A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Én még nem vagyok terhes ,de már +5kg-nál tartok. (Elevittől van, már fél éve szedem potyára)

Kép

Kép
kamilla306

Tudom, hogy a +5 kg sok. Csak ha valaki 50 kg és magas, akkor meglátszik a -2kg... De a védönéni azt mondta, hogy a délelötti gyümölcs helyett inkább egy Kinder Pinguit nyomjak be. Hát, a parancs az parancsKép

Kép
Kép
maminti81

Móni!
vica1982@citromail.hu

Maminti!
Szeretnék én egy ilyen védőnénit, aki ilyenekt parancsolKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!
Én még mindig rosszul érzem magam,a torkom már nem fáj annyira,de szédülök.Nem tudom mi lehet velem.
Betti!
Amikor rosszul vagy arra gondolj milyen jó neked hogy a pocakodba cseperedik egy kisélet.Biztos nem kellemes ez a rosszullét.Én is lehetnék már rosszul így.Nekem 2 barátnőm is terhes és majdnem egyszerre fognak szülni az egyik a 16 héten van és végig hányta az egészet idáig, a másik meg a 14 héten van és nem érez semmit,ha nem nőne a hasa nem is gondolná hogy terhes.Jó neki,mi?Ezt csak úgy írtam.

Kép
breni

Sziasztok! Kép

Tegnap vmi nem egészen stimmelt a babanettel!

Vica,
tudom, hogy késve, de kérhetek történetet? ide ni: angel.37@freemail.hu
Gratula a tüszőhöz, a katonák miatt pedig ne aggódj, húzzák ők 2-3 napig! Kép

Betti,
akkor átestél a rókakeresztségen?
reméljük azért nem csinál ebből rendszert a koma! Kép

Incike,
sajnálom, hogy elestél, remélem minden rendben lesz a nagy napig, és utána is Kép

Bocsánat, hogy már megint nem írok mindenkinek, de kicsit összevissza vagyok Kép

angel37

Moni, igen tudom ki az. Vagyis hallottam róla.Minden érdekel!!Mióta járnak ők dokihoz??
Moni, mi holnap elutazunk Szentesre aztán kedden jövünk haza.Neked mikor lenne jó??

Hajni, nem működik náluk a net??Tényleg valakinek nincs meg a mobilszáma??

zsuzska80
Szombathely

Sziaztok!
Kép Hajnyyyyyyyyyy,tessék jelentkezni megörülök a kiváncsisásgtol!!!

A höm változatlan:36.6,ma nagyon ráérek mivel itthon vagyok szabinKép!!Remélem ma nem szarakodik a b.net,én is csak azért tudtam irni tegnap mert nekem a kedcencek közé van elmenetve a "babát szeretnék "linkje!!
Vendég

Incike!
Itt a munkahelyen mondák hogy a fiu babákkal sokkat többet esnek a kismamák...de szerintem ez nem olyan komoly...Kép
Egyébként remélem jól vagy.

zsuzska80
Szombathely

Reni!

Kellemetlen a rosszullét, mert nem tudod, hogy mikor jön rád. Kép Persze túlélem, mert tudom, hogy a kis Maszatom jól van. Majd elmúlik egyszer. Kép

Betti
betti73

Zsuzska!
Itt lesztek a közelben???
Szentes kb 20-25km-re van tőlünk. Kár, hogy holnap délután én is elutazom B.örsre. Mit csináltok Szentesen? Akkor át fogtok jönni a mi kis falunkon is? (nem akarom nyilvánosan írniKép)

Móni!
Szólj már lécci, ha írtál.Kép

Reni!
Nem kellene orvoshoz menned? Ez a szédülés nem normális. Gyógyszert ettél? Nem attól van? Kapj be egy kockacukrot, van amikor az is segít.Kép
Gyógyulj meg!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Zsuzska!
Mi meg kedden, azaz 1-én megyünk Pápára, és 6-ig ott leszünk! KépKépKépAkkor leinformálom!

Vikivel a 8. héttől a 12. ig hánytan, már magából a kezdeti émelygésből tudtam, hogy kismama vagyok, olvashattok az akkori dolgaimról itt a babaneten a fogamzás, várandósság, szülés-szülés- ami a szülés előtt van topicban. Az archivumban megtaláljátok, 2000 ősz, konkrétan nov. végén lett ! a teszt. Jó böngészést! Kép
Martint "észre sem vettem".

Martinnal egyzser én is elestem, csináltam egy spárgát, szülés előtt talán 2-3 héttel. KépKépKép

moni

Vica!
A doki is csak B6-ot fog ajánlani szédülésre,az meg van.Nem szedek semmit csak az elevitet,de azt nem most kezdtem hanem 2 hete.Na mindegy,remélem elmúlik,terhes még nem lehetek.

Kép
breni

Vica!
Mail ment!
Meg én is, mert le fogom késni a vonatom, uyganis ki kell még teregetnem! Meg valami szendvicset készíteni magamnak! Sziasztok! Szorítsatok, 4-kor ZH-t írok! Holnap jövök!
Ha közben Hajni bejelentkezne, akkor Zsuzska dobnál egy sms-t, hogy mi van? Annyira kíváncsi vagyok már!!!! KépKépKépKépKépKépKép

moni

Vica, mizsu5@freemail.hu

Moni, akkor veled is talizok!Informálodj!!Azt hiszem szerdán megyek dokihoz, a barátnőm is eljön velem.

zsuzska80
Szombathely

Moni, én 3-ig vagyok ha addig ír akkor mindenképp írok!
Vica, ott laknak a páromék szülei.Basszus tök jó lenne talizni!!

zsuzska80
Szombathely

Ó a p*csába!!!!!

Zsu!
Lefelejtettem a mélcímedből az 5-öst!
majd néz nagyokat, akinek küldtem! Afffrancba!

Mindjárt küldöm.

Angel!
neked remélem normálisan sierült elküldenem.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sajnos 4-kor indulunk,este érünk csak Sz-re.
DE!!!a párommal megbeszélem hogy lehet átugrunk.
Meddig vagy Budaörsön??Mikor jössz haza??

zsuzska80
Szombathely

Persze ha Te is akarod!Egyébként nem akarunk odapofátlankodni!!Kép

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Ez itt a randivonal?! KépKépKép

A mai táblák:

Kép

Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Okr? Mi van veled?
És Lara??
Bocs ha most bunkó leszek de nem akartok a tábla aljára kerülni, és akkor látnánk ki lenne a következő kimama jelölt!!
Betti nem akarsz a másik táblába kerülni?Kép
Én mindenkinek a sorsát elintézem!KépKép

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska,
én is oda akarok kerülni Kép
lehet, hogy ennyi a megoldás, hogy egyszerűen átírjuk magunkat? Kép

angel37

Zsuzska!

Na jó, egye-fene a kedvedért. Megkérem Katát, hogy pakoljon át, nem akarom foglalni sokáig az első helyet a ti táblátokban. Kép Kata megteszed? Ma vagyok 6+6. Így lesznek az elsőkből utolsók. Kép

Betti
betti73

Betti,
na ez az az eset, amikor jó dolog elsőből utolsónak lenni Kép

angel37

Vica!

Budaörsön milyen nagy ház tetejét fogjátok építeni? Hétvégén tuti, hogy megyek arra.

Betti
betti73

Betti!
Még csak 6 hetes vagy?Létezik?Nekem már többnek tünt.Remélem nem haragszol ezért?

Kép
breni

Angel!

Ez így van! Kép Kép Azért remélem, hogy jövő júniusig ott maradok a táblában és nem kell újra átkerülni a másikba.

Betti
betti73

Reni!

Holnap leszek 7 hetes. Mensi szerint 8 nappal öregebb vagyok. A mensi szerint ma lennék 8+0. Majd 5 hét múlva pontosabban lehet már tudni, hogy mi a helyzet. Későn fogant a picúr. Kép

Betti
betti73

Betti!
Biztos azért tűnik többnek mert mi már tudtuk az első perctől fogva.Gondolom nálam is így lesz 40 napos menszinél,most nagyon rá kell startolni nekünk is mert szerintem ebbe a 2hétben lehet pé.Egy számolás szerint nov.1.-jén lesz pém.Hát nem tudom!

Kép
breni

Reni!

Igen, én már a 32. napon tudtam. Az meg már nagyon régen volt, talán akkor ágyazódhatott be.

Betti
betti73

Angyal,
jó módszer Kép

Betti,
te legalább érzed, hogy terhes vagy Kép Bár én abból tudom, hogy lett egy veszett nagy herpesz a számon, meg az ínyemen. Hála az egyik exemnek, sose felejtem el! Kép
Holnap megyek védőnénihez, 2 hét múlva meg terhesgondozásra.

Vica,
szerintem a csak olvasó üzemmódúaknak sincs kétségük, mi történhetett! KépKépKép
Remélem jól szétrepesztettétek azt a nagy tüsződet! Kép

Kata,
én még mostse merek bekerülni a táblába, hihi. Babona, vagymi.

Kamilla,
te híztál az Elevittől? Mik vannak...

Á.
elvileg 10+5
de vszínű inkább 10+0
potter_76

Hé!!!
Hová lett, amit írtam???
Fogadjunk, hogy ha most megírom mégegyszer, majd később az első üzim is előkerül. Grrr...

Betti!
Ne mondj ilyeneket, hogy lekerülsz megint az alsó táblába! Még viccnek is rossz. Legyél bizakodó! Irgum-burgum!Kép
Budaörsön akármerre mész, szinte mindenhonnan látszik a ház, mert egy hegyoldalban van.
Nagyjából úgy tudom elmondani, hogy ha ott vagy az Auchan vonalában, akkor onnan látszik a Városháza vagy mi, és az mögött van fent a hegyen.
Kár, hogy nem tudok képet feltenni, mert baromi lassú az átvitel.
Ha tényleg jössz arra, akkor az Auchannál talizhatnánk, mert még gyalog is 10-15 perc alatt ott vagyok. Megírjam mélben a mobilszámom?
Nahát, micsoda topik-talim lesz!!!!Tök jó!!!KépKépKép

Zsu!
Persze, gyertek nyugodtan.
Vasárnap este jövünk haza, hétfőn dolgozom. Tehát vagy a boltba gyertek(8-5-ig) vagy már otthonra (5 után). Egyedül leszek, mert az uram szolgálatban lesz.
De ha nem szeretnétek külön utat csinálni, akkor ugorjatok be a boltab kedden, mikor mentek haza. Mikor mentek? Úgy értem hány óra felé?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!
Azt hittem,hogy ma mar lesz valmi hir HajnirolKép!
En is nagyon aggodom erte!Holnap jar le az ot nap,amit mondott hogy kivar a tesztelessel!Remelem mar tenyleg jelentkezni fog!!Lehet hogy mar koltoznek at az uj hazikoba??????
Ha jol emlekszem Krisztiek elutaztak,nem lesz egy hetig!
En csinaltam az atmeneti topikot,mert eltunt tegnap!Csodalkoztam is hogy Edit meg Vica irt es megsem volt sehol...Szamomra is rejtely volt ez a tegnapi babanet!

Kép
Kép
ancsa81

Potter!

Nálam már két hete tarta a "buli". Kép Émelygés, most hányinger és hányás, orrfolyás, aztán szombaton kijött 2 db szép herpesz a számra, ami nehezen múlik (nekem mensikor is szokott néha lenni). Kép Nem panaszkodni akarok, csak ez a tényállás. Dolgozik a kis Maszatom rendesen. Már most edzi anyukáját. Kép

Betti
betti73

Vica!

Akkor küldök én is mobilszámot. Még nem tudom, hogy mikor járunk arra, ha vasárnapig igen, akkor szólok. Tervezzük, hogy megyünk az autópiacra. Nem ígérek semmit, de azt betartom! Kép

Betti
betti73

Vica még nem száz, de mi elég "sűrűn" megyünk arra, (ebben az évben 3 -szor voltam anyóséknál), egész életemben 21 éves koromig egyszer sem!!Kép
zóval ha most nem jön össze akkor egyszer bizti összejön!!
Kedden nem szünet lesz, és zárva lesznek a boltok??

zsuzska80
Szombathely

Beszélek az urammal aztán akkor holnap még megírom!!

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Betti!
Nagyon jó Neked!( persze nem az émelygés meg a hányinger stb miatt)

Vica
Hogy vagy?Látom pezsegsz és talikat szervezel...

Többieknek is üdv.!

Kép
brill

Szóval topic-tali?
Én tegnap voltam a budaörsi Auchanban a ruhatisztitóban. Szerdán megyek a ruhákért. Akkor már nem leszel ott, mi?

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!

Mi is arrafelé szoktunk járni.Kép Vagy valamelyik barkácsáruházban vagy az Auchanban. Kép

Betti
betti73

Az jó! Mikor talizunk? Aza baj, hogy a hétvége nekem nem jó, mert akkor építkezünk és nem megyünk sehova. Hétköznap munkából hazafelé viszont útbaesik.

Kép

Kép
kamilla306

Na jó basszus, elindulunk Veszprém megyéből aztán aki utba esik meglátogatom, ja és Dunaföldvár felé megyünk...Nem Pest felé!KépKép

zsuzska80
Szombathely

Jajj,Csajok!
Tök jó lenne egy topik-tali!!!!KépKépKépKép

Tényleg, kedden nem leszünk mi se nyitva, el is felejtettem. Akkor járjuk majd a temetőket.

Nekem az volna a legjobb ha szombaton taliznánk, mert aznap még ott lesz a segédje, így el tudnék szabadulni.
Tök jó lenne!!!

Kamilla!
Nem lehetne most kivételt tenni, és egy kicsit elszabadulni? Naaaaaaaaaaa!

Brill!
Köszönöm kérdésed, jól látod, tisztára beindultam!!!
Tegnap fennhangon (mint a hülyékKép) megbeszéltem magammal, hogy valszeg már pár hónapja van rendes pé-m csak most láttam UH-n is, de ettől még semmi nem változott.
Szóval azt hisezm lenyugodtam.
Te?
Neked mikor esedékes?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kamilla!

Ha kocsival járnék dolgozni, akkor oda-vissza arra járnék. Mivel nem járok kocsival dolgozni (egyelőre), így körbeutazom a várost. Kép Ha majd kocsival megyek dolgozni (ha lesz ismét autónk!, akkor összefuthatunk.

Vica!

Szerintem szombaton nem fogunk arra menni, mert pont a másik irányba van dolgunk. Megyünk matracot venni,meglátogatjuk anyósékat...stb. Sok dolgunk lesz a hét végén.

Betti
betti73

Sziasztok!

Sajnos pár hete csak itt-ott tudtalak olvasni Benneteket. Azt se tudom, mikor tudok majd visszaolvasni.Kép De annyit láttam, hogy Hajninak kell nagyon drukkolni. Tehát drukk, drukk !Kép
Rólam annyit,hogy ma vagyok az 5. napon(Kata légyszi javíts át, kösziKép )most kezdtük a 11. hónapunkat és most először kiakadtam, mikor megjött. Igazából nem is azért,hogy nincs baba, hanem, hogy most először szedtem Clostyt meg Duphastont is , de ennek ellenére menstr. előtt hét nappal ugyanúgy elkezdtem barnázni. Ami érdekes, hogy gyorsan bevetettük a szex-terápiát, másnapra el is múlt a barnázás. Így ment 3 napig , este összebújtunk, másnap nem volt semmi(persze Duphastont szedtem), de a 4. nap kimaradt este és másnap már barnáztam, utána 2 napra rá már piros volt, de igazából csak a pé+ 14. napra jött meg. Tehát fogalmam sincs róla, mi a gond. Szerintem a dokinak se. Ez a legszörnyűbb, hogy nem tudom, mi a gond és így mit csináljak???Azért most is clostyzok, de minden remény nélkül.
Bocs, hogy ennyi kihagyás után így negatívkodom, de nagyon tanácstalan vagyok. Szerencsére már szomorú nemis.
nolina

Én minden jó kis taliból kimaradokKép

Betti!
Anyóséknak is eláruljátok? Vagy még vártok kicsit? A szüleid tudják a jó hírt?

Kép
Kép
maminti81

Maminti! Veled is talizhatunk! Szent Imrébe jársz,nem? Anyámék ott laknak a szemközti lakótelepen. Sokat járok arra. Szerintem szülni is ott fogok. Mármint nem anyáméknál, hanem a Szent Imrében.

Kép

Kép
kamilla306

MAminti!

A szűk család már tudja, még utazás előtt elmondtuk. Párocskám nem bírta ki, úgyhogy elmondtuk a szülőknek és a testvéreknek. Más még nem tudja. Most, hogy egyedül voltam, sokat időztem anyunál (apukám most külföldön dolgozik), ketten pakolásztunk a költözés kapcsán. Õ cipelte a cuccokat. Sokat segített,mert ugye én nem cipelhetek most. Nagyon boldog mindenki. Nagyon várják már az első kisunokát. Mindkét nagymama elmesélte mindkét terhességét, ami nagyon jó.

Betti
betti73

Betti,
az alsótáblás megjegyzésedet meg sem hallottuk Kép

topic-tali készülődik? Kép

angel37

Kamilla, Maminti!

Én meg az Irinyi J. úton dolgozom. Kép Kolléganőm is a Szt. Imrében fog szülni, 20 perc séta a munkahelyemtől.

Betti
betti73

Betti!
De joKép biztos nagyon boldog mindenki!

Itt vagyok én is csak nem tudok mit irni ezért csak olvaso üzemmodba vagyok!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?