Szerencsére ezek ilyen átmeneti mikroválságok egyenlőre. Remélem nem is lezs ennél komolyabb

2005.10.27 08:35

egyébként délelőtt szoktunk sétálni, kb. 10 körül indulunk, és 12 körül érünk haza
és ha szép idő van, akkor a délutáni alvás után is megyünk
elbizonytalanodás normális, én szülés után néha azt kivántam, legyek újra egyben, mert az annyival egyszerűbb volt
szopit sajnálom, de azért teljesen még nem hagyta abba...
, de ugyanakkor több, mint egy évig kapott anyatejet, és most nagyon büszke vagyok magamra 

2005.10.27 08:59

2005.10.27 09:33
2005.10.27 09:39

2005.10.27 10:14
2005.10.27 10:39
Ma már jobb a helyzet, de még mindig nem vagyok 100%-os. Csak olvasgattam, írni már nem maradt eröm. Olyan fura, hogy ez a terhességem annyira más, mint Zsombival volt. Vele az elejétöl semmi bajom nem volt. Most a 14. hétig kutyául voltam, augusztusban pedig hetekig folyamatosan ment a hasam. Állandóan légszomjjal és gyomorsavval küszködöm és már 2 hete álmatlansággal is. Volt valakinek ilyen? Este kb. fél 10 körül alszom el és éjjel 2-3 körül felébredek és órákig csak forgolódom, de van úgy, hogy már vissza sem tudok aludni. Szerintetek lehet erre valamit szedni? Azon gondolkodom, hogy van itthon Sedatif PC homeos bogyó és azt bevenném. Vagy valami praktika?
2005.10.27 10:39
Ma már jobb a helyzet, de még mindig nem vagyok 100%-os. Csak olvasgattam, írni már nem maradt eröm. Olyan fura, hogy ez a terhességem annyira más, mint Zsombival volt. Vele az elejétöl semmi bajom nem volt. Most a 14. hétig kutyául voltam, augusztusban pedig hetekig folyamatosan ment a hasam. Állandóan légszomjjal és gyomorsavval küszködöm és már 2 hete álmatlansággal is. Volt valakinek ilyen? Este kb. fél 10 körül alszom el és éjjel 2-3 körül felébredek és órákig csak forgolódom, de van úgy, hogy már vissza sem tudok aludni. Szerintetek lehet erre valamit szedni? Azon gondolkodom, hogy van itthon Sedatif PC homeos bogyó és azt bevenném. Vagy valami praktika?
2005.10.27 10:46
büszke is lehetsz magadra!
mosolygós Dóci jó sok tejcit kapott, ügyesek vagytok!
egyszer már mondtad, de most kérlek mégegyszer, h a háti hordozótok tatinka v. micsoda? nekem jó a kendő, de zapa inkább ilyet szeretne. utána akarok nézni, mert a kenguruk már nem jók a súlya miatt (elmúlt 9 kg). tudom, h majd csak akkortól használjuk, ha már ül, de előre körbenézek. köszi!
2005.10.27 11:15
2005.10.27 11:20
), ami miatt persze magamat hibaztattam
Szegény BS probalta az önbizalmam helyretenni, de nem könnyü ezt megemészteni...

2005.10.27 11:22
Sok volt a keddi meg a tegnapi nap. Mondjuk legalább "rádolgoztam" az izomlázra
Csak tegnap este már a csuklóm is fájt a babakocsi tologatástól, ugyanis kb. 4 órát sétáltunk a tesómékkal és közben csak 20 percre ültünk le szopitájmra
Én ugyanis nem érzem magam annak, de elvagyunk. Viszont a lánykámnál én sem éreztem azt az eufóriát amit mondanak, és most küldhetitek a mókusokat, de Balunál meg azt éreztem a terhesség alatt, hogy én ezt nem akartam, meg féltem, hogy mi lesz Marcival, és most is őt sajnálom, hogy nem tudtam annyi időt foglalkozni vele mint a Bendivel amikor kicsi volt. Igaz, akkor jártam suliba is, de anyukám vigyázott rá és nemhogy kevesebb, hanem több törődést, időt kapott!!! És ha jól belegondolok, akkor Marci volt az egyetlen gyerkőc aki valamilyen szinten tervezett baba volt. Balu is, mert volt róla szó, hogy 3. is lesz, de kicsit későbbre vártuk
Kis akaratos bébi, túlélt sok csúnyaságot már, remélem több nem is lesz! Bendi viszont tényleg "becsúszott". De ő a legédesebb kis banya, ma reggel azon balhézott, hogy neki nincs szép ruhája, amikor tegnap kapott egy tök szupi fekete farmert, amit nem tud begombolni (de nem azért mert szűk
)
Igazi NÕÕÕÕÕ! Mi lesz velünk, ajjajj
Tehát nem is tudom mit csinálnék, ha ÕK nem lennének, még akkor is ha éppen Rampusz hisztizik, mert enni akar
vagy Bendi húzza az időt alvás helyett
, vagy Balu üvölt a fülembe, mert anya cígöli ide-oda és már sokk neki
Szééép az élet!!!
)2005.10.27 11:52
2005.10.27 11:58
viszont azt vegyétek figyelembe, hogy kb. 15kg-ig jó, ami normál esetben ugye kb. 2-3 év, de hát ti már jól előreszaladtatok
mi már szinte az egész doki-spektrumot lefedtük.
a stílusukat pl. jól fel tudod mérni. Itt a szentimre szülészeti honlapjának a címe: http://imreszul.neologik.hu/
olyan édesek!!!! És szegény Moose-ra direkt hozod a szívbajt? Vagy csak edzed? 
2005.10.27 12:02
2005.10.27 12:16
na akkor nem tom mit kartam ezért össze vissza
és akkor tudtam meg igazán mit jelent anyának lenni mikor 3 hetesen bekerültünk a heim pálba
de azóta teljes az összhang meg az imádat meg minden.és néha nekem is a mai napig lelkiismeret furdalásom van hogy "nem" szerettem a fiamat de rájöttem hogy nem is igaz hogy nem szerettem mert már amikor a pocakban volt imádtam és büszke voltam rá,csak nem anyként szerettem.....mert nem tudtam mi az és hogy kell.és ennek ki kell alakulni,ki kell fejlődni ennek az érzésnek
UGYE BOGÁRKA
???????????és a másodiknál biztos vagyok benne hogy nem így lesz mert már anyák vagyunk és tudjuk mit jelent meg hogy kell
ja és nekem mindemellett tök természetes volt hogy megfogom meg tisztába rakom meg bla-bla és még meg is dícsértek hogy milyen rutinosan csinálom
pedig akkor csináltam elöször
és az olyan ösztönös volt......
és én is kaptam ágytálat és mondta a szülésznőm hogy kéne vmit produkálnom,én meg mondtam hogy nem kell...és akkor mondta hogy próbálkozzak mert ha nem megy meg kell katéterezzen
és nem ment és megkatétérezett
és nem is annyira fájt,inkább kellemetlen volt de eszméletlenül CSÍPETT
mikor a bálintal voltam terhes egy csomó mindent nem tudtam és ezáltal nem is izgultam rajta és JÓ volt
és most csomo mindent tudok meg így utólag tőletek is és a hajam az égnek áll
és még nem is vagyok terhes de már azon izgulok hogy ezt a szántót hogy fogom kikerül
.....meg ilyenek....hát normális ez?????????????én normális vagyok??????????tényleg úgy van hogy vannak dolgok amiket jobb ha nem tud az ember lyánya
és most hogy így mesélitek hogy a tieitek milyenek voltak rájöttem hogy nem is olyan jó
.....(nem szakmailag értem)nekelm pl nem mondta el hogy szülés után mi fog történni meg alatt
csak azt hogy elötte
de most így utólag visszagondolva nem ért volna ekkora sokként néhány dolog
mert ezek szerint van aki felhívja a kismama figyelmét.....no nem baj,majd a következőnél
2005.10.27 12:31
Én továbbra is meg vagyok elégedve, mesélhettek ám!
Csináld úgy, hogy több réteg (body, hosszúujjú valami, pulcsi, rugi vagy nadrág, zokni, sapi,stb.) és folyamatosan szeded le, ami sok. 2005.10.27 12:41
és nem is volt viszonyítási alapom,lövésem se volt hogy milyen konkrétumot várjak el egy szülésznőtől,még sosem szültem.persze voltak elvárásaim de azoknak 100%-ig megfelelt.de így hogy már szültem egyet több elvásásom van
és tudom hogy nem előírás ez a katéter dolog,mondjuk olyat szeretnék aki nem csinálja és elötte-közben-utána mindent elmond!!!!!!!nem baj ha tudom
de addigra már egy csomó dolog fog változni,szal nem fogok mindet tudni.
majd megyünk vmikor látogatni,hmmmmmmmm?merd azt mondani hogy nem
2005.10.27 12:49
2005.10.27 12:51

2005.10.27 13:25
Mire elkerültünk a jó orvoshoz, mire kiment a rossz doki által felírt orvosság hatása, ami elfedte a dolgokat, és mire avérvételnek eredménye lett... Nem merek belegondolni, hgy járhattunk volna, ha Vikkának nem ilyen erős az immunrendszere.
Hurráhajrá
2005.10.27 14:36
2005.10.27 14:45
szoval elso szuras szornyu volt, masodik iszonyuanborzasztoanszornyu
es akkor meg csak most jon ugye majd a laz meg a kiutes... ja, es reggel is sirogorcsot kapott, mert ugy ultettem az olembe, hogy zoknit huzzak ra, mint tegnap az oltasnal
szegeny nyuszibaba, ejjel is biztos azert sirt fel tobbszor is a szokottnal sokkal keservesebben...
markaszerviz aszonta, gep jo, a vizvezetekszerelo javitsa ki a szifont, szerelo szerint meg biztos geppel van a baj, mert a mosogatomedencebol is lefolyik ugyebar a viz es az is ugyanott van, szal most mindkettot hivhatom ki, aaaaa... 2005.10.27 15:09
Helyes kis pofija van gyermeknek. Már én is nagyon kiváncsi vagyok, hogy a mi lányunk "milyen"..2005.10.27 15:26
2005.10.27 16:40

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|