesz, remélem jól birnak egymással...

Képek:

Vigyori baba:
http://img.photobucket.com/albums/v684/rokica/zsuzsababa/12sm.jpg

Fürdünk:
http://img.photobucket.com/albums/v684/rokica/zsuzsababa/38sm.jpg

Megszáritottam a haját Kép
http://img.photobucket.com/albums/v684/rokica/zsuzsababa/38sm.jpg

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Roki!Kép

De cuki Zsuzsa baba és neki is olyan nagy a haja mint LíviéKépKépKép
Nagyon helyes szép babaKép

Mea
mea

Benianyu, szerintem jó a kiírás, UH alapján kb. egy héttel nagyobbnak is volt mérve, de ez nem jelent semmit.

Lehet, hogy azért nehéz várni, mert a 33. héttől gyakorlatilag feküdtem a 38. hét elejéig, nehogy koraszülött legyen (idő előtt lett 1000-es a méhnyakam, meg annyira keményedtem, hogy fel sem tudtam kelni), azt mondták, örüljek, ha sikerül elérni a 38 hetet.

Ehhez képest jól bentmaradtKép.

Mindenki azzal zaklat, hogy "mi van már", minha én szabnám meg, mikor szülök.Kép

Még a doki is megemlítette, hogy mától benttart a kórházban, nincs hozzá kedvem.
Remélem meggyőzhető lesz, hogy adjon még pár napot.

Uxi
40+0

KépKépKépKépKép
uxi

Jó reggelt Kép

AZTÁN UXI UTÁN ÉN JÖVÖK!!!!!!!Kép
DEJÓDEJÓDEJÓ!Kép

BenianyuKép
Ha van egy perc időd,átírnád a táblában,hogy Budai Honvédkórház és a baba neve: Márton Áron lesz?Kép
KÖSZI!Kép
Márton Áron - ezt Apa találta ki tegnap,mit szóltok???
Szerintem szép....

Na,megyek kicsit vasalniKép
annamami

Rokica!

Ez a hajszárítós kép nagyon jól sikerült! Kép Kép Kép

Dobok fel én is egy képet apáról és lányáról:

Kép

Kata

KépKép
baby20

Jó reggelt!

Rokica,
Zsuzsa nagyon édes! Kép A hajszárítós kép szuper! Kép

Uxi,
Drukkolok, hogy ne kelljen befeküdnöd. Inkább induljon meg magától, de minél hamarabb!!!

Annamammi,
Átírtam a táblát, de most megvárjuk Uxit, hogy gyorsan megszül ma (hallod Uxi? Kép ) és akkor rakom majd fel. Jó?
Miért váltottál kórházat?
Márton Áron - nagyon szép név! Kép

Kata,
Ti is szépek vagytok! Kép

Benianyu

benianyu

Benianyu, nyugodtan rakd fel a táblát,ha szeretnéd, kiírás napján nem szokás szülniKép.

Pedig benne lennék.Kép

Uxi
40

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi,

Kivétel erősíti a szabályt! Kép

benianyu

Uxi!
Ne aggódj nekem is a kiírás napján még azt mondták a kórházban, hogy ebből még egy hét múlva sem lesz baba, aztán jött másnap hajnal, és mégis megvolt! Pedig tökre beletörődtem, hogy még nem szülök, szóval kitartás, szerintem nyugodj bele Te is, hogy még nem mész aztán majd meglátod mi lesz! Én drukkolok Neked!

Jók a fotok! :-)

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jaj,Benianyu,te még nem is tudod,mert éppen szültél akkorKépmikor kiderült:
csaszi lesz,mert a szemészeti vizsgálatnál kiderült,hogy el van vékonyodva a szememben az ideghártya a széli résznél és a dokik nem vállalják egy esetleges retinalaválás kockázatát....
Szóval spinális csaszi a Budai Honvédban.....ha simán ment volna a dolog,akkor lett volna értelme a Szent Imrének az alternatív lehetőségek és a háborítatlan szülésvezetés miatt,így meg,hogy műtét,mindegy.....
ez van,de már belenyugodtam,bár az elején sokkolt a hír..Kép
annamami

Annamami,
Tényleg nem olvastam. Kép
MIndenképp az a legfontosabb, hogy a babával és veled minden rendben legyen a szülésnél. Kép
A dokid ugyanaz? Vagy váltottál szülészt is?
Tudod a dátumot is? Vagy majd ha beindul magától?

benianyu

Viki, kösziKép.

Nekem meg pont azt mondta a dokim szombaton, hogy a mai ctg-re már valószínűleg nem kell mennem, mert előbb szülök.
Pedig előtte sosem jósolt.

Belenyugszom, persze, nem lehet mit tenni, csak még nem akarok befeküdni a kórházba.
Ma derül ki, maradhatok-e itthon.

Azt meg végképp nem szeretném, ha bent addig vizsgálgatnának, míg "véletlen" beindulna a szülés pl. egy amnioszkópiától...

KépKépKépKépKép
uxi

hello csajok!én nem is tudlak titeket végigolvasni,ti hogy csináljátok?amikor alszik a kisnyúl én örülök,hogy mindenfélét tevékenykedhetek otthon....na mindegy!
azért ide-ide kukkangatok és nézegetem a képeket,én is teszek fel:valki kérdezte(azt hiszem Zsófy),hogy hogy bírja a picur a hasonfekvést,hát imádja,mivel nagy erőbajnok és ezerrel tartja a fejét és nézelődik,és így kevésbé fáj a poci,viszont jobban tud nyomni!
sikerült elkapnom a fókabébi pózt,ezt akár egy órán keresztül is csinálja és közben a feje-lába égnek áll,azt mondják ez nagyon serkenti a vérkeringést és hamarabb fejlődik!nagy küzdő a nyulacskaKép!
a babák zabálnivalóak,Benianyunak is grat a szintén zabálnivaló babáért,neki már kettő vanKép!
puszi mindenkinek!
Nyúlné és a mindjárt 1hónapos kisnyúl!
(aki most egy hét alatt 260g-ot hízott,most 4160-at nyom!)
KépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Benianyu Kép

Orvost neeeeem váltottam,dehogy!Kép
Csak a kórház változott......elvileg november 9-et mondott ha addig be nem indul magától...bár ahogy fogy az idő egyre inkább azon vagyok,hogy várjuk meg amíg magától indul....na most vasárnap úgyis be kell mennem a kórházba CTG-re és akkor lesz ügyeletes,úgyhogy majd jó alaposan átbeszélek vele mindent!Kép
Ezek a terveim!Kép
annamami

Benianyu, köszi!Kép

Jatka!Kép

Bubusnak meg mostanra jöttek ki a pöttyök.Kép Gergőnél kb. két hét alatt múltak el. Mindenkinek kevesebb a teje estére, ez normális, mert ilyenkor zsírdúsabb, táplálóbb, elég így is a babának. Éjszaka a legmagasabb a prolaktinszint, ezért reggel van a legtöbb tej.

Uxi!Kép

Emlékszel, nekem se volt semmi a kiírás napján, aztán másnap hajnalban pikk-pakk megszületett Bubus! Te is nemsokára babázhatsz!Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Nyúlné Kép
ÉÉÉÉDI a kisnyuszid ahogy fókabébit játszikKépKépKép!
Ilyet még nem is háttam!!!
Nagyon kis erős hát-és nyakizmai lehetnek!Kép
annamami

háttam=láttam Képbocsi
annamami

Húha,
ide aztán nem könnyű bekapcsolódni! Főleg, hogy Buci (mi így becézzük Bulcsúnkat) még mindig sírós (elhúzódó front???), és alig van időm. Most is csak azért tudtam nagyjából átolvasni és írni, mert bekeményítettem, hagytam sírni. Most éppen hallgat...
Szóval rengetegen vagytok, nem is tudom még párosítani a babákat-mamákat, kinek mennyi idős, stb., de azért megpróbálok konstruktív lenni.

Dudukly: pelenkás topic "Gyereknevelés - Pelenka-meliyket válasszam?", de itt elsősorban nem eldobhatós pelusos anyukák gyűltek össze, mint amilyen én is vagyok.

Megann: Nekünk 1 hónap kemény küzdelem volt áttérni csak tejcsire, kórházból még úgy jöttünk ki, hogy kb. 20 ml-ket tudtam fejni, baba nem szopott, szóval tápszer ezerrel, de kőkeményen el voltam határozva, hogy szopi győzni fog, és sikerült. Módszer: két kajálás közben fejtem (akkor is, ha jelképes mennyiséget), hajnalban is fejtem, mindehhez persze laktoherb tea és urtica homeopátiás cucc, és pihenés, no stressz. Én irtó sokat stresszeltem, sírtam, főleg az első otthoni héten (bébi-blues). Aztán meg azért, hogy cumizavara lesz a babának, és megpróbáltam cumisüveg nélkül, pohárból, kanállal, fél napig bírtam, majd kiborultam, nem ment sehogy sem, a baba éhesen bömbölt, én sírtam a kanállal/pohárral a kezemben, szóval jól elvoltunk... Szóval visszatértünk a cumisüveghez, de akkor már alig kellett tápszer, kb fele-fele szopi és lefejt tejcsinél tartottunk. Szóval nekem már volt elég tejem, csak ő állandóan bealudt cicin, és ezért kelett 1 óra szopi után még pótolni. Valahogy aztán egyszer csak megemberelte magát, elkezdett 100akat és többet szopizni és okt. 1. óta csak szopi van Kép. Azóta nem fejek, mérni is utoljára 2 hete mértem. Persze azóta sohasem tudom, jóllakott-e, mert ezt nála nem lehet tudni... Már megint sír Kép. Szegény Kép... De megint elhallgatott. Olyan nagy baja csak nincs...

Jajj, mi is grimaszolunk ezerrel, meg cuppog, ha éhes, és egyszer már ő is betalált a szájába a hüvelykujjával, de azóta sem. Tegnap már megpróbáltam felrakni képet, de túl nagyok, és még nem tudom, milyen programmal oldom meg a kicsinyítést, anyukáméknak asszem nincs telepítve olyan...
Na most már abbahagyom Kép, sziasztok!

Csilla

Benimama, mi is bekerülhetnénk a táblázatba? Ha igen, az adatok:
Név: Bulcsú Tonuzóba
Szül: 2005. 09.01., 3600 g, 53 cm, Soproni Erzsébet Kórház.
Kor/Lakóhely: 26/Sarród
csillahbabe

Csilla!

Az internetről ingyenesen letölthető a Gimp nevű képszerkesztő program. http://www.gimp.org/downloads/
Ezzel lehet kicsinyíteni is, meg sokminden mást is.

Zsóf+Bubus(Bulcsú)2+5

Kép
Kép
göndörzsóf

Davallia!

Normális, ha híg a kaki. Nekünk is híg, és túrós is.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?