A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Unique!
Majd' elfelejtettem! Szuper, hogy az AFP-vel minden OK! Persze én tudtam, hogy így lesz.
Mostantól mitől kell parázni? Tudod, hogy csak viccelek, ugyi? De majd visszakapom, ha én leszek a "soros"!! Kép

Puszi:
réka
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:52-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:51-kor.
seszi

Szia Seszi!
Nagyon köszi!
Jó eme díszes társaság tagjának lenni.

Én már sokszor említettem ama megérzéseimet, melyek ikrekre utalnak, de reális esélyem nem sok van rá.
Viszont, ha kicsit elrugaszkodnék a földtől, akkor lelkesen vállalnám a következő duplacsíkost! Kép
Egyébként nem úgy vágyom az ikrekre, hanem csak valahogy mindig az az érzésem volt, hogy nekem kettő lesz egyszerre, pedig sokszor egy is elég lesz!

..és ha még meg is törthetném a zebracsendet...
...hmmm... álmodozom... Kép
Vendég

Sziasztok!
Bocsi, hogy igy eltüntem de tegnap nem voltam valami jól,sikerült felfáznom...sajnos.Már éjjel fél2-töl fenntvoltam,vettem egy tesztet is mert olyan furán éreztem magam,már pár napja.Semmi hasgörcsölés, hogy jönne a mensi.
Éjjel meg is csináltam, már nem birtam reggelig várni.Képzeljétek ahogy beletettem az üvegbe a tesztet és elkezdett kirajzolodni a felsöcsík,az alsót is láttam de nagyon -nagyon halványan,majd mikor kivettemakkor is de nagyon halvány!!!Nektek is volt igy??A férjem szerint csak én látom a második csikot...
Gondoltam pénteken vagy szombaton reggel csinálok mégegy tesztet,,holnap meg kérek valami gyógyszert a dokitól,bár még a kenetben talált bacira sem ért ide a recept amit felírt,vagy talán az jó lesz a felfázásra is???Egy védönő azt ajánlotta igyak sok kamillateát,már kb.2 litert megittam,kicsit jobb lett de még nem tökéletes.
Annyit írtatok nem is birom követni.
Tündi:
Köszi, hogy "betettél" a táblázatba...és édi a zebra is.
De ma a 27.ciklusnapon vagyok.
Most megyek , mert fáradt vagyok, még egész jól birtam ma délutáni alvás nélkül.
Holnap végigolvasom és jövök!!
Jó éjt mindenkinek!
Üdv:Zsuzsa
refief

Sziasztok!

Wish!
Minden nap az eszembe jutsz, nem azért mert olvaslak, hanem azért, mert sokat gondolok rád.Vallásos vagyok, remélem nem bántalak meg azzal, ha azt írom, hogy sokat imátkozom érted, és azért, hogy ne legyünk má ilyen helyzetben, egyikőnk sem.
Nagyon csodálom, hogy ennyire felül tudsz emelkedni a problémákon, és nem fordulsz befelé. Sok egészséget és egy szép babát kívánok neked, mert nagyon megérdemled.

Unique!
Te mit szeretnél a szíved szerint? Lányt, vagy fiúcskát?

Monyóka!
Hát ez bizony tényleg aggasztó. Mit lehetne tenned, hogy kikerülj ebből a helyzetből? Miben segíthetek neked?
Azt tudom neked most írni, hogy hallgass Unique-ra. Vigyázz nagyon magadra. De ne keseredj el teljesen A barátnőm takarított miközben terhes volt, neház dolgokat cipelgetett, és maró anyagokal dolgozott, csak hogy ki ne rúgják. Ennek ellenére megtették. Aztán egy hideg újságosbódéban ült egy magasított széken. Babája most egészséges és nagyon vidám. Az élet sajnos megköveteli, hogy néha nehéz dolgokat vigyünk végbe. Én pl. 70-200 km-t autózom nap, mint nap, de muszáj csinálnom. Ez van.

Tündi!
Azta, mit össze szórakozol. Nagyon tetszett, amit csináltál a táblával. A férjem csak nézett, hogy mi van. Persze ha majd tényleg ilyen lesz a táblátok, akkor örülhetünk mindannyian.
A projectről csak annyit, hogy én sem tudom mindig csinálni, nem tudom mindig azt mondani, hogy akarom. Hullámzik, ez van.

Duddu!
Köszönöm kérdésed! Nincs semmi különös.
Illetve a barátnőm felköszöntött a névnapomra. Figó is kapott egy kis ajándékot. Egy műegeret. Most azzal játszik sokat. Ja és egy mellső mancsába fogta és emelgette a szájához. Hát én még ilyet macskától nem láttam. Nagyon cuki.

Puszi: Nárcó

Kép
narco

Nárcó!
Lemaradtam valamiről?
Csak nem Dömötörnek hívnak? Mert ma Dömötör nap van Kép
Ha valóban lemaradtam, akkor vidám, igazán vidám névnapot kívánok Neked!

Refief!
Biztos, hogy a felfázás tüneteit érzed?
Nem inkább valakiét? Kép

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!

Réka!
Azt hiszem átérzem az érzéseidet, nagyon drukkolok neked a dokihoz holnapra!
Timi!
Köszi a bíztatást. Örülök, hogy veletek minden ok!Csak így tovább!Kép
Unique!
Gratulálok a jó eredményedhez!Kép
Tegnap, elég késő este írtál nekem vmit, de nem értem mire akart vonatkozni!Ha van kedved olvasd el légyszi újra, mert nem értem mire gondolsz!Kép
Tündi!
Jaj,nagyon jó volt zebrás táblát látni!
Kismamik!
Szépek a képek a babókról!
Örülök, hogy jól vagytok!

Rólam:ma megkaptam a repesztőt, ma este összebújásKép és holnap megnézzük uh-on, hogy megrepedt-e, ha igen jöhet a duphaston és lehet várni!Szorítsatok!

Jó éjt Mindenkinek!
Aki teheti bújjon a párjához!
Pusza:
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe!
Szurkolok neked!Kép

Kép
narco

Csibe!
Innen is drukkok, de NAGYON!!!
++++++++++++++++++++++++++++++

Jó éjt:
réka
Vendég

Sziasztok!
Sajna nem láthattam a képet Annácska és Juca babáiról, mert nem jött be már ma este a tegnapi!Kép
Lehetne mégegyszer felraknotok? Ha nem nagy gond...Kép
Duddu, Wish, Seszi!
A szavaitok tényleg szeretetet, vígasztalást, erőt adnak nekünk, és jó, hogy ilyenek vagytok! Tényleg!
Akinek drukkokra van szüksége, drukkolok!!
Kismamiknak!
Jobbulást a rókakomától, illetve további boldog babavárást kívánok!
Tündi!
Jó volt beleképzelni magamat a táblába!Kép
Monyó!
Tényleg könnyít a lelken, ha kimondod, leírod ami bánt. Én is tapasztaltam már.
Jó lenne a karácsonyfa alá egy zebra!Kép
Jó éjt Mindenkinek!
Bogi
dbogica

SesziKép
Annyira kedves vagy, de magadat kihagytad a felsorolásból. És nem is vagyok biztos benne, hogy megérdemlem ezeket a szép szavakat.
Igazi hárpia is tudok ám lenni, meg nyafogós, meg hisztis, csak ti a jobbik énemből kaptatok. Eddig legalábbisKép
Mikor lesz a párodnál a következő vizsgálat?

NárciszKép
Nem bántasz meg vele, sőt köszönöm Kép
Én szívből kívánom, hogy senkinek ne kelljen lombikoznia. Olyan fura, hogy évekkel ezelött az unokatesóméknak is lombikkal lettek a gyerekeik. És akkor a felséga mondta, hogy ezt még az ellenségeinek sem kívánná. Én akkor nem értettem, miért mondja ezt, hiszen tök egyszerű az egész stimi, pungi, trnaszfer aztán elöbb utóbb sikerül (nekik a 3. és a 4.). Hát mostmár tudom miért mondta és én sem kívánom senkinek.

CsibeKép
Neketek nagyon jó estét kívánok Kép

Wish

wish

Wish!
A megbántással arra gondoltam, hogy nem tudtam, hogy vallásos vagy-e. Nem vagyok én sem ügybuzgó, de néha jól esik.
Nem tudok neked mit mondani a lombikra. Annak örülök, hogy legalább van valamilyen módszerünk arra, hogy mindenkinek legyen gyermeke manapság.És olyan dolgok vannak, hogy elámulok én is. Kívánom, hogy sikerüljön mielőbb a gyermekáldás.

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

NárciszKép
Hát én elég furán vagyok vallásos, de végülis az vagyok. Majd egyszer elmesélem ezt is.
Tényleg, jól rémlik nekem valahonnan, hogy ti is a XIII. kerületben laktok, vagy ezt csak hallucináltam valahogy.
Egyébként csak a meddő párok 75%-nak ad megoldást a lombik. Van akinek így sem sikerül, na mindegy, ezen nem agyalok, a kromoszómák után már egy kicsit okosabbak leszünk.
Csak olyan fura, hogy a családban egy női rokonomnak sem volt gondja a teherbeeséssel eddig. Sőt nagyanyai oldalról kilenc és négy gyerek volt a produktum, de az összes lány unokatesómnak is gond nélkül ment a dolog.
Agyalok ám folyamatosan Kép Fáj is a fejem tőle.

Wish

wish

Wish!Kép
Rám hozod derűt, pedig pocsékul vagyok. Szedek egy új gyógyszert, és mindjárt kirakom tőle a taccsot. Tudod ez a Metabolnak egy generikuma.
Na ezt csak azért mondom, hogy agyalsz rajta, és gondoltam eszedbe jutott esetleg az is, hogy valamit vegyél? Mondjuk nekem a pattanásim teljesen elmúltak tőle, de gyogyós lettem Kép
Egyébként a 13.kerületben lakunk, miért?
A százalékokra nem tudok mit mondani. Sajnos én mindig a Gauss görbe két oldalán vagyok. Kép De hát tehetek én erről?
Csak ki ne törd a fejed... Kép

Ja és Duddu!
Nem hívnak Dömötörnek, csak előzőleges névnapi party volt Kép

NárcóKép

Kép
narco

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:50-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:49-kor.
seszi

Jó reggelt lányok!

Dorka Kép Nagyon szorítok neked a ma délelőtti átjárhatóságihoz! Jó eredmény esetén jövő hónapban lesz inszemináció?

Évi Kép Milyen volt a tegnapi UH? Én még nem minden nap érzem Kristófot Kép Szerinted ez nem baj? Mondjuk ma hajnalban éreztem a kis mocorgását , de ezek még nagyon kis finom mozgások, nem határozottak Kép

Wish Kép A kromoszóma vizsgálatot hogy csinálják és mi a célja?

Unique Kép Gratula a tökéáletes AFP-hez! Kép Úgy látom én is el fogok menni a hétvégén a Megatoysba (Pesten leszek), mert a múltkor egy kisebb vagyont hagytunk ott a Brendonban (1 kismama melltartó 5600 Ft, kismama harisnya és bugyi szintén 4-5 ezer Ft körül/db) Kép
Kérdezted a genetikai UH-t; mi kedden voltunk és minden ok Kristóffal Kép De őszintén szólva nem tudom, miért hívják genetikai UH-nak, mikor semmi extrát nem néznek, pont olyan, mint a többi UH.
Az aluszékonyság azért sokkal jobb, mint a hányinger Kép Én meg pont fordítva vagyok vele: hajnalban vmikor felébredek, utána kb. 2 órát ébren vagyok és mire visszaalszom, nemsokára kelni kell Kép

Tündi Kép Nagyon édes a zebrás tábla! Kép

Annácska Kép Mesélj, mit szólt Annamari???

Duddu Kép Örülök, hogy teljesen rendbe jöttél a HSG után! Nektek mi lesz a követketző lépés? Bocs, hogy nem emlékszem, de nektek miért kell kromoszóma vizsgálatot csinálni?

Refief Kép A topikban azt szokták mondani, hogy a halvány csík is csík Kép Várj 2 napot és tesztelj újra, mert lehet, hogy nem a felfázás miatt jársz sűrűn pisilni Kép Egyébként milyen tesztet használtál?

Lányok, én legközelebb csak hétfő este leszek net közelben, úgyhogy mindenkinek jó hétvégét és pihenést kívánok! Légyszi drukkoljatok majd nekem egy kicsit holnap, mert szemészetre megyek, ahol remélhetőleg írásba adja a doki, hogy szülhetek normálisan (magas a szemnyomásom), mert nagyon nem szeretnék csaszival szülni!

Szép napot nektek!

Timi

KépKép

KépKép
timika

TÜndiKép
Tök jók a tábláid! És nekem tényleg bejött, bár a nemek még kérdésesek! DRukkok mennek a holnapi randihoz a dokival!

Tegnap voltunk dokinál. A Lurkókkal minden rendben. Szépen fejlődnek, hozzák a korukat.
Annak ellenére, hogy a pocim szerintem nem is nő, ők fejlődnek és jól elvannak!
Még nem lehet látni, hogy mi van a lábuk között, de nem is ez a lényeg.
Levették az AFP-t is. Kíváncsi vagyok milyen lesz.
Képet sajnos nem kaptunk, de most B is szépen mutogatta magát.

AnnácskaKép
Nagyon várjuk a beszámolót!
Stella

Kép
stella9

Jó reggelt!
Már kismamikhoz lenne olyan kérdésem, hogy a megtermékenyülés és az első menstruáció elmaradása közti kb. két hétben van-e valami jele annak, hogy terhes valaki? A megérzésen kívül?
Niki

kancellárka

jo reggelt janyokKép

hogy vagytok?En tisztakoma.Ejjel egereket kergettunk,pontosabban utogettuk a plafont hogy ne kapirgaljak a lamberiat.
mindjart elalszom.

narco.Kikerulok ebbol a helyzetbol,ha bebabasodok,akkor tuti nem fogom ezt csinalni.Segiteni te is ugy tudsz mint a tobbiek.Meghalgatsz.Nekem ez a legnagyobb segitseg mert mint mar emlitettem nincs kivel errol beszelnem.

refief.Halkan drukkolok hogy par nap mulva eros csikos legyelKép

csibe mennek a drukok++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

seszi az ikres zebracskat atadom masnak.Mindig azt kivantam hogy csak ikreim ne legyenek,remelem a sors nem babaral ki velem.Kép

dudu vigyazok magamra,meg ha ezzel meg is sertek masokat.Nem akarok megegyszer a rehabilitaciora(remelem igy irjak)kerulni.

Kép
monyoka

kancelarka ugy erzed terhes vagyol?

Kép
monyoka

Megérzésileg nem. De valahogy minden furi, de az attól is lehet, hogy nemrég hagytam abba a fog.gátlót.
Meg amúgy is érdekel, hogy mik az első jelek, mire figyeljek. Még nagyon kezdő vagyok ebben a témában.

kancellárka

kancellarka.Szemelyszerint en nem hiszek a hulye tunetekben mert azok csak jonnek csak jonnek es sehol semmi.
remelem nem irok hulyesegeket de ha jol tudom a 3-4 hetben lehetnek mar tunetek.
emejges,cicifajas es nagyobbodas,hanyinger,kesobb szekrekedes.
en ezekrol tudok,de szerintem nem megbizhatoak a tunetek.legjobb a pozitiv teszt es kesobb a dokinal az uh.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Nem egyszerű visszaolvasni benneteket.

Tündi
A tábla nagyon tetszik! Kép Kép De jó lenne, ha végre így nézne ki.

Annácska Kép
Édes a fiacskád, nagyon. Annamari mit szólt hozzá? Most már megesz a kíváncsiság.

Unique
Ez az. Csak erélyesen. Szorítsd sarokba a dokit legközelebb, hiszen tudnod kell milyen színűre fessétek a falat. Kép

Most megyek, talán még ma tudok jönni.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Monyoka! Köszi
Csak érdeklődés szinten kérdeztem, mert a teszt ugyebár általában az elmaradt mensi után jó. Gondoltam hátha van jele előbb is, de ezek szerint általánosságban nem nagyon, csak a várakozás Kép Türelmetlen és kíváncsi tudok lenni nagyon és két hét így nagyon hosszú tud lenni Kép
Köszi még1szer: Niki

kancellárka

ju nem is mondtam,hetfon voltam fodrasznal,rendbetette a buram.Most olyan kis edi vagyok a parom szerint.
Ott volt egy regi ismerosom,aki januarra varja a babat.Olyan furi volt igy latni nagy pocakkal.Juliusban volt az eskuvojuk.Komoly fel evig jartak,nem semmi.olyan edi volt a kismamanaciban jot dumcsiztunkKép

Kép
monyoka

niki nincs mit.Turelmetlenseg mintaszobraval beszelszKépeddig soha nem sikerult kivarnom hogy kessen a menzim,mindig elotte teszteltem.

na meg ezt muszaly leirom lanyok es aztan takarekra tezsem magamKép
rajottem tegnap hogy mert szeretnek babat,mert bar beszeltunk errol a parommal sosem tudtam neki megfogalmazni hogy miert szeretnek.
Nos azert mert szeretnek....hihihi
de komolyan,mert szerintem ugy teljes az eletem(tunk)errol szol az elet,beszerelmesedunk,osszehazasodunk es megis hianyzik valami.Hat a bebi mert akkor csalad a csalad.Hat ezert szeretnek babat,hogy nekem is legyen kicsi csaladocskamKép

najo nalam elmentek itthonrolKép

Kép
monyoka

KancellárkaKép
Nyugi. Hidd el, hogy két hét nem sok idő!
Tüneteket pedig felesleges keresni, mert ekkor még nincsenek!
Lényeg, hogy vigyázz magadra, azért ne erőltetsd meg magad semmivel és várd meg a ciklus végét!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Unique!Kép
Bocs ezt nem hagyhatom ki:
sarokbaszorítom a dokit, hogy látni akarom a pici lába közét. És ehhez szerinted a doki mit fog szólni? Szerintem inkább a gyerek lába közét kuksizdKépKépKép

Köszi a tanácsot, meg a többieknek is, hétvégén vásárolunk!

Csajszik!Kép

Voltam a védőnéninél, meg a háziorvosnál. Kiírás maradt az eredeti május 23. végülis, úgyis a gyerek dönti el, hogy mikor akar megszületniKép
Védőnő nagyon aranyos, és válltól lefelé tökre úgy néz ki mint UniqueKép
Képzeljétek fogytam, mondjuk nem csodálkozom, mert amit tegnap este műveltem, na az sem volt semmi. Az én hasam sem nagyon nől, mint a Stelláé, de lényeg, hogy Stöpszli nől. Most azt feltételezem, hogy a gyerek, ha leküldök neki valamit rutinosan belebokszol a gyomorszámba (mondjuk nem éri el, de biztos elraktározott egy ropitKép) és már küldi is vissza a kaját. Nem mondom, inkább ruháznámKép

Refi!Kép

Ha nem vizionáltad, akkor ott a második csík is.

Kancellárka!Kép

Nekem nem volt sok tünet, mondjuk érzékeny maradt a mellbimbóm, meg éjszaka jártam pisilni. A tuti a teszt. Van akink semmi tünete sincs és az is teljesen normális, Unique már akkor küzdött a rókával. Egy nagy kalappal!

Lányok!Kép

Valaki kérdezett a terhességi cukorbetegséggel kapcsolatban. Az egyik barátnémmal tegnap beszéltem, a Péterfyben volt, és az orvosa is, de ambulánsan nem tudták belőni a cukrát, így került a Szabolcs utcába. Most négyszer kell magát szúrnia, és diétán van. Sokkal jobban érzi magát, csak sajna a Szabolcsban is kell szülnie, bár ott emiatt nagyobb is az ellenőrzés, meg utókövetés.

Juca

tjuca

CSibe!

Nagyon-nagyon szorítok.Ezt már rég akartam írni.

Dudu!
Nincs semmi bajom. Csak ilyen mittomén. Tudod te is milyen az.

Viszont tegnap jól behúztam a csőbe a férjem. Kép
Néztük azt az új sorozatot, azt a feleségeset. És a szünetben amikor reklám volt, mondtam neki, hogy na menjünk aztán legyünk túl rajta.
Nézett rám nagy értetlenül. Mondom gyerünk már itt az idő most aktuális, hamar túl leszünk rajta. Kérdezi tőlem, hogy csak így vezényszóra? Mondom igen, hát most ez már így megy. Tudom, hogy nem szereti, de mindent meg kell tenni az ügy érdekében. Gyorsan túl leszünk rajat, és mert tudom, hogyha elalszunk és utána kell csinálni, akkor nagyon nehezére esik, de értse már meg, hogy ez nagyon fontos. Ne aggódjon, pár perc csak, a lényegre megyünk. Aztán ezt még ragoztam egy darabig, hogy ne legyen már ilyen, hogy neki ez nem is fontos. Szegény meg csak nézett számolt, hogy na akkor egy-két-há, és közeledett. Mire kinyögtem neki, hogy na akkor megyünk fogat mosni vagy nem???? Én annyira röhögtem. Kép Kép
Hát így múlt el a napok óta tartó rossz kedvem.

junko
Vendég

Stella! Neked is köszi.
Vigyázni vigyázok magamra egy kisebb életmódváltásszerűségen (nem túl drasztikusan) mentem át most hogy úgy döntöttünk vállalnánk a babót. Rengeteg zöldséget gyümölcsöt eszem, megpróbálok sokat inni (nálam ez kényes téma, mindig keveset ittam). Káros szenvedélyem nem igen volt max a kávé, de az sem volt mindennapos, ma már csak instatot iszom. Próbálok tudatosan készülni, hogy nem csak magamért leszek felelős.

kancellárka

junko ez nagyon joooooooooooKépKépKép
szegeny ferjed,gondolom eleg ertetlenul alt a dologhoz.Velunk is megtortent ez mar csak nem fogmosas lett belole.Szerintem igy jobban jartatokKép

Kép
monyoka

Sziasztok!
Látom sokáig fent voltatok.
Köszönöm a biztatást...
Timi:
Szerintem a felfázás az biztos, mert csip is mikor pisilek és egyik gyerekkel sem voltam igy.
A tesztet meg elraktam és ha ránézek ,nem látszik igazán csak kicsit nagyobb fénynél és nagyon-nagyon halovány.Vagy csak odaképzelem???
de csináltam már két tesztet anno,de egyiknél sem láttam a második csikot igy.
Félek, hogy csak ennyire beleélem magam...és megint semmi sem lesz.
Medi-Lab tesztet vettem,mindkét elöző bébinél is ezt vettem.Bár akkor 10 napos terhességet mútatott ki,most állítólag 3 naposat is.
Ismerítek,valaki csinált már ilyet is???
Melyiket ajáljátok még???(bár ez a legolcsobb,mert mindig szitkozodom igy is úténa, hogy még 500ft sem kellett volna kidobnom,mert egy csik jelenik meg...)
Réka:
Bár tényleg azért járnék "pisilni"sűrűbben,mert bentvan egy pocaklakó.
Rékánál a mellemen éreztem, hogy valami nem stimmel,Ákosnál meg úgy rosszul voltam a gyógyvízbe...
Most a melleim furák, de nem merem beleélni magam!!!
Csibe:
Írál mi volt a dokinál!!!
Szurkolok!
Mindenkinek kellemes és "pozítív" napot kívánok!!!
Késöbb jövök, most mennem kell fözni.
Puszi:
Zsuzsa
refief

Monyó!
Csak fogmosás lett, mert még kicsit megvan.
Aztán pazarolni, meg nem pazarolunk. Kép
junko
Vendég

Wish
Akkor tegnap már érdemes volt felkelnem! Kép
Ha úgy érzed szükséged van a fizetésnélkülire, akor szeintem jól teszed hogy pihizni akarsz! Drukkolok hoyg ez összejöjjön, és a kromoszóma izétől meg ne félj, ahhoz is mennek az extra drukkok! Majd meséld el hogy hogy álltok ezzel, mert én tök homály vagyok e témában és nagyon érdekelne.

Réka Kép
Nem is csodálkozok rajta, a tiéd olyan virgonc hogy nagyon. Pillanatok alatt megtalálta a helyét, öröm volt nézni Kép Köszönöm a Tündérkét, aranyos vagy (a párom egyébként így szólit, de ez titok ám) Kép Én sokat várok a holnapi naptól, már ha lesz doki akivel meg lehet beszélni. Nálad azért más mert már több mindenen túl vagy, de remélem azért ti is érdemben már előrébb tudtok lépni! Jó lenne már a tettek mezején sétálgatni, igaz? Kép Mijaz a belív míííí? Én nem beszélek angolul sajnos, ha kérhetem a fordítást, köszönöm szépen! Kép
Dömötör......... besz.....rás jót röhögtem rajta KépKépKép

Monyóka
Persze így már érthetőbb hogy mit is akasrz, eddig nem volt tiszta Kép

Seszi Kép
Te is ám egy földre szállt angyalka vagy, csak hogy tudd, ha már az őszinteségi rohamoknál tartunk Kép ÉN AKAROK NÉGYCSÍKOSAT! De rögtön! Kép

Refi Kép
Jó jel ez a halvány csík, de szerintem is meg kellene ismételni hétvége felé. És addig nem kellene semmi gógyszert bevenned, amig nem biztos hogy babás vagy-e. Igen, ma 28. napon vagy, miért írtad külön? Jó a tábla. A zebrás tábla nem az eredeti, abban csak a tesztelések idejét saccoltam meg viccből Kép

Nárcisz
A tábla a tiéd is, nem véletlen raktalak bele a zebráddal! Mert ott leszel, mégha később is, ahogy érzed, de benne leszel és zebrád is lesz, ez egészen biztos! Kép

Csibe
Húúúú, nagyon jól sikerült az összebújás remélem, drukkolok ezerrel!
Én is bújnék, de "büntibe" vagyok szombatig Kép

Stella Kép
Jó lenne ha a nemek is bejönnének, de tudom, a kékeknek több az esélyük Kép Remélem azért nemsokára megmutatják, mondjuk 2 hét múlva?!?!?!? Kép Örülök hoyg minden rendben van veletek, a babákkal! AFP is rendben lesz, remélem nem idegeskedsz miatta!

Majcsi
A tábla így fog kinézni, legalábbis a tekintetben, hogy a zebrák ott lesznek mindenki neve mellett! A tiéd mellett is! Jól vagy? Kép

Junkó
Elképesztő egy csaj vagy! Igy a szívbajt hozni szegény párodra! Gondolom lesápadt, mi? Kép De legalább jobban vagy, ennek örülök!

Lányok
Ma reggel leesett a hőm!!!! Csak tegnap kezdtem el mérni, 37 volt, ma meg már 36,8 Kép Csak ma még ne jöjjön meg, inkább holnap vagy hétvégén. Extra rövid ciklust voltam képes produkálni Kép

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Most reggel óta ezeken a tüneteken/nem tüneteken gondolkodom. lehet hogy nálam csak a bogyómentesség tünetei jönnek elő, nem tudom, még nem voltam ilyen helyzetben. Úgyhogy ha nem bánjátok leírom, mert nem bírom már.
Szóval pont két hete érzem mióta elvileg peteérésem lett volna vagy volt is nem tudom, érzékeny cicibimbó, felfúvódott has, belső rendeződés érzet, és amit már itt is olvastam több pisire járás. Elvileg ma kellett volna megjöjjön számszakilag, de asszem még a bogyómentesség miatt nem hiszem hogy pontos lenne. Nagyon teszthez nincs kedvem, mert nem akarom beleélni magam semmibe, csak furcsa.

kancellárka

Kancellárka!
Azért ez elég bíztató.
j.
Vendég

Szia Kancellárka!Kép

Azt kívánom , hogy légy türelmes egy picit, mert sokaknak okozott már fájdalmat, hogy érezték ezeket a tüneteket, és mégis jött piri.
Pár nap múlva csinálj tesztet, ha még mindig érzed a tüneteket.
Egyébként a tüszőrepikor meg utána magas a progeszteron szint, és azért érzi ezeket az ember. Amikor jön piri, akkor előtte már nem annyira érzékeny a mellbimbó...
Én pl. azt vártam, hogy ne legyen pattim. Annyira örültem, amikor nem volt, és annyira bánkódtam, amikor angyali profilom ellenére jött piri. A sors fintora, hogy a pozitív teszt előtt kirügyeztem, és azóta is vannak bőrpanaszaim, szóval ennyit a tankönyvi példáról!Kép Logikusan miért is ne lenne patti, ha ezt a progi okozza, ami van a menzi előtt is! De persze erre csak utólag jöttem ráKép

Juca

tjuca

Junkó
Ezen jót szórakoztam. Kép

Tündi
Köszi jól vagyok. Már nagyon várom a hétvégét. Kép Meg persze a jövő hét végét, bár azt mondjuk egy kicsit félve, mert a nagy számok törvénye szerint megjön. A szemét patik már megérkeztek, meg hisztis vagyok, meg néha már a pocimat is érzem.
Tényleg jó rövid ciklusod lesz, ha pár napon belül megjön. Lehet, hogy a pé-d ijedtében összekapta magát?

Refief
Jó lenne, ha az a csík egy pár nap múlva erősebb lenne. Kép

Kancellárka
Előbb utóbb kiderül, hogy mi okozza a tüneteket. Sajna mindezt mensi előtt is lehet érezni. Ha nem jön meg akkor pár nap múlva tesztelj.

Stella
Olvastam, hogy jól vannak a babák és szépen növögetnek. Hamarosan azért a pocid is nőni fog ám. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Visszaolvasni még sajnos nem tudtam, de tettem föl az albumomba( Évi77 és kis családja)4D-s képeket Dorcimanóról. Szerintünk szenzációs a kiscsaj. Nem engedte, hogy a szoknyája alá nézzünk, csak egy pillanatra emelte meg a popóját, de az UH-s néninek ez elég volt, szerinte is kislány. Egyébként végig törökülésben ült nagy szemérmesen, a hasiját a méhlepényhez nyomta, így csak a fejéről és a kis hátáról készültek képek. Mondták is, hogy nagyon kiegyensúlyozott baba, látszik, hogy jól érzi magát a pocimban (na, itt büszkén feszítettem). És nagyon formás és szép. Ennyi dicséret után egész este csak vigyorogtunk, mint a repedt virsli. És kapott ajándékba egy kis zsiráfot.
Nagyon nagy élmény volt!!!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Azért dobok ide is egy képet:
Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

ÉviKép
Annyira édes. Olyan szépek ezek a 3d-s képek Kép

wish

Sziasztok,

Én nem tudom, mi volt tegnap a babanettel és ezek szerint csak nálam volt, de nem láttam egy csomó topicot Kép Írtam is a szerkesztőségbe (mások is írtak). Lényeg: minden rendben. Kép

CsibeKép
Csak annyit írtam, hogy a babával kapcsolatban nyugi, jön, csak picit várat magára. Kép
És nagyon drukkolok!!! Szép estétek volt? Kép

TündiKép
Nagyon egy húron pendül az agyunk, úgy látom Kép Csak egy bevillanás volt nekem ez a tábla-átrajzolás Kép És lám... Kép
Annyira szívet melengető volt látni!
Nem vagy picit türelmetlen a babák számát tekintve? Kép

NárciszKép
Igazából tényleg mindegy, hogy kisfiú lesz vagy kislány. Nekünk. Papám érdekeset mondott a múltkor (elárulta magát): "És lehet már tudni, hogy kisfiú lesz?" Jót röhögtünk rajta... Kép Kép És örülök, hogy Wish-el közös hangnemre találtál!

WishKép
Na persze hogy bármit eszek, valamiért tuti, hogy árt. Kép Hát ártson is. Kép De lkegyen nagyon finom akkor már. Kép
Nagyon becsüllek a kitartásodért és a hozzáállásodért! És szerintem jó gondolat a fizu nélküli. Tisztítsd ki afejed egy picit a sablonos hétköznapokból. Jót fog tenni. Meddig leszel szabin?

JunkoKép
Ez állatiiiiiiii Kép Kép Kép Elképzelem a férjed arcát, amikor rákészül, hogy akció, aztán jön a hideg zuhany Kép

DudduKép
Köszönöm szépen a jó szavakat! Kép És írogatod a kívánság-listát bőszen? Kép

KencellárkaKép
Szerintem is ismételd meg a tesztet 1-2 nap múlva. Ha ott a csík, akkor erősödnie kell. Kép

JucaKép
Jaj, hát lehet azt így is olvasni Kép Rossz az, aki rosszra gondol Kép
Nem lehet, hogy ezért nem hagyja békén az anyját a lurkó, mert ilyen rossz? Kép
Megatoysban vannak S-es méretű cuccok is, jó anyagokból. Tényleg szupi a választék Kép
Ajénlom az olyan gatyót, ami visszahajtható derékban, állati kényelmes és minden méretű pocira tökéletes, végigkísér a terhesség alatt Kép

MajcsiKép
Igen, hogy vagy?
A fal színe már eldőlt, inkább csak kívéncsiság miatt érdekel a baba neme. Merthogy úgysem 100%-os amit mondanak, úgyhogy a rózsaszín és kék cuccokkal még amúgy is csínján kell bánni Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

ÉviKép
Tényleg tünemény Dóri! Olyan klassz ez a kép! Kép
Szinte már ki is bújhatna, olyan életrevaló! Kép
Nektek ez volt az első 3D UH?

Unique

KépKép
unique

Évi!Kép

Hatalmas gratula a csodaszép Dórihoz. Legyen is szégyenlős a kiscsajKép

Uniquebébi!Kép

Természetesen nem azért rókázok, mert rossz lennék, én nagyonis jóságos vagyokKép Azért rókázok, mert hozzám küldted őket!

Juca

tjuca

Nah vegyesek a vélemények, persze ezzel nincs is gond, asszem várok pár napot még mindenképpen. Köszi mindenkinek

kancellárka

Jucám Drága Kép
Te kérted, hogy küldjem őket, most lécci ne panaszkodj!!!! Kép Kép Kép
Ha nincs, az a baj, ha van, az a baj.... Oááááááááááá Kép

KépKép
unique

Szia Lányok!

Dorka!
Várunk ám a hírekkel nagyon! Remélem, hamarosan jelentkezel.

Niki!
Persze, hogy sokféle választ kapsz, de tényleg ne bánd. Ilyenkor jobb, ha nem hiszel semmit, csak etereled a gondolataidat és vársz türelmesen. Sajnos ebben a játszmában az idő is szerepet kér.

Junko!
Azért aranyos a férjed, hogy "muszájból" is tette volna a dolgát. Azért remélem, ő is nevetett utólag!
Jó olvasni, hogy jobban vagy.

Tündi!
Believe ME = Higgy nekem!
Bocsi, nem nagypályázni akartam (főleg az én angoltudásommal Kép), csak jól hangzott.
Én is büntiben vagyok, de csak máig. Nem mertünk a HSG után rosszalkodni, de ma biztos megmondja a doki, hogy mi van.

Kancellárka!
Drukkolok és kívánom neked, hogy ez az legyen, de addig is türelem...türelem...türelem... Kép

Unique!
Igen, elkezdtem egy kívánságlistát, csak azt nem tudom, kinek címezzem a Mikulásnak, vagy Jézuskának. Lehet, elküldöm mindkettőnek és így biztosra megyek! Kép

pusz:
dudu
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?