Próbálok én is jönni, de most nem túl könnyű, mert Karcsinak kiment a bokája és fekvőgipszben van.
Gergő meg néha hihetetlen nyűgös, akkor semmi nem jó Neki. Náthás is és gondolom ez a hülye idő is hatással van rá. Auchan, Cora: pont tegnap volt a Híradóban, hogy valamelyik áruházban bele volt sütve az egér a kalácsba.
Mutatták is, hát elképesztő egy látvány volt! Én már nagyon rég óta se húst, se zöldséget nem veszek nagy áruházban, de a kenyeret eddig ott vettük, most meg nem tudom...
Az a baj, hogy nem tud az ember ezer felé mászkálni, hogy mindent beszerezzen.
De én a zöldséget fönt veszem a szilasi HÉV-nél, az a zöldséges tényleg szuper, nagyon jó az árú, a húst meg a hentesnél a József A. utcán. Az tuti jó hús! Dórikám
Jó volt a családosdi, igaz fárasztó, de Gergő is nagyon élvezte, hogy ennyi ember volt körülötte.
Pénteken meg esküvőre megyünk, jön Anyukám is, mert így, hogy Karcsi mankóval lesz kell valaki, aki vigyáz Gergőre, amíg én fújok. Ugyanis egy régi kolléga nősül, még Madeirán játszottunk együtt nagyon sokat és megkért, hogy a templomban is fújjak, meg a vacsorán is eljátszunk egy számot, amit régen sokat játszottunk.
Tudod, a Csárdáskirálynő, azt hiszem odaadtam Neked is tavaly a kottát. Most mennem kell, remélem idejutok majd gyakrabban.
Sziasztok
Orsi