A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

LktKép RoxalKép
Sárgatest elvileg a tüszőből lesz, miután kiszabadult belőle az érett petesejt. Ez akkor is van ha nncs megtermékenyülés, beágyazódás meg egyáltalán semmi.
A sárgatest termeli a progeszteront vagy a ciklus végéig, vagy pedig a 12. hétig.

WishKép
Én is örülök, hogy most volt sárgatest. Legalább ebben elöbbre vagytok!
Genetika csak jól jöhet. Minél többet tudtok, annál jobb.
Laparoszkópiát nem javasolt?
Lehet, hogy abból is sok kiderülne!
Jól haladtok előre!!!
Stella

Kép
stella9

SziasztokKép
Genetikára a Szabolcs utcába kell mennünk. Azt mondta, hogy ha januérban akarjuk folytatni, akkor gyorsan jelentkezzünk be, mert két hónap is lehet mire megvan az eredménye.
Összefutottunk ma Gigivel az Europarkban Kép, és ő is azt mondta, hogy ők is két hét múlvára kaptak időpontot és másfél hónap múlva volt eredmény. Szóval az tényleg két hónap. Holnap felhívom őket aztán reméljük januárra (vagy még elöbb) meglesz az eredmény.
Majd decemberben randizom megint a Dévaival kenet meg ilyesmi miatt.

wish

Ja, kérdeztem, hogy nekem javasol-e valami vizsgálatot pluszban. Azt mondta esetleg hiszterot, de igaziból nem hiszi, hogy bármi is lenne. Úgyhogy ezen még gondolkodom.

wish

Andi!
Köszi.KépAkkor legyen 11.-e.300 m-re lakunk az Europarktól.Kép

Eszter!
Köszi,köszi,hogy elvisztek!KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

HajniKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép híradóKépKépKépKépKép

A lényeg: a bal petevezetéke átjárható!!!!!!!!!

Szegényke nagyon szenved a katétertől, de ott van vele azzura. Holnap majd fel is hívom, ma még csak üzikkel zavartam.
lkt

SziasztokKép

AndiKép
Nekem azt mondta anno a Pityesz, hogy azért nem csinál sem hiszterot sem más ilyen édes dolgokat mert ha nagy gebasz lenne odabent akkor azt látná az ultrahangon. Feleslegesen nem szenvedünk!! Varratás, hogy sikerült? Ti hősők vagytok!

TimiKép
Te vagy a kis hírmondónk!Kép Légyszi Hajninak mondd meg, hogy puszilom és legközelebb már a szülés után fog szenvedni!

Puszi

KépKép
gigi28

Timi!
Hajnit én is puszilom,kitartás!

Ma én is megváltam Jánosomtól....KépKépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Gigi Kép
Nekem is ezt mondta, nem is eröltettem a dolgot. De azért gondolkozom rajta.

Varratás megvolt, szokás szerint Laci jobban szenved. Pasiból van a lelkem Kép

wish

Tali. 2005. november 6. Dunaharaszti

wish

Kép

wish

AndiKép

Nekünk is jó dec.11.

KépKép
gigi28

HajneszKép
Ez tök jóóóóóóóóóóóóóó!!!!!! 50%-kal megnőttek az esélyeitek a spontán babóra!!!!!
Hajrá!!!!!!!!!
Nagyon ügyes voltál!!!!!!!!
Stella

Kép
stella9

Jó reggelt,

Hajnesz,
mehetsz haza, ennek mi is nagyon örülünk.
Otthon sokkal gyorsabban fogsz gyógyulgatni, helyrerázódni!

S a Domibuli nekünk is jó lesz, majd ehhez alakítunk mindent. S egyúttal Judit napot
is tarthatunk :-)))

Farkasok

Kép
farkasok

Sziaszotok, ma voltam a Mária u-ban hiv tesztre, nem kellett érte fizetnem semmit vittem a dévai beutalóját. viszont csak 10.-ére lesz meg, ami két hét. Nektek hogy lehet, hogy pár nap volt? Vagy aki fizet érte, annak hamarabb megcsinálják?

Kép

Kép
boszti

BosztiKép
Szerintem a hiv teszt mindenképpen két hét. Annyi idő kell a tenyésztésnek. A többi volt meg hamarabb.

wish

Sziasztok!

Wish! Én örülök, hogy volt sárgatest, én sem értem Pityesz szerint miért mindegy. Azért legalább ennek örüljünk.

Timi! Légyszike segíts már nekem, hogy az irányítottnál is van kétnaponta uh.? Mert a decemberi napjaimat tervezgetem, lehet, hogy váltanék munkahelyet, de nem tudom, hogy mennyi időre kell majd felköltöznöm Pestre. Mert ha igen, akkor nem fogok hazajárni állandóan, de azért munka szempontjából nem mindegy. Köszike!
vanda978

Hajnesz meddig lesz a korházba? Azt hittem hamat hazaengedik. Kép
vanda978

VandaKép
Ezek szerint tuti, hogy irányítottal folytatjátok? Vagy erről még nem volt szó?

Szerintem legkorábban holnap engedik haza, azért ez mégiscsak egy műtét. De majd holnap megérdeklődjük tőle SMS-ben.

wish

Sziasztok!

Vanda!
Igen az irányitottnál is kell járni uh-ra ugyan ugy mint az inszemnél meg a lombiknál.

Hajni!
Kitartást,jobb lesz ha már otthon leszel.

Kép
póci

HajneszKép
Kitartás és gyors lábadozás Kép!

VandaKép
Drukkolok az irányítotthoz, ha most ez jön.

Mi tegnap voltunk dokinál. A Lurkókkal minden rendben. Szépen fejlődnek, hozzák a korukat.
Annak ellenére, hogy a pocim szerintem nem is nő, ők fejlődnek és jól elvannak!
Még nem lehet látni, hogy mi van a lábuk között, de nem is ez a lényeg.
Levették az AFP-t is. Kíváncsi vagyok milyen lesz.
Képet sajnos nem kaptunk, de most B is szépen mutogatta magát.
Pusza
Stella

Kép
stella9

Úgy tűnik tényleg sokáig fog tartani a kromoszóma vizsgálat, mert még felhívni sem tudom őket Kép
Egyszerűen nem veszik fel azon a számon, amit Dévai adott. Pedig próbálkozom kitartóan.
Lehet, hogy szabin van a doki?

wish

Sikerült beszélni velük Kép
10-én megyünk aztán reméljük minden rendben lesz és hamar lesz eredmény is.

Beszéltem Hajnival is. Jól van, azt mondta rohamosan javul, azóta már úton vannak szerintem hazafelé. Pont akkor ért oda érte Laosz amikor beszéltünk. A részletekket majd megírja ő.

StellaKép
Édes kis B baba, biztos megirigyelte a manökenkedést a tesótól Kép Én is kiváncsi vagyok az AFP-re, mert ikreknél állítólag még értékelhetetelenebb, mint egy babánál. nem is tudom, egy ilyen saccolós vizsgálat helyett miért nem találnak már ki valami jobbat.

wish

WishKép
A doki azt mondta, hogy ha kapok értesítést, mert nagyon extra érték jön ki, akkor meg kell ismételni és a kettő egymáshoz való viszonyából tudnak következtetni.
Amúgy kitaláltak már jobbat, az amino-t, de azt szerintem sokan nem vállalnák be. Szerintem én sem!
Stella

Kép
stella9

StellaKép
Az amnio az túl durva én valami szelídebbre gondoltam.
A 4 markeres vizsgálatok már egy fokkal jobbak, de abban is saccológép is van. Enigmának is milyen szar értékek jöttek ki, és hát biztiosíthatok mindenkit, hogy semmi baja nincs a piciknek.
Messze még az igazi űrkorszak. Kép

wish

Wish! Azt esetleg nem sikerült telefonon kiszedni belőlük, hogy mennyi időbe telhet az eredmény?

Stella! De jó-de jó!!!! B babó is megmutatta magát anyánakKép
Igen, ez az AFP ez egy teljesen elavult eljárás, amennyire én tudom, Nyugat Eu-ban már nem is alkalmazzák. Olaszországban biztos, hogy nem.
Emlékszem, hogy van a baráti körünkben egy nőgyógyász-háziorvos doki, ő a 2-3.gyerekénél megtagadta a vizsgálatot. Amit asszem nem lehet különben, de mivel ő is szakmabeli, gondololm, neki egyszerűbben ment ez. MIndkét gyerek nagy már, 4 és 6 évesek, gyönyörűekKép

Vanda! Ahogy Póci is írta, van a gyakori uh az irányítotton is, de azért kiszámolható. Mert van 1 a mesni 1. vagy 2. napján, aztán a 7. vagy 8-on van a következő, és onnan az ovuláció előtti 1-2 napig 2 naponta kell menni. ez az én esetemben még 2-3 plussz uh-t jelentett a nagyjából normál 28-32 napos ciklusaimmal.

POnt emiatt sokalltam be én is, mert gyakorlatilag már 5 hónapot lehúztam így Dévainál, és ez bizony nagyon fárasztó. Főleg az én helyzetemben, akinek fel kell utaznom Pestre, aztán vissza, és dolgoznom is kell még. Nagyon jól teszed, ha ezekben a napokban Pesten maradsz, mert sok időt elvesz az emebertől a Pityeszhez járás.

Apropó besokalás: úgy döntöttünk LKT fiúval, hogy csak januárban folytatjuk. Egyrészt anyagilag iszonyatosan megterhel minket, most kicsit szeretnénk földi javakra költeni pénzt: ruhák, pihenés stb. Másrészt meg aszonta azzurram, hogy a karácsony így is úgy is nyomott lesz, ne tetézzük ezt egy esetleges újabb padlóról felállással. Megértettem ezt az érvet is Ez a 2 hónap biztosan el fog szaladni így karácsony előtt, aztán januárban irány tovább.

Hajnival én is beszéltem tegnap telefonon, akkor épp sétált a kórház kertjében, fájdogált a sebe, ki is íratta magát erre az egész hétre. De ettől függetlenül nagyon pozitív volt a hangja, olyan igazi HajnisKépKépKépKépKépKépKép
lkt

Domi szüli napi bulijára LKT egy nagy ?-t kér, mert 9-én leszek 30 éves, és nagyon remélem, hogy azon a hétvégén el leszek menve valami medencés, kényeztetős helyreKép
lkt

TimcsikémKép
Domival együtt öregszel Kép
Szerintem jól döntöttetek, hogy vártok még egy kicsit. Tényleg vacak lenne a karácsony egy - teszttel a fa alatt.
Bár én már így is előre félek a mienktől. Tavaly azt mondtuk, hogy ilyenkorra már hárman leszünk Kép
Hajjaj, nem egyszerű az élet.

Viszont ezek szerint januárban megint csoportos izgulás lesz. Roxal, Hajni, Timi és Én. Még bejelentkezhet más is Kép

wish

Gondolkodom én is a januári kezdésen november helyett. Nagyon igaz, amit Lkt fiú mond a karácsonyi hangulattal kapcsolatban.
Nálunk ráadásul nem sikerül az a nyamvadt andrulógust behálózni. Ma volt rendelés, a férjem oda is ment, másfél órát várt, aztán felhívott, hogy mióta ott van, még senkit sem hívtak be és 7-en vannak elötte ugyanezzel a problámával. És eljött, mert meló van.
Úgyhogy nem tudom. Jövő pénteken kell visszamennem, megnézi mit sikerült beszereznem leletügyileg.
Szerintetek, ha nem lesz meg ez az andrológusi javaslat, akkor nem csinálja meg az icsi-t? De nem is értem minek kell, mikor az eredmények egyértelműek és a papírra ráírta a biológusnő, hogy icsit javasolja, és tudom, hogy nem fog javulni, mert egy éve csak romli.

Kép

Kép
boszti

Wish! Igen-igen, én is tavaly karácsonykor is már kivoltam, mert még nem sikerült, és akkor csak úgy tudtam elképzelni az ideji karácsonyt, hogy már nemcsak 2-en leszünk. POnt most mondtam ezt a férjemnek, mert ez nagyon keserű nekem.

Boszti! Az andrológusi papír törvény által előírt formaság. Az igazolást csak andrológus adhatja ki, "holmi" biológusi vélemény nem elég a hivatalos kezdéshez.Jól tudom, ugye Roxal, Wish?
lkt

BosztiKép
Mindeképpen kell az andrológus szakvélemyéne, mert csak az alapján engedélyezik a lombikot. Szerintem a párod vegyen ki egy nap szabit és ülje végig a sorát bármeddig is tart.
Vagy megpróbálhattok elmenni másik andrológushoz is, de az lehet, hogy plusz vizsgálatokat akar majd megcsinálni, mert nincs munkakakpcsolatban Dévaiékkal.

Megkaptam a fizetésnélkülit. Így utólag kicsit beijedtem kiszámolva, hogy mennyi pénztől esünk így el, de Laci azt mondta nem baj. De azért nagyon szerintem sok pénz. Most hirtelen bizonytalan lettem Kép

wish

Ezek szerint nincs mese, valahogy el kell jutni hozzá. Megpróbálom a jövő hét csütörtököt megbeszéni vele.

Meg tudnátok mondani, hogy mi a helyzet akkor, a mensi hétvégén jön meg? Mert ugye mensikor kell jelentkezni a dokinál, de hétvégén mégsem rángathatom be?!

Kép

Kép
boszti

Még nem döntöttem el, hogy melyik gyógyszer-csomagot választom, ezért szívesen venném, ha leírnátok, hogy melyiket és miért választottátok. Kinél milyen mellékhatása volt és esetleg a következőnél másikat választ.
köszönöm

Kép

Kép
boszti

Wish! Meddig vagy fizetes nélkülin?
lkt

Andi!

Nekem azt mondták, hogy nem mehetek fizetés nélkülire, amíg van rendes szabim. Tudom, hogy jogszabályellenes, de nekem nem adták meg. Mellesleg november 1-től megvonták a céges autómat. Mert nem indokolt a használata. Az az érzésem, hogy megint megindul a hadjárat ellenem. Kirúgni nem tudnak, most azt próbálák elérni, hogy magamtól menjek el. Rossz lóra tettek Kép

Boszti!
Valóban, andrológus igazolás nélkül nem kezd lombikba az orvos. Törvényi előírás! Én a középső csomagot választottam, s a sikertelenség utáni hízáson, meg kis hangulatingadozáson kívül más negatív tünetem nem volt.

Timi, Andi!
Valahogy nem érzem ezt az időszakot olyan rózsásnak. Jó lenne már úgy visszagondolni az egészre, mint Enigmának. Nehéz volt, de ott vannak az ikrek.
Hétvégén megyünk Hajdúszoboszlóra, pihenni, fürdeni. Kell a lelkünknek egy kis felüdülés. Épp számot vetettünk az évünkkel (igaz, még nincs vége), de valahogy csupa rossz történt velünk. Eltekintve attól, hogy titeket megismertünk, mert az jó. Csak ne ilyen körülmények közt...

Eszter
Kép
roxal

TimiKép
Azt kértem a főnökömtől, hogy év végéig engedélyezze, de ha elöbb összeszedem magam, akkor elöbb visszamegyek és közben is fogok kisebb munkákat csinálni.

RoxalKép
Hát nem is mondta senki, hogy rózsás lenne. De az tényleg jó, hogy megismerkedtünk.
És nagyon remélem, hogy jövő ilyenkor már a szüléshez készülődünk, vagy talán néhényan már túl is lesznek rajta Kép
De azért most elöbb még van egy kis genetika para Kép

wish

BosztiKép
Ha hétvégén jön meg, akkor hétfőn reggel felhívod, este meg mész hozzá vizsgálatra. Egyébként pl. szombat délelött benn szokott lenni.

A gyógyszercsomagokban azt hiszem annyi a különbség a lekisebb és a középső között, hogy a középsőben van a Cetrotide, ami védi az idő elötti beéréstől a tüszőket, a kicsi csomagban meg nincs.

Van egy MAG-Óra nevű alapítvány, aki elvileg megpróbálja visszafizetni a gyógyszerek árát a rászorulóknak, esteleg érdemes őket megkeresni. Nekem mondjuk nem túl szimpatikusak, kicsit fura és arrogáns, ami a honlapjukon lejön, meg nem tünnek professzionálisnak, de hátha tényleg tudnak segíteni.
www.magora.hu

wish

Dévai beszél most a klub rádióban. Ha tehetitek hallgassátok meg!

Eszter
Kép
roxal

EszterKép
Mit mondott? Nálunk nem jön be.

wish

Boszti! Én nem tudom, melyik csomagot választottam, mert az orvosomra bíztam, de nem bántam meg. Mindig kijött 100 ezer alatt (bár hiperérzékeny vagyok a Puregonra). Puregon Pent és Orgalutrant (ez nem engedi idő előtt eldurrani a tüszőket) kaptam. Nagy előnye, hogy be tudtam adni magamnak, csak az "éjféli" szurit kellett beadatni.

Wish! Miért nem mész el betegállományba? Idegi kimerültségre hivatkozhatnál, és azért kapnál valamennyi pénzt.
Ti a beültetések után fizetésnélküli szabin vagy betegállományba "szoktatok" lenni?

Maradt egy ampulla Orgalutranom, ha szüksége van rá valakinek szívesen odaadnám.

Kép
agi30

Sziasztok kedveseim!Kép
Jöttem egy gyors helyzetjelentésre. Végigolvastam mindent, ami hiányzásom alatt termelődött, de ne haragudjatok, ha nem írok külön-külön, kicsit szontyi lettem mára, sírdogáltam, meg sajnálgattam magam, aztán gondolatban felpofoztam magam és leültem végre írni.
Nagyon nagyon köszönöm mindenkinek a drukkokat, puszikat, sms-eket, telcsiket, olyan édesek vagytok, komolyan!!! KépKépKép
Na szóval sikerült némi kontrasztanyagot átjuttatni egy petevezetőn, de hamar visszazöttyentettek a rideg valóságba, hogy ne nagyon várjak ettől semmit, továbbra is lombik a tuti. Ami azért bíztató, az az, hogy endometriózisra utaló jelek nincsenek, meg minden nagyon szép. Égettek lyukakat is a petefészkeimbe, hogy könnyebben kiszabaduljanak a tüszőkből a peték, meg ha PCOS lennék, ne okozzon nagyobb gondot.
Ha valaki gondolkozik a laparon, én azt mondom, érdemes nekimenni és egyáltalán nem vészes, inkább csak kellemetlen (katéter-hiszti), a beöntés meg semmi, sokkal rosszabbra számítottam. Biztos függ a kórháztól is, hogy milyennek éli meg az ember, a Schöpfiben eddig nem csalódtam, mindenki nagyon rendi meg kedves volt.
Ja, Jánosból Jancsikát csinált a műtősfiú, de ezen is jót szórakoztam, igaz akkor már megkaptam a koktélt.Kép
A sebek tényleg picúrkák, megkuksiztam a kötés alatt, ma már inkább viszketnek, mint fájnak, persze egy vígjáték megnézését és vicchallgatást nem kockáztatnék még meg, ja az viszont elég nagy kiszúrás, hogy hasműtét után köhögni kell, ami az altatás miatt van, na ez tud fájni, de nem halok bele. Kép
Ha kicsit összeszedtem magam, jövök majd, tulajdonképpen nem tudom, mi a bajom, mert rosszabb híreket is hozhatott volna a doki, biztos valami kórházi depit szedtem magamra...
Puszi mindenkinek és mégegyszer köszi, hogy gondoltatok rám!!!
hajnesz

Hajnesz!
Jó hogy túl vagy rajta és azért szerintem ezek jó hírek! TEssék ráhajtani a spontán babóra, tudod azt mondják lapar után nagyobb az esély. Pihengessél és pár nap alatt ez a depi is elmúlik!!!!!!!!!!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Drága LányokKép, sziasztok!!!

Bocsánat, hogy csak ilyen ritkán jövök, de ha van egy kis időm vagy pihizek, vagy mosok, vagy próbálok a lakásnak valami emberi formát adni. Zuxx sajna visszament dolgozni, most az anyu van itt, nem is tudom mi lesz ha már ő sem tud jönni, de valahogy menni fog.
Édesek nagyon, néha angyalkák, néha vigasztalhatatlan sírás van, nehéz kiigazodni rajtuk. Sokat nézegetem őket mikor alszanak és elérzékenyülök, olyan édesek. Igazából ilyenkor van időm elmélázni azon, hogy mi mindenen mentünk keresztül értük és, hogy micsoda ajándékok is ők. Bár igazából már el is felejtettem a sok kudarcot, sírást, fájdalmat.
Higgyétek el, így lesz ez veletek is hamar. Most talán kételkedtek, de biztosan így lesz!!!!
Tiszta szívemből drukkolok nektek, jövőre már sok új kisbabánk és kismamánk lesz.
Köszönöm, hogy érdeklődtök és szeretnétek meglátogatni minket. Még kérhetek 3 hetet (ma vagyunk 3 hetesek) és 6 hetesen már bárkit fogadunk? Jó így???
Diáékhoz szívesen megyünk, ha semmi nem jön közbe, majd Zuxxal is megbeszélem, mit szól hozzá.
Voltunk már sétálni, viccesek voltunk a hatalmas kocsival. Teszek majd fel képet.
Olyan sok csoda történik, hiszem, hogy mindenkinek sikerül.
Ági, szuper, hogy ikrek lettek a babákKép
Annus, gyere kérlek sűrűbben. Anno annyit segítettél nekem te is!!
Roxal, 1 éve nekem is kudarc volt minden. Aztán januárban megtörtént a csoda. Hidd, hogy sikerülni fog, kérlek ne szomorkodj!!!
Stellus, szerintem az sztk-s AFP-n kívül ne csináltass semmit. Nekem az picit volt csak magas (2,5), a SOTE-ről haza akartak küldeni, hogy az szuper ikrekkel. Mai napig bánom azt a 4 markerest.
Én mindig lemaradok ha D van a tv-ben vagy rádióban.
Puszi nektek, kezdem a fürcsit és az etetést. Sajna ilyenkor valami miatt nincs alvás egyből, úgyhogy hosszú lesz!

e
enigma

Sziasztok lányok!

Igen, igen irányított lesz, még nem mondtam? Vagy igen, csak nem értettétek, mert néha visszaolvasok, és akkor veszem észre, hogy olyan értelmetlen hülyeségeket írogatok, meg körmondatok ezreit, meg stb. Bocsi. Már megint.

Szóval remélem karácsonyig még letudunk egy irányítottat, mert mi is úgy vagyunk ám vele, hogy hátha már hárman karácsonyozunk. Csak nagyon gondba vagyok munka ügyileg, szerintem nem nagyon fog tetszeni nekik, ha én ennyit hiányozni fogok. De sebaj, ez fontosabb. Egyszerűen nem bírok találni valami lazábbat, nincs semmi lehetőség, néha úgy elkeseredem. Most ajánlottak egy elég jól hangzó üzletkötőit, de én nem vagyok olyan alkat, aki erre megfelelne. Nem tud valaki valamilyen távmunkát?

Timi! Szerintem is jól teszitek, hogy vártok két hónapot, ennyi csalódás egymás után NAGYON SOK! Meg egy kicsit jobban megengesztelődsz Pityesz iránt. Kép

Wish! Kép Miért kértél fizetésnélkülit? Pihenni szeretnél?

Hajni! Örülök, hogy aránylag jól vagy, szerintem az a kis depi teljesen indokolt. Most spontán próbálkozzatok sokat, hátha lesz eredménye hamarosan. És ne félj Jancsika hamar férfi lesz megint. Kép

Enigma! Kép Én nagyon várom a képeket, kiváncsi vagyok a babókra, meg az óriás kocsira is nagyon. Ne félj biztos ügyi leszel egyedül is, mindig jobb lesz. Bár ha belegondolok még a fürdetés sem lehet egyszerű dolog, sokan ketten fürdetnek egy gyerkőcöt is. Emlékszem amikor a nővéremnek meglett az első kisfia, tele volt a fürdőszoba, még a mosógépen is ült valaki. Én sose fértem be, Kép és a ami napig nem tudok fürdetni. Ez valahogy kimaradt, de mást tudok mindent ám. Kép

Farkasok! Kép Nektek mikor kezdődik a következő? A kis fagyis mikor kerülhet jogos helyére? Olyan ritkán olvashatjuk humoros írásaitokat.

Roxal! Ne hagyd magad a melóhelyen, ami jár az jár. Azt hiszem jót fog tenni neked a pihenés, kikapcsolódás. Érezzétek jól magatokat!
vanda978

Enigma! Majd kérek tanácsot! Mire az én manóim megszületnek, te már nagyon gyakorlott leszel. Kép

Kép
agi30

ÁgiKép
Azért fizetésnélküli, mert így egyszerűbb és bizonyos szempontból korrektebb (ez bonyolult és nem netes téma). Anyagilag meg majdnem mindegy.

wish

EnigmaKép
Jó hallani rólatok!
Szerintem ügyesen meg fogod oldani, akkor is, ha már anyukád sem lesz ott!
A sebed hogy van? Gyógyulgat, fájdogál még?

Nem szándékozom semmi egyéb vizsgálatot csináltatni. Majd a doki eldönti, hogy kell-e egyáltalán. De valahogy egyáltalán nem tartok attól, hogy rossz lesz az eredmény. Aztán lehet, hogy majd jól koppanok...

HajneszKép
Ne legyél szomorú! NAgyon ügyesen végig csináltad és a picike remény is valami.
Drukkolok nagyon a spontán babóért!!!!!!!

WishKép
Jó pihenést és feltöltődést kívánok neked otthon!
Most is Te vagy a legfontosabb és ha nincs égető szükség a pénzre, akkor így a legjobb!
Stella

Kép
stella9

<!--attachment: gy_resz_f_le_mond_s-285204.doc*mime_msword.gif*application/msword*6.9**gy%f6resz+f%e9le+mond%e1s%2ertf --><center><pre>
Kép
györesz féle mondás.rtf (6.9 k)</pre></center><!--/attachment-->
Szia Enigma!Kép
Nagyon örülnénk,ha Ti is eltudnátok jönni Domi bulijára a picurokkal!KépKüldök neked egy kis irományt az anyaságról mind,mind nagyon igaz,majd duplán fogod tapasztalni!KépKépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Olikám!
Itt is nagyon boldog szülinapot kivánok neked!KépDia
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Drága kicsi Olivér! Kép
Nagyon boldog első szülinapot kívánok!
KépKépKép
Puszi, Hajni néni Kép
hajnesz

Ági: nem mindegy, hogy mikor adom be?? Te jó ég, annyira tudatlan vagyok még, hogy ez hihetetlen...

Kép

Kép
boszti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?