Ja, Ancsa, igen, két hét múlva megyünk 4D-re, le Szolnokra, apu intéz egyet nekünk, és akkor a nagypapi is mozizik.
Annyira kíváncsiak vagyunk már, olyan klasszul látszik ezeken mindenük.2005.10.27 07:54
2005.10.27 10:32
!
.
!2005.10.27 12:08
Elég szarul nézhettünk ki. DE most már alszik, na ez sem volt egy egyszerű menet
És alvás előtt az ágyában bukfencezni tanítottam
Olyan kis ügyes, és nagyon élvezte. 

2005.10.27 15:12
2005.10.28 07:49
!
!
!2005.10.28 13:23
! 2005.10.28 13:59
), de persze este ő is jön vissza.2005.10.31 17:08
!
.
. 

2005.11.01 09:08
!
!2005.11.02 08:24
!

2005.11.02 15:55
Gyerekem meglógott a telefonommal, és most diadalittasan nevet rám
Egyszerűen nem bírunk elindulni. Nem öltözik, ő játszani akar itthon. Legózik. Úgy látszik most két évesen érett meg rá. Házat épít egész nap
Pedig mennünk kéne ki, olyan szépen süt a nap.

2005.11.02 16:39
2005.11.03 08:03
!Vettetek már vmit Minikének? 2005.11.03 11:22
)Beleértve a minigyereket is! 
2005.11.03 13:46
Zsombi csak mint abban a bankos reklámban a fickó, aki fekszik a földön és mondogatja: nem mozgunk, hízunk. Eszik, alszik, minimális mozgás - épp csak a ciciig eljutni
Édesek különben.
Bocs, hogy olyan zagyva voltam, de azt sem tudtam hol áll a fejem. Kis gepárdok keltek, ott tolongott egy csomó ember, stb. A sétán már túl voltunk akkor az anyuval. Tudom, még tartozom a képekkel. Ígérem hozom, de még mindig nincs a gépemen. Hogy sikerült a vendégség?
Hanci nagyon ügyes!!! Õ most mekkora, súlyban, centiben? Ú, bárcsak már mi is itt tartanánk!!!! Tesódék jól vannak?? Híznak, gyarapszanak?
Nagyszülőknél meg teljes a boldogság!
Jól bírod a strapát!! Biztos szupi a lakás is, lassan meg is nézhetjük
2 hét múlva szupi mozizás lesz!
Annyira irigyellek a sok kirándulás, utazás miatt! Olyan ügyik vagytok, hogy mentek és nem ültök otthon!! Képek? 2005.11.03 14:58
, visszapakoltam mindent az átrendezett konyhabútorba, jó sok hely lett, király. Meg persze mindent letörölni, selejtezni. Na, de szépen lassan, nem erőltetve megcsináltam. Most még tudom, aztán decemberben már inkább ünnepi hangulatot akarok készíteni a lakásnak, mint pakolni ezerrel. Január pedig már a bébicuccok beszerzésére kell. Szóval muszáj most fészekrakásban tevékenykedni. Mindjárt megyünk OBI, lámpákat nézni (olvasókat nekünk, mininek valami gyerekformájút, és a fürdőszobába - ott neon volt, de utálom, mert stroboszkóp).
És sok puszi a hatalmas gepárdkölyköknek, sokat nőttek!!
2005.11.03 15:32
. Õ egy lassan gyarapodó akrobata,ahogy a védőnő és a doki felesége mondták a múlt héten. Tesómék jól vannak, híznak is szépen, módjával, csak elég sokat sír a kisfia
. de Ti nagyon ügyik vagytok, h így gyarapodtok,mondtam is Katának a múltkor, h gepárdkák majd nagyobbak lesznek,mikor Esztinél találkozunk, mint Hanci.
És jó, h ennyi vidámságot lehet kiolvasni a soraidból
!
....2005.11.03 18:37
Az első nap mindig a legnehezebb, de ezen már túlvagy!!
Jól meg kell majd szervezned ezt a sétát, de majd csak kitalálsz valami szisztémát, amíg maguk nem mennek le a kocsijukig.
Jön hozzánk.2005.11.03 19:16
! 2005.11.03 20:44
Olyan kis okoska már, lehet vele beszélgetni, ha nem is mindig szavakkal.
Le a kalappal. Pannus meg csajszi, ne is legyen olyan hurka-gyurka.
Jövő hétvégén jó nektek valamelyik nap, talán el tudunk ugrani.
Na jó, Ausztriát leszámítva.

2005.11.03 22:00
A Hannust épp azért kérdeztem, hogy megnyugodjak, nem baj ha a gyerek, főleg ha lány nem hízik olyan nagyon. Szerintem Pannus is picurka lesz, viszont mindent hamarabb fog csinálni mint a pocok. Ha látnátok, még mindig olyan kis picike, Zsombor után meg pehelykönnyű. Az meg tuti, hogy nem lesznek nagyobbak a Hancinál. Bárcsak már ott tartanánk ahol ti
Mennénk mi Budajenőre, akár mindennap, dehát még nincs hova!!! Picit lassan haladunk, de legalább haladunk
Olyan boldognak tűnsz, minden a legjobb úton halad. De jó lesz talizni. Ha van kedved gyere bármikor
2005.11.04 06:35
Legalább látom majd, hogy nekem az egy minivel mennyivel könnyebb dolgom lesz!
Ugye minden viszonyítás kérdése.... 2005.11.04 08:54
Kata, egyszer elvihetnénk a két lurkót egy Judit néni koncertre, nem? Már biztos élveznék.
2005.11.04 09:39
A Budajenőt meg úgy véglegesre gondoltam.
De telefonon azt mondta nincs még nagy hasa, aki nem ismeri, azt hiheti, csak kicsit sokat evett
Szakdoga, hajrá!! 
2005.11.04 10:18
Mégegy Bukfencberci!
Most is picurka a drágám, de jól meg lehet dögönyözni,meg harapdálni a puha popóját
!És nő a haja, szóval sötétedik a feje, és olyan kis puha, nem a csúszós kobak
.És örökké olvasni akar az asztal alatt.
Engem itt a csajok,mindig megnyugtattak, h ne parázzak már ezen a súlyon! Téged is meg fogunk!
Hidd el Panci és Zsömi is tepernek majd ezerrel nemsokára, most még nem hiszed, de nagyon hamar elröppen az idő, és hipp-hopp másznak-kúsznak, és forognak pelenkázás,öltözés közben!
Mostmár értem, h Kata miért öltöztette Petit csomószor a "ketrecben"
! Sírásszünet ismerős 

!Remélem, h hagytak éjjel aludni! És külön szobában alszanak, igaz?
Már szűk a hely a mászáshoz
!
2005.11.04 11:30
, félre ne érts, én nem hasonlítgatok. Sőt még a saját gyerekeimet sem, akik két teljesen különböző kis lények. Szinte nem is hasonlítanak, még a bőrük színe is eltér
Csak a 3 hónapot várom, meg még egy kilót kábé és akkor már talán nem érzem őt olyan picúrnak. Zsombit nem féltem
Na mindegy is.
2005.11.04 11:38
Dőlj le Te is most, ha ők is alszanak! az enyém olvas, szegény tvújság! És eszedbe ne jusson ám az áriák miatt nem jönni a találkára! Nem olyan ijedősek ezek a csemeték, ha meg igen, majd megvígasztaljuk Õket is!Minket meg főleg nem rémítenek meg!

2005.11.05 21:08
Még mindig rengeteget dolgozik, egész januárig tervezi, aztán kicsit mérsékeltebben, de tovább is. Nem bírna otthon maradni. Április végére várják a babát, nemét nem tudni, talán a következő vizsgálatnál, de kíváncsiak rá. Fanni lesz ha kislány és Félix ha kisfiú. Mostmég. És ma délután összefutottunk valük itt Kecsón, a malomban
Röviden ennyi. 
2005.11.06 18:36
Hihetetlen, hogy már eltelt egy hónap. 2005.11.06 19:52
, átadtam. Azért csalókák ezek a képek, nagyon kis picúrok ők még, de majd meglátjátok nemsokára