A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

NoémiKép
Köszi a drukkot!

SaciKép
Nem tudom mennyi fagyibabát kapok vissza. Választási lehetőség 2 vagy 3. Sz.doki szerint a 2-est fogják felolvasztani, most már mindegy. Csak már tartanánk ott!!!
Neked is köszi a drukkot!

Manda

manda

Manda
Végre valaki. Már nagyon el voltam anyátlanodvaKép
gtünde

És most megintKép
gtünde

Itt vagyok! Csak játszottam!
Milyen napod volt?

manda

Most meg én lettem egyedülKép

manda

Manda Kép
Mit játszottál?

wish

www.prizee.com honlapon kaparóshoz hasonló játékokat, amikkel euro centeket lehet nyerni.

manda

Nahát Kép
És nyertél? Magyarországra is kifizetik a nyereményt?

wish

1.52 eurom van, nem olyan sok. Van rokonom akit kisorsoltak (mert szoktak időnként sorsolni) és nyert egy kisrádiót, vagyis azóta már kettőt.
Amúgy egyszerű kis játékok, aranyosak, már 7napja játszuk a Karcsival. Mindennapi penzum!Kép
Tíz perc alatt megvagy vele.

manda

El is kezdtem én is nyomni Kép
A Miami helyszinelőkig pont befejezem Kép

wish

Akkor jó szórakozást hozzá! Kép

manda

Ha tudsz beírhatsz ajánlónak! Manda28

manda

Sziasztok Csajok!
Én is itt vagyok. Ma, Wish, Tüncsinda!
Na ez nem semmi, Manda és Tüncsi összeolvadt...
Ma nagyon fárasztó napom volt, oviban "álla bál".
Szegény pockom nem akar enni, most már ebédel, de minden reggel reggelizni kéne, amit ő nem szeret és az óvónénik mindenképp meg akarják etetni...Kép
Elvittem focizni, hát az első kérdés az volt, hogy ott kell-e enniKép

Wish, megint jól kipróbálnak, megpróbálnak benneteket ezzel az újabb vizsgálattal. Milyen jó, hogy a pároddal kitartotok. Egyszerűen nem tudok mit mondani, csak hogy szeressétek egymást. Biztosan tudjátok majd értékelni, azt ha megszületik a gyereketek és csak a javára válik, hogy ennyit kellett küzdeni érte. Nagyon drukkolok nektek!

Sackó, Babcsi, Szilva, csak tényleg bekukkantottam, olyan kíváncsi vagyok, hogy mi van veletek, de nem merem belevetni magam újra a társalgásba, mert akkor félek türelmetlenné válnék. Így is kezdem visszaköltöztetni a szekrénybe az eladásra szánt rugdalózókatKépKépKép

Jó pihenést!

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép
Miért kéne eladni a rugdalózókat! Majd kellenek a következő babának!Kép

Úgy látom kiürült a topic!
Jó éjt Mindenkinek!
Manda

manda

Manda, azokba még egy focicsapatot is felnevelhetnékKép
Tudod, nekem van a két jólmegmosott pockomKép
Jó éjt!

Kandi, biztosan nagyon fáradt vagy...Kép

Kép
Kép
Kép
amica

NEKEM ELTÜNT A TOPICOKBÓL A MEGINT MEGJÖTT TOPIC SEGÍTSETEK HOGY MIÉRT VAN TELJESEN MÁSHOGY JUTOTTAM IDE
gilingalang

nemtudtam ezért írni tegnap.de most is hiányzik a topikokkból.ha kilépek nemtom hogy jövök vissza
BABCSI TÜNCSI SACI MANDA és többiek mi a helyzet?mindenki jól van?gili
gilingalang

Szia GilingKép
Hogy hogy eltűnt a topic? Már valaki más is írta asszem. Ez a bnet néha elég érdekes dolgokat produkál. Én ma (5. cn.)kezdem a clostyt. Aztán jövő héten gondolom UH. Tüncsike már 2 napja nyomja a szert és neki is UH jövő héten.

TüncsikeKép
Hőjelentés: 36.8. 5.cn. clostyszedés kezdete.Kép
Méred már a hőd?Kép

MandaKép
Nehogy megerőltesd magad a függönyfelrakással!Kép Már csak 3 nap és juhééé!

AmicaKép
Helyes. Csak szépen tartsd meg azokat a rucikat mert kelleni fognak még!Kép Szegény kicsi pockod még a végén megutáltatják vele a kaját! pedig enni jó!Kép
Én ma vagyok az 5.cn.-on és kezdem a clostyt.

WishKép
Múltkor nem írtad, hogy ez a kromoszóma vizsgálat mit fog kideríteni?

SzilcsibeKép
SziókaKép

SaciKép
Mi a helyzet?

Barbi, Lara, FruzsiKép
Mi van veletek?

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!
Babcsi itt vagy?
Nagyon el vagyok keseredve! Ma is a reggeliztetéssel kezdődött a nap. Nem akar rosszat az óvónéni, csak legalább kóstoljon a márton de ő nem akar!!!!!!!!!!!!! Ezért nyávog, hogy nem is szeret az oviban. Ma reggel már bőgve jöttem haza. Mi lesz így? Nem vihetem hajnalban, hogy 8-ra éhes legyen... Nem vihetem evés után, mert mi lesz ha dolgozom és mindketten ovisok lesznek. Egyszerűen nem találom a helyes utat. Rendes ovi, minden rendben vele, csak az én gyerekeim nem akarnak másnál enni. Én voltam velük végig, minden nap főzök, szeretem őket, nem vigyázott rájuk soha bébisintér, nagyszülők távol, bölcsi nem volt. Anyásak lettek, ami nem baj csak most vagyok tehetetlen!!!!!!!!!!!!!!!!
Írjon valaki pár sort, nem kell megoldani a helyzetem, csak nem zaklathatom ezzel a férjem az irodában. Itt kesergek egyedül...

Kép
Kép
Kép
amica

Babcsi Kép nekem is szetrobbant a fejem tegnap - biztos az idotol...
semmi kulonos velem,,szedem a bromot , de mar unom nagyon...fogok kerni egy hormonvizsgalatot, hogy lejebb ment-e tole a prolaktin, mert ha nem nem szeretnem feleslegesen szedni.
kb jovo het vegere esik az ujabb inszem...de meg nem szamoltam ki.
es neked?

Tundi Kép neked mikor lesz a kov, inszem? de jo lenne, ha mindannyiunknak egy napon...Kép

Wish Kép meddig vagy betegallomanyban? vagy szabin ? nem tudsz nem dolgozni, mint a Noi ? az jot tenne,,,,

MAnda Kép terhesseget nem lehet nyerni? mert akkor en is jatszom...Kép

Amica Kép ez aranyos,,amit a focirol irtal..."ott is kell enni?" Kép

puszi mindenkinek :Saci
saci

Sziasztok Lányok!

Potter Kép
Jövőhét csütörtökön megyek UH-ra legközelebb!

Noémi Kép
Sok sikert mára Kép

Sackó Kép
Két babó van, csak az egyiknél még nem lehetett látni a szívhangot! Remélem jövőhéten már azt is látni fogjuk!

Manda Kép
Egyre közeledik a hétfő Kép Örülsz?

Kép
Kép
szilva069

Amica Kép
Szerintem meg kellene beszélni az óvónénivel, hogy ne eröltesse a reggelit. Hagyjátok békén Mártont a reggelizéssel. Talán, ha nem piszkáljátok, akkor egyszercsak magától fog kérni reggelit ha éhes lesz!?

Kép
Kép
szilva069

jó megvan a topic lekerült a legaljára
gilingalang

Amica Kép Kép !!!!!!!!! ne aggodj ! elhiszem, hogy kiborultal,,nem is baj. De szerintem meg fogjak szokni a gyerekek, hogy mashol is lehet enni. A valtozatosassag csak gazdagabb szemelyiseget farag beloluk. Majd ha nem eszik 3 x , eszik 4 x re, nem hulyek a gyerekek--> ha ehesek, esznek. En a helyedben nem vinnem hajnalban. hanem ugy, ahogy neked jo, es eszik , amikor eszik. Ha te nem csinalsz belole nagy ugyet, o sem fog (mondja Saci ,a 4 gyerekekes csaladanya hohohooh )
Fel a fejjel ! szuper anya vagy Amica !!!!!!!!!!!!!!! +++++++
saci

Szilva Kép orulok negyon neked,,es kicsiket irigy is vagyok (de "joindulatu irigy"...) erted, ugye? vannak mar neveitke?
nektek 2 fiut es 2 lanyti is ki kell talalni, mert barmilyen felallas lehet KépKép

most olvastam a nlcafe.com on Stahl Judittal a cikket. Micsoda edes gyereke van. Hanna - nekem nagyon tetszik a nev...na de mindegy: a lenyeg: meglepodtem, hogy o hogy kivolt, ha egy baratnoje terhes lett,,,,nem is tudott veluk tovabb talalkozni...
de hat nem vagyunk egyformak.

Amica Kép kicsit jobban vagy ???? KépKép
saci

Sziasztok Csajok!!!Kép

BabcsiKép
Nem erőltetem meg magam, de azért a függönyt felkarikázni, kivasalni kell valakinek. És az a valaki én leszek.
Hajrá UH! Hajrá inszem!Kép

SaciKép
Ha a terhességet nyerni lehetne, nem kellene lombikra mennem! De sajna nem hallottam még ilyenről!Kép
Neked is: Hajrá UH! Hajrá inszem!Kép

SzilvaKép
Már alig tudom magam tűrtőztetni, nehéz lesz ez a pár nap, ez lesz a leghosszabb hétvége! De dolgos hétvége, mindent el akarok intézni transzfer előtt, hogy Karcsi kevesebb dolga maradjon!

manda

Amica!Kép
A csajoknak igazuk van. Ne erőltessétek az evést, majd eszik Márton, ha akar. Meg kell előbb szokja az új környezetet, ami most körülveszi.
Tényleg jó anya vagy! Fel a fejjel! Menni fog!
Poz.energia+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Saci, Szilva, Manda, Babcsi itt vagyok, csak közben Janka kiborította a teáját...

Én is azt gondoltam, hogy hagyni kéne, előte nem is fesztiváloztam soha, csak néha elmondogatom, hogy ott is kéne kóstolgatni. Ma reggel arra bíztattam, hogy legalább igyon és szólt a néne, hogy azt is mondjam neki, hogy egyen...
Na akkor már vontatni kellet szegényemet az asztal mellé. Én elhiszem, hogy nem jó így kezdeni nekik a napot, de nem tudom mit tehetnék, ha piszkálom vsak rosszabb lesz a helyzet. Most Jankát tömöm, de félek ő is ilyen lesz majd...

köszi!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép
Szerintem Sacinak igaza van. Ha éhes lesz akkor enni is fog. Nem tudtok reggeliztetés után menni? Vagy ha reggeli időben mentek, tényleg nem szabad erőltetni, sőt szerintem neki nem is kell odatenni a kaját és lehet, hogy a végén még meg lesz sértve mert ő nem kapott enni a többiek meg igen. és akkor lehet tőle kérdezni, hogy miért most még is kérsz enni? Szóval csak alssan komótosan mert türelem ugyi rózsát terem. Mondom és a másik négyermekes anyaKép Azért van némi tapasztalatom a gyerekekkelKép Ott van a nővérem gyermeke 10 éves és vele eddig még sikerült mindig szót érteni. Szóval nyugi és minden rendben lesz.

SaciKép
Nekem nincs inszem..mi spontánolunkKép Jövő hét UH és aztán megmondja a doki a tutit. Én folyamatosan szedem a bromót 1/2 / nap. és nekem rendben van a prolaktinom. Szerintem neked is szépen lenyomta. Úgyis szednünk kell kb. a 12. terhességi hétig (bár már ott lennénk), mert ha abbahagyod felugrik a duplájára.

GilingKép
megnyugodtál, hogy nem veszett el a topicKép

Kép

KépKép
babcsi

Csajok!
Úgy látszik a tegnapi fejfájást, megkaptam, mert rettentően fáj a szemem felett a fejem.Kép

manda

Babcsi Kép miert hittem, hogy inszemeztek? bocsanat,,hulye vagyok...tudod,,a z ido + pocok KépKép
en most kezdem erezni a bromo hatasat,,,telejesen kaba vagyok tole,,nem tudok eleget aludni. Mondd, ez elmulik ?
es ti meddig probalkoztok csak "siman"? adtal egy hataridot magatoknak? vagy ugyis biztos vagy benne, hogy sikerul ? (ami IGY is van !!!!!!!! +++++++ )

na,,eleget kerdeztem,,a masik 4 gyerekestol..Kép
saci

Babcsi Kép meg 1 kerdes: a bromot este szeded? en igen..
saci

Babcsi én is tesztelős lettem, nem bírtam ki tegnap teszteltem egyet persze hogy negatív, de nem lettem szomorúKép,tanulok ám tőledKép
A mai hőm is 37,2 ( 23 napon).

Noémi remélem minden rendbe lesz ma a BMC-be !Képírj hogy mi van veled, hiányzol nekünk!

Manda, nyugi csak úgy elfog repülni a hétvége főleg ha ennyi mindent tervezelKép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Saci Kép
Még nem gondolkodtunk neveken. Nem akarjuk elsietni a dolgot, adunk még egy kis időt.
Így, hogy 2 nevet kell választani, legalább nem lesz vita belőle. Mindketten választhatunk egyet!
Különben édes teher lesz ez a névválasztás Kép
Stahl Judittal kapcsolatban: Nem csodálom, hogy annyira ki volt, mert neki azt mondták az orvosok, hogy egyáltalán nem lehet gyereke! Nálunk azért más a helyzet Kép

Kép
Kép
szilva069

Sackó!
Jobb ám már, csak nem szívesen gondolok rá, hogy most mit csinálhat bent és fog-e ebédelni, meg elalszik-e alvás után. Észrevettem, hogy jobbkedvű ha alvás után hozom el. Erről is magam döntöttem, mert addig nem akarták altatni míg nem eszik rendesen. Na akkor soha...Kép, de ha szekálják akkor aludni sem fog. Pedig nekem nagyon nehéz így itthon, hogy Janka, háztartás, folyton kettőt öltöztetni, vetkőztetni, ovi-haza, altatni, ha ebéd után elhozom addigra Janka már álmos, Márton újra kezdene itthon enni és felélénkülve nem alszik, csajok, teljesen egyedül végzek mindent és gondolom azt gondolják, könnyű a gyeses anyukának, vigye haza a gyerekét. Múltkor Jankát lázasan vittem magammal a nyakamban, mert menni kellett, és hozni is. A férjem sokat dolgozik, ebben nem számíthatok rá, na az meg külön műsor lesz, hogy hogy tudok visszamenni dolgozni.
Nem panasz ám, félre ne értsetek, (nektek is gyerekeket kívánok!) csak kiszakadt belőlem. Mégis csak azt szeretném ha ügyes okos kölykök lennének és persze nagyon szeretem őket!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Szióka Barbi!Kép

Várhattál volna még azzal a teszttel!Kép
Igen, remélem repülnek a napok, majd mint a madarak! (nem találtam jobb hasonlatot)

SaciKép
Stahl Judit kislányát én is láttam igaz a Nők lapjában(szokásos olvasmány BMC-be menet és hazajövet), nagyon édes és nagyon jó a cikk, ajánlom mindenkinek.
Most már Hanna szerepel a vasárnapi műsorban.

manda

AmicaKép
Nyugodtan öntsd ki a lelked, legalább nekünk elmondhatod!Kép
Ha tudunk, segítünk is!!!!!

manda

Köszönöm!
Később kajd benézek, most mennem kell, mert akkora rumli van, főznöm is kell.
Üdv!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Manda Kép
Azért a hétvége szerintem gyorsan el fog telni!
Hipp-hopp hétfő reggel lesz! Nagyon fogok érted izgulni!

Kép
Kép
szilva069

Amica Kép
Ne aggódj! Szép és okos gyerekeid vannak. Majd belejönnek az ovis életbe is!

Kép
Kép
szilva069

SaciKép
Szerintem is nehéz követni mindenkitKép Én is este szedem a bromót és az első héten voltam tőle olyan mint akit fejbe vágtak aztán hozzászoktam és teljesen elmúlt. Mennyit szedsz belőle. Próbáld fokozatosan először 1/4-del aztán vidd fel az adagot. Mondjuk én csak 1/2 szedek. Ne izgulj el fog múlni a mellékhatása.

Mi még "csak" 5. hónapja próbálkozunk de ugyi a fogigyogyinak ki is kell tisztulnia, szóval mi még azért tovább spontánozunk, csak összejön előbb-utóbbKép Hormonok és minden rendben, szóval remélem nem lesz gond.

BarbiKép
Szupi a hőd!!! De várj a köv. teszttel mégKép

MandaKép
küldöm a fejfájás gyógyító energiákat:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

Köszi Csajok!

SzilvaKép BabcsiKép

Hétfőn majd este úgyis tudósítunk, ha nem én, akkor a Karcsi!!!!

manda

MandaKép
Annyira drukkolok!!!!! küldöm a sok-sok babatapit: babatapti, babatapti,babatapti,babatapti,babatapti,babatapti,babatapti,babatapti,babatapti, babatapti,babatapti,babatapti,

Kép

KépKép
babcsi

MandaKép
babataptiKép azaz babatapiKép

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Köszi, köszi, köszi!!!!!!!!!!!!!!

manda

Manda Kép
Sajna én majd csak szerdán reggel tudok legközelebb netközelben lenni. Azért nagyon fogok neked szurkolni, hogy megtapadjanak a babócák!

Babcsi Kép
Ez jó, te inted türelemre tesztelésileg Barbit Kép
Vicces! Nem vagy hiteles ebben a dologban!

Kép
Kép
szilva069

Semmi gond SzilvaKép
Ma még leszel?
Ha nem jó pihenést Nektek!!!!

manda

Manda Kép
Ma 4-ig dolgozom, úgyhogy addig itt vagyok!

Kép
Kép
szilva069

SzilcsibeKép
Hát igen, mondasz valamitKép De a múlt hónapban volt, olyan is amikor nem teszteltem pl. a 31. és 37. cn. közötKép höhöhöhö....de megígértem magamnak, hogy ebben a hónapban megpróbálok türelmes lenni, szerinted menni fog?

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe Kép
Ne álmodozz, úgysem bírod ki!
De mi így szeretünk, csak hát a pénztárcád...?

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?