2005.09.30 05:19
2005.10.02 16:39
jövő héten meglesz a hivatalos átadás, akkor még néhány apróságot megkifogásolunk (ez a hivatalos kifejezés --- nem röhögni), pl hogy egy két helyen szorul az ajtó, vagy hogy megpattant a gipsz stb. Csupa apróság, alig egynapos lesz a javítás. Van már minden helységbe világítótest, beszerelték a vizet. Holnap egyeztet Peti, hogy átvegyék hivatalosan is a konyhagépeket, és megkapjuk a garanciát. Már a bútorok egy része is a házban van. Egyedül a kanapé fogott ki rajtunk, valszeg autót kell bérelnünk egy napra, mert a miénkbe nem fér bele (hülyén van csomagolva). Aztán lassacskán költözünk

2005.10.04 15:28
2005.10.04 21:44
Beletelik jó időbe,mire a helyére kerül minden,de biztos nagyon-nagyon jó lesz!Cegléden maradtok?
2005.10.04 22:35
! Te hogy vagy?
De kíváncsi vok a véleményetekre, Heppinek meg biztos van valami szakinfója erről, legalábbis remélem;) 2005.10.05 07:57
Én a helyedben hagynám. Én mondjuk eleve úgy tervezem, hogy a srácok egy éves kora körül áttérnék a napi két szopira. Viszont nekem még mindig ébrednek éjjel, és addig nem akarom őket elválasztani, amíg szopival meg tudom őket nyugtatni. Persze azt is tudom, hogy az éjszakai 1-2 szopinak inkább lelki jelentősége van, mint táplálékszerzési, mégsem akarom addig feladni. De ha már éjszaka nem fognak ébredni, és két napig nem kérdeckednek cicire, hát én nem fogom őket kínálgatni az bizti
2005.10.05 15:11
2005.10.06 09:09
Ha neked már nem élvezet a szoptatás (nekem ilyen korban már egyiknél sem volt az, pedig kevesebbet szopiztak Kevinnél), akkor ragadd meg az alkalmat! Most úgy csinálsz, mint aki sokáig és naggyon erősen kíván valami lehetetlent, aztán hirtelen az ölébe pottyan és ettől megzavarodik. Attól te nem leszel boldogabb, ha mások véleménye szerint eteted/neveled a gyerekeidet. Dönts a saját józan belátásod szerint és vállald érte a felelősséget, hiszen felnőtt nő vagy
Attól egyéniség valaki, ha mer önállóan gondolkodni és cselekedni

A több fordulós hurcolkodás nekem is ismerős, anno mi is egy hétig költöztünk Ceglédről Irsára...és nekem még nem volt 3 csemetém, csak 1 db nagy pocim hozzá
De akkor is olyan jó érzés
2005.10.06 13:45
2005.10.06 16:12

2005.10.06 21:26
)
mert hogy ilyen is van ám, képzeljétek
Hogy pont amit írsz, hogy mittomén, 9hónaposan ül fel átlagosan a gyerek, és ha a tiéd 9hónapos és 1 napos , akkor már a "jótét lelkek" elküldenek neurológushoz, meg pszihológushoz meg anyámkínjatológushoz is, merthogy se te, se a gyerek nem normális. Ez is olyan dolog, hogy ha hamarabb csinálja az baromi nagy büszkeség, és nyilván az anyuka érdeme, ha később, akkor arról persze nem az anyuka tehet, és senki, biztos oxigénhiányos volt születésekor.. 
2005.10.07 06:53

2005.10.07 10:09
2005.10.07 11:23
?????
és nekem igenis volt már olyan, hogy olllllyyyyan béna napom volt, hogy mikor Peti beállított, így fogadtam (emelt hangon persze)
és elmerülök a kakis pelusok és az éppen mit és mennyit eszik témában, amiből ki sem látszom
nagyon rossz érzés volt tudomásul venni, hgy már nem tudok gyerektelen témákról érdemben megszólalni. Ekkor elhatároztam, igenis "képezni fogom magam". Tehát az új lakásba már fog járni napilap, a neten több fórumot is figyelek (nem csak konyha, háztartás és gyerek) és olvasok, elkezdtem egy netes angol tanfolyamot autodidakta, és komolyabb talk-showkat is nézek azóta. Nem mondom, hogy átütő a változás, meg sok mindent nem is értek (pl politika, gazdaság), de muszáj adnom erre is. és persze jó lenne mindennap egy könnyű sminket feldobni, izgalmas kajákat főzni, esetleg kreatívkodni stb stb, de azért nem vagyok telhetetlen. Örülök, ha időnként fodrászhoz eljutok, és alig várom, hogy meggyósgyuljon a lábam, és végre kiléphessek az edzőcipő rabságából 
2005.10.12 07:13
A rohangaszasom merteket jelzi az, hogy az epp (holnap) 1 honapos autoban mar 3300km folott van az ora allasa..
Bar ti messzebb vagytok, de ha gondolod, egyszer megoldhatjuk. Bar mi meg nem talalkoztunk igy, nem is ismerjuk annyira egymast, de szolj, en eleg mobil vagyok
Tegnap voltunk egyutt Erden egy masik topikos anyukanal talalkozon
2005.10.19 16:19
2005.10.19 17:43
De mivel (most gyors fejszámolás) 8 éve nem használom a nyelvet, kb egy kezdő középiskolás szintjére süllyedtem vissza
Viszont azt látom, hogy rohamosan rakódnak rám a szavak, és nyelvtan is dereng már, szal nem esélytelen. Mondjuk azzal tisztában vagyok, hogy soha nem fogok folyékonyan beszélni telefonon (az a legnehezebb, mivel nem látod a beszélő száját és gesztusait), de ha már a CNN vagy BBC hírek lényegét érteném, már boldog lennék
Pro és kontra is tudnék példák halmazát felhozni, de szerintem mindenki
Közben vacsorát készítek, próbálok némi rendet tartani a gyerekek között, és megakadályozni az idegösszeomlást
2005.10.26 09:43
2005.10.26 11:55
Jobban vagy(tok) már?
, nem jut rá idő. Az estéink egyre katasztrofálisabbak, na mindegy, nem akarok ezzel untatni senkit.
jó távoli mondjuk..
? bocsika.. 2005.10.26 20:23
Mi a gáz?
2005.10.27 09:59
2005.10.27 13:10
Mendi hosszra nő, Kevin meg súlyra
, pedig amúgy sem kövér;)
2005.10.28 10:31
Bár remélem mára jobb kicsit a kedved.
Nálunk Raul a sovány,Patrik szerintem kis dönci lesz,bár majd meglátjuk. 2005.10.28 14:33
(sem). Úgyhogy tudom sajnálni azokat, akik csak panaszkodnak-panaszkodnak, aztán kiderül, hogy nappal 2-3órákat alszanak a csemetéi, és este is többet, mint az enyim fiam. Tudom, hogy önzőség, de nekem a saját bajom a mérvadó, ha valakinek annál jobb, azt nem tudom sajnálni valahogy. Hát ez vagyok én
Mondom, baromi fáradt vagyok, alig látok ki a fejemből, nagyon fájnak a szemeim. Nem ártana egy kis koffein. Lehet, magamba döntök egy cappuchinót, hátha..
. Mennem kéne Habonyhoz rákszűrésre is már. Most ő átköltözött már a rendelőjébe? vagy még mindig uott rendel? 

Na, de ez csak vicc volt;) A fél város szült már nála, jóhogy nem ismer fel a sötétben
2005.10.28 20:56
2005.11.02 10:59
Fáj azóta?
2005.11.03 17:16
2005.11.04 16:41
Ennyire nem értek rá? Remélem senkivel nincs baj!
Pletyizni nem akarok, majd jön ő (remélem) és elmeséli hogy vannak
. Decemberben már nem dolgozik , talán akkor már lesz ideje jönni a babanetre
2005.11.05 08:32
Melo szokas szerint sok, igaz, most emelt a fonokon fizut, es jovore, ha vallalom, felvehetek megegy felallast (.eu vegu domainek Mo-i adminja). Hat remelem osszejon, es birom, mert a penz jol jon
Neha mar all egyedul, butorok mellett villamgyorsan oldalazik
Megtanult nem fejjel elore lemaszni a kanaperol, es mar lepes nelkul atfog pl. a terdemrol az asztalra, akar fordulassal is.
De korbekerdezek az ismeretsegemben, hatha
Szomszed csajszi elofizeto, de nem tudom, hogy o megy-e, ha nem, akkor elkunyizom a jegyet

2005.11.08 17:57

(Patrikkal meg személyesen sikerült találkoznom) hihetetlen hogy megy az idő, utoljára akkor voltam képbe amikor beindult a babadömping mostmeg már lassan mindannyian egy éves szülinapokat ünnepeltek 

(gyerek, suli, otthoni élet).
Hogy sikerült? Majd ha gyógyulófélbe vagytok valamikor játszóterezhetnék. 
2005.11.09 15:26
Gondolom most megtanulta, hogy vigyázni kell a kályhával
Remélem hamar rendbejön. El is hiszem, hogy nincs kedved semmihez. De remélem nincs lelkifurid a dolog miatt. Sajnos nagyon nehéz kivédeni az ilyen eseteket, hisz az embernek nincs száz szeme!;) 2005.11.09 22:30
Játszózásban benne vagyunk!Hogy van Raul kis barátja?
? 
Én úgy érzem semmi fölösleges energiám nincs,ki vagyok purcanva.
2005.11.10 09:35
Zolika is a konvektorral imad jatszani, de nalunk nem forro sehol sem. Mar tanulja, hogy milyen az, amikor valami meleg-forro, mert a vizmelegito (atfolyos) langajt szokta vizsgalni a kezemben, es nyul fele, de amikor erzi, hogy melegedik a keze, akkor gyorsan elhuzza es kerdon nez ram
Foleg igy, a nagy datum elott
Holnaptol mar csak 18 even felulieknek valo leszek, merthogy XXX

Tegnap bent voltam a cegemnel, Zolika elvarazsolt mindenkit
Gyuszkoval mar nem egyszeru a helyzet, ugy nez ki, hogy ki kell venni az orrmandulajat, mert az okoz gubancokat a fulevel. Meg osszevarom a dokik velemenyet, es utana csaladi megbeszeles lesz.
Remelem, hogy tenyleg jol fogja birni az ovit, bar osz-tel jon, ilyenkor azert tobb a beteges gyerek, tapasztalatbol tudom. Ne aggodj, belejon
Meselj azert bovebben, nagyfiad azota mar tunderi lehet!
2005.11.10 09:37
2005.11.10 10:49
, ha van időtök, olvassátok el, Mendi naplójába leírtam, most nincs időm megint