A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

lindi,
Kép ez jó,teccik
Vendég

sziasztok,

megpróbálom még1x, az előbb úgy tűnik elszállt minden
szóval segítséget szeretnék kérni Tőletek! 26 hetesen orvost és kórházat szeretnék váltani (meggondoltam, megfontoltam, de sajnos így kell tennem...:-(
Tudtok nekem orvost ajánlani a Tétényiben?
Mindegy, hogy nő vagy ffi (Dr. Kocsis Évát már kérdeztem, sajnos nem tud vállalni...), az is belefér, ha a magánrendelésére tudok csak menni...
ELÕRE IS KÖSZI A SEGÍTSÉGET!!!
zebi

Zsanci: nagyon együttérzek, pedig nekem csak egy órája nyafiznak, de azt hol egyszerre, hol felváltvaKépKép Nem lehetnék részleges medve? Mondjuk csak a délután 4-9-ig lévő időszakot aludnám átKép

Oxi: ez tök jó, szerencsére Vikka baba nagyon stramm, nem hagyja magát! Meg téged sem kétségbe esniKép

Moose: kitartást, Marci túlélteKép Na jó, csak bíztatni akarlak, minden rendben lesz, Nyuszid el fogja felejteni!

Zebi: nem tudom mi az ok, de biztos jól döntöttél!!! Én tudom ajánlani a dokimat, szerintem el is vállal, bár ebben nincs tapasztalatomKép A profilomban van mélcím, írj ha érdekel én majd válaszolok bővebbenKép

Pocak

Ps: ezt az üzit kb 1 órán keresztül írtamKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak és a többiek!!! Kép
köszönöm az együttérző szavakat...most már nem sir...apjával fürdik. Sztem foga gyün...ez van...Kép szemét fogmanók!!!
Vera!
hol vásározol a hosszú hétvégére?

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Moose!

Nyuszinak jobbulást! Én is nagyon félek a 15 hóstól!Kép

Piroska!

Nekem nagyon komoly alvásgondjaim voltak a terhesség alatt! A Sedatif PC, amit írtál egy kicsit segített, de volt, hogy egész éjjel nem aludtam, főleg, ha másnap mennem kellett dokihoz vagy valahova, ott meg ájuldoztam a fáradtságtól! A terhesség végefelé elmúlt és jól tudtam aludni!

Fibi!

Szerintem is hülyeség, hogy csak attól függ pl a tágulás, hogy el tud-e lazulni az ember! Én sem tágultam, csak a homeós bogyótól kezdtem, vagyis úgy gondolom az segített! Sokminden összetevője lehet! Én meg azon filóztam utólag, hogy jobban jártam-e, hogy lebeszéltem a dokimat az Oxitocinról kitolás közben! Akkor lehet,hogy nem 2 óra lett volna! Bár utána úgy gondoltam jól tettem, csak aztán minden hülyeségen filózik az ember! Meg gondolom, ha gond lett volna, akkor nem hagyja, hogy lebeszéljem!
De megértelek! Nehéz lehetett/lehet megemészteni, hogy nem úgy alakult a szülésed, ahogy elképzelted! Viszont gondolj arra mindig, hogy Bálint makk egészséges és nem lett semmi baja! Ez a lényeg!

ILdi
ildi76

Ancsi, ujfajtat kaptunk, mert azt kertuk! Igaz, ezt mi fizettuk, de igy is megeri nekunk!
Fic, nincs gond az oltassal, csak azt nem tudtam, hogy miert a haromhost pecseteltek be. Szamomra most derult ki, hogy az ujfajta oltast 2,3,4 hosan adjak 5 hos nincs!!!Kép Salalala...Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

<font color="0000ff">Sziasztok!
Ma voltam életem első NST-jén, íme az eredmény:
Kép
Egyébként meg egész délután nem volt net itthon, úgyhogy aludtam egy nagyot. Most pedig megállapítom, hogy elég sokat írtatok... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

...

KépKépKépKép
proone

Fibi! sajna hiába kértem Henit, hogy forduljon be, nem tette. így megcsászároztak. pedig én nem így döntöttem Kép

Moose! a doki persze, hogy nem hallotta meg, hogy hozzá beszélsz, ha ő is éppen beszélt hozzád. biztos nem akart kiesni a gondolatmenetből Kép

Zebi, asszem az én dokim ilyenkor már nem vállal (26 hetesen).

Dóra! én is kértem, hogy új fajtát kapjunk, és azt mondták, hogy már nem lehet, mert régivel kezdték. (BCG) akkor hol itt az igazság??? Kép nem lehet, hogy te nem az "új fajtát" kaptad, hanem azt, amit itt a csajok is megvettek páran, azt a reklámozott cuccot??? mert azt közben is lehet váltogatni, amikor az embernek van rá pénze, azt az oltást megveheti. de az új fajta az más (szerintem), az az EU-s szabvány szerinti oltás lesz. (vagy már ezt is meg lehet venni léért?) mikor rá mertem kérdezni, hogy akkor most számolhatunk a régi oltás mellékhatásaival, nagy kerek szemekkel kérdezték, hogy ugyan milyen mellékhatással, ami az újnak nincs?

ancsipancsi

Proone, te nem a Medimomban jártál? Kép ott szakad meg mindig az "adás" . vagy elmozdulás volt?

ancsipancsi

MOOSE, FONTOS OFFKép! húzd el a mosogatógépet a faltól. emeld meg az elejét, kb 40 fokban, hogy a víz hátul kifollyon. szűrőket nézd át, meg hogy van-e benne só, és pápápápám! mintha új lenne! Kép próbáld ki! a mienknek rendszeresen ez a baja, és mivel a szerelő röhögve megcsinálta ezt az orrom előtt 5000 forintért, ellestem tőle.
most már bekaphattya.

én szülésem se lett olyan, amilyet álmodtam, de számomra az egyik nagy tanulság a gyermekáldásban, h rugalmasnak kell lenni, és alkalmazkodni a körülményekhez, mert az elvek meg az elképzelések itt kérem szépen szart se érnek...Kép

én is betársulnék egy sétára az Arschloser See-nél! nekem sincs messze Kép

Zebi, segítünk szívesen! Kisün az előző oldal legaljára küldött egy részletes "kérdőívet", hogy hatékonyan tudjunk segíteni dokiügyben. különben mindenki a sajátját fogja ajánlani, te meg nem tudsz majd választani Kép és mi volt az ok, amiért váltassz, már ha publikus?

votiv 8)
votiv

Pirus, egy pohár langyos, mézes tej lefekvés előtt? a savval én is iszonyúan küszködtem, miután a hányingeres szezon véget ért... és éjjelente marha sokat bóklásztam a lakásban...

a szülés után persze mintha elvágták volna az összes problémát, a fogínyvérzésem is másnapra elállt
egyébként én az állatorvosi terhes nő voltam, akin minden negatív dolog kijött
pl a bőröm is rondább lett, mint előtte, tiszta pulykatojás lettem a rohadt hormonok miatt Kép

votiv 8)
votiv

Beet, én néztem a Született feleségeket tegnap, hát, valahogy a híre jobb volt.. de bízom benne, hogy majd beindul.

a Piroska és a farkas asszem Grimm mese

Hófehérke: mikor anyukám sorolta a törpéket, és a Hapcihoz ért, mindig azt mondtam: egészségére a mamának!

votiv 8)
votiv

<font color="0000ff">Ancsi!
De igen, a Medimomban jártam... Kép
Az "adásmegszaakdás" nem attól van, hogy elmozdul onnan a baba..?</font>

KépKépKépKép
proone

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Oltás: tegnapi bejelentés, hogy a magyar állam nem vállal felelősséget az oltási szövődményekért.

hogyhogy nem vagyok meglepve?
itt a cikk: http://index.hu/politika/belfold/kar1027o/

új oltás: más lesz a gyártó (nem a Human Rt.), feltehetően kicsit jobb lesz az alapanyag meg a tartósítás (még nem nyilvános, honnan jön majd az anyag, nemzetközi pályáztatás folyik). azt már kijelentették, h gyengített vírus nem lesz benne. mellékhatások viszont továbbra sem kizártak. sem a komolyabbak, sem az enyhébbek. de a reklámszövegben (sajtóközlemény) állítják, hogy még a láz meg a sírás(!) is kevesebb lesz...

Fibi, az jutott eszembe, mi lesz, ha iskolába kell majd járni a sógorodék gyermekeinek? akkor végül mégiscsak meg kell kapniuk a szurikat?

Nyuszinak puszi, bátor csajszi volt! KépKép

votiv 8)
votiv

Zsanci, majdnem 1xrre küldtük el a linket! KépKép

votiv 8)
votiv

Mindketten újságirók lennénk, vagy mi...Kép Csak én elméletben, te meg gyakorlatban....Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

szép estét mindenkinek!
csak picit engedett ide zapa, úgyhogy csak gyors bekukkra futja. holnap meg megyünk anyukámmal délelőtt temetőzni, de valszleg délután azért tudok jönni! Kép
fic.
ficánka

Egyébként ezt már régen bejelentették, mármint, hogy novembertől széttárják a karjukat, és mindenki perelje a gyártót...
Amerikában úgy van, hogy nem kötelező az oltás, viszont nem járhatsz állami iskolába, ha nem kaptad meg őket...sztem ez elég korrekt. Valamit valamiért, nem?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose,
Votiv megelőzött, én is ezt a taktikát javasoltam volna, anyukámék esetéből okulva. Csináljátok meg! Kép Nyuszi nagyon ügyes volt, gyógypuszikat küldöm! A doki pedig gááááááááááááááz.

Ancsi,
nem nagyon értem, h mire gondolsz: kétfajta új oltás?????? no, mindjárt visszaolvasom az előző oldalt is, hátha ott meglelem a választ.

Dóra,
de jó Katának, ügyes vagy! Kép Látod, én is ezt szerettem volna, de én buta, hittem a védőnőnek, grrrrrrrrrr. Kép, nem baj, legalább most csak 1 szuri volt, és már csak egy lesz! Kép

fic.
ficánka

És magániskolában nyugodtan fertőzhet mindenki mindenkit? Ámerikában tényleg mindent lehet.....

Egyébként, ha tényleg csak minden 100.000-ik ember betegszik bele, vagy mit csinál, rosszul reagál, az egyrészt jó arány, másrészt a "mindenki perelje a gyártót" szöveg érvényét veszti. Pl Magyarországon hány gyerek szül. évente? Ha ezt leosztjuk 100.000-rel, a gyártónak nem lesz sok pere, nem?

Én síkhülye vagyok a témához (ehhez is, számoljátok, mennyi ilyen téma volt eddig?? Kép), de megfigyeltem, hogy pl a "régi" fogtömés, az amalgámos 10-15 évig is eléldegélt a fogamban, és ingyé volt (van?), vagy legalábbis ócsóbb. Az "új" fehértömés meg átlag 3 évente kikopik, és ez elvileg jó arány, van, akinek évente új kell. Ez abszolút saját tapasztalat. Ezért fogadom kissé fenntartásokkal a "modern" macerákat. Vagy ha tuti, hogy az új a jó, és a régi az elavult, miért nem ingyenes az ÚJ?????? Biznisz- és pénzszag már megint... Kép
És azzal kapcs.ban nincs info, vagy csak nem tudunk róla, hogy az új milyen arányban negatív hatású? Mondjuk minden 200.000-iknél? Vagy ez a tuti szuper szer??? Akkor járjon alanyi jogon vazzeg. Mi ez az "egészséget a gazdagoknak" hozzáállás?
neet, aki-megint-jóóól-fehúzta-magát
neet
neet

Zsanci, Votiv,
ez már aztán tényleg mindennek a teteje ... persze, én sem vagyok meglepve, gondoltam, h ez lesz. nem tudom, történik-e valami, de nagyon úgy látszik, h ebben az országban mindent meg lehet csinálni az emberekkel ...

Na, nem filózhatok itt tovább az élet nagy dolgain, mert zapa akarja a netet!

cupp Nektek,
fic.

PS: Feneketlen-tó RULEZ, én is csatlakoznék szíves örömest egy sétához szép időben! Kép

CSAJOK: Margitszigeten jó idő esetén lesz séta szerdán?

Na L, szép álmokat!
ficánka

Neet!
Látod, én pont ezt mondtam a védőnőmnek, mikor megkérdezte, hogy nem akarom-e az újat. Honnan tudjam, hogy az újjal mi a helyzet???? Hisz az még új, nincs vele annyi tapasztalat...Petra is túlélte, Doni is túl fogja... Most ez az ügy van nagyon felfújva... ugyanaz, mint a bölcsőhalál, az is csak biznisz (aminek persze én így másodjára jól bedőltem Kép )

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Lányok, akinek van hideg-párásítója!
Úgy tűnik, nekünk is nagyon kéne, és emlékszem, hogy erről már volt szó. Szóval az lenne a kérdés, hogy hol, milyen típusút vegyünk szerintetek,....... mi az, ami nálatok bevált???

És bocs, most csak rohanva írok, meg tök fáradtan, meg minden... Kép

Moose,
Nagyon sajnálom Nyuszit!!! Kép

Blaye
blaye

Blaye!
Nekünk a Solac pincvines nagyon bevált, és azt hiszem Zsanci is ezt írta Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Csajok!
Szívesen felajánlanám valakinek a Kismama-előfizetéssel járó ingyenbelépőt a börzére (nov. 19)... én biztos nem megyek

Jóéjt!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Fic! van 1. új oltás, ami januártól lesz érvényben. és van egy olyan oltás, amit innen sokan adattak a babájuknak, nem a doki adja, hanem felírja receptre és lóvéért lehet hozzájutni.

Neet! sajnos nem találtak még ki olyan anyagot, ami ne zsugorodna össze a foglyukban, leszámítva az amalgámot, amiben meg higany van, na meg amúgy se frankó fémet hordani az ember szájában.

HOMEO BOGYÓT HOGY KELL RENDESEN FELOLDANI, HOGY ODA TUDJAM ADNI A DEDNEK? nekem nem megy.

ancsipancsi

Ancsi!
Hogyhogy nem megy? Egyszercsak el kell tűnnie a vízben...Kép Csak bírd kivárni Kép!

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

3 napot visszolvasni mintha kisregényt olvasnékKép

Homeo bogyó pici víz+műanyagkanál+türelemKép Remedia jóbban oldódik mint a boironos, kézzel csinálják kevesebb a cukor!

Szerintem aki itt van mind szült vagy szülni fog hiszen akkor hogy babázna ha mégsenem.

Oltás: ha valami kötelező büntetőjogilag, kötelező a felelősség válalás is SZERINTEMKép

Tényleg milyen az új sorozat, lemaradtamKép

Zorán ovi kezd tuti lenniKép

Ma volt az új védőnénink. Jól kifagatott szakmai kérdésekben, de alapjában véve szimpiKép

Fabri
fabrika

Lényeg: Anyós hazaszállítvaKépKép
fabrika

Ancsi, szerintem nincsen ennyi fele uj oltas, hanem jovore azokat az oltasokat kapja majd mindenki (alanyi jogon es kotelezoen), amiket most meg csak a patikaban lehet megvasarolni. csak eppen nemcsak az oltoanyag valtozik, hanem a kombinaciok is, meg kicsit az oltasok idopontjai is. lehet, h ahol kerdezted (a gyerekorvosotok?), oda meg nem jutottak el az informaciokKép, vagy ennyire erdekli oket a tema...Kép a bcg-tol meg nyugodtan kaphatnatok az ujat, mert az marad, mint eddig...
egyebkent igy fog kinezni:
BCG oltás újszülött korban
DPaT-HIB-IPV oltás 2-3-4 hónapos korban
MMR oltás 15 hónapos korban
DPaT-HIB-IPV oltás 18 hónapos korban
DPaT-IPV oltás 3 és 6 éves korban

Neet, miert vagy te ilyen kis konzervativ?Kép

Moose, Nyuszinak mielobbi oltas-feledest!Kép a mosogatogeppel meg csak ugyesen!Kép nemsokara elmegyunk megcsodalni, jo?

Oxi, ti nagyon ugyesek vagytok! orulok, h javul a helyzetKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Beet, Lindi es (nemtudommitolfelo) Moose,
a korhazhoz annyi a kozom, h mivel itt lakom, es sok jot hallottam rola, gondoltam ott fogok szulni. aztan az orvosok kozul jol belevalasztottam. pedig ereztem, h nem szabad a legmagasabban levo, es igy legelfoglaltabb ipset. aztan nem tetszett tulzottan a stilusa sem, meg sikerult egyszer jol kiakasztania, es akkor megkoszontem neki az addigiakat. aztan az sztk-ba jartam. meg kozben rajottem, h nekem eleg eros a korhaz-fobiam, es talan valami mast kellene megprobalniKép. es igy is lett.
es akkor ugorgyunk...
marc 17-en apa total beteg lett: hasmeneses-hanyasos influenza, ejszakai ugyelet, masnap orvos, harmadnap anya (en) is beteg, negyednap meg szulesKép (mit mondjak, fittek voltunkKép). szoval. reggel 6-kor kezdodott 10 percesekkel. egy ideig probaltam szuggeralni, h megse, most meg ne. de de. aztan amikor apa kinyitotta a szemet, mondtam neki, h szulunk. huu, hogy kipattant az agybolKép. aztan amig en kicsit rendbetettem a szobat, meg bepakoltam a korhazi taskat (ha szukseg lenne ra), meg meg-megalltam pihenniKép, addig apja elintezte, h legyen itthon kaja, viz, meleg... amikor felhivtam a szulesznot (GA), h ugye attol meg kijonnek, h betegek vagyunk, abban maradtunk, h hivom, ha valtozas lesz. egy ido utan (feldel korul talan?) lett: 3-4 perc, hasogato derekfajas. telefonaltam, es a kerdesre, h induljanak-e, azt valaszoltam, h "aaa meg nem kell..." az az igazsag, h nagyon jol elvoltunk: apa masszirozta a derekam, ami mindennel tobbet ert, en meg eleg rendesen kiengedtem a hangomKép, amikor ugy esett jol. aztan kis ido mulva GA visszahivott (egy jo szuleszno a hangodbol megmondja, hol tart a szules, vagyis o mar sejthette, h nincs sok hatra). mielott barmit mondhattam volna neki, megrepedt a burok, es placcs. ugyhogy sos-ben jottek, de igy is alig birtuk oket megvarniKép. a megerkezesuket koveto kitolassal B is megerkezett. nem sirt, csak nyoszorgott kicsit, bebugyolaltuk, aztan egy ido utan szopizott is. kicsit homalyosan emlekszem, mik tortentek... mindenestre rendbetettek engem is, majd - amig zuhanyoztam - a szobat is. aztan meg elmentek. mi meg ottmaradtunk. es kovetkezett a legcsodalatosabb resz...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Szép napot mindenkinek Kép

Ancsi, a homeót tök jól fel lehet oldani, pl, ha egy megfelelő üvegcsében sékeled. De a legtöbbnek van eleve cseppként kapható változata is, ezek hátránya, hogy ált. alkoholban vannak oldva. Rá kell kérdezni a homeós patikában Kép

Neet: általában egyetértek veled abban, amit a pénzszagról írtál, de a fogászati témáról véletlenül tudok nyilatkozni is, mert majd' 3 évig asszisztensként dolgoztam. Az amalgám hátránya, hogy 1., higany kerül folyamatosan, kis adagokban a szervezetbe 2., nincs külön ragasztóanyaga, ezért "vízcsepp" alakban kell a fogat fúrni hozzá, ( a nagy belső lyuknak kicsi "szája" van), tehát ha a tömés meglazul, pl.alászuvasodás miatt, akkor nem tud kiesni és így, akár évekig is romolhat alatta a fog, kvázi észrevétlen. Ha et a fehértöméseknél fordul elő, akkor a másféle fúrási technika és a ragasztós megoldás miatt rögvest ki is derül és nem okoz nagyobb bajt. Ha meg kikopik, akkor a tömőanyag volt sz@r. Ettől persze még bőven lehetne a jobbik féle támogatott...

Zsanci, Moose, Pocak remélem ma már mosolygós napja lesz a babáknak Kép

Az új bébik már mind az új oltási rend szerint fogják kapni a szurit, vagy kérni kell ezt is?
macskanyu

Bogárka!

Én elkérnám a belépőt a börzére.

Köszi:
Juc
20170114224602

Sziasztok!

Ancsi, en is ugy tudom ahogy Recca: van a regi es az uj, amit en fizetek (meg). Harmadik valtozatrol nem tudok.
Mi elsosorban azert ezt valasztottuk, mert kevesebbszer szurjak a kocot, meg persze remenykedunk, hogy a mellekhatasok is gyengebbek lesznek. En azert bizom az orvostudomanyban, csak nem lesz xarabb az uj, mint a regi!

Akit erdekel: a Szent Laszlo Korhazban mukodik oltasi tanacsado, ezen a szamon elerheto: : 06/1-455-8100/8363 (kedd,csut. delelott)

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jó reggelt!

Ígéretem ellenére mégis gyors reggeli bekukk, aztán L készülődni. Kép

Blaye,
nekünk is Solac pingvines hidegpárásító - nagyon bevált! Kép

Ancsi,
és az, amit januártól bevezetnek, és amit most pízért lehet beadatni nem ugyanaz? én azt hittem, akkor most engem bepaliztak? homeót nem kell feloldani, tedd a gyerök szájába, el fogja szopogatni! Kép

Gyönyörű az idő, menjetek sétálni!!! Kép
Már félve kérdem: JÖVÕ SZERDA MARGITSZIGET???

cupp,
fic.
ficánka

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Homeot en fel szoktam torni ket kanal kozott es rafejek egy kis tejcit, nem nagyon varok arra, hogy feloldodjon, elcuppog rajta.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Macs: sajnos a mai sétát is le kell mondanomKép Szólt a Viktor, hogy délben menni kell a csajsziért! Du. meg jönnek Balu keresztanyukájáékKép

Recca: a múltkor kíváncsiságból visszakerestem a hsz-idet, és megtaláltam a történetedet, olyan jó volt azt is olvasni!!! Már két ismerősöm van aki otthon szült, a másik alig egy hónapja, mondjuk őt azon a fórumon, nagyon felelőtlennek tartották, pedig semmi gond nem volt (a terh. alatt sem), ráadásul második gyerkőcKép És nála is majdogynem a kitolásra értek csak odaKép

Pocak

pocakpacni

Fic: én már semmit nem merek mondaniKép Margit engem nem akar látni, napok óta nem jutok ki (na jó, tegnap fáradt voltamKép A mai kiszúrás meg a tegnapi lustizás bosszúja???Kép

pocakpacni

Dora, fémkanalat ne használj, mert befolyásolja a szer hatását

Macs, köszi a kiokosítást! szeretem az efféle érdekességeket, spektrumot is nézek néha Kép

Neet, a szövődmények aránya - konkrétan gyermekbénulásnál - 1000-ből 3. ez szerintem rossz arány.

pasim tegnap azt fejtegette, h ha mindenki elbliccelné az oltást, szerinte visszajutnánk a középkorba. mert az az 1-2 delikvens, aki elblicceli - szerinte - azért nem fog megbetegedni, mert a többiek oltva vannak. Kisün is írt egy ilyet régen, ha jól emléxem, h "potyautasok" Kép

Fibi, de ezt ne vedd magadra/sógorodékra, ez csak a pasim véleményezése, de ő még soha nem parázott azon, hogy esetleg autista lesz a gyereke egy oltástól...

Moose, látod, nem csak nálunk vált be, gyerünk, tessék borogatni azt a mosogatógépet! Kép

votiv 8)
votiv

Recca,
én konzervatív? Hát melyikünk szült otthon? Kép Egyébként igazad van, vannak dolgok, amelyekben veszettül konz. vagyok. Kép És ez a szüléstörténet nagyon jó volt, és tetszett, h be volt pakolva a cucc, hátha nátha, azaz nem vetetted el teljesen a gondolatot, és nem ragaszkodtál marhára az otthonszüléshez. Talán ezért is sikerült ilyen szépen.

Bogárka,
én is elkérném a jegyet, és Jucnak ajándékoznám, akin már nincs tojáshéj. Kép
neet
neet

Recca! Ez tök jó. Én is nagyon sokáig gondolkodtam ezen az otthonszülésen. Nagyon sok könyvet elolvastam a témában, meg voltam GÁ-nál azon a bemutató előadáson is. Aztán hallottam a Szt Imréről, meg ráleltem a dokimra, és nagyobb biztonságban éreztem a H-ban magam. Meg elrisztrott az a sok herce hurca, ami utána papírok beszerzésével járt volna. Tényleg, ti ezt hogy oldottátok meg?

Jucus! Beelőztél. Van valakinek még egy fölös belépője a börzére?

KépKép
KépKép
lindicita

Hát csajok, most már egy kicsit bánom, hogy nem olvastam tavaly ilyenkor ilyeneket, hogy 5 meg 3 perces fájásoknál hívtátok a szülésznőt... mi meg a 15 perceseknél azt hittük, most már sietni kell... hát ráértünk még volna, akár vissza is feküdhettünk volna (ez éjfélkor volt, és csak másnap du bújt ki a csaj.) Na, majd legközelebb. Kép Ha igaz, hogy feleződik az ideje a vajúdásnak, akkor is lesz úgy 10 óránk...Kép
neet
neet

Votiv,
igen, mire iskolaba megy sogorék gyermeke, be kell adatniuk az oltasokat szép lassan, különben nem mehet közösségbe, ugy tudom. De szerintük mar az is valami, hogy késöbb kapja meg a szurikat. (most 5 éves a kislany)
Ja, és légyszi küldd el ujra a linket a tévézéssel kapcs riportrol, nem talalom seholKép Férjemmel vitatkoztunk a témán, szeretném megmutatni neki, mert hajthatatlan az ügyben, naggggyon ellene van még a mesenézésnek isKép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, takarítok-pakolok-ámokfutok Kép

Fic: Én passzolom még a szerdát, ki tudja, milyen idő lesz, és sztm mindenki csak a hosszú hétvégét látja, amikor végre apgyukkal lehetünk kicsit Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Neet,
az otthonszülés miert konzervativ? nem inkább egy uj divat?Kép

KépKép
fibi

Votiv: gondolod, hogy változtassam a nickemet pl: discovery channel-re? Kép

Recca, nagyon tetszett a szüléstörténeted, lehet hogy nekem is ezt kellett volna választani? És ha otthon születik a baba, akkor a 4. napon esedékes vérvételre be kell vinni a H-ba, vagy kijön a gyerekdoki?

Proone: Köszi Kép
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?