A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Kah, csajok: Ha valakinek fél évnél fiatalabb a babája és elkezd köhögni és volt Bogárka talin, vagy velünk tornán, az vigye orvoshoz a gyereket, és szóljon, hoyg pertussisos közelében lehetett a ded Kép ne haragudjatok, ha tudtam volna, nem viszem a Vikit. Mondjuk elvileg már ki kellett volna jönnie, ha elkapta, de sosem lehet tudni

KépKép
oxigen
Györköny

Dora_ nem értem miért nem látszik az e-mailcímem...pedig beírtam, béna vagyok ehhez a profilgyártáshoz úgy látszik. Szóval ide várom a véleményed: rylie1@citromail.hu

Lindi: honnan tudtad, hogy kell pelenkázni elsőre magadtól?? Vagy ezek a mostani pelusok már adják magukat, hogyan kell a kisgyerkőcre aplikálni??

Én remélem kifogok majd valami normális szobatársat, mert ha egyedül maradnék biztos egy csomót pityeregnék. Én csak attól félek, hogy ne legyen ketyós, vagy büdi a szobatárs Kép
rylie

az inkriminált csecsemősnek sztem annyiban igaza volt, hogy itthon se visszük magunkkal mindenhová a gyereket, hanem akkor megyünk zuhanyozni meg akkor eszünk, amikor ő alszik, és simán ott merjük hagyni az ágyában, nem? szóval ez nem olyan égbekiáltó sztem... talán csak az izgatja az embert, hogy még friss mama, meg hogy idegen környezetben van, és ezért nem akarná egy percre se egyedül hagyni a gyermekét...
az már rosszabb, ha segítséget kér az ember, és elzavarják Kép

Oxi, részvétem KépKépKép gyógyuljatok meg!!!

votiv 8)
votiv

Oxi! Ez a szamárköhögés? Kép

Rylie! Én egy ilyen ügyes csaj vagyok! Kép Valahogy adta magát. Nem is a pelenkázással volt a gond, hanem a kakival, na meg hogy az éjszaka kellős közepén üvöltött a ygerekem,mint akit nyúznak.

KépKép
KépKép
lindicita

Rylie, ha van kisbabás ismerősöd, kéreckedj be gyakorolni! Kép én soha nem is láttam előtte pelenkázást, pelenkát is max a tévében, úgyhogy nekem segítség kellett, meg kellett mutatni, többször is, mire egyáltalán neki mertem állni...
Orsi, az egyik csecsemősnővérke segített, megmutatta, elmagyarázta, kedvesen, türelmesen, no problemo
idővel pedig megjön az embernek az önbizalma, meg gyakorlottabb is lesz, miközben a gyermek egyre nehezebb szintek elé állítja, pl. birkózással egybekötött pelenkázás (lásd active baby), majd később menet közbeni pelenkázás (lásd up&go, csak a kettő egyszerre van)...

votiv 8)
votiv

Rylie, a nevedre kattintva eljutsz a profilodhoz, lépj be és ixeld be, hogy akarod, hogy az emailcímed a profilodban megjelenjen...

wooww megvan az 500! bár talán ez lenne az ezer, ha Apa webmester nem törli a regemet annó, mikor döglődött a babanet

votiv 8)
votiv

Votiv, abban igazad van, hogy otthon sem lesz hova passzolni, de az elején legalább segitenének, és az a dolguk, én nagyon fel tudom huzni magam az ilyenenKép nekem egyszer sem tették tisztaba, meg semmi ilyesmi. Amikor sirt egyik reggel, és kérdezték mi baja, mondtam, hogy lehet hogy tulette magat és faj a hasa, akkor ramszolt, hogy én ne állitsak fel diagnozisokat.... mert ö honnan tudja jobban???

KépKép
fibi

Votiv!

Pesti Színház.ÉS min.2 db kéne hogy SOma ne egyedül menjenKép
Nekem azt mondták,hogy decemberre se tudnak jegyet adni.Kép

Köszi:Juc
DE ne törd ám magad,ha nem megy akkor nem megy majd megyünk jövőre!
20170114224602

Csak gyors bekukk, mert Emma itt van a kezemben. Képzeljétek, a házunkban, az első emeleten reklámfilmet forgatnak. Nagy reflektorok, sok ember, stb. Valami Mikulásos dolog, de nem voltak hajlandóak elárulni, milyen terméket reklámoznak. A monitorjukon annyit tudtam csak meglesni, hogy csöngetnek, pasi ajtót nyit, ott áll a Mikulás és átad neki valamit. Majd jól megfigyelem a tévében, aztán szólok nektek is.
Mellesleg az jutott még eszembe, hogy az oké, hogy az illető lakó odaadta erre a célra a kéróját (biztos valami csókosa az ügynökségnél valakinek, és kap érte jó sok píízt) , de mi van velünk többi lakókkal? Pl. nem tudtam használni a hátsó lépcsőt, mert csomó cuccuk volt ott, nem fértem el a babakocsival. Mondjuk egyáltalán nem zavaró, csak ilyenkor nem az lenne elvárható, hogy kirakjanak egy táblát, hogy holnap filmforgatás, elnézést az esetleges kellemetlenségekért, bla-bla-bla?

Kép
Kép
manoka11

Lindi: Igen Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!
Nagyon sajnálom! Szegény Viki és szegény Te! (Lindi: sztem ez a szamárköhögés)

Proone!
Nekem egy napig volt szobatársam (az elején fél napig, és a végén is fél napig). De ha csak pisilni vagy zuhanyozni kellett, simán megkértem őket, de általában ilyenkor majdnem egész nap alszanak a gyerekek, soha nem volt gond. Amikor éppen nem volt szobatársam, akkor a szomszéd szobában elszállásolt Oxira bíztam Emmát, és tök jó volt. Amikor meg látogatók jöttek, akkor kicsit odatoltam Emmát az ablakhoz, aztán amíg velük beszélgettem, addig a csecsemősökhöz. Nekem soha nem szóltak, igaz jó ritkán volt náluk. És tök jó volt Oxival bandázni, és kétágyas szoba rulez!

Ryle!
Üdv közöttünk!

Kép
Kép
manoka11

Szia Csajok!

Én is inkább a kétágyas szoba rajongói táborához csatlakozom. Nekem az első szobatársam egy 3 gyerekes anyuka volt és annyira jó fej volt, minden megmutatott és sokat dumáltunk. Egy jó szobatárs nagyon jó a korház ingerszegény környezetében. Egy este én is egyedül voltam. Persze csak akkor bőgtemKép Aztán másnap kaptam egy új szobatársat, aki ikreket szült természetes úton. Hát vele nem nagyon lehetett beszélgetni, mert a gyerekek 100%-ig igénybevették.

Oxi!
Ez nagyon gáz! Most akkor milyen orvoskhoz kell vinned? Honnan kap egy ilyen pici baba ilyen betegséget?Gyógyulgassatok!

Neet!
Köszi az ismertetőt. A tegnapit már én is néztem.Kép

Juc!
Ha már Johinál voltál hozzám is benézhettél volnaKép Soma csak a fiatal csajokat szereti? Az én csajom is jó partiKép De majd csak 20 év múlva adomKép
Édesek a képekKép

Tornára fel! Legközelebb mi is kipróbáljukKép
beetrix

Manóka majdnem egyszerre írtunkKép
beetrix

Beet: még nem tudom, ma 4-re megyek vissza a pulmonológushoz, amjd ő megmondja. Addig csak reménykedem, hogy nem lesz nagy gáz. Valami antibio biztos lesz, meg kivizsgálás, ohogy tényleg az oltóanyaggal volt-e gáz, vagy az csak előhozta ezt a dolgot.

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!

Mi is nagyon,nagyon sajnáljuk!

Beet!

MOnd,hogy hova kell menni és már gurulok is!Oxi apa olyan furfangosan vitt hozzád,hogy nem találnék oda.

Juc
20170114224602

Most olvastam, vissza és szemet szúrt, hogy elviszik megfigyelésre a babát. És az mennyi ideig tart? Mert gondolom, ha azonnal lábra állok és pisilek is attól még nem kapom meg rögvest Kép
De olyan rossz elgondolni, hogy még alig találkoztunk "személyesen" máris elveszik.. Kép

Oxi gyógyuljatok meg hamar

Most megyek és megpróbálok nadrágot varázsolni a leszabott anyagból. Aztán majd meglátjuk mi lesz belőle..
macskanyu

Ja és képzeljétek, ma találkoztunk Kisünnel és Dócival, és a leányzó jól megnőtt és továbbra nagyon gyönyörűséges, és Neet Esztijét várja délutánra játszaniKép

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!

Szia Proone! Minden o.k. Veletek?

Bocsi a bepofátlankodásért. Mi a második babón dolgozunk és szeretnék a Szt.Imrében dokit és szülésznőt találni. Aki jószívvel ajánlja a sajátjait lszi írjon. Olyan dokit és szülésznőt keresek, akik a gátvédelemben otthon vannak.
Ha ide nem, akkor itt a címem: elehelvari@hotmail.com

Előre is köszi, további jó babázást és pocakoskodást!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

sziasztok!
annyit irtok, h lehetetlenség elolvasni titeket! Én kergetem kiskrapekot ezerrel, hol a falról vakarom le, hol a tv állványról...Kép mellette taknyos, tehát nem alszik..KépKép Mai nap szivmelengető története: elaltattam, majd épp nekiláttam ebédemnek, amikor duma-félét hallottam a szobából. Már rosszat sejtettem. Bementem, és Igi állt az ágyban, a falba kapaszkodva, és próbált levakarni egy matricát, amit B ragasztott oda előző nap...Kép Kép nem tudtam, hogy sirjak vagy nevessek...
Ja, és Moosenak egy apró szösszenet B-től: Kés, villa, olló és rénszarvas agancs nem gyerek kezébe való!!! Kép Nem tom honnan szedte az agancsot. Bár nem jávorszarvas, azért ari, nem??? Kép
Neet, Juc!
gyeremekeitek nagyon édesek!!!
Tudjátok, hogy decemberben szokott lenni "babaszépségverseny" a Mom parkban? nem azért irom, hogy sok reményt fűzzetek hozzá, viszont csinálnak a kőcökről egy képet, kb. A4-es mérteben, amit a "verseny" után haza lehet vinni...Nekünk B-ről már van 3 db...És most már Igiről is lesz, meg lesz közös kép is. Ja, ha extrát rendelsz, az tavaly 1000 Ft volt, ami nem olcsó, de... persze, csak ha érdekel...

Ágyak száma: én mindenképp egyágyasba megyek legközelebb...nem a klotyó távolságával vana baj, hanem épp a közelségével. Én utálok úgy wc-zni, hogy kint hallom a többieket. Mert akkor az a kényszer-képzetem van, hogy ENGEM is hallanak...Kép és persze egész nap tárva nyitva volt mindkét szoba ajtaja...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv - köszi. Profilt változtattam, (bár elsőre nem ment ;) )
Azt akartam még kérdezni, és ahogy írtátok ezt a pisilést eszembejutott, hogy az egyik ismerősőmet addig nem hagyták békén szülés után amig nem produkált. Majd végül megkatéterezték Kép Mondjátok, hogy ilyen nincs a SzImrébe, ugye??!!!

"Messziről" már láttam, hogy hogyan kell pelenkázni, de valahogy az az érzésem, hogy ott akkor hót béna leszek!

Melyikőtök írta, hogy szintén januárra várja a babáját??? Mikorra kb?
rylie

Fibi, ha áll az az adat, miszerint a világon minden 5. ember kínai, akkor áll az is, hogy mondjuk minden 6. (avagy 4., ki tudja) ember egy nagy segg. és ezen koncentráció többnyire egyenletesen oszlik el foglalkozásonként és élőhelyenként, tehát ugyanannyi balfék van a dokik, a villamosvezetők, a tanárok, az autóvezetők, a szomszédok, meg a szobatársak közt is, mint mindenhol máshol a világon. bár, talán a bkv-ellenőrök közt több van... csak azt magyarázom ilyen bonyolultan, hogy miért nem kell meglepődni, ha ilyennel találkozik az ember Kép kiakadni viszont lehet, én is szoktam...

hogyhogy egyetlen egyszer se pelenkázták be a babádat??? ez tényleg durva

jó kérdés, hogy mi a csecsemősök dolga... meg lehetne nézni vhol a munkaköri leírásukat?

én mindentől függetlenül is azt gondolom, inkább ez, és inkább én bajlódom a gyerekkel, mint a régi rendszer, azaz 3 óránként pólyában, zsúrkocsin előhozzák enni, aztán meg bájbáj, éjjelre bájbáj, hadd pihenjen a mama stb - mikor mi születtünk, anyám ennyit látott belőlünk

(nemrég volt a tv-ben egy gyerekösszecserélős sztori, ilyet csak ott tudok elképzelni, ha egyáltalán lehetséges, ahol tényleg alig látja az anya a gyereket...)

Macs, te meg ne aggódj előre! a megfigyelés csak pár óra, utána már semmi nem választhat el Benneteket! a babád ezalatt minden bizonnyal aludni fog, hogy a megszületés fáradalmait kipihenje Kép és biztos neked se árt majd pár óra pihi, még akkor is, ha simán felpattansz a szülőágyról Kép

votiv 8)
votiv

Oxi, jajKépKép szegeny leanyzo. gyogyuljon meg nagyon hamar!!!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Rylie, ilyet most hallok először. vagyis, katéterezést már hallottam, de eddig csak császárostól... a nagydologra viszont rákérdeznek, hogy volt-e már, és ha nincs magától, asszem 1 nap után kapsz hashajtót, csak hogy ne legyen baj pl. gátsebbel vagy aranyérrel ne kelljen szorulással küszködnöd
de ez érthető, sőt, még humánus is
na és ezen is lehet tán segíteni, hogy olyan kaját kérsz be, ami kicsit meghajt, de legalábbis nem fog meg
én szülés után felfaltam egy marha nagy adag sushit, pasi ezt hozta, mert imádom, és mert eszünkbe se jutott, hogy gond lenne, ha Isti első tejével ezt színá magába Kép (későbbi szopik alatt azért visszafogtam a szusizást)

hűűűű de ráérek én ma! dedem ma másodszorra alszik. ilyen is régen volt már!

Juc, kettő is elég, de jobb lenne a 3, ugye? Kép mindjárt próbálkozom

votiv 8)
votiv

Votiv Kép cupp Kép majd igyexem nem aggódni
macskanyu

Basszus elszállt a hsz-omKép
Szal:
Votiv, mire végigolvastam amit irtal, mar meg is nyugodtamKép Tényleg mindenhol vannak segg emberekKép Tényleg nem pelenkázták B-ot, a kakis pelus dologrol nem is hallottam!!! (hogy meg kell nekik mutatni...)

Oxi, jaaaj, sajnalomKép

KépKép
fibi

hat lanyok, miket irtokKép. az biztos, h ezektol a tortenetektol nem jon meg az ember kedve a korhazi vendegszeretethez...Kép de legalabbis szepen csokorba szedtetek... azert csak nem gaz ennyire...
mindenestre en ugy erzem, h sem a pelenkazas, sem a furdetes, de meg a szoptatas sem olyan bonyolult valami, amit ne lehetne segitseg nelkul. en se fogtam az enyim elott soha pici babat a kezemben, es nem lattam az elobb emlitett muveleteket kozelrol, aztan megis ment. es nem azert, mert en hu de... hanem mert nem lehet nagyon elrontani, ha kicsit hallgatsz az osztoneidre meg a jozan parasztira... meg nem ugatnak bele...
egyebkent B-re szuletese utan meg jo ideig nem adtunk ruhat (talan csak a 3. napon?), es pelenkat is csak nehany ora mulva. jol bebugyolaltuk puha takaroba, es ugy fekudt mellettem. furdetessel sem kinoztuk egy ideig, hanem csak letorolgettuk nedves ruhaval. amugy meg tenyleg sokat alszanak az elejen, ugyhogy rovid idore (pisi, gyors zuhany) azert ott lehet hagyni, bar nem jo erzes... mondjuk az sokkal jobb, ha addig apa vigyaz raKép

Coolio
recca

Votiv!

2 is elég.....

Pusz:Juc
20170114224602

ja, es azt el se tudom kepzelni, hogy lehet ugy pihenni, h azt se tudom, hol van az epp csak megszuletett babom (akit elvittek megfigyelesre??? mit figyelnek rajta?). sokkal megnyugtatobb tudni, h ott van mellettem, biztonsagban. nem ertem, mi ebben a faraszto?! de tenyleg. ez egyszeruen nem igaz!!!

Coolio
recca

Katéter? Nekem is volt ilyen gondom, de megolddott. Kb 2. nap kaptam lazítót, ez egy szirup semmi különös, aztán mivel semmit nem használt kúpot, de mire használtam volna, addigra lett. Ez a 3. nap végén volt. Szó nem volt katéterről, csak kúpról.. Kép
mkatus

Zsanci, Igi egy kis tunemenyKép pusszantjuk

Coolio
recca

Macs!
engem is ez aggasztott a legjobban!!! Szegény ott, egyedül....Kép és ráadásul enyém nem is aludt, hanem csak sirt, sirt, sirt, és SIRT!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Kép azóta is szomorú vagyok, ha erre gondolok! És ezt már KÉTSZER kellett átélnem!!!!!!!!!!!
Oxi!
GYÓGYULJATOK!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci Kép ne mondjatok ilyeneket, mert ha megszültem Fülöpkét, utána kilopom a szobába. És ha valaki pl. otthon szül, akkor ki figyeli meg?
Igazából most nem tudok elképzelni olyan fáradtságot, amitől aludni tudnék úgy, hogy a friss babám vhol egészen máshol van. ( Pláne ha sír.. Kép )
macskanyu

Katéter!
IGEN!!!!!!!!Nálam első szülésnél csináltak ilyen drasztikus beavatkozást!!!!!!!!!!!!!!!Kép SOHA NEM FELEJTEM EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szörnyű!!! Ott fekszek kiszolgáltatottan az ágyon (mert ugye gátmetszés az kötelező a 19. században!!!), és alád raknak egy ágytálat, hogy pisilj, közben öten néznek! Nekem nem jött össze! Akkor jött a katéter!!! Itt meg tök csodálkoztam azon, hogy 2 órás megfigyelés után megkérdezte a szülésznő, hogy akarok e pisilni, és mondtam, hogy nem, és ő meg azt mondta, hogy rendben, akkor majd később!!! Én meg azt hittem ,az a kórházi rutin, hogy azonnal dugják fel a katétert!! Ezért sem fogom SOHA elfelejteni a szekszárdi kórházat!!!!!!
Recca!
Köszi!!! Kép tényleg édi bédi!! Főleg most, mert ALSZIK!!! de ne kiabáljam el...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Oxi,
jajjajjajjjjjjj Kép, de sajnálom! mielőbbi gyógyulást kívánok, nagyon-nagyon drukkolok Nektek!

Lindi,
az úgy volt, h én 10 nap túlhordással befeküdni kényszerültem, és akkor nem tudtak az osztályon elhelyezni, hanem a szemészeten kaptam (a nőgyógyászat mellett van) egy szobát, ami 2 ágyas volt, nem volt benne senki, de nem lehetett bezárni a szekrényt, meg amúgy is el voltam keskenyedve, h ott kell majd nekem lenni, és akkor egyszer csak szólt a szülésznőm, h ürül meg egy 1 ágyas, és én úúúúúúúúúúúúgy örültem! Én nem bántam meg kicsit se, de ha azt mondom, h nem jó, akkor az egész cuccommal mehettem volna a szülőszobába, aztán meg nemtom mikor kaptam volna szobát ... így meg oda mentünk hármasban "2 órázni", tehát jó vót ez így! Kép

Lindi,
anyukámnak felolvastam Gréti első kaksijának történetét, teljesen felháborodott, h mi az, h még nem kell tisztába tenni... én sem értem, és az éjszakás nővérekkel nekem sem volt jó tapasztalatom. egyszer vittem este mérni Vincét, és azt mondta az egyik, h anyuka, éjszaka már nem játszunk a mérleggel ... hát én nem játszottam, hanem akartam tudni, mennyit eszik a gyerekem, mert végre akkor beindult a tejci ... no comment.

Votiv,
nekem is könnybelábadt a szemem Kép

Rylie,
tényleg nem láttam én sem büdi v. ketyósnak látszó csajszit az osztályon, sztem emiatt nem kell aggódnod! Kép azt meg majd meglátod, h mindent tudni fogsz ösztönösen, legföljebb kicsit béna leszel eleinte, de aztán belejössz. az van, h ott van a kisbabád, és tudod, h Neked kell róla gondoskodnod, és tenni fogod a dolgod! Kép

Macskusz,
igen, jól fog esni pár óra pihi egészen biztosan mindkettőtöknek! Kép

OFF: nagyon fincsi lett a tökfőzelék is, meg a fasírt is! Kép
ficánka

Most mondjátok meg: még sosem volt saját babám, még sosem találkoztunk "élőben" és mégis mennyire lehet ekkor is szeretni és félteni..
Olyan jókat szoktunk beszélgetni, meg játtszani pocakon keresztül is.
Már nem is tudnám elképzelni nélküle Kép
macskanyu

Macs, hat ez az! mi a t.komet figyelnek meg rajta? hogy hogyan sir? jobb esetben: hogyan alszik? mert az, h mondjuk a gyerekorvos megvizsgalja, az 10 perc, es ahhoz nem kell elvalasztani az anyjatol! na nem tudom, de hulyeseg...Kép

Coolio
recca

Macs!
Tényleg nem leszel fáradt, sőt, fel leszel dobva, és állandóan a szülésen fog járni az agyad, és igy még rosszabb, hogy nincs ott a pici. Nekem az volt!! És ráadásul én este szültem, igy reggelig ki sem hozták!! Bementem 10 körül hozzá, akkor épp aludt (egy teljesen kivilágitott szobában!!!) de a csecsemős mondta, hogy egész odáig sirt...Kép és utána is úgy beszéltek róla, mint a legsirósabb baba az osztályon...Kép Persze az sem tett túl jót neki, hogy burkot repesztettek, és igy igy kiborult szegény a vizzel együtt...nem akart ő ilyen gyorsan kijönni...Kép no, nem tépegetem tovább a sebeimet...csak a szépre emlékezem...és összeségében tényleg SZÉP volt! Nekem leagalább is ...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Recca,
most, h olvastam a Te véleményed, azt is elfogadom, szóval tényleg jó az, ha egyáltalán nem viszik el, mondjuk én teljesen kifáradtam, mert már 2 éjszaka alig aludtam, mert első éjszaka izgultam a H-ba menés miatt, és szörnyen fájt a derekam, tán 3 órát aludtam, aztán meg egész délelőtt vártunk a H-ban, aztán mire megkaptam a szobám, és lefeküdni készültem, akkor meg beindult a szülés, akkor meg attól pörögtem fel, és tök jól tágultam, de a vége nagyon elhúzódott, mert nem jöttek azok a disznó tolófájások, és csak 2.10-kor sikerült végre világra jönnie Vincének, és utána meg olyan 4.30 körül vitték el, nekem kellett aludnom pár órát. Persze úgy is tudtam volna aludni, h ott van mellettem, mert tutira megnyugodott volna velem. Meg amúgy se aludtam sokáig, jöttek a hőmérővel, aztán meg éhes lettem nagyon, úgyhogy már 8 körül lezuhanyozva, pisilve vártam a reggelit és Vincenzót. Kép
no, nem nosztalgiázok tovább
cupp,
fic.
ficánka

Zsan,
ez a burokrepesztés tényleg disznóság, megindokolták, h miért csinálják? jól emlékszem, h az ügyeletes tette? szóltak előtte v. megkérdeztek róla?
ficánka

Hát, majd meglássuk,hogy,s mint lesz Kép igyexem pozítívan hozzáállni a dolgokhoz. De örülök és köszönöm is a tapasztalataitokat Kép
macskanyu

Oxi,
hát ez nagyon gáz Kép szegény kicsi Vikkababa Kép nagyonnagyon gyors gyógyulást nektek!!!!

Recca,
te úgyis csak a rosszat látod KépKép én pl. TÖKJÓL ÉREZTEM MAGAM A SZENTIMRÉBEN!!! KépKép
Viszont a kaja SZAR. Nekem hoztak be anyukám meg párom, mert én egy finnyás kis disznó vagyok Kép

ZUHANYZÁS, és - most támadnak majd a mókusok - evés közben én néha leadtam a csecsemősökhöz D.-t, javarészt úgyis aludt. Egyszer ugyanis szobatársam elment zuhanyozni, és megkért, hogy vigyázzak a babájára, aki épp akkor kezdett el bömbölni, amikor kiment, és Dóci is elkezdett bőgni, és én meg ott álltam friss anyaként KÉT bömbölő gyerekkel... szóval én ilyet a szobatársamnak nem kivántam, és ezért inkább betoltam a csecsemősökhöz, én is nyugodtabb voltam. De hát anyja válogatja Kép

Egyágyas-kétágyas: ha lesz rá legközelebb lehetőség, én szeretnék egyágyasba menni, jobb az nekem Kép a szobatársam nem volt az igazi, halálra idegesített, éjszaka meg sírt a babája, és én nem tudtam aludni, holott Dóci aludt mint a tej, és én is alhattam volna Kép de én ilyen rosszgonoszönző vagyok Kép
kisün

Kisun, latod, ebben lehet, h igazad van. marmint, h en a rosszat latom. ill. atfogalmazom: en latom a rosszat, es probalom felnyitni a szemeteketKépKépKép

Coolio
recca

Macs!
nekem azonnal beindultak az ösztönök, de az is normális, ha csak pár nap múlva...ilyet is hallottam már, és nem szereti kevésbé a gyerekét, mint én...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ezt a megfigyelős dolgot én sem értem. Én ugye hajnal 4-kor szültem, kb 5-kor vitték el Grétit, hogy koraszülött (3900 grammmal!), fázik, bla-bla, szóval mi nem lehettünke együtt csak kb 10 percet (mert ugye 4 után még méhlepény, meg babafürcsi), vizsont fél 7-kor már megkaptam őt, de már akkor is éreztem, hogy az lehet a dologban, hogy a műszakváltáskor ott legyen a gyerek. Mert aki este szül, az is ekkortájt kapja vissza a gyerekét.
Remélem le tudtam írni, amit mondani akartam.

Viszont én az égvilágon semmi fáradtságot nem éreztem, kb 3 napig. A szülés éjjelén nem aludtam, másnap egész nap látogatók, azután éjjel sem aludtam, akkor volt az ominózus kaka, meg a szobatársam egéz éjjel dumált, másnap is egész nap látogatók, és harmadik nap mondtam, hogy na akkor mától ne jöjjön senki, akkorra eresztettem le.

Ma nagylány lettem Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Hát ez a katétertéma a pécsi kórházban volt az ismerősőmmel, akinek nem volt túl pozítív élmény a szülés egyebek miatt sem. De ezen amikor mondta, teljesen kiakadtam!! De igyekszem ezeket a negatív dolgokat elhessegetni és arra koncentrálok, hogy az én bébim sity-suty kipottyanik Kép
Persze biztos beindulnak az ösztönök, mint ahogy most is ösztönösen védi az ember a pociját...csakhát az ismeretlentől mindig félünk egy kicsit, nem?
rylie

Sziasztok!

Megint annyit írtatok!Kép Ezt már nem tudom követni!Kép

Oxi!

Szegény Viki! És, hogyhogy ilyen sokára ismerték fel? Basszus! Még jó, hogy nem hagytátok annyiban és elmentetek másik dokihoz is!Gyógyulgassatok! Reméljük, hogy hamar rendbejön Viki!Kép

Zsanci!

És van valami díj is a babaszépségversenyen???Kép
Egyébként engem is katétereztek szülés után! Én úgy tudom, hogy ez rutinszerűen megy, hogy a méhlepény ne akadjon el a hólyagban! (???)

Proone!

Szomszéd kislányt küld hozzám terápiára és akkor lehet Klári a babád!Kép

Még egy csomó mindenhez hozzá akartam ám szólni, csak elfelejtettem mikhez!Kép

ILdi
ildi76

Zsanci félre ne érts! eszem ágában sincs senkit mókusok általi halálra ítélni, csak mert nem úgy érez, vagy cselekszik ahogy én. Dehogy is gondolom, hogy bárki más ettől nem szeretné a gyerkőcét! de én most, tapasztalatok híjjával így gondolom a magam esetét. Aztán lehet, hogy amikor odakerülök, akkor örülni fogok annak a pár óra pihinek, még ha most nem is tudom ezt elképzelni Kép)
macskanyu

Ildi! Engem is katétereztek (SEMMIT NEM ÉREZTEM BELÕLE) azért, mert a méhlepény nem akart leválni, és a doki a hasamon keresztül akarta kitapogatni, vagy megnyomkodni. Viszont ha tele van a hugyhólyagod, akkor ez nem megy. Persze az enyém nem volt tele, sőt semmi nem volt benne, de nem hitték el, aztán csak nevettek rajta, hogy igazam volt, meg azon is, hogy egy olyan szülés után miért fosok egy ksi katétertől. De tényleg semmit nem éreztem, a K.Vera ebben is nagyon profi volt.

Votív! Gratula az 500-ik hozzászóláshoz!

KépKép
KépKép
lindicita

Húú, mostanra tudtam átfutni, amit írtatok! Szerintem örülnek, akik olasvnak minet, hogy mostanában ennyire ON...

Én csak jót tudok mondani a csecsemősökről: sajnos gyakran kellett mennünk hozzájuk, mert V.-nek streptococcus fertőzés miatt sokáig kellett kapnia az antibiot, plusz fény alá is kellett tenni, szóval nagyon összejöttek akkor a dolgok. És nagyon kedvesek, türelmesek voltak velem, pedig nagyon aggódtam a fertőzés és a sárgaság miatt!

Votiv,
szerintem NEM voltam vékony, sőt! Én még most is jó nagy darabnak érzem magam, de arra gondolok, hogy a babának jobb egy puha anyához bújnia, mintha a kiálló csontjaim mindenhol nyomnák szegényt... Kép

Oltásos babáknak megy a drukk!!! Főleg szegény Moose-Nyuszit sajnálom, a 15 hós miatt...

V. macskát idomít, korán kezdi:
Kép
blaye

Zsebi,
Annyira jó az a kantáros nadrág, amit B-tól "örököltünk", köszi még egyszer!

Blaye
blaye

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?